Written by AbangNara | July 1st, 2010

Memang gile. Dah la rampas suami orang, lepas tue boleh belasah bini orang pulak. Dah la si bini tue tengah mengandung. Siapa agaknya artis wanita juara realiti TV yang tersangat-sangat kurang ajar nie? Memang kurang asam punya budak.

Kalau anda rasa tue tak kejam lagi, cuba baca SMS yang ditulis oleh bini yang kena belasah tue.

“Abah…saya baru je kene pukul dengan abang (suaminya) dan penyanyi itu. Lepas dia orang pukul saya, diaorang terus bersetubuh depan saya..”

Kepala hotak dia. Memang bangsat sungguh artis wanita juara realiti TV nie. Ini ke orang Malaysia? Dah la perampas. Lepas tue pemukul. Lepas tue boleh kau beromen depan bini orang tue. Dah la tak kawin ke apa. Memang kurang ajar very the max nie.

Ayat SMS dari artis nie sangat-sangatlah kurang ajar:-

“”Sebab aku ni artis lah aku boleh amik laki orang, bapa ko pun aku boleh amik,”

Kau ingat kau jadi artis kau leh wat suka hati mak ayah kau ke? Tak sedar diri punya budak. Dah la setakat artis suam-suam kuku je. Menggelegak hati ini dibuatnya.

Kami ada dapat info siapakah artis wanita juara realiti TV nie. Tapi tak berani dedahkan sebab tak confirm lagi. Nanti dah confirm kami bagitau. Sungguh kurang ajar minah nie.


349 responses to Artis Wanita Juara Realiti TV Pukul Bini Orang, Siapa Agaknya Ye?

  1. Zaza Muhammad says:

    Teng3x….

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      nauzubillah…semoga yg berkenaan insaf..
      sedey aaa, smpi hati pelakukan kaum isteri dan ibu camni. ingat kitaorg ni apa… !!!
      nasihat akak, report kpd pihak berkuasa, jgn biarkan kekejaman berleluasa sekiranya kite dipihak yg benar…

      0
      0
      • mas da queen says:

        Sedihnya isteri yang mengandung tu.
        jika benarlah, smga org yg bslh dpt blsn blk atas apa yg dibuat tu.

        Visit my blog http://marblepiece.wordpress.com
        Mostly humor and amazing things.

        0
        0
      • Nine says:

        Ish.. Betul ke… .. X brani nak teka… Nti tkut x betul.. Gpun xtau cite both side… Nti kalu rumour, wat naya jer…

        0
        0
        • sipolan&sipolon says:

          aduhai tom.. masih lagi nko berperangai mcm tue..
          aku ingat nko dh bleh fikir perkara yg mana baik n yg mana buruk.. berubah la tom..cukup la zaman nko sekolah lagi.. ingat la mak bapak nko wlaupun nko ckp mak bapak nko xambil peduli kt nko..

          0
          0
        • wakaka says:

          -sipolan-
          hehehe… dier xserik lagi kot sebuah drama di semak kubur cina..hehehe.. 5 lawan 1.. hehehehe
          (oppss..bukan kes rogol..tp kerelaan hati yer)

          0
          0
        • Mugen says:

          Tom ke? Program My Starz LG? Mcm sial beliau

          0
          0
        • tutut says:

          memang si sial tom..dulu amik bf mmber aku mcm sundal…

          0
          0
      • FASHA_SANDHA NIH! says:

        i setuju la…
        org lain yg kena tangkap khalwat tu, naik turun mahkamah, ssh payah nak kemukakan bukti drpd saksi…ada plk saksi blh dipercayai, saksi meragukan…
        ni dah terang2 dorang bertenet mcm hanjing dpn mata, apa lg yg nak ditunggu? repot je kat pihak berwajib! sundal punya betina…

        0
        0
        • kunta_kinte says:

          Takkan bukti nak bersandarkan SMS dan cerita dari si isteri?

          Ntah ye ntah tidak…

          Kalau senang macam tu nak dakwa orang, amanlah Malaysia.

          0
          0
        • Miss AuditoR says:

          kunta_kinte:…kalu nak bukti ada….siap simpan elok elok dalam peti besi tu….cuma sekarang nie tgh tunggu masa jer nak reveal citer sebenarnyer….

          jadi harap bersabar yer…..nie bukan cerita yang di reka reka n karut marut semata mata….once dah dapat green light nnt jangan harap la si TOM jalang tu dapat jadi artis dh…the truth will be out soon….belum apa apa dh besar kepala….

          that bitch is actually messing with the wrong clan…..

          percaya la family si mangsa nie bukan calang calang org…jadi tak ada masa diaorg nak buat citer yang bukan bukan nie

          0
          0
    • naughty says:

      DAH TERANG2 TOM JUARA MYSTARZ LG MUSIM KE-3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      ASAL DARI TAIPING PERAK TU!!!!!!!!!!!!!!

      0
      0
      • manjalara says:

        tgk muka tom mcm bangsat jer,kurang ajar juga minah ni, dah la ambik laki org,pastu pukul pulak tu

        0
        0
        • ascariz says:

          xde r cun mne pon. saiz pn kecik. nafsu besau. cb

          0
          0
        • XX says:

          ohh TOm Tom Bak tu ke..

          0
          0
        • nuri says:

          masa aku tgk rancangan mystars LG tu tgk suke dia mcm setan garang tapi suara dia halus je mcm baik orgnyer… kalo betullah dia mmg layak la rupenyer yg bengis tu sebengis perangainyer…

          0
          0
        • mazlin says:

          tak baik teka tanpa bukti..
          lebih baik diam jika kita tak tahu..betul semua??

          0
          0
        • secret says:

          ye ke tom?????? jgn tuduh dulu tnpe bukti.. ape pn mmang kurang ajar tahap babi..dh lh merampas laki org.sempat plk beromen depan bini org 2.mmang jenis binatang ape pn aku x tw. ni peragai bkn tahap binatang lg ni.semoge pmpn ni dilaknat tuhan dunia akhirat.

          0
          0
    • wakaka says:

      wey!!!!!!!! aku dh dpt citer btul punya… aduh.. si laki tue aku kenal.. bini dier pun aku kenal.. dua2 pun agak rapat..
      sekarang semua tgh cari laki tue sbb larikan keta org skali…

      0
      0
  2. ariel peterpingpong says:

    sapala agaknya

    0
    0
  3. nini says:

    siape ye??program realiti yang artis ni masuk famous ke??klu tak berape famous..cam bleh agak2 je..

    0
    0
  4. jokong mas says:

    betul ke citer ni?smcm je aku bc sms tu…ntah2 saja nk cari publisiti murahan….

    0
    0
    • mr jizz says:

      itu la..aku rasa kalau org buat2 cerita pun logik jugak.kena dgr kedua2 pihak skang ni.

      0
      0
    • Miss AuditoR says:

      jokong mas:……tak paksa nak caya ke tak…terpulang pada budi bicara masing masing….

      but i think once the real story is out….you sendiri tau la mane pihak yang betul n mane pihak yang salah….tepuk dada tanya la diri sendiri….

      tp apa apa hal si TOM tu mmg confirm perempuan murahan n jalang…patutla…kena cerai dgn laki dia…sbbb si TOM tu bernafsukan binatang…

      0
      0
  5. aku says:

    cptlah dedahkan..perangai busuk betul. kesian kat bini yang x berdosa tuh

    0
    0
  6. poyo says:

    saper artis jahanam ni….dia da buat tak baik buat pa kta rahsiakan sape dia.

    0
    0
  7. lalala says:

    Mcm drama pun ader? sapa ah/?

    0
    0
  8. iris says:

    artis2 pompuan yg suka merampas dan meruntuhkan rumahtangga org lain ni mmg “BANGSAT” kan….

    0
    0
  9. adeknowray says:

    Biar betul…? nie kisah realiti atau drama terbaru yg akan ditayangkan…..

    0
    0
    • nobody says:

      haha..mmg macam drama kan?? tapi kisah nih dh masuk paper smalam metro tak silap.. kesian wife laki tu kene pukul sampai nk bersalin dn dikejar ke hospital..

      0
      0
  10. miss x says:

    erk ayu OIAM??? teka je

    0
    0
  11. lyza says:

    Bkn ramai sgt artis wanita yg jd juara realiti tv…leh kira…tp takat ni sume pun mcm ok jer…ni yg wat lagi tertanya2…sape kah orgny…reveal je la

    0
    0
  12. dakkos says:

    sms dari bini cam fantasi jaa, betul kaa nii …

    0
    0
  13. haza says:

    uiksss…mcm bleh agk,,,tp macam susah gak nak agak..

    0
    0
  14. natts says:

    baca kat Murai: berasal dari Perak, bukan dari program realiti keluaran Astro.
    Aduh kusut pala nak pikir..sape ek? wapa kerat jer yg jadi juara ni..

    0
    0
    • KK says:

      tom.. mystar Lg…kot

      0
      0
      • nemo says:

        hm ..
        bukak [email protected]. korang akan dapat jawapan

        0
        0
      • natts says:

        ermm, betul lah kot.dia berasal dari Taiping. Mak Jan’..tgk muka dia pun semacam jer..sib baik aku tak minat..hahhaaaaaaa.. malu siottt..family dia..

        0
        0
      • alfablue7 says:

        tom dah kawen la.takkan die kot

        0
        0
        • baby face says:

          Kan mase Tom kat final MYstar LG die masok mahkamah..cerai nagn laki die…i rase ex-hubby die die pown xtahan ngan perangai bangsat n sundal die nie..malu wei dapat bini camni…Xpe,skang jantan lalok ni wat bini die…sok2 tom wat dpan die lak main ngan jantan len…huks..huks..dunie2…macam roda…jap g kene r batang idung sendiri…

          0
          0
    • aku laa says:

      TOM.. KENAPE KO BODOH TAHAP GABAN SANGAT… KO NAK AMIK LAKI DIE.. AMIK JE LA.. JGN LA KO BELASAH BINI LAK.. TONGONG NAK MAMPU TOM MYSTAR LG NI..

      0
      0
  15. akal says:

    its TOM from myLG stars,ada kat cari.com

    0
    0
    • nini says:

      hmmmm..aku pun rase dia…

      0
      0
    • KK says:

      die ni mmg teruk..kt wall die kt fb pun gune bahaseyg sgt3 x sedap didengar…

      0
      0
    • apa2 ajer says:

      Btol ker tom..? Kalau betul mmg BANGSAT punyer perangai…!!! Taraf binatang realiti… Ikut suka hati jer nk beromen..

      0
      0
      • futuremg says:

        tom? saper kah tom?..tom tom bak?..tomboy? tom yam?..tombol pintu?..tomok?.em, tak faymes pasal career faymes sbg sundal pun jadiklar yerk cik tom…

        0
        0
        • jenna says:

          kita dah tau dah….jeng jeng jeng..TOM ABANG SOPAK….ha ha ha

          0
          0
        • Ryta says:

          Wei..apeda korang? Aku gelak teguling2 ni banyak nau la nama TOM nya tu….ntah2 kucing TOMPOK kot? Tu sebab la beromen depan orang lain pun tak segan silu! Pergghhhh….

          0
          0
        • nana says:

          hUahahahaha~~~ni manG sPesis tOmbOl pintU niey~~xDer prsaan>>

          0
          0
  16. ajuera says:

    eh sape tu?kuwang hajaq nya sms dia tu..aduhai ape nk jd la ngn dunia artis kite skrg eh??kesian la kt bini yg tgh mengandung tu..alahai…dunia2

    0
    0
  17. finz says:

    sapa ye kalo nk teka
    kalau Artis wanita juara realiti tv sape je
    kalo af- stacy,mila
    malaysian idol – jac
    oiam – ayu , n cina tu
    mentor – semua laki yg mng kan
    erm yg lain2 rncgn realiti tak lak ketahuan…

    abg nara reveal je la tak pun bagik klue.. mai kita boikot sdgkan israel pun leh di boikot apekan lagik org gini..kurang ajar betul

    0
    0
  18. paper says:

    tom ka?
    patutla mcm tu punya perangai. tgk muka pun dah xberkenan tp masa realiti tv tu org minat nampak bodoh2 jer tu yg malas nk kata apa. mcm tu punya xcun pun blh rampas laki org, laki org tu muka pecah pintu ker apa. jakun artis ker ape jantan tu…
    patutla kena tinggal dgn laki dulu, asyik carik laki hampeh jer, pasni kena tinggal plak minah punk ni…

    0
    0
    • baby face says:

      Tol ke Tom???baby pown terbayangkan die bile bace artikel nie..bagus r BN nie,baby baru je nk soh siasat pasal bendi bab baby de bace dalam Akhbar Metro pg nie..ish2..nauzubillaminzaliq…ciannye isterinye…nape r ade manusia hati kejam cam 2….ya allah…ingatkan dlam drama tv jek….Baby cam terasa sakitnye perut yang mengandungkan rezeki dari tuhan 2 dipukul tanpa belas kasihan…Ya allah ya tuhanku…lindungilah hambamu itu dari kesengsaraan…AMIN

      0
      0
  19. paper says:

    dah mcm binatang dah, jimak xkira tempat… ikut sempat jer

    0
    0
  20. TOM MENTOR LAH ORANGYA says:

    TOM MENTOR..!

