Written by AbangNara | December 3rd, 2009

:::::::::::STICKY POST, SIla skroll ke bawah utk gosippp terbaru:::::::::::::::::

Selamat Pagi Malaysia~~!

Gathering Beautiful Nara ni kompem tau 2hb Januari 2010.

Tempat : Taman Tasik Perdana

Tema : Birruuuu

Time : Kol 2 hingga 6

Aktiviti : Berkenal-kenalan & Macam-macam lagi  yg menariktertarik

So, sapa yg kompem nak dtg tapi masih malu-malu kucin tu silalah email butir2 diri anda (nama, no fon, nick name, brapa ramai korang bawak) ke lorongsetia8[a]gmail.com.

Selepas berbincang dgn AJK, satu2nya cara nak make sure org yg dah daftar tu dtg ialah, kami perlukan komitmen dari anda. Jadi ada bayaran skit lah utk gathering ni. Dalam RM25. Bukan apa, kalau semua org guna air liur cakap nak pegi, nanti skali yg datang cuma KakNara & AJK…pengsan woo. sapa nak makan makanan yg dah order nanti? SO, atas dasar-dasar itu…diharap anda semua amat memahami.

eh, jgn lupa, telepon suami/isteri/mak/awek anda sekarang, cakap 2hb anda ada gathering Beautiful Nara!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

440 responses to Attention : Gathering Beautiful Nara

  1. anNeDeSiLva says:

    yuhuuuu…
    morning….

    0

    0
  2. anNeDeSiLva says:

    mana korg sume??

    0

    0
  3. anNeDeSiLva says:

    betol2…
    kasi bayar 25 hengget baru leh compom kedatangan…..
    moh la ramai2 meriahkan Gathering niee….

    0

    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      aku byr rm25 tuk gathering…
      tambang belon ulang-alik rm200+…
      teksi dari airport ke otel ke airport balik rm140…
      otel 2 mlm, rm300.00…
      mkn minum, rm100.00…
      shopping…rm500…
      fuuuhhhh…kompem…kompem aku dtg…

      0

      0
    • petra@dubies says:

      beria anne kita ni….
      mcm kenduri kawin lak ko ni

      0

      0
  4. pEnArI pOcO2 says:

    morning anne…
    aper ceta…?

    0

    0
  5. aries_april says:

    ok….
    aries on ja….
    conpon 2 jan…

    0

    0
  6. EclipsE says:

    yes….kak nara post gak…
    kekwn sume meh brmi2 meriahkan gathering BN…
    sp xdtg rugi woo…
    byk acara2 menarik nti…
    slh 1 nya humban pet ke dlm tasik…yuhuuuuuuu….

    0

    0
    • aries_april says:

      hehhehehehe…tu biar aries ngan antu bt…
      anne dh conpon nk join…
      eclipse nk join gak ker?

      0

      0
    • anNeDeSiLva says:

      yuhuuu…
      tu final aktiviti beb..
      paling gilang gemilang…
      siap ada mercun skali meraikan pet kena humban..hehehhe

      0

      0
  7. EclipsE says:

    cpt2 konpomkan khadiran anda….
    kdtgan anda sume amat dialu2kan…

    0

    0
  8. petra@dubies says:

    AYAT KAK NARA YANG PALING AKU X TAHAN

    eh, jgn lupa, telepon suami/isteri/mak/awek anda sekarang, cakap 2hb anda ada gathering Beautiful Nara!

    KALO AKU NI NAK BAWAK SAPER ANK BUAH LER KER

    0

    0
  9. hantupensil says:

    lor kaler biru jugak….
    huhuhuhu….. kena pegi beli baru la nih..
    huhuhu….

    ps: kak nara..nak order kambing golek sekorrr….

