Written by AbangNara | November 19th, 2009

ayu oiam beranak

Nie memang gila kentang punya gosip nie. Ingat lagi tak yang kami pernah tulis gosip Ayu OIAM dah nak kawin bulan Oktober baru-baru nie? Tup-tup tetiba dapat gosip yang Ayu OIAM nie dah terberanak dah pun. Biar betik beb. Belum compem lagi cerita pasal dia nak kawin tetiba dah keluar gosip panas dia dah terberanak. Nie memang kes berat nie.

Fikir punya fikir ada 2 kemungkinan jer. Itupun kalau betul gosip Ayu terberanak nie betul la kan. Sama ada Ayu memang dah kawin lama dah ataupun Ayu mempunyai penyakit leh terberanak dalam masa sebulan je. Yang misterinya gosip nie dah agak kecoh dah tapi Ayu sendiri masih tak keluar untuk menceritakan hal sebenar. Mungkinkah sememangnya dia tengah berpantang dan tak larat nak buat press conference?

Pening kepala kami fikir benda nie. Kepada Ayu OIAM, jika anda membaca artikel ini silalah buat penjelasan untuk membersihkan nama anda. Apa sebenarnya yang terjadi? Kami mahukan satu jawapan yang pasti dari anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

78 responses to (GOSIP)Ayu OIAM Dah Terberanak?

  1. mantikulaz says:

    hahaha….
    layan jelah…

    0
    0
  2. paperjer says:

    tah2 buat tbranak jer kot..

    0
    0
  3. eton (bkn name sbnr) says:

    uhuh..
    die kawen tbe2 sbab die da terpregnant n sbb tu tbe2 trberanak kot..
    oh my louise vuitton!

    0
    0
  4. paperjer says:

    jgn buat ftnah wei..
    btul ker bdak ni trbrnak??
    konfius2!!!!

    0
    0
    • itu gosip yang kami terima. tengah terkejut gak nie. kebenaranya tak tau. nama pun gosip.hehe

      0
      0
      • paperjer says:

        aper lagi terjah la cpat…
        aws ku terjah..
        kjar-mgejar
        dmna keadilanye…iya..iya…iya..

        0
        0
      • [email protected] says:

        HUHU…. layan jelah,,,,

        betol x betol buat jer x tau…..

        x menjejaskan kehidupan seharian kita pun kan…

        heheheh

        0
        0
        • [email protected] says:

          nan ganti fafau ke ko ni

          0
          0
        • paperjer says:

          klu gnti fafau..
          abesla fafau x dpat cri mkan..
          huhu..
          nk jdi cam abg nas ahmad la..

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu…

          kalo aku nak jadi dri sendiri

          0
          0
      • pinkapplejuice says:

        mungkin citer ni dibuat supaya ayu KELUAR dr persembunyiannya! tp bleh jd jugak sbb ayu dh lama x muncul dikhalayak rmai….

        0
        0
  5. [email protected] says:

    korang masuk umah baru x bagi tau aku pun

    0
    0
  6. [email protected] says:

