Written by AbangNara | May 5th, 2011

nurul ain

Gambar di atas ialah milik seorang pelakon yang tak berapa popular, iaitu Nurul Ain Nordin untuk filem Suatu Malam Kubur Berasap. Abang Nara percaya yang si Nurul Ain ini tak mahu pun gambarnya diambil dengan cara sebegini. Kemungkinan besar ini kehendak pihak-pihak yang terlibat dengan filem lakonannya. Kalau tak ambil gambar macam ini, Nurul Ain pastinya akan rasa serba salah sebab takut langgar arahan big boss.

Tapi, Abang Nara rasa kini sudah tiba masanya untuk artis Malaysia, terutamanya wanita untuk bangkit tegakkan kemahuan sendiri terutama bab berpakaian. Kadang-kala rasa sedih dengan artis kita (terutama artis perempuan) yang dieksploitasi untuk berkemban, pakai seksi, pakai baju adik untuk melariskan dan membuat kontroversi bagi menaikkan sesebuah filem. Malu dan kecewa juga dengan industri hiburan kita sebenarnya.

Tapi kalau memang dengan kerelaan hati si pelakon memakai pakaian yang menjolok mata, itu tak mampu lah Abang Nara nak kata apa-apa. Tetapi kalau atas sebab arahan-arahan orang atasan, Abang Nara boleh dibawa berbincang dan boleh sopankan sikit cara pemakaian. Tak gitu? Sudah tiba masa untuk artis kita demand sedikit demi maruah sendiri. Apa pendapat korang?

256 responses to Artis Kita Perlu Bangkit Demi Maruah Sendiri

  1. syok.my says:

    BERDARAH HIDUNG TENGOK GAMBAR TU….

    0

    0
    • Hakim Mahkamah Planet Kejora says:

      Giler ke?

      Minah nie pun kalau kene ROGOL karang jgn bising ye…

      0

      0
      • cik wiwin says:

        iskhh….kalau pakai mcm ni…takot nanti bila dah mati kubur ko yg berasap dik oi…

        0

        0
      • kakakku says:

        ckp dgn minah ni bogel je la terus….. lepas ni esok kluar la cerita kena paksa ambik gambar mcm tu la, tak sengaja la & mcm2 lagi la. Dan yg plg bagus salah kan org lain wahal kau ada otak……. sekalipun di paksa tak kan kau tak boleh tolak demi maruah diri dan mak/bapak…

        0

        0
    • comei says:

      euwww…ni untuk filem Suatu Malam Kubur Berasap ke? cter hantu?artis malaysia ni macam nak tiru cter hantu indon yg seksi jek

      0

      0
      • eyerfiniy says:

        rasanya kat malaysia takperlu le movie yg seksi meksi camnih…penonton leh muntah tgk haha… dan satu ayat abg nara ‘…sopan sikit’…rasanya biar sopan banyaklah abg nara… hihi

        0

        0
      • kelisa says:

        Pengarah / penerbit filem kt malaysia ni melampau-lampau sngt laaa skang ni.. korang ingat filem2 mcm ni org sanggup beratur keee nk pegi tgk.. tajuk citer x hengat berasap2 bagai tapi tnjuk pic mcm ni tuk strategi marketing. mengarut betul!

        0

        0
    • min says:

      hmm…x kena banned plak ek kalo b’gambar camnih? Faizal Tahir (LELAKI) tu sampai kena banned sbb bukak baju je.. bukan tunjuk aurat pun..

      0

      0
      • Delaila Rose Maria says:

        YANG PEREMPUAN JIKA BERPAKAIAN TAPI IBARAT MACAM BERBOGEL ITU TAK APA, DIBOLEH KAN TAKKAN KENA GAM ATAU AMBIL TINDAKAN. TAPI JIKA FAIZAL TAHIR YANG BUKA BAJU, KENA HUKUM LAH, BUAT AMAL JARIAH LAH DAN MACAM2 LAGI PADAHAL SI ARTIS LELAKI TU BUKAN NYA TAYANG AURAT PUN. PELIK DENGAN INDUSTRI MALAYSIA YANG TAK TAHU HUKUM HAKAM INI.

        0

        0
        • muka buku says:

          yg sexy x di banned, sbb yg tukang banned sume miang2… yg lelaki mesti di banned sbb yg miang2 ni tercabar.. lps tu kan, miang2 ni asyik kata, FT wat mende tu ‘live’…tu yg xboleh… gambar bule, pilem bule..mcm la ada yg sawan tgk FT buke bju secara live

          0

          0
        • Regina says:

          hello…faizal tahir tu tayang aurat ok! nmpak pusat!! ko x blaja agama ape??? pusat tu kan aurat lelaki!!!

          0

          0
        • em0girL says:

          pusat pon keco =.=
          Love FT
          la la la

          0

          0
        • sepupu cristiano ronaldo says:

          dey Regina…sapa ckp nampak pusat tu aurat,ha?
          aurat lelaki di antara pusat dan lutut.bukan dari pusat smp lutut.p la mengaji bagi habis dulu sebelum bercakap.
          Quran tu simbolik…disebut la di antara pusat dan lutut.takkan nak sebut K*#% kot???
          mengaji sama ilmu hadis yg nabi nyatakan secara terperinci mengenai aurat.sbb tu la byk pak arab pakai short..sbb depa paham.hang ni ja yg tak faham..dok kalut ckp mcm la dia paham.p mengaji dulu baru bercakap…aku sepak satgi biru pipi tu…

          0

          0
      • beautyblackbird says:

        FT tunjuk depan, pompuan ni tunjuk belakang of cos la x kena banned haha…

        0

        0
    • Jabun says:

      oh no..OMG!

      bisu dah..hahaha

      ada gambo penuh x nara..hehe

      badan itam emmm..just ok je.

      aku x baper lh bdn mcm ni..

      0

      0
    • shah says:

      yg best nyer dia dulu bertudung manis… skang ntah ape dah jadi rosak n lupa didikan mak bapak

      0

      0
      • kak nam says:

        malunya…… mak bapak dia x malu ke? ke bangga ada anak macm ni?

        0

        0
        • snowy says:

          tulah payahnya jd ibu bapa, di dunia lg sudah terima seksaan dikutuk di akhirat apatah lg… walhal anaknya sudah berakal dan baligh… ingatlah tanggungjawab kita jika kita bergelr IBU dan BAPA

          0

          0
  2. soko says:

    what the heck man? ape ke bendenye die ney?

    0

    0
  3. nananana says:

    apa nie amik pic mcm nie…i yg tgk nie pon rsa malu la haiii…bogel tros kan lg baik..nie nak tnjuk sekerat2 wat per yer dik non!!!

    0

    0
    • takut big bos….???
      adoiii….jgn la lurus sangat.
      kau ada had utk bersuara ker? ke ko memang rela???

      dah jd cmni….. sah2 dah masuk kategori artis bodoh.
      lebih takut bos dr takut ALLAH.

      0

      0
      • shazha says:

        kesian…sia2 Allah bg akal, tp xnk guna…xnk banned ke artis mcm ni???Faizal Tahir blh kene, xkn yg nk berbogel ni nk dibiarkan plk…malu sungguh tgk manusia cenggini…bertaubatla cecepat…

        0

        0
    • zaia says:

      sekerat2 tu nk wat saspen kot,haha..
      …bp persen jer lg dh nmpk full mont*t…pic tu org leh copy byk2,renung bnyk2 kali..org len yg tngok lak malu..mybe trpksa sgt kot situasi dia smpi tkleh tolak…ke mmg dia tk kisah pn dn mmg ske cmtu..
      zmn baby/bdk2 klu org ramai trnmpk mont*t kite,kite masi cool n relax jer,mayb dia nie rindu saat itu~lps rindu kot..huhu

      0

      0
  4. hunny says:

    sibuk sgt memenuhi kehendak org sekeliling,, kehendak agama, tak mo plak diikutkan.. haish -.-

    0

    0
  5. mademili cat says:

    glerrr !! brani mati la pmpuan ne…xtkt lgsung mruah mk pak dye tercemar…dnia2 !!

