Written by AbangNara | December 3rd, 2009

:::::::::::STICKY POST, SIla skroll ke bawah utk gosippp terbaru:::::::::::::::::

Selamat Pagi Malaysia~~!

Gathering Beautiful Nara ni kompem tau 2hb Januari 2010.

Tempat : Taman Tasik Perdana

Tema : Birruuuu

Time : Kol 2 hingga 6

Aktiviti : Berkenal-kenalan & Macam-macam lagi  yg menariktertarik

So, sapa yg kompem nak dtg tapi masih malu-malu kucin tu silalah email butir2 diri anda (nama, no fon, nick name, brapa ramai korang bawak) ke lorongsetia8[a]gmail.com.

Selepas berbincang dgn AJK, satu2nya cara nak make sure org yg dah daftar tu dtg ialah, kami perlukan komitmen dari anda. Jadi ada bayaran skit lah utk gathering ni. Dalam RM25. Bukan apa, kalau semua org guna air liur cakap nak pegi, nanti skali yg datang cuma KakNara & AJK…pengsan woo. sapa nak makan makanan yg dah order nanti? SO, atas dasar-dasar itu…diharap anda semua amat memahami.

eh, jgn lupa, telepon suami/isteri/mak/awek anda sekarang, cakap 2hb anda ada gathering Beautiful Nara!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

440 responses to Attention : Gathering Beautiful Nara

  1. anNeDeSiLva says:

    yuhuuuu…
    morning….

  2. anNeDeSiLva says:

    mana korg sume??

  3. anNeDeSiLva says:

    betol2…
    kasi bayar 25 hengget baru leh compom kedatangan…..
    moh la ramai2 meriahkan Gathering niee….

    • pEnArI pOcO2 says:

      aku byr rm25 tuk gathering…
      tambang belon ulang-alik rm200+…
      teksi dari airport ke otel ke airport balik rm140…
      otel 2 mlm, rm300.00…
      mkn minum, rm100.00…
      shopping…rm500…
      fuuuhhhh…kompem…kompem aku dtg…

    • [email protected] says:

      beria anne kita ni….
      mcm kenduri kawin lak ko ni

  4. pEnArI pOcO2 says:

    morning anne…
    aper ceta…?

    • pEnArI pOcO2 says:

      tema biru…?
      awat tak cokelat…peberet kaler aku…

      • aries_april says:

        BN kan colour bru…
        kn biru lah…
        lg pn…
        klau cklt bt rugi ja ikt ko poco…
        ko bkn mai pn….

    • [email protected] says:

      huhu anne aper kener ni

      • [email protected] says:

        poco ko xp pun…
        jadi xkesah ler tema warna ape

      • anNeDeSiLva says:

        coklat??
        ishh tak menla..heheheh
        warna biru..
        ko g tak poco??
        mehla meriahkan gathering kita…
        pet ko lak mcmana:::’??

        • pEnArI pOcO2 says:

          pet jemput aku sok, dier turun swak…amik aku…

        • EclipsE says:

          ntah…dtg la poco…nak gak tgk orgnya cmne….mst cun nya….huhu

        • [email protected] says:

          ANNE AKU P JER KOT…..
          HEHEHEH
          POCO NAK KALER LAIN NANTI KO BUAT BLOG SENDIRI EK….NANT AKU P KOMEN LAK BLOG KO

        • pEnArI pOcO2 says:

          hehehehe…agaknyer…kekekeke…

  5. aries_april says:

    ok….
    aries on ja….
    conpon 2 jan…

  6. EclipsE says:

    yes….kak nara post gak…
    kekwn sume meh brmi2 meriahkan gathering BN…
    sp xdtg rugi woo…
    byk acara2 menarik nti…
    slh 1 nya humban pet ke dlm tasik…yuhuuuuuuu….

    • aries_april says:

      hehhehehehe…tu biar aries ngan antu bt…
      anne dh conpon nk join…
      eclipse nk join gak ker?

    • anNeDeSiLva says:

      yuhuuu…
      tu final aktiviti beb..
      paling gilang gemilang…
      siap ada mercun skali meraikan pet kena humban..hehehhe

  7. EclipsE says:

    cpt2 konpomkan khadiran anda….
    kdtgan anda sume amat dialu2kan…

  8. [email protected] says:

    AYAT KAK NARA YANG PALING AKU X TAHAN

    eh, jgn lupa, telepon suami/isteri/mak/awek anda sekarang, cakap 2hb anda ada gathering Beautiful Nara!