    NANT SURUH AYU PILIH NAMA ANAK YANG MANA YANG SESUAI…

    AKU TOLONG CKET EKKK AYU

    (AC MIZAL & EMYLIA ROSNAIDA) – MUHAMMAD REEVE DAMIEN
    (ACHIK SPIN) – PUTERI RANIA
    (AISHAH) – ARMAND AZHARI & AZHAD AHLAMI
    (AMENG SPRING & A.AIDA) – WAN AZ ALEESA & WAN EVA NATASHA
    (AMY MASTURA) – ADRIANNA & ADALIA
    (AMY SEARCH) – NABILA HUDA, IRISHA MYRA (SHASHA), ALEXANDER ZULKARNAIN & SANIA SAMARA
    (ANNE NGASRI) – MUHAMMAD WARITS
    (AWIE & ARNI NAZIRA) – PUTERI ALEEYA ANTASHA & PUTERI ALEEFA ANTASHA
    (AZHAR SULAIMAN) – KASIH LEIA IXORA, ANDIKA REES PAHAMIN & KASIH IRIS LEONA
    (AZNIL NAWAWI) – FILDZA HAIFA (FIFI) & FARIQ HAIZEN(RIKI)
    (AZZA ELITE) – MARISSA JANNAH
    (BAGGIO DAMASUTRA) – ADLINA ASRYYA & MUHAMMAD DANISH RAMADHAN
    (DATUK JINS SHAMSUDDIN) – PUTERA HANG JEBAT
    (EDRY KRU) – EMIL & EDYLIA
    (ESMA DANIEL) – HARITH DANIEL, HABIB DANIEL, HADIF DANIEL, DAMIA SARI & DALEA SARI
    (FAIZAL HUSSIEN & SUHAILA) – FAZRYN
    (FAUZIAH LATIFF) – JEFFREY JOAQIUM INDOT & JEREMY JAY INDOT
    (HALEEDA) – AMIRAH AMANI
    (HANA ELITE) – AARON DANIEL & ALAYNA DANIELLA
    (JAMAL ABDILLAH) – OSAMA YAMANI
    (LINDA RAFAR) – REZARIL KEIFLIN & REZAIMEN KEIFLIN
    (LIZA HANIM) – MARSYA QISTINA
    (NASSIER WAHAB) – NAJIHAH FATIHAH
    (NORA) – MUHAMMAD SHAQIR IMAN, MUHAMMAD SHAQIR ALIFF & PUTERI DAHLIA
    (NORMAN HAKIM & ABBY ABADI) – MOHAMED DANISH HAKIM & MARISSA DANIA HAKIM
    (NURUL & AJAI) – AYU NAZIRAH
    (RAJA EMA) – PUTERA AMMAR & PUTERA IHSAN
    (RIDZUAN HASHIM & DIDIE ALIAS) – NUR DANIA, MUHAMMAD DANIEL, NUR DINIE & NUR DIANA
    (ROHANA JALIL) – ROSELLA ROSELL, SHAKIRA EDORA & SYAKILA NISHA
    (RUSDI RAMLI) – EFFIEZAL RIDZA
    (SAFURA) – NATASHA & MUHAMMAD DANIEL KHAQIM
    (SALWA) – PUTERI SULAIKA & PUTERI SUFRIE NIZAM
    (SHAMSUL GHAU GHAU) – MEGAT UMMAR AZHAR
    (SHARIFAH SHAHIRA & IJOY) – ALYSSA & AIREL
    (SHEILA RUSLY) – UZAIR HAQIMY & LUTH MIKHAIL
    (SHERIL AIDA) – NUR TANIA, MUHAMMAD HAZRUL ANDIKA, NUR PUTERI
    (SOFEA JANE) – ARISSA, KHADEJA & SORAYA
    (WATIE ELITE) – MUHAMMAD AFIF
    (YANTZEN) – MUHAMMAD ALIFF RONAN
    (ZAINAL ABIDIN) – MIKHAIL & TIMUR
    (ZAMI ISMAIL) – MOHD HITLER

    (ZIANA ZAIN) – MUHAMMAD AIMAN & MUHAMMAD AMMAR
    (ZIELA JALIL) – PUTERI JULIA NABILAH & MEGAT JUFRI NASRULLAH

    0
    0
    • geeforever says:

      ni nama lama..anak2 yg baru takde ker

      0
      0
    • jane says:

      waaa dasatnye ko pet….ko tulis dalam diari ke??? handal2 semua nama anak2 artis ni……

      0
      0
      • linda says:

        aku tensen tul org yg letak nama anak puteri/megat ni walaupun bukan darah raja. takdela pulak org berani nak letak nama anak wan atau syed/sharifah kalau bukan dari keturunan tu. tak spatutnya bende ni dibenarkan berleluasa…. bkn apa, dah rasa cam menipu asal keturunan. srupa cam kata, “saya ni orang melaka” padahal orang kelantan (atau sebaliknya)

        0
        0
        • joanna says:

          rasa yang nama megat/puteri tu diwarisi drp nama bapak mereka.terima kasih

          0
          0
        • jane says:

          memang la megat/puteri tu diwarisi dpd nama bapak dia org tapi roslan aziz(dude sheila majid) tu takde megat pon camna nama anak laki dia boleh megat…..dulu nak bubuh nama2 yg ada ‘sir name’ ni susah dan tak dibenarkan kalau pak dia org takde ‘sir name’ tapi sekarang dah boleh sebarang je….

          0
          0
        • lanToK LeW says:

          wakakaka….kalo da campur cam kelantan belah mak n johor belah ayah tp dilahirkan di melaka camne lak tuh wak???? hmmm….

          0
          0
        • jane says:

          hihihi ‘ carca marba’ la jadi nye….bak kata nana tanjung….