    0

    0
  6. lolo says:

    dh mcm gmbr bo$%^..kes berat dh nie,,,x pyh kawen dpt tgk dh nie

    0

    0
  7. yonna says:

    bogel je la woi!

    0

    0
  8. Lemon says:

    wowwww!!!!!!!!!!

    0

    0
    • teh_ais kaw says:

      woww ke? aku tgk x wow lgsung..rase nk muntah darah je.kalo putih gebu tu kotla bangga nk tnjuk..ini da melegam.pendek kata,putih gebu@itam legam,aurat ttp aurat..gile ah die ni

      0

      0
  9. awgbuncit says:

    manusia akhir zaman.. mcm ni la rupenye!

    0

    0
  10. montot says:

    biar betik, jagung dan durian??????? ni bukan baju..ni dh tahap kain batik aje….siap dh sikit lg nak nampak lurah tooooottttt….stju dgn BN..bangkitlah…tegas sikit…ni muarahn punye publisiti..xde mak bapak ke dia ni??? x pk ke pasal maruah mak pak dia???

    0

    0
  11. Deknon says:

    Ni same spesis ngan miera liyana yang nak cepat glemer..pastu wat kenyatan kate tak perasan pon baju tu seksi..tak sempat nak try..buweksss..alasan bodoh!!

    0

    0
  12. bibiyana says:

    ASTAGAFIRULLAHALAZIMMMM…..
    APA NK JADI LA..SEDARLAH,KITA SKRG NI DAH BERADA DLM PERINGKAT AKHIR ZAMAN..X TAKUT KE?..BERUBAHLAH KE JALAN YG BENAR..AMINNNN…

    0

    0
  13. Mummy confius says:

    Mummy cian kat mak bapak dia. Apa ek ayah dia nak jwb kat ‘sana’ nti? Aduyai.. Tp nti mst kuar statement, msti dia nie ckp ‘sy bsyukur kerana ibu bapa memahami sy’
    Sedih!!

    0

    0
    • hantukaklimahbalikrumah says:

      semakin berani artis Malaysia skang ni ye…Mak n ayah die mesti bangga giler tgk anak die jual tubuh…wanauzubillah…ayah die abg die atok die pakcik die mesti meleleh air liur tgk kesexyan die tu…jgn terjadi sumbang mahram udah lerrr…

      0

      0
  14. sue raya says:

    ASTAGAFIRULLAHALAZIMMMM…..
    APA NK JADI LA..SEDARLAH,KITA SKRG NI DAH BERADA DLM PERINGKAT AKHIR ZAMAN..X TAKUT KE?..BERUBAHLAH KE JALAN YG BENAR..

    0

    0
  15. astagfirullah, insaf la weiii.. sementara ada masa ni..

    0

    0
  16. alifbatrisya says:

    ermmm bagus la cam 2…lau die org suruh ambik gmbr bogel ko pun ikut r ambik…sklh x sklh ni…sengallllll

    0

    0
  17. alifbatrisya says:

    budak sekolah tadika pun tau malu…weiii apa nak jadi la ko ni…nampak sgt body murah…huhuhuhu…

    0

    0
  18. Mem says:

    Kesian bdk ni… Mana letak muke mak bpk dia ni

    0

    0
  19. spoiler pink says:

    dah semakin muak dgn ragam industri kita yg semakin x terkawal. xtau nak komen ape dah…korang tayang jela ape2 yg nak tayang.

    0

    0
  20. Malaysian Lady says:

    nice girls keep their cookies and buns in a jar….

    0

    0
  21. miow..miow says:

    dah macam majalah playboy dah ni…aduyaiii…ni bukan terpaksa ikut arahan boss ni BN, but ikut diri sendiri ni….merelakan je :P

    0

    0
  22. fizz says:

    haha muka cam org kampung baru nak jadi artis jek..
    publisiti murahan seh.. muke takde market, body plak jadi taruhan..

    mesti dah ..dot..dot..dot…. sbb tu tak malu nak tayang2 ni.. heee~

    0

    0
    • gadiscun says:

      muka org bandar ni…org kpg xbergmbr mcm ni…truk tul org2 bndr skrang…

      0

      0
      • dahlia says:

        perghhh muka kampong sungguh!
        kalo jalan kat bandar ni definitely not a head turner!
        euwwww

        0

        0
        • mamabosan says:

          xsokong pe minah ni wat tp apa salahnye muke kpg!!muke ko bndr sgt ke..org kpg xsemestinye xeducated!org bndr pun xsemestinye educated!!!ceteknye ilmu awk label org kpg camtu!awk tu asal mana?

          0

          0
  23. manik urai says:

    yo la tuh … abg nara pon subahat sama , tolong sebarkan gambar nih ..

    0

    0
  24. tingkap says:

    TGKLA NANTI KUAR STATEMENT TU GAMBAR SUPERIMPOSE. DAH TAU SGT SKEMA JWPN RETIS

    0

    0
  25. firzz radzi says:

    aku xmau cakap banyak…cuma 1 bnda..BODOH!!!…tq..

    0

    0
  26. sofi sofea says:

    Err..ni citer hantu ke porno ni? Atau hantu wat porno? Atau porno punye hantu? Sila la buat cerita2 macam ni lagi supaya semua orang mendapat dosa dan bala bersama2..thank you! *mata ke atas, tangan ke dada*

    0

    0
  27. toknekpiah says:

    weii bogel jeeee laa..buat semak jeee kain batikk tuuu~~~ :b

    0

    0
    • eyfa says:

      betul tu,baik bogel je kalau dah macam ni pakainya..sayang nama yg indah,tp xseindah orgnya…

      0

      0
  28. apeape aje says:

    nape x banned je artis2 wanita sebegini?nape mase faizal tahir dolu bukak baju..kne banned lah ape lah..x adil sungguh

    0

    0
  29. cik says:

    SY PON HARAP ABG NARA TAK SIARKAN LG GAMBAR HAMPIR LUCAH CENGGINI.plizzzz….biar abg nara jd org terakhir tgok gmbr2 mcm ni…jgn pnjgkn2.pliz pliz

    0

    0
  30. cik says:

    SAYA PON HARAP ABG NARA TAK SIARKAN GMBR2 SPEARUH BOLEL MCM NI LG.plisssssssssssss.biar lah abg nara jd org terakhir tgok gmbr2 mcm ni.jgn pnjg2 kan lg.gmbr free hair xpe lg ni nk msok kategori luch dah.pliz plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    0

    0
    • DiNdA kAnDa says:

      sokong cik..selagi org buka/tgk pic ni, abg nara share dosa2 nya sbb aib org,walaupun ada org yg akan tulis “dia sendiri buka aib ,bkn salah nara”,,hakikatnya salah sbb abg nara pjg2kan aib tuh…pk2 la wahai abg nara kesayangn ramai yer..

      0

      0
      • Regina says:

        ko ingat abang nara keysah ker??? gmbar2 camnila yg melariskan blog beautifulnara nie taw!!