    KALO AKU NI NAK BAWAK SAPER ANK BUAH LER KER

    • aries_april says:

      ko bwa ja aries…
      abis citer…

    • anNeDeSiLva says:

      leh tp BAYARlaa……

    • pEnArI pOcO2 says:

      ko bwk lar nenek ko…opppppppsss…

      • [email protected] says:

        AKU BAWAK DIRI SENDIRI JELAH….
        nant kan bawak orang lain korang xterlayan lak

    • hantupensil says:

      ko bawak ar kuceng ko..
      leh habiskan tulang2 ayam nanti..
      hehehe

  9. hantupensil says:

    lor kaler biru jugak….
    huhuhuhu….. kena pegi beli baru la nih..
    huhuhu….

    ps: kak nara..nak order kambing golek sekorrr….

    • aries_april says:

      xda…
      ko byr 25 ja…
      kmbng glek pyh cri…
      aym golek mahal…
      pet golek ada…
      kahkahakha…

    • pEnArI pOcO2 says:

      mata ko dah biru pon dah cukop lar antu…

      • [email protected] says:

        apel sebut nama aku jer ni….
        kat umah aku banyk tikus nant aku bawak bagi korang golek kat san

  10. yula says:

    eemmm…best nye kalu dapat p jmpe kowang..
    camne aku ni
    eemmm….
    isk..
    aduhhh…

  11. anNeDeSiLva says:

    moh ramai2…
    ada artis jempotan…
    ada eclipse..
    arie..
    anne..
    hahahahhaha

    • pEnArI pOcO2 says:

      dan penari poco2 gak akn mbuat psembahan…
      jgn ketinggalan guyz…

    • EclipsE says:

      hahahaha…aku bkl bt goyang gerudi…wakakakaka….

      • [email protected] says:

        huhu inul ke ko yang asal ni BB….
        berselindung lek bibir je ko ni

  12. aries_april says:

    xsbr nk jmpa pet…
    kahkahakhakah…

    • pEnArI pOcO2 says:

      jgn harap lar pet nak dtg…

    • [email protected] says:

      aku lak ko xsabar nak juper

  13. pEnArI pOcO2 says:

    rasa cam best gak tp syg…
    aku tgh mendaki gunung masa tuh…
    errrrrrrmmm…

    • EclipsE says:

      woit poco…xlari gng dkejar la…
      ko dtg la gathering ney…
      gnung tue ade jer kat situ…huhu

      • anNeDeSiLva says:

        ala poco..
        dan2 kita buat gatheringla ko nk g panjat gunung..
        asl ko taknk dtg?
        takot kitorg tgok muka ko yg gedebusss tu kew?????huhuhuuhuhuhu
        opss lazer lak pepagi nie..
        mehla poco..
        lain tahun leh panjat…

        • aries_april says:

          dia pnjt gnung murah ja…
          klau dia trn KL…
          mau spend 2000…
          cian la dia….
          krng x kawen lak poco ni….

  14. [email protected] says:

    kita buat aktiviti ape jer kat sana…
    tp kak nara xnak jemput dorang ni ker

    1 tok ti n suami
    2 N D n Fasha
    3 AZIZAH mahzan
    4 Aleza kasim
    5 mawi n suami
    6 kak ziana n ank kembar dia
    7 …………………

    semua yang keluar gosip dalam ni ler

    • anNeDeSiLva says:

      ko mungkin kitorg humban dalam tasek dgn azizah mahzan kot..hahhahahaha

    • hantupensil says:

      lagi sorang..
      akhil hay ngan wardina..
      hahaha..
      mesti gempak..
      nak lagi power jemput mak hayam gedebusss…
      hehehe

      • BumbleBee says:

        akhil hayy ngan wardina? ke waheeda ni??ko bia betik antu…men sebat je Wa-Wa mana yg ko sker ni…eheheheh..jangan WAhab sudah yer…

    • pEnArI pOcO2 says:

      mawi n suami..?.ko nie biar papaya pet…
      dah xleh bezakan jantina org…

      • anNeDeSiLva says:

        agaknya mawi gayboy kottt….haahhaha

        • [email protected] says:

          silap taip…
          hehhehehe
          mawi n isteri kesayangan

  15. anNeDeSiLva says:

    antu..
    jgn risau..
    kita dh sediakan hidangan yg lazat..
    pet panggang dan pet tergolek2……
    pilih jek mana ko nk….
    takot tak lalu nk makan jek..hahahhaa

    paper pon jgn makan pat mulut pet nanti mulut jahat mcm dia..hahahahha

    • aries_april says:

      tu yg pling sdp anne…

      • anNeDeSiLva says:

        ahahahhaha..
        cubala nanti…

        • [email protected] says:

          nanti ko rang kalo juper aku mst korang nak peluk cium aku….
          kat cni jer mcm2 ko cakapkat aku

      • aries_april says:

        aries x nk kat kepak pet…nnt bau ketiak…
        peha pn x mau…
        hehehehe…
        prut pn x mau…isi prt bnyk…
        kki pn x mau…nnt bsuk…
        aries nk tang mata dia…
        mata dia cntik…

    • hantupensil says:

      hahaha…kite korbankan pet kat situ..