          0
          0
        • longsengah says:

          x yah tensen2 dek non oi…wat naik darah tinggi je…diorang tu perasan nk dipanggil [email protected] tp x dok istana, so cr alternatif boh je gelaran gitu…asai ade bunyik cm golongan Raja dah kira hebat!

          0
          0
        • kiilia says:

          takde pong…ade sedara mara ak letak nama anak “puteri”. padahal sedara ak, konpem ak tau bukan anak raja! bdk kl…biasala. teringat plak member ak kat kampung nie yg mak die letak nama Wan walaupun ble letak nama puteri. sebab die xnak ank laki nama megat…huhuh

          0
          0
  7. [email protected] says:

    TAPI MASALAH NYER Pic ANAK ANDI LALA SI SHAHILA TEKNO NI SAMA LE PULAK DIA POSE GAN PIC DIA GAN FAIZAL TAHIR

    0
    0
    • ammey says:

      aha kn..
      da pape ke abg nara ni

      0
      0
      • [email protected] says:

        abg nara kalo buat cter memang ader niat yang tesembunyi…..

        0
        0
        • paperjer says:

          sjer ksi gmpak..

          0
          0
        • mawy says:

          ayu oiam nih dah kawen kot….kalau tak abislah masa depan dia sbg artis nih…
          .
          pet,napa ko panggil aku kat sebelah tadi…aku skrg nih bz gler2 la…
          .
          mane aries,anne,clipse,black n kipas susah mati sumer ar…sunyi jer..

          0
          0
        • ammey says:

          abg nara mint shila lak kot
          dulu mint scha

          0
          0
        • paperjer says:

          nk ‘S’ jgak ker

          0
          0
        • [email protected] says:

          XDAPAT Siti dia pilih S lain ler

          0
          0
  8. Geli Hati says:

    Ayu Johan program realiti OIAM ni ke yang Media gossip dah kantoi kena tangkap basah terus kahwin. Biar betul terberanak pulak. Komfius.

    0
    0
  9. bebo says:

    jeng4..
    kita tunggu dan lihat…

    0
    0
  10. [email protected] says:

    MAWY

    aries aku msg kat ym pun dia xreply

    anne xtau p mana

    black p PD

    BB bz kot, buat pesiapan kawin

    0
    0
    • mawy says:

      hohoho…eclipse da temui jodoh ke….tahniah la…kuikuikui…
      .
      pastuh leh umumkan tarikh kawen n 9 bulan pastuh leh dapat anak…huhu
      .
      bukan cam gosip nih yang tbe2 umum kawin n tak sampai 9 bulan dah bersalin…ajaib….

      0
      0
  11. [email protected] says:

    ada umah baru ler

    KAK NARA N ABG NARA rajin buat umah ari ni

    0
    0
  12. BumbleBee says:

    aritu kuar gossip dlm surat khabar kata dier ni kene culture shock and abiskan duit champion OIAM dgn berpoya-poya..so kalo terberanak dlm masa sebulan, x mustahil la kan. walaupun it’s still a gossip, tp kalo nk pikir rasional nyer…dlm byk2 cter yg bleh dicreate, xkan leh tetibe kuar cter dier terberanak kalo xde org report.

    susah sket nk cayer ckp artis skang nih kalo diorg declare something is not true sbb dh ramai artis hipokrit and kantoi ckp bohong(tak terkecuali pd yg claim penuh ilmu agama di dada).

    0
    0
  13. pening says:

    mmg camtulah..kalau x kuat iman d dade, syaitan tu mmg sntiase nk mnggode anak adam ni…andai benarla..syg sekali..bakat tu d persiakan…huhu..

    0
    0
  14. cili says:

    tapi munkin ya kot ayu sbb gosip ni dah pernah kuar paper.berbunyi…artis realiti kawin suami/duda. lelaki tu di katakan nk duit jerk bkn diri ayu n artis realiti tersebut dah pun mengandung. tu psl kawin. munkin kottttt…..

    0
    0
  15. pisah says:

    lantak ko la ayu, nak tberanak ke nk terberak ke….. ko tanggung la sendiri…..

    0
    0
    • longsengah says:

      ha’ah betoi sangat….nak cirit pun dia yg tanggong,yg PENTING contoh yg x elok jgn diikut…buat pengajaran wahai remaja semua…

      0
      0
  16. yubin says:

    haha..klu minah ni aku x amek pot sgt..
    ske ati ko lar..

    0
    0
  17. lanToK LeW says:

    emmm…sape ayu ni ek???huhuhuhu…aku nie bukan kenal sangat ngn artis2 baru nie….sikit kenal laa….kalo jarang nampak kat majalah memang haramjadah aku nk kenal…huhuhuhu….