        0

        0
        • cik says:

          tu r…aku pon rase abg nara xkisah T___T

          0

          0
        • kak nam says:

          dah gambar kat poster… aib pe ke benda… lain la kalau gambar koleksi peribadi… ni poster wei….. dia yg nak.. nah.. ambik kau!!

          0

          0
  31. yaya says:

    apa dia ingat lawa sgt ke buat pose amtu..macam hantu kak limah jee..heeee..mcm xde otak plak berpakaian camni..

    0

    0
  32. Cida says:

    Pehhh.. kesian.. murah betul die ni..

    0

    0
  33. Dauspozi says:

    Bos dgn pelakon sama cetek akal… Kalau bos ko suruh makan taik demi tuntutan kerja, agak2 ko makan tak?.. Serius sengalisme al tololisme…

    0

    0
  34. anna says:

    pergh..gila seksi.. xmalu tol!

    0

    0
  35. wan says:

    aku kesian dkt bakal suami dia je…hmpir semua tbuh ko org len dah tatap..bhgian suami yg sah 2 dpt ape??haktuii!

    0

    0
  36. sff says:

    woi!!sakit ht aku!!apeke bodoh sgt pelakon ni smpai blh bgambar mcm ni!!hilang akal ke ape??bntot dh nmpk, sblh tetk pn dh nmpk..akai ada??

    0

    0
  37. lipan bara says:

    perrghhh!!!!! walawwwey!! smpai ke punggung tuu!!

    tp kalo tgk blog dia, nampak cam muslimah sejati je. mangsa eksploitasi la kot. kalo tgk kt website filem ni, mmg ada babak mandi sungai hampir2 nk bogel. dh tayang belakang dh. full bare back. mmg murahan habis!

    pengusaha filem2 skrg smua dh makin daring. maklum lah, LPF dh x amik kisah sgt. makin naik minyak la diorg. lepas ni silap2 ada plak babak2 seks yg lebih panas. apa ada hal?? semua tu seni kata diorg. pelakon pulak nak jaga periuk nasik, kena la jugak amik job ni. apa org suruh… buat. xpikir yg lain dh, janji duit dapat.

    0

    0
  38. jane says:

    kesian…….nak fames punya pasal….. bogel pon sanggup… rupe pon takde…badan pon sekeping macam tiang kayu… ada hati gak nak seksi….. suke hati ko la dik oiii…

    0

    0
  39. ayang19 says:

    muka xble pergi..harapkan seksi itupun nk kena tunjuk kulit rentung tu..rsanya kehendak dia sndr pose mcm nie utk advance jd popular..malulala jd pompuan mcm nie..wake up girl~

    0

    0
  40. Suri says:

    Abg nara nak letak gamba pon tolongla cover sket,,censored kat mana yg patut,,ni terang2 buat tmbah dosa org laki yg menengoknye,,,haish,,

    Pompuan ni patut tolak je permintaan amek gmbar mcm ni,,demand ah sket,,,kontroversi sbb demand lagi baik drpd kontroversi murah dan bodoh mcm ni

    0

    0
  41. anna says:

    pergh..gila seksi..x malu tol! ni msti artis ni nak pkai cmni bkn disuruh.. xkan la x boleh nk bantah kot..

    0

    0
  42. ucop says:

    leher dia nmpak hitam la..ha ni pempuan mesti manyak daki wo…geli jek..

    0

    0
  43. Lawa lagi muka goblin dlam harry potter tu,dah nak seiras tu..

    0

    0
  44. mamahot291180 says:

    dah x da keje paling bagus ker pompuan yang ko boleh buat kat dunia ni haaaaaaaaaaaaaahhhh….
    x de otak tui la … wat malu jer…. pikir la… kalu nak jd artis pun x yah la samp[ai mcm ni… baik ko jadi..p@####…

    0

    0
  45. ucop says:

    leher dia nmpak hitam la..ha ni pempuan mesti manyak daki wo…geli jek..aduhai..mandi ke tak ni..wat malu jek..

    0

    0
  46. Tikus Jalanan says:

    aku dh check website studio nih.. and jumpa plak gambar ni…

    http://img126.imagevenue.com/img.php?image=07510_229018_208225682530882_133735459979905_727568_6156704_n_123_153lo.jpg

    betul punya berani… nk glamer punya pasal kann

    0

    0
  47. xpaham says:

    xkenal pun pompuan murahan nih..

    0

    0
  48. seniman jalanan says:

    aku dh check website studio nih.. and jumpa plak gambar ni…

    http://img126.imagevenue.com/img.php?image=07510_229018_208225682530882_133735459979905_727568_6156704_n_123_153lo.jpg

    betul punya berani… nk glamer punya pasal kan. apa pon sanggup.

    0

    0
  49. Ac mizal says:

    Ntah2 bwh gmbr 2 nmpk je bontot die yg bulat..nyum2..xde gmbr full ke bang nara?

    0

    0
  50. seniman jalanan says:

    aku dh check website studio nih.. and jumpa plak gambar ni…

    http://img126.imagevenue.com/img.php?image=07510_229018_208225682530882_133735459979905_727568_6156704_n_123_153lo.jpg

    betul punya berani… nk glamer punya pasal kann

    0

    0
  51. yoorinlia says:

    kalo aku jantan le… nak ROGOL pon x lalu…. buwekkkk
    masa amik gambar ni mandi ke dak?

    0

    0
  52. hentamkromok says:

    tu gambar superimpose la. tengok garisan kat muka dia tu. body orang lain punya.

    cheap gimmick!

    0

    0
    • villiah says:

      x la ni memang gmbr dia, bkn superimpose. aku de tgk dlm satu blog lagi. selain dari gmbr ni, dia posing ala2 pakai gini gk. nmpk mcm bdan org lain dan kepala lain sebenarnya makeup dia je tuh wt jdi cm tu

      0

      0
  53. aku benci skandal says:

    muka berkarat tak laku, terpaksalah buat cenggini…. apala artis melayu ni

    0

    0
  54. eezw says:

    takkan org suh mkn taik, ko nak mkn jugak!!! tepuk dada tya iman la beb….. masuk syurga / neraka pun atas perbuatan kita sendiri kan…ada otak, pikir la…jgn dok pejam mata je….

    0

    0
  55. jez says:

    takkan org suh pakai taik ko pun makan taik tu kan…!!! jgn salahkan org!!! pahala dosa tanggung sendiri… smpai nampak lurah jubor!!!! itam lak tu…

    0

    0
  56. lotudgirlz_speak says:

    biasa la artis baru nak naik..ngan cara ni saja nak cari publisiti murah yg konon2nya leh menolong menaikkan nama diaorg…pirahhhhhhhhh

    0

    0
  57. jojo says:

    BODOH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  58. mysara says:

    ish3..sampai begitu sekali sanggup bergambar..ni innocent ke stupid ni?

    0

    0
  59. si Dia says:

    artis kalau suam2 kuku pastu bernagan nak naik cepat, ni lah ghomannyer..kesian..

    0

    0
  60. my says:

    ish3 sampai begitu sekali posing..ni innocent ke stupid ni?

    0

    0
  61. ambo says:

    blog BN ni da jadi blog porn ke?? suke bebeno plak BN ni dok tayang gambar bogel/separuh bogel artis bogel ni…dear BN, jujur memang baguih dok bgta kitaorng di ‘sebalik tabir’ sikap artis kita sekarang ni, tapi BN pun cover la sikit gambar tuuuu oiii…artis tu memang sah la x malu dok rela diexplotasi….tapi x kan BN pun nak tambah dosa BN sendiri gak sebab BN nye blog ni jadi medium org lain yang salah guna ke’jujur’an BN tayang gambar tuh….BN pun dapat saham gak t…

    0

    0
  62. politik says:

    hantu pon x sexy mcm kau.