    0

    0
  10. yula says:

    eemmm…best nye kalu dapat p jmpe kowang..
    camne aku ni
    eemmm….
    isk..
    aduhhh…

    0

    0
  11. anNeDeSiLva says:

    moh ramai2…
    ada artis jempotan…
    ada eclipse..
    arie..
    anne..
    hahahahhaha

    0

    0
  12. aries_april says:

    xsbr nk jmpa pet…
    kahkahakhakah…

    0

    0
  13. pEnArI pOcO2 says:

    rasa cam best gak tp syg…
    aku tgh mendaki gunung masa tuh…
    errrrrrrmmm…

    0

    0
    • EclipsE says:

      woit poco…xlari gng dkejar la…
      ko dtg la gathering ney…
      gnung tue ade jer kat situ…huhu

      0

      0
      • anNeDeSiLva says:

        ala poco..
        dan2 kita buat gatheringla ko nk g panjat gunung..
        asl ko taknk dtg?
        takot kitorg tgok muka ko yg gedebusss tu kew?????huhuhuuhuhuhu
        opss lazer lak pepagi nie..
        mehla poco..
        lain tahun leh panjat…

        0

        0
        • aries_april says:

          dia pnjt gnung murah ja…
          klau dia trn KL…
          mau spend 2000…
          cian la dia….
          krng x kawen lak poco ni….

          0

          0
  14. petra@dubies says:

    kita buat aktiviti ape jer kat sana…
    tp kak nara xnak jemput dorang ni ker

    1 tok ti n suami
    2 N D n Fasha
    3 AZIZAH mahzan
    4 Aleza kasim
    5 mawi n suami
    6 kak ziana n ank kembar dia
    7 …………………

    semua yang keluar gosip dalam ni ler

    0

    0
  15. anNeDeSiLva says:

    antu..
    jgn risau..
    kita dh sediakan hidangan yg lazat..
    pet panggang dan pet tergolek2……
    pilih jek mana ko nk….
    takot tak lalu nk makan jek..hahahhaa

    paper pon jgn makan pat mulut pet nanti mulut jahat mcm dia..hahahahha

    0

    0
  16. EclipsE says:

    aku nak pki bju biru…skirt biru,kst biru,sling bag biru,rmbt biru…dn semestinya biru mata htm ku…huhu

    0

    0
  17. EclipsE says:

    mntk2 org yg aku nak dia dtg…dia dtgla…

    0

    0
  18. anNeDeSiLva says:

    biru…
    kena cari nie baju kaler boruu..hurmm….

    0

    0
  19. yula says:

    weh lari tajuk jap
    kowang tau tang mana tasik pemaisuri
    weding mbe aku ahad ni nk p xtau tang mn

    0

    0
  20. EclipsE says:

    woit korg…konpom ker dtg ney??

    0

    0
  21. pEnArI pOcO2 says:

    kak nara, naper inul x dijmput tuk wat psmbhan…?
    bolehlah diorg amik gambau bontot…

    0

    0
  22. EclipsE says:

    anne dtg dgn sp?
    aries jgn lupe bwk manohara…heheheh…

    0

    0
  23. petra@dubies says:

    kawan aku ader bagi baju batik warna biru leh ker pakai baju batik jawa p sana

    0

    0
  24. anNeDeSiLva says:

    eclipse..
    tipis harapanmu utk bertemu dgn dia…..heheheh

    0

    0
  25. aries_april says:

    time kta BBQ pet…
    korang nk part yg mn?
    antu dlu jpw..
    thhen d ikuti anne, eclipse, poco. shasha n yg lain…

    0

    0
  26. anNeDeSiLva says:

    pet kalau ko g./..
    nanti trus jek email kat kak nara k..

    0

    0
  27. EclipsE says:

    page br oi…

    0

    0
  28. junnosuke says:

    gthering…
    huhu bestnyer…
    trase cm nk dtg…

    0

    0
  29. aries_april says:

    mn eclipse ni…
    td mnta kita smua mai sni…
    dia lak ilang…

    0

    0
  30. yula says:

    kowang kat umah mn ni
    fenin aku dah la laptop n line wat hal

    0

    0
  31. EclipsE says:

    mn korg sume??