      • [email protected] says:

        huhu….
        mana ko tau mata aku cantik aries….
        hehehhe
        dari mata turun ke hati tau…

        mata antu lagi cantik

  16. EclipsE says:

    aku nak pki bju biru…skirt biru,kst biru,sling bag biru,rmbt biru…dn semestinya biru mata htm ku…huhu

    • aries_april says:

      aries mybe bju ja kot biru…
      klau smua biru…
      pelik lak…

    • pEnArI pOcO2 says:

      gigi ko jgn lupe…biru…
      kuku biru…

      • EclipsE says:

        kuku aku hitamla….huhu

      • [email protected] says:

        yang memang biru si antu

    • hantupensil says:

      ko pkai skirt pendek sikit tau..
      hehehehe

      • pEnArI pOcO2 says:

        gatai…

        • [email protected] says:

          huhu….nasik baik buat kat tasek…/
          kalo buat kat pantai mesti lagi merik gegel pakai baju

  17. EclipsE says:

    mntk2 org yg aku nak dia dtg…dia dtgla…

    • anNeDeSiLva says:

      anne taw sape….hehehehe

    • pEnArI pOcO2 says:

      boleh senaraikan…?

      • [email protected] says:

        dari ari 2 lagi aku nak tau…
        orng singa ker

  18. anNeDeSiLva says:

    biru…
    kena cari nie baju kaler boruu..hurmm….

    • EclipsE says:

      aku byk……
      nak aku sponsor kat korg ker.??
      tp bju aku stok sume sexy2…amoi jer brani pki…huhuhu…

    • yula says:

      BIRU aku kena tmpah kat m.cik aku die nak p vietnam sbtu ni

      • anNeDeSiLva says:

        aku alim…
        tutup aurat punya org…hahahahhahahahahha…..
        hipokrit..hehehheeh

        • [email protected] says:

          huhuhu

        • yula says:

          aku free hair kowang xkisah kan

  19. yula says:

    weh lari tajuk jap
    kowang tau tang mana tasik pemaisuri
    weding mbe aku ahad ni nk p xtau tang mn

    • EclipsE says:

      la…sng jer….
      kat bdr tun razak…dkt2 cheras…tol ker ape aku ckp ney??

    • anNeDeSiLva says:

      Kat cheras la yula….

    • [email protected] says:

      kat umah aku jer 2

      • [email protected] says:

        kat HUKM 2

      • yula says:

        bg la map dr kl
        aku xpenah smpai tasik tu cheras pnah la p

    • hantupensil says:

      kat ngan downtown cheras…

  20. EclipsE says:

    woit korg…konpom ker dtg ney??

  21. pEnArI pOcO2 says:

    kak nara, naper inul x dijmput tuk wat psmbhan…?
    bolehlah diorg amik gambau bontot…

    • [email protected] says:

      poco mesti bawak deja moss n REM kan

    • EclipsE says:

      xpyh jmpt inul…
      aku leh bt goyg gerudi…huhu

    • hantupensil says:

      ko nih…
      dari ko pngil inul
      bek ko pangil maria ozawa dtg…
      hehehehe

  22. EclipsE says:

    anne dtg dgn sp?
    aries jgn lupe bwk manohara…heheheh…

  23. [email protected] says:

    kawan aku ader bagi baju batik warna biru leh ker pakai baju batik jawa p sana

  24. anNeDeSiLva says:

    eclipse..
    tipis harapanmu utk bertemu dgn dia…..heheheh

  25. aries_april says:

    time kta BBQ pet…
    korang nk part yg mn?
    antu dlu jpw..
    thhen d ikuti anne, eclipse, poco. shasha n yg lain…

    • anNeDeSiLva says:

      anne nak bahagian……….janggut jek..hahahah

      kawan2..
      ada page baru daa…

    • [email protected] says:

      samapi ati korang ni…..

    • hantupensil says:

      hahahaha…
      xnak la aku..
      aku bg korang la makan dia dulu…
      hahaha

  26. anNeDeSiLva says:

    pet kalau ko g./..
    nanti trus jek email kat kak nara k..