    Mak aii..dia main ngan laki org dpan bini org tue?
    Kira zina la jan?
    Lawa n sexy sangat ke Tom tue?
    If aku jd bini org tue, aku rakam dorang main..
    Pastu leatk kat internet n media..bary
    Jd la TOM TOMPOYAK!!!

    PORNSTAR KAT INDON DA ADA..
    TOM NAK JADI MALAYSIA PUNYE KE?

    *Baik tgok TOM N JERRY..LAGI BEST!

    0
    0
    • young says:

      tomporn

      0
      0
    • Bek Mamas Rosmas d' tetes! says:

      tom tu ada anak ikan persis farid kamil tau……Moga dia cepat sembuh dari penyakit yang dia cari…….

      from Taiping …. tu… patutlah ribut hari tu… maksiat sungguh ….. orang lain jadi mangsa……

      tu le…… patut rejam je…. perilaku maksiat ni

      0
      0
    • ctk says:

      tom bkn mentor, tp MyStars LG… suam2 kaki…

      0
      0
  21. repain says:

    sape tom tu??aku x penah nengok pon..tu la,,masuk program yang ntah ape2..perangai pon sial cam ntah ape2..setan punya orang..

    0
    0
  22. TOK WAN says:

    Kepada si isteri malang tu, jangan sedih. Air mata anda sangat mahal untuk ditumpahkan terhadap orang yang jahil dan jahat seperti laki anda dan pompuan tu. Laki /suami macam tu tak layak dikasihi dan ditaati.

    Kuatkan semangat, jangan takut. Buat report kat polis dan aduan ke Mahkamah Sivil dan Mahkamah Syariah cepat-cepat. Banyak kesalahan yang boleh disabitkan terhadap mereka.

    0
    0
    • ms.Fly says:

      sgt setuju ngan TOK WAN…

      p/s: kpd yg lain2 lom confirm lgi tu tom or sape2 lgi..so xpyh la nk wat spekulasi sndiri..kang if salah korg yg dpt lgi 1 dosa bab memfitnah…bgi org islam tau kn ape hukum org yg menfitnah????

      0
      0
  23. cili says:

    tom juara mystarz LG laaaa bkn Mentor!

    0
    0
  24. cili says:

    kalu dah jahil segala benda, semua benda nk buat suka hati je.

    0
    0
  25. pretty says:

    “”Sebab aku ni artis lah aku boleh amik laki orang, bapa ko pun aku boleh amik,”
    perasan baguslan ‘artis’ ni…. semuga cepat di berikan pembalasan dari Allah. Lain kali kalau nampak artis yg buat tak senonoh , amek jer gambar dari handphone dan sebar kan jer pat internet…. jenis macam ni takleh kasi muka !

    0
    0
    • Miss AuditoR says:

      kalu si TOM tu rasa dia dah artis sangat kenapa la benggap sangat….ambikla dato ke tan sri yang berlambak lambak kat malaysia nie….baru la org kata ada taste…nie setakat kurap jalanan tu gak yang dia nak mmg confirm low class nyer artis nie…..

      biasa la tu…kalu dh jalang tu mane mane laki pun dia boleh sebat….kuang…kuang…kuang…

      0
      0
  26. YANNI says:

    si tom ni memang teruk ya amat. dia ni senior aku masa kt skolah dulu.perangai teruk gila.hisap gam depan skolah.dulu lesbian, skunk lagi teruk.apa nak jadi ntah dia nih.

    0
    0
    • Bek Mamas Rosmas d' tetes! says:

      yap ….. hisap semua tu…….. sekolah taman tasik ke? ahaks~!!!

      0
      0
      • goncang-goyang says:

        oii.. sek taman tasik ade class kot…
        wahahhaa….
        kalo die, TAK kot dr taman tasik!!

        0
        0
      • aku laa says:

        wehh.. sek taman tasik x timer nyer budak ngok cam die.. ni mesti belaja pon tunggang tebalik nih..

        0
        0
  27. FIONA says:

    laaa….btol ke tom y prangai cm gni..aiyaa….mmalukan bangsa j woii….syg btol sore sdp tp pangai hampehhh…

    sia2 aja Allah berikan anda bakat tp xdgunakn dgn baik agr jd cth ikutan pd org len..

    nsib la aku x undi ko mse Mystarz LG dlu….

    nauzubillahi minzaalik….

    mtk d jauhkn dr sume i2 blaku ats kte umat Islam…
    Amiinn…

    0
    0
  28. adeknowray says:

    nampak pasangan dgn org lain pun kita leh cemburu. ini pulak “main” dpn isteri..??? Ya Allah………..
    Kepada isteri yg teraniaya tu…tabahlah… for artis n suami dayus tu..korang tunggu je la… Skang ni Tuhan bayar ‘cash’ jer…

    0
    0
    • natts says:

      Ya Allah..takutnya..macam2 hal lah.sampai hati tul lah.. sian kat anak Tom.dapat ibu cam tu.anak dia comel..eeiii..tergamak buat camtu..

      0
      0
  29. apa2 ajer says:

    BUKAN LAWA MANA PUN C TOM NIE…. KIUT LAGI TOM N JERRY…… PERANGAI HAMPEH N MEMALUKAN BTOL…… BAHLOL SALIWOL KALIWOL MALIWOL

    0
    0
  30. noni says:

    memeng gilerrr arr..nagis aku baceee…mememb bodoh ar perempuan turr…..menci betulll

    0
    0
  31. noni says:

    benci laaa aku nga dua ekor biawak tueee…..eee

    0
    0
  32. bai says:

    laaa sapa nih? teruknya! kesian sangat yang kena pukul tu huhuhu

    0
    0
  33. elya says:

    TOM WEI CUBA KORANG TGK KT MURAI.COM. BUKAN TERBITAN ASTRO.. PRANGAI CM YAHUDI..! SPESIS FASHA MEMEY NI..

    0
    0
  34. elya says:

    cuma bezanya dia ni lebih brutal.. Ngeri aku dgr..! Bab2 rmpas ni yg aku bnci p laki pmpuan tu pn sma gk cm syaitan..

    0
    0
  35. siapa agaknye…????
    adekah…..

    0
    0
  36. ifa.blog says:

    aku tuh..
    heheheheee….
    tgok2….

    0
    0
  37. anis says:

    bang nara siasat la cpat sape mnusia durjana 2..mne pegi hti n prasaan die as a womn..so sad..tkot i nk kawin klo mcm ni..laki 2 pn same durjana!!sakit nye hati ku as a women..geramnye!!

    0
    0
  38. PASCUAL says:

    giler ke ape?mcm binatang pon ada.xda prasaan ke pmpuan yg wat mcm ni.btl ke tom my starsz lg?blagak gile cakap.kalo dia artis yg glamor mcm dato ct ke leh la ckp besa.dala muka hampeh..langsung xcantik.prangai kurang ajar.xsangka btul.

    0
    0
  39. kawaii says:

    ni mmg btol tom.. dier bt hal ngn family kwn aku gak..

    0
    0
  40. renee says:

    1st terlintas di kepala TOM ni la..juara mystarz LG..masa juara ni dia da bercerai dgn laki dia..b4 tu masuk jgn lupa lirik pakai baju mekanik warna oren tu..masa tu dgn laki dia lagi..yg dok gelek 45 drjah tu la..cptla tkantoi semua paper biar dia tau langit tggi rendah..ni negara islam la bodossss

    0
    0
  41. Lestari says:

    ALA..Tom tu..memang bermasalah,dari zaman sekolah lagi tu… teruk pompuan ni.. Cehh.. cam la bagus sangat jantan yg nak di rebut tu.. pelik2.

    0
    0
  42. TeDi says:

    Siap buat penilaian dan senaraikan calon-calon.

    Baca saja ‘sudeyyyy’!

    0
    0
  43. Lestari says:

    Emm.. Warner Muzik tak usah kuarkan album artis bermasalah nie..Album lum kuar cam2 citer die buat.. Org cam nie layak nyanyi kat kelab malam jew.. muka cam sampah.. Sori Tom..sakit ati tul ngan feel kau.

    0
    0
  44. MyChantique says:

    Tom ni bkn ke adik ipar amy (adik wife amy)..kn..die bkn juara reality tv show la..ape daa..pembetulan2..

    0
    0
    • edy says:

      dia juara la…apa daaaaa…

      0
      0
    • cik kiah says:

      haha…ayt nk konfident … tah sape2 la Tom yg ko mksod kn 2..adooii..sah nyate Tom 2 juare mystarz..

      0
      0
      • miss annur says:

        MyChantique: Tom bkn adik ipar amy… adik ipar amy adalah cat dr rancangan mentor.. ni TOM dr rancangan My StarLG..

        0
        0
    • aku laa says:

      TOLONG JANGAN JADIK SENGAL BOLEY TAK MYCHANTIQUE…??? AGAK2 X PASTI JGN NAK MAIN TAIP JEKK.. SIAP LEH TULEH ‘PEMBETULAN2″.. HADOII… BYK KAN LER TGK TV LEPAS NIH… YANG HADOOOOOOO LA KAU NIH..

      0
      0
    • budak baik says:

      tom tu ken sepupu ANNE HOTFM..

      0
      0
  45. Lien says:

    Nauzubilllah….perangai manusia semakin kejam

    0
    0
  46. naughty says:

    TOM MY STARZ LG MUSIM KE3!!!!!

    0
    0
  47. edy says:

    tom tom bak…tom tom bak…

    0
    0
  48. aku dengar2 TOM MY STARZ :) Wallahu’alam..

    0
    0
  49. halia says:

    klau btul la btna tu TOM my star lg tu, sula je btna ngan jantan tu skali…. dpn istri ley plak maen ngan btna gampang tu…. tgk la nanti bala menimpa…mase tu kter gelak ar rmai2 kt btna tu ngan jantan tu kn..kn…kn….

    0
    0
  50. hoho says:

    betol ke ni or skdar gosip smata2?xkan la nak bstubuh dpn2..huhu sukar d pcayai ad manusia tgamak wat cm2

    0
    0
    • nobody says:

      dh masuk paper metro smalam, tak tau la kan kalu2 wartawan tuh wat cerita..tapi kalu ikut etika kewartawanan, mane boleh publish cerita yg tak benar..

      0
      0
  51. refelsia says:

    sape artis yang tak bermaruah ni…hati apa kau ni cuba kalau kau di perlakukan seperti itu?kau leh terima ke??? tak pandan dengan betina nak sepak terajang geram btol aku dengar sama kaum pulak tu……kalau perempuan macam kau ni tak hairan aku kalau rampas suami orang dah padan lah tu dapat pun jantan berhati setan dan kau pula berjiwa iblis yang aku hairan tu buat kerja depan wife dia………….tak takot ke kau satu ari diperlakukan yang sama……mana perginya sikap sesama manusia kau kerana seorang lelaki……..munkin kerana lelaki tu je yang nak kat kau walaupun kau rasa hebat kerana artis jalan da….. lelaki yang yang baik sure tak nak kat kau that y jadi macam ni berebut rebut ….

    0
    0
  52. ieda says:

    hurm..2 hari lpas sy dh bace cerita ni kat murai..n rase pn mcm ***,tp kita x leh tuduh slagi x de bukti..klu silap tuduh, leh jadi fitnah..so kita tggu je la kbnran nnti..btw, smlm nmpak tom kt club dlm hotel hilton PJ..tgk dia senyap je, x de bt prangai pelik2 pn…n dia pn ade perform 1 lagu mlm tu…ntah lah..smoga org yg bt prangai mcm tu dpt blsn secepatnye..sy pn membuak2 marah bila bace artikel nih..

