Written by AbangNara | October 23rd, 2012

Mak aih panjang gila. Ayat itu yang terkeluar daripada mulut seksi Abang Nara ketika melihat banner online di laman web Astro. Rupa-rupanya dengan banner online ini, Astro kini memegang rekod dunia untuk kategori World’s Longest Online Banner. Awesome kan?

astro world longest online banner

Banner ini dibuat bersempena dengan kempen Astro On-The-Go’s “Where do YOU want Astro On-The-Go contest”. Kiranya gambar-gambar yang digunakan di dalam banner ini adalah gambar yang telah diupload oleh pengguna Astro On The Go sendiri. Senang cerita, ianya adalah satu usaha unik daripada rakyat Malaysia sendiri.

astro world longest online banner

Panjang banner ini adalah seperti 8 ekor gajah Asia. Pergh ~~ Memang panjang gila punya. Tahniah diucapkan kepada Astro atas kejayaan ini. Semoga usaha sebegini akan diteruskan lagi di masa hadapan. Kalau anda ingin melihat banner ini, sila layari www.astro.com.my sehingga 31 Oktober 2012 ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 responses to Astro Pegang Rekod Dunia Untuk World’s Longest Online Banner

  1. mek yah says:

    tapi kenapa takmo improve service!!!!!!!!!

    0

    0
    • Geram Akak says:

      betoi..rancangan asyik sama..ulang tayang. hampeh!

      0

      0
      • akak Bee says:

        Naraaaa..ko xnk keluarkan cerita si ustazah pilihan konon tu ke? abby abadi lerrrrrrrr..dia kuarkan statement yg dia tu penentang UMNO sepenuh masa kat instagram dia..kesian dia kena sembur dgn follower sendiri norkkk..akak nk sembur jgk td tp kang dia delete akak pulak..xdpt la akak nk bergosip mcm ni lg..

        Lg kan naraaaaaa..betul ke fazura dh bukak branch kedua house of doll nya?kelasssssssss dia.. ex dia bg pampasan ke? Opppsssss.. akak gosip kan aje..sorry uoollsss..

        0

        0
      • Kiah Propahanjeng says:

        hmmm nak biskut?

        0

        0
  2. Anonymous says:

    Astro2!!!!
    Ivr kelam kabut

    0

    0
  3. pvr satu says:

    Astro…ivr kelam kabut

    0

    0
  4. astro sucks says:

    itu ajelah yg mampu.Terpanjang,teramai,terbanyak..terbaik takdenyer!!

    0

    0
  5. fiza says:

    benda cmni dpt world record?? em x mmbanggakan langsung..daaa

    0

    0
  6. Prince Noob says:

    rekod ni dalam malaysia book of records sahaja ke atau guiness world book of records?

    0

    0
  7. Anonymous says:

    service tak bagus pon!!! byr lmbt sket dah cbuk2 nk call. yg svc hilang time hujan tkde plak ko nk improve kan. cerita plak dari anak2 aku kecik sampai dah 8tahun, tetap yang sama jugekkkkkkkk…..jom kita bertukar ke DREAMBOX pulak!!!!!

    0

    0
  8. astrosapapunyeek??? says:

    patut dpt anugerah “cekik darah sedunia” kasi kt astro gak, yela kan dia sangt hebat mencekik darah pelanggan, takde lg yg bleh celen die ni..napa PM xnak blacklist je die ni..klu minyak, gula dh hmpir bulan2 nait rega, astro lak ari2 cag! serashiii sungguhhhh!

    0

    0