Written by AbangNara | July 14th, 2009

Seorang lagi artis wanita Malaysia yang kini dah bertudung, Arni Nazira sekarang tengah mengandung 2 bulan. Tahniah kami ucapkan. Arni nampak lebih cantik, sopan dan comel bila dah bertudung nie. Tak gitu?

Kalau ada yang belum tengok gambar perkahwinan Arni Nazira dulu, kami nasihatkan anda pergi layan dulu. Comel sangat Arni pakai baju pengantin serba putih.

Dan kami nak lahirkan rasa kekaguman sebab Arni amik keputusan bijak hat dari dunia seni sementara tengah hamil. Kalau boleh berhenti terus mmg lagi bijak. Tahniah lagi sekali kepada Arni dan suami.

Baca Yang Ini Pulak:-

67 responses to (TAHNIAH)Arni Nazira Hamil 2 Bulan

  1. aries_april says:

    wah…
    lju btul x awie ni ya?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      nape awie plak…???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ~EclipsE~ says:

      i hate awie…but i like arni…
      dlu bkn kemain bchenta…last2…
      org mcm awie tue kite bleh bajet cmne pngai dia…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumBLeBee says:

        sblom arni kahwin