    0

    0
  63. Daebak says:

    Aku x berapa setuju dengan statement “Diorg nih just follow instruction dari org atasan”.Hello,bodoh sgt ikut ckp diorg tu kenapa?Mana lebih penting?Arahan Tuhan atau arahan director?So x perlulah ramai2 nak bangkit tegakkan kemahuan sendiri.

    Where there’s a will,there’s a way.Nak or tak nak je

    0

    0
  64. Ucop Wilcha says:

    Kite bako jeee..bakor je pompuan niiii……

    0

    0
  65. Gosipgurl_fea1 says:

    wuuuuuuuuuuuu wtf is this @_________________@

    0

    0
  66. milly says:

    Da la xcantik pon =.=

    0

    0
  67. wiwi says:

    Adik lana nordin kot?

    0

    0
  68. hehehuhuhaha says:

    aku penah terbaca dalam magazine mangga..dia ni ngaku ngah couple ngn pemain bola sepak negeri sembilan…hah..btul la..budak ni la…time tu bru2 nak jadi artis la..bergambar lebih kurang camnie la lam mangga tu..

    0

    0
    • soy soraya says:

      perrhhhhh…baca mangga tu!! lebih kurang sama je mcm majalah playboy!

      0

      0
  69. tebu says:

    sesuai tajok cerita ngan gambar tu..memang berasap lah kubor ko dik bila pose camni sekali..wap2 neraka dah naik tuh..adoi laaaa..

    0

    0
  70. Mumia says:

    Bweek!burok benor ghupenye.. Adk bradik maria ozawa dh ni.tp maria tu putih gebu,yg ni htam tebu.hahaha

    0

    0
  71. ntahapaapantah says:

    kbiasaanya utk bdk br nk naik yg sanggup mnerima radikal fotografi sebegini.. minta maaf keti anda hitam..

    0

    0
  72. TrollBawahJambatan says:

    Ala rileks la. Baru separa bogel. Not the worst thing to happen in your society. Benda yang lagi teruk korang tak berani kutuk camni. Betul tak?

    0

    0
  73. mami says:

    BODO..BODO..BODO..BODO!!

    0

    0
  74. rocky balboa says:

    x lawa pon body bedaki….abg nara stim ar tngok….kalo body cam maria ozawa tepancut ar aku tngok…

    0

    0
  75. rocky balboa says:

    body bedaki cam bontot kuali…kalo body cam maria ozawa tepancut gak aku…itam……

    0

    0
  76. Mat44 says:

    kesian budak ni confirm mental lepas ni. budak2 baru kena ting tong sana sket dengan org production terus jahanam…

    0

    0
  77. hambasahaya says:

    wey. pdam ah . ko kate org, ko pon sme jer, bukak aib org bakpe. bnyk dah pahale ko ade?

    0

    0
  78. The Pink Ultraman says:

    too sexy female celebs should be banned by the government if they’ve gone too much. that’s the only way to confront this. faizal tahir bukak baju kene gam, pompuan yg jelas2 aurat bukak baju x kene pulak =.=’

    0

    0
  79. miss wawa says:

    wow!!!! tak sangka artis melayu malaysia sanggup pakai mcm ni….da mcm trend pulak artis perempuan pakai nampak belakang,nak bersaing dgn miera liyana dan linda jasmine kot?agak2 korang sape bole menang kalau ada award..da mcm artis indon pulak….

    0

    0
  80. Bolen says:

    Apa tutup2? Bukak semua lagi baik. Akai ada ka?

    0

    0
  81. kubur berasap says:

    blog ni jgn jadi blog himpunan gambar2 lucah/separuh lucah…dengan adanya pendedahan mcm ni la yg buat artis2 baru yg suam2 kuku ni lagi galak..sebab depa tau yg depa akan dapat publisiti percuma..so hopefully beautifulnara dapat remove gambar tak senonoh..next time tak payah bantu buat publisiti murahan utk org mcm ni….mcm support aje..

    0

    0
  82. prof Handsome says:

    Astaghfirulahhalazim, betapa BODOHNYA perempuan ni. Betul kata wardina. apa nak jadi ni.

    0

    0
  83. prof Handsome says:

    siapa pengarah filem ni? siapa penerbitnya? dasar Manusia syaitan! nilah dia golongan manusia syaitan yang patut diperangi habis-habisan.

    0

    0
  84. rin hane koma says:

    bodoh yg teramat sgt.. desperate sungguh nak popular.

    0

    0
  85. Lolito says:

    Alaa..cam biase la ayat kalo dah masuk MELODI
    ‘selepas nih sayer akan berhati2..sayer ingin meminta maaf kepada peminat sy’ (padahal xde peminat pun)..
    Nih smue publisiti murahan tahap pelacur…Bodoh pempuan nih…

    0

    0
  86. Erin says:

    Nak tarik penonton la tu.. walaupun babak cm nie xperlu tp nk wt cm ne kn?

    0

    0
  87. sue says:

    MasyaAllah…..

    0

    0
  88. effie says:

    skang mmg fesyen bareback ke??

    0

    0
  89. ustazah says:

    dulu penyanyi Faizal Tahir..tengah menyanyi buka baju dah kena gam padahan aurat lelaki tak berdosa pun..

    Tapi yang nih aduhhhh…adalah perempuan ugama islam plak tu…tapi tak pe plak..aku pun tak paham lah dunia artis nih…penuh ngan maksiat…artis perempuan bogel tak pe artis lelaki buka baju tak boleh!!!!

    0

    0
  90. cilipadi says:

    subhanallah….takut pada ALLAH dik oooii…bkn pd boss kalu kubur dik berasap sok bos nak mai tlg siram ka??… hidup biar ade pendirian ….

    0

    0
  91. oppps..! terlondeh sudah... says:

    alasan : “….sebenarnya kain bahagian belakang tu terlucut dgn tak sengaja. sebelum saya sempat betulkan kedudukan kain saya tu, cameraman yg buat photoshoot tu dah snap. lepas photoshoot tu saya terlalu letih hingga lupa nak suruh cameraman tu delete gambar tersebut & saya terus balik rumah. dalam hal ni saya boleh katakan yang saya ni pihak yang teraniaya…”

    0

    0
  92. Ms. Draculla says:

    kesian²..k0 sangat b0d0.. da lah b0d0h,di perb0d0hkan lg..da la di perb0d0hkan, di pergunakan lagi…nama k0 sangat tinggi maksudnya..sayang sungguh, nama k0 tidak padan utk k0..haish~

    0

    0
  93. akulahpompuanittew says:

    Nurul Ain Nordin oiiiiiiiiiii!!kor kena shabu ke masa shoot pic ni oiiiiiiiiiiiii????adehlaaaa….siapa nak tgk kor dik?bkn sexy benor pun body kor….adoi, kena exploit je la….Astaghafirullahhal’azimmmmmmmmmmmm!!!

    0

    0
  94. lindalam says:

    tgk blog dia nampak sangat naifffffffffffffffffffffffff….

