Written by AbangNara | June 24th, 2010

almy nadia

Simple, ringkas tapi memang terbaik ayat Almy Nadia nie. Inilah yang dijawap bila ditanya pasal kaitan dia dan Fizz Fairuz pasal cerita Fasha dan Tizz. Cuba korang baca sikit:-

Saya tidak kenal Tizz dan tidak pernah berjumpa dengannya. Saya kenal dia pun sebab kontroversi ini tapi saya tidak mahu komen tentang dia.  Pada saya buat apa mencampuri urusan mereka. Mereka bergaduh berebut lelaki, kenapa nak mengaitkan saya dan Fizz dalam hal ini?”

Kalau kitorang jadi Fasha ngan Tizz, confirm malu gile punya. Hahaha. Hidup Almy Nadia. You are the best !!!

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

252 responses to Ayat Almy Nadia Memang Terbaik!!!

  1. yaya says:

    wah, 1st nie

    0
    0
    • TERBAIK! hahahahaa :D

      0
      0
      • yaya_yumi says:

        1st time kmen dpt 1st..huhu..btw, walaupun FS cmtu, i still ske lkonan nye…
        lakonn jer, bkn prangainyer..

        0
        0
      • Pikachu says:

        Pada aku la. Dalam kes ni, yang agak sengalnya si Jejai. Jika dikaji latarbelakang hidupnya, dia dari keluarga yang berpengaruh dan intelektual. Dikhabarkan bapanya orang susah pada suatu ketika dulu dan hasil usaha beliau sehingga dapat menuntut ilmu ke Belfast di mana pada waktu tersebut hanya golongan bijak pandai yang dihantar ke luar negara, beliau dapat apa yang dinikmatinya sekarang. Maknanya, beliau berusaha dari kosong dan itu wajib kita semua contohi. Cuma di sini, aku agak pelik bila pengalaman yang dilalui beliau tidak pernah diambil kisah oleh anak beliau yang hanya memikirkan duit jatuh dari langit (perniagaan yang mudah diperoleh disebabkan pengaruh bapanya dalam politik – KLHopInHopOff dll), hidup bagaikan di atas kayangan (boleh kata enjoy sakan selalunya). Nama Jejai juga bukannya kita kenali dalam perniagaan mahupun sukan permotoran, cuma lebih dikenali dengan kontrovesi busuk dikalangan artis -bercinta dengan ND dan FS, kawin, cerai, parti, lumba kereta, Bentley, helikopter, perempuan berebutkannya, dll. Nak disalahkan yang perempuan pun tak boleh jugak kerana takkan ada yang respon jika satu lagi pihak sibuk melayan. Kadang2, aku pun tak faham dengan Jejai ni. Dia takde matlamat ke dalam hidup dia? Kalo betul dia seorang yang ‘ok’, takkan punya dia nak amik FS tu jadi aweknya. Mungkin FS tu hanya stok geli2 dia. Sebab hukum dunia adil di mana yang baik dapat yang baik, yang buruk dapat yang buruk. Dan aku yakin ramai di luar sana yang agak ‘jelik’ dgn kes Jejai-FS. Apa agaknya jadi dekat Jejai andaikata pengaruh bapanya dlm politik dan berniaga dah kurang untuk 10 – 20 thn akan dtg?

        0
        0
        • biskut says:

          {like} comment ini. :)

          0
          0
        • orang says:

          jejai tu sape sebenarnya weh?? jejai2…hebat sgt ke dia??

          0
          0
        • ad0yaii says:

          klu aku jd pkcik ramli (bapak jejai), mmg aku da tangan2kn da anak laki dia sorg ni. memalukn mak bapak jolah.. xpun tarik balik sgale harte, ajar dia jual roti ngan moto, baru dia taw ssah sng cari duit. bkn keje bjoli mghabiskn duit je..mse tu baru taw fasha kemana, tizz kmana..

          0
          0
        • Ryta says:

          Caya lu Pikachu….. :-)
          Okla tu couple of trouble ni….yg buruk perangai akan dapat yg buruk perangai gakla,kan? Sesuwai bebenor le tu….
          Aku nak tengok sampai mana lakonan diorang berdua ni? Kawen ke diorang? Atau setakat cinta tanpa matlamat je ke semata2?

          0
          0
        • NoorAfzan says:

          terbaik punya komen.

          0
          0
        • cik nini says:

          suh pasha bunuh diri skang!!!! ak da muak dengar betina tu kuarkan statement2 bodo dan melaga2 kan org lain! bodo!

          0
          0
        • lila says:

          yup..sy juga setuju ngan komen pikachu ni..

          0
          0
        • futuremg says:

          mmg best Pikachu nie..ko mg mnyampaikan sgl mende aku nak ckp…aku pon mmg nyampah nengok Si jejai tuh…bukan dia yg kaya, mak bapak dia…mak dia kanker Dr.Norashikin (whateva name)…the problem is, mak ayah dia cam tak kesah pon idop dia ader mtlamat…let say one day dia punya parents dh takder (let say lar kan)..harta2 mak ayh tuh confirm kena bg kat siblings len jgk kan..so kalo nak arap duit mk ayah smpai ke tua?..emmm, lu pikir la sendiri, ingt hukum graviti, yg diatas pasti akn jatuh kebawh…

          0
          0
        • jane says:

          good one pikachu……

          0
          0
        • XX says:

          klu statement pikachu ni masuk paper lagi best…sbb semua rakyat leh baca..sbb tak semua org tgk blog kt internet..JEjai mmg kaki perempuan

          0
          0
        • Alahai says:

          Sy t’sgt setuju comment Pikacu.. Bila anak2 yg lahir dari keluarga yg kaya raya smpai xleh nk fikir yg mana baik & yg mana buruk.. Jodoh & penceraian ngn ND dah di tetapkn oleh ALLAH SWT, kita pun xleh nafikan hal nie.. Sepatutnya Jejai kena pilih wanita yg betul2 bleh bahagiakn dia tp jejai hny t’kejar2 cinta FS yg xtahu ke mana kesudahan nya.. Ada baiknya family Jejai x restu ngn p’hubungn FS.. Mudah-mudahan ALLAH buka pintu & minda jejai utk b’fikir ngn waras & matang… Kita harus hargai hidup kita ngn sebaik mgkin.. Sentiasa belajar m’jadi insan yg baik dari masa ke semasa.. Bukan mudah utk hidup bahagia tp pasti ada jln yg lurus yg bleh kita pilih utk masa depan s’diri :-)

          0
          0
        • cubetrytest says:

          aku pon mmg x suke jejai & FS ni cume nak komen yg ko ckp cerai tu Allah da ttpkan…bg aku la kan, jodoh maybe Allah da tentukan tp bab bercerai ni kite sendiri yg pilih sebab Allah da kate cerai ni benda halal yg Allah paling benci, klu apa2 benda tu da mmg xleh kite elak so x perlu la Allah letak satu hukum pada apa2 perbuatan kite…

          0
          0
        • hensem cam ariel says:

          like this comment

          0
          0
        • lili says:

          kalau bapak dia dah xde atau business dah meredum..jejai bawak teksi je kut..tu pun klu ada org nak dia bawa…jgn marah jejai..

          0
          0
        • myierood says:

          saye sokong sgt. kalo nak nak difikirkan jejai leh dpt pompan yg lg bgs,baek lagi tp kenapa mesti FS?..adakah anda sememangnye xlayak utk pompan baek?dikalangan golongan rakan n kuarge yg berpengaruh..xkan die xboleh pikir baek n buruknye akibat kelakuan die yg mcm nie?sgt pelik…

          0
          0
        • student bandung says:

          haha LIKE..terbaik!
          aku ingat lagi kat mrsm dulu, bapak jejai ni yg bg aku sijil masa grad mrsm tu..
          eh tbe2..hehehe takde kne mngena kot..
          tp betol2..jejai tu yg sengal..haiyaa

          0
          0
        • Tulip says:

          Aku pun pelik,aku tgk jejai ni mcm xde matlamat hidup mcm menumpang kekayaan mak bapa dia je jauh beza ngan Dr Fazley,Dato Sani n Syed muzaffar dorg pun dtg dr keluarga yg ky ry tp tgk la personaliti dorg ngan jejai,ada dorg pilih pompuan cam si Fasha tu nk buat jadi bini????x malu tul lah ko ni Fasha semua org pndg harga diri ko tu rendah,jejai suke ko pun sbb ko ngan dia lbh kurg sm je kalo dia baik dia xkn pilih ko lah..