    0
    0
  53. mamamia says:

    balasan Allah sekejap je..dunia ni bukan kita yang punya dik oiii…hidup pun bukannya lama…

    0
    0
  54. zz says:

    ushiss kita tak tahu siapa kan, jgn main teka2 tak baik nanti dgn kita2 juga masuk itu neraka. bg manusia yg buat mcm tu anggap itu bukn manusia tp binatang. bg isteri yg terinaya tu, doa byk2 pd allah, supaya dibuka kan hati 2 org mahluk ni supaya bertaubat.. zaman skrg mcm2 leh jd tak kira la pd kita ni, astis ker or org2 alim,, syaitan dimana2,,, kpd isteri org tu juga,, sy doakan semoga anda dicucuri rahmat & di jauhkan mala petaka, semoga selamat melahirkan baby yer, dan semoga anda baik2 & sihat hendak nay

    0
    0
  55. noni says:

    ermm alaa….erkk kalu betul la dia….x ada org la minat dia lagi….

    0
    0
  56. maria says:

    mula2 mase baca kes ni kt paper rase sedih n geram sgt2 kt lelaki yg xsedar diri n artis berlagak nk mampos ni..nape la manusia zaman skrg ni blh jd semakin kejam?..tergamak dia pukul bini dia yg tgh mengandung kn anak dia yg sah pastu siap main plak dpn bini sndri..mane hilang rase syg n hormat kt bini tu?..semoga lelaki n artis tu dpt balasan yg setimpal dgn perbuatan yg diaorg..

    0
    0
  57. intan says:

    xgune punye laki…. isteri mengandng.. leh plak wat cmtu …. laki die pon same je.. xde otak…

    0
    0
  58. bellabelli says:

    sapakah? tom? lg star? ahhahahaha aku xtengok kot.. sah sah xda la femes mane pon.. eeeii suatu ari nanti dia kena baru dia tahu!! mmg mati masok api neraka kot

    0
    0
  59. noni says:

    tom n jerry

    0
    0
  60. lyana says:

    sape artis yg kurang ajaran ni??nk th..nk th..pls kongsi.

    0
    0
    • cubateka says:

      a) tom whore
      b)tom slut
      c)tom bitch
      d)all of the above

      ..rasanya yg d tu kot….

      0
      0
  61. ascariz says:

    kalau aku dpt pmpn ni, aku jual die kat thailand. ssuai jd placur kat sne.

    0
    0
  62. Zaza Gabor says:

    Tom abang saufi tu kan pereka fesyen. Tak pasal2 kne pitnah kikikikikikikikikiki

    0
    0
  63. beyond says:

    Tom ke???!!! giler sundal…….

    0
    0
  64. Matz says:

    huhu..dasyat2 nye la dunia melayu skang…

    0
    0
  65. aries_april says:

    ya allah..nk make love pn dpn si mngsa…
    klau ko nak sngt kat arts tu..cerai ja bini ko tu..
    kawen la..
    apa ssh..

    ni dok bt dosa g..
    ++ ja bg bnyk.

    0
    0
  66. akusukeBN says:

    sape tom???oooo patotla aku xkenal…suam2 kuku rupenye..

    0
    0
  67. jambuair says:

    Buat je report polis. Biar 1 Msia tau prangai 2 ekor binatang ni..
    Wa dnga pun hati panas…

    0
    0
  68. lalala says:

    “”Sebab aku ni artis lah aku boleh amik laki orang, bapa ko pun aku boleh amik,”

    kirany jd artis wat pe pun xlh la yea.xsgka da jgak perempuan mcm ni yg khianat kat kaum dye sdri…ckp mcm xde iman,xde otak..tuhan anugerhkn bakat n rezeki ko bgelar artis..ko mnjadi cnth tp ko sdri jahanam…ko mnjatuhkan martabat wanita..kte tggu je alasan artis ni nk cover malu…yg pntg spe nk pcya kn..kami sume leh bpk leh mnilai

    0
    0
  69. cikedi says:

    TOM?? sumpah..haram x kenai bintang yg nama niii….

    0
    0
    • apa2 ajer says:

      Ko x kenal Tom Ker…?? Ala TOMbol pintu daaa… tk kan x kenal… Yg muka cam TOMbol pintu turrr…!!

      0
      0
  70. aku says:

    cilanatlah….dah la amik laki org….tak sedar diri….aper artis bagus sgt ker….setakat suam2 kuku tu…org tak pandang pon weh…giler perasan nak mampos…klu cenggitu dipanggil artis yg bodo n takdo ilmu ….

    0
    0
  71. PK PK says:

    KK, apa FB dia? meh kasi tau sikit…sapa tau?

    0
    0
  72. faz says:

    stupid n jahil

    0
    0
  73. leya says:

    Tom?? saper itu tom?? lawyer? majistreet?? ahh artis?? errr apsal aku x kenal?? x glamer laa tu eh?? ni kira cari publisiti laa ni.. Tom & Jerry kenal laa..

    0
    0
  74. aries_april says:

    tom?
    juara?
    tp napa x femes pn?
    x knl lgsg…

    0
    0
  75. anak pakcik pian says:

    la, tak femes pon tom ni??? kalau juara realiti je dah brangan jadik artis…geli aku. hebat sangat ke lelaki yang direbutkan tu??? adakah sehebat abang jejai yang ada bentley bagai???

    0
    0
    • aries_april says:

      hebat ke jejai tu?
      hebat lg orng lain..
      BTW..mmg sengal tul bla ada girl cam tu…..

      0
      0
      • az says:

        jejai mmg x hebat…bayangkan dia tanpa harta parents nya…
        apa ade?

        0
        0
        • aries_april says:

          tp…rzki msing2x kan..kya tu bkn ukran..hebat tu yg mnjdi tnda tnya..ada lgi mnsia yg hebat..khbatan kta…xda orng nk citer pn….

          0
          0
    • az says:

      jejai hebat!

      0
      0
    • Lestari says:

      HEBAT!!!!!..CAM BUTOH…. perangai xsudah,kikis duit betina jew tau.. satu tepeng dah tau perangai die.. Tom tu sanggup perabih duit kot ngan die..pasal tu xleh nak lupakan betina tuh…

      0
      0
  76. ezora says:

    wo9!!!!artis malaysia mmg da byk nk jdy wanita SUNDAL kot…..ha3…mmg tk leh jdy contoh…..jdy kan ejekan,layak kot……..hak3…..suda2 la rampas laki owg..2 je kjew diowg niew.trend skrg sapew yg rampas laki owg ada lah JUARA..ha3…stupido!!ha3.

    0
    0
  77. az says:

    tolong la buat sesuatu!
    this so-called ARTIS memang JAHIL berperangai SYAITAN…
    dan so-called SUAMI/BAPA yang sama JAHIL dan berperangai SYAITAN…
    kalau di indon, ariel peterporn buat zina, kena penjara…
    kenapa tidak MEREKA, yang MEMUKUL, MEMBELASAH, MENDERA, TIDAK BERHATI PERUT, BERSETUBUH yang sekaligus memberi CONTOH YANG TIDAK BAIK kepada masyarakat dan agama!

    0
    0
  78. Y says:

    aku xtau sape mangkuk ayun yg korang dok ckp nie,tp search kt net muka dia cm sedikit menggambarkan kegatalan dlm erti kata lain muka miang, btw…xkisahla sape mangkuk yg wt benda cm nie kt wanita malang tue mmg terukla,weh…dh rampas laki org dhla,jgnla berperangaikan syaitan siap beromen baek dpn bini org tue,laki tue pun sama ko dh mengandungkan bini ko de hati wt benda terkutuk tue dpn bini ko,iye skrg ko seronok,klu 1 hari nnt org yg ko penah syg wt benda yg sama depan ko ape ko rse?agk2 la nk berperangai seperti anjing,ko tue manusia….aduhai wlpn ramai artis mlysia yg xboleh blah,tp aku tgk makin hari makin ramai plak makbapak yg menggalakkan anak2nye tuk jd artis xphm aku…WEH…TAUBATLA WEH SELAGI PINTU TAUBAT MASIH TERBUKA!!!

    0
    0
  79. man says:

    TOM tu kan yg nyanyi duet ngan ayim haritu..protege mus may mentor 4

    0
    0
  80. man says:

    TOM sepupu anne HOT FM…tgk blog anne kt hot fm ada crite psl tom tu

    0
    0
  81. mia says:

    Tom…Tommy lee jones, mungkin juga tom cruise ataupun tommy page..tom tom bak kah tau tom yam…..

    0
    0
  82. fatimah says:

    itulah orang melayu… dgr gosip terus melenting.. percaya sgt dgn akhbar tabloid… mmg dekat rumah tom ade sepasang suami isteri…kawan tom.. n isteri tu mmg pregnant..dah lahir da pon… tom yang bela jaga dierang… pasangan suami isteri tu bergaduh dgn family dierang n larikan diri dari taiping… dierang tumpang rumah tom sbb tak tau nak pi mana… tom tolong dierang sbb fikir kawan… tunggulah nanti korang tanye sendiri kat si isteri yg baru bebrapa hari lahir anak tu yer..

    0
    0
    • young says:

      akan aku tunggu apa kata tom tentang sms yg dia antar tu… gilos

      0
      0
    • itulah says:

      nasib baik org melayu, kalo org negara maju, dah lama berdemonstrasi besar-besaran depan rumah tom

      0
      0
    • gosip girl says:

      ade aku kesah.. ..tgk muka si tom tu pon dah tau brutal betina tue..

      0
      0
      • adeknowray says:

        ye ke pasangan suami isteri tu lari dari family kt kampung? bukan bini dia cari laki dia yg ilangkan diri dari kampung ker? katanya ader bukti dari kesan2 luka n cedera kat badan bini dia sbb kena dera dgn laki dia?

        baca kat murai.com tadi….

        0
        0
        • kakivibrate says:

          hello..bkn melenting.but its a fact.n tom ta penah jge married kaple toh k?she’s a backstabber.duh!

          0
          0
        • Lestari says:

          yelah.. isterinyer terpaksa ikut kata laki die..agaknyer risau kena tinggal kot..lagi pon laki die ngan artis tu kan bercinta sakan,siap hidup cam suami isteri..ciannyer bini die dan familinyer kat kg tuh.

          0
          0
    • raksase says:

      hahah..yeke?u know nothing laa…xtaw wat2 taw..pndi2 plak…kwn eh?kwn scandal ngn kwn pnye husband?2 kwn??haha..lwk2..

      0
      0
    • Miss AuditoR says:

      fatimah:….excuse me do you really know the real story???…kalu setakat nak buat spekulasi tak yah la nak menyibuk kat sini….banyak sangat ke duit si TOM tu nak menyara anak orang…belum tentu anak yang dia ada tu dia boleh jaga dgn baik…belum tentu dia akan kaya raya dgn album dia…entah entah langsung tak akan kuar album….setakat jadi penyaynyi kat kelab malam or KULI kat restoran tolong basuh pinggan macam mak dia….agak agak la bagi statement tu…..anak n laki bini tu bukan TOM jalang tu la yang jaga!!!!!!

      0
      0
  83. Cik Mah says:

    kesian pada si mangsa…
    kepada artis wanita berkenaan…insaf2 lah…jangan la berperangai serupa haiwan….

    0
    0
  84. n says:

    dlu wardina ckp artis xleh jd role model ramai pakat dok hentam dia. tgk kes mcm ni sah2lah mmg mostly xleh pakai

    0
    0
    • nazli says:

      wardina 2X5 jugak sblum kawen…umah sewa bujang dia kt subang tu dulu dah mcm citer friends…laki pompuan dok skali..

      0
      0
      • adeknowray says:

        x kisah la tu sbb skang dia dah berubah n bertaubat. mybe dia kata artis xleh jadi ikon coz dia dh melalui semua tu…

        0
        0
        • hem says:

          aku kesah sebab dia bukannya nak membawa kepada perubahan rakan sesama artis tapi mengutuk. Ingat bagus sangat ke gambar dia masa pertandingan dewi remaja dulu…sampai nampak punggung…pakai tudung pun baju ketat lagi….plastik semuanya tu…

          0
          0
  85. wasap says:

    Tom?? sape tu? bintang ke manusia? kalau binatang kat zoo mane ade? nak tgk juga rupe nye

    0
    0
  86. sky_87 says:

    agk2 klu aku plak rampas laki tu dpd dia,pe gaknye prasaan dia ek?? wohohoh..

    0
    0
  87. eluv says:

    hahahaha……..jan2 pak nil tau koz dia jer yg ada rancangan reality tv tom tom bak…………wakakakaka……..

