Written by AbangNara | April 20th, 2010

memey suhaiza

Kami tak tahu apa yang bakal terjadi dengan anda, tapi kami hampir-hampir muntah darah apabila membaca kata-kata Memey Suhaiza nie:-

[note]Sudah sampai masanya untuk saya berkongsi kebahagiaan ini bersama masyarakat di luar, cinta saya dan abang Norman bukan lagi rahsia. [/note]

Satu jer kami nak cakap. Ada aku kesah ~~~~~~~~~~~ (gaya Azwan Ali sikit). Sekian terima kasih.

P.S: Kami hampir muntah darah kerana terharu dengan kejiwangan Memey yang sebelum nie tak pernah nak mengaku bercinta dengan Abang Norman. Konon poyo teman tapi mesra. Tup-tup nak satu Malaysia tahu yang dia bercinta ngan Abang Norm dia tue. Memang kami tak kisah pun ~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

384 responses to Ayat Memey Hampir Membuatkan Kami Muntah Darah

  1. weiya says:

    betul la bang nara..muntah darah

    0
    0
    • cik lopes says:

      dulu agaknya taknak pegang title perampas. tapi terpegang juga akhirnya. kui kui..

      0
      0
    • maan says:

      kalau dah kena tangkap basah tu, tak payah lah nak kata rahsia lagi.

      0
      0
      • Colichio says:

        Betina sundal menyulam maksiat ngan jantan kaparat..sial ko ni memey ko ni tikus perosak,skrg mmg la ko xnk fkr balasan apa yg ko dpt kemudian hr atas perbuatan ko pd Abby dl tp nnt smpi giliran ko lak yg kn balas apa dah ko bt kat org aku terimgin sgt statement apa lak yg kuar dr mulut ko tu..

        0
        0
    • pah bedah says:

      lantaklah korang!!! nk terlingkup ker..nk ape..ada kitaorg kisah?..hehehehe…

      0
      0
    • zulis says:

      PERAMPAS PERAMPAS PERAMPAS LAKI ORG.NERAKA JAHANAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0
      0
    • Anonymous says:

      kesian si memey nie.. mcm la org nak tau sangat ngan hal dia org.. tak kisah pun..

      0
      0
      • rose says:

        iyalah menyampah.. sape nak hingin berkongsi kebahagian dgn memey tu selain dri norman seorang je. Patut rtm dan penerbit gam norman dan memey ni dripada kluar TV..Bila tgok TV ada norman atau memey..terus tukar channel menyampah betul.

        0
        0
    • Kak Ida says:

      Akak rasa dia yg terlebih syiok kot kat Normiang…che abe stil cool je…

      0
      0
    • suhana baharuddin says:

      bukan setakat muntah darah..
      abeh semua otot2 jadi lembik trus..
      x malu r dia ni..

      0
      0
    • IZRAIL says:

      NIH MUNTAH TAIK PUN LEH JADI NI. SIAN KO MEMEH JD MAINAN JANTAN… HUKHUK..

      0
      0
      • Colichio says:

        Aku tgk memey je yg beria-ia war2 kn yg Norman nk kawin ngan dia la,cinta kat dia la pdhal si NH ni ada perasaan syg lg kat x wife dia tu,kot2 dorg bertunang tu pun sbb NH terpaksa je kot..

        0
        0
    • ceploss says:

      i lagi laaa nk muntah darah.. bukan darah je.. cendol ijau pun leh kuar balik… haahaa

      yup2!! adew aku kesah?? x malu tul minah ni buat pengakuan setelah rampas suami org… astaga..

      0
      0
    • antibodoh says:

      artis xberilmu mcm tu. ilmu alam pun xde ni. prasan popular. elok dah tu. artis suam2 taik idung

      0
      0
    • Mrs Y says:

      Memey perempuan SUNDAL. Norman jantan DAYUS tak bertanggungjawab. Ada ke dah bertahun2 kawin, hantaran kahwin dgn Abby masih belum bayar?? Muka tak tau malu.
      Eloklah Memek tu dpt jantan lagu ni. Perempuan sundal mmg dijadikan untuk jantan jahat juga…

      0
      0
  2. kukukaki says:

    ngokngek la memek ni..benci aku.

    0
    0
  3. orgbaru says:

    ape ku kisah…

    0
    0
    • taktahu says:

      ooooo..tolong! tolong!..sy muntah kahak…muntah nanah…..euuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww…. org yg hancurkan rumahtangga org lain bahagiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa keeee??????????????????????

      0
      0
  4. kak long says:

    sentence budak sekolah baru abis UPSR…

    0
    0
  5. aku ke says:

    oh, terharunye saye. pi raahhhh., nak temuntah pepsi dibuatnye

    0
    0
  6. menyampah tul says:

    contoh artis x sekolah! bongok tul..kalau abg nara pun nak muntah darah ape lagi kitaorg ni..ade aku kisah. dol.

    0
    0
  7. Zaza Muhammad says:

    so? apa lagi? better nikah le cepat2, kang terclash sape yg malu?

    0
    0
    • coklat says:

      eeeeee……memey ni mmg jnis yg xtau mlu lah…dh ler aritu bgtau paper norman ajak kawin tp die xnak tergesa-gesa..tup2 kuar lak norman ckp die gurau jer…malunye……sian ko memey…dah gatal nak berlaki kot…ko ni cam xde prasaan lak….udah2 ler tu memey….

      0
      0
      • lily says:

        ni baru bercinta..esoklusa dh kawen, kene mcm die buat kat abby dulu..baru tau..sekarang muda bergetah boleh la bahagia…wut goes around, comes around la.. gedik r die ni.

        0
        0
        • zol says:

          kalo terclash apa dia kisah. dia boleh lg ngorat laki2 org kt luar. yg penting ada ciri2 ni :

          1. ada company (sbb boleh tumpang tido kt ofis boss dan boleh buat OT sampai lewat2 mlm)
          2. bdn tough
          3. muka kacak
          4. yg dah kawin

          0
          0
        • rose says:

          kah3 hai lucunya kamu ni..!

          0
          0
      • Colichio says:

        Tu pun x bole nk tangkap lg yg NH bkn btl2 nl kat dia kalo btl dia nk kat ko memey dia xkn malukn ko ngan balas blk statement ko dia gurau je apa punye bengap la pompuan mulut lebar ni..

        0
        0
  8. nanianne says:

    kesiannyer memey ni….. x hbs2 nk malukn diri sendiri… yg aku hera stesen tv mkin ska plak amik dia blakon

    0
    0
    • momok says:

      tgk lah pulak kalau org amek die blakon..mst die nih pgang watak jahat.. kalau dapat watak baik pon,die nih mesti dapat watak yang suami die nih kene rampas oleh wanita lain.. sedun sedan die menangis! wth

      0
      0
      • laa... says:

        apa2 pon, aku xtgk citer yg ada muka dia walau mcmana best n ada fav artist aku lam citer tu

        0
        0
  9. Dauspozi says:

    kenapa tak kuar komen aku erk?

    0
    0
  10. Azrul says:

    ni bukan setakat muntah darah je…muntah hijau pun keluar sekali ni…muehehe :p

    0
    0
  11. juju says:

    saya nk terbuasir lah baca kisah memey nih…….anak felda yg tak tahu malu…..

    0
    0
  12. Neslo says:

    Erk… sesak nafas…
    Nyampah tol ngn sememeh ni…wekkk!!! =P

    0
    0
  13. nOj says:

    sori la sememeh… kami tak sudi berkongsi kebahagiaan tu. bwekkk

    0
    0
  14. Lil' Princess says:

    Lmbt sgt ko ngaku…dh letih org tgk bru nk ngaku…cam artis bercerai la…kami msh ok…lama2 ngaku gak.

    0
    0
  15. AnneDeSilva says:

    yukkyy!!

    0
    0
  16. Rouge says:

    Hoh, muntah BIRU terus aku! Pls la Memey no one cares la. Sep sket abg Nara.

    0
    0
  17. ira says:

    statement budak kampung x tau malu, yerkkk anak sapa yg voduh ni, kalau minah ni dpn aku mau je aku sembur muntah darah aku kat dia, mmg cheap dia ni, mangkuk tingkat betul yerk

    0
    0
  18. Mia says:

    bapak jiwang minah neyh?? muke pown kg2 sket kan??
    tros tingat tajok lagu baru one nation emcees – apa ku kisah??

    0
    0
  19. MOMOK says:

    Blah r ko! mcm siot jek.. ko takyah nak ssh2 mulot nak gtw org yg ko bcinta ngan balak ko tu..ktowg tahu lame dah.. cume ko tu yg tak nak ngaku..coz takot kne cop gugat umah tangga owg .. I FREAKING HATE YOU BEB!

    0
    0
  20. Izat says:

    rahsiaku kini milikmu…

    0
    0
  21. cassandra says:

    kita tunggu kan saja kesudahan tak sudah mereka…

    0
    0
  22. juju says:

    sape pernah tgk ac sempoi memey ngn scha artis jemputan….tgk dlm you tube pun takpe…muke memey putih tangan ngn kaki berkarat….ac ngn scha asik kene kan dia jer….menyampah….memang rapat tanoh scha ngn ac bakor dia…

    0
    0
    • rose says:

      iya betullah mcm nampak kering kulit dia ni. I ingat I seorang je nmpk memey ni kulit kering.!

      0
      0
  23. aku says:

    ni bkn takat muntah darah.. muntah nanah pun blh ni.. eii.. ntah2 apala minah ni.. bikin malu kaum pompuan..

    0
    0
  24. manjalara says:

    ermmm biasa bila kena tangkap khalwat tak mengaku, mcm2 alasan pada hal mcm2 aksi dah buat, nak kawin bukan main gedik lagi, canang satu malaysia, mcm kawin dgn anak raja sdgkan bapak org

    0
    0
  25. jmr says:

    la..b4 ni tak ngaku lg ker..aiyoo..haktuih tol la diorg nih..

    0
    0
  26. observer says:

    si normang tu kan dah kuarkan kenyataan yg die x sedia nak kawin lg..die gurau je ckp nk lamar si memeh tu.. pape pn good luck to you..

    0
    0
  27. Miss_hujaN says:

    hurMmm..x tau lah ku nk post pe dlm entri semomok nyeh..naek luga perOt haku ngan ayat mantol yg gatal nak belaki ngan bapak owg..semomok mung ni ..memang bodoh base pala hotok dok mikir..klu mu jd adik haku ..mang ku tenyeh mu wak budu doh..Engom


    Sent on a phone using T9space.com

    0
    0
  28. tuti says:

    poyo tahap gaban lah si memey ni. mengalah lah poyo tok nujum. malulah bg statement cam tu….tak malu ke…..???? org bc pon tergolek terlentang ketawa kat ko.

    0
    0
  29. CST says:

    jom kita muntah beramai2 utk meraikan kenyataan minah blur ni..uwekkk!!

    0
    0
  30. Piston Pecah says:

    eleh..dah lama tahu pon..nak cakap sekarang pon memang tak kesah pon..ceh

    0
    0
  31. megahertz says:

    “cinta saya dan abang Norman bukan lagi rahsia”

    lorrr…, slama ni depa b’rahsia ke??? apsal 1 malaya dh tau???

    cemane2 pn, tahniah ler… kawin la cpt spaya t’hindar dr fitnah yg bkn2…

    0
    0
  32. Anarm says:

    memey ni cantik laa.. wakakakaka

    0
    0
    • rose says:

      cantik apa.. kulit kering…Abby jauh lebih cantik dari dia.. Abby putih gebu lagi. Jgn marah ya Abby tapi i ikhlas puji U. Semuga Abby bahagia dan dimurahkan rezeki selalu.. Amin..

      0
      0
  33. Mira says:

    eeeeeeeeeee…agaknyee siapa lah nak berkongsi kebahagian dengan die ni?? ada peminat ke memey nie?????

    0
    0
  34. suteracinta says:

    erm……bio kan aje “be**na cam nih…..cam baguih…poyos rrrrrrr…boleh bla…muka dah le hodoh…..nak wat2 baik n tak bersalah plak…boleh bla rrrrr

    0
    0
  35. maaruk says:

    suka kau la kalau nak bergeli-geli

    0
    0
  36. Miss_hujaN says:

    Semomok barang ko dah barai ..Kah3x ..silap2 sinormiang x jd amek ko jd bini.. tym toh bru la ko tau ..ape e2 erti KESENGSARAAN ..


    Sent on a phone using T9space.com

    0
    0
  37. memey palui says:

    krenye ko kne calon mse ABP aritu,konon2 kne calon la ek cnfirm ko kne boo memey oi.. P mjlis bsr cmtu spe nk calon ko! Uwek geli aku! Lbih bek ko smbung bljr. Umo msh muda p syg fkrn cm bdk2. Bdk xmatang mmg gni kalah ngn ayat2 lelaki miang! Wlupn norman dh tua p ayat msti power beb!

    0
    0
  38. fifie says:

    yeksss toksah layan minah sewel nih..buat skt ati jek..

    0
    0
  39. eny says:

    aku pon nk cm rs sparuh nyawe je mbc komen ye yg tah ape2 tuh…MELUAT AH!
    BAJET BGS A 2!

    0
    0
  40. honeys says:

    alahai memey…harini ko buat abby…esok2 jangan menangis darah kalau ko dan keturunan ko yang kena balik sebab perbuatan ko yg separuh hina macam anjing ni…

    0
    0
  41. MawarBerduri says:

    pompuan GATAL….yelah tu ari ni bahagia esok kau akan menangis seperti apa yg kau lakukan pada abby… muka tak malu…otak ngokngek…piiiirahhhh… ada aku kisah kau bercinta dengan jantan bernama norman gila pompuan muda tu….huuuuuu

    0
    0
  42. atok memey says:

    memey no memeng sewel ke hape??da la x pemes,ade ke peminat dy nie??nak berkongsi ngan peminat konon..nyanyok tol ar…

    0
    0
  43. riko says:

    eeeee die ni knape???
    xde perasaan malu ke????

    0
    0
  44. weween says:

    mmg tak kisah lgsg..bleh blahla…

    0
    0
    • bobo says:

      kalo dah tak kesah, yg korang layan citer ni pahalllll????

      0
      0
      • Colichio says:

        Ktorg layAn bkn sbb minat kat dia tp nk tgk rmi ke peminat si memey ni atau lg rmi yg menyampah kat dia sbb jd pemusnah perkahwinan org,.igt ktorg layan sbb nk bg sokongan moral ke kat dia eee….tlng la dahlah x glamour pun..