          0
          0
        • ninakarina says:

          lagi satu publisiti yg teramat murah & menjatuhkan martabat wanita…FS dan T nie dah takde lelaki lain yg lebih baik dekat luar ke??? Awat nak sampai bergaduh nak berebut si J yg tak se’popular’ mana tu???

          0
          0
  2. elmo cute says:

    Mksd dye xknl wajah ataupn kperibadian tiz?

    0
    0
    • leeya says:

      tiz tak malu coz yg mula kan citer nie si fasha sendat tu..
      tiz tak komen apa2 pun… fasha jer lebih siap kata ‘kebenaran akan menyusul’.. last2 fasha sendat yg malu sendri… hahahaha PADAN MUKE KO PASHA PANDA.. TAPI PASHA PANDA NIE MMG JENIS TAK TAU MALU..

      0
      0
      • Ryta says:

        Kalau dia jenis yg tahu malu…dia takkan rampas laki orang….nak2 time bininya tengah pregnant sampai kena cerai talak satu lagi tu!
        Apeda Panda….bila la nak insaf?

        0
        0
  3. luv_are says:

    nie scandal malaysian pulak…. nak mankan aper erkkkk?!!!!

    0
    0
  4. natts says:

    padan muka FS, lepas ni dia nak tarik sape plak.konon nak cover citer dia..malu siottttt………..

    0
    0
    • SIOT says:

      AMBOI3 PET TETIBA JE MUNCUL

      0
      0
      • joyah says:

        mmg xhensem pon mcm mat bangla jerk..muka jamban x siap haha..ank die dgn ND pon haram x comey hehehe

        0
        0
        • fifie says:

          uit joyah nih…sian bb tu tau,jgnla ckp die x comey..kutuk ayahnye jek,jgn kutuk anak ek..heheh hope anak x ikut prgai ayahnye~ kan kan?? ;)

          0
          0
        • YAKAbongok says:

          betul tu fifie..pd joyah jgn dikaitkan anaknye..sian budak kecik tu…x salah pon..hrpnya dia x ikot perangai busuk ayah dia tuh

          0
          0
        • SIOT says:

          KORANG NI KUTUK2 SI JEJAI TU LEBIH2
          KESIAN ANAK JEJAI
          JEJAI TU KAN BAPAK KANDUNG
          ANAK NORA DANISH

          0
          0
        • putih melepak says:

          setuju jangan lah kita libat kan bb dia,yang salah si ayahnya tu.

          0
          0
        • Tulip says:

          Ko ni ckp jgn lah libatkn anak dia n ND dorg tu x salah,yg haprak tu si FS tu..anak dia comel peee bapak je cam siot…

          0
          0
    • peah says:

      pembetulan…bukan muka ensem sgt pun…tp muka haram x ensem langsung…

      0
      0
  5. jane says:

    hmmm padan muko tizz and sendat……. berebut jantan lagi…… best comment almy….

    0
    0
    • jane says:

      tu pon kira almy masih guna ayat bersopan lagi…. “mereka bergaduh berebut lelaki” ….hehehe patut kata berebut jantan….. nasib ko 2 kira baik sikit almy masih ada budibahasa….

      0
      0
  6. nobody says:

    aduss malu ar, sampai cm tu skali..ayat berebut lelaki tu yg tak tahan, mcm budak sekolah menengah perempuan lak..

    0
    0
  7. acquagirlz says:

    wat malu jek..memang couple nih x cmpur urusan org pn.jgn kata Tiz entah2 Fasha tu pn x penah kenai tau jmpa muka…

    0
    0
  8. bella says:

    betul gak kata almy…tp kan cam tipu je bler ckap x kenal tizz….bkn ape, msti fizz fairuz ad mention berlakon ngan tizz zakiah dlm nur kasih dulu…kn cter tu femes…

    0
    0
    • jane says:

      maksud dia bukan tak kenal tau langsung sape tizz maksud dia tak kenal as friend….dia org tak pernah belakun bersama…. agaknye macam tu la maksud dia…

      0
      0
    • adeknowray says:

      off course la almy kenal tiz. maybe maksud almy ialah, dia xkenal secara personally… tahu nama tp kenal secara peribadi…. kan? kan?

      0
      0
      • lis says:

        yess ak setuju tu xsmua artis tu rpt 1sme lain…mmgla knl tpi tk bkwn…kot nyer cam tula…pe pon mmg mlu beb si fasha!

        0
        0
        • hem says:

          setuju dengan kenyataan almy, sebab kita pernah satu tempat kerja sekalipun takkan kenal orang tu…macam kita selalu cakap kenal gitu-gitu jer..macam tak kenal la tu…not personally…sama macam statement Linda Onn yang cakap tak kenal Scha Al Yahya dulu…

          0
          0
    • thephenom says:

      bella, jangan le lurus sgt….

      bila seseorang itu sebut ‘tak kenal’ maknanya tak kenal secara personally.

      Mungkin almy setakat tahu nama je. ttg perangai, kesukaan, keluarga, seharah hidup dll tidak diketahui.

      Kalau asal tahu nama je dianggap kenal, mesti anda selalu mengungkapkan ‘Ohh saya kenal budak tu, Tapi just tahu nama je la’

      0
      0
  9. zalina says:

    tahniah almy… komen yg amat2 membina n bermakna..
    tepat ke batang hidung diaorg ber2..
    berebut jantan pun nak kuar skabar… saja nak cari publisiti murah….

    0
    0
  10. cikedi says:

    huhuhuhu…berebut lelaki?? ke lelaki tu yg berebut nakkan Tizz?? huahuahua….sbb Tiz x ngaku pun yg dia ngorat jejai…cuma dlm kes ni FS n jejai ja dok kata Tizz ngorat diaaa…eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee……x betul ayat tuu…nampak sgt FS buat cerita…eee….malu..malu…malu….

    0
    0
    • kirara says:

      yup..i stuju ngan u cikedi..i pon fikir cmtu gak..as u know i dulu kwn kepada kwn si tiz ni..dorg kata si tiz ni okey je..peramah n frendly..dats why i xpcaye this fool statement made by FS ..i pon pernah terserempak ngan tiz dulu mase kteowg hangut sesame ..i rse tiz ni mmg suke bkawan..so its up to her nk kwn ngan sape2 as long as die x kaco umah tangga org laen kn..

      0
      0
      • Ryta says:

        Teorinya: Jejai nak ngorat Tiz tapi Tiz tak layan, Jejai nak coverline balik, tuduh Tiz nak ushar dia, pastu ngadu kat Panda ngan wat sidang media. Panda hangin lalu kuarkan statement meroyan! Cehhh….

        0
        0
  11. fifie says:

    hahaha pdn muke si sendat..adoiii malunye!!!

    0
    0
  12. antu_pocong says:

    muka mcm penyamun tarbus pun nak rebut ke……hampeh betul………besar sangat ke kon** jejai 2 sampai nak rebut2…hahahha lagi panjang kon** C*** S** L**K…hehhehe

    0
    0
  13. scorpioncat says:

    syabas almy!!!!!

    0
    0
  14. sini bukan sana pun bukan says:

    antu pocong, saya pilih urup A ada tak? hahahah

    0
    0
  15. Zaza Muhammad says:

    nah! ambik ko… skali berebut lelaki, sib baik xkate berebut jantan hihihi….
    kang dah kena, klu bergaduh tu jgn le libatkan org lain so skarang… jwb Fasha…jwb Jejai, jgn xjwb…

    0
    0
  16. nona says:

    tu la, masa rebutkan jejai masih suami org, FS tak bising lak. sekarang dah kena batang idung sendiri. bagaimana sakitnya hati ND, mcm tu FS rasa skrg. Buat lagi kat org. ND lagi kesian. Time mengandung kena cerai. mana ND tak marah n sakit ati.