    0

    0
    • aries_april says:

      itu la…
      pet thu…
      tp x mncl lak dia kat sni…
      eclipse dh pnggl yg lain ker?
      p la seru dia orng g….

      0

      0
  32. petra@dubies says:

    korang nak dok umah ni ker umah baru ni

    0

    0
  33. EclipsE says:

    la…xrmi lah bg respon nak p…
    pet ko konpom kan?
    anne ney mn lak pg nya…

    0

    0
  34. aries_april says:

    mn yg lain lak n?

    0

    0
  35. petra@dubies says:

    mana PAPEJER p…. satu komen jer terus dia ilang

    0

    0
  36. yula says:

    aku kat sini

    0

    0
  37. anNeDeSiLva says:

    ohoii..
    sni rupanya..
    td pi test suara kat sebelah..heheheh

    0

    0
  38. EclipsE says:

    la poco…
    aku ingtkan ko dgn antu nak bdua2an kt sn…
    ade lak kt cni…huhu

    0

    0
  39. aries_april says:

    antu…ko nya HP x ok g ker?
    ari tu rsk…
    napa ko nk bli yg lain ker?

    0

    0
  40. petra@dubies says:

    ader payung ker nanti kat sana….
    kol 2 panas 2….

    0

    0
  41. aries_april says:

    bnyk2x orng kat sni..
    sapa korang pling nk jmpa…
    eclipse x yah jwp…
    yr answer sma ja….

    0

    0
  42. aries_april says:

    junnosuke pndai la ko nk srh aries byr…
    aries pn pet yg byr…..

    antu x per fhone ko rsk…
    dt rya yg ko kasi awek ko tu kan dia x gna g…
    ko mnta ja blik….
    nnt ko leh la bli yg bru….

    0

    0
  43. pEnArI pOcO2 says:

    ader aktiviti berenang ker…
    korang bawak lar bikini msg2…

    0

    0
  44. yula says:

    kenapa komen aku selalu yg terakhir walaupun aku reply dbawah org yg petama bk kotak
    adakah lptop aku yg bermasalah
    atau berukband aku yg beruk
    atau aku yg bermasalah dlam mereply komen

    aaaa….aku dah dah hangin aku dah hangissss

    0

    0
  45. EclipsE says:

    pet ko xnak payung aku ker??
    o…xpe….aries jer ko blanjakan…
    smpi ati ko lupe kat aku…

    0

    0
  46. aries_april says:

    aries nk jmpa sesrng kat sna bla aries p nnt…

    0

    0
  47. pEnArI pOcO2 says:

    oooooooiiitt…
    g page baru, pasal gathering tak jadi lak…

    0

    0
  48. violet says:

    emm….

    0

    0
  49. pEnArI pOcO2 says:

    kengkawan…
    korang perasan tak, mana menghilangnyer SARAA selama nih…
    aper, dah branak ker dier…?

    0

    0
    • EclipsE says:

      ko ney…ingat dia ayu oiam ker…
      blm nikah dh tberanak??
      dia bz la…
      sejk jd ketua pngrh ney…

      0

      0
  50. EclipsE says:

    aries ko bwk manohara ker nti??

    0

    0
  51. aries_april says:

    korang rsa…rmai x yg join our gath?

    0

    0
  52. petra@dubies says:

    KORANG SEMUA APE YANG KORANG NAK CAKAP KAT KAK NARA N BANG NARA TME JUPER DIA NANT

    0

    0
  53. junnosuke says:

    poco2 ko pgi ker?

    0

    0
  54. yula says:

    aku pegi nanti nak jumpe suma org
    termasuk lah tukang kbun kat sane
    xde nak seseorg seseorang nk jmpe
    suma aku nk jmpe

    0

    0
  55. violet says:

    cmner nk taw korang tu korang??

    0

    0
  56. EclipsE says:

    woi sian zee avi kat sblh tgk kite sume xpdulikan dia…huhu

    0

    0
  57. petra@dubies says:

    YANG PENTING AKU NAK KAK NARA AMBIK PIC AKU BANYAK2 SURUH DIA LETAK KAT BN NI……

    ASYIK TENGK PIC ORANG LAIN JER KAT CNI….