  27. EclipsE says:

    page br oi…

  28. junnosuke says:

    gthering…
    huhu bestnyer…
    trase cm nk dtg…

  29. aries_april says:

    mn eclipse ni…
    td mnta kita smua mai sni…
    dia lak ilang…

  30. yula says:

    kowang kat umah mn ni
    fenin aku dah la laptop n line wat hal

  31. EclipsE says:

    mn korg sume??

    • aries_april says:

      itu la…
      pet thu…
      tp x mncl lak dia kat sni…
      eclipse dh pnggl yg lain ker?
      p la seru dia orng g….

  32. [email protected] says:

    korang nak dok umah ni ker umah baru ni

  33. EclipsE says:

    la…xrmi lah bg respon nak p…
    pet ko konpom kan?
    anne ney mn lak pg nya…

    • [email protected] says:

      n dok menyanyi kat sebelah,,,,

  34. aries_april says:

    mn yg lain lak n?

    • [email protected] says:

      aku dah datang ni… hehehehe

      cte le cket pasal xtvt kat sana…..

      • aries_april says:

        mn leh…AJK ja yg leh thu…
        :-)
        nk bt kjtn yuk korang smua….

      • EclipsE says:

        xtvt mkn2 jer yg pntg…
        ko bwk lah ape2 yg ptt…
        lemang ker….ketupat ker….suhlah mak ko msk…hehehe

        • [email protected] says:

          main berebut gula2 xder ker….

          xder gula2 rebut YULA pun leh gak

        • hantupensil says:

          ko nih..
          tunang orang pun nak kebas…
          hahahha

        • EclipsE says:

          uiks…nti tng dia parang ko…huhu

  35. [email protected] says:

    mana PAPEJER p…. satu komen jer terus dia ilang

    • aries_april says:

      bz tu…
      keja dia x sama cam ko…
      free ja mmnjang….

      • [email protected] says:

        HUHUHU… nak buat mcm maner ni je kejer yang aku leh buat kat ofice ni…..
        huhuhu

      • hantupensil says:

        pet sentiase free hape..
        heheheh…

      • pEnArI pOcO2 says:

        keje pet hanya ngadap pc jerk 24 jam…

        • [email protected] says:

          xder le sampai 24 jam dari kol 830 hingga kol 6
          rehat kol 1230 hingg kol 2…

  36. yula says:

    aku kat sini

  37. anNeDeSiLva says:

    ohoii..
    sni rupanya..
    td pi test suara kat sebelah..heheheh

    • EclipsE says:

      xpyh test2 sore…
      kang banjir lak…huhuhu

    • [email protected] says:

      semua orang lariiii… aku xnak komen lebih ler arap anee faham

  38. EclipsE says:

    la poco…
    aku ingtkan ko dgn antu nak bdua2an kt sn…
    ade lak kt cni…huhu

    • [email protected] says:

      huhu… nant aku nak letak pic hidung le lak…. BIBIR N MATA dah ader ni

  39. aries_april says:

    antu…ko nya HP x ok g ker?
    ari tu rsk…
    napa ko nk bli yg lain ker?

    • hantupensil says:

      itu la..
      rosak lagi nih..
      nanti time gathering nak letak kotak minttak derma….
      utk beli hanpon baru…

      • [email protected] says:

        huhuhu…. nant kongsi gan aku ek derma 2

    • junnosuke says:

      aries..
      klu ko tlong byarkn tuk aq bole x..
      aq cme dtg jer…
      hehe…

    • EclipsE says:

      ala antu tue pki jer public fon…huhuhu

    • yula says:

      hp dia yg lame suh bl yg baru la tu
      huk..hu..huk..

  40. [email protected] says:

    ader payung ker nanti kat sana….
    kol 2 panas 2….

    • hantupensil says:

      xde payung..
      nanti ko pakai sun lotion…
      hehehe

    • anNeDeSiLva says:

      ko bajet ko putera lilin kew?
      plisla…
      tutup pala ko dgn surat kabar sudehh..

    • EclipsE says:

      ko pu3 lilin ker??
      o…ko tkt tiak ko bsh kan…kan?kan?heheheh

    • yula says:

      pokok kan banyak xxkan nak panas kot
      ko ni yg nak p dok tmpat pnas wat pe
      masjid pon dekat

      dl aku pnah p mlukis kat tasik pedana tu skarang lalu je
      hahahah…

      • [email protected] says:

        nant korang gan lupe bawak ubat nymok teu… mst banyk nyamok….

  41. aries_april says:

    bnyk2x orng kat sni..
    sapa korang pling nk jmpa…
    eclipse x yah jwp…
    yr answer sma ja….