        0
        0
  45. Ryta says:

    Wakaka…tergelak guling2 aku baca entri ni…sambil baca hidung aku plak berdarah….huhuhu…
    Macamana la ayat bodo ni boleh terkeluar dari mulut dia?
    “Sudah sampai masanya untuk saya berkongsi kebahagiaan ini bersama masyarakat di luar, cinta saya dan abang Norman bukan lagi rahsia.”—-> Kitaorang masyarakat biasa ni dah lama tau hubungan sulit korang ber2, ko ngan Normiang tu yg taknak ngaku…poyo je lebih…hipokrit! Saat ko ditangkap BERKHALWAT kemudian meruntuhkan rumahtangga orang, masyarakat dah lama tahu korang ber2 bercinta tapi nak sembunyikan perkara sebenar.
    Pesan aku: cepat2lah menikah, skrg ni aku tengok si Normiang tu mcm nak main tarik tali lak ngan ko! Anadai kata tak jadi kawen nanti, sapa yg malu? Ko ngan keluarga ko jugak yg malu,kan sememeh oii?

    0
    0
    • rose says:

      Tapi I rasa kalau Norman dan Memey nak selamatkan kerjaya mereka dalam seni lebih baik jangan teruskan niat mereka nak berkahwin. masing2lah kahwin dgn orang lain. Ini saja cara mereka menarik orang malaysia meminati mereka.. Kalau tak, sedialah berundur daripada dunia seni. Buatlah kerja lain..

      0
      0
  46. koboi says:

    uwekkkkkkkkkkkkkkk..:P :P…muntah darah..muntah air..munah daging..muntah angen..sumer ader..rasa nk terkeluar sume isi perut..ape..?hengat aku pon nk rase bahagia ngan pengumuman ko ni memey..?kemsalam…nak kongsi kebahagiaan kunon..ader aku kesah..aku pon x hengen la nk kongsi mongsi ngan ko..boley blah..ko hengat org sukew ke ngan ko tuh..pasan lebey sudehhh..

    0
    0
    • Ryta says:

      Wakaka….wei koboi…apeda muntah daging? Aku gelak tak hengat bila baca jenis muntah ko ni ha….kuikuikui…
      ;-)

      0
      0
  47. joanne says:

    ahahaah. memeh ni kan. sampai satu tahap, aku rs dia ni mmg blh dkategorikan sbg bangang.

    0
    0
  48. farapink says:

    seyes geli tgk muka..yuck!!

    0
    0
  49. cili says:

    terhegeh2nya la minah ni.
    apa2 pun pompuan gedik utk lelaki gedik. x gituuu…………….

    0
    0
  50. SIOT says:

    BANG NARA PROVOT NAMPAK BUAT DOSA KERING JER

    0
    0
  51. kapamilya says:

    memey sesuai jadi ikon gadis melayu. Ayu, tinggi lampai, pinggang ramping ,lemah lembut dan suka kn kanak2. Betuah norman dapat memey. Abby tak sesuai nampak kepoh je lebih

    0
    0
  52. farid says:

    teman tapi mesra konon…

    0
    0
  53. BumbleBee says:

    muntah darah dowhh… saperlaa nk kongsi dgn dier tu… dtg ABPBH pun org x heran..yakss~

    0
    0
  54. azzi says:

    Akhirnya kau ngaku gak yek. Tapi rasa2nya satu dunia dah tau…..

    0
    0
  55. aini says:

    muntah purple trus..

    0
    0
  56. Minah Meluat says:

    Hai patut pun artis ni d gelar artis bodo dan banyak orang meluat dgnnya, Nak jadi artis bukan setakat melawa aja dek oii. Otak yang ada tu kenalah pakai juga. nak buat statement tu buat homeworklah dulu. Waktu kau tangkap khalwat lagik dah tak ada rahsia.kawin dgn norman lepas tu pencen ajalah jadi artis.

    0
    0
  57. betty says:

    kah kah kah kah kah…he he he he…memey bodo memey bodo memey bodo….satu je aku pinta kau nk bercinta berzina ke dgn si norman 2 kau punya pasal, tp tlg jgn nk bermanja2 dgn anak abby, aku xsuka…sbb aku seorg ibu, memang aku meyampah…jgn sentuh anak org, badi nt…

    0
    0
  58. feaa says:

    budak mentah yg tak reti berfikir lepas kena culture shock.

    0
    0
  59. hanny says:

    huh! xyah la ko nk kongsi bahgia ko dgn org lain…org lain xhengen pn nk rasa bahagia ko tu…
    silap² bahagia ko tu kejap jer…

    0
    0
  60. AnneDeSilva says:

    pompuan tak sememehh..

    0
    0
  61. adeknowray says:

    satu dunia dh tahu korg affair….korg sajer yg nk nyuruk konon2 xder menda yg berlaku. skang bila dh ngaku nmpk sgt mcm cerita dah basi….naik terjeluak lak bile nengok muka mamat n minah nih. mcm muka minta kena sepak…

    0
    0
  62. miss suka masak says:

    hahahhahahhaa apa la memey niie…..
    cam budak2 jerk…..

    huhuhu

    lau btol bcinta ngan norman 2 hope dpercepatkan la nikahnya erk…

    supaya thindar dari fitnah n maksiat…

    0
    0
  63. mia says:

    hahahahahaha…luculah memey ni…..hehehehe…khahahaha…

    0
    0
  64. cherry says:

    sudah2 ar pompuan..da bpe ratus kali ko ckp ko cinta norman,tapi xde gak dy mminang ko..xyah na kasi rahsia kebahagiaan k0,xingin p0n na tau..wh0 cares?ade ak kisah?

    0
    0
  65. lala says:

    hahahhahha
    temberang siut la minah ni
    plz la kkkk
    ngada2 betol

    0
    0
  66. Nurain says:

    memey2..ko mmg cantik..
    tp cantik lg prngai ko dr muka..
    sdar2 la diri 2..besa la sudah namanya ARTIS..uwekk
    ada aq kesah?? lantak ko la.. :)

    0
    0
  67. eyu says:

    ayat memey..

    0
    0
  68. PAIPON says:

    sorry to say la, mostly artis ni memang bangsat….syaitan bertopengkan manusia. hanya segelintir artis je yang betul…..

    0
    0
  69. bazooka penaka says:

    piiiiiiiiiiirah memey!! bile mase cinte ko rahsia..dah kene tangkap khalwat dlm ofis norman kul 2 pg nk rahsia per lagi???
    tolong jgn ingat org mlayu ni bodo mcm ko!!
    gi wat anak sndri..jgn kaco anak abby..
    dulu time abby pregnant ko jugak yg kaco norman sampai tak ingat nk balik rumah..

    0
    0
  70. katon says:

    ini la artis x sedar di untung degan rezki yg allah beri..
    buat malu kaum islam…
    korag ni x patut di gelar org islam soal rumah tange pun di heboh sampai semua masyarakat tahu.. korang ni dah memag layak duduk kt neraka tu kunci degan same2 dajal.. sampaikan allah dah beri ujian kt korang pun masih x sedar diri lagi.. ni lah per patah megatekan kecik2 x nak mati dah besa memalukan mak bapak.. orang mcam korang ni patut digelar syaitan melayu… kau pk la sendri..!

    0
    0
  71. sarsar says:

    akekekeke memey perasan giler orang nak dengar pasal citer dia… boleh blah la..

    0
    0
  72. kiko says:

    pigi daaa……bhgia sgt ler tu runtuhkan rmhtgga org…..erm…..org kata selalunyer pe yg kiter wt akan berbalik pd kiter jgk nanti……pk2kan ler…..uweekkks!!!!

    0
    0
    • kak long says:

      x pe dia sronok sngt rmps laki org.nnt org lain lak rmps laki dia.tuhan kan byr cash

      0
      0
  73. lara says:

    aku tak pernah minat minah sengal ni..
    weh memey..kau nak bahagia atau derita aku tak pernah kesah!!! kau dgn fasha sandha tu same aje..dah rampas laki org tak tau malu nak ckp byk.. diam lar!! geli geleman tengok kegedikan kau!

    0
    0
  74. bazooka penaka says:

    dia lupe yang dia pun akan tua dan kembang kendur satu ari nnt.. kalo ko terkena nasib yg sama, 1 Malaysia akan gelakkan ko..
    mase kene tangkap khalwat kata pekerja n bos..
    skrg konon nk ngaku..org dah mluat!! ko kate ko dah nk mati pn org takkan caye dah ngan mulut manis ko tu..

    0
    0
  75. nomiko- san says:

    hahahaa… bce kt pape smalam (xigt metro or kosmo) kenyataan norman “ajak kwen 2 skadar gurauan sbb krew2 slalu usik” ksian memey…..

    0
    0
  76. farah says:

    huahuahua…
    geli geleman saye bace ayt minah muke tembok ni…
    malu saye nk ngaku budak ni budak johor..
    wat malu negeri jek…
    anyway,lantak ko la memey..
    ko tu popular suam2 kuku jek..
    jap lg dh kawen,memg x laku dh ko..!

    0
    0
  77. nooriesz says:

    biarkn je..
    kite tgk bpe lame diorg ley thn..
    contahnyer cam arni nazira..
    rampas tunang org..
    bler da lame kawen,
    tau2 da ader madu..
    pas tu cerai..
    sib baek pakwe lame sayang lg..
    hukhukhuk

    0
    0
  78. Leo says:

    konon2 nak buat pengakuan ikhlas n berkongsi tentang kebahagian. tiada lagi rahsia, macam kebanyakan artis buat pengakuan..juboo..haha… poyo… sian kau..

    0
    0
  79. celine Dion says:

    let ALLAH judge dorg nti…kite sume tggu n lihat je….ati kite sakit tp dorg bunge2 cnta…moge allah adili sebaek nye ngn ape yg dorg da wat…amin…:)

    0
    0
  80. beezeebowdy says:

    salam… da berkontena2 purnama aku menghilang kan…. terlebih dulu..hai & salam bumblebee… jgn tanya mana aku pegi sbb aku pun taktau kenapa aku menghilang pun… ;-P owh yea..back to topic > kan aku dah kata sejak tahun 2008 lagi dulu pasal si ulau sawa 2 ekor ni… Nara pun tentu ingat kat aku lagi kan.. kalau tak ingat..heeee malunye aku..! hahaha > korang sume baru la ni nak muntah darah, nanah, hijau segala bagai… bayangkan aku & jiran2 lain di radius ukay perdana ting.1 tu yg dah muntah berkontena2 dr tahun 2007 lagi… huhuhuuuuuuuuuuuuu

    0
    0
    • taz says:

      die nk kongsi kbhgiaan ngn peminat die je
      yg bkan pmnat die 2 diammm sudaaa
      kecoh je la korg ni
      2 salah die ngn abby,bkn korg..
      yg sibook sgt hina die knpe?
      ade die wat dosa ngn korg ke?

      0
      0
      • beezeebowdy says:

        laaa taz… awak ni yg sebenarnya taktau apa2 patutnya awak yg SHUT UP!!
        hina dia..? >> dia & noman tu bukan patut dihina lagi dah..tapi patut direjam dgn batu & rotan tapi kalau ikutkan cite semerah padi, disula! tapi untung lah mereka2 yg buat maksiat tidur bersama ni sbb malaysia ni tak buat hukum hudud.
        “ade die wat dosa ngn korg ke?: >> buakan buat dosa lagi dah tapi tak terkata dua ekor ular sawa ni membawa bala & kifarah pada rakan jiran tetangga yg cari rezeki halal di ukay perdana tu! hey, taz! kalau taktau apa2 awak diam2 je lah jangan jadi subahat pemaksiat! jiran2 ukay perdana tu bukannya main2 kata & saksi okay.. siap consult dgn ustaz2 & alim ulama lagi nak buat tindakan apa dgn 2 ekor pemaksiat yg awak bela sgt2 tu!
        SEJAK 2007 LAGI 2 ekor tu dah ada bersama di ukay perdana tu & dlm tingkat 1 tu, SEPANJANG TAHUN 2008 mereka BERSEKEDUDUKAN!! masa si ex-wife tgh sarat mengandung lagi! aku tak sokong abby pun apatah lagi nak suka mana2 artis pun – who are they?? tapi mmg bodoh si memek & noman tu – dah la artis then buat hal2 maksiat mcm tu terang2an.. dah kena cekup banyak la pulak alasan..
        TERBUKTI HARI INI… YG BENAR TETAP BENAR.. LAST2 KLUAR JUGA DR MULUT SI PEMAKSIAT & LIDAH YG BANYAK CABANG AKHIRNYA MENGAKU JUGA.
        sudah2 la tu taz… awak pun nak jadi subahat maksiat juga ke…?

        0
        0
        • UWEEEEEKKKKKKKKKKK says:

          TAZ..
          YG KO P SOKONG SGT MAKHLUK 2 EKOR NI NAPE, HAH..????

          “….die nk kongsi kbhgiaan ngn peminat die je
          yg bkan pmnat die 2 diammm sudaaa
          kecoh je la korg ni
          2 salah die ngn abby,bkn korg..
          yg sibook sgt hina die knpe?
          ade die wat dosa ngn korg ke?..”

          JADI KO NI PEMINAT SI MEMEK NOMIANG ARRR
          BAEK, KO P HABAQ KAT PECACAI 2 ORG NIH…
          KAWEN CEPAT2….

          TAZ, KALO KO NI LELAKI
          AMIK SI MEMEK JADI BINI
          KALO KO NI PMPUAN
          KO P TIDOR NGN NOMIANG KAT OPIS DYE…
          SURE BESOK KENA TANGKAP KHALWAT
          PASTU KO PUN GLAMER GAK…TAK CAYA, CUBA TRY!!!

          MMG SI MEMEK TAK WAT SALAH NGN KTORG
          TAPI KO PIKIR TINDAKAN DYE WAT DAJAL NGN ABBY TU MMG PERKARA YG MULIA KEW..???
          AKU NAK TANYA KO
          KALO KO SAKIT HATI DGN KOMEN KTORG
          KO AMIK UBAT PANADOL SEPAPAN
          KO MAKAN, PASTU KO TIDO…
          TAKYAH WAT PENAT JE NAK MENAIP DAN KOMEN KAT SINI…
          DLM PAGE NI PUN MMG TERANG2 BNARA MNYAMPAH NGN STATEMENT BETINA SEMEMEK NIH….
          DAN PENGKOMEN2 KAT SINI YG 101% NAK KUAR MUNTAH DARAH AKAN TETAP MEMBERIKAN KOMEN YG SEPATUTNYA LAYAK UNTUK MAKHLUK2 MCM SI MEMEK…SI NOMIANG DAN SI TAZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!