    AKU NAK TENGK PIC AKU LAK KAT BN

    BOLEH KER MCM 2

    0

    0
  58. anNeDeSiLva says:

    anne tercicir paper tak??hehehhehe

    0

    0
  59. junnosuke says:

    kt sner nti ad artis ker dtg????

    0

    0
  60. aries_april says:

    sapa p nnt pkai bikini trus…
    laki lak…
    sapa pkai boxer ja?

    0

    0
  61. anNeDeSiLva says:

    nanti anne nak guna nama lain jugakla…
    halimah jongang..’ok tak agak2nya??hehehhehe

    0

    0
  62. petra@dubies says:

    NANT 2 JAN NI MSTI XDER ORANG NAK MASUK BN NI…
    SEMUA PEMINAT DIA KAT TASIK JER

    0

    0
  63. EclipsE says:

    violet ko dh tgk antu kan….
    dia encem x??

    0

    0
  64. petra@dubies says:

    dalam masa 1 bulan lagi kita semua akn juper…..

    setiap saat aku kira ni

    0

    0
  65. junnosuke says:

    ooohh… 2 jan ker..
    tasik tu kt ner hah???

    0

    0
  66. petra@dubies says:

    korang p mana semua ni….

    pesal slow jer intenet aku ni….

    ke blog ni ader masalah

    0

    0
  67. anNeDeSiLva says:

    jumpa…
    mesti malu..heheheh
    pasal kenal face to face dgn kenal dalam internet lain..huhuhuh

    0

    0
  68. Nizaa says:

    BN & KN, ada tarikh tutup tak nak register gath ni?? nak kena check jadual kelas dulu ada kelas ke tak date tu…kalau ada kelas tak pat nk pergi…19 hb ni baru dapat jadual kelas…uiii nak pegi nak pegi….

    0

    0
  69. yula says:

    weh..ade org tego kite kat umah radhi oag
    die ckp xpayah la komen kuar tajuk
    jng nak hai hoi poco2 dah mkn blom
    die suh kite p laman chating kalu nak chat

    0

    0
  70. petra@dubies says:

    KORANG BUKAN TME MAKAN LAGI NI… KORANG SEMUA P MANER

    0

    0
  71. pEnArI pOcO2 says:

    saper yg memandai kecian2 ngan aku kat atas tuh…?
    uuuuuhhhh…

    0

    0
  72. pEnArI pOcO2 says:

    errrrrrrrrrr…
    sng ati keje hmpr siap dah…
    ptg karang g mtg lak…
    esok pg mtg lg…errrrrrrrmmm…

    0

    0
  73. EclipsE says:

    mn yg lelain ney…

    0

    0
  74. petra@dubies says:

    korang jap lagi nak makan aper…..

    aku nak makan kat restrn putri HABSAH HASSAN jap lagi ni,,, heheh

    0

    0
  75. ctzen says:

    salam semua.
    pekabo?

    hah! kompen akuk tak pegi.

    0

    0
  76. aries_april says:

    korang smua kat sni g ker?

    0

    0
  77. aries_april says:

    weiya…
    mn ko nya email add…
    xda pn….

    0

    0
  78. aries_april says:

    mn yg lain2x ni friends?

    0

    0
  79. petra@dubies says:

    ok ler u all nak p makan du,,, nant petang jupe lagi… bye

    0

    0
  80. petra@dubies says:

    nant p umah nurul

    0

    0
  81. anNeDeSiLva says:

    korg sume mana??

    0

    0
  82. aries_april says:

    weiya mn?

    0

    0
  83. Choqs says:

    hye guys..

    0

    0
  84. adlin alawi says:

    saya nk join…bole?

    0

    0
  85. pEnArI pOcO2 says:

    testing…

    0

    0
  86. baby manja says:

    HELLO…….

    0

    0