  42. aries_april says:

    junnosuke pndai la ko nk srh aries byr…
    aries pn pet yg byr…..

    antu x per fhone ko rsk…
    dt rya yg ko kasi awek ko tu kan dia x gna g…
    ko mnta ja blik….
    nnt ko leh la bli yg bru….

    • anNeDeSiLva says:

      aries bayar utk anne la…

    • [email protected] says:

      nant bagi no akaun ko aries nant aku masukan duit n ko bayar tuk aku sekali kat kak nara….

      awal2 lagi kak nara dah mintak, xder peluang le antu nak mintak derma

    • hantupensil says:

      awek aku pun sengkek…
      huhuhu…duit pun xdak…
      tghari kang nak pg mintak sedekah kat wangsawalkmall…
      hehehe…sape2 lalu situ derma la sikit…

    • junnosuke says:

      laa..
      yeker..
      klu cmtu aq nk swuh pex plak byarkn tuk aq la..
      leh x pet..

      • [email protected] says:

        xnak ler bayar to ko papejer….
        ko mintak masso yang bayar

        • anNeDeSiLva says:

          pet..
          utk anne ko tak nak bayarkan kew??
          smpai hati ko bayar aries jek..
          sedihh….sob..sob…

        • [email protected] says:

          ko mintak le aries tau bb bayar kan…

          xpun anne bayar tok aku lak

        • junnosuke says:

          ala bole la..
          sepet..
          ko kn baek..
          huhu…

        • [email protected] says:

          aku x main ler rasuah gan kata2 ni….. xank gak bayar kat papejer

        • anNeDeSiLva says:

          anne pon ko tak nk bayarkan???

        • [email protected] says:

          bb cakap nak bayar kan kat anne

        • junnosuke says:

          bkan rsuah la..
          tpi tu kn pjian..
          ok… ko mmg x baek…

  43. pEnArI pOcO2 says:

    ader aktiviti berenang ker…
    korang bawak lar bikini msg2…

    • EclipsE says:

      ape kejadah swimming kat tasek…
      i swim kat pool jek tau?huhuhu

    • [email protected] says:

      kalo ader msti kol 2 pagi aku dah tunggu korang kat sana

    • hantupensil says:

      haha…kang xpasal2 badan berbintat2…
      air situ kotor..
      hehehe

      • pEnArI pOcO2 says:

        naper kotor…?
        ader TAIK LEMBU ker…

        • [email protected] says:

          asyik taik je ko nio

        • EclipsE says:

          tmpt ko byk taik ker poco??

  44. yula says:

    kenapa komen aku selalu yg terakhir walaupun aku reply dbawah org yg petama bk kotak
    adakah lptop aku yg bermasalah
    atau berukband aku yg beruk
    atau aku yg bermasalah dlam mereply komen

    aaaa….aku dah dah hangin aku dah hangissss

    • [email protected] says:

      ko beli beruk baru…….

    • aries_april says:

      ko dh POTONG ker lum g?

    • EclipsE says:

      relaxla…
      len x pki pc comp…laju jer…huhu

  45. EclipsE says:

    pet ko xnak payung aku ker??
    o…xpe….aries jer ko blanjakan…
    smpi ati ko lupe kat aku…

    • [email protected] says:

      huhuhu… anne cakp dia nak bayar tuk ko

  46. aries_april says:

    aries nk jmpa sesrng kat sna bla aries p nnt…

  47. pEnArI pOcO2 says:

    oooooooiiitt…
    g page baru, pasal gathering tak jadi lak…

    • [email protected] says:

      ko yang xnak datang kan

    • EclipsE says:

      ala…kecohla ko ney poco…
      cam pet gak….huhuhu

    • aries_april says:

      jgn mnipu…
      dosa la poco…
      udah la dosa yg d bt sblum ni…
      tobat la….

    • yula says:

      ko me main poco

      • [email protected] says:

        poco taubat mcm azwan ali

  48. violet says:

    emm….

  49. pEnArI pOcO2 says:

    kengkawan…
    korang perasan tak, mana menghilangnyer SARAA selama nih…
    aper, dah branak ker dier…?

  50. EclipsE says:

    aries ko bwk manohara ker nti??

    • [email protected] says:

      nant aku bawak laki dia dari kelantan 2

    • hantupensil says:

      altantuya xnak bawak ke?

    • pEnArI pOcO2 says:

      aries bwk mano, pet lak bwk tengku laki mano tuh…

      • aries_april says:

        lg pn…
        klau aries baik ngan si mano tu…
        nnt aries kna tido kat hilton..
        krng pncegah mksiat dtng…
        kna tngkp kering lak…
        :-)

  51. aries_april says:

    korang rsa…rmai x yg join our gath?