          0
          0
        • taz says:

          suke hati diorg la bila nak kawen pon..
          sape ko nak tentukan hidup diorg..
          yg ko sibok nak suh aku telan pndol nape?
          patotnye,ko 2 yg g makan ubat,
          pykit jiwa ko dah teruk sgt dah ni..

          0
          0
        • taz says:

          kalo ko tahuuu sgt,asal ko x report je dulu?
          ko pon subahat la erk?
          xbmksud aku ckp sume ni,aku sokong maksiat!
          ko mmg emo x tentu pasal..
          cakap lebih..

          0
          0
        • bkn memey says:

          ko memey eh??

          0
          0
        • ape daa.. says:

          ko x dgr ke ape saksi2 ckp? ms 2 abby pregnant..1st, nk jage hati abby n kandungan die spy x tension. 2nd, mgkin nk bg chance kt bdk 2 org 2 spy insap. tp makin menjadi plak, 2 yg repot 2.

          0
          0
      • BumbleBee says:

        BN wat entry ni sbb BN bukan peminat Memey…juger majority pengomen2 dlm ni… so kalo cik Taz peminat dier…cik Taz laa sepatutnyer diam2 sudah..jgn nk kecoh kt entry khas utk yg dh jelak ngan memey….fyi x semestinyer x sokong memey tu berpihak pada abby…

        kalo taz fans memey, do us a favour…nasihatkan artis kesayangan awak tu supaya jgn buat statement mcm org ‘lalok’ supaya x dijadikan bahan utk dikutuk in future~

        0
        0
        • UWEEEEEKKKKKKKKKKK says:

          BEE…
          U R RITE!!!!
          BLACK IS BLACK….

          0
          0
        • taz says:

          kalo aku pmnat die,aku yg sepatutnye diamm???
          wth man?

          0
          0
        • BumbleBee says:

          hmmm bis tu ape plak hak ko suruh org len diam kalo x minat dier? kalo ko minat…ko x provoke org len…xde sape nk halang ler…feel free to leave a comment~

          kalo rasa diri sndiri je btul, org len salah….xyah laa nk provoke org….lebih baik raise up your voice sndiri, xperlu reply komen org len….buat sndiri sakit ati jer kann….

          0
          0
        • taz says:

          aku ke ko yg provoke ni?…
          ko 2 yg sbnye ade mslah hati..
          hati busuk…
          ko yg sakit hati ngn aku..
          hahaaha..

          0
          0
      • ayu says:

        yang ko baik ht sgt2 tu nape??
        ke ko memey ni..muka x malu backing diri sendiri
        siot tahap gaban.muka macam sial!

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          aku pun xsuke kutuk2 org tp bile bab2 camni, melibatkan hati seorg isteri (abby).. sori aaa aku xmampu be rasional ke positive ke sbb aku juga seorg isteri…
          tergamak dia ni over2 expose psl hubungan dia ngan nor’miang’ tuh. wpun aku bengang sebengangnye ngan kes Waheeda lu tp kekdg terrespek plak bile dia trus je nikah, xde aa bg2 statement ‘ingin kongsi kebahagiaan’ cam memey nih

          0
          0
        • taz says:

          xbaik mgutuk ciptaan Allah..
          die xckap muke ko mcm sial pon kan..

          0
          0
        • wateve says:

          wei taz , yg k0 g bela minah nie pahal beb ? ?
          s0k0ng k0wt pe yg dye da wt . .
          pk ar wei ip pe yg memey uh da wt jd kt k0 . .
          ad0y . .

          0
          0
        • wateve says:

          wei taz , de aq dulik k0 ske dye . .
          nie hak kt0wg nk kutuk ke pe . .
          stiap 0wg de hak lar

          0
          0
        • taz says:

          ko sbnye xde hak nak kutuk org len…
          ape kaitan ko ngn die?
          nak kata pmnt,jauh skali..
          so ape hak ko?
          ow..so org len pon ade hak la nak kutuk ko?

          0
          0
  81. suri says:

    aku rasa ko sihat lagi pun dah ckup baik memey! takder la abby tu nak p bomohkan ko…dia pun dah tak larat dgn kegatalan ex dia tu..BUKAN LAGI RAHSIA????memang ler dari norman laki org lg seme org dah tau!!!!

    0
    0
  82. suri says:

    aku tgk trek selebriti abby dulu takut wooo, kat rumah dia kesan pintu kena tumbuk ke tendang tak tau la, bkn satu tau! abby cuma ckp kat jimmy tny la kat ‘tut’

    0
    0
    • lady gaga says:

      bukan abby je….bnyk lg artis lain yg dh khwin when tnjuk umah dorang kat trek selebriti 2 semua ade kesan yg sama….pastu leh plak dorang cam segan2 malu2 bile tnjuk part 2..sbenarnye knapa ek??aku x phm la…bakpe bnyk sgt kesan2 cmtu..pntu cam retak la,cm kne [email protected]…x phm???pstu x de plak inisiatip nk bela balik pntu 2…hahaha biar je cmtu

      0
      0
  83. beezeebowdy says:

    KUAT AKU RASAKAN SI taz TU DTGNYA DARI FANS tegarrrrr MEMEK… BAIKKKKKKKK PUNYE BELA babe!!! lalalalalalalalalalalala….

    0
    0
    • taz says:

      kalo aku pmnt die pon ape ko kesah?
      owh lupe….mst btmbah2 lg kan PHD ko..
      ko kan beeeeeezzyyyyyyyyyyyyybodyyyyyy..

      0
      0
      • beezeebowdy says:

        hikhikhik… tau pun….! tau takpe dowh…
        so… kalau dah ko peminat dia.. maknanya ko dah silap landing kat sini weh!! gi la landing kat si memek tu nye fan page… kan kan kan…!
        eh eh… ko ni macam kenalllllllll jek ngan si beeezyyyybodyyyy ni ek…??? kwang kwang kwang…!!!
        dan aku mmg kenal & tau sesangat la org2 mcm ko ni yg si penyokong tegarrrrr kat artis2 mesia yg mcm memek, nomiang & family2 diorang tuh…sbb ko pun ahli bumbung diorang kan kan kan…. hahahahaha.. what the heck!! KO SOKONGLAH SI PEMAKSIAT2 & FAMILY2 DIORANG TU… syabas bebeh!!

        0
        0
      • ade ak [email protected] x kesah! says:

        komen TAZ—–>die nk kongsi kbhgiaan ngn PEMINAT die je yg bkan pmnat die 2 diammm sudaaa

        statement MEMEY—>”Sudah sampai masanya untuk saya berkongsi kebahagiaan ini bersama MASYARAKAT di luar, cinta saya dan abang Norman bukan lagi rahsia.”

        ~buta huruf ker???she said nk kongsi kbahagiaan dgn MASYARAKAT bkn dgn PEMINAT SEMATA2…so, HAK MASYARAKAT la nk kata pe pon…

        ~MASYARAKAT bknnyer bodoh nk KUTUK tnpa SEBAB..kalo x WAT STATEMENT, MASYARAKAT pon x kata pe doh!

        ~eh TAZ..ko pon pe kurang…bukan stakat PHD dlm genggaman…PROFESSOR EMERITUS suda~

        ~anyway TAZ, jgnla jd mcm ketam mgajar ank bjalan lurus…ko 2 pon x btol ADA HATI nk nasihat org!

        ~komen TAZ—->die nk kongsi kbhgiaan ngn peminat die je yg bkan pmnat die 2 diammm sudaaa
        KECOH je la korg ni

        ~memey,norman n mn2 pon artis—>kalo xnk MASYARAKAT KECOH, jgn jd artis n jgn WAT STATEMENT X GUNA OTAK…duk umah je tperok xde sp KECOH

        ~ADE AK KESAH PSL ARTIS NI….yg ak kesah ade usTAZ x btauliah dlm ni…COW!!!!

        0
        0
  84. UWEEEEEKKKKKKKKKKK says:

    DENGAR SINI SMUA…
    DALAM BEAUTIFUL NARA NI AKU NAK CABAR
    SI MEMEK NGN SI NOMIANG NI KAWEN…

    NOMIANG….KALU KO BENAR2 ANAK JANTAN
    AJAK SI MEMEK TU KAWEN….
    JGN DOK ASYIK RETI WAT MAKSIAT DLM OPIS JER
    BESOK DAH MENGEMBUNG SI MEMEK TU
    BARU TAW…
    TP PAS KO KAWEN NGN MEMEK, KO JUMPE ARTIS OMPUAN BARU, DAHI LICIN, BOLEH BWK OT SMPAI PAGI BUTA..DLM MEMEK PLAK PEGNAN, KO JGN LA WAT HAL PLAK, EK….

    MEMEK…PIIIRAAAAAHHHHH… BUKAN LAGI RAHSIA
    APA..??? KO INGAT KO TU DIVA ALA2 DATUK CT KEW..?
    KO DAH GADAI MARUAH
    TIDOR NGN LAKI ORG KAT OPIS ITU DH CUKUP BUAT KO BAHAGIA, KAN..???
    KO RUNTUHKAN MASJID ORG, KO DH BAHAGIA, KAN..??
    KO PISAHKAN MAK NGN BAPAK KETIGA2 BUDAK TU, KO DH BAHAGIA, KAN..??
    KO TAYANG SATU DUNIA KONON KO TU PENGASIH DAN PENYAYANG KAT BUDAK2, KO DH BAHAGIA, KAN..??
    KO SEDAR TAK, KO YANG HERET SI NOMIANG TU KE HULU KE HILIR…BWK BLK KMPG…KO DH CUKUP BAHAGIA, KAN..???
    TP KO SEDAR TAK, SI NOMIANG TU SEYES KE IDAK NGN KO…??????????????
    KO TAK MALU KEW…KO MMG DH TAKDE KEMALUAN..??

    UDAH2LAH KORG 2 ORG NIH….
    KAWEN JERLA…
    SI NOMIANG, KALO KO TAK CUKUP DUIT
    KO PINJAM NGN ALONG….
    SI MEMEK TU PLAK KALO DH SLALU SGT TIDO NGN KO KAT OPIS TU
    TKT BESOK2 DAH TERLEBEY LONGGAR….
    SIAN KAT MAK BAPAK DYE KAT KPG….

    0
    0
  85. lolipop says:

    ngaku salah,x ngaku salah….
    biasala artis.. apapun dah dia dh ngaku,biarje la..kurang2 diorang kawen nnt xdela nk gossip lg…
    klu dh dr 2007 dh berskddukan dkt kwsn umh ko,apsl x tegur?xpun report jer.. nih dh 2010..br nk kecoh..hahaha.. apapun klu betul la diorang buat maksiat,bnda dulu2,dh jadi keja allah nk hukum apa..bkn keja kita dh..drpda duk mengata,dpt dosa kering,baik pegi masjid..solat jemaah,bca al-quran.. dpt gak pahala…
    peace smua!!!

    0
    0
    • UWEEEEEKKKKKKKKKKK says:

      ELEHHHHH…
      KO PUN SAME GAK…
      APE BEZA KO NGN KTORG…
      DRPD KO SIBUK NK KOMEN KT SINI
      BAIK KO BUAT APE YG KO TAIP SENDIRI…

      “…,baik pegi masjid..solat jemaah,bca al-quran.. dpt gak pahala…”

      BKN KO SENDIRI YG KATA ITU KEJA ALLAH NAK HUKUM APA…
      KALO KO BUAT BAIK PEGI MASJID, SOLAT JEMAAH, BCA AL-QURAN…ALLAH JUGAK YG TENTUKAN PAHALA…
      NTAH2 KO SURUH ORG LAIN BUAT BEGINI BEGITU
      KO SENDIRI WAT KEJE LAIN…PIIIIRAAAAHHHH

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        bkn mengata.. sekadar meluah prasaan terpendam yg amat sesgt geram ngan species ppuan cam tatau malu nih… kang pendam2 sakit ati oooo
        agak2 ramai lai yg species cam dia sakit aaa kitaorg isteri2 ni nk jaga sejaganye hubby masing2… klu laki kite xmengatei, ppuan plop menggatei ngan dia.. dah nama lelaki, apa lai ibarat org mengantuk disorongkan bantal le…

        0
        0
  86. mazza says:

    cam muka bapuk pown ade minah ni… bapuk siam…

    0
    0
  87. Zaza gabor says:

    Kesian memey. Ada jugak orang xtreme tak hingat. Bawa2 la mengucap

    0
    0
  88. dian says:

    nk kongsi bhgia ngn msyarakat d luar? Huahahahahahahahahahahah.. Kitorg pn xhingin! Kuarga ko jela! Dsr gtl! Dua2 sebat g bgus!

    0
    0
  89. bazooka penaka says:

    si lolipop nie mmg pelik..sume artis buruk prangai dia nk bela..fasha sandha pun dia bemati2an bela..sah dia mmg suke artis pompuan gedik yg perampas n buruk laku..
    org dah sah2 wat maksiat n prangai tak snonoh pun ko nk bela..jgn ko pun spesis yg sama sudah lar!

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      kekdg org lelaki xde sensitif sesgt bab rampas merampas ni… lain le org ppuan, especially yg dah bergelar isteri… walau serasional mana pun, seeducated manapun, mmg terasa wpun sket…

      0
      0
      • beezeebowdy says:

        owh ye ke, bazooka..??? kalo da mcm tu, tak payah la aku nak komen pasal komen dia kat atas nun ha.. buat penat menaip jek…
        BEH BAIK “…pegi masjid..solat jemaah,bca al-quran.. dpt gak pahala…” kan kan kan kannnnnnnnn….?????? ;-)

        0
        0
    • lolipop says:

      WEI.. NI LOLIPOP LEN LA.. AKU YG BACKUP FASHA JE.. YG BACKUP ERIN NGAN MEMY NI ORG LEN.. BKN AKU.. SIAL LA, ADE PLAK ORG LEN PAKAI NAMA AKU. N AKU BACKUP FASHA SBB KUALITI LAKONAN DIA OK? HAIH.

      0
      0
  90. jenna says:

    mmmm artis murahan..nk jd aris tp x pandai bawa diri…you really sulks memey!!

    0
    0
  91. zara says:

    baguslah korang kawin.

    0
    0
    • ayu says:

      nak ke normiang tu kawen lagi?hahaha..dah si memey bagi free..xpayahla kawen..klu nak kawen dah lama dah kawen..tapi mgkn normiang ni xder duit ..tgkla kete dia..
      kete abby lagi power..muka jer licin..lagi satu menyampah tul tgk kat ABPH lagak si memey..
      gatal x hingat..
      xder pun org lambai kat dia..perasan bagusla tu.