    0

    0
  95. meluat says:

    antara alasan yg bakal kuar:
    1) saye terpaksa ikut arahan pngrah utk promosi filem
    2) saye tiada pilihan. ini adalah mnurut khndak skrip dan watak smata2
    3) pada mulanye saya di minta memakai pkaian lain, tetapi tpaksa ditukar pd saat2 akhir krana bla..bla..bla..
    4) saya tidak sangka gambar ini akan kelihatan bgini, ini di luar kesedaran saya
    5) saya tidak kisah ape yang orang nak kata kerana hakikatnya di luar saya bkn begini, saye tau ape yg saye buat dan keluarga saye sgt mmahami mlh mnyokong kerjaya saye
    6) saya tiada pilihan, sebagai pndatang baru saye tpaksa akur dgn stiap arahan phak pnrbit/pngrah.

    0

    0
  96. Dieza says:

    Korang tgok la muka die.. x Cantek pn sbb tu la die sanggup pakai mcm ni.. dpt publisiti murahan.. baru glamour sikit.. kalu nk harap kn muka die yg x cantek tu konfem mna2 media pn x hengen nk cite pasal pompuan ni..

    0

    0
  97. Menara says:

    ni bala ni bala… esok saya ade seminar..~

    0

    0
  98. zaia says:

    uiks…first time nmpk artis M’sia cmni..Miera Liyana dn Ana Dahlia pn kalah nie..barat len cite la, ni klu artis M’sia dh ramai cmni,brjangkit la nmpknye virus nie..jap nt apekah akn ade pic nmpk sebelah punggung je??tk pun fesyen mcm miera liyana tp wat kt punggung bg nmpk sipi2 punggung..haha..

    0

    0
    • pizza says:

      Nope, for me, Miera Liyana rules! That side boob issue was a creative one. ‘Bendera’ naik lg pantas compared to this lame bareback picture. Stail biasa…

      0

      0
      • zaia says:

        haha..’bendera’..ermm..what do u mean by “stail biasa”?b4 this,tkde kot artis kite style cmni..i mean,ber-bareback “seluas” dn “sejauh” itu ‘pnhujungnye’~huhu

        …but thiss bareback pic..,urghh!more slutty than sexy!seriously,she looks cheap lah..budget hot utk lariskn filem kot but tkde aura, she’s not ugly,but she isn’t hot either..

        kain batik trlondeh..

        0

        0
  99. freedtyler says:

    Wa rase benda ni xleh nak tuding jari pihak2 dengan bersuka hati. Tapi wa nak ckp, pokok pangkal hati sendiri. Dalam hidup dah diberikan pilihan… Sendiri mau tentukan…

    0

    0
  100. chik anom says:

    oii..ni nak blakon filem prono ke ape?
    xde agama ke? apelah..wat malu mak bapak je.
    menangis mak yg kandungan dia tgk ank nye mcm ni. malu lah. pastu nnt ade la alsan2 yg biasa artis buat, xperasan lah, ikut ckp photogrpher tu la, ni la. pastu ckp nak cari rezeki halal utk famili. tpi klu dh mcm ni kira halal ke?fikir lah sendiri

    0

    0
  101. mimi3 says:

    muke xseberapa, cara cam ni la nk glamer…nk kontroversi…sian org mcm ni….malula skit…kaluu cantik betul xpe, ni mcm hape ntah muke tu

    0

    0
  102. kesian die says:

    nak mampos gak nye…azankan sekali kat telinga budak nih..x pon soh ngucap!…bongok betul!!…ko ingat ko sorang le de aset cenggitu!..nak tunjuk2 plak!..klau putih gebu xpe!..bangang!

    0

    0
  103. kambin_itam says:

    menangis saya tengok dia ni.. kasihan..
    mungkin orang susah.. mungkin kene ugut ke..
    mungkin dia kene pukau ke.. (masih mahu bersangka baik)

    0

    0
  104. mizz puntianak says:

    ambil gambar belakang apahal x ambik depan jer nie mesti aset depan tue x big enough itu yg tunjuk belakang je tu..wtf!!!

    0

    0
  105. singa tido says:

    woi botina,baik ko telanjang yo.
    bangang,otak takdo..
    sah sah ko ni boleh pakai.
    poi buek cito blue lagi elok ko ni..
    hantu pun soram tengok kau ni..

    0

    0
  106. singa tido says:

    bangang nak mampuih betino ni…

    0

    0
  107. ciki ciki boomm says:

    aku harap sgt biar la dia kena rogol!!!!!kena rogol lak tu dengan mat bangla tak mandi 10hari..baru la sama naik berdaki tu…

    baru dia sedar langit tinggi rendah…

    desperate bitch!!!!

    0

    0
  108. bengang gile says:

    aku bengang btol gan sesetengah pihak nie faizal tahir bukak baju siap kene band lagi tapi artis2 pompuan pakai baju kadang siap nampak bende yang x patut dia tunjuk pun relax je lepas tu keluar tv “cakap nie baju last minutes” mcm2 …pompuan dalam gambar nie buat malu je lah elok kite bakor je

    0

    0
  109. Insan Biasa says:

    byk komen yg marah dan kutuk pelakon nie dgn kata2 kesat ! SUBHANALLAH … ambil cermin dan cermin diri sendiri, pernah tak kite buat yg lebih teruk dari ini ? Sy percaya yg anda semua pernah ‘main’ dgn bf / gf pun dalam semak (kalo takde duit g hotel) or mana2 tempat yg free… bukti, byk betul video 3g budak remaja yg tidak di filem kan hehehe… so, jgn hina org atau sumpah org.. nnt terkena pd diri sendiri wooo naya… Allah SWT itu ada dan tahu apa yg kite buat, menasihati adalah lebih baik.. bukan sumpah seranah… dr komen yg sy baca, ada yg kate : “kalo maria .. terpacut gak aku tgk !!” – apakah itu maksudnyer.. lebih jijik dr gambar di atas kelakuannya… bukan sahaja gadis di dalam gambar, semuanya bertaubat la… sy doakan saudara / saudari mendapat NUR Allah SWT.. Amin.

    0

    0
    • ME says:

      “Sy percaya yg anda semua pernah ‘main’ dgn bf / gf pun dalam semak (kalo takde duit g hotel) or mana2 tempat yg free… bukti, byk betul video 3g budak remaja yg tidak di filem kan hehehe… ”

      To INSAN BIASA,

      Ko pandai ajar org supaya ckp elok, tp lihat sendiri statement ko kt atas tue, weh…agak2 ler ikut suka mulut ko je ckp kami semua pernah buat cmtue?weh helloooooo,ke ko yg buat benda cm tue pastu nk tuduh org?bukan ke memfitnah itu lagi teruk dr membunuh?bih baik ko pegi je bunuh org dr keluarkn statement yg bodoh cmtue?aiyaaa….konon nk belagak alim tp anda sendiri ckp x serupa bikin, n setau aku org yg betul2 alim or baik akidahnye xmasuk kot blog2 cmnie…tlgla jgn cliche…mmg xsalah nasihati org,tp ayat ko tue pun beradab la sket!!

      0

      0
      • sukatiakula says:

        memang. puas hati kau..????

        0

        0
        • cik says:

          er…BUKAN SUBHANALLAH la…xsesuai kot guna subhanallah.subhanallah mean MAHA SUCI ALLAH.ptot guna masyaAllah or nauzubillah.one more..”SY PASTI ANDA SEMUA PERNAH MAIN DGN GF/BF”?? ko pnh tgok ker?ckp bebaik la bro.ak wyg pon xpnh msuk!