    0
    0
  88. Judge_Dredd says:

    MasyaAllah…masyarakat kita nie bulat2 terima cerita dari satu pihak je…belum ape2 lagi dah jatuh hukum yg bukan2…jgn pulak kita mendapat dosa dari kerakusan media utk sensasikan cerita yang belum tentu sahih…

    0
    0
    • kakivibrate says:

      its true ok?da dgr both side.

      0
      0
      • Judge_Dredd says:

        Kalau betul, nape x report polis? Kenape trus ke reporter? Reporter mmg suka sensasikan citer2 camni…then mana bukti pihak yg dituduh…ade dipublish dimana2 ke?

        0
        0
        • Lestari says:

          saudara bini die yg citer kat media coz xtahu nak buat camner ngan si Tom ni.. pastu nak selamatkan bini die dari laki dan artis tuh.. bini die plak xsanggup berpisah ngan laki die..sayanglah konon… biar diri kene seksa asal laki bahagia..ahaks..

          0
          0
        • Judge_Dredd says:

          “its true ok?da dgr both side.”~ kakivibrate.

          what do u mean by both side? Dituduh ade bagi statement kat mana2 media ke??

          0
          0
        • masih aku lagi says:

          even ko dah dengar both side, ko still kena datangkan 4 saksi yg terang2 nampak batang dia masuk dalam kemaluan pompuan tu. kalau setakat ko ‘dengar’ je, baik rentikan ko punya tuduhan. tak takut Tuhan betul laaa…sama la ko yg tukang tuduh ngan tukang buat zina (tak kira laa siapa pun yg berzina)

          0
          0
    • kakivibrate says:

      msih ako lagi : bukti trang n kukuh sume family dye da ade.tnggu nnt family dye wat TRUE statemnt k?jgn tekejot kalu you all tau who is the real tom.

      0
      0
      • emmett says:

        judge dread.. after those true statement , i want u to post comment in this page , let see who got the true story..

        0
        0
        • kakivibrate says:

          owh judge dread..because i tau the real story i berani ckp mcmnie. report polis all that preggy family da ade. bukti kukuh pon dyeowng ade. pmpuan toh akan wat statement yg lain n belit sbb tom tu mmg kaki belit. i knal tom da lama k?n pangai dye ta penah berubah. bukti family pompuan toh akan wat u terkejut ok? i sokong emmet. after the truth is reveal, i want u to appologize in this blog. u dont know who tom is ok? n u dont know who the preggy family ok?

          0
          0
  89. kakivibrate says:

    mmg da sah tom mystarz lg.semua tmpt da kelua berita ni.tom dlu pangai ngko trok pastoh jd baik kjap.skunk wat perangai balik.insaf la tom.pk anak toh!

    0
    0
  90. aku xkenal pon die ni…tp tu la…manusia ni bile dah jd artis mula la lupa asal usul….hmmm

    0
    0
  91. shasha says:

    dulu masuk road to holywd rmbut berserebai………skrg jd juara,nak jd juara realiti..”CINTA TIGA SEGI KANTOI NO CLASS’

    0
    0
  92. Lestari says:

    Tah yahlah nak tanyer bini die… balik2 lakinyer xbersalah.. die takut doh… nanti laki die pukul dan dera perasaannyer.. ciankan.

    0
    0
    • Miss AuditoR says:

      si bini tu rasa nyer dh blank dh kepala otak dia….ye la asyik kena brainwash jer…..tapi apa apa aku nak si TOM tu….biar dia tak leh nak cari makan dlam industri seni nie….biarlah dia jadi macam mak dia…KULI kat kedai org….basuh pinggan….hahahahahaha….

      ikutkn hati kepala si TOM tu aku nak pijak bagi lunyai….to TOM…sorry bitch u r messing with the wrong clan….

      0
      0
  93. aku says:

    malunya kisah ni.. walau siapapun dia.. memang tak patut pukul n berzina.. perkara yang dilaknat Allah….

    0
    0
  94. Reena says:

    Belum kuar album lagi…perangai dah cam lahanat!! Ko ingat besar sgt ke lesen jadi artis? Ni lah masalah golongan yang so called artis ni..perasan diri tu hebat sangat padahal stgh tu hidup bangsat gak. Tapi berlagak jer lebey. Yelah, biar papa..asal bergaya. Manalah letaknya iman kalau dpn isteri org tu pun boleh berzina. Malu dah tentu takde tapi at least malu lah kat tuhan and anak ko (kalau betul lah artis yg dimaksudkan TOM). Jgn support artis perangai setan. Kita pun tak rugi apa.

    0
    0
  95. axio says:

    betul kater u allz…………
    sudahlah rampas laki org…
    bini org plak dia bantai………..apa punye pompan??
    tk malu…dah bekas org nyonyot ler……

    0
    0
  96. bawahlicin says:

    woi…’bersetubuh’ siot..cayalah..bini dia patut mau rakam video baru best!

    0
    0
  97. masih aku lagi says:

    perghh…jangan sedap mulut nak sebut orang penzina bagai. kalau betul2 tahu hukum menuduh orang berzina dengan tak mendatangkan 4 saksi, bleh kena hukum semula.

    sekalipun orang tu ngaku dia zina, still kena datangkan saksi. ni setakat ko baca sms bini fulan tu, dan2 tu ko nak maki hamun kata orang penzina bagai..berani seyyy..berani tul ko ngan Tuhan.

    0
    0
    • gosipgurl_fea says:

      tul gak ni..mana tau bini dia tupun ada agenda lain… lagi satu takkanlah isteri2 sekarang ni mcm bawang putih bawang merah dulu2 bendul sgt sampai biarkan ja pempuan tu buat dia kat umah sendiri lak tu kan…. hurm………. ^__^

      0
      0
      • Cik Siti says:

        Bini die tuh memang bendul… xdengar ckp org tuanyer.. keluarga nak selamat kan die jer… tapi die nak jd isteri solehan kat suaminyer yg senggal tuh.. dah tau suami projek ngan artis tu lagi leh ikut ckp diorg..pastu sibuk minta tlg ngan keluarga. agaknyer diorg ni gila glamer kot.. pastu leh lah bini die jd pelakon plak lepas ni.keh..keh. (Tapi betoi ke kat rumah sendiri..agak2 kat umah artis ni kot )

        0
        0
    • bawahlicin says:

      aku bukanlah nak pertahankan bini dia..tapi mana nak cari 4 orang saksi?! kalau orang tu beromen dalam bilik takkan tiba-tiba nak ada 4 orang saksi?! dalam hal ini banyak pun ahli2 agama yang tak bersetuju..kecuali kalau yg nak mempertahankan ‘seseorang’ yang berkepentingan..

      0
      0
      • 'seseorang yg berkepentingan' says:

        sape ahli2 agama yg x bersetuju tu.. tlg bg list blh..jgn main ckp je..hukum Tuhan byk lg huraiannya..sesedap mulut je pelekeh hukum Tuhan..sbb ko n org2 yg mcm ko nih yg xmau pakai hukum Tuhan tp nak pakai undg2 barat ni la akibatnya..kalo guna hukum rejam xda sape brani nak bezina ade paham

        0
        0
  98. berry says:

    oh I kenal si isteri tue. family friends. mmg ada sedara mara dah bising citer sana sini kat social webpage pun. mmg sgt la sadis citer nya.sakit hati pun ada. bodoh ape bini tgh pregnant lagi tue. everyday dia sedih menangis. I dgr citer dari org terdekat dia pun. I dah rasa sedih sangat. mcm tak masuk akal pun ada. tolong la.kalau setakat artis picisan tue tak payah la nak guna title artis. tue mmg dasar perempuan tak tahu malu. nak ambil pun jangan la melampau cm takda akal cm tue.

    0
    0
  99. mazlin says:

    kepada semua…
    ingat,,fitnah itu dosa..
    tak baik bersangka buruk kepada pekara yg belum SAHIH..
    selidik dulu..

    mengata, mengumpat, menghina dan menfitnah adalah DOSA yg paling mudah dilakukan..dan paling susah dimaafkan…sekian..(kita sama-sama nasihat menasihati..ok)

    0
    0
  100. Rain says:

    klau si tom juara MystarLG tu…xsilap, dia spupu Ann Hotfm…yela tu…

    0
    0
    • duridalamdaging says:

      mmm…aku dah cek dah sape kah itu tom….(sbb x pnh tgk mystar LG)…xde la lawa pn…tp muke ala bitchy and loser….thats y la kaki sundal…teruk nye la…….

      aku bole accept kalu nk rampas je laki org..tp kalu dah beromen dpn bini org tu……tu dah mcm murtad je……
      mcm2 la manusia skg…….

      even aku pn x kenal die mcm mane die bole ckp “”Sebab aku ni artis lah aku boleh amik laki orang, bapa ko pun aku boleh amik,”?????

      0
      0
    • Miss AuditoR says:

      eleh…muka si tom tu macam pontianak jer….tom tu kata “so-called artis”…boleh dapat mane mane laki….agak nyer la kan…alang alang dh sepupu dgn si anne hot fm tu….i wont be surprised kalu laki si anne tu pun si tom kebas….nauzubillah…

      kepada si anne hot fm….baik u jaga laki u tu baik baik….tak pasal nnt putih mata u….si tom bodoh tahap maksimum…takut saudara sendiri punya pun dia pelahap…..

      0
      0
  101. zonan says:

    My Star LG & Tom Raja Farah
    Agak pelik sikit topik yg I hendak perkatakan hari ni. Kenapa topik ini yg I pilih ? Ha.. kerana dua2nya ada kaitan. I bukanlah minat sangat pun dengan rancangan hiburan berbentuk realiti ni tapi disebabkan yg mengambil bahagiannya ialah anak buah I sendiri, so almost every week jugalah I mengadap tv. Tom atau Raja Farah (nama panggilan dia di kalangan keluarga ialah A’lah) ni sebenarnya ialah anak saudara suami I, ayah dia ni abang kepada suami I. I personally kenal dgn Tom ni secara dekatnya ialah semasa dia hendak menyertai Akademi Fantasia. Masa tu ayah dia meminta kami tolong hantar Tom pergi audition di Heritage Hotel kat Ipoh kerana kereta ayah dia rosak. So, kamipun pergilah menghantar Tom & ayahnya sekali ke Ipoh.
    Kami bertolak awal pagi dan selesai hampir pukul 8.00 malam. Masa tu anakku Mayson masih kecil lagi, penat jugalah dia merengek kepenatan, begitu juga dengan kami puas menunggu. Tom hampir berjaya tetapi disebabkan kurang matang dalam menjawab soalan peribadi walaupun I & suami sudah mengajarnya tapi disebabkan oleh adanya kakitangan Astro yang nakal2 dan suka menjerat orang tu menyebabkan Tom terperangkap. Waktu itulah bermulanya Farah hendak menggunakan nama Tom kerana sewaktu kena soalan perangkap dia tersilap memberitahu yang dirinya sebenarnya tomboy dan sebagainya…
    Selepas gagal menenpatkan diri dlm AF, Tom mula membuat hal. Dia mula berkawan dgn budak lelaki nakal, dan ada beberapa kali ayahnya meminta husband I keluar pergi mencari Tom pd waktu malam. Banyak lagilah benda yg dia buat sehingga memeningkan kepala kami semua. Mungkin waktu itu, dia masih terlalu muda dan tidak matang. Kali terakhir I berjumpa dgn Tom ialah di rumah sis in law I kat tmn sentosa, taiping. Masa tu ialah hari raya, dia entah muncul dari mana tiba-tiba pergi duduk di sebelah I dan bersembang dgn I sekejap, kemudian entah bila dia dah menghilangkan diri. Dua tahun lepas, kami terserempak dgn dia bersama kakaknya (sayang) dan anak2 sayang di restoran Bahtera dkt jalan Kuala Kangsar. Dia dan kakaknya datang bersalam dgn kami, tapi Tom dah banyak berubah dgn mekap tebal di muka dan celak mata yg sgt hitam dan tebal. Dia memberitahu yg dia menyanyi di sebuah kelab di Melaka. Ya.. itulah kali terakhir kami berjumpa dgnnya.
    Tahun lepas, sekali lagi kami melihat Tom melayakkan diri sampai ke Hollywood,dalam pertandingan Road to Hollywood bersama penyanyi yg dah terkenal spt Sarah Raisuddin, Bob AF dll, sebelumnya dia mendpt tempat kedua dlm pertandgn nyanyian anjuran beras jati. Melihatkan prkembangan dirinya, tentu sekali kami merasa bangga, suaranya bertambah sedap dan mantap. Tahun ini, bila dia menyertai My Star LG, kami dah dpt mengagak dari awal yg dia bakal bergelar juara kerana peserta2 lain tu bukan saingannya. Tom mempunyai banyak pengalaman menyanyi di atas pentas terbuka, dulu sewaktu di Taiping dia selalu masuk pertandingan2 nyanyian di tapak2 ekspo dsbnya.
    Malam tadi, terbuktilah telahan kami benar. Tom menjadi johan pertandingan My Star LG. Tahniah ! Semoga nasibnya akan berubah selepas ini dan cita-citanya hendak menjadi artis akan tercapai. Kami hanya mampu mendoakan yg terbaik utk A’lah dari jauh sahaja… harap2 selepas ini A’lah mampu merubah nasib abang (ayahnya) yang sudah tua dan terpaksa bekerja di stesen minyak itu. Melihatkan senyuman ayahnya dan mesej yg dihantar kpd suamiku semalam, tentu ayahnya sangat bangga dengan kejayaan Tom itu dan semoga yang baik akan berkekalan selamanya…. Buat orang2 yang berprasangka buruk kepada kami suami isteri, ketahuilah kamilah orang yg paling awal bersama A’lah sewaktu hidupnya dalam kesusahan.

