Written by AbangNara | May 7th, 2009

Cuba teka awek seksi mana yang didukung oleh Awal. Sampai ternganga-ngan mulut Awal. Mungkinkah dah tak sabar nak sampai ke destinasi seterusnya?

Jawapannya tunggu esok ye. Bakal kami pastikan lelaki-lelaki yang melayari blog ini terkeluar darah dari hidung dengan gambar awek yang didukung oleh Awal.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 responses to Awek Manakah Yang Didukung Oleh Awal?

  1. azfa says:

    ape ke halnye tu?

    0
    0
  2. lilies says:

    Cristine Reyes kew??

    0
    0
  3. Who Am I says:

    sape tu ha

    0
    0
  4. garfield_82 says:

    ala…bukan ke tu si marion??

    0
    0
  5. ricky says:

    Sape tu yer?

    0
    0
  6. elyda007 says:

    bukan ke tu yang blakon ku milik mu yg pkai spek besau..nerd 2!!!

    Ape tah name die eira syazira ke ape..

    0
    0
    • mien.. says:

      yeke..x cm eira pn…lik jer nmpk pmpuan 2…bukn men trgelak sakan.aduiii…ape nk jd ni..???

      0
      0
  7. kiyuu says:

    rasanye tu mmg christine reyes, aktres filipina yg blakon ngan awal. cube tengok post kat ohbulan.com

    0
    0
  8. izwayomie says:

    ala ni fasha sandar ni…
    berlakon dalam filem syurga cinta

    0
    0
  9. aida says:

    mcm pondan jer..ade halkum tu..pondan kot..kot laa…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      hahaha…tajam betul penglihatan ko aida..aku pun tak sempat memerhati…takkan lar mamat tu nak dokong kaum sejenis…eeeeee…

      0
      0
    • minnie comey says:

      mane pondan..tu nyah..

      0
      0
  10. miss comet says:

    aku rasa2 la kan pompuan ni si stephanie Liah yg terlebih seksi tu hehehehe

    0
    0
  11. badboy says:

    mesti pompuan tu berat..tengok la muka awal..tu bukan gelak.tapi menahan berat tau!

    0
    0
  12. BudaKGeniUs says:

    Testing gambar..

    0
    0
  13. BudaKGeniUs says:

    testing-testing.

    0
    0
  14. BudaKGeniUs says:

    HOZZZZzzz….

    0
    0
  15. arabell says:

    macam pompuan mabok pas clubbing pastu si awal anta gi bilik otel sebab die tak larat jalan dah.huhuhu

    0
    0
  16. im like simple says:

    eleh…muke macam ensem sangat…poyo la…bajet playboy….x kemane la tu..

    0
    0
  17. winanaza says:

    la… tu salah satu adegan lakonan Awal dalam filem ‘SYURGA CINTA’. Ala Awal akan berlakon dengan Heliza AF5 tu. Yang akan di tayangkan nanti kat panggung… hehe…

    0
    0
  18. badboy says:

    tak sabar nak tunggu cita syurga cinta..

    0
    0
  19. […] gambar awek yang sedang didukung oleh Awal dalam entri kami sebelum ini. Ada tekaan beberepa pembaca tepat sekali. Nama awek di dalam gambar […]

    0
    0
  20. sha says:

    penulis blog ini sgt miang…..arap maklum…….

    0
    0
  21. singa ganaz says:

    setelah diamati balik… baju yg sama dipakai oleh fasha sandut dalam filem Syurga Cinta masa lepas clubbing then bawak balik umah….

    x caya tanya fasha…

    0
    0
  22. aku beautiful says:

    tu belakon laa…korang ni suka2 ati je nak tudoh org…syurga cinta punya scene laa…kt U aku da uat da tayangan perdana filem neh…laen kali siasat la dulu….suka2 ati korang je nak fitnah orang…xde keje laen la tu

    0
    0
  23. Car says:

    ku plng benci awal….
    satu jiwa, satu hati, satu jantung,satu badan ni benci sgt awal

    0
    0
  24. awOkk says:

    x mcm cristine reyes pon….itu girl melayu tu….aku pn rase lakonan dlm filem syurga cinta….ala…yg heliza jd heroin tu…

    0
    0
  25. wife giler2 says:

    Pengsan ke awek tu sampai nak kena dukung sampai camtu sekali?

    0
    0
  26. jernih says:

    adegan filem syurga cinta..ni..

    tajuk filem syurga cinta tp nape ada unsur2
    18 sx gak heran aku..

    kisahnya baru ballik dari clubing la ni.. and nak dibwa ke ranjang.. mcm filem org putih je,,

    0
    0
  27. onda onda says:

    muka awal tue…bukan tahan berat…tp tahan lain kot…

    0
    0
  28. cik ti says:

    korg ni…kan 2 dlm sedutan filem syurga cinta..pe la…

    0
    0
  29. fatin_88 says:

    ntah apa2 nath. giler ke. ppuan sekor 2 pulak x tahu malu. xde LAKI ke

    0
    0
  30. pinky_girl says:

    lorrr…awal mcm ni ke??
    xsngka aku..
    tgk mule je baik..
    tp rupa2nyerrr….
    sia2 aku jdi pminat dieee..

    0
    0
  31. Ajii says:

    Ni awek dari cerita Surga Cinta ler…kononnya dua2 mabuk…
    Bukan Fasha Sanda…

    0
    0
  32. Pal says:

    wow! puteh gebu kaki-kaki perempuan melayu itu.

    0
    0
  33. virgo girlz says:

    alahhhhhhhhhhhhh……………gimik je tu..relaks ah sumer…

    0
    0