          0

          0
  110. Bull says:

    Saya rasa sebagai pelakon baru, tentu saja orang2 ‘atasan’ dia yang suruh dia pakai macam ni.. Kesian dia, baru masuk, dah kena ‘perkosa’ macam ni.. Pihak2 ‘atasan’ dia pun, takkan lah nak gatal terhadap hanak hikan yang tak mau jadi hikan macam ni (tak taulah kalau dia suka), terpaksa budak ni ikut menonong je arahan2 depa.. Inilah dunia hiburan yang busuk, bak kata seorang dua pelakon wanita (yang mungkin dulu pun pernah kena).. Tapi dunia yang busuk inilah yang sesetengah blogger boleh dapat duit yang banyak daripadanya.. Dengan duit, dunia ana yang punya lahhh.. Hakk ttuiii dunia hiburan yang macam kuih beracun tapi nampak cantik, indah di luar, tapi beracun di dalam..

    0

    0
  111. nasi dah jadi bubur says:

    dunia dah nak kiamat ^_^

    0

    0
  112. ikan kambing says:

    mengikut pengalaman 6 tahun saya sebagai photographer, bahagian bawah tu dekat area punggung tu telah di photoshop.. bahagian belakang pun ada nampak sikit kesan photoshop.. mungkin dia pakai bra n panties masa shoot n orang atasan suh photoshop sampai nampak naked.. tapi walaupun pakai bra n panties, dia sepatutunya menolak arahan yg diberikan… jgn jadi pak turut je.. ngok ngek!

    0

    0
  113. cahcah says:

    ermm .. masyallah ! kalu putih xpe ! ank binatang pon taw malu !

    0

    0
  114. adie says:

    bila Wardina utarakan pendapat yg realistik……maka ini lagi REALLLLLLLLLLL!!!! wakaka…

    astaghfirullah…dik…bertaubatlah dik….aqaaaaaaaq pun seram berasap tgk gambar keding adik nih..

    0

    0
  115. viva says:

    wei ce tgk NURUL AIN NORDIN ni mengamuk kat blog dia!!
    http://www.gnolaqeda.blogspot.com
    what a pathetic LOSER!!!!

    0

    0
  116. bodoh la gila pompuan ni!
    memalukan kaum perempuan je

    0

    0
  117. viva says:

    wei ce tgk dNURUL AIN NORDIN ni mengamuk kat blog dia
    http://www.gnolaqeda.blogspot.com
    what a LOSER!!!

    0

    0
  118. boboiBOY says:

    badan itam pun nak tunjuk..alaahai..

    0

    0
  119. Wakaka says:

    Bodoh sungguh budak nie…subhanallah

    0

    0
  120. farrah says:

    bikin malu mak bapak je….bkn chnteq pOwk dah layh leher 2 ada ape2 entah…..tnjuk sngt layh badn 2 bkn puteh pOwk…..cian tOl layh Oam nie….bikin sedeh je..hhahha

    0

    0
  121. loyela says:

    org kater ‘don’t jgde t book by it cover’….tp kalu la kulit buku tuh gmbar pmpuan bogel mcm nih…tak kan ler isi nyer HADIS lak…..jd pompuan ni mesti jenis yg sampah sarap or bangkai…..

    0

    0
  122. cicakgirl says:

    cmni la cara paling cepat nk femes..kalau pakai tudung cm sebelum ni mana org tngk kan……

    POMPUAN BODOH!!!!!!!! otak xleh pakai..

    makin lama makin melampau artis2 baru nak naik ni..haissshh!

    0

    0
  123. ikan kambing says:

    Ni blog dia! siap bertudung lagi!

    http://gnolaqeda.blogspot.com/2011_04_01_archive.html

    0

    0
  124. terkacak di Asia says:

    kalau begini pelacur yang disediakan untuk aku, aku lebih rela melanggan golongan maknyah.

    0

    0
  125. Sue says:

    Pokok pangkalnya hati..kalau boss arahkan macam itu..x reti ke nak menolak? Kena hukum ke kalau menolak?

    0

    0
  126. nak cepat popular, ni la hasilnya. macam dah biasa je tunjuk belakang kat public.

    0

    0
  127. zheary says:

    bodoh punye betina……

    0

    0
  128. suri says:

    hitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dah la dosa..dok tunjuk law cntik xper gk..eeee buruksssss ler..

    0

    0
  129. kubur berasap says:

    adoi……
    buruk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    pengarah pun bodo! pelakon pun bodo! semua yg terlibat dalam kubur berasap ni bodo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    aku nak tgok pengarah dia pakai cenggini plak.

    0

    0
  130. Tina turner says:

    Nak muntah sial. Serius x tipu.

    0

    0
  131. kukukaukau says:

    JAHIL & MEMALUKAN…itu saja ungkapan yg dpt dikeluarkan bila melihat gambar perempuan yg tidak dikenali ini..secara logik akalnya hanya 1 matlamat prmpuan yg mgkin kurang b’ilmu @ lgsg juga tdk b’ilmu @ mgkin juga mnghadapi masalah sindrom down sehingga tdk dpt m’bezakan apa yg baik n apa yg tdk baik iaitu “POPULARITI”. Dgn cara yg sgt kotor,prmpuan ini akn tau jika dia b’buat demikian,maka media cetak & media elektronik akn bkejar mmburu & m’beri perhatian kepadanya,sama spt kes mira liyana dahulu..kerana dia yakin,isu perbuatan kotor,jijiknya ini akn lesap xsmpai sebulan di atas pmohonan maaf & rayuan maafnya yg bjnji tdk akn mngulanginya lagi..sedih…sedih…Seharusnya kerajaan negara kita harus lbh tegas n benci sama sekali dgn pbuatan xb’maruah ini..harus ada p’aturan yg keras thadap artis2 yg jijik ini..negara kita ada undang2,sekiranya t’jadi perbuatan spt ini,mereka harus ditangkap n dibicarakan di ats kesalahan b’pakaian separuh bogel,agar tdk ada lg org2 di luar sana t’ikut dgn budaya kotor ini..sama juga dgn gmbar2 yg dikatakan super impose,gmbar2 tsebut mesti n harus diselidik hingga ke akar umbi supaya kebenaran dpt dibuktikan..pihak polis,pakar2 yg mahir dlm selok belok menentukan ketulenan gmbar harus dilantik,kalau tdk smpai bila masyarakat akn ditipu & dimomok dgn perbuatan palsu mereka. Sy tiba2 kagum dgn undang2 Indonesia yg mngkap Aril Peterpan di ats pbuatan sumbangya..tp jika di negara kita,pbuatan itu dilakukan artis hanya alasan planduk 2 serupa sdh mnjanjikan kebebasan kpd mereka..sama spt kes w.nurazlin dulu, tdk ada apa2 tndakan diambil,sehingga mencetus kpd fenomena ank2 melayu hancur dgn pbuatan mngmbil rakaman seks mereka..setahu saya,pencetus kpd rakaman aksi lucah di kalangan ank melayu adalah hasil drp rakaman video w.nurazlin..setahu sy w.nurazlin adalah melayu ptama yg dikenali merakam aksi lucah..tolong n tolonglah…usah kita mberi ruang kpd mereka..abaikan manusia2 spt ini sehingga dia mnyesal di ats pbuatannya ini…

    0

    0
  132. miss a says:

    cdeyh tgok pompuan skrg yg bodoh….smata-mata nk kejar dunia glamour jadik cm ni….rosak sudaa

    0

    0
  133. Amier says:

    Melentik …siot!! Perendah skit kain batik tu dibahagian belakang.Tak nak buat apa2.Cuma……..nak letak saja.

    0

    0
  134. Dajal 2k11 says:

    pompuan muka berkarat…dah lah tak cantek langsung..the industry need not any trash hoe like this..it’s full of them..