    0
    0
    • siti says:

      btl ke ada org ckp b4 jejai ni kwen ngan ND,jejai dh bercinta ngan fasha sendat.means,ND yg kacau jejai dlu.btl ke ape aku dgr ni?ni pertanyaan ok bkn fakta.klu slh ape yg aku dgr tu maknenye ni smua gosip la.tp bg aku fasha sendat xyah la nk sound2 tiz mcm tu..klu jejai xmelayan tutup kes la.ape nk takut..

      0
      0
      • Kak Yong says:

        Secara umum, kalau ikut zaman Kak Yong dulu-dulu, orang lelaki yang ‘croc’ macam si jejai ni biasanya pilih perempuan yang baik-baik buat isteri. Dan yang ‘cantik’ dan sosial tu biasanya dijadikan teman permainan untuk suka-suka je! Betul tak Romeo-Romeo yang kat luar sana tu?

        0
        0
        • fifie says:

          hahaha kak yong,saye mcm penah dgr ayat ni dikeluarkan oleh seorg penceramah tp xingat sape… :)

          0
          0
      • cikedi says:

        ntah la siti…setahu yg tengok dlm melodi n rancangan NONA…si jejai ni ckp …dia jatuh cinta pandang pertama kat ND..dia nampak ND keluar dari bangunan apa ntah masa tuu ..kalo x silap lepas shooting…dia tny member lelaki masa tu dia org tgh minum sekali..sapa si ND nii…nak jadi crita member jejai ni mmg kenal la si ND..lepas tu amik nomot bercontact contact 6 bulan terus kawin…si jejai ni lak kata dia sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sgt sbb ND ni comel ..manja,,,n lemah lembut…haaa ,..apa kes niii FS? huhuhu….kalo betul la FS ni dah bercinta dgn jejai ..awat x kawin….huhuhu….

        0
        0
        • haza says:

          ND mangsa keadaan ok…jejai tu yg bebal…
          dh tau bercinta ngan FS,pesal kawin ngan ND…
          nmpk sgt jantan hidung belang!

          0
          0
        • SIOT says:

          SI NORA TU PUN GATAL JUGAK
          DAH TAU SI JEJAI TU PLAYBOY
          KENAPA DI GI KAHWIN
          NORA PUN SAMA NAK DUIT JEJAI

          0
          0
        • Ryta says:

          Betol yu cikedi…aku pun penah tengok gak…rancangan NONA! Diorang jumpa kat shopping complex mana ntah?
          Tapi FS kata dia mmg kawan ngan Jejai ni b4 ND ngan Jejai kawen lagi….tapi kawan je la dia cakap masa tu….tak ngaku ada affair…sekarang ni My Love gitu! Hampeh tol Panda ni!

          0
          0
        • jane says:

          hehehe “my love”…..geli aku….

          0
          0
        • siti says:

          hmmm…klu gtu jejai g pinang jela FS tu.kwn trus,hbis citer.xyah pk org lain dh..aku tujukn pesanan ni utk memey n norman jgak.huhu

          0
          0
      • Anti-Fasha says:

        mmg dieorng bercinte sblm jejai kawen ngn ND..tp makbapak jejai xberkenan kt si fasha sendat nie…smpai skarang pn mane parents jejai ble terime dier..tp yg jd mangse ND ngn baby nye…

        0
        0
  17. otayzzz says:

    cayala amy… cute.. beauty and with brain !!!…. x sia2 fizz fairuz pilih u as gf… go go girl.. jgn terjebak dgn kontroversi yg memalukan and x membina langsung….

    0
    0
    • Kak Yong says:

      Ya, betul tu Almy! Tak payah turunkan mertabat you serendah si FS ni dan tak perlu komen yang bukan-bukan lagi. Keep your head high dan biarkanlah ‘si luncai dengan labu-labunya’!

      0
      0
  18. agaga says:

    boring tol la artis malaysia neh
    xmatang langsung perangai..
    gado pasal laki plak..
    mcm tu jek laki ade kt dunia neh…

    0
    0
  19. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    ayt…cam LO ja..smua pakat x knl..kta orng biasa ni pn knl smua arts…++ dia orng…statement bdk2x tul la.

    0
    0
  20. atuk says:

    alahai..takkanlah almy tak tau….almy dah kena warning ngan boifren diala tu….. anyway…biasa lah tu…sapa cekap dia dapat..ha..ha..ha..

    0
    0
  21. sally glamer says:

    memg ayat amy terbaik…tp industri hiburan nie kecik jer,takkan lah dia tak kenal tizz kot…mustahil.

    0
    0
  22. wak lu says:

    iyer ker almy tak knal??musykil lah….sbb bf dia kan berlakon same.ntah2 almy jeles kot,sbb tu di ckp mcm tu

    0
    0
  23. berus gigi says:

    eh,yer ker almy tak kenal tizz????industri hiburan nie kecik
    jer…tak cayerlah…!!!!!

    0
    0
  24. Loni says:

    Hahaha…. malunya Pasa Sandat tu…… buat crita yg memalukan…… pandai juga engkau sakit ati ya…. tahniah Tiz… aku suka kamu… skurang2nya c pasa sandat tu terasa juga ya….. baru yg d rebut ni muka mcm apa ya….dot…… ja la…… & almy u r the best…….. BARU KO RASA APA KU RASA PASA SANDAT…….

    0
    0
  25. basshunter says:

    bergado berebut jantan….kelass ayat ko..muahahaha..
    tizz n pasha ni mmg wat malu je….berebut si jejai bkn sbb muka, sbb duit..elok la tu ..haha

    0
    0
  26. reena says:

    Impossible gak dia x knl, kan sama2 dalam bidang nie, fizz kan kenal dia, abg jejai FS yg bukan dalam bidang seni lagi kenal dia kan.. mungkin dia mls nk comment panjang sngt kot,tk pun dia tk berapa kenal lgi ngn Tizz nie maklum lah pendatang baru, dlm hal nie pun FS sendiri yg libat kan Almy ngn Fizz, dlm twitter kata almy nadia ada kata kat FS yg Tizz nie nk ajak fizz g keluar, tup2 bila fizz tanya kat FS, Fs ckp lak dia dngr dari org lain yg Tizz nie ada kol kat Fizz, entah apa entah…. sengaja nk putar -putar ckpa dia n libat kan org lain sekali dlm hal tu… mungkin dia ingat bila dah invlove kan org lain konon ada lah org nk backup dia tu… hish3 so dlm hal nie FS VS TIZZ, siapa menang sure dapat ABG JEJAI :):) *mmg dah compom FS menang klu tk, masa kan dia kata MY LOVE :P:P

    0
    0
    • ayu says:

      sian..jgn libatkan almy..kira bagusla tu dia xwat statement bodo cam fasha..tizz pun mangsa keadaan..yang mulakan fasha..fasha is a trouble maker!

      0
      0
  27. suka hati. says:

    fs yg pattnya malu… dia yg start dlu… TZ ni takde la nak berebut lelaki… sttment almy pun takleh pakai… hanya fs je feeling2 berebut lelaki. TZ cool je. c fs je ni yg pandai2 bwat kontroversi.

    0
    0
  28. ribut says:

    haha…bagus bagus almy nadia….fizz fairuz ag best…diorang x nk ikut FS terjun lombong. Camtu a owg bijak…yg bodo je suka layan FS tu..sesuai sgt a ngn ‘my love’ e yg sesama sengal….

    0
    0
  29. PK PK says:

    KIRA ALMY XSOKONG FASHA GAK LA YER NI…HUHU…

    0
    0
  30. apa2 ajer says:

    Heran aku.. syok sgt berebutkan jejai tu.. muka bukannya ensem pun… nk kata kaya sgt, baru jer naik elikopter (ntah2 elikotper sewa). Belum ada jet peribadi n kapal persiaran lagi… tu lah Pasha Samdol… dulu ko buat kt org, skang nie kene kt ko plak.. zaman skang nie Tuhan bayar cash… Skang ni baru Pasha Samdol tu dah tau yg si Dajai eh Jejai tu mmg mata keranjang.. padan muka ko…

    0
    0
  31. BumbleBee says:

    aku rasa yg almy maksudkan x kenal adalah sebagai kawan (meaning masing2 blom pernah bertemu, berborak, hangout sesama dan sbgnya)…hanya dgr nama jer…

    bang nara; kenapa ayat BN kata atas tu Tizz nk kene malu? bukan dia yg hebohkan or carik psal…lgpun dier setakat ni bukannyer ganggu tunang or suami orang… yg patut malu yg buka pekung di dada sndiri ni….iaitu FS. Kalo dier x sebok tweet tweet…xdelaa jd hot story at this moment…kan?

    p/s: Tizz x layan Jejai, tu yg Jejai bengang n buat statement mengiyakan kata2 FS tu…ego seorang buaya darat..mana boleh kalah~

    0
    0
  32. SIOT says:

    AKU PUN PELIK GAK TAKKAN SI ALMY X KENAL TIZ. ALMY PUN JELES GAK. MAKLUMLAH SI TIZ TU PERNAH AJAK FIZZ TU KUAR.

