Written by Bella | March 27th, 2016

Sekitar tahun lepas, nama Atikah Suhaime terpalit dengan kontroversi hangat apabila didakwa terlibat dalam skandal seks “threesome” bersama pelakon Idris Khan dan Ammar Alfian.

Ekoran daripada kontroversi itu, nama Atikah sepi seketika dan beliau sendiri mengakui kurang menerima tawaran berlakon kerana isu skandal seks berkenaan.

Walaubagaimanapun, Atikah yang kini sudah kembali aktif enggan lagi tertekan memikirkan apa yang telah berlaku dan cuba untuk memperbaiki dirinya ke arah yang lebih baik. Beliau juga banyak belajar untuk bersabar daripada setiap kontroversi yang menimpa dirinya.

Ini merupakan tahun keempat saya berada dalam industri. Sepanjang tempoh itu juga saya banyak belajar, bahkan setiap hari kita sentiasa cuba belajar sesuatu yang baharu untuk memperbaiki diri.

Apa pun yang berlaku dalam hidup ini kita sebenarnya kena banyak bersabar. Bahkan kena sentiasa merendah diri. Itu yang saya nampak jika saya mahu terus kekal dalam industri.

Baguslah kalau Atikah sudah tahu dan sedar apa yang harus beliau lakukan untuk kekal relevan dalam industri hiburan Malaysia. Bukan mudah untuk kekalkan nama di persada seni apatah lagi jika ada gosip ataupun kontroversi yang menimpa.

Sumber Berita :  Kosmo!

12 responses to Atikah Suhaime Banyak Belajar Untuk Bersabar Daripada Kontroversi Yang Menimpa Dirinya

  1. Orinocoachos says:

    Dia buat betol ke ??

    0

    0
    • Jannah says:

      Seriously bella? Benda mcm ni pun nak dijadikan article? Kfine not your fault sbb beautifulnara copypaste from kosmo kan. K takpe lah.
      Tapi !! Omg pls lah, asam garan dunia artis mesti ada yg buat salah in the beginning, slowly2 they’ll change for the better. Ramai je yg awal2 kemunculan byk kontroversi, pastu slow down jugak.
      Bukannya kami tak phm.. Standard la tu.
      Another thing, to atikah :
      Kalau aku kat tempat kau, aku malu la nak keluar tv lagi. Bukan tv je kot, nak keluar rumah pun MALU.
      Xleh nak imagine apa perasaan your parents. Ni siap boleh bagi statement kat wartawan oh my god. Call me kuno, aku tak kisah. Baik la kau stop belakon, keje biasa2 je ke. Segan aih

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Rimaih aku tgk retis yg gigih klon retis lain nih! Minah ni tiru fazura. Si nur ruhainies gigih tiru nora danish. Siti nordiana plak siti nurhaliza. Menyampah.

    0

    0
  3. zizan kalah ABP says:

    Sape ada video dia.. Nak??? Nak tengok gak sendat padat ke minah ni? ke da loboss?hhahaa

    0

    0
  4. my2cent says:

    Dari singapore ke malaysia.
    Si atikah ni la yg diperkatakan muka mcm fazura kan.
    Xtau menahu pulak pasal kontroversi threesome semua bgai ni
    1st time dgr. Mgkin diorg bertiga da insap kot. Si ammar pun dah kawen.
    Mgkin boleh ttup buku dan buka buku baru.

    0

    0
  5. nina says:

    suamsuamkuku

    0

    0
  6. MK fan says:

    alaaaaa miss kepoh lenyap dah tak tau cerita hot hot hot hangit retisssss… iols sedeyyy tauuuu…. MK plis buat comeback plishhhhhhh

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Disgusting bitch

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Merugikan MIG je artis macam ni

    0

    0
  9. Aku Menyampah says:

    Pelakon porno mcm ni bgs bsara dr industri…

    0

    0
  10. Aku Menyampah says:

    Pelakon p*rno mcm ni bgs bsara je dr industri bikin semakkk

    0

    0