Written by Bella | April 19th, 2017

Gara-gara bergambar mesra dan kelihatan cukup rapat bersama, pelakon Ayda Jebat dan Redz Rosli kini hangat dihimpit gosip sedang bercinta. Sebelum ini Ayda selalu cuba untuk menafikan gosip berkenaan tetapi hari ini beliau akui tidak menolak jika belia ada jodoh dengan Redza.

Ayda juga berharap peminat yang sering mengharapkan beliau dan Redza disatukan sebagai suani isteri mendoakan yang terbaik buat dirinya.

Kalau rasa saya sesuai dengan Redza, aminkan sahaja lagipun ia perkara yang baik. Namun buat masa ini saya dan Redza adalah kawan baik dan saya sendiri tak meletakkan sasaran tertentu mengenai sampai bila kami harus berkawan… tak ada tarikh luput.

Peminat ada pelbagai harapan, saya tak boleh jaga perasaan semua orang kerana saya perlu jaga perasaan sendiri dan keluarga saya.

Berbicara mengenai keistimewaan Redza di matanya, Ayda memberitahu sikap pemalu Redza boleh dianggap sebagai sesuatu yang istimewa.

Redza adalah seorang lelaki yang sangat pemalu malah ketika di set pengambaran dia lebih selesa buat hal sendiri. Jadi pada awalnya sudah bagi saya untuk buat dia lebih terbuka namun lama kelamaan saya berjaya juga. Saya banyak ajar dan beri nasihat supaya bergaul dengan kru dan orang sekeliling.

Kalau ada jodoh tidak kemana. Biasanya, daripada seorang sahabat boleh jadi teman hidup juga. Hehe

Sumber Berita : mStar Online

[jetpack-related-posts]

34 responses to Ayda Jebat Tidak Tolak Jodoh Dengan Redza Rosli

  1. Damien says:

    k

    3

    0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      betol tu aida kalau u ada jodoh ngan si redza ni Alhamdulillah aje jangan pikir banyakkk…jodoh jangan di tolak..semoga sampai ke pelamin..

      0

      0
  2. Eyee says:

    bukan haritu kata pompuan ni dengan Raden Era tu ke??

    Berlakon dengan mamat ni, kau affair ngn dia..Belakon ngan mamat tu, kau affair ngan dia plak.
    Dasar cheap, gedik

    28

    1
  3. kak piah says:

    Tak ade tarik luput??!!!! hoi pompuan, setahun dua lagi saham dah turun, jantan tu dok malaham lubang kau, dah puas nanti dia belah. Kau dapat apa time tu? sebab lepat kau dah luput.

    4

    2
    • Hj Hanapiah says:

      lelaki hanya nak nyonyot dan pancut je, dah puas angkat kaki chow, cari yang lain. Tarikh luput tetap ada sebab tu dalam islam boleh kawen 4, apabila yg tua dah lemau dan luput lelaki islam boleh update dengan yang baru.

      0

      25
      • tg234 says:

        Ni salah sorang penunggang agama yang guna alasan agama untuk memuaskan nafsu

        19

        1
      • Anonymous says:

        btg Hj Hanapiah pun dah expired, teluq kecut x boleh nak angkat dah. jgn x sedar diri pulak.

        4

        1
      • hamba Allah says:

        lelaki pun ada tarikh expired jugak.

        4

        0
      • Hajjah Bainun says:

        haji x sedar diri ada hati nak kahwen 4 . pisang haji tu dah menggeleber berkedut……. makan viagra pun x bole nk angkat jugak. pkai dildo pun x bole jalan.. henjut 2 kali dah penat. muka mcm haji nak kahwen 4 ???? sedar diri sikit haji hanapiah hang tu dah tua…

        1

        0
      • Anonymous says:

        Lelaki pun ada tarikh luput la. Dapat kencing manis..terus mandom. Nikah je ramai….perform nya idok.

        1

        0
    • ketam berbulu says:

      Macam update app je? Ni android version ape Hj? Nak je aku download

      2

      0
    • Anonymous says:

      @kak piah
      x naik fitnah org berzina. ayda ni x kahwin lagi saham still tinggi lah. lain lah kak piah dah kahwin setiap hari lubang kena jolok.. org pun x hingin nak tgk kak piah bini org…

      2

      0
      • Anonymous says:

        kak piah baik jaga hal lubang sendiri. lubang kak piah kena taram dek suami.. lubang pun makin luas loose. tu lah baru lepat expired namanya sebab x blh guna dah loose.

        0

        0
      • honda says:

        tengok isteri orang nak buat aper ?? baik aku tgk awek single. isteri org x payah nak gile attention lah.. x ada siapa nk tengok . produser pun x nk ambik berlakon isteri org sebab dah kahwin saham jatuh. baik ambik yg single.

        0

        0
  4. sakit mata says:

    Lantak dia orang la..masing2 single kut…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    frust radin!