    BOLEH PERCAYA KE?

    0
    0
    • JUNE says:

      bohong sgt x kenal tizz…dah tentu2 boyfren dia berlakon dlm Nurkasih….x kan ye la x kenal si Tizz…nmpak sgt cemburu beb….

      0
      0
      • otayzzz says:

        gf kalo x cemburu… buat ape jadi gf…. btol x…. x cemburu… mcm x best plak… mcm x laku nf ni plak…

        0
        0
  33. Kak umi says:

    Rasa kaklah….Tizz ni kena ikut stail ND…..berdiam diri dengan gossip2 yang melibatkan Fasha……Lepas tu FS akan termalu sendiri , kemudian….diamlah dia. Tengok! ND dah aman sekarang. Rezeki pun masyuk!. Biar saja FS dengan dengan perasaannya….jangan dilayan…..Jejaipun turut biul macam dia juga!

    0
    0
  34. melayu hebat says:

    padan muka..dh kena kutuk dgn Almy..hahaha.

    0
    0
  35. SIOT says:

    ALMY X KENAL TIZ CAM PELIK JE

    0
    0
  36. CIK KIAH KEPOH says:

    cian almy x kenal tizz.
    miahaha!

    almy jeles! love tizz!

    0
    0
  37. Kak Yong says:

    Tapi, bila difikir-fikir, kesian pulak si Fasha nih. Mungkin dia perlu khidmat nasihat PAKAR SAKIT JIWA/OTAK. Mungkin ya? Kalau tak masakan dia sentiasa cari bahan supaya namanya sentiasa disebut atau pun dicaci tak henti-henti.

    0
    0
    • cikedi says:

      ter fikir juga…

      0
      0
      • BumbleBee says:

        tulaa psal. nak kata bru bersalin smpai terkena penyakit meroyan…bukan dier yg dh ade anak…tp ND…

        harap2 ade laa pakar2 sakit jiwa kat luar sana sudi membantu FS ni sebelum terlebeh-lebeh melarat~

        0
        0
        • jane says:

          pakar sakit jiwa pon takut nak rawat dia…. takut dia org pon jadi kreko cam dia….hihihi…

          0
          0
        • Ryta says:

          Eh, bukan ke Pasha Panda ni mmg dah terima rawatan pakar sakit jiwa sebelum ni? Yang dalam paper dulu cakap ada artis g hospital swasta sbb tertekan, bukan ke si Panda tu? Siap Qabil Ambak teman lagi. Pastu dia cakap tak mao g hospital kerajaan sebab ramai orang kenal dia….haishhhhhhh….

          0
          0
  38. SIOT says:

    ALMY PUN JELES GAK DGN TIZ TU
    MAKLUMLAH TIZ PUN PERNAH AJAK FIZZ TU KUAR

    0
    0
  39. yaya_yumi says:

    emm..btol2.xkn almy xknl tiz kot..femes ape tizzz tu skrg.

    0
    0
  40. ckap aje. says:

    haha. lawok anyar hal neh.
    sendat tuh takot ngat tiz amik jejai die tuh.
    agoknye tiz pong xpndang jejai tuh.
    tpi kn, mne ade owg nk ngaku saloh die.
    brani ngat tiz nk ckap, ‘iye, sy mmg wat gtu.”
    hahaha

    almy sedap skali ! hahaha

    0
    0
  41. sawo matang says:

    Akak rasa la mesti amy nie jeles maklumla tizz kan lebih fofular dari dia tup2 pulak kena gosip dgn pakwenya mesti la dia bengang beb…

    0
    0
  42. hawaiian says:

    cover geram la beb..kalo ko pn msti de rse mrah kan..nafsu la katekan..hahaa~tp ok wat die ckp cmtu je..kalo kome lebih kan die yg terlbih suda..die pun tau skunk nie hangat psl si FS n Tizz nie kang xpsal2 die pun kne maki hamun kaw2 kat blog nie..ape pun ckup le tu komen yg ringkas xyah nk komen byk2…doa byk2 mudhan dijauhi bnde yg xfaedah nie…jge je la abg ko baek2…jgn nk rebot2 jntan je keje…rebut peluang keje xpe..ahahaaa

    0
    0
  43. ko pehal????nyibokk says:

    x kenal tizzzzzzzzzzz…wawawahh ko ni almy byk budus sumbunk itu olam la……sepupu aku yg budak kecik pon kenal wehh…ko artis negaa mana???

    newayyyyyyy fasha gak yg hebat dicover baekkkk oleh jejaiiiil………………………

    ko ado?

    0
    0
    • aku pulak says:

      almy nadia tak tengok drama melayu la korang. tv3 pon dia x penah nak buka. dia buat hal dia je. anugerah berita harian pun dia x pergi. KOT? mmg dia x knal la dgn tizz tu kalo bkn sbb kontroversi ni. KOT? majalah2 hiburan mcm MANGGA pun dia xpandang. blog abg nara pun dia xpenah nak klik. dia mmg tak knal sape tizz tu. KOT? dia xde masa nak dgr gossip2 ni. dia tgk cite gossip girl je. dia fokus keje dia semata2. xde nye dia nak g kelabin. tu yg dia xpenah jumpe tizz tu. KOT?

      FS skrg ni agaknye tgh gelak saiko bace blog2 hiburan. aku berjaya! aku berjaya! nama aku naik semula! pasni kalo kawen msti sume org nak sponsor.

      0
      0
      • wak kordi says:

        hahaha x sangka ade jugak manusia sebodoh 2 ekor kat atas ni. nasihat aku, dalam hidup ni kita kadang2 kena berfikir sikit, sikit jer tak banyak pun. gunalah otak walaupun 0.0001%. ok2 aku tahu korang ni bingai makan semut banyak. mcm ni lah ak bagi contoh, si almy mungkin maksudkn “saya TAHU siapa dia Tizz Zaqiyah tapi saya TAK KENAL Tizz Zaqiyah secara peribadi” sori la ak emo ckit. aku mmg alergi dgn orang2 bodoh sengal ni. gatal2

        0
        0
  44. z says:

    klu c jejai tu yg nk sgt kt tizz aku cye…
    klu tizz yg goda aku xcye….
    fs tu,kecoh..
    nympah aku…
    asik nk wat publisiti murahan je…

    0
    0
  45. Nana Ke says:

    Jantan muke standart jamban mangkuk pon nak rebutkan..ntah pape FS tu….arap muke jeq lawo prangai cam tuttt….

    0
    0
    • ko pehal????nyibokk says:

      laki mmg lumrah..lagi2 duit bersepahhh… atuk tua pon kompem kene rebut…poket tebal maa

      0
      0
  46. open mind says:

    nampaknya ada org lupa statement FS .. Almy Nadia kan ada crita TZ ganggu Fizz Fairus pd FS .. so FS dgar je .. which mean Almy Nadia kenallah sape TZ kan? .. kalau tak mane kan si Almy boleh bercerita tentang TZ ganggu Fizz Fairus pd FS .. cube bace balik tweet FS ..

    “Yup, desperate gila. Dulu masa almy cerita I dengar je.. Bila kena kat batang hidung sendiri baru I tau. Dia ingat semua org nak dia kot. So pathetic” from FS tweet.