    0

    0
  135. redcarpet says:

    xsukanyer dgn pmpuan mcm ni..uweeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk nk glamor cpat tp cara dh bzaman lh dik oiii xpyh buka2 pn kalo ko blakon bgus org akn puji ko skrg ni ko kna kutuk stu malaysia adlah..

    0

    0
  136. tasya says:

    ikut kehendak skrip (biasa artis akn ckp cmtu)

    0

    0
  137. LoLyat says:

    omg,topless tu

    kini miera liyana sudah ada pesaing

    0

    0
  138. miszLyssa says:

    -krusnyeee dak ni…….hagak2 korg la dare g ker kalo sngup mek pix cngini?????????????????

    0

    0
  139. aku says:

    anak sape la ni? sian mak bapak budak ni ada anak macam ni…..salah ibu mengandung ke? salah benih bapak ke? salah cikgu sekolah ke? salah masyarakat ke? salah siapa dia jadi macam ni????? tolonglah..janganlah merendahkan martabat kamu sebagai wanita hanya kerana ingin glamer……secara x langsung kamu juga memberi contoh yang amat buruk utk remaja dan kanak2……

    0

    0
  140. hahahaha..apalah murah sgt ini perempuan cm jalang jer aku tgk..tak solid langsung sekeping jer baik aku tgk aso tepi jalan lg bagus..mata aku pon tak sakit.

    0

    0
  141. Bini Wan says:

    hahahahahahaha

    0

    0
  142. joyah sport stalker terhebat says:

    NI BLOG NURUL AIN NORDIN.
    http://www.gnolaqeda.blogspot.com/

    0

    0
  143. dezbie says:

    tak lawa lah kulit minah ni. Tgk kat leher cam berdaki je aku tgk. Body pn tak der shape kurus krempeng je. Gambar pn mcm baru d ro**l je aku nengok. Out of 10 aku bg 2 je marks. Ni lah 1st artis yg aku npk tak lawa tp perasan lawa, tak seksi tp perasan seksi. Siksa mata memandang. Buat malu keturunan je minah ni.

    0

    0
  144. aku says:

    bogel je senang.

    0

    0
  145. noni rohani rashid says:

    xprnh tgk pOn minah nie…tup2..berlakon citer kubOr…jd cam ni plak…urmmm alahaiiii…
    ngan big bOss kemain takOt…ngan DI ATAS tu…x takOt ke…ih ih ih….
    jgn kena ngan badi citer tu udah…..:)

    0

    0
  146. mamabag says:

    muka macam makcik cleaner harus la buat pblisiti murahan!

    0

    0
  147. ayyad says:

    binatang lau ade akal dia akan cari baju tok pkai…….aku naik pelik….alang2 bogel je terus…..aku rase mak bapak si artis murahan nie xkesah and lagi suka yang penting anak dia popular……p jalan la……….

    0

    0
  148. ayyad says:

    binatang ade otak tp xde akal sama la cm artis jalang nie

    0

    0
  149. wan says:

    ni salah satu gangguan seksual kpd kaum laki….

    0

    0
  150. wak jonglos says:

    wow….seksi..walaupun taklah cun…jadik awek aku boleh jugak ni..gerenti harga murah ni…

    0

    0
  151. kuburmu says:

    suatu malam kubur berasap???????
    memang elokla brgmbar cmni..kubur ko yg berasap nnt…….hahah

    P/S: ape motip nk brgmbor cmni?? tajuk cite x selari dgn gmbar…baik letak gmbar kubur de asap2 sikit……=P

    0

    0
  152. anti bogel says:

    AKU TUMBUK GAK PEMPUAN NI KANG!

    0

    0
  153. lolz says:

    spekah artis pompuan yg bangang di ats..wat da hekk ko nk cri publisiti cmnie…..muke dala so…so jer…kalo artis lawa pon pki seksi gini mang bangang r…..

    0

    0
  154. nanina says:

    reaksiku tgk gambar ni…..
    1. hahh……ternganga jap…tak sangke
    2. bodohnyerrrrrrrrr!!!
    3. astaghfirullahalazim……..
    4.trus rase nk nangis……T.T (serius)
    5.sian ibu bapamu…..
    6.ade banyak care lagi….
    7.same2la kita berdoa semoga kita semua dijauhi dripada perkara2 sebegini n plakon ni berubah..insyaAllah…..

    0

    0
  155. janney says:

    Nara ni pun munafik la,, dah tau dosa kenapa masih pasang gambar??? Menarik peminat kan??? Kenapa x bagi article je?

    0

    0
  156. amik kesempatan btol..huh!

    0

    0
  157. lisa lis says:

    hohohohoho..sengal gilos la…~

    0

    0
  158. i read i review says:

    sesape kenal budak Nurul ni…pegi kim salam kat mak bapa dia..cakap ‘mak cik/pakcik…kalo x jaga2 sikit…nanti KUBUR anak mak cik/pak cik yg BERASAP tgah2 ari…’tapi sapelah kite…nak tgur2 anak org ni,ye x?

    0

    0
  159. suri says:

    huh, macamane la masa tgh photoshoot tuh, dok bukak kain nak buat mcm tuh..dik glemer tahap apa la dpt, kesian makpak dia, diaorg xtau kot

    0

    0
  160. lyn says:

    cian tol aku tgk dier nih….cian sbb tdesak nk femes sggup separuh bogel..mengaibkan diri lak tuh..cian..cian..

    0

    0
  161. Cik Nad says:

    kalau ada red carpet apa2 majlis.. siapa-siapa pakai seksi2.. harus di baling telor. boleh jadi akan pakai baju cukup kain nanti..
    hee..

    p/s: saya tak akan bertanggungjawab jika ianya terjadi suatu hari nanti.

    0

    0
  162. lovehuda says:

    kalau nk cr publicity pn dik bkn ni caranye….. memalukan nama ISLAM…. ishhh…. name da ckp baik….. NAUZUBILLAH..

    0

    0
  163. awan-fantasia.blogspot.com/2011/05/kelakar-made-in-japan.html says:

    buatpa hot dunia dan hot akhirat kak oi……biar hot cz tertutup kak oi……kalau nak pakai macamnie,telanjang terus la kak oi…………………

    0

    0
  164. OLo says:

    adik beradik dgn Lana Nordin ek?

    0

    0
  165. akubencifootballer says:

    betina ni aku kenal..die mmg jalang kot..so korang xpayah nk heran la lau die pakai cmni..die pon xkisah setakat nk cari publisiti murahan and nak popular segera jer nih..percayalah ckp aku..aku kenal die sgt..dah barai dah pon……muslimah tu cume hipokrit..dlm fb blh la die buat2 alim kt luar tido ngn jantan sne sni..insaflah betina oiiii..

    0

    0
  166. Astaga.. says:

    Kalo x sempt tobat… Jwbnye : kayu api neraka…

    Meh la kite amek iktibar n doa utk die kembali ke pangkal jln n utk kite, mtk d jauhkn perlakuan ni dr famili n sedare seislam yg len..

    0

    0
  167. someone that know u very well!! says:

    rupanya perangai kau memang xperna berubah sejak dulu lagi..cukup2la tu ain..dari sekolah kau buat hal..dengan kawan kau khianat..dgn aktiviti sosial kau..party,.cigge..liqour..sugar daddy..skrg kau malukan diri sendiri..agaknya apa perasaan kau??????????bangga dgn semua ni??kau xperna fikir perasaan family cos family kau pun tunggang langgang..

    0

    0
    • kak nam says:

      tgk muka pun dah tau mcm jalang….