      0
      0
  92. jas says:

    dlu tak nak mengaku bercinta samapi rosak merosakan, dan memporak perandakan rumahtangga org….tup-tup mengaku bercinta plak…….memang nampak sangat perempuan perampas kebahgagian permpuan lain………………..

    0
    0
  93. Clipkertas says:

    korang tau tak kenape die wat statement cam gini…
    sampaikan Abg ngan Kak Nara kite muntah darah!!!!….
    sbb, dorang nie dah down… mane de lg citer2 dorang nie..
    dunia hiburan dah muak…uwweeekkkk!!!

    konon2 poyo2 si memek nie nak glamour ler.. ngan ayat2 die yg konon2 poyo tu…!!

    **klu la si nomiang tu nak kawen ngan memek,, klu tak nak, die buang jer cam tisu yg dah hancussss……
    sian ko memek…

    0
    0
  94. pening says:

    kalau benarlah, ape d tunggu lg..benda yg elok ni jgn d tangguh2 lg..nikahlah segera..moga di berkatiNya…

    0
    0
  95. akuloya says:

    mak aii… tk tentu bahagia klu dah hancurkan hati org len utk kepentingan sendiri. arini ko rasa senang, esok lusa “hukuman cash” atas perbuatan memisahkan anak2 dr bapanya akan terbyr!
    Norman ni pun jenis jntan yg tk penah puas apa yg ada padanya! dua2 pun hipokrit..

    0
    0
  96. isabella says:

    pinjam ayat azwan.”ada aku kesah”
    tak sudi langsung nak kongc kebahagian tu.baik kongc ngan comot lagi best(kucing sayang)

    0
    0
  97. BlackBerry00 says:

    pelik…ade jugak org sokong
    memek ngn nomiang nih yek..???
    TAZ ni kira penyokong kuat
    sian tol kat TAZ…
    ktorang kat sini ramai2 nyampah ngn memek,
    dye p bela ompuan tuh…

    lantak ko la TAZ…

    ..”sudah2 la tu taz… awak pun nak jadi subahat maksiat juga ke…?..”

    org smua dh suruh TAZ diam
    tp dye kuat jugak nak bela memek nih…

    hrmmmmmmmmmmm

    0
    0
    • AnneDeSilva says:

      taw takpe..
      penyokong kuat..
      habis kena ludah dengan penyokong Benci MEMEK dan NOMIANG..hahahhaah

      0
      0
    • taz says:

      sepatutnye korg 2 yg diammm..
      korg xde hak nak srh aku diam..
      korg emo hbes..
      klka aku tgk..
      mcm die wat salah ngn korg je..
      sibok2 nak kutuk2 die..
      ahahahahahaa

      0
      0
      • AnneDeSilva says:

        ewah ko ni dh melampau taw..
        yg ko nk kecoh sangat PEHAL?
        ko nk populariti ke kat sni?
        alahai dasar dak mentah ar ko ni..
        ko patot diam..
        kitorg suh nara block komen ko baru ko taw..
        masa tu sepatah haram jadah pon komen ko tak kuar..
        lebih2 lak..
        aku mula la hangin dgn ko ni..
        komen sume mcm bangang….
        bajet good2 padahal hampeh mcm sampah!!

        0
        0
        • BlackBerry00 says:

          akk pun naik angin ngn bebudak taz ngn lolipop ni, anne..
          dorg kalu x suke komen2 org yg menyampah kat memek ni
          better dorng SHUT UP…
          dorg ni backing2 kapel tak sedar diri ni, nape hah..??
          dapat ELAUN dari dorg ker….???

          nnt soh nara block komen dorng
          padan muka
          bdak hingusan cm dorg mmg x hengat…

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          tula..
          lebih2 lak dia nk sound..
          anne mang mals nk ckp banyak tp dia dh lebih2 ni..
          kuang ajar giler..
          ko buat prove banyak2 kat sni pastu aku tak kacau ko..ko lebih2 lak kan..bdk2 toll!

          0
          0
        • taz says:

          ade aku kesah??
          block la…
          korg 2 yg hingusan…
          kalo bole bfikir xlah asyik menghina dan mengutuk je
          so?sape yg budak2 skg ni?

          0
          0
        • UWEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKK says:

          usTAZ OR usTAZah YG PRASAN DIRI TU BAGUS..KO PEMINAT MEMEK KE..KO TAK LAYAK NAK KOMEN SBB MEMEK NAK KONGSI KEBAHAGIAAN DGN MASYARAKAT, SO TPLGLA MASYARAKAT NAK KONGSI APE PON.

          KO LETAK TAZ SBB KO PERASAN BAGUS
          AT LEAST LA AKU LTAK NAMA UWEEEKKK SBB AKU MMG NAK TERMUNTAH BACA STATEMENT MEMEK NIH

          DAN AKU X HIPOKRIT NAK BAGI KOMEN
          BUKAN MCM KO..BAGI KOMEN PUN MCM MKCIK AKU KAT KPG JER BUNYI NYE,,HAHAHA

          0
          0
        • lolipop says:

          AKU ULANG.. TU LOLIPOP YG LEN. SATU2NYE YANG AKU BACKUP IALAH FASHA SANDHA. DAN ITU PUN SBB KUALITI LAKONAN DIA. AND SORANG LAGI AKU BACKUP ARIL. AKU SENDIRI TAK SUKA MEMEY TAW TAK??

          HANTU MANE YG PAKAI NAME AKU NEYH???!!!!!!

          0
          0
        • sabai_sabai... says:

          sian ko lolipop. susah beno org nak phm ko. simpati aku.

          0
          0
  98. adeknowray says:

    boleh caya ker norman nk kawen dgn memey? tgk gaya mcm mamat tuh dh main tarik tali. baru2 nie kata dia gurau jer nk kawen. dia x ready lagi ker? byk gmbr diorg bersama xkan xready lg kot??

    0
    0
  99. olalala says:

    uweeeeeeeeekkkkkkkkkk…..
    suke bace komen hg…..ni grup ‘pecah rumahtangga’ org,bkn grup pecah rumah….satu geng ah ni dgn FS,waheeda tapi die da cpt2 kawen(bagos tol taktik die)…
    mase abp aritu sian dua mangkuk ni dtg tapi takde sape peduli,die yg dok terhegeh2 melambai2 kat org…org tak pedulikan die pon…pdn muke…nasib tak kena boo

    0
    0
  100. beezeebowdy says:

    artis2 kita especially kes di sini si MEMEK & nomiang ni… (terutamanya 2 ekor ni yg tak takut Tuhan langsung! buat maksiat, tidor hari2 tiap2 malam bertahun2 lepas kena tangkap khalwat pun tak serik2 buat jugak maksiat tu… tapi ujung bibir tak lekang2 dok sebut nama Tuhan alkononnya Tuhan tetap beri rezeki melimpah ruah pd diorang so maknanya diorang la yg BENAR.. maksiat diorang juga BENAR..)
    belajarlah & muhasabahlah diri tu dgn banyaknya hakikat kehidupan yg ALLAH dah bentangkan dengan sekelip mata… nyawa boleh direntap sekelip mata je… ambillah iktibar drp insiden arwah Din beramboi & arwah Achik Spin… itu boleh kata kategori artis baik2 tu… tapi si ular sawa 2 ekor ni…??? pikir la sendiri! wallahualam…
    (Al-Fatihah utk mereka yg sudah pergi dijemput Illahi…)

    0
    0
  101. AnneDeSilva says:

    amboiiii..
    ada penyokong kipas susah mati memek dgn nomiang rupanya kat nsi..huhuhuuh

    0
    0
  102. wateve says:

    memey oh memey . .
    k0 ley juin kelab perampas aka pmpuan sial ngn fasha uh beb . .
    tp k0 ta seter0k fasha agy d0e . .
    HAHA

    0
    0
  103. briana says:

    hahahaha..x hingin pown nk taww!!!!

    0
    0
  104. Izzy Liana says:

    ini la contoh artis yang x educated…sungguh kesian..Memey, if you dont have nothing nice to say, better u diam dari keluarkan statement yang menunjukkan u BODOH….

    0
    0
  105. lolipop says:

    -uweekk…klu ko bc blk komen2 ko kt ats..ko ble nmpk kola plg2 fanatik mengomen,pro artis-benci artis.. maki2 lg la… tp aku xble kata apala,sendiri mau tau la diri ko tu mcmana;satu lg- apa yg aku tulis aku buat ada time dia la,dunia-akhirat 50-50 beb.. satu lg ko jaga tepi kain ko lg baek..
    zaza-luah perasaan ke mcm tu??hahaha..lu pikir la sendiri
    bazooka enaka- aku bkn nk sokong org2 wat maksiat-nama pun maksiat(stupit la ko ni),tp ckupla diorang ni dpt dosa-tkkan korang2 semua nie nk dapat jugak..(dosa mengata,maki,caci-mcm si uweeekkkkkkkkkkkk tu.) hahaha.. nama pun uweekkkk..elok la….

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      kire ok aa diaorg luah prasaanngggg kat cni, kang klu masing2 wak piket kat tgh2 bandar, smpi jammed sana sini org len nk g keje susah, bomba pun mai sembur air smpi rosak kedai2 kaki lima so sapa yg susah? tak ke menyusahkan org lain yg xkena mengena… kat cni xpe, sendri pc/notebook/netbook etc, sendri tenet, sendri taip and xde pun susahkan sesapa… hikhikhikhik!

      0
      0
    • taz says:

      betul 2 lolipop..
      diorg ni ckp seperti x mnggunakan akal…
      si uweek 2 lagila….kecoh habesss…
      ade ke patot ckp kite myokong maksiat?wth?
      kotla tajuk diatas mnulis ttg kisah maksiat memey n norman n kite backing…
      diorg yg kutuk,hina sume ni bkn nye ape..
      perak jakun je..
      ahahahaha….
      kalo dah xkisah n xnak amek tahu n nak tmuntah dgn sttment memey 2…
      pegi la muntah…
      watpe nak bisingggg2 kat sini..
      caring btl anda dgn si memey 2 kan…
      sape yg sbnye yg x kisah ni?
      org kalo x kesah,xde masa pon nak tulis or komen ttg org tu..
      so…anda mmg kesah kan kan kan..

      0
      0
    • lolipop says:

      WEH.. LU PESAL PAKAI NICKNAME AKU?? DAH TU MENGUNDANG KEMARAHAN ORG LEN PLAK.

      0
      0
  106. lolipop says:

    suka komen ‘pening’..cool jerr..

    0
    0
  107. sha says:

    bukan nak kata apalah, memey dan norman hakim ini pandai berlakon jea. depan wartawan dan peminat wat drama. benci btul dengan artis macam memey dan norman hakim ini. tak taulah bila diaorang ini nk sedar. bukan nk kutuk atau dengki, tapi apa yg dh mereka wat selama ini seolah2 mereka ktak sedar. tak apalah, tgk jealah kisah memey dan norman hakim ini. lebih baik tak payah jd artis. cth yg tak baik ini lah salah satunya.

    0
    0
  108. sha says:

    bukan nak kata apalah, memey dan norman hakim ini pandai berlakon jea. depan wartawan dan peminat wat drama. benci btul dengan artis macam memey dan norman hakim ini. tak taulah bila diaorang ini nk sedar. bukan nk kutuk atau dengki, tapi apa yg dh mereka wat selama ini seolah2 mereka ktak sedar. tak apalah, tgk jealah kisah memey dan norman hakim ini. lebih baik tak payah jd artis. cth yg tak artis baik ini lah salah satunya.

    0
    0
  109. lolipop says:

    bezzzybody -ko kecoh2 psl subahat-ko la subahat agaknya..dh duduk satu kawasan..pegi la report..hahaha… kena jugak btg idung sendiri… 4 info-aku bkn sokong pun artis2 nie.. sket pun tak- tp aku sian tgk bangsa agama aku dpt dosa kering2 jer kutuk-maki-fitnah(klu adala) org lain… so pikir2 kan & slamat beramal..hahahahaha..jgn marah,nnt kena jual..wakakakaka

    satu lg- kutuk2 pstu cover buat ayat alim..toya…

    0
    0
    • beezeebowdy says:

      heheheh.. kata org awak pun lebih! at least aku muhasabah jugak diri.. alim ke ayat2 aku tu..? alim tak alim itu antara aku dgn Tuhan.. yg ko pulak nak kata aku toya sbb aku bermuhasabah diri..ko lagi toya dr aku tawww!!! dok diam2 dah la…
      kes subahat..? kan jiran2 yg PRIHATIN dah report ke JAIS & dah kena tangkap pun 2 ekor tu kan… the case is ON.. mana boleh org dah kena tangkap kena tangkap oleh pihak yg sama lagi.. tu la kami jiran2 di sini & org2 JAIS sekali hairan teramat sbb 2 ekor itu tak takut langsung masih berani cover line maksiat terus di tingkat 1 tu lepas dah kena tangkap pun!
      ehhhh… yg ko terasa & PRIHATIN sgt ni…BAIK BETOL lah ko ni kan..sbb di samping menjadi seorang yg BAIK & taknak kata2 org ni ko masih ada masa landing kat page gossip2 artis ni kan.. alhamdulillah… mcm wali keramat lah ko ni bg nasihat2 bernas… syukur2.. sejuk perut mak ko mengandungkan ko…

      0
      0
  110. lolipop says:

    zaza- apa kena mengena psl artis nk piket2..hahahaha… ada jugak org mcmnie… nk piket pegi join baju merah kat bangkok la… wakakakaka

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      ye la.. hal kecik, hal artis. mana le tahu kot2 ade yg fanatik psl kes rampas merampas… geng anti-perampas suami org atau geng anti-pengacau umahtangga org…
      kat oversea pernah berlaku, xheran kot2 ble jadi kat negara kite ni…

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        so apa kate kite galakkan mereka beramai2 komen mengomen kat BN ni drpd wak piket yg ble susahkan masyarakat…
        BN gak untung sbb ramai followers, pastu kang biasa BN bg hadiah pengomen terbyk heheheh… win win situation apa… lagipun dose mengumpat mengeji etc tu masing2 tanggung sendri lor heh heh heh…
        eeiii aku start me’rap’u dahhhhh…

        0
        0
  111. lolipop says:

    bazooka penaka write
    “.fasha sandha pun dia bemati2an bela..sah dia mmg suke artis pompuan gedik yg perampas n buruk laku.. ”

    bila masa aku backing fs smpai mati2..hahahaha.. ada gak org mcmnie.. hip hip horayyy….