    0
    0
    • miss zorro says:

      maksudnye ape? xpahamla..

      0
      0
      • aku je says:

        amboih yg zonan tulis tu aku baca kat webpage gosip lain gak weh..sejibik copy paste..cam something wrong je..tom upah suh bekap die kot hehheh

        0
        0
        • mazlin says:

          zonan..tak ada apa yg awak nak tulis ker?..
          TAK FAHAM LAH..
          awak nie lulus ker ujian B.M??

          nak tulis lain kali baca utk diri sendiri dulu..jgn pakai taip jer?..

          0
          0
    • ko pn same says:

      motif??ntah ape2..cite panjang lebar tp xde motif..nyemak je kt sini

      0
      0
  102. muhammad says:

    kepada pemilik blog..bersedia untuk disaman.

    0
    0
  103. tukang sapu says:

    brazil kalah lar… adoi ( ape kes nak saman2 ni? nk cari duit lebiy r tu… xbaek… haram… mati masuk api meraka(neraka) )

    0
    0
  104. noni says:

    alaaa…kite tgk la sape…benda nie mesti akan heboh gak….sama ada tom ke tak…kite tgkk..semua nak back up diri msg2…

    0
    0
  105. Pak Din says:

    siapa dia? siapa???? SIAPAAAA???? siapakah ini perempuan?

    tolong update kan pak din yo?

    alaa….brazil kalah :(

    0
    0
    • Ryta says:

      Alah Pak Din ni…takkan tak ingat….TOM….yg kecik2 suka nengok citer TOM N JERRY…pastu makanan kegemaran dia TOM YAM….yang hobi dia suka hempas TOMBOL PINTU!! Ok tak Pak Din…dah update blom dgn info yg saya bagi tu? Hehe….

      0
      0
      • Pak Din says:

        korang tak nengok melody 11 julai? Tom ok je ngan ex dia dan wife ex dia sekali. kawan baik tul. Pastu hairan metro hari ni pulak gempar pasal citer TOM kene belasah dengan sorang laki dipercayai mak pompuan tu. Pompuan tu nangis2 sambil peluk Tom. Kalau betul Tom and pompuan tu gaduh teruk, pasal nak peluk Tom lak? mesti die menyebelahi mak dia, join sekaki belasah Tom.
        Sekarang kite tunggu apa Tom akan buat lepas ini bagi membersihkan namanya. Dia kata nak buat press kompren ke ape ke namanye tu. Terbelit lidah Pak Din nak nyebut.

        0
        0
  106. miey says:

    zonan:lalalalalala….xsampai maksud la.kalo exm karangan dpt 0/100.ckp biaq terang

    0
    0
  107. abang aiskrim says:

    arini baru aku kenal sape la dier tom ni.. nasib baek ade kes camni kalo x xtau la bila nk kenal dia. hihihiihi

    0
    0
  108. ikan todak says:

    bapak ngan mak die dulu main depan die jgk kot…

    0
    0
    • nobody says:

      uissshh, ko ni tak baek ckp cmtuh… kita tak kenal mak ayah dia..jgn tuduh sebarangan..

      0
      0
  109. mawar says:

    sakit hati baca post tu…BINATANG!!

    0
    0
  110. mazlin says:

    zonan:
    awak nak ceriata ttg kebaikan atau keburukkan dia?….
    “confuse” saya..banyak org yg think negatif setelah baca karangan awak tu, awak mengambarkan Tom tu seorang yg “sosial”..tapi di akhir karangan awak yg berjela tu…awak suruh org think yg Tom tu seorang yg baik?..
    Awak nie lulus ker ujian bahasa malaysia kertas karangan?…berbelit!!!
    SAPA YG CONFUSE…SILA ANGKAT TANGAN!!!

    0
    0
  111. junid says:

    Semalam Argentina kalah besar…..hahaha….

    0
    0
  112. mazlin says:

    saya rasa zonan tu nak tumpang popularity dgn Tom..yang tak berapa popular tu??…
    hihihihi…

    nak pulak menaip panjang lebar..last-last org confuse..tak membantu langsung..kalau dia benar kenal Tom tu…cubalah back-up ker…nie tak..boleh pulak cerita salahsiah diri dia..PELIK..PELIK

    0
    0
  113. kaka brazil says:

    sedeyny..BRAZIL KALAH..seb bek spain der g..gogo..spain..hehe

    0
    0
  114. R.I.P says:

    KORANG AKAN TAU CERITA YNG SEBENAR….WAKTU TU BARU KORNG TAU BETAPA MULIANYA SI TOM TU…AKU TAU APE YNG DAH JADI…..KORANG TERUSLAH MENFITNAH…KORANG BLUM DENGAR LAGI KOMEN DARI PIHAK TOM….LPAS NI KORANG SENDIRI AKAN TERKEJUT NGN APE CERITA YNG SEBENAR2 NYE BELAKU…TOM IKLAS MENOLONG SUAMI ISTERI TERSEBUT….TAPI AKHIRNYA TOM PLAK YNG KENE FITNAH…..KORNG SMUA TRUSLA BECAKAP DAN MENFITNAH..TAMBAH LAH DOSE KORANG BANYAK2…BUKAN AKU NAK TUNJUK AKU PANDAI…TAPI AKU TAU EMUA CERITA…AKU SAKSI….AKU TAU SMUA APE YNG JADI…KORANG TAK RASE KE BENDE NI SABOTAJ….?HMMMM…TOM TU BAIK…CUBA TNYE SPE YNG KENAL TOM/…TAK SMUA ORNG AKAN PERCAYA YNG TOM TU SGGUP BUAT MCAM TU KAT ORG…NAMPAK JE TOM TU BRUTAL…TAPI ZAHIRNYA TOM ADELAH SELEMBUT DAN SEMUALIA2 NYA MANUSIA…DIA BNYAK TOLONG ORG DALAM KESUSAHAHN…CUMA KELEMAHAN DIE…DIE TAK TAU YNG KELEMAHAN DIA NGN PRANGAI DIE YNG AGAK LURUS BENDUL TU,SELALU KENE PIJAK DAN DI TINDAS….DARI KECIK LAGI TOM DITINDAS….PECAYALAH…TOM TAK SEGILA DAN SEJAHAT YNG DI SANGKA…TUNGGU LA APE YNG AKAN KMU SMUA DENGR NANTI…DAN WAKTU TU,SMUA DAH TAU CERITA SEBENAR,AKU HARAP KORNG YG MENFITNAH TOM BERTAUBATLA KEPADA ALLAH…SEMOGA ALLAH AMPUNKAN DOSA KAMU SMUA.

    0
    0
    • goncang-goyang says:

      mulianya die……
      die tolong org ke?? or nk rosakn family org??
      owhhh.. tlg dengan bercinta ngn laki org tuh ekk??
      ko da kne pukau ek?? adeh… lawak tol tom baek ye???
      tny sket dak2 tepeng, cm ne “MULIAnya” si tom tuh ek…

      0
      0
    • mazlin says:

      bila tu agak nyer?..hihihi…

      0
      0
    • apoapojolah! says:

      saksi dorang tgh main ke?

      kekekekekeke!!

      0
      0
      • aku je says:

        hek eleh si RIP,apo la ko,semulia2 manusia..para Nabi dan Rasul junjungan kita jer..kita semua ni manusia yg x perfect. apehal tomtombak tu yg ko angkat camtu skali. mau bekap pn agak2 la

        0
        0
        • kakivibrate says:

          R.I.P : hello???mulia tom??HAHAHAHAH.saket prot ako dgr.ako pon org taiping.ako knal tom lme da k??family tom sume ako tau. dlu tom toh setan aja budak2 isap gam ngn dye. bape tom baya ang suh tulis ni??kalu nk kate pasal tom kne tindas n pijak ang silap besa k??we know who is tom ok?so kalu ang suh org yg wat cite nie taubat, baik ang, tom n jantan toh taubat dlu.

          0
          0
        • Cik Siti says:

          R.I.P: adalah tu.. menyelam sambil minum ayaq….kannnn.
          Yelah nakkan laki org tu mistilah kena jaga bini dan anaknye.. esok2 dia dah kawin ngan laki ang,itu jam ang disepak keluar…..anak ang depa amik sbb Tom kan
          meroyan sbb anak die,bekas laki die dah amik..

          0
          0
        • emmett says:

          bapak r.. siap tulis “mulia”.. yo RIP.. even ustaz pun kita sukar nak panggil mulia sbb ayat “mulia” tu utk org tertentu shj, ngko nie panggil artis mcm tu mulia.. omg.. RIP better ko pegy tgk kamus dewan bahasa dan pustaka edisi ke-10 ape itu “mulia”.. statement mulia tu xpatot.. artis lain buat amal dgn ikhlas pun xsmpai thap dia dipanggil mulia.. parah2.. haha

          0
          0
    • buddy BEN says:

      aslmkm….dan selamat sejahtera.
      untuk pengetahuan semua orang… saya adalah aban sulung kepada perempuan yang dipukul itu…. saya dan keluarga saya ada sms dan bukti2 kukuh ber-kredebiliti tinggi….sms2 dan kata2 kesat yang dihantar oleh penyanyi bernama tom raja farah ni akan dijadikan sebagai bukti. kredibiliti sms ini adalah kukuh kerana ia adalah dari pengirim pertama bernama tom raja farah. kami akan print semua tomahan dan kata2 kesat yang dihantar dari tom kepada adik perempuan bongsu saya melalui sms dan myspace…..kita ada undang2 …dan undang2 akta komunikasi dan multimedia akan menolong kami membukitkan betapa sadis dan jahat nya perempuan ini…. jangan cuba pertahan kan orang yang kamu rasa tidak bersalah…. there is always two side of a story…u guys should know that for a bloggers side of view…. dont be to shallow guys…..

      P.S.: cuba bawak si tom dan angah ni buat urine test… i’ll bet u they are full of shit.

      0
      0
    • Miss AuditoR says:

      perrrgghhhh…cakap macam adik beradik dgn TOM jalang jer…..gua salute lu babe…..but please dun talk shit here….lu sedar ke tak apa yang lu ckp nie…?…cuba duduk diam diam n berfikir jap….dah habis fikir nnt baru lu buat bising balik yer….

      0
      0
  115. tora aman says:

    komen zonan tu diambil drpd blog mak sdara dia. bukannnye dia yg karang. dan saya rasa tujuannye memg nak suruh org baca apa yg ditulis mak sdara tu. bukan nak bekup

    0
    0
    • mazlin says:

      saya rasa zonan tu nak tumpang popularity dgn Tom..yang tak berapa popular tu??…
      hihihihi…

      nak pulak menaip panjang lebar..last-last org confuse..tak membantu langsung..kalau dia benar kenal Tom tu…cubalah back-up ker…nie tak..boleh pulak cerita salahsiah diri dia..PELIK..PELIK

      0
      0
      • toad says:

        bila2 baca blog tu pun tau yg mak sedara tom nie mcm ade perasaan busuk hati ngan tom…

        0
        0
    • Miss AuditoR says:

      tak kisah la mane zonan tu dpt fakta mengarut tu….but jangan la nak “cut n paste” jer….nie macam nak cari publisiti murahan je

      0
      0
  116. Abedi says:

    katanya.. dorang tu projek depan mata dia.. dia pulak amik enfon pastu sms bapa dia.. naper dia tak rakam skali.. pastu load kat utiup… aaaa… kan best.. tak payah nak teka teka

    0
    0
    • kakivibrate says:

      hanpon bini dye tade kamela kot der..heheh

      0
      0
      • mazlin says:

        yerlah..apasal tak rakam..bukti tu..
        setakat cakap mana boleh caya..
        maybe telepohone tak cangggih..hihihi..
        nenek aku pun pakai 3G ..hihi..kesian

        0
        0
  117. abraham says:

    “Tom Difitnah” ~ leaked info from next week tv program editor.