      0

      0
    • akubencifootballer says:

      betina ni mmg jalang pon..owg panggil die adeq..aku pon knl sgt la..perangai cam setan xpnh berubah..bodoh la kau ni adeq

      0

      0
  168. badi says:

    hahahaha……..
    aku kenal sgt betina ni..dulu aku bela dia..bagi cash,car..tapi macam lakhnat dia main dgn jantan muda,.kau baik matila!!!!!!!!!!

    0

    0
  169. gelid says:

    kesian aku tbaca rintihan budak kampung ni.ini ke namanya kau kata MENCARI REZEKI YANG HALAL??mmg kau bodoh!!kau ddah terang2 buat malu diri sendiri&family.tapi bukanya nak mintak kemaafa&menyesal.malahan kau salahkan pulak org lain.mmg benak betul otak kau.agaknya ini ke hasil didikan mak pabak kau??
    http://gnolaqeda.blogspot.com

    0

    0
  170. selipar jepun says:

    Nurul Ain nama diberi~~~~~hm…ya Allah,lindungilah Malaysia dr bencana dan malapetaka..

    0

    0
  171. ish3 says:

    geli,meluat,menyampah,hina.jijik,hitam,hodoh,memalukan!!!

    0

    0
  172. mr D says:

    rupanya dia ke…….alahai,geli aku tgk pic ni.nk kutuk lbh2 pun aku malas.kau mmg jalang,kesian kat tunang kau dapat SISA aku.

    0

    0
  173. havockerz says:

    kawan sekolah la.. kekeke.. gile bab1.. Mr D.. kau dapat bekaas siape pulak? :p

    0

    0
  174. Puan Shasha says:

    Anak siapa lah ni. Dah besar panjang pun tak boleh fikir sendiri. Kesian ibu yang melahirkan dan ayah yang membesarkan.Ni salah diri sendiri….jangan salahkan orang lain.

    0

    0
  175. jun says:

    bodoh!!!!!!!!!!!!!bakal penghuni neraka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(kalau xsmpt bertaubat)sebelom nyawa tercabut dari badan….mana pak ngan maknya??

    0

    0
  176. pringles says:

    aq geli jek…

    0

    0
  177. Pachat says:

    nggaaaaaaa…(sambil lap air liur meleleh lps tgk gambo ni)….aku tak nak komen gambo ni cuma korang perasan tak dulu masa gambo miera lyana tujuk ketiak dan sebelah tetek tu,org kutuk giler babis tapi pastu terus terkenal (walaupon busuk nama sndr) masuk melodi n jadi cover Pancaindera. dia skt pon tak de inisiatif nak berubah malah pakai dedah sekali lg di mlm ABP….so, encik awie wings jgnlah marah sgt bob lokman kutuk industri SENI yg berseni2 ni..org luar yg menilai. and utk minah bogel ni, badan ko kepam!! pakai losyen nivea white lebih sikit ye sayang…

    0

    0
  178. refelsia says:

    rupa paras dah kurang sebab tu cipta allah s.w.t kita kena redha…tapi perangai tu janganlah kekurangan buat orang menyampah, nama terang-terang melayu asal pula nak ikut orang barat??sebelum nak terikat berlakon pasti ada kontrak takan buta huruf tak boleh nak baca???ni kan melibat maruah diri……may be nak orang kenal dengan cepat dan cipta konterversi murahan so jika diri diibarat macam lembu cucuk hidung pun tak pe kot… kita ni kan manusia takan bodoh bukanya lembu tak ada pikiran???lu pikirlah sendiri…..sorry ye agak kasar tapi kita ni orang islam janganlah terlalu berani exposure diri memalukan jika bangasa lain tengok………

    0

    0
  179. bicara kata says:

    rela ikut printah pengarah drp printah Allah..
    subhanallah…

    0

    0
  180. whocares says:

    honestly…aku kesian dgn budak ni.

    semoga kau diberi hidayah olehNya

    0

    0
  181. landak says:

    TUNJUK BAKAT KE BADAN??????

    0

    0
  182. eyn says:

    da la xfemes….nk femess cari cenggini ke cik adik oii???adoii…bongokkk btl……mcm xde otak bile amik pic cenggini!!aku perempuan…malu gilerr tgk!!jgn ko kata,pengarah suh…ni 1scene wajib….kalu cenggitu…pala hotak ko!!ko nk biar jee diri ko jadi bahan?????BONGOKK

    0

    0
  183. mista says:

    ape ke bengon orang macm ni???mane mau nye nk negok gambar ni….kelaut2 baru jd arti da jd mcam ni da jd artis terknal xtau la mcam mane suruh tlanjang pn mau agak nye….alahai amerika demo!!!!!!! kalu gamba lagu ni kawe can`t go…..kite bako je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    0

    0
  184. laut tohor says:

    betol kate mista 2 sokong 10001% tp sayang kerana wang maruah trgadai…ape la hai ko ni xpnah pk ke prasaan malu ko nk mgadap dgan orang???bangan tahapi gaban la ko ni…adula ko ni apo nk jd………

    0

    0
  185. askzidane says:

    fap fap fap

    0

    0
  186. ARC says:

    some people cant read articles……

    0

    0
  187. kupi halusss says:

    Astaghfirullahal’adzim… biar betik? mn la nak letak muka ni? buat malu kaum pompuan jer…
    bley tgk profil minah ni kat cni –> http://www.budiey.com/profile-nurul-ain/

    0

    0
  188. Ida says:

    Balasan bagi orang yang melanggar larangan Allah, ialah azab yang amat pedih, antaranya:

    Balasan wanita yang membuka rambut kepalanya selain suaminya, akan digantung dengan rambutnya di atas api neraka sehingga menggelegak otaknya, berterusan selama ia tidak menutupnya.

    Dada yang sengaja dibuka atau ditonjolkan supaya kelihatan seksi, akan di gantung atas api neraka dengan pusat dan buah dadanya diikat dengan rantai neraka sebagai penggantungnya.

    0

    0
  189. sarah says:

    i knw ths girl very well !! well done babe ! akhirnye u memang nak jd bitch mcm ni hahahah ! hello ni perempuan lah yg tergila kan kembar bola sepak yg fofular tu ishhh tp best la lelaki2 pemain negeri sembilan sbb dah maratah badan die ni !! sorry to say ! mmg kau bitch ! please lah wei !!

    0

    0
    • girl says:

      i totally agree with u sarah!!!!!!!by the way,i used 2 see them check in at D Village hotel, malacca….in the previous 3-4 years…..

      0

      0
  190. azhzry says:

    pehh..aku rase die jeles kot kat linda jasmin yg gebu tu..so die pon nk pakai jugak bukak2 blakang nih..tapi ni bukan gebu..ni rentung ade laaaa! hhhakhak

    0

    0
  191. gendot says:

    kepale otak die la…… arahan big boss beria-ria die ikot…. tapi… arahan the real BIG BOSS x nak pulak die ikot,,,,,ade otak x nak pikir…. siap letak kat pale lutot lagi… pe la benggong punye manusia l die nie

    0

    0
  192. terkedu says:

    Macam mana la perasaan family , especially Makbapak dia bila tengok camni . Rugi lah suami dia .

    0

    0
  193. malu says:

    sgt memalukan…mcm xde maruah..

    0

    0
  194. aa says:

    mcm nak mintak kena tutoh je minah nih…

    0

    0
  195. ain says:

    2 lah nk sangat jd artis… memalukan jer kalu org kg aq nie dh lame kne bogel kn betul2 minah karat nie…. korang rase minah nie bace x komen2 kite ek?

    0

    0