    4

    0
  6. ok says:

    satu jer nk pesan.dia nie ramai peminat kn.plz la yang minat dan sayang dia, tolong nasihat sikit ‘adik’awk tu. tolong jaga maruah sebagai seorang wanita.jangan la terlalu manja dan menggedik sangat dengan semua lelaki. jangan nak ckp profesional sangat la. kerja apa kalau dengan semua lelaki nk manja2 nk rapat2.tak malu ke.cuba tengok setiap gambar dan video dia yang besepah kt ig tu. Manja sungguh ehhh. mcm ella suara jer yang manja. tapi adik nie manjanya siap gn badan tangan dok hempit2 gn lelaki. Di manakah maruah awk. peminat pon hentikan2 kan la dok like share n komen sweet la sis seolah lagi menggalakn. jgn dok kongsi sama saham akhirat dia.

    35

    0
    • Anonymous says:

      sakit betul hati….ada apa yer sis?

      0

      20
      • ok says:

        ini bukan sakit hati.ini nasihat.jgn nk suh saya dm dia kt ig bg nasihat la ya. kan tak psl2 dia p tyg pulak dlm ig dia. artis bukn boleh kira. dorang yakin peminat akn sokong, so dia buat jer apa yg dia yakin betul.pastu berbakul2 la si tukang nasihat kena kutuk dgn peminat taksub dorg.
        sebagai peminat kalau betul awak sayang artis2 awak semua tolong nasihat bila dorang salah.bukan dok puji dan bagi galakkn.benda salah jgn la sokong. saya berniaga di ig..jd selalu nmpk kisah2 artis yang macam2 ragam ada.yang jns mulut celupar suka mgata orng sindir orng.ada yang suka tayang muka body. tayang harta.ada yang suka bkepit dgn hro heroin msing2.bgurau senda tanpa ada batas macam2 lg la.sebagai artis follower dorg ramai sangat. dorg post ramai yang like maknanya org tgok.org suka gaya hidup mcm tu.jd apa yang mdidiknya di situ.
        artis satu hal,peminat pulak satu hal kalau dah minat artis tu. artis tu berak busuk pon ko mati2 dok kata wangi. pikir la sikit.

        1

        0
  7. anon says:

    admin
    pasni bleh lah tanya radin pulak
    hahahha
    beriyee radin melayan kegedikkkan dia ni

    2

    0
  8. hakak cun says:

    alahaii ppuan

    0

    0
  9. jong inzi says:

    Radin kena friendzone kewwwww..hahaha

    2

    0
  10. kreuk says:

    ko pegi kat ruangan search blog ni. taip “tidak tolak jodoh”
    tgk berapa ramai artis guna ayat ni. mana yg menjadi, berapa ramai yg xmenjadi.
    kenapa? bosan giler tajuk2 mcm ni.

    5

    0
  11. Wani says:

    KESIAN ABG RADEN..tak suka AYDA!!

    1

    0
  12. Mak Labu says:

    baru lagi kan, memula aku tengok pic lelaki ni kat fb along fairuz, si mua ayda jebat ni…dah ku agak memang ayda jebat dengan dia..x caya g la tengok

    1

    0
  13. Anonymous says:

    Suka hati kau la nak kenit
    Janji bujang dan jantan
    Jgn laki orang sudah…

    0

    0
  14. kak tipah says:

    gatai peliaq dah ni

    0

    0
  15. mak jah says:

    amboi si ayda jebat ni semua jantan dia nak sebat. tukar nama jdi ayda sebat je la nokk asal berlakon dgn jantan je trus nk skandal. dulu si zul ariffin tu pun kemain menggedik siap peluk2 bgai haa. kesian si radin sebab dia bukan hero cerita apa2 kena rejek trus kahkah

    4

    1
  16. mai12 says:

    inilah bangsa melayu…tak sedar diri…kita doakan saje hubungan mereka baik2…kenapa fikiran masing2 masih kurang waras.?So please jgn malukan kaum bangsa melayu…

    1

    3
    • anon says:

      setiap kelakuan sesorang jgn di kaitkan dengan bangsa …
      dah dia sendiri yg menayangkan keburukkan yang hendak di kutuk
      jadi ” waraskan ” minda anda dulu sebelum menghukum atau menyalahkan ‘bangsa ”
      bangsa itu tak salah
      yg salah ” pembawakan ” diri sesorang .
      kalau tidak mahu di kutuk
      tolong jaga tingkah laku
      sebab dia tu public figure

      6

      0
  17. Anonymous says:

    Ayda, semoga bahagia ngn Redza hensem. Jgn jadi stock friendzone awak lagi sudahhh. Radin, welcome to friendzone world!

    1

    1
  18. puteri says:

    Ayda sebat.. membilang lelaki dari mula2 jadi retis… mcm artis tak de maruah..!!

    0

    1
  19. anonymous says:

    berkawan memangla takde expiry date tpi nyawa kita ni ada expiry date nya cuma kita tak tau bila…so selamat beramal

    2

    0

Leave a Comment

Optional