    0
    0
    • tak fitnah la, memang dia.

      0
      0
      • abraham says:

        aku dah tgk leaked footage rancangan tu…mmg Tom kena fitnah…thats y the gal’s family x berani buat police report…

        0
        0
        • kakivibrate says:

          that gaL punya family da wat repot k??they have prove.tom ta difitnah tp dye membelitkn cerita.if ta pecaya tnya org taiping.semua tau cite sebenar.

          0
          0
        • kakivibrate says:

          pompuan toh pnya famili da wat repot k?
          n tom bkn kne fitnah.tp dye pembelit.bapak sndiri boley dye belit cerita ni apetah lagi pasal BF dye toh.sape caye tom sangat bendul!

          0
          0
        • mayangsari says:

          btl gak abraham.. klau kes pukul.. ofcos la aku report polis.. ni cam main ckp jek.. eee… klau anak aku kene pukul, ofcos aku report polis. kes berat camni xkan la endup kat blog… hrmm….

          0
          0
  118. open mind says:

    pokok takkan bergoyang inul gerudi kalo takde angin lintang pukang yg meniupnya .. tapi tak tentu sahih nie .. bukti takde .. tak cayela ..

    0
    0
    • kakivibrate says:

      tnggu ja.nnt family laki kuang aja toh and bini dye nye family nk wat statement.bukti semua ada ok?

      0
      0
      • Cik Siti says:

        kakivibrate: baguss.. ramai yg tunggu ni.. tapi kalo bini laki kuang aja tuh.. backup laki die ngan tom tu camner?mmm kesian makbapak bini die tuh..wahai anak kenanglah jasa kedua ibubapa yang membesarkan kamu dan telah memelihara mu… tanpa restu keduanyer mungkinkah perkahwinan itu akan kekal…tapi camner syurgakan di bawah tapak kaki sang suami…… sedih ini last aku komen.. wassalam

        0
        0
  119. elyse says:

    bg0s2..da taw kasi tayang 1 malaysia.. (kal0 da kompem ar)

    0
    0
  120. noni says:

    ek eleh nak rakam cam ne…ckp memeg senang…bini dia tgh mengandung…dah la kenal pukul. dekat tom n jery tue…ada ker mase lagi nak rakam….kalu tepon ada kat tgn sekalipun…..kalu bini dia rakam…mesti perempuan yg tgh mengandung tue kene belasah lagi dekat tom n laki dia tue…pastu x kan la diorang boleh buat projek sampai 1 jam…

    n kalu kite sebegai perempuan masa tue masa kecemasan …suami yang disayangi buat cam tue mesti terluka n kecewa trus…x ada la pk bnyk n kretif cam kite niee….

    perempuan mengadung setakat mana laa….kalu dua ekor tue leh pukul perempuan mengundung tuee…mesti x ada org kat tempat tue….kene pk keselamatn juge…ape la korang niee

    si zonan tue buat lawak laa…ahahhaa ada ke dia mengunung memuji tom…tgk muka dah tau perangai…..huhuhuhuhu

    jgn la cube membackup org yang salah tahu….Allah sakng nie dia bagi cash je,…..si zonan pun mesti ada kaum kerabat n akan ada ank…x pk ker kalu anak atau adik, kakak or family dia kene cam tue???mcm2

    kite tgk la sape artis yang terlibat niee…..mememag binaatang laaa….3$%^^*@#$ menci laaa

    0
    0
  121. cik minah says:

    X BEK TUDUH TOM..

    0
    0
  122. mayangsari says:

    sape x marah klau dengo cite camni kn.. tp pape pn x bek tuduh2 tau u ols… kite relek dulu sampai kisah sebenarnye akan sampai jugak nnt. sabar ok. i pn nak gak join u ols gosips ni. tp i cam x brape sure la… bile baca semula.. cam x logic pn ade. klau perkare ni berlaku kat u ols.. what is the 1st thing to do? mst la g repot kat polis.. xkan la nak report kat wartawan dulu? not blaming the persons either the pregy gal, but a bit kecewa ngan the gal’s famly. report la polis.. kes pukul tau….. ape pendapat bijak u ols??

    0
    0
    • kakivibrate says:

      mayangsari : repot polis dah dibuat.tp family pompuan toh tadpt nk cri laki toh.dye lari.even family dye ta boleh jmpe pompuan toh.

      0
      0
      • mayangsari says:

        bagos la klau da buat repot.. tp pape pn bukan hanye tau saje. klau btl bersalah n da buat report, sila la post kat report tersebut. x kire la dlm blog, akbar mahupn televisi. ade prove camni baru la hakak brani nak ckp. klau x dose dik.. main tuduh2…

        0
        0
  123. noni says:

    yer laa…kite tgk la sape kah wanita jalang tersebut…

    0
    0
  124. Fact-oriented Person says:

    I have no idea who she is, so I should remain silent on this issue without accusing anyone until an admission has been made by the perpetrators.

    0
    0
  125. inul says:

    biase la…die baru nak naik…ramai yng nak menjatuhkan…
    setiap org ade buat kesalahan…korng pun mase kecik2 dlu tak ade akal pun mesti penah jugak buat ksalahan…korang tak rase bende ni sabotaj…?cerita kat atas ni pun macam tak logic…kte cuma dengar dari pihak fmily die…tapi dari die kte tak tau lagi…bayang kan…die baru nak naik…takkan die nak buat bende2 yng akan menjatuhkan diri die sndiri…album pun tak lame lagi je kuar…orng kalau nak jatuhkan orng,macam2 die bleh ckp…mungkin die ade buat salah sikit….kmungkinan btul die ade fair ngn laki tu.tapi korng fikir logic,takkan die sanggup nak bunuh carear die yng baru nak naik…mungkin tu ksilapan die…tapi aku tak pcaya yng die boleh btindak mcam tu skali…org yng tak puas ati tu mb nak mnambah2 kan cerita kasi lagi panas,dan nak tunjukkan tom tu teruk sgt…bagi aku,orng yng normal takkan buat keje bodoh tu….aku komen kat sini pun sebb semalam,aku ade tnampak die ngn pompuan bawak baby…aku rase pompuan tu pompuan yng dimaksudkan…ok je aku tgok…diorng makan pizza hutt kat shah alam…aku nampak diorng cam ok je…hapy,gelak2…siap tom tu papah isteri die turun tangga..kte tak tau cter sebenar…kte hanye dengar sebelah pihak je….aku nampak benda ni macam sabotaj…korng tak rase macam tu ke…?bende ni kte tak tau….kte just tunggu je ape yng akan jadi lepas ni…yng tau cerita ni hanya tom,laki tu dan isteri die,…ok la…good nite…..

    0
    0
    • kakivibrate says:

      inul : pompuan toh baru seminggu beranak dear.takkan da g mkn kt pizza hut?family pompuan toh bkn nk sabotaj tom.tp tom sndiri yg wat ni.n tade sape yg nk jatuhkn tom,kalu tom sndiri yg jatuhkn diri dye skrang nie.

      0
      0
    • stokinpanjang says:

      wakto kecik??
      tom tue kecik kew???
      dah smpai bergelar MAK ORANG x kan kecik lg kowt…
      klo pelakon dlm tom tom bak towh aku maapkan lah
      gak…
      niew dah tahu beranak,msti taw pikir..
      what goes around,comes around lah babe…..

      0
      0
    • transcend says:

      tom tu pun bkn bagus sgt..
      korg je ckp die baik..
      malu x love ngan laki org..
      ape ni..
      mke ko pon bkn bagus sgt..
      mcm betul2 la..
      buat malu artis la..
      celah mne dtg die ni..
      mcm lembu jgak perangai korg ni..
      kalu xknal tp nk ckp mcm bgus2
      duduk je dlm hutan..
      kau buat la mcm bgus2 pon..
      org yg kenal kau xkn buat diam..
      kau buat la baik mcmne pon..
      kalau da nme nye haram, haram je..

      0
      0
  126. aku dia dan kamu says:

    btul la…aku pun rasa macam tu…aku budak tpg gak.,..aku kenal tom tu…n aku kenal family pompuan tu…pompuan tu punya family org kaya…tapi aku tau family die pun bukan family baik2…anak dia ayin tu memng bermasalah ngn family dia dari dulu…dulu ayin tu slalu lari umah sebb gaduh ngn family dia…ceritanya,ayin tu anak angkat ja…n aku dapt tau ayin tu selalu kena jadi cam org gaji balaci fmily dia….blum cta pasal abg perempuan tu…nama abg dia tu azil annas….satu sekolah ngn aku kat smtt…taman tasik…abg dia tu bohjan besaq kat tpg ni…tapi skrng tak da sapa pun nak kawan ngn abng dia sebb abg dia macam sial…adik2 dia si mira ngn mia tu lagi la…semak aku tengok prngai adik dia…mcam pelacur kat taiping tu…ngn muka pun karat ja…bajet bagus..satu family stu family dia kena pulau sebb prngai family dia ni tak bleh blah…bukan aku nak buruk2 kan..tapi aku kenal sangat family azil anas tu…stau aku plak,azil annas abg kpada perempuan tu,pernah jadi boyfren si tom dulu kejap…tapi tak lama…nape putus tu aku tak tau la…mungkinan besar,abg dia tu ade dendam ngn tom…n ni peluang dia nak balas dendam…bukan nak cakap,family bini dia tu pun buakan elok sangat pu…meniaga pun asik nak menipuuuuu ja…aku tau la…sebb aku ni kepohchiiii jugak….kat tpg tu sapa yng tak kenal tom…tom tu memng top…walau pun tom tu tak la cantik mane pun,tapi dia antara rebutan budak2 kat taiping tu…
    hmmm
    ntah la…
    aku nampak tom tu dua minggu lpas kat taiping….
    die still tak sombong walaupun dah bergelar artis…
    siap aku namak dia sedekah duit kat pengemis kat taiping tu…hulur 10 ingget lagi…tom tu tak banyak cakap…nampak tom tu lembut ja…
    dia slalu senyum ja…peramah,tak sombong…aku rase mushkil plak bla dengar benda2 macam ni…aku rasa family azil anans tu ade agenda lain la…mak bapak tom tu rapat ngn family ayin sebab pernah bekerja same2 kat kdai makan,tapi tibe2 dlu gempar sekejap kat taiping pasal mak perempuan tu begaduh ngn mak si tom…mungkin bende yng jadi ni ade kene mngena ngn hal keluarga mereke berdua….sini tak puas ati ngn sane,sane tak puas ati ngn sini…atau pun pasal pecintaan abg die ngn tom dulu…kemungkinan besar ni disabitkan oleh dendam..kte mane tau kan….

    0
    0
    • goyang-goncang says:

      hang nie wat malu dak tmn tasik ja…..

      0
      0
      • biskut-kering says:

        hello.ako pon dak taman tasik.ako tau siapa family anas toh.ako knal dyeowng. ako knal semua hadek bradek dye.c kakak tu lari sbb jantan tu. jantan tu brainwash hotak pmpan tu. yg ngko kate adik2 dye tu pelacur ngko ade bukti ke? tom dlu pon trok jugak. melepak sane sini. sampah jugak.ngko keje nk backup c tom je?tadak keje dah ke? bape c tom tu baya ngko?pk la.pompan toh hipokrit.dpn org je baik.pangai hampeh. mmg org kejar c tom. tp ngko tau ke sbb ape?bkn sbb kebaikan tp psl laen.bdak tmn tasik semua tau pangai tom tu.da tayah la nk backup c tom tou.bape dye baya ngko tu tolak tepi je la.bek ngko nasihat c tom tu sruh taubt.ngko tu pon taubat la.

        0
        0
    • goyang-goncang says:

      mak tom tuh jd kuli jek… bkn keje same2… jd tukang angkt lauk n anta fud jek…
      statement tuh bia btol.. bley timbul fitnah bro!
      apsal plak famly dowg menipu?
      jgn maen tuduh…
      n dun u ever judge people by saying they’re the bitch, where as, u dun even know them…
      i know them better than u..
      coz they are not as bitch as u!

      0
      0
    • buddy BEN says:

      AKU DIA DAN KAMU..

      MEMANG CANTIK BAHASA AWAK YA….