    0
    0
  18. ozman says:

    sapekah insan yg sudi mbuat die ni mngandung?

    0
    0
  19. pening says:

    Dia ni jd mangsa populariti…asal dlulu org ssh..tup2 bile da hidup sng, mulelah hlg punca, kesian gak tgk dia ni…tp kalau tuan punye bdn x kesiankan diri dia sndiri, nk wat camnekan!….

    0
    0
  20. cupindancipin says:

    siapala yang gatal tgn perabih duit undi dia masa OIAM dulu???? why her?
    bakat tak kemana pun skrg ni…kasihan sungguh!
    bagus lg shila yg dpt naib juara dulu…

    0
    0
  21. Apin Opin says:

    macam tak percaya jer…tgk muka si ayu ni macam budak hingusan jer..alih2 dah terbranak…advanced gitu!

    0
    0
  22. longsengah says:

    memang ye…tu psl Ayu dok d Sauk,dkt kg teman…lau dak watpe blm nikah g dok rumah bakal mertua,x nak bersiap2 d rmh sndiri…remaja skrg…x heran dah…dapat “pak Uda’…habis laa…

    0
    0
  23. henna says:

    klu btl lh gossip ni… at least dia nikah juga.. x bt pgguran haram,, ok lh..berani tanggung.. xlh tambah dosa g..

    0
    0
  24. KM says:

    anak haram ke halal tu. hahaha

    0
    0
  25. Zaza Muhammad says:

    terberanak tuh….teng3x… kot2 dia sakit kot…sakit puan ke..mana le tahu. dia amoh kecoh2…

    0
    0
  26. longsengah says:

    KM…kalau dia tahu / faham halal haram x la jadi kes gini…ape pun moga2 dia insaf la bila tengok wajah baby dia tu,didik elok2 jgn jd mcm dia bila besor nanti…

    0
    0
  27. mat Galah says:

    Ayu memang dh terberanak pun. Lpas abis pantang cdg baru nk kawen. Skg ada tgh berpantang kt umah bakal mertua di Kg. Chegar Galah, Kule Kangsor. Rumah dpn masjid Chegar Galah…sebelah tadika. kabornye dapat anak jantan. Bertaubat Nasuha atas dosa2 zina kalian..mudah2an diampunkan ALLAH.

    0
    0
  28. kambing says:

    aduhai.. macam bace sms, komen korang.. wahal taip gune komputer.. nak taip.. taip la betul betul.. bukan kene bayar pun… huhuhu

    0
    0
  29. biqque says:

    masyaAllah…orang yg tunggu zuriat, tak dapat2…yang tak nak tu senang2 je tuhan nak kasi kan…sigh…

    0
    0
  30. boboy says:

    cantik giler muke sheila…

    0
    0
  31. Luigi Fulk says:

    Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

    0
    0
  32. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  33. porno izle says:

    I was very pleased to find this site. This is an intelligent and well written article, you must have put a fair amount of research into writing this. Thank you

    0
    0
  34. hey I’m not able subscribing to your RSS feed. Can you help or do you know why? thanks for the assistance.

    0
    0
  35. I can see that you are a specialist at your area! I am starting a website soon, and your tips will be very valuable for me.. Thanks for all your support and wishing you all the success in your business.

    0
    0
  36. Hello mate. My partner and i really just like the particular writing and also your website all in all! Your posting is actually extremely plainly created and also effortlessly understandable. Your WordPress style is great as well! Would definitely be great to know exactly where My partner and i can acquire it. Please hold up the excellent work. We need far more this kind of webmasters such as you on the web and also much fewer spammers. Great friend!

    0
    0
  37. Exceptional report and that i favor your attitude towards improving standards. With thanks for putting this content up. It is Specifically what I have been looking for. Keep blogging. Finding excited about studying your next article.

    0
    0
  38. Wyatt Ater says:

    Hello Website owner. I actually really like this posting in addition as the web page all in all! That piece of writing is really plainly written and in addition very simply understandable. Your current Blog theme is impressive likewise! Would definitely be great to understand where My partner and i can get that. Please hold up the great occupation. We demand much more this type of world-wide-web masters including you on the web and in addition substantially less spammers. Wonderful man!

    0
    0
  39. Your knowledge truly fills a need. I have been wanting to find this sort of content and you seriously came through. Can you imagine that that which you wrote pretty much exactly replicates my personal experience.

    0
    0