Written by Bella | November 10th, 2015

Hujung minggu lepas, berita Datuk Siti Nurhaliza sudah hamil yang dikatakan telah disampaikan oleh anak tirinya Asyraf Khalid antara topik panas dibicarakan di media sosial.

Iyalah, siapa yang tidak teruja apabila mendengar berita penyanyi nombor satu Malaysia ini bakal menjadi ibu selepas beberapa tahun mendirikan rumah tangga bersama Datuk Khalid Mohamad Jiwa.

Semalam, Siti Nurhaliza bagaimanapun enggan memberikan komenj lanjut mengenai perkara itu dan berharap agar peminat mendoakan yang terbaik buatnya.

Namun, khabar angin yang mengatakan Asyraf yang memulakan cerita berkenaan adalah tidak benar kerana tuan empunya badan telah menafikan beliau ada mengeluarkan sebarang kenyataan berhubung kehamilan ibu tirinya itu.

Saya tak rasa pernah mengeluarkan kenyataan itu. Mungkin ada salah faham. Apapun doakan sahaja agar dia (Siti Nurhaliza) dikurniakan cahaya mata bersama ayah saya.

Owh, jadi semua  ini cuma satu salah faham sahaja dan Siti Nurhaliza sebenarnya tidak berbadan dua. Apa-apa pun kami pasti peminat tidak putus mendoakan agar satu hari nanti beliau akan dapat merasa menjadi ibu juga. InshaAllah rezeki itu ada.

Sumber Berita: Utusan Online

26 responses to Asyraf Khalid Nafi Pernah Keluarkan Kenyataan Siti Nurhaliza Sudah Hamil

  1. Daddy says:

    Wah. Ada chance aku nak tackle Tok K.

    0

    0
    • Anonymous says:

      so preggy ke tak???

      0

      0
      • Kamarul says:

        @anon 11:33 am
        tak pregnant lah maksudnya tu.

        0

        0
        • Pekerja Gomen says:

          Aku bukannya minat sangat Tok Ti ni…
          Tapi aku takkan tergamak nak sebut perkataan mandul..
          Bukan pada Tok Ti aje..
          Tapi sesiapa pun wanita kat dalam dunia ni..
          Kowang yang taip / cakap mandul… takde terpk langsung ttg kuasa Allah ke?
          Ko tau mcm mana perasaan perempuan yang terpaksa menerima gelaran ni? Padahal belum tentu kerana dia…
          Kadang2 aku harap… org yg mudah sgt sebut mandul ni… satu hari Tuhan tunjukkan kekuasaan dia.. mandulkan dia atau keturunannya atau satu hari nanti anaknya mengandung tanpa bapa…
          Itu jauh lebih malu dari jadi mandul…

          0

          0
      • pekerja swasta says:

        pekerja gomen, zaman sekarang takde anak lagi berdosa tau dari melahirkan anak tanpa bapa. Almaklumlah, atas alasan lebih baik lagi lahir tanpa bapa daripada kena buang khen.

        kalau lahir tanpa nikah, kenapalah lepas 3 bulan dah beranak ke, atau sampai beranak dah still tak berbapa ke, sebulan dua orang lupa lah tu.

        kesimpulannya, lebih mulia perempuan yang terlanjur daripada yang takde anak. lebih mulia kahwin baru sebulan tapi dah melahirkan. perasan tak?

        0

        0
  2. Anonymous says:

    Itulah dok carik jugak statement asyraf yg ckp siti pregnant..xjumpa

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Tak baik org yg ada2kan crita camni.. kesian siti walaupun aku tak minat dia..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    mesti ct malu kalau orang tahu dia tak mengandung. persoalannya, siapa punya kerja ni?

    0

    0
  5. sedih says:

    aku yg bukan artis ni pun letih bila org asyik tanya soalan yg sama.kesian siti.tak boleh ke korang hanya tunggu dan lihat? perlu ke tanya setiap kali berjumpa??