      0
      0
    • Miss AuditoR says:

      wei….mak tom tu KULI jer la….modal pun tak ada nak buat business…..statement tu tolong bagi yang FACTFUL…..kalu setakat nak jadi penipu n putar belit fakta tolong ketepi yer…

      0
      0
    • Miss AuditoR says:

      MAK SI TOM TU KULI N BALACI LA….TUKANG BASUH PINGGAN…..TAK ADA MAKNA NYER PERNAH KEJE SAMA SAMA KAT KEDAI MAKAN…NAK CARI DUIT MAKAN PUN SUSAH NIE NAK JADI PARTNERSHIP BUKAK BUSINESS….AGAK AGAK LA BAGI STATEMENT….

      TOM PUN TAK LAMA LAGI JADI MACAM MAK DIA LA NIE….JADI KULI N BALACI…ENTAH ENTAH LAGI TERUK….AMIN

      0
      0
      • ko pn same says:

        pit..ape plak babit2 dgn mak die..x baek la kutuk2 mak die..jd kuli pn keje gak, cari duit halal..ko tu keje ape? slagi ko xde bisnes sendiri ko adalah kuli gak..aku kutuk gak tom tu tp panas la klu babit2 mak bapak org plak

        0
        0
        • transcend says:

          ko pun same : sorri beb. tp miss auditor brani ckp sbb dye ta keje under org. idup sendiri.family kami agak mara jgak bile org ckp aunty n uncle kami keje meniaga menipu.tp kami mean kn kt family c tom ja. bkn u ok.sorry.

          0
          0
        • Miss AuditoR says:

          ..org lain cakap pasal adik beradik si mangsa tu pelacur bohjan tak apa…tak nak marah….bila cakap pasal TOM nyer mak nak pulak marah….be fair la dude..

          once ppl dah cakap yang bukan bukan pasal my cousins…i think i am being fair here….coz i know them very well….

          like i said….tom is messing with the wrong clan here…

          0
          0
        • org_tepen brow..... says:

          hang nie msti spesis pepet hanyir jugak mcm si tom kan??cakap men sedap molot jer…motor aku rosak dulu ujan2 si anas nie tolong tolak pgi bengkel tau?/mmg aku marah bila org spesis hanyir mcm hang nie sedap2 buruk2kan org yg aku kenal…mmg family diorang nie org kenal.tapi diorang nie xmcm family org2 lain.diorang nie low profile..yg xtau backgroung family diorang nie jgn sdap2 molot je nak cakap.. kalo standard2 diorang nie xmain la isap2 benda yg mengkhayalkan nie….kalo standard pepet hanyir mcm hang,tom ngan laki si ayin nie boley la…laki yg berseKUTU dgn tom nie kan tokan…org wanted…merata org carik…tepen,ipoh,kl..mmg kalo diorang dapat mmg sure kena bungkus..stop talking shit about anas.kalo ang stakat pnah bersekolah dgn dia..aku cadangkan hang masuk skolah balik n blaja kenal org n bergaul dgn org.bila dah kenal org tu…baru hang boley cakap apa hang nak.

          ps:/ beli hygiena wash…cuci pepet hang..pastu kumur hygiene wash tu skali..sbb mulut hang sama hanyir dgn pepet hang brow..

          w`salam…

          0
          0
  127. hello says:

    betull la…
    sian tom…tak pe sabar je….

    0
    0
  128. nine says:

    btul2..
    abg die azil anas tu isap ganja…
    adik die plak si mira tu isap gam..tul ..aku pnah nampak….

    0
    0
    • stokinpanjang says:

      wah…
      knal plk kaw eeh..
      msti kaw pown bkn golongan BIASE2 erk….
      mmg gua salute lah lu
      gua knal lah diowng cm new…
      salah owng kowt nak main tuduh2 jewk!

      0
      0
      • biskut-kering says:

        nine : wah ngko penah nmpk c mira toh isap gam?
        wah wah wah. bijak pemerhatian ngko.
        eh sorri siket k?
        ngko nk tuduh2 ngko silap org k?kt tpg toh rmai bdak isap gam.
        tom is one of the “isap gam” people k?
        ngko ta nmpk plak c tom toh isap gam.
        FYI ako knal family annas toh.ako tau pangai adek2 dye.isap gam bkn stndard family dyeowng. org isap gam tu sampah je.
        if ngko nk ckp psl dak isap gam, psal sampah itu TOM k?ngko tayah nk kate tom tu baik sbb org tpg sume knal TOM mcm mane.

        0
        0
        • stokinpanjang says:

          gua setuju lah ngn biskut_kering…
          cube lu orang pikir sket…..
          bdk isap gam mstilah slalu isap kat port diorang….
          x kan dlm tgah2 orang rmai kowt dia nk isap..tol X?..
          yang AKU,DIA DAN KAMU towh mcm na plak ley nmpak klo lu sndiri x pergi tmpat2 cm towh kan..
          skunk, apa kes??? opss..kantoi…

          0
          0
    • raksase says:

      ko nmpk mira ni isap gam??huyooo…btl ke??sbb aku rase aku ni mira..urm..isap gam pale otak bapak ang.

      0
      0
      • kakikudmukamu says:

        yeah raksase. dye tatau pape kte mira esap gam.bonggok ke hape.yg tom isap gam ta nmpk plak?

        0
        0
    • Miss AuditoR says:

      babe…nak bagi statement pun pikir la macam ada otak…jangan letak otak tu kat kepala lutut…ko kenal ke tak diaorg tu???…kalu tak kenal baik diam…jangan main tuduh tuduh….berdosa besar

      0
      0
  129. blur says:

    takkan dia nak projek depan bini dia…gilo apo..?

    0
    0
  130. Fact-oriented Person says:

    Ehem2..sorry but I have a feeling that R.I.P., inul, aku dia dan kamu, hellio, nine & blur are exactly the same person but with slightly different identities..perhaps to make them all look like totally different entities.

    Have you watched “Identity” & Jack Cusack played the main character? You do have something in common with him..a person who plays different fictitious characters simultaneously. Great job dude;-)

    Please no hard feeling eh..just guessing. PEACE.

    0
    0
    • Fact-oriented Person says:

      You must be a newbie in here. Please be advised that using different names or identities by the same person can easily be noticed by some of us here, so please do not make believe as if you are different persons by making up various concocted characters in order to deceive others.

      p/s: Note that this is an advice from a newbie to another newbie. PEACE yo!

      0
      0
    • stokinpanjang says:

      i agree…im feeling the same ways as u….

      0
      0
      • biskut-kering says:

        fact-oriented person : 100% agreed with u.it is so obvious.

        0
        0
        • Fact-oriented Person says:

          Yeah stokinpanjang @ biskut-kering..yes it is. It’s so obvious isn’t it?;-)

          0
          0
  131. cik anon says:

    sigh~

    0
    0
  132. ataicha says:

    kurang ajar tul sms artis tu.. sapa kah gerangan gadis kurang ajar tue..

    0
    0
  133. aku says:

    msj tu cam kelakar.. nama sebut artis dlam keadaan marah.. x sebut je nama ke.. menyumpah seranah ke.. aku just kasi ideal je.. kasi real.. hihihik

    0
    0
  134. raksase says:

    kpd y atas2 2 y mane ckp pasal family pmpn ngandung 2,lyn die mcm balaci eh?c azil anas bojan,mira n miah pelacur..?wahh…u can say watever u wanna say..we dont give a shit..coz we know who we are n where we come from..sape org taiping taw laa..ko nmpk die tnga bersedekah 10hengget?wahh baeknye ati tom 2…ko nmpk x time die kne pkol dgn ntah sape2 kat dpn massa katering 2?ko nmpk mase die dok kua dating bkepit ngn suami kakk aku 2?2 xnmpk plak??n fyi..lu da slh info laa beb..mak c tom 2 dulu bkn beniaga skli ngn mak aku..die 2 kuli mak aku je dulu..haha..aku tnye org2 kat tpg neh knal tom mystarlg?sume ckp xknal..xfames kot..hee..lwak laa..kmi buat nih bukan nk bg die jatuh o ape..nk bg die sedar die 2 nk jd artist pangai kne la elk..neh mcm haram..bkn family kmi je y kne ngn die..sdare aku pnye kwn cerai ngn ex husband die sbb tom jugak..n bnyk lg laa cite..bia la..wat ape nk cte burok org kat sume kn??bia die je y tau..n lg 1..mang kakk aku y ngandung 2 ank angkat..tp mak bapak aku bela die dari umor sehari..lyn die same je mcm lyn ank2 y laen..n kakk aku 2 bkn sllu lari rumah,skli 2 je die wat silap..n abg aku bukan bojan..n bukan abg aku y tgile2 kat c tom 2..die y tgile2 kat abg aku.smpi overnite kat area dpn rumah smate2 nk jmpe abg aku..
    n miah n mira bukan pelacur..kalu kmi pelacur kmi da kaye daa..xpaya p blaja..mak bpk kmi pn xpayah susah2 keje cari duet bg kmi g belaja..pk laa sblm cakap..xtaw pape jgn maen cakap je..silap ari jadi mcm c tom 2 baru ang taw..

    0
    0
    • goyang-goncang says:

      yes!!
      kalo taktau.. dun give a @#$% nk maen ckp jek….
      only gods know sape yg btol n sape yg salah…

      0
      0
      • biskut-kering says:

        yes we know you’re family raksase.we know who u are.sape yg wat cite psal family ngko to bodoh.asik nk muliakn c tom ja.family tom ja yg baek.pdhal dyeowng tatau yg dyeowng toh ta hape2.
        blagak baek konon.tp cm hampeh.raksase.keep the good stuff.reveal it one day.mwachxxx!

        0
        0
        • stokinpanjang says:

          kalau pompuan yg ngndong toh korang kate lyan dye cm balaci, takkan famili pompuan tuh sebok2 nk tolong.pk logic la weyh.ako sokong raksase.keep it up bebeh. bia sume tau siapa tom yg ta bape nk femes+blagak tuh.org asik kate dye mulia, mulia celah mane?gtau sket.
          hah!

          0
          0
        • kakikudmukamu says:

          yes raksase.bia org pk mcm2 n we dont give a shit. raksase, tom sedekah 10 hengget eh?duet ape toh?
          haram o halal. ntah bila la mak c tom toh niaga ngn mak pompuan ngndong toh?dumb! i dont know y dyeowng keep saying tom baek n mulia. they really dont know who is tom. if she is SOO mulia, npe dye kepit ngn laki org?npe sbb dye rmhtngga org laen hancus.hahah!real MULIA!if she btol2 mulia npe tom crai ngn laki dye eh? huh. n i agree,azil annas, mirah n miah is not SAMPAH yg bojan n pelacur. huh. tom pliss la sedar diri.ang tayah la byr org2 ang suh ckp o tulis bnda2 mulia psl ang. sbb tade bnde yg mulia pon psal ang. knape ngn kakak kmi yg ngdong toh?korang ta puas ati psl dye ank angkt?hah?eh?ank angkt ke anak btol ka, kmi ttap famili. n parents kami ta penah nk lebih kn sape2. fair n square. FYI kmi syng kakak kmi sbb toh kmi nk tolong . sdar la pngikut tom oi.try to imagine if u ouls in our shoes,how would uols feel?msti nk tlg famili kn?hah!

          0
          0
  135. bell says:

    prmpuan jalang namanya

    0
    0
    • Herm….kejap kenapa pasal family nie yang keluar?

      Kepada raksasa ( sorry salah eja ) : we love you and your family too…family stays together….

      Biarla orang nak cakap aper…janji we knoe the truth….we have the prove…aper c binatang to dah buat kat our family member….Silap besar c binatang nie g buat open statement kat social networking……. (nampak sangat buat jahat tapi tak reti nak cover…or saje nak bagi tahu orang ramai paaal kejahatan dia…banga sangat ke dia tu?)

      wow…swpuluh inghit? Hello….! She just won main prize tak kan 10 bucks aje? ( bukan nak cakap or peeli janji ikhlas) tapi macam tak kena ajer…..btw mak dia macam mane? Dah hidup senang ke? Or bapak still keje kat petrol station tu…..

      0
      0
      • kakikudmukamu says:

        orang taiping hendak bercakap : hah.c she won more than 10 bucks, thanks sbb syg family kami.we love u too. haha. toh la tom, make a statement tp ta reti nk cover. what is that? b4 nie ade org toh kate tom ni lurus n slalu kne tindas, mmg she is lurus sbb wat statement yg ta reti nk cover. n dye kne tindas ka?or dye tindas org. haha.dasar tandas pnye tom. hehe.
        anyways thanks sbb support kami ya.love ya!