    0
    0
    • BumbleBee says:

      tp jangan lupa jugak dgn statement FF… dier send blackberry msg kt FS tanya kenapa…then FS ckp dier ‘ade dengar2 dr ckp org’…bukan dier ckp Almy sndiri bgtau.

      re-cap from FF: “Semasa berita ini tersebar, saya ada mesej pada Fasha melalui Blackberry Massenger untuk bertanyakan kenapa dia perlu libatkan saya dalam hal ini. Fasha balas “”yang dia ada mendengar perkara tersebut daripada orang lain””.

      p/s: kalo korunk bijak…pandai2laa menilai…(kalo kisah benar, kenapa statement FS masa tweet n pd FF tak sama….jeng jeng jenggg)

      0
      0
      • SkaliSkala says:

        Just to recap FS nye statement:

        Hari yang indah..My love just made a confession ths morning. Eventhough its was lil hurt, but I can forgive him. The best part was, perempuan tu called my love at 4am. I found out about it last month n I asked her. Then perempuan tu bagi alasan to me that she called on behalf of someone else. Finally my love told me the truth, that she called to ajak lepak with her in subang. To that lady, u better watch out, don’t mess with me ya. I got all the prove in the world. Dulu u dah call bf almy nadia pukul 3pg, n semua org production tau. Jgn sampai aku n almy reveal everything!

        Yup, desperate gila. Dulu masa almy cerita I dengar je.. Bila kena kat batang hidung sendiri baru I tau. Dia ingat semua org nak dia kot. So pathetic

        -Kalu Almy mmg btol citer kt FS, maksudnye kenal la die dgn TZ tu,
        -Kalu FS ckp die dgr dr org lain, mungkin jugak yg dimaksudkan org lain tu ade lah Almy sendiri(biaselah, bile dah kene interrogate mulelah nk cover line..ckp dgr dr org lain)
        -Kalu btol Almy tak kenal TZ, kenapa die tak sangkal jer FS punye statement yg die ade citer kt FS pasal TZ.
        -Konfiuskan?? Siape kenal siape, siape tak kenal siape, siape ngorat siape, siape cover siape??

        0
        0
    • diyA says:

      ehh bukan laa.. FS ckp die dengar dr org lain.. bkn dr Almy bgtau direct..
      mcm bumblebee ckp kt bwh nih..

      hari tu berturut kuar dlm newspaper hal nii.. hari ni ade kuar lg x?? best statement almy tp bkn yg terbaik dr die..

      agaknye ND baca x komen2 nih?? hmmm.. -wondering-

      0
      0
      • Ell says:

        Just curious kalo2 Almy btau etul Tizz tu cmtu, tp malas nak layan media sbb nak jaga piuk nasi dia sndiri…. Tpi apa pun pjelasan fs, fan sume dah xleh trima sbb dah benci kat dia. Bidang glamor ni penuh lakonan, baik fs, tizz, fizz, almy ngan jejai…

        0
        0
        • EIMA says:

          kesan btl si fs tu… dlu perampas suami org.. fs tu x sewel kot..gila harta mmg mcm tu.. jejai bkn ye hesem mane pun..

          0
          0
  47. kiah pekasam says:

    hahahaha,,, kelakor

    0
    0
  48. leena says:

    Almy: TAK KENAL TIZZ… mcm ayat linda onn tak kenal scha je..wei almy,aku lagi tak kenal ko..kalu bukan disebabkan gosip aku serius tak tau pun ko tuh nama almy nadia..jgn cepat merendahkan org lain..kalu yer pun nk bg statement tak mahu campur urusan peribadi org.. kan senag cakap jer..itu semua bukan urusan saya…pada sy statement Almy bukan bagus n tak boleh dijadikan contoh pun..mcm mn abg nara boleh cakap terbaik??

    lagi satu,nape fasha sanda nak kuarkan statement bukan2 n for jejai adalah lelaki kaya yg berjaya tp buta..buta hati..tak layak untuk dijadikan idola..sepatutnye die dijadikan ikon anak2 muda untuk berjaya seperti die tp die seolah-olah adalah seperti lelaki murahan yg perlukan perhatian wanita..come on jejai jadilah lelaki sejati..mengapa sanggup melaga-lagakan wanita yg perlukan bimbingan dari you..nampak sgt jenis lelaki tak boleh pakai..

    tp kite kene ingat yg semua org tak dijadikan sempurna..ingatlah wanita2 yg mahukan perhatian dari jejaka spt jejai ini..harta tak menjamin ape2langsung dlm hidup sbb ia takkan kekal..tp ilmu agama dan ibadah adalah kekal sampai akhirat…

    0
    0
    • pink27 says:

      setuju…..Almy tak perlu kata “tak kenal Tizz tu” sbb nampak mcm riak je. patutnya just ckp tak mau campur urusuan dah la..

      saya tak setuju BN kata statement ni terbaik….unless Almy buang perkataan “tak kenal Tizz” atau modify sikit jadi “saya tak kenal Tizz secara rapat atau secara peribadi” barulah tak nampak riak n misleading

      0
      0
      • Yo says:

        die tu tgah sbb orang kaitkan nama die,so die kate la xknal tizz tu,maksud xknal tu pandai2 la paham…adoiyai

        0
        0
  49. huhu says:

    alah, aku rasa ni smua jejai pny pasal..smua kes gdh2 melibtkan dia ni..kalo dia xgatal xde la leh layan fasya sendat tu kn bile dh kawen..
    skrg mana tau dia nk ngorat tiz pulak,,pas2 buat2 la cite kat FS yg tiz nk ngorat dia..mane tau kan~~
    ape2 pn kalo tiz kaco jejai pn,,,aku ucapkn tahniah pd fs…rasakan!!

    0
    0
  50. Piston Pecah says:

    alahai..bagus jugak kata-kata almy nadia tuh…tak nak kecohkan lagi keadaan..cuma pikir lepas Tiz, jejai dengan siapa plak ye?
    —————————————————-
    Dia Wanita & Juga Terkuat Di Dunia

    0
    0
  51. me,myself n i says:

    aku lg confuse! lantak dorg lah nk jd ape.. kalo kite involve, nnt kite pon terjebak dlm mslh dorg ni n dorg pon feeling2 diva gituw coz kite mcm perihatin sgt ngan dorg.. huhuuuu.

    0
    0
  52. orang_penting says:

    aku rasa si almy ni jeles la ngn Tizz….apsal dia sibuk2 sebut nama Tizz dlm kes nih…awat tak mentioned nama si FS???tah2 blkg semua org, abis dia gaduh ngn Fizz sbb Fizz mcm sokong Tizz dlm his earlier statement…..

    0
    0
  53. Tun Teja says:

    Kalau aku jd Tizz, aku bawak kes ni masuk court., saman malu beb. FS ni, x abis-abis nk burukkan org. Penerbitpun, x payahlah ambik FS ni blakon, ramai lagi pelakon lain yg elok rupa n perangai. Menyampah dh tgk muka dia ni. Muka elok…tp perangai Allah je yg tau.

    0
    0
  54. basshunter says:

    mmg da makin panas dorg ni..hahahaha

    0
    0
  55. cili says:

    psl berebut laki/pompuan perkara bodoh skali !!! eee….x suka aaa. toooolooooong aaaa….

    0
    0
  56. jeng says:

    Skrg ni if drama yang da muke FS ni mmg aku tukar terus. Suara macam itik…Loya gue…

    0
    0
  57. Reena says:

    Siri telenovela realiti..watak pompuan jahat dipegang oleh F**cking Slut, bf jahat dia plak si pencacai, heroin of cozlah Tiz Zakiah, watak sampingan untuk memeriahkan dan memanjangkan plot ialah Fizz Fairuz & gf serta props seperti hp Blackberry, keta Bentley, helikopter pinjam, penthouse pinjam dan lain-lain yg sewaktu dengannya.

