Written by Bella | June 27th, 2016

Tidak kami nafikan, Ayda Jebat antara aktres popular dan menjadi perhatian ramai serta sering ditawarkan watak utama dalam mana-mana drama.

Baru-baru ini kami ada dengar cerita bahawa Ayda sekarang tengah membodek penerbit Datuk Rafina dan menurut Cik Pang menerusi Harian Metro,  berita Ayda yang kuat membodek ini disampaikan oleh seorang artis tempatan.

Ayda dikatakan sering menemani Datuk Rafina terbang didalam dan diluar negara malah beliau juga bebas memberikan pendapat dan idea dalam pilihan pelakon yang dimahukan ketika mengikuti Datuk Rafina ke mesyuarat bersama stesen televisyen.

Ayda Jebat bersama Datuk Rafina

Namun, ada sumber Cik Pang mengatakan mereka sebenarnya kawan rapat dan Ayda tidak pernah berniat untuk menjadi kaki bodek seperti yang didakwa.

Ayda sebenarnya berhubung baik dengan semua pihak dalam industri sebab beliau sangat menghargai kerjaya seni.

Benarkah Ayda jebat sebegitu? Ini mungkin ada kes tidak puas hati dan dengki dengan karier Ayda Jebat yang semakin menyerlah dan mendapat pelbagai jenis tawaran. Hmmmph, tidak perlu lah begitu. Semuanya bergantung kepada rezeki dan usahalah untuk ubah menjadi diri lebih baik daripada Ayda daripada menlontarkan fitnah sebegini.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to Ayda Jebat Difitnah Sering Bodek Penerbit Datuk Rafina?

  1. Lilo says:

    Kalau betul pun, im not surprise!

    0

    0
    • Man Gombak says:

      Rembat la segala peluang yg ada selagi boleh sebab pakej mcm ayda jebat ni biasanya takkan tahan lama dlm industri.

      0

      0
    • minah jambu says:

      biar la kalau dia nk bodek ke kodek ke itu dia punye pasal asal kan dia tk menfitnah orang sudaaaa…mana yg berjubah tu jangan lupa jangan main bowling tauuu..pakai pakaian yg di tetap kan jangan asal bolehhh aje ok ..

      0

      0
    • minah jambu says:

      jambu datuk rafina ni sape dia?

      0

      0
    • Melati says:

      Kena la bodek. Setakat muka piring camtu…layak berlakon jadi maid atau watak penggoda je. Dengan mata buntal dia tu, kalu dlm drama Sinetron layak jadi pompuan kampung yg asyik kena buli kt kolej je la muka ko tuhhh!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Dia bijak sbb tu dia bodek dl dpt tawaran berlakon byk,nnt dah jatuh at least dia dah menyimpan byk duit dr hasil lakonan dia,bkn salah pun dia x mencuri..

      0

      0
  2. Hint says:

    Annoying GilA ayda jebat dlm melodi semalam

    0

    0
  3. Lor says:

    Walau pon kt rumh fmly pgl awk adik..tp perlu ker kt luar smua org kne bhasa kn awk adik..em..skrg ok la muda lg..nt dah 30 an..40 an..nak beradik2 lg ker..pro la sikit kata nk jd artis berjaya.

    0

    0
  4. bodopiang says:

    berlakon xpower.. nyayi pun xpower ..
    kalau xbodek camna nak cari makan..
    jgn sampai cantas peluang org sudah la..
    hu hu hu

    0

    0
  5. Anonymous says:

    pangilan adik hanya lakonan…poyo

    0

    0
  6. missv says:

    bodek ni mana2 pun ada…selagi tgh laku bodek la..makin kurus tgk dia ni…diet beria kot bab takut kena panggil rosnah mat aris ke…

    0

    0
  7. Mimi Yang Divine says:

    alamakkkkkk….sooooo kurus mu ayda…you look anorexic!!!

    0

    0
  8. X says:

    Anak rosnah mat aris yg nie ke?

    0

    0
  9. anuuu says:

    sampai skrg aku kalo tido, asik ngigau teringat pesen tudung dia dalam drama Assalamuaiaikum Cinta… bukan semua org ada bakat buat org lain mngigau memalam..

    0

    0
  10. xoxo says:

    ntah cmner bole jadi heroin ntah minah ni dlm assalamualaikum Cinta. lgsg xde heroin material. uweeeek.

    0

    0
  11. io says:

    itik…………..

    0

    0
  12. pemerhati says:

    ala, kes dengki la tu. mana-mana keje pun, mestilaaa ada networking, bukan bodek semata. bukannya datang set, berlakon je keje, xnak bertegur sapa dengan orang dalam industri. duh

    0

    0
  13. iamsyatilla says:

    fugly.. abg nara pls jangan buat gossip pasal dia lagi la, boleh tak biar itik ni pupus? i benci dia 100% sesangat. anyway mesti la pandai bodek, kalau hanya berbekalkan muka dia yang selera budget kampung tu memang tak kan ke mana mana punya. tak herann

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Smoga kekal laa pahala posa memasing..mulut memasing mcm ntah pape

    0

    0