        0
        0
  136. raksase says:

    orang taiping hendak bercakap/stokin panjang/biskuut-kering/goyang-goncang;thanx guys.ape2 pn kite tnggu je la naty,hopefully ayin sedar..n cukup tabahh untuk terima sume nih,we all know y die takot hilang suami die,myb die xnk ank die membesar tnpa bapa,but if bapa cm 2 xdek pn xpe.die mintak tlg kite tlg.kite bukan nk tutop periuk nasik sape2.

    0
    0
    • kakikudmukamu says:

      yes mayb ayin takut ilang hsbnd dye. but its just not worth it. if dye boleh pkul ayin time preggy, nnt ayin da abis pntng n the baby is growing up, what will happen to them. so diaaspointed.huh. end this things up fast. cant take it anymore. save ayin and the baby. sob.sob.

      0
      0
  137. chika says:

    manusia sllu mude dlm melakukn dose,tp xprh tue dlm bertaubat kpd allah s.w.t……))) wlu gua ni brutal gua msh pikir2 lg hari pembalasan..cme gua nk tnye lu ni dh ckp kebal ke nk msk k neraka?

    0
    0
  138. buddy BEN says:

    aslmkm….dan selamat sejahtera.
    untuk pengetahuan semua orang… saya adalah aban sulung kepada perempuan yang dipukul itu…. saya dan keluarga saya ada sms dan bukti2 kukuh ber-kredebiliti tinggi….sms2 dan kata2 kesat yang dihantar oleh penyanyi bernama tom raja farah ni akan dijadikan sebagai bukti. kredibiliti sms ini adalah kukuh kerana ia adalah dari pengirim pertama bernama tom raja farah. kami akan print semua tomahan dan kata2 kesat yang dihantar dari tom kepada adik perempuan bongsu saya melalui sms dan myspace…..kita ada undang2 …dan undang2 akta komunikasi dan multimedia akan menolong kami membukitkan betapa sadis dan jahat nya perempuan ini…. jangan cuba pertahan kan orang yang kamu rasa tidak bersalah…. there is always two side of a story…u guys should know that for a bloggers side of view…. dont be to shallow guys…..

    P.S.: cuba bawak si tom dan angah ni buat urine test… i’ll bet u they are full of shit.

    0
    0
  139. buddy BEN says:

    hello beautiful nara……. bro… i know that u know me…. kita pernah shoot untuk Project alpha season 2…. i know u can write better than this…i knw tht u are on the other side….. the good side.

    0
    0
  140. Reena says:

    Wahh..nampaknya fasha sendot sudah ada saingan yg lagi hebat..rampas laki org, runtuhkan masjid, buat nd jadi janz masa mengandung..tom lak sikit atas..berani debik pompuan ngandung & melakukan aksi terlampau di depan isteri jantan tu….tom punya score -1.5.. fasha -1…hehehe..tapi dedua same jer… perangai cam sundelss… opppsss….I mean… sandal.. sorrriiiieeee…hehehe.

    0
    0
  141. hai says:

    gilis ini tompor*, cuba ko buat video ngan ariel, konfem xmcm manusia video tuh…

    0
    0
  142. noni says:

    woi x yah la duk back up org yg salah weh….kite tgk je laa…benda nie akan heboh gak,……kepada artis suam2 kuku tue,,,,bile benda nie heboh tau la nasib dia….x ada sape agi nak minat dia…..cume dua tiga org je akan minat dia…ala artis reality tv glomour dia x akan panjng….yg betul2 bagus akan kekal dalam industri…..

    entah apa2 laa si artis tue,,,nak jadikan conth kepada masyrt cam ne laaa….aduss

    0
    0
  143. noni says:

    boleh blah la ayat artis tue….menci aku….

    kalu la kite kene mcm perempuan mengadung tue kena….cam ne laa….boleh meroyan bebbbb

    0
    0
  144. mazuin says:

    mmg kurang ajar pmpn tu x sdar diri.. bru jd artis dh blagak.. lupa diri.. mmg cm sial………….. satu ari nnt hrap bnda ni akn jd dlm idop dia nnt.. bru dia thu langit tnggi ke rendah… very2 sial…….

    0
    0
  145. wanita says:

    siapa artis yang di katakan ini..kita tak tahu tak baik main cakap..melainkan kalau dah ada kesahihahnnya…

    0
    0
  146. wanita says:

    tapi walau bagaimanapun i dengar pon sakit hati..kurang hajar..mmemalukan nama seorang artislah dia nie..

    0
    0
  147. dot jom dot my says:

    uwekkk!!nk muntah aku tengok tom berlakon dlm ‘dramapuraa’.bertajuk ‘kau adek angkat aku kakk angkat’,untuk slot terjah melodi akn datang.pandai betol die blakon memang ade bakat pembohong.skrip pn bohong arahan pon bohong.kesian aku tengok.xsampi hati tngk perempuan 2 jd paksanggup,nyesal aku jadi kawan korg.xmaw da aku bersubahat dgn korg.smate2 nk slmtkn karier ko pn jgn la smpi nayekn org.nanti silap2 bukan kakk angkt,madu angkat kot.jum kite ramai2 tengok melodi akan dtg.jgn pcaye,sume 2 palsu smate2!!

    0
    0
  148. dot jom dot mai says:

    uwekk!nk muntah aku tngk tom belakon dlm ‘dramapura’ bertajuk ‘aku kakk angkt kau adek angkt’.dlm slot terjah melodi akn datang.memang ade bakat sorg pembohong.skrip bohong,arahan pn bohong.ksian aku tngk pmpn 2,jd paksanggup korg.kalau nk slmtkn karier ko pn xpaya la smpi naye pmpn 2.y aku tngk neh slot kakk angkt,y akn dtg madu angkt plak agknye.nyesal aku jd kwn korg,xnk da aku bsubahat dgn korg!kalau kau blakon lg akn dtg,ade adegan atas katil aku nk jd cameraman plak.atau aku jd plakon tambhan.dot jum ajk ramai2.dot.mai p tngk melodi akn dtg.sumenye palsu,jgn la korg pcaye!

    0
    0
    • spy says:

      adoii.. keje giler betul rancangan melodi-terjah… nak tipu penonton plak.. aku percaya nas yang buat skrip tipu tuh… pi suruh c tom tu lepak mana2 pas tu terjahla konon… pas tu c tom pon buat citer.. gini , gitu dan dot..dot…nak sedap citer c tom pon bawak jumper ngan si mangsa dan suami nyer….. pastu tunggu…. MELODI

      0
      0
  149. dot jom dot mai says:

    sorii dot jom dot mai is a newbieeeee..

    0
    0
  150. org_tepen brow..... says:

    0o0o00…..neh2 aku nak citer….bukan nak backup sapa2..
    tapi aku org tepen mmg kenal sangat pada satu masa dulu dgn belen(bohsia) nama tom..ingat x dulu kenangan kita kat kubur cina tu???hehe..lapik surat khabar jer brow…
    mcm2 skill kitaorg buat brow..atas moto,sambil pakai helmet..huh! haha..thrill gila..outdoor plak tu…mmg kenal sangat la dgn tom tu…sapa yg backup si tom nie mmg la bangang.mak ngan anak sama jer…pnah skali geng2 kami makan kat kdai mak si tom nie kat bomba taiping..mak nye penuh lovebite kat tengkuk..msti hardcore kow2nye….bila tgk maknye plak member aku tiba2 bersuara”huh…nie tekan mak ngan anak best nie..(gangbang)”…ahahahah…lawak2..ala…si tom nie,org tepen mana xkenal??budak bermasaalah yg terkenal….kena ikat kat pokok ngan mak bapak dia sbb suka lari rumah…isap gam kat bustand..ikot budak2 band gi jamming..tido sana..tido sini….kami angkut dulu pun kat bustand tepen..ha….
    ok2..sudah2 la pasal tom nie…dh dasar lowclass..
    bukan low..xde class pun…skolah budak2 jahat pun kalo ada class xnak ambik dia…jahat nak mampos..mcm setan…nie sbb dapat 100ribu boleh la ubah penampilan nampak elok sket…tapi kot mana pun kat bawah tu hanyir jugak…mcm mana la mamat yg bini mengandung nie boley syok kat si tom nie….
    dh kawin bini tgh boncet…haduh…sudah2 la tu tom…
    dgr citer si tom nie gila meroyan sbb laki dia dapat hak penjagaan keatas anak dia…mmg patut pun…ksian kat anak dia tu…besar sok,harap2 xdicemuh oleh masyarakat..amin..n pada tom n sapa2 yg terlibat dlm kes terkutuk nie..jga2 la….kot mana pun 1 hari nanti akan kena kat korang balik…lambat atau cepat confirn2 kena..insya`allah..artis kat luar tepen…kalo kat tepen tetap raja fara bohsia bustand..kes tom nie xhot pun..sbb artis xde class kan???so..ikuti lah perkembangan fasha sando dgn jejai lagi bagus..

    0
    0
    • nasuha says:

      bertaubatlah…semoga dosa2 yg lepas di ampunkan oleh-Nya..

      p/s: gerun baca komen2 cenggini…mcm mane la anak2 kita di masa hadapan..jauhkan aku, keluarga, nasab ku dari segala perbuatan yg keji…aminnnn

      0
      0
      • Pemikir.... says:

        To Org_Tepen Brow…..
        Hang pun penzina, hang pun dilaknat, hang pun ahli neraka……….

        0
        0
  151. […] Isteri Buat Laporan Polis Tentang Kes Tom Mystarz LGShareIngat lagi tak dengan artikel artis juara realiti TV pukul isteri orang yang pernah kami keluarkan baru-baru ini? Rasanya semua orang sudah sedia maklum yang artis […]

    0
    0
  152. […] lagi tak dengan artikel artis juara realiti TV pukul isteri orang yang pernah kami keluarkan baru-baru ini? Rasanya semua orang sudah sedia maklum yang artis […]

    0
    0
  153. melodi tipu says:

    Penerbit Melodi kena buat pembetulan kes TOM semalam. Fakta tak betul tu. Melodi tipu 1 Malaysia. Farah, Wahid, Nash, Nik Hadhari dan sorang lagi rambut trojan tu kena bertanggungjawablah ok. tq

    0
    0
  154. aku says:

    janganlah aku didekati insan2 sebegini.. dan jauhilah aku dan keturunanku.. amin

    0
    0
  155. bengang says:

    bengang tol aku ble bc artikel nih!! kung ajor nye betina da la amik laki org pas buat mcm to lak!mmg sial.
    yg laki die pn sato bangga ke dpt betina mcm to?? da mcm bohsia siut….bodo nye jantan!
    dpn bini pun sggp wt mcm to..mmg berperasaan binatang!
    mmg patut la kalo die kne blasah..
    kalo wa….wa rejam sampai mampus dua2 skali..

    0
    0
  156. shida_sorrow says:

    huh…ari ni die kne pkul plak…tuhan byr cash..

    0
    0
  157. RIOT84 says:

    pergh dasyat sehh korang nyer statement…aku xkenal tom 2 sape tp klo cite ni btul2 terjadi..better si mangse rujuk kat mahkamah syriah..xde gune trus bersama dgn lelaki yg xtau hargai isteri..PEACE NO WAR..

    0
    0
  158. Pemikir.... says:

    Tertuduh, mangsa, famili tertuduh, famili mangsa, kenalan tertuduh, kenalan mangsa, tuan punya blog, pembaca blog, tukang gosip, dll, anda tergolong dalam golongan yang mane? Adakah anda bangsa melayu……..atau anda adalah insan yang menjadikan ISLAM sebagai cara hidup? atau ISLAM anda hanya untuk akad nikah dan urusan jenazah sahaja. Pikir lah dulu sebelum bagi komen……yang jahat tu dah memang jahat…..korang yang baik ni jangan lah nak jadi jahat pulak……cakap bukan2, fitnah, maki,…….ada tu diri sendiri pun tak betul……ntah la….mcm mana nak betul kan minda semua agar dekatkan diri dgn ALLAH…….

    0
    0
  159. farah faudosa says:

    Aku pun GERAM ngan budak2 MELODI……seorang pun tak cuba nak perbetulkan kesilapan mereka.
    …….meremang bulu roma aku baca komen PEMIKIR tu.. Abang Naz amacam tak nak bertaubat ke.

    0
    0
  160. gemini says:

    x per2,cash pay cash,x der hati nk ckp lbh2,panasssssssssssss.

    0
    0
  161. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  162. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0