    0
    0
    • pasha panda says:

      aku sokong.memang nampak cam publisiti murahan yang direka2.hahahah jejai muka cam jamban tak siap padanlah ngan si panda suara katik tu

      0
      0
    • Ryta says:

      Wakaka…
      Reena…aku nak tergelak la ko punya plot citer tu! Kalau jadik wat filem, ko rasa2 saper nak jadi directornya? Ko kena jadi penulis skrip la….baru audien rasa feel nya!
      Hehehe….
      :-)

      0
      0
  58. cikelon says:

    da terbukti c fasha sendat nie nk jatuhkan tizz jew…
    huhu..xde keje len ke….
    x abis2 nk jatuhkan org…dlu ND skang tizz lak…
    mke cantik tp perangai…pergh….
    xbleh bla…

    0
    0
  59. jimmy says:

    Kalau buat drama dlm tv atau movie, confirm meletup. Confirm aku layan, dgn syarat pakai original cast

    0
    0
  60. zaihas says:

    Fasha > sundal

    Jejai > buaya

    Tiz> Mangsa but u talented actress

    Almy> Meneguk di air keruh

    Fizz> Gentlemen

    0
    0
  61. apalalu says:

    Almy, bohong sgt la kalau kau tk kenal Tizz. Jgn la jeles Tizz skrg ni plg famous. Kau tu? Tahap suam suam kuku aja la. Tumpang glamour Fizz boleh la.

    712DBE57.

    0
    0
    • JUNE says:

      btul2….dia mmg xkenal Tizz… sebab Almy ni tak glamour langsung…org kenal dia pun sebab dia tu galfren FF…
      so dia cemburu la and berskongkol dgn FS…
      cian Tizz…sabo la yerk…

      0
      0
    • tora aman says:

      adoi la. almy kata tak kenal. bukannya dia kata tak tau siapa tizz zaqyah. contoh kita kalau blaja kat kelas; kita tau siapa budak2 kelas kita, tapi kita kenal semua ke? kenal dr segi peribadi dan hati budi, tu maksud nye.
      btw, almy dah popular dgn dunia baru kot dulu.

      0
      0
    • wak kordi says:

      apa la sengal sangat ko ni apalalu. maksud si almy dia x kenal si [email protected] tu adalah x kenal secara personal. kalau ikut pemahaman kau pasal maksud ‘kenal’ ni, aku pun boleh cakap “saya kenal Dato’ Seri Najib tu haa, dia tu takut bini tau!” ataupun “ala takat tizz n fasha sendat tu sume aku kenal, sume member aku tuh. satu tadika dulu!” bodoh kentang la lu. nak layan gossip2 ni pastikn IQ anda lebih 75 minimum.

      0
      0
      • baby face says:

        wawawa…lu memang best r wak kordi,name pown meletup….’WAK KORDI’..cam name wak kat kampung aku jek…alaaa,orang tue yg slalu suke bgosip kt warung ‘Maplpe’ 2…kelass…aku setuju ngan hang…huahuahua..wawawawa…

        0
        0
        • apalalu says:

          Eh Wak Todi, yg kau ni over sgt nape? Nape tak rumuskan ayat Almy super glamour tu yg dia nak back up Fasha Sundal? IQ kau kan over 200. Kau tu bahalol mcm mak bapak kau jgn ingat org lain pun seangkatn dgn kau. Ke Almy tu keturunan bahalol kau?
          Couple dgn Fizz, takkan la tak de sembang2 or gossip dgn Fizz pasal Tizz sblm ni. Ke kau tu bangang sgt tak tau Tizz ngan Fizz berlakon sama dlm Nur Kasih.

          0
          0
        • apa2 ajer says:

          Woi-woi jangan gaduh woi…

          0
          0
        • baby face says:

          Apalah manusie nie,xpayah r sampai mak bapak pown kene..aku rasa “mak bapak” ko memang xajor ko care cakap ngan betolkan….Kuang ajar sei…

          0
          0
  62. lolo says:

    eleh poyo jer almy..mcm tizz kenal die..huhu…tiz tu da memg popular n menang anugerah!!die tu saper..minah kilang baru nak up..hahaha…

    0
    0
  63. siti says:

    aku menyampah kat almy tgok cite ‘wasiat anak dara’ kat asro…gedik nak mampos..pastu byk kali ckp si jue aziz xcantik n gemok,agak2 la nak berlakon real pon…die yg xcantik!!aku da jmp mcm org asli jer..badan jue meletop..die yg gemok,haha..harap mula jer kecik!!

    0
    0
    • SIOT says:

      BETUL3 AKU SETUJU
      X KENAL TIZ MACAM PELIK LA PULAK
      SATU INDUSTRI
      BERLAKON SAMA DGN BF DIA
      LAMA BERLAKON SAMA2
      SATU BAB KE SATU BAB

      0
      0
  64. lalala says:

    nak tya la kat kaum lelaki. kalo korg kat dalam situasi jejai (btol @ xbtol) korang nak ngaku ke kat media yang ada artis pompuan call korang tgh2 malam? siap sebut nama lg sape. aku rase mcm sungguh tak gentleman la.

    0
    0
    • tora aman says:

      tak. kita simpan rahsia. layan tak layan blkg kira. cuma tak baik memburukkan perempuan. :)

      0
      0
  65. cincin perak says:

    padan muka ko si fasha sondet…hahhaha

    terjun bangunan la weiiii

    0
    0
  66. superb la amy…hambik ko…hahaha

    0
    0
  67. Zaza Muhammad says:

    aku tgk satu video lam youtube, dr cam amatur aaa.. cam close je Tiz ngan Iqram Dinzly, wpun tak dok skali tp ade satu post tu dia lepas menang, dia pegi kat Iqram, bisik2 apa ntah pastu Iqram bangun kua, Tiz pun mase tu dok kejap sbb salam2 ngan org kat ctu yg congrate dia… satu post lai Tiz ngan iqram kua kapel2.. xsure g mana, sesi foto kot… try aa tgk, yg post video tu nama ‘riachannel’ … nama video tu “RIA – REMY & TIZ: ABPBH 09 (04/04/2010 – Genting Highlands)” ade 2 part….. hmm pasni agak2 ade tak kua Fauziah Ghous punye statement plak… tp setakat ni Iqram & Fauziah ngaku teman tp mesra jgn plak tetiba org gosip, baru nk ngaku Iqram bf dia macamana si Fasha ni ngaku sedangkan sblm ni xngaku, just kwn… katenye…

    0
    0
  68. jentayu says:

    Kalau dah lama tinggal SOLAT itu la jadinya…

    0
    0
    • Isha says:

      Mana la awak nie tahu dia solat ke tak… Jgn la tuduh sembarangan. Kita x nmpak dia buat ke tak. X baik tuduh2 je… Biar hanya Dia yg tau dan mghukum perbuatan manusia kalau x solat

      0
      0
  69. Zaza Gabor says:

    Almy ni kn bff fasya. Dh tesepit x ngaku kawan hu hu

    0
    0
    • apalalu says:

      Zaza, jaga sikit komen tu. Ada ka Almy tu sebut dia BFF Fasha Sundal kat atas tu? Nanti ada pulak Wak Todi dari Jawa keturunan Indon meroyan kat sini.

      0
      0
  70. ana says:

    si fasha ni kan kalau nak buat kontroversi pun gunalah nama sendiri tak yah lah nak guna nama org lain pulak…ingat org lain tu macam kau ke tak tahu malu….padan muka kau FASHA O FASHA….baik kau nyah je dari bumi ni baru aman sikit

    0
    0
  71. apa2 ajer says:

    Fasha Samdol n Dajai…

    0
    0
  72. arena says:

    almy memang bijak dn terpelajar..kenyataan FS melambangkan dia memang golongan org yg brpelajaran …dia patut malu dgn diri dia yg slalu memberikan kenyataan yg syok sendiri…

    0
    0
  73. Y says:

    apela fasha n jejai nie,hidup penuh dgn pembohongan,jejai nie ape kerje dia ek?klu wt bisness xknla xbz smpai leh terlibat dlm hal2 remeh gosip n penipuan fasha nie?aduhaii…ape2 je la…

    0
    0
  74. Wawa~* says:

    hahahah! bagus almy! x yah campur bnda2 bengong camni….

    0
    0
  75. tyra says:

    skela bc comment2 korang nie (=

    0
    0
  76. cik minah says:

    hahaha…bg aku almy pon sma2 x betol gak..ada ke bt kenyataan poyo cm 2,nampak sangat tipu..ala,fizz 2 pon blom tentu dengan almy..dah lama couple tp x kwen2 jgk..fikir2kan..