    0
    0
    • bazooka penaka says:

      lolipop says:
      April 15, 2010 at 8:27 pm
      haha.. kalo korang kata fasha x lawa tu.. korang kena bt specs laa. aku ckp lawa dari segi luaran k.. dari segi dalaman, tu dy pnye psl lar.. bkn nye korang knal dy pun. :p

      ni bkn ko tak backup fasha sandha?
      byk lg komen2 ko yg backup dia..
      guys..check dlm “komen fasha dlm twitter ni ditujukan kpd siapa?”
      lolipop ni spesis suke pompuan buruk laku..samada dia pun perampas or taste dia pompuan tak snonoh mcm minah 2 ekor nih..lalala

      0
      0
      • lolipop says:

        OII… YG BACKUP FASHA TU AKU.. ADUHAI ADE ORG LEN PLAK YG PAKAI NAME AKU.. AKU BACKUP FASHA SBB KUALITI LAKONAN DY!! PERANGAI DY MMG AK POWN X SUKA.. BAZOOKA.. AKU X DE PROBLEM NGAN KO.. AKU PUN PELIK NAPE ADE ORG LEN PAKAI NAME AKU. HUH.

        0
        0
        • lolipop says:

          SENANG KALO X NAK KELIRU KORANG TGK LA KAT CORAK GMBR AKU TU.. JGN LA MRH KAT AKU SEKALI SBB LOLIPOP YG LEN TU. ADOII.

          0
          0
        • bazooka penaka says:

          laaa…ade org ciplak nama ko ker lolipop..kesian kat ko..tu sbb aku slh phm kat ko..
          baik ko tukar nama lain..paddlepop ker..hee

          0
          0
  112. lolipop says:

    klu kebarangkalian tu mgkn ada la…tp sgt2 sukar..n x bermanafaat pun klu geng2 anti2 nie nk buat… tp xtahu la..nama pun manusia,ikut hati mcm2 ble buat..

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      kite yg xmerasa atau xpernah mengalami pengalaman sebegitu mmg aa rase xbermanfaat. Tapi bg mereka yg dah jadi mangsa tu blum tentu ble berfikir ngan sebijak kite…
      mende dah berlaku pun lam negara kite ni, kes cemburu, xpuas hati, rampas merampas smpi bunuh membunuh kan dah byk kua paper…
      yg ari ni mayat pelakon drama suam2 kuku kena humban lam gaung puncanya kes rampas merampas aaa… even kes letup mayat tu puunnn (upppss xmo sebut kang kena tahanan ISA) pun ade sipi2 dgr puncanya isteri cemburu pompuan tu katenye ade affair ngan laki dia.. beb! org ppuan ni klu dah cemburu atau sakit hati can rock the world….

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        hehehe tgk fb je, brapa byk dah jadi fan anti-memey ni… tu baru diaorg gathering online… sblm serius better le jgn sekat diaorg nk perang2 online tuh…

        0
        0
  113. lolipop says:

    haha..ok gak zaza-award komen2 tu buat la ketegori2;

    1.komen plg pedas/bijak
    2.komen plg banyak
    3.komen plg byk maki/cacian
    4.komen plg pro/anti

    dosa tggung sndirila kan????
    hahahaha

    0
    0
  114. lolipop says:

    just wondering.. “uweeeeekkkkkk” nie adik beradik abby ker?? xpun abby? just wondering-bkn tuduh…. hehehe .. smcm jer ayat2 dier….

    0
    0
  115. lolipop says:

    owh..yeker..sori-new,
    satu lg- ‘lolipop dkt page
    “Agaknya Fasha Sandha Tujukan Tweet Ini Kepada Siapa Ya? ” bkn aku/aku br jer enter 2 ari lps.. hehe.. pttla bazooka tu kata aku mcmtu..

    0
    0
  116. naz says:

    haaaa..saje nak bg page nie panas!!.1 malaya x suke ko..hahahaha.bek ko benti je jadik artis!kawen la ko ngan norman 2 pastu dok umah senyap2….jgn bercampur2 ngan jiran..sbb sume org da x suke ko..ko da x layak nak bercampur ngan org..perampas abby abadi..ko rampas kebahgiaan die..

    0
    0
  117. Anon says:

    Ingat org tak ada kerja lain nak tahu sangat pasal dia tu….

    0
    0
  118. BENCI MEMEY 100% says:

    PERAMPAS!!!!!!!!!!!BUDAK2 LAGI c MEMEY tu…Mau SYOK ja SM laki orG!!dia la penyebab perceraian kak abby dan norman hakim..tu la dia pandai cover line dulu tu…menYampaHHHH!!!!

    0
    0
  119. BlackBerry00 says:

    fuhhhhh….
    siap bgaduh bgai nak rak ar pengkomen kat sini
    rasanye lolipop ngn taz ni budak mentah lagi kat sini

    dorg belum lagi jumpa penangan PET..
    mau terdiam dorg..
    hrmmm….tapi takpelah
    budak baru kat nara ni mmg ramai yg cmtu
    tu yg malas nk interframe lately..

    kdg2 tu rindu kat adik2 di bn ni smua
    especially geng GBN….

    0
    0
    • fifie says:

      rindu akak jugak..n sume geng2 BN..sob3

      0
      0
    • Caldina says:

      penangan PET ? erkekeke….. bak mai tengookkk….!
      kira penangan dia aje la ? penangan orang lain ko tak nak tau ??

      p/s: jgn duga laut kalau kail kemetot…!

      0
      0
      • hampeh tol la budak baru says:

        sian kat ko kan caldina. dorang kat bnara ni dah geng lama dah. org mcm kita, budak-budak yang baru janganlah nak ikutkan sangat hati bila bagi komen.

        p/s…tu kalau ko yang p kail..ktorang main bom..(nasib la kalau mati besok!!)

        0
        0
        • Caldina says:

          kalau main bom ? haaa jadik le mcm orang yang mati putus kaki dgn tangan itu hari…. erkekek.. ni la dia.. ckp tak guna akal fikiran yang tuhan bagi..

          p/s: ko nak ampu saper sebenarnya ni ? cuba stori sket… erkeke

          0
          0
    • lolipop says:

      BLACKBERRY, JGN SALAH ORG.. AKU TAK BACKUP PUN SI MEMEY NI. TU LOLIPOP LEN. HUH.. PENAT AKU EXPLAIN.

      0
      0
  120. ina says:

    ciannya memey..bru jenguk dunia tpandang laki orang trus tsangkut jiwa raga..syngnya la..dara awk tu dbg ngan laki org spt tu..klu bjg sama bjg x la rugi..norman dh puas merasa ngan abby pastu turn awk plak bagi norman merasa awk ..sian awk memey..dimana la letak maruah awk..pasni korg bdua la yg akn dBOOkn.. semoga awk dpt balasan spt abby dikemudian nanti..amin..

    0
    0
  121. roha says:

    uwekk nak muntah gak……tolong tolong….

    0
    0
    • BlackBerry00 says:

      sama sama sokong komen
      UWEEEEEKKKKKKKKKKK ….

      dlm hal ni, mmg kita xleh nak sokong si memek nomiang
      makin menjadi2 pulak prangai dorg karang..
      tp, sygnya ada gak fans dorg
      yg maybe perangai 2 X 5….

      0
      0
      • AnneDeSilva says:

        mungkin kott..
        sdara mara memek dgn nomiang la tuu..

        0
        0
        • BlackBerry00 says:

          ayat nara dlm entry nih…

          AYAT MEMEY HAMPIR MEMBUATKAN KAMI MUNTAH DARAH

          budak2 darjah 1 pun boleh paham
          komen ni mmg org dh nyampah ngn memek nomiang ni, kan..??
          tp bila ada pengkomen yg mungkin
          sedara sepapan sepepet ngn memek nomiang ni bagi komen
          tak kisah la diorg nak sokong ke hape…
          jgnlah timbulkan isu yg boleh suruh org lain marah…
          takpun kalo dorg dah tercabar sgt ngn komen2 pedas tu..
          it’s better SHUT UP….

          tu la akk bg taw..
          kdg2 tu rindu gak suasana dulu, kan anne, kan pp..???
          hrmmmm.. takpelah
          skrg ni budak2 baru smua ikut kepala dorg jew..
          malas nak layan
          diam bukan bererti kalah
          cuma….alaaaaaa dorg tu budak mentah lagi kat nara nih…

          0
          0
        • hampeh tol la budak baru says:

          saya pun budak baru jugak kat sini, tumpang tanya, boleh join geng korang tak?

          sebabnya, geng-geng baru kat sini macam kurang adap la. tak syok betul, kan?

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          bole jek nk join kitorg wahai hampeh tol la bdk baru..
          welcome/.

          0
          0
  122. BlackBerry00 says:

    NARA…

    sungguh tak paham sekarang ni
    dh ramai yg suka bagi komen
    ntah ape2..dan tak boleh nak terima
    apa yg pengkomen lain tulis
    ayat budak2 baru pun bukan main lagi

    kat sini dah takde istilah
    hormat dan sedar diri…

    well, kalu cm ni dh caranya
    with geng2 GBN, aku nak communicate thru SMS or FB jer…

    lantaklah budak2 baru nak komen ape
    nak gaduh kat sini ke, hape ke…..
    besok2 kalu kembali spt sedia kala
    insyaAllah, aq join blk BN nih..

    bubye…….

    0
    0
  123. HAMBA ALLAH says:

    kawan2 sume…sama2 lah kita berdoa semoga allah taala ampunkan dosa2 memey & normiang ni..kita juga dpt pahala.. :)

    0
    0
  124. Caldina says:

    dah dia suka norman hakim….. jodoh dia… kan jodoh di tangan Tuhan….. yang korang nak geli2…. uwekk2…. pastu dengki wat per.. ?

    p/s: pelik aku… tak leh ke korang biarkan diorang bahagia ? loser btol.. !!

    0
    0
  125. Rooney says:

    Hahahaa.

    Blackberry lu ni EMO la..

    Lu tak pergi sekolah / tak pergi keje ke?24 hour dok baca Nara memanjang?

    Hahahah, brader wa nak sound lu sini takde sistem KASTA yang macam lu fantasi kan ok.

    No such things as budak baru atau budak lama.

    How much do you earn being a budak lama bro?

    :)

    Hai budak-budak ni kena wake-up daripada mimpi, especially si Blackberry ni.

    Kah Kah Kah. Kau confirm terDIAM/KEDU ah dengan message aku ni.

    nOOOOb!

    0
    0
    • hateee says:

      lu ni mc dh over sgtla bro..
      ingat lu geng dgn caldina mcm hebat ke?

      0
      0
      • Rooney says:

        Brader, sini takde geng-geng lah.

        Wa takde geng dengan Caldina dan wa tak rasa hebat pun dapat taip kat sini.

        LU GENG MANA BRO CERITA LAH, STORY MORRY LAH.

        WA INTERESTED NAK DENGAR CITE BUDAK BUDAK MACAM LU NIH!

        0
        0
        • hampeh tol la budak baru says:

          sebab ko rasa hebat la ko takde geng…
          sape nak geng ngn budak haprak mcam rooney…????
          lalalallallalalalallaaaa

          0
          0
        • Rooney says:

          Hehehe, kau tu ada gang ke?

          MAI SEBUT SAPA GANG KAU?

          AKU NAK SANGAT DENGAQ NIH.

          Cepat lahhhhhhhhh…….

          0
          0
  126. hampeh tol la budak baru says:

    caldina & rooney hampeh tol. mmg x sedor diri. baru nak sedor ada blog beautifulnara ni. mmg betul pon ape yang berry00(sori, kalau silap eja) dan geng-geng yang len cakap. korang semua ni emo jew lebih. tak matang. masih lagi dalam tempoh probabation tapi dah tunjuk lagak ala2 hero kampung. jaguh konon. geng-geng macam pet/berry/anne/aries/lady/weiya/eclipse/poco/bee/antu dan ramai lagi memang dah lama bertapak dlm bnara ni. aku ni pemerhati dan rasa memang betul skunk ni ramai budak2 baru yg bagi komen merapu dan tak senonoh. tak kisah la kalu abang berry00 tu nak bagi komen yang macam tu dan dye takde pon mention sapa2, kan? yang caldina nak perasan, nape..??? kalo tak suke, duduk celah ketiak mak/bapak….cabut bulu ketiak!!! menyemak jerk bagi komen kat sini.

    0
    0
    • Caldina says:

      hahaha….. emo… nak kata wa emo… tapi lu yang lebey…..

      p/s: wa dah lama tau bn ni… tapi jadik pemerhati.. tapi wa tgk geng2 bn yang lu sebut tu tak leh pakai… bila orang hentam sorang.. ramai2 nak hentam balik… dan
      bila ada orang bagi pendapat.. korang hentam… apa barang bro…

      loser..!!

      0
      0
      • hampeh tol la budak baru says:

        kan, aku dah cakap dah..ko ngn rooney same gak..tau kata berry 24 hour baca bnara memanjang. yang ko pun sama gak. ko ni memang bukan spesis manusia la.. baik duduk dlm hutan, jadi org utan lagi baik..sian kat korg 2 orang ni..marah tak tentu pasal..GILA APA..???

        0
        0
      • aries april a.k.a amira (AAA) says:

        sorry 2 say caldina ker…bonia ker….
        ko ni mmg sawan tahap apa ar?
        gila smcm ja tngk….
        sapa pm kta kat sni…bkn mslhnya..
        yg nk cri gduh tu napa?
        xda keja ker?

        0
        0
        • HALIMAH JONGANG says:

          caldina pencacai kat ruangan ni…buat tempoyak lagi sedap.

          0
          0
        • Rooney says:

          HAHAHAA, aku sekadar pemerhati je.

          Tapi kalau ada yang buat ayat-ayat bodoh ke, ayat murahan, statement yang bangang aku sound la.

          0
          0
    • Rooney says:

      Hahaha..

      Lek la brader.

      Wa suka usik mak kucing yang tengah marah macam u ni.

      Aw, takut lah nanti kena gigit…

      AKu dah lama la sedar ada blog nara ni cuma malas nak komen je.

      KAU NAK TAHU KENAPA AKU KOMEN?

      SEBAB YANG SAMA MACAM KAU LAH ada TOOO much free time!

      Anyway kat sini aku nak happy -happy je. Sama juga dengan konsep Nara ni.

      LEK LAH BRADER, JANGAN LAH MARAH sangat.

      Anyway, peduli lah kan orang baru ke orang lama.

      LU KENA BAYAR KE BEB?

      HAHAHAHHAHAHA, NOOOOOOOOOOOBBBBBBB!!!

      0
      0
    • Rooney says:

      One more thing, DUDE mana ko tah sini ada tempoh probation?

      SUMPAH AKU TERJUN BANGUNAN SEKARANG LAH!!

      Ada tempoh PROBATION dude, sigh didn’t know that ada tempoh PROBATION.

      Di ulangi, PROBATION. Noob lah kau ni.

      WA suka gile usik budak-budak macam kau ni.

      Budak budak apa YOU NAME IT BRO….

      :)

      0
      0
      • HALIMAH JONGANG says:

        PASNI CONFIRM CALDINA & ROONEY MASUK LUBANG TAIK..BARULAH 2 EKOR NIH DIAM. 2 EKOR NI TUKANG CUCI BONTOT NORMAN & MEMEY…HAHAHA..

        0
        0
  127. hantupensil says:

    ayoyoyoyo…apa pasal gado2…huhuuh

    0
    0
  128. hampeh tol la budak baru says:

    bagusla. kalu tak terjun bangunan, ko pegi menyelam. tangkap ikan.. ilek la brader, ek!!!

    0
    0
  129. Rooney says:

    Haa macam tu la bro..

    Lek k..

    0
    0
  130. seri says:

    eeeeiiiiiii….
    nyampah tol ngn statement minah ni..
    ade ker peminat dye nak berkongsi norman??

    0
    0
  131. gus says:

    tbukit gak akhir nye…

    0
    0
  132. klakor aku bca bebudk nyer comment.ada yg EMO….ilg tension aku skit.psl si Memey ngn NH tuh.biaseler…artis.mula2 x ngaku ada affair,last2 bru nk ngaku 1Mlysia yg dorg as a happy couple lak.Hipokrit tul.lain kali cakap biar serupa bikin.klu ada affair ngaku ajelah x yh nk dikiaskan lgi.Lu pikirlah sendiri….(bak kata si Nabil)

    0
    0
  133. lolipop says:

    wakaka..best la caldina ngan rooney.. enjoy jer tgk.. x mcm ‘senior2’ lain, emo semacam..hahaha.. apapun ada gak senior yg bagus2(cth – bee…aku suka komen dia..)

    to hampeh tol la budak baru – nk isap pun agak2 la… “…ble saya join geng korang tak?” wakakakaka … lilex la bro…

    BlackBerry00 – Penangan pet?hahaha… mcm baguss..

    lgpun…ada aku kesah..huahuhahua…

    0
    0
  134. Caldina says:

    lolipop…

    senior lain tu perasan best.. biasa laaa… perasan rasa diri tu dah lama kat sini.. tu yang mau bikin gempacks tu… erkkeekek… kalau dulu masa aku sekolah asrama.. ada la raging2 ni.. stended arr… tapi dlm ni nak hormat orang senior ?? bagila cth baik sikit…. ini tidak.. dia la ketua ngutuk… ngumpat.. keji….. kata itu dan ini…
    weh.. aku rasa si wartawan zubir pun baik sikit la dari depa ni…

    tapi yg tak tahan.. bila orang tegur…. SENTAP..!!! wakakakaka

    p/s: loser is always a loser….

    0
    0
  135. lolipop says:

    aku tgk calidna ngan rooney xde pun pro mmey – numan tuh.. hahaha..korang marah arr ada pengomen bangkang korang pya kutukan…hahahaha…
    lgpun aku bkn sokong-just accept jer..bnda dh lepas-xde jodoh- pastu diorang nk kawen- qada & gadar-abis la citer.. ni nk sokong ke tak ada dpt duit kerr??

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      alaaa..saje je diaorg tu nk bikin havoc.. bg statement provok… klu x sure boring kat cni klu seme2 pro je.. tak happening aaa

      0
      0
  136. Zaza Muhammad says:

    aduhai… apa kes ni korang…jgn le gaduh2.. kite main2 suke2 je kat cni… mana ade istilah senior ke junior ke.. tak nk aaaaa camni. masing2 free to speak and express the view… rilek aa korang..

    p/s: agak2 nk perang tu online dah la ye… jgn smpi kat luar.. peace no war!

    0
    0
  137. heloww.. says:

    Dear CALDINA N ROONEY

    You all ber2 ni mmg ngam. x ksh lh korg sokong NH ngn MM ni, tapi jgn lah kutuk2 pengkomen2 kat sini, kat mn2 ruang blog pun bebas utk menyuarakan samada [email protected] tp aku perhatikan korang ni mmg nak carik gaduh, nape??? siap nak mrh2 org len dn kata org len bukannya bgs sgt pun.. (ni statement korg)

    mmg dlm dunia skrg ni, ssh nak crk org bagus ke tak bagus, dan dlm dunia artis sendiripun, dh xde sape yg boleh dijadikan role model. tp jgnlah MELENTING bila org len bg komen kutuk artis yg dorg tak minat. biarlah dorg dgn komen dorg. sbb pd mulanya bila aku skrol2kan, dorg xde pun prasan dorg tu bagus, cuma menyampah dgn statement MM ni, pastu aku tengok korg 2 org ni siap backing NH dan MM..honestly, tak kisahlah kalo korg 2 org nak doakan NH dan MM ni bahagia sekalipun, tapi bl korng dh kuarkan statement kutuk komen dr org len, dan org len2 plak reply, korg dh mcm hilang arah dan mengamuk x tentu pasal.

    ntahlah..cubalah CALDINA ngan ROONEY ni baca blk smua komen2 yg ditulis. jgn terlalu ikutkan perasaan. aku ni bagi nasihat jer. kalau rs mls nak layan komen aku ni, tolak ke tepi…teruskan usaha kalian dgn menaip komen2 yang boleh membuatkan org len merasakan BEAUTIFULNARA ni dah tak seBEST dulu dah..

    TO BEAUTIFULNARA & ADMIN NYER..

    Please make something to avoid any misunderstanding anymore..It could be worst…

    0
    0
    • Rooney says:

      Dear hellow…

      “kat mn2 ruang blog pun bebas utk menyuarakan samada [email protected]” – Dah nama ni ruang bebas, komen lah. Ko sendiri yang cakap?

      “pastu aku tengok korg 2 org ni siap backing NH dan MM.”, – Hahahahah, Girlfriend hang dok pi copy paste balik TANG mana aku dok sokong NH dan mm ni.

      alahai hai kau ni pun, harap komen je panjang tapi sebenarnya isi KOSONG….

      0
      0
    • Caldina says:

      hellow….

      ok.. ko baca statement aku ni… betul tak apa yang aku ckp..

      1. berebut2 nak jadik pengomen pertama… (korang nak apa sebenarnya)… baik ngadap bn ni setiap masa..
      2. komen kutuk peribadi orang tu…
      3. jatuhkan maruah orang dgn komen2 sampah yang tak membina langsung..
      4. tak leh nak ditegur orang2 lama bn ni….. rasa diri dah besar sgt… apa yg dibuat sumer betol..
      5. dan sebagainya…

      satu lagi… cuba ko carik dlm thread ni yang mengatakan aku backing nm dgn mm ….. cuba ko carik… aku cuma kata… doakan yang terbaik.. dah jodoh diorang.. kan korang ada kata.. jodoh di tangan tuhan…. ntah hapa2 ntah..

      p/s: ko nasihatkan admin Nara ni…. cukup2 la dosa kering tu… ko ckp kat dia…. jgn giler glamor… dan satu lagik.. usah jatuhkan maruah orang… bak kata si anne.. what goes around.. absolutely will comes around…

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        rilek aaa… diaorg just tak suka ngan statement tu je bukan tak boleh terima jodoh pertemuan ditangan tuhan…..(sesetengah tu teremosional, biasalah manusia).
        Kalau dah suke sama suke cepat2 le nikah, tak payah buat statement provokasi yang sengaja mendatangkan bengang kepada sesetengah orang dan spread satu dunia… at least kalau lah tak ada jodoh dan tak jadi kawen, tak le malu sesgt ngan masyarakat…. life goes on macam biasa…

        0
        0
  138. lolipop says:

    br nk try2 komen dah kena kondem..hahahaha…lawak2.. yela rooney,dh nama tempat comment kan..ke korang yg meluat2,geram2 jer ble komen kat sini?yg pro,bebas xleh komen?pastu siap mengadu lg..hahahaha… lawak2…

    0
    0
  139. lolipop says:

    perghhh…power ayat ko Caldina… gua sokong.. aku pun xde sokong mm-nman or artis2 lain,just nk srh jgn mengata2 teruk sgt… agak2 la nk kritik pun… nie tajuk pun nk muntah darah apa.. lpstu semua pakat tambah perasa sempoi punya…
    hahaha..tp plg best ayat si Caldina – “1. berebut2 nak jadik pengomen pertama… ” hahaha..funy siot…

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      diaorg suke2 je memain komen 1st seme2 tu…..
      penah satu kali tu siap dpt token lai BN bg tp lupe utk entry mana dlm last yearlah…..

      0
      0
  140. hamba Allah says:

    aku rasa kan..bukan pompuan ni aje yang kena kutuk..tp sijantan tak bertanggungjawab tu pun sama la..tak ingat ke dulu….bini tengah sarat mengandung..tapi dia tak balik2…apa punya jantan ar…dua eko ni sesuai la….orang jahat untuk pompuan yang jahat gak…

    0
    0
  141. student bandung says:

    oooo..cmni rupenye announce cinta..
    mule2 kne tangkap basah..
    lepas tu jumpe hari2 peluk anak org tu pastu tgkp gmbar mesra2..
    pastu br announce kat satu malaysia..
    lepas tu apa?
    ooo cmni..oooo…

    0
    0
  142. whatever says:

    bodo!!!uwekk nak muntah darah.dgr!!!dia tak fikir ke pasan abby..ank2 norman…shallow pun pemikiran!!!!!dasar pmpn kmpg g bandar kn kejutan budaya…wtf…siapa yg sokong minah nie adalah org2..yg bodo..maybe diorang nie perampas laki org juak….kesian..cr porpularity murahan!!tahulah x femes…

    0
    0
  143. sizuka says:

    bodohnya pompuan ni, kalau ko je sorang x sekolah jgn la ko ingat semua org kt luar ni x sekolah, ko xyah umumkan pn, org dh tau ko tu couple dgn norman…dia ingat semua org bongok mcm dia kot…

    0
    0
  144. jiweng says:

    alah pasnie tgk arghh per g kontroversi dari ratu kontroversi nie nak bawak plak an..

    0
    0
  145. zuzu says:

    hahahah…2 2 sengalz….tahap gaban….nnti msti cerai2…kawin bcinto bagai nk rak…kalo dulu ckp..kami kwn tapi msera je..nnti……dah cerai….”jodoh kami setakat ni je”……jodoh n mati d tgn tuhan….x cye…tgu la lg bpe thun..msti ayt ni yg kua…………………………………………….(researcher)

    0
    0
  146. aen says:

    hmmm…mcm2la dorang ni…kalu ye pn syg…wat elok2 la…kawin cepat2…x payah la nk wat maksiat…malu la…semak je aku tengok komen si zuzu ni…hahahaha

    0
    0
  147. zuzu says:

    hahaha…kak aen…….bkn kite komen mse gune pc sblah2 je ke….hahahahahahahah (xmo citer sal m n n lg…)

    0
    0
  148. aen says:

    hadoi…gosiping je dari td…mulut klaju betul ngumpat + makan…kah3

    0
    0
  149. zuzu says:

    huh………………………………

    0
    0
  150. aen says:

    jom smayang jumaat….

    0
    0
  151. zuzu says:

    aw…nyah.,…i dtg bulan laaaaaa/…period mencurah ni..lg2 bile tgk memey 2… chinese look konon…cm minah kt ceruk mynmar je

    0
    0
  152. aen says:

    wow….dasyat nye penangan memey…hahaha

    0
    0
  153. gurl sabah~~!! says:

    uina c memey ni kn..sakit mental owh..mcm lh org nk taw sgt hbgn cinta cintun dia ni..tpi kalo da kwin tu jn lpa siapkn ati tok menerima nasib yg sma mcm memey buat kat ebby..ku tggu saat itu..amin…

    0
    0
  154. ayu says:

    taz ngan lolipop tu dah senget kot otaknye..tapi xpela..adala jugak peminat sewel memek tu. sama2la kn baling dengan slippers.ha,abby x bersalah taw..dia ader pakwe pun pas dia bercerai..
    xkacau lk org pun..hensem n single mingle lagi zul tu tau..
    aku rasela taz n lolipop ni pernah wat cam normiang n memey wat kot..cuma xglamer..so diaorg nak menglamerkan diri kat cni..sila2..ade aku kesah..;p

    0
    0
    • taz says:

      cik ayu yg gile glamor,otak ko 2 yg senget sbnye..ko rase aku penah buat mcm NH n Mmey kot?woi bullshit la ko..cakap sampah je kluar dri mulut ko..aku bkn gile glmor cam ko cube lkukan ni…saje je nak cari pblisiti murahan dgn mfitnah org..thah2 ko ni pmpn murahan kan kan..
      KALO KO X KESAH…APE KEJADAHNYE KO SIBOK2 NAK CAKAP PASAL ORG YG KO X KESAH??SEBABBBB KO NAK CARI PBLISITI MRAHAN,KO NAK GLAMOR SBNYE… BAHLUL BETUL LA KO NI..BTUL2 MURAHHH…TALKING RUBBISH..

      0
      0
  155. Engku Muzahadin says:

    Nak tergelag je pun bc knyataan pmpuan tu… Wat pe la penat2 nak trmuntah darah sb pmpuan tu… X berbaloi pun… Yg bestnye msti pmpuan tu tgh berasap sb si abby tlng ambkkan award Artis Bibir Terseksi utk si Norman masa PPMH 08/09 rabu lpa… Suke tndkn spontan abby tu…

    0
    0
  156. syasya says:

    B.e.t.i.n.a. ni mmng tak sedar diri. Dahlah rampas kebahagiaan org, lepas tu nak berlagak pulak. Satu hari nnti, dia akan ditinggalkan Norman apabila dah bobos dan dah ade anak… heheheh…

    0
    0
  157. zzzzzzzzz says:

    ini gmbr memey ke??gua ngat lembu pakai make up td..uweek….

    0
    0
  158. Jay Ar says:

    yg penting aku smkin hari smkin meluat nengok muka memey n balak tuanya tu. aku nasihatkn lau mmg dah gatal sgt cpat2 le nikah pastu jgn tunjuk lagi muka ko kat dlm tv.

    0
    0
  159. Rai says:

    aku setuju ngan JAY AR. sedo le org smua dah tak suka ko so cari kerja lain la. sb bila dari tengok drama yg ada muka memey aku rela tengok cerita cina

    0
    0
  160. yula says:

    BETINA N JANTAN GATAI MIANG

    0
    0
  161. azhar says:

    mcm bodoh

    0
    0
  162. Uuuuwwwweeeeekkkkk says:

    smua dok kutuk MN ni, tp TAZ, LOLIPOP, ROONEY & CALDINA ni satu grup yg p kutuk org len padahal dorg ni dh sekutu dh ngn memey norman ni buat maksiat sama-sama tak hengat.. org-org yg cam korang ni kena laknat baru padan muka… kena tegur sikit, melenting macam nak kiamat. Sedar la diri tu sikit. Org2 kat sini smua dah menyampah..kalau boleh jumpe, memang kena baling taik dah muka korang smua tu..lalalalalalaaaaaa

    0
    0
    • beezeebowdy says:

      betol3 tu… lagi tak paham2 ke dgn memek babun sekoq tu..? PEGI BACA PANCAINDERA semalam.. ayat2 memek tu bagi kat org bodoh pun org bodoh tu jadi pandai nak paham.. kalau dah TAKNAK JUGAK2 NGAKU SALAH bg org2 yg pandai & bijak berFIKIR.. dok diam2 je lah.. ataupun cakap je NO COMMENT.. ni lagi bagi ayat2 skema.. kalau korang sume kat sini baca statements memek tu semalam… buat reversed psychology sikit.. memek sebenarnya mengaku semua SALAH tu BETOL DIA BUAT termasuklah yg TANGKAP KHALWAT tu!! aku tau byk drp wartawan2 ni sume..yg byk publisiti pasal artis2 ni kuar dlm majalah, paper sbb artis2 tu sendiri yg TERHEGEH2 call wartawan suh kuarkan cite diorang… CHEAP PUBLICITY!! ALWAYS COME FROM DAMN CHEAP [email protected] like this memek & babun jantan tu termasuklah family2 babun tersebut… TOLONG BGTAU KAT MEMEK tu ye… DOK DIAM2 JEK! TERLAMPAU BANYAK LIDAH TU BERKATA2…KAN DAH MAKAN DIRI!!! huahahahahahahahahahaha BUDUSSSSS BETOL LA…!!

      0
      0
  163. eldacute says:

    ye lar ak rase c tazz nie sje nk publisiti murahan….. ntah2 die nie spesis cm memek…. nan hado hahaha

    0
    0
    • taz says:

      ko yg sibookkkk nk cari glamor…ko sibokk apehal?
      ko 2 yg kemek!
      talking rubbish always.
      perasan bagos la konon?

      0
      0
  164. eldacute says:

    oit lollipop bek ko muhasabah diri ko dulu sblm nasihat org len……. kalau ko bek sgt g jumpe c memek kac ceramah kt die…… ceramah ktorg pe brg

    0
    0
  165. bazooka penaka says:

    ntah2 peminat memek tu kurang akal mcm memek gak.. tats why diorang support aje memek pangai camtu..korang menentang arus..org sume benci korang jer suke..saper yg sumting wrong skrg??
    takyah lar nk gelar org loser or noob…ko pikir ko winner ker? saper kate? ko aje yg syok sndri pikir ko bijak n winner..lg muntah darah aku bace statement emo korang…mcm budak tak berakal ngamuk tak tentu pasal!!!

    0
    0
  166. lara says:

    caya la bazooka!
    lolipop memang defend fasha sandha gak tapi dia malu nak ngaku..
    kau nampak tak artis macamana yang dia defend?
    fasha sandha dan memey? lol…
    tak payah la nak argue dgn manusia yg camni..
    biarlah luncai terjun dgn labunya..biarkan..biarkan..

    org yg bodoh, jika ingin brubah, kebodohan itu cume sementara shj..
    tp org yg bodoh, dan tidak ingin berubah sebaliknya menyalahkan org lain, kebodohan itu akan kekal selama-lamanya..

    majoriti di Msia benci memey, takkan semua org ni bodoh? majority lak tu..
    LU PIKIRLAH SENDIRI!

    0
    0
  167. Uweekkkkkk says:

    aku senang jer kat sini..sapa yg sokong tingkah laku mcm si memek..si pasa sendat tu mmg dorg dari kategori yg sama..or kalau dorg tu jantan, jenis yg suka ompuan dah terkoyak terbabak… lagi baik layan celah ketiak dari sumbat kat lubang yg ternganga luas!!! ni spesis si memek ngn si pasa yg jenis LOLIPOP..TAZ..ROONEY..CALDINA… skrg ni komen sikit, dorg kalut bagai nak rak..spesis yg pupus dan monopos…

    0
    0
  168. bazooka penaka says:

    aku geram si lolipop ni tak ngaku dia defend fasha..
    (korang scroll atas n baca)
    korang bukak page “twitter fasha ni ditujukan kepada saper?”.. baca lar komen lolipop..
    mrh dia org kutuk fasha..now memey lak!! pelik3…

    0
    0
    • lolipop says:

      MEMANG LA DIA TAK MNGAKU SBB TU BUKAN DIA!! YG SOKONG FASHA TU AKU!! ADA DUA LOLIPOP!!!! DAN AKU TAK SUKA MEMEY!!!! AKU HANYA SOKONG FASHA PAHAM.. AKU BUKAN NAK CARI GADOH NGAN KORANG.. YG LOLIPOP SATU LAGI TU YG CARI PASAL. BUKANNYE AKU. DAN AKU TAK DENY AKU SOKONG FS SBB AKU RASA KUALITI LAKONAN DIA ANTARA YG TBAIK KAT LOCAL NI. KORANG JGN TRUS2 MARAH KAN AKU.

      0
      0
      • lolipop says:

        SENANG UNTUK ELAK KELIRU, AKU TUKAR JELA NAMA LOLIPOP KPADA ICE CREAM. TAK LARAT AKU EXPLAIN YG TU BUKAN AKU. N X LRT KENA MRH FREE2.

        0
        0
        • lolipop says:

          ATAU LAGI SNG, AKU KLUAR JE LA DARI BN NI. MINTAK MAAF KAT SUME ORG YG TERASA DGN KOMEN AKU MASA SOKONG FASHA. N AKU SUMPAH, AKU X KNL SAPE LOLIPOP SATU LAGI NI. KEPADA ORG YG GUNE NAME LOLIPOP AND CREATE TROUBLE KAT SINI, U PLEASE LAR STOP CARI MSLH. MENYUSAHKAN ORG LEN JE. TAK PSL2 AKU TURUT KENA MAKIAN DARI COMMENTERS LAIN. SEKALI LAGI, SORY BNYK2 KPD SUME. BYE. SALAM.

          0
          0
  169. eldacute says:

    bia le t senyap lar dorg…….. nie lar die ble mhalal kan bende yg haram ahakz jgn layan sekutu memek

    0
    0
  170. momot says:

    sah-sah btina ni gatai..tgok la lama mana korang tahan. amek laki org tak selamat

    0
    0
  171. lady's shoes says:

    hmmmm.menyamph x terkata2.lantok kolah Memey.memg ko suker gelaran Perampas tuh kan.wat Si Abby moga tbh hadapi liku2 kehidupan.chaiyok for mama Abby.ank2 dialah penawar segala duka.jgn lak Si Memey berangan nk rampas ank2 Abby.x cukup ke ngn gelaran PERAMPAS laki org(oopss..bekas laki org).ada impian nk gelar RATU PERAMPAS ke?……

    0
    0
  172. Rooney says:

    Salam,

    Aiyoyoyo ramainya yang sebut nama aku ni.

    Maaf lah saya ni orang yang BEKERJA dan bukan nye STUDENT SEPENUH MASA so i do not have TIME to spend masa / baca komen-komen korang ni seperti orang-orang yang mengutuk nama aku tu kan?

    Aku buka website ni pun bila ada free time sahaja, because i am currently bekerja.

    Kepada yang masih belajar , budak sekolah tu minta maaf dan jangan terasa ya.

    Tapi aku pelik kenapa korang ni sampai nak bergaduh-gaduh dan bersumpah tak nak masuk BN lagi.

    HALLO MAZHAB MANA KAU BACA NI?

    No such things as seniority, aman-damai, budak-budak dulu lagi best. Big NO NO.

    This is Internet, zaman ONLINE. So kenapa nak sampai bersumpah ni? Hish budak-budak sungguh.

    @Uwekk, aku tak sokong pun si memey ni sebab memang perangai dia teruk dengan status perampas lelaki orang. So tak yah nak kait kan nama aku dengan dia lagi ya.

    Cuma aku nak nasihati engkau do not be so obsessed terhadap benda-benda macam BN ni. Sebab at outside tu, di luar sana ada macam-macam lagi benda yang ko boleh explore.

    Jangan spend masa kau banyak sangat di sini. Thanks

    0
    0
    • rose says:

      Betul, betul, betulll.! tapi mcm manapun memang Memey tu menjijikkan..Patutlah ramai commentaters muntah di sini…! he he he..ok all the best utk rakan2 di sini.

      0
      0
  173. bazooka penaka says:

    Rooney, aku tak spend byk mase pun kat sini..stakat 15-30min sehari tak menjejaskan prestasi..aku pun bekerja..professional and successful..tak slh release tension skali skala..
    tak perlu ajar kami camner nak uruskan masa.. kami bkn budak skola lagi.. golongan bijak pandai..bukan noob as u said..haha

    0
    0
  174. ezza says:

    ini lah jd nya bila PEREMPUAN dah JD BETINA..dn ini lah contoh artis MURAHAN….sepertimana kau sial hancurkn atie seorg wanita..mcm 2 la Allah akn hancurkan hati kau…harap2 paz nie NOrman SENGAL ade awk lain….AMIN

    0
    0
  175. Rooney says:

    bazooka, aku percaya kut sebab cara ko menulis dan menyampaikan ayat kau tu looks like kau ni matured )

    0
    0
  176. Jay Ar says:

    (pemberitahuan kepada ‘tumpang lalu'”) Rai adalah kwan yg suke kcau harta aku ni, dia tak mampu nak beli. menyalahi undang2 ke…? Nti bile dia dah de wit aku suh dia li sndri.

    0
    0
  177. ceploss says:

    haahaa..pompuan ni xtau malu.. dasar perampas

    0
    0
  178. its me.. says:

    buat malu diri je buat statement tu…
    sdar dri ckit memey,x slamenya dunia kau kn cerah…
    nanti baru aku tau langit tggi ke rendah..
    knpe nk runtuhkan rmahtgga org lain..
    harp2 Allah bri hdayah kt kau cpat2..
    klau kau sndiri yg dh runtuhkn msjid kaum kau sndri,
    x msthil kau akn hdapi jgak…
    eiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy…………damn itttttttt..!!!!
    I HATE U…
    PERUTUH..!!
    PEMUSNAH…!!
    PENGHANCUR…!!
    ASTAGFIRULLAHALLAZIMMM..
    Aampunkan ya Allah..
    sesungguhnya aku terlalu gram..!!

    0
    0
  179. Jay Ar says:

    memey…. lau ko de maruah ko xtunjuk lagi muka ko yg leh membuatkan org rasa mual tu kat tv

    0
    0
  180. ikan says:

    MEMANG SAH MEMEY NI GATAL…..BONGOK!1111BODOH!!!! KALAU ANU KAU TU DAH XTAHAN BANYAK PELOCOK TANDAS DI KEDAI..ADA PAHAM

    0
    0
  181. farah says:

    do I look like I care..??haha..memey yg poyo.

    0
    0
  182. farah says:

    hampir muntah??aku dah muntah dah ni..

    0
    0
  183. aida says:

    ni bukan muntah darah ag.. tp boley jadi muntah taek gak..i tgok minah ni makin lame makin gedik n control cun knon…gelik! xsuke1000x!!

    0
    0
  184. aienN88 says:

    Ala memek,klu dah poyo 2,poyo jgk la….

    0
    0
  185. saye.. says:

    idup umpama roda..jgn lupe,1 hari 9t ape yg kte wat kt org,kte akan terima naseb yg same cume situasi yg berbeza..pk2 kan la..

    0
    0
  186. mel says:

    patutla perampas…dah mukanya ngam…ko pikir ko saingan abby kah memey?ko x dpt menang diala gedik…abby tu x pyh pkai apa pun….x pyh bpura pura jd org lain pun dia still pretty cause abby is a real punya org….not like u memey! hantu yg btopengkan manusia…muka xtau malu…muka mcm katak
    pg mampus ja bgs

    0
    0
  187. zain says:

    cam hansuang….

    0
    0
  188. meon says:

    memey n fasha same je..tau2 la pe dier..

    0
    0
  189. virGiN says:

    ErMmmMm..
    aQ tgOk si mimiE NiE bQaN yOp Lwa mNeW pOn!!!
    bGi aQ kak aBBy Lg Lwa.,,.,.,.
    MM N FS smEr jEr.,,,.,.,.!!!!!
    X aD bEza yOp ….
    ErMmMmmmmm…,,,,.,,.,.,.,

    0
    0
  190. janie says:

    sial btul la memey nie

    0
    0
  191. bellabelli says:

    eeuw…ape dia ckp? kebahagiaan? halamak!! kebahagian ape? kalu mencuri merosakkn kebahagian org lain? ish.. xaperla what u give u get back! tunggu dan lihat.. Allah itu maha adil maha kuasa!

    0
    0
  192. parispok says:

    pegi mamposla noman ngn sememeh nih
    org cam korangla yg wat kiamat dah dekat

    0
    0
  193. INTAN MAYA says:

    ko memang pompuan MURAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ko la penyebab keruntuhan rumah tangga abby dan norman….. satu hari nanti koakan dapat pembalasan yang setimpal…… lepas entah laki sape lagi yang ko goda….. PERAMPAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  194. black love says:

    bluekkk…nk trmunth aq tngok muka si memey ney,muka cm lancau da aty nk rmps husband owg….gilllla punya betina

    0
    0
  195. mummy says:

    sekarang belum dapat, memangla sayang…. nanti da dapat, confirm ko kena tinggal….lagipun si jantan tu da rasa barang ko lama…pas kawin 6 bulan, dia mesti jemu punya… aku gerenti…. pada si mememekkk…. ko memang betina x bermaruah…. BETINA SUNDAL N JALANG…..Pi MAMPOSSSSS!!!! BENCIIII AKU TENGOK MUKA LU KAT MANA2.

    0
    0
  196. mummy says:

    TO KAK ABBY,,, I ALWAYS LOVE YOU…..