    0

    0
  6. anon says:

    Pasal makcik muka bulat berlaki tua pregnant pun kecoh. Pregnant ke tak pun, peduli ape…. Baik siar cerita2 lain yg lbh interesting…
    Next time kalau nak anak, carilah laki muda. Yg tua ni dah tak kuat, dah galir & berkarat pistol dia sb tu bkn hanya tembakan tak tepat. Nak tembak pun dah tak larat……aduuiii boring betol…

    0

    0
  7. lara says:

    die pregnant lah guys,,cume bnde ni kan trlallu awal..die xnak nanti die dah beritahu tibe2 jadi apa2 kat die ke or baby tu…doakan lah yg terbaik buat kak siti…amin..berbaloi usaha kak siti…dongibap..keepidap

    0

    0
  8. Lebai Miang says:

    mandul..

    0

    0
  9. Tok Ti mandul says:

    Bkn salah Tok K tak cukup power.dah namanya Tok Ti mandul,mandul lah.Masa dia org kahwin 2006,umur Tok K 46.rasanya umur 40an masih ummmph lagi.Terimalah hakikat yg Tok Ti memang mandul

    0

    0
  10. ismaiza says:

    segala-segalanya tuhan dah bagi kat tok ti kekayaan, kemasyuran, pangkat, suami yang kaya..yang satu ni je dia tak bagi…so adil lah tu…

    0

    0
  11. fiza says:

    ada kenalan saya 10tahun kahwin tapi tidak dikurniakan zuriat, macam-macam dah usaha tak menjadi…akhirnya pasrah..masuk tahun ke-11 perkahwinan ketika kedua-duanya berusia 40-an barulah dikurniakan anak perempuan yang comel putih dan gebu sekarang berumur 5tahun bermakna kenalan saya tu dan suami dah dekat 50tahun..cepat lambat ketentuan Allah..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    alhamdulillah kalau hamil, mudahan diberi baby girl secantik ibunya, kan dato k dah ada 4 anak lelaki

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Tak berapa minat siti. tapi dalam bab anak ni, saya doakan dia dapat timang cahaya mata secepat mungkin. hanya mereka yang berada dalam situasi siti saje yang tau perasaan dia macam mana bila bab anak ni muncul. pada sesiapa yang gelar siti mandul, beringatlah. waktu kita sendiri pun tak pasti. apa sahaja yang kita dapat di dunia ni, hanya pinjaman dari Allah. bila bila masa boleh di tarik balik

    0

    0
  14. N says:

    mungkin ini balasan Allah terhadap beliau kerana perangai miangnya dan menghancurkan rumah tangga orang lain dulu. dia pun dah dpt duduk kat rumah idamannya. mungkin ini semua adalah pertukaran antara harta n anak!

    0

    0
  15. iye ker... says:

    Sape kate llaki tua x power. Laki aku baya dato k. Aku pun baya ct. Kawin pun tahun yg sma 2006. Syukur kmi dh ada sepasang ank n bakal lahir yg ke 3. Laki aku pun prnh jatuh sakit hampir stgh tahun dduk dlm wad baring jer x dpt bgun. Aku bg support emosi.. n layan perasaan dia.. sakit2 pun ajak main jg. X nk pikir sgt yg dia sakit.. Syukur alhamdullilah melekat kau.. haaaaa.. ni pun dh nk masuk yg ke 3. Suami msh lg recovery proses. Allah menentukan semua nya..

    0

    0
  16. suria says:

    Siapa yg temuramah asyraf Khalid mungkin dia lah yg spekulasikan berita ni..jom cari dia..saman..kesian siti kakak yg sama tarikh lahir dgn ku..tapi dulu mase aku bersalin kakak sebelah katil aku kawin dh 13tahun baru dikurniakan cahaya mata..Allah maha tahu yg terbaik buat siti dan kita seluruh alam ini..

    0

    0