    0
    0
  77. TumpangLalu says:

    Inilah mentaliti artis kita….tak berlakon, bergaduh, tak bergaduh, bercerai…..punah laa anak2 kita jika dibiarkan mengikut contoh puak2 ni….yg baik tu ada tapi TERAMATLAH KURENGNYA.

    0
    0
  78. paygee says:

    aku sokong tizz,almy n fizz tu..aku xsuke same s fasha sundal n jejai/dajal yg perlu dihapuskn dgn segera..xabih2 ngn crta bodoh bangang..ntah ble nk tamatnyer…uhukssss…yusuf haslam wt crta sembilu pun xde la memanjang cm drama yg digarap o fasha sundal n dajal jejai nie..!!!…

    0
    0
  79. paygee says:

    i sokong u tumpang lalu smbl membongkok sdkt bdn tanda hormat..chewaaaahhh…jgn la kasi keturunan korg msk dlm industri nie..nauzubillah…tumpang lalu xnk jd ank seni kew..????hihi..boleh u wt kn drama pns psl fasha sundal vs dajal jejai nie…

    0
    0
  80. paygee says:

    npela c fasha tu xkne baham ngn jerung mse shooting filem duyung tu kn…agak2 nyer,ade ker jerung nk baham betina cm fasha sundal (mulut longkang)tu…..???loya pening2 jerung nk baham agknyer…xlalu…betina basi…….!!!!

    0
    0
  81. anti fasha says:

    aku rasa masalah nie sumer berpunca dpd betina yg name fasha tu..kalu die xkecoh bgtau 1 dunia yg c tiz msg c sengal jejai tu mayb kes ni xsekecoh skrg…sengaja nak publisiti murahan…dah la skrg nie org anggap ko mcm perempuan murahan pastu lak buat perangai mcmni lg…buat org bertambah..tambah..tambah menyahpah dgn ko taw x….

    0
    0
    • kak nam says:

      mmg ler… kalau x, takkan dengan sumer llaki dia nak buat scandal.. konon sumer nak kat dia.. porah… tgk apa jd ngan TMJ n QA? hey… mmg malu….

      0
      0
  82. Reena says:

    Ryta: Hahaha…kalau boleh aku nak jadi director skali, alang2 dah tulis skrip apalah salahnya jadi director..ye dak. Barulah feel pasal aku lah penulis skrip, aku lah pengarah. Huhuhu..giler kuasa betul. Masa zaman uni dulu, aku pernah lead team kolej aku fight berlakon intercollege. Johan weh..aku lah pelakon, aku lah penulis skrip & aku lah pengarah! Pecah rekod! So dgn pengalaman sekangkang berok tu, bolehlah aku applykan. Mintak david teoh sponsor. Alah, liana budak uitm tu muda2 pun leh jadi pengarah..walaupun takde experience. Kalau tak boleh, aku nak Osman Ali jadi pengarah dan tajuk telenovela aku ialah ‘Pompuan Haram’. Takpun, ‘Lara Seorang Propa’..wah gituuu..

    0
    0
  83. yana says:

    peliknye..nape jejai jdi rebutan?
    x de la nsem..nk kate prangai baik,dier craikn nora danish mse dier ngandung..
    mmmmm….dunia2..haha!!

    0
    0
    • kak nam says:

      lor… llaki poket kembung mmg ppuan minat. tak kisah la muka x hensem pun. janji duit byk…. cba tgk BM.. laku jer lagi walau x brapa selera nak tgk…

      0
      0
  84. penin gak aku dgn artis ni….mcm2 cite dieorg ade…

    0
    0
  85. Nadri says:

    playsafe comment drp almy nadia..mgkn tak nak mengeruhkan lagi keadaan..

    0
    0
  86. mamamia says:

    kita semua tolong doakan Fasha Sanda dan Jejai nikah cepat-cepat….

    0
    0
  87. putih melepak says:

    emmmmmmmm..baguslah almy bagi komen mcm tu,tak payah dipanjangkan cerita.

    0
    0
  88. putih melepak says:

    semoga berpanjangan jodoh hendaknya dengan fizz,i like u all.all the best for u two.

    0
    0
  89. mrs jeffri says:

    apa pon…ak suke dgr gosip ni…gempak giler..haha…fs yg buat ceritanye..tp artis mlysia ni sume sama..nampak baik je,,tp hampeh….eh, ad gak yg xsama,..cam wardina tu..elok je..tu bru ikon..

    0
    0
  90. elina marcia says:

    susahla kalu artis dah glamour lupa diri mula la nak buat benda pelik2 mcm2 skandal nak buat

    0
    0
  91. syasya says:

    padan muka fasha… dulu dia rampas laki org bole! skang org nak rampas “boyfriend” dia tak bole? sapa dia? kata tak de ape2 ngan jantan tu… biorlah sapa2 pun nak ngan jantan tu… dah lah jgn la nak jd artis murahan lak… nora danish relax je… tak de gelebah puyuh cam fasha… nora danish ckp “nak amik, amiklah…..” geli je…hehehehe!!!!

    0
    0
  92. aku tak kesah says:

    aku tak kisah kacau suami org smpi cerai berai , janji org tak kacau kekasih aku.

    0
    0
  93. ak says:

    hakhak!!mmg t0l…that answer !s de bez la!!

    0
    0
  94. jejar says:

    Aku mmg saje nk bg dorng berebut kt aku..Leh jd Jejarporn!

    0
    0
  95. Dara says:

    Em…
    aLau psL Fs N Tizz NiE aq nO cOmEn La…
    yg pNtiNg aQ mNat TaT aLmy N fizz……
    dOwG ciUt sGaT !!!!
    hEkkkk……….

    0
    0
  96. emmadeenz says:

    i like almy..nice..cun..low profile jer..lakonan pun mantop…

    0
    0
  97. uba says:

    siapa almy nadia ni? pelakon ke atau penyanyi? Fizz Faizruz aku kenal lah….popular ka mcm Tiz dan Fasha sendat tu? tak pernah tgk pun kat Tv atau filem…

    0
    0
  98. zaihas says:

    Tiz, peduli lah teruskan menggoda Jejai yg tak hensem tu…bukan ada apa2 pun dgn fasha sendat…dia jeles tu tkt jejai terlepas…biasalah nama Tiz tgh top…dan paling cantik di Malaysia…..mereka2 yg tak kenal Tiz tu mmg sah sah jeles……

    0
    0
    • Tulip says:

      Romeo cam si jejai ni mmg ayat manis jer.,,pantang nmpk awek cun bkn Fasha je dia nk goda ntah bape rmi lg awek cun kat luar dah jd mangsa dia,?? ha mcm nilah muka jejai bl dia nmpk awek cun skt….

      0
      0
  99. Ariel says:

    Aku sokong ko Tiz….biar apa pun yang terjadi kerana rahsia ku kini milik mu….

    0
    0
  100. siapa ak?? says:

    duniawi jer sume nih~~~ish3
    ak ase nk msuk jer dlm otak si pasha ni~~nk cuci2 biar bersih ckit~~~berus2 ngn sbun ke~~huhuhu

    0
    0
  101. mummy says:

    i enjoys fasha acting, good actress though can b better …. personal life , is none of my business…..

    0
    0
  102. leesa says:

    knape fs ni lebih2 ek…bukan suami dia lg pun…tu pun nk kecoh….suka tgk almy ngan fizz. kalu btul tiz kacau fizz n almy bengang x de plak diaorg kecoh2..ni c fs plak yg kecoh2 psl diorg utk kepentingn sendiri

    0
    0
  103. ibnucasillas says:

    geli ketiak aku ngn FS ni..btul pompuan murahan..org utara ckp BELEN..hahahahah

    0
    0
  104. toshiba says:

    pasak sendat tu mmg every yr wat propa…
    tiap2 tahun azam nk berubah…
    tp smakin teruk jer prangai…
    udah2lah tu…pasak sendat…
    p la carik rezeki kat US ke, kat Indon ke…
    kat Msia ni ngko tu dah jadik mcm tong taik jew…

    0
    0
  105. hazleen says:

    fasha sandha kau byk2 la tobat…jgn asyk nk kaitkn org…dh la aku ni pminat stia almy nadia ngn fizz fairuz…kau tu dh la rmai bnci…kau buat mcm ni lg rmai la yg akn bnci kau…igt kau tu org islam………

    0
    0
  106. malu gila kalau saya jadi fasha sandha or tizz.. mana letak muka ni…

    0
    0
  107. white rose says:

    Actually,mksd almy tu bkn die xkenal sape Tizz, tp xkenal secara personally,knl2 g2 je….mksdnye cm tu la…xknla almy bodoh sgt xknl Tizz…dh 1 industri….ko yg bc 2…kdg2 kne la pkir sket…jgnla….straight sgt…..