    • hantupensil says:

      mesti pengkomen tegar jek yg datang nih..
      xpun orng kl jek…

      • [email protected] says:

        HUHU SAPA YANG SAYANG KAT AKU JE KOT YANG DATANG

    • EclipsE says:

      rmi…sbb aku bwk tng aku…bf br 3org…bf org 2 org..laki org sorg…n anak buah aku 7 org…

  52. [email protected] says:

    KORANG SEMUA APE YANG KORANG NAK CAKAP KAT KAK NARA N BANG NARA TME JUPER DIA NANT

    • pEnArI pOcO2 says:

      I will say…”HAPPY BECOMING CHINESE NEW YEAR KAK NARA…”

    • EclipsE says:

      salam….yoyo…wassup dude…hehehehe

    • aries_april says:

      aries nk ckp i love u bang nara…
      u love me?

      korang rsa…
      pa abg nara jwp?

      • [email protected] says:

        AKU X KENAL ANK SAPA NI ABG NARA CAKAP

    • hantupensil says:

      happy new yearrrrrrrrrrrrrrrr……………

    • violet says:

      bang nara….
      i lap u..

      kak nara.
      u chanteq
      huhu

      • [email protected] says:

        KALO AKU….

        AKU NAK CAKAP MCM NI….

        NI LER ORANG YANG KAK NARA MARAH ARI 2

        X NAK MINTAK MAAF KE……

        ####### PASTU KORANG RASA APE KAK NARA AKN BUAT KAT AKU

      • aries_april says:

        ko bodek ya violet?
        mnk srh aries byr kan tuk ko la tu….

  53. junnosuke says:

    poco2 ko pgi ker?

  54. yula says:

    aku pegi nanti nak jumpe suma org
    termasuk lah tukang kbun kat sane
    xde nak seseorg seseorang nk jmpe
    suma aku nk jmpe

  55. violet says:

    cmner nk taw korang tu korang??

  56. EclipsE says:

    woi sian zee avi kat sblh tgk kite sume xpdulikan dia…huhu

  57. [email protected] says:

    YANG PENTING AKU NAK KAK NARA AMBIK PIC AKU BANYAK2 SURUH DIA LETAK KAT BN NI……

    ASYIK TENGK PIC ORANG LAIN JER KAT CNI….

    AKU NAK TENGK PIC AKU LAK KAT BN

    BOLEH KER MCM 2

  58. anNeDeSiLva says:

    anne tercicir paper tak??hehehhehe

  59. junnosuke says:

    kt sner nti ad artis ker dtg????

    • anNeDeSiLva says:

      ada…
      anne..eclipse dgn aries…heheehe
      eclipse nak goyang gerudi…

    • [email protected] says:

      AKU LER ARTIS 2… KO JANGN X TAU

  60. aries_april says:

    sapa p nnt pkai bikini trus…
    laki lak…
    sapa pkai boxer ja?

    • pEnArI pOcO2 says:

      LAKI PAKAI SUAR KECIK KETAT…

    • [email protected] says:

      HUHU pemintaan dari sper ni….

  61. anNeDeSiLva says:

    nanti anne nak guna nama lain jugakla…
    halimah jongang..’ok tak agak2nya??hehehhehe

    • [email protected] says:

      aku pun nak guna nama alin gak….

      BUDAK BAIK ok x

    • EclipsE says:

      aku guna nick cinta jer nti…hehehe

    • aries_april says:

      aries lak…
      joyah sport….
      @ pah bedah…
      kahkahkahaka

  62. [email protected] says:

    NANT 2 JAN NI MSTI XDER ORANG NAK MASUK BN NI…
    SEMUA PEMINAT DIA KAT TASIK JER

  63. EclipsE says:

    violet ko dh tgk antu kan….
    dia encem x??

    • [email protected] says:

      msti x… aku lagi esem kot

      • anNeDeSiLva says:

        antu??
        not bad..
        abg misaiii…hahahaha

      • violet says:

        ensem…
        kacak..
        tertarik..
        mesti tergoda….
        :)

        • [email protected] says:

          ala2 dato K ker

        • anNeDeSiLva says:

          ko tergoda violet??
          cian kira..hehhee

  64. [email protected] says:

    dalam masa 1 bulan lagi kita semua akn juper…..

    setiap saat aku kira ni

  65. junnosuke says:

    ooohh… 2 jan ker..
    tasik tu kt ner hah???

    • anNeDeSiLva says:

      dekat muzium negara..

      • junnosuke says:

        la… yeker…
        dh dkat gan opis aq ni…
        huhu…

        • [email protected] says:

          jadi jangan x p….