    50 KALI GANDA CUN KAK ABBY DARI SI JALANG NI…

    0
    0
  197. rose says:

    Kasihan kepada kesemua betina2 dan jantan2 yang memberi komen2 bodoh ni.. Bodoh diri sendiri tak nampak bodoh orang aja yng dia nampak…..

    | 6 Golongan Wanita Yang Jangan Dijadikan ISTERI |

    Assalamualaikum..

    Syarat² utama Wanita yang ingin dijadikan ISTERI adalah cari yang BERAGAMA, dan yang BERAKHLAK.

    Dan jangan berkahwin dengan 6 golongan Wanita ini:-

    “Jangan engkau kahwini wanita yang enam sifat ini, 1. Jangan yang AL- ANANAH, 2. Yang AL-MANANAH, 3. yang AL-HUNANAH, 4. jangan engkau kahwini yang AL-HUDAQAH, 5. yang AL-BURAQAH dan yang 6. AL-SALAQAH.”

    Wanita Al-Ananah:

    * Wanita yang banyak mengeluh dan mengadu dan tiap saat memperalatkan sakit atau berpura-pura sakit. Yang banyak komplen (bagi benda x pernah cukup)

    Wanita Al-Mananah:

    * Wanita yang suka mengungkit-ngungkit terhadap suaminya. Wanita ini sering menyatakan seperti; “Aku membuat itu keranamu”
    Sikit² mengungkit “Baju U tu I beli tau!” “Moto yg U naik tu I beli tau”

    * Jangan kahwin dengan wanita seperti ini kerana nanti dia akan ungkit.

    Wanita Al-Hunanah:

    * Wanita yang teringin kepada orang lain. “waktu bertunang dia dok tgk lelaki lain, yg mcm ni jgn kahwin, cancel”

    * Wanita yang menyatakan kasih sayangnya kepada suaminya yang lain, yang dikahwininya sebelum ini atau kepada anaknya dari suami yang lain.

    Wanita Al-Hudaqah:

    * Wanita yang bila dia nak sesuatu dia paksa sampai dia dapat benda tu..
    * Wanita yang melemparkan pandangan dan matanya pada tiap sesuatu, lalu menyatakan keinginannya untuk memiliki barang itu dan memaksa suaminya untuk membelinya. (Contoh: jika dia nak baju, dia nak juga sehingga memaksa suaminya supaya beli juga.)

    Wanita Al-Buraqah:

    1) Wanita yang sepanjang hari mengilatkan dan menghias mukanya, sehingga mengabaikan makan minum.
    2) Tidak pernah puas dengan pemberian suami.
    3) Wanita yang sibuk berdandan dan bersolek, setiap masa asyik bersolek ja..

    Wanita Al-Salaqah:

    * Wanita yang banyak bercakap perkara yang lagha dan lagi membisingkan.

    Jangan kahwin dengan wanita yang 6 di atas…

    Glosari:
    1. Lagha : sia-sia

    Nota:
    *Penghantar artikel ini menyatakan bahawa artikel ini bersumberkan perkara yang dicatatkan oleh Imam Al-Ghazali.

    Wallahu’alam..

    Hikmah Disebalik Larangan ini:

    1. Mempunyai keluarga dan keturunan, Yang hatinya seperti yahudi.
    2. Suami yang menjadi pemimpin keluarga untuk wanita seperti ini akan Menjadi muflis, Hilang karisma diri dan hargadiri.
    3.

    0
    0
  198. one says:

    ye btol cari yg BRAGAMA n BRAKHLAK….

    ~tp org tu berakhlak ker?
    kalo ckup akhlak nye npe brzina?

    moral~~memg xde moral !

    0
    0
  199. hati panas says:

    konon nye xtertekan…xtaw malu agaknye..xpela naty awk pn terkene cm tu jgk…perngai msg2 xsenonoh..hrp bhgia la..jgn plk dgr cite xsmp setahun nk bercerai plk..hehehehe..mng r xsuke..mnymph

    0
    0
  200. anti perampas says:

    mesti si momok rasa dia ni ala2 selebreti popular. “masyarakat diluar”? keh keh keh…berlakon setakat menempel!

    0
    0
  201. anuyganu says:

    jd selama ini Memey DAn Norman memang bercintalah tetapi Rahsia sehingga terbongkar – hampuk wak perosak rumahtanggai

    0
    0
  202. pencinta keadilan says:

    nasib malaysia xamalkan undang2 hudud, kalau x akulah orang pertama yg akan rejam batu kat muka memey dgn norman hakim smpai lumat smpai xde siapa yg cam muka dorg.kesian, dapat anak yg palit tahik kat muka mak sendri. sia2 dapat anak mcm ni. bukan nk gembrakan hati ibu, palit tahi kat muka ibu yg da berjasa lahirkan dan besarkan lg ada.

    sekarang korg bhagialah, ingat allah nk bg bila2 masa je, allah boleh tarik bila2 masa je nikmat smntara yg ko kecapi ni,hari ni korg sihat bhgia, besok lusa allah bg ko cacat kudung kedua belah kaki dan tngan ko, buta, masa tu ko tau lah tnggi rendah,. tu bru blasan dunia, balasan akhirat. nauzubillahhiminzalik.

    0
    0
  203. yongzulaika says:

    lantak le depa nak kahwin dah suka-sama suka kalau dimarah,dicaci pun mereka kahwin juga…satu malaysia dah tahu setelah memey membuat pengumuman nak bertunang dgn abg norm wlupun dinafikan sblm itu…nanti dah kahwin nanti,tahule si dia susah senang hidup b’rumahtangga dgn cara yg memey buat.

    0
    0
  204. arcampere says:

    [b][url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2260-Adobe-Creative-Suite-5-Master-Collection.html]adobe standard[/url] adobe flash cs4 download
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2134-Windows-7-Ultimate-64-bit.html]microsoft windows 7[/url] buy windows 7 activation key
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/1535-Windows-XP-Professional-with-Service-Pack-3.html]buy windows xp service pack 3[/url] buy windows xp pro sp3
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2272-Office-Professional-Plus-2010-64-bit.html]microsoft office professional academic[/url] microsoft office 2007 home and student edition
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2259-Adobe-Photoshop-CS5-Extended.html]adobe photoshop cs4[/url] adobe photoshop 7.0 ce
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/1826-CorelDRAW-Graphics-Suite-X4.html]to buy software[/url] coreldraw graphics suite 11 download
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2256-AutoCAD-2011.html]buy autocad online[/url] coreldraw graphics suite 12
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2262-Norton-360-Version-4.0-Premier-Edition.html]norton 360 firewall[/url] internet security 2009
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2299-Adobe-Creative-Suite-5-Master-Collection-for-MAC.html]adobe standard[/url] cs4 master collection
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2295-Adobe-Photoshop-CS5-Extended-for-MAC.html]photoshop cs4 extended[/url] adobe photoshop elements 6
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2296-Adobe-Dreamweaver-CS5-for-MAC.html]adobe dreamweaver cs3 trial[/url] learn dreamweaver
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/1832-Microsoft-Office-2008-Standart-Edition-for-Mac.html]microsoft office home and student 2007 product key[/url] buy microsoft office word
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/1996-Mac-OS-X-10.6-Snow-Leopard.html]mac os x leopard buy[/url] buy mac os 10.5

    [url=http://digital-buy-soft-7.net/][img]http://digital-buy-soft-7.net/img/baner/big2.jpg[/img][/url]

    buying software, [url=http://digital-buy-soft-7.net/]buy used software[/url] buy accounting software
    buy office software [url=http://digital-buy-soft-7.net/]buy download software[/url] buy windows xp software ?»?buy software
    online catalog software [url=http://digital-buy-soft-7.net/]buy spss software[/url] buy cheap software online, buy oem software
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/]buy software singapore[/url] buy used software, media buying software
    buy software cheap [url=http://digital-buy-soft-7.net/]media buying software[/url] buy accounting software
    buy discount software [url=http://digital-buy-soft-7.net/]buying used software[/url] buy software downloads

    [url=http://forum.audacityteam.org/viewtopic.php?f=10&t=44304]where to buy cheap software[/url]
    [url=http://ninebux.com/forum/showthread.php?p=931844#post931844]buy anti virus software[/url]
    [url=http://www.leesir.idv.tw/html/modules/newbb/newtopic.php?forum=36]buy windows xp software[/url]
    [url=http://www.leesir.idv.tw/html/modules/newbb/newtopic.php?forum=35]buy computer software online[/url]
    [url=http://www.landbasedsharkfishing.com/forum/viewtopic.php?p=2046#2046]buy spyware software[/url][/b]

    0
    0
  205. arcampere says:

    [b][url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2260-Adobe-Creative-Suite-5-Master-Collection.html]adobe flash cs4 download[/url] adobe web design software
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2134-Windows-7-Ultimate-64-bit.html]buy cheap windows 7[/url] buy windows 7 ultimate upgrade
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/1535-Windows-XP-Professional-with-Service-Pack-3.html]windows vista home premium 64 bit[/url] windows xp vista
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2272-Office-Professional-Plus-2010-64-bit.html]microsoft office home and student[/url] microsoft office 2007 prices
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2259-Adobe-Photoshop-CS5-Extended.html]total training adobe photoshop cs2[/url] adobe photoshop illustrator
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/1826-CorelDRAW-Graphics-Suite-X4.html]coreldraw suite[/url] dvd copy 6 plus
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2256-AutoCAD-2011.html]buy autocad lite[/url] paint shop software
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2262-Norton-360-Version-4.0-Premier-Edition.html]norton 360 2.0 download[/url] buy norton 360 4.0
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2299-Adobe-Creative-Suite-5-Master-Collection-for-MAC.html]adobe creative[/url] adobe web design software
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2295-Adobe-Photoshop-CS5-Extended-for-MAC.html]adobe photoshop cs4 student edition[/url] adobe photoshop guide
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/2296-Adobe-Dreamweaver-CS5-for-MAC.html]dreamweaver cs3 cheap[/url] adobe dreamweaver cs4 trial
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/1832-Microsoft-Office-2008-Standart-Edition-for-Mac.html]microsoft office 2009[/url] microsoft office standard 2007
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/item/1996-Mac-OS-X-10.6-Snow-Leopard.html]mac snow leopard version[/url] mac os x 10.5 leopard buy

    [url=http://digital-buy-soft-7.net/][img]http://digital-buy-soft-7.net/img/baner/big1.jpg[/img][/url]

    list of computer software, [url=http://digital-buy-soft-7.net/]sell software online[/url] download buy software
    buy online software [url=http://digital-buy-soft-7.net/]buy software online[/url] buy educational software buy software online
    buy windows 7 software [url=http://digital-buy-soft-7.net/]buy cheap software review[/url] computer software download, where to buy software
    [url=http://digital-buy-soft-7.net/]buy software online[/url] buy, shop software
    ?»?buy software [url=http://digital-buy-soft-7.net/]buy antivirus software online[/url] office software
    purchase software online [url=http://digital-buy-soft-7.net/]buy security software[/url] shop software

    [url=http://www.leesir.idv.tw/html/modules/newbb/newtopic.php?forum=22]graphics software[/url]
    [url=http://encyclosights.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=12970]buy xp software[/url]
    [url=http://snakesonaplanetojakarta.com/forums/viewtopic.php?f=4&t=28784]discount software[/url]
    [url=http://i-fsbazi.com/forum/YaBB.pl?num=1289528083/0]buy discount software[/url]
    [url=http://www.leesir.idv.tw/html/modules/newbb/newtopic.php?forum=36]buy software cheap[/url][/b]

    0
    0
  206. alahai dunai says:

    mcm2..

    0
    0
  207. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  208. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  209. porno izle says:

    Hello – I must say, I’m impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and information was very easy to access. I found what I wanted in no time at all. Pretty awesome. Would appreciate it if you add forums or something, it would be a perfect way for your clients to interact. Great job

    0
    0
  210. giler babeng says:

    ADE AKU KEKAH??
    TAK TANYE PON!!

    0
    0
  211. adios says:

    x baek merampas kebahagian orng lain.pasti satu kali akn patah blik kt diri sendiri.dunia ney bolat..de”……sok2 memey aser plks aper yg abby aser….lelaki zamn skunk kan,,,,,,,,,,,

    0
    0
  212. meimei says:

    ish… tlg la jgn mlukn kaum.. bjuta juta jntn kt dnia ney, norman yg dh second hand jgak ko nk.. bdoh.

    0
    0
  213. Mash says:

    oh memey.. ah sedap sedap…

    0
    0
  214. tloongg nk muntah!! says:

    euwwwww,,,tak mlunye pompuan ni..dhle kne tuuuttt,,,tp rse lg bngga adala…ni k norman nak buat bni…hampesss!!

    0
    0
  215. rinn says:

    blah la lu memek..dsr perampassss…muka xmalu..wat malu org johor jerr ngan perangai ko 2..
    ko ni mmg xde prasaan laa…tggu la blsn ko nnt..skang ko bleh ketawa..1 ari nnt ko akan rasa cam ne abby rasa..aku mmg benci perampasss……ko xkan bahgiaaaaa…..

    0
    0
  216. clomidnow says:

    [b]can you buy clomid 100mg in usa online[/b] false positive opk while on clomid
    The only thing I can think is that I ovulated late although I was pretty much dry by CD 18, but thats confusing to me because I thought clomid forced ovulation around day 14. Doesnt clomid force ovulation at a more-or-less predictable time?? Although clomiphene citrate does increase the odds of having twins, it is prescribed only to women who cannot get pregnant for at least one year. Twins may be a double blessing but as already mentioned earlier, every multiple pregnancy automatically increases the risk of complications. In addition, every fertility drug poses a risk of various side effects. These are in most cases mild but it is not impossible to develop serious side effects either. For that reason, no doctor will prescribe you Clomid just to improve your chances of having twins. I tried to stay away from folks just to avoid the self-conscious thoughts. Eventually, smoking weedcaused me to be veryanti-social, which is very unusual for me.

    0
    0
  217. animaerdonc says:

    animalhumansexstories free zoo porn site zoosex porn
    More Beauty And The Beast Hentai here. From Gallery: Belle and the Sultan fight in the mud pit. Belle and the Sultan fight in the mud pit 7 Aug 2009 Tags: movies, bestiality, free, sex, animal, animalsex, pictures, videos, zoo, best, beast, lover, piss, all, avs, movie, enter, hottest, Asian Girl Fucking Dog by pysique. A bestiality and animalsex movie from the Women and Animals area.
    moment. I had been so scared of what he would do, but would perhaps have strange thoughts. Of course these “Isn’t there anything?” states. It had nice carpeting and colorful curtains and jerked his shaft hard and her started to cum. “AHHHHHH

    0
    0