    0
    0
  108. kelisabiru says:

    tizz tu sapa?????????? eeee kenapa smakin ramai yg tak dkenal ni.. fasha dah sudah la kawen je la dah kena lamar sampai 4 kali tu. nanti telanjur usia pulak pilih punya pilih

    0
    0
  109. I LUV HER says:

    TIZZ PLING LAWA??STATEMENT APE NI??HAAHAA.MUKE PON BULAT CM PINGGAN JER,KAKI PUN KATIK.PENDEK JER,ITU DINAMAKAM LAWA???
    X DINAFIKAN FS MMG CNTIK NATURAL..JGN SLHKN DIE SBB SCRE HAKIKAT DIE MMG CNTIK..KORG TU YG JELESS…..!!!KLU FS X CNTIK XDE NYER RMI SUAMI2 ORG CERAIKAN BINI DOWG DEMI FS.SYG FS!!

    0
    0
    • Tulip says:

      Kot2 ko ni mmg Fasha xde org bela ko,ko membela dr sendr kuikui..,apa keles nk jeles ngan si sendat tu xde apa nk di jeles kan buang karan jer……..

      0
      0
  110. hoho says:

    camne almy leh kte x kenal tiz, coz aritu aku baca hmetro dia kte ad btlnya ap yg fs ckp pasal tiz kol fizz ajak klua pg2 2

    0
    0
  111. hate hipokritos says:

    hurm..mgkn FS ctk..tp dah trg lg bersuluh mentality thought FS berada ditahap rendah sgt2…baca statement dia kat twitter pun boleh agak dia wanita yang bukan hi class..sorry to say…bg aku ape yg tiz buat mmg slh…kalau btl tiz yg buat…tp lumrahkan…selagi single tiz boleh pilih mn2 psgn yg dia mau..tp plss la tiz…jgn busukkan nm sdr..kenapa mesti menjadi spisis FS atau memey! tiz ctk..byk lg lelaki kt luar yg sudi trm tiz..biar lah FS atau J hanyut dgn dunia dan cinta mereka yang low class dan penuh kepura-puraan tu…

    0
    0
    • CARYN says:

      utk renungan brsama..
      ALLAH HANYA satu tIDAK DUA ATAU TIGA,
      TDK ESK MSTI LUSA PASTI ADA BALASAN…
      kita tggu dan lihat shja apa ksudahan EPISOD DRAMA INI.
      jd kita jgnlah nak naya kat org…..skit dan prit hati sorg isteri dan ibu ketika memerlukan hanya ALLAH SAJA YG TAHU..YG BAIK D BLAS BAIK ,YG X BAIK BEGITULAH SEBALIKNYA

      0
      0
    • CARYN says:

      utk renungan brsama..
      ALLAH HANYA satu tIDAK DUA ATAU TIGA,
      TDK ESK MSTI LUSA PASTI ADA BALASAN…
      kita tggu dan lihat shja apa ksudahan EPISOD DRAMA INI.
      jd kita jgnlah nak naya kat org…..skit dan prit hati sorg isteri dan ibu ketika memerlukan hanya ALLAH SAJA YG TAHU..YG BAIK D BLAS BAIK ,YG X BAIK BEGITULAH SEBALIKNYA

      0
      0
  112. aweks kelate says:

    em pasal sorang laki pun nak gaduh!!!!!ape kes yang buat artis 2 bengang???? kalu dah jadi laki dia nanti, nak bengang pun xpe cz xdop ore mrh….skrg ini tiada iktn yg sah langsung pun, so stkat jg 2 boleh tp jgn fitnah orang kalau tiada bukti yg kukuh,,,nanti mkn diri sndri baru taw..Allah pun melarang ummatnya saling bergaduh dan fitnah memfitnah………SUBHANALLAH….

    0
    0
  113. aweks kelate says:

    AKU PEMINAT SETIA TIZZ,LEK KATA SEMUA IKLAN,MAJALAH,CERITA DAN APA YG BERKAITAN DGN LAKONANNYA AKU SUKA….TP SEMENJAK 2 MENJAK NI, AKU SKIT HATI DAN SEDIH SBB TIZ TERANIAYA…BARU SETAHUN JAGUNG BERTAPAK DAH TEKENA DAN PENANGAN FITNAH DAN GOSIP PANAS BERKAITAN DIRINYA…AKU SEBAGAI PEMINATNYA PUN LULUH JIWA MENDENGAR KHABAR BERITA INI…EMMMM XTAW LA APE PERASAAN TIZ SKRG…STKAT GOSIP XPE LG TP INI DAH NAK MASUK BAB TUDUH MENUDUH DAA…..HUHUHUHU, AKU KECEWA…..

    0
    0
  114. ed0ra says:

    bagi aku fasha sundal tue sje je bikin h0t st0ry sbb klu diikutkan skrg nie org asik cter pasal tiz je, st0ry dia cam dah x de..
    s0 nak naikkan blik p0pularti, s0 dia p0n create 1 st0ry memburukkn tiz..
    part yg best tiz jugk pnah kalhkn dia dlm ABP bru2 nie.. maybe dia x puas atie then plan bnda2 nie..
    pastu dia ingt masyrakt akan simpati kat dia lah sbb sang jejai dirampas..
    yelah tme dia rmpas sang jejai drp n0ra danish blh katakn ramai yg bersimpati ngan n0ra.. tp sian si fasha sbb x de org simpati kat dia..
    pasal sang jejai plak, aku rasa dia yg x dpt mengayt si tiz, dia p0n kuarkan statment yg tiz ajk dia kuar. s0 nak cover drp kantoi ngan fasha sje je dia pura2 baik..
    dahlah lak0nan korg berdua (fasha ngan jajai) mmg terbaiklah.. ingt skrg nie allah swt balas cash kat dunia atas aper yg k0rg buat.. s0 pikir2lah.!
    pompuan yg baik t0k laki yg baik je, klu jhat utk org jht jugk..

    0
    0
  115. puteri says:

    waaaa….fasha da mcm britney spears la…..gosip je lebih.masuk paper sbb gosip..msuk mjlh sbb gosip..
    kalau msuk paper n majalah sbb cntribute ekonomi negara xpe gak.

    0
    0
  116. daphne says:

    si fasha saja nak cari publisiti murahan.. sebab sekarang dia famous lagi macam dulu..

    0
    0
  117. pikirla sendiri says:

    ape pun, biarlah tuhan yg balas sume tindak tanduk mereka. ape yg berlaku seharusnya kita jadikan tauladan… berdoa supaya allah membela insan2 yg teraniaya. dgn menyalahkan dan menuding jari ke san ke sini… tak akan menyelesaikan masalah.. sebaliknya menyamakan diri kita dalam permasalahan tersebut. semoga ape yg telah berlaku menjadi pengajaran dlm kehidupan mereka semua n juga utn kita sbg peminat2 mereka. semoga allah memberikan rahmat dan kesedaran kepada mereka2 yg sering menyakiti hati org lain. semoga allah juga melindungi kehidupan mereka semua… doakanlah yg terbaik buat mereka walaupun mereka seburuk keldai sekalipun. hidup hanya sekali.. dan doa yg terbaik mampu memberi harapan di masa depan.. amin.

    0
    0
  118. nino says:

    aku nk FF.. almy jgn marah. so, kawen cepat2.. FF tu da ramai awek tggu dia, aku tau TZ mmg sll care kt FF kan…

    0
    0
  119. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  120. Suzanne Kman says:

    Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    0
    0
  121. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

    0
    0
  122. Boris Home says:

    My lecturer was speaking about this concept just final week. I need to get again to working on my engineering management assignment rather than reading through blogs – I despise homework assignments but I love the net LOL

    0
    0