        • junnosuke says:

          tu la.. klu ko nk pgi…
          pe lgi byarkn tuk driku ni yg x sbrapa…
          huhu…

        • [email protected] says:

          huhuhuhu nant kalo p gan p tasik lain lak

        • junnosuke says:

          taman tasik prdana kn nmenyer…
          nti aq trus pgi tsik perdana kt puchong tu plak
          huhu…

  66. [email protected] says:

    korang p mana semua ni….

    pesal slow jer intenet aku ni….

    ke blog ni ader masalah

  67. anNeDeSiLva says:

    jumpa…
    mesti malu..heheheh
    pasal kenal face to face dgn kenal dalam internet lain..huhuhuh

    • EclipsE says:

      n mst bt muka xmalu jmpe aku…hahahaha

      • [email protected] says:

        huhu…. muka x malu mcm kita xper ler bb orng lain susah cket kot

    • junnosuke says:

      klu cmtu nti ttup mke…

      • [email protected] says:

        buat mcm BLACK pakai purdah

  68. Nizaa says:

    BN & KN, ada tarikh tutup tak nak register gath ni?? nak kena check jadual kelas dulu ada kelas ke tak date tu…kalau ada kelas tak pat nk pergi…19 hb ni baru dapat jadual kelas…uiii nak pegi nak pegi….

    • anNeDeSiLva says:

      paling lewat sebelum 8 aribulan…

    • [email protected] says:

      huhu sampai 8 ari bulan ni je leh buat keputusan nak p ke x,,, cpat2 le bagi tau

      • EclipsE says:

        smgt ko nak p kan pet…
        mmg wonderpets!huhuhu…

        • [email protected] says:

          nantkan xder orang p susah lak…

  69. yula says:

    weh..ade org tego kite kat umah radhi oag
    die ckp xpayah la komen kuar tajuk
    jng nak hai hoi poco2 dah mkn blom
    die suh kite p laman chating kalu nak chat

    • EclipsE says:

      dulik ape aku….!!!
      sian org tue…
      mental prob…huhu…

    • junnosuke says:

      eh.. ske ati la mne nk chat…

      • [email protected] says:

        mak kita x marah pun kita nak chat kat cni…..

        betul kan kak nara n bang nara

      • yula says:

        betoi2
        dia sakit hati kat kite la tu

        • [email protected] says:

          2 le pasal… buat contoh nama POCO2 2,,,,

          populer poco2….

          kecian poco2……

          kalo kak nara marah dah lama dah dia sekat emil kiter

        • junnosuke says:

          eeehhh… ad gak org cmtu..
          dlu aq pnah bce gak komen cmni..
          kte nk chat pi tmpat laen..
          cm bngsat jer…
          kn dh ckap bkan2 ni..

        • [email protected] says:

          BIAR LAH SUKA ATI DIA LER….

          KITA PUN BUAT SUKA ATI KITA GAK KAN KAT CINI

  70. [email protected] says:

    KORANG BUKAN TME MAKAN LAGI NI… KORANG SEMUA P MANER

    • junnosuke says:

      cri bju buat gterg nti….
      haha…
      aq agak je la…

      • [email protected] says:

        O MCM 2 EK… AKU NAK PAKAI APER EK NANTI,,,,

        SUSAH NI…..

    • EclipsE says:

      aku terbz jap td…hehehe

      • [email protected] says:

        HUHU KECIAN KAT AKU SORANG2 KAT CNI….

        XKAN NAK PAKAI SELUAR WARNA BIRU GAK…. KALO BRU JEANS JELAH

        • pEnArI pOcO2 says:

          pet, kalo ko pakai suwo jin, jin nk pakai aper plak nanti…
          takkan ko nak suh dier telanjang kot…

      • pEnArI pOcO2 says:

        aku terkesima jap td…

        • [email protected] says:

          lirik lagu TOK TI ko guna ni

        • [email protected] says:

          nant aku bagi jin 2 pakai jubah ko poco2,,, tutup aurt cket

        • pEnArI pOcO2 says:

          Xleh sama kan aku ngan tok ti…
          dier milik si misai…
          aku lak si janggot…

        • [email protected] says:

          aku lak si janggot…cam nak perli aku jer ayt ko ni

        • pEnArI pOcO2 says:

          aiiikkkk…ko termkn cili ker…

        • [email protected] says:

          mkn kek taik lembu ko…
          2 yang terasa lain mcm jer

  71. pEnArI pOcO2 says:

    saper yg memandai kecian2 ngan aku kat atas tuh…?
    uuuuuhhhh…

    • [email protected] says:

      AKU KECIAN PUN SALAH KER…

      • pEnArI pOcO2 says:

        X IKHLAS…uuuuuuuhhh…

        • [email protected] says:

          mcm mana ko leh tau aku xiklas

        • pEnArI pOcO2 says:

          bab janggot ko leh bgtau kat aku…

      • weiya says:

        salam…weiya ni org baru..tgk mcm seronok jer org lama naak jumpa….weiya bg can dulu lah…

        • [email protected] says:

          p jelah bukan orng kesah ke x baru ke lama… semua jupe kat cni kan

        • pEnArI pOcO2 says:

          ckp jerk ko xnak dtg, sudey…

        • [email protected] says:

          poco2 ko buat ler ayat pujuk2,,, ni cakap mcm 2 terus ilang minat dia

        • pEnArI pOcO2 says:

          aku xpandai memujuk…
          rugi kalo ko dpt gf cam aku…
          kalo jenis yg suke humban ko carik lar aku…

        • weiya says:

          tak la poco…serius ni..bkn tak nak tp tak dpt..tp jeles pun ade sbb semua org tak sabar nak jumpa…weiya pun teringin nak jumpa gak..weiya dah lama tak berkawan ngan org…dlm BN jer weiya cuba kwn balik…masa tu weiya kena balik hntr kad kahwin..bunga telur kena bawa balik..borang..duit utk kenduri..mcm2 lg lah

        • [email protected] says:

          yelah 2 poco2

  72. pEnArI pOcO2 says:

    errrrrrrrrrr…
    sng ati keje hmpr siap dah…
    ptg karang g mtg lak…
    esok pg mtg lg…errrrrrrrmmm…

    • [email protected] says:

      huhu kecian nyer

      • pEnArI pOcO2 says:

        tue aaarrr…
        ko nie pura2 kecian kat aku…

        • [email protected] says:

          xkan aku nak ckp iklas lak

        • pEnArI pOcO2 says:

          ko mmg dr azali x iklhas kat aku…

        • [email protected] says:

          huhu mcm 2 ek….
          pandai ko kan….
          kalo mcm 2 xyah le aku cakp lagi….

          heheh

  73. EclipsE says:

    mn yg lelain ney…

    • pEnArI pOcO2 says:

      pet tgh tiup trompet kat atas tuh….
      lain2 sdg berdansa…

      • [email protected] says:

        aku lak…. mcm2 korang bagi nama kat aku kan

      • junnosuke says:

        ni ad.. tgah plih bju ni…
        haha..

  74. [email protected] says:

    korang jap lagi nak makan aper…..

    aku nak makan kat restrn putri HABSAH HASSAN jap lagi ni,,, heheh

    • weiya says:

      weiya minum jer…on diet la pet..tolong mkn utk weiya sama

      • junnosuke says:

        mkan paper jer..
        aslkn murh….
        huhu…

        • [email protected] says:

          nasi campur RUBIAH SPARMAN kot

    • pEnArI pOcO2 says:

      aku nak mkn org…

  75. ctzen says:

    salam semua.
    pekabo?

    hah! kompen akuk tak pegi.

    • [email protected] says:

      baik……

  76. aries_april says:

    korang smua kat sni g ker?

    • [email protected] says:

      yup… aku weiya poco2 jer ader cni

    • weiya says:

      ARIES…ADE NI

    • junnosuke says:

      naper ad umh bru ker???

      • [email protected] says:

        xder umah abru pun….

      • aries_april says:

        xda la…
        ingt korang smua xda…
        aries bru in blik…
        td da keja…..

  77. aries_april says:

    weiya…
    mn ko nya email add…
    xda pn….

    • [email protected] says:

      kat umah semalam ader……

  78. aries_april says:

    mn yg lain2x ni friends?

    • [email protected] says:

      bz kejer kot… xpun teruja nak p beli baju baru

    • weiya says:

      KUAR MKN KUT ARIES

      • junnosuke says:

        dorg ni x abes asik igat mkan jer…
        nti kt gtring tu pun mkan lagi…
        lama2 jdi bulat cm si sepet tu..
        hehe…

    • weiya says:

      WEIYA PUNYA TENET SLOW LA…

  79. [email protected] says:

    ok ler u all nak p makan du,,, nant petang jupe lagi… bye

  80. [email protected] says:

    nant p umah nurul

  81. anNeDeSiLva says:

    korg sume mana??

  82. aries_april says:

    weiya mn?

  83. Choqs says:

    hye guys..

  84. adlin alawi says:

    saya nk join…bole?

  85. pEnArI pOcO2 says:

    testing…

  86. baby manja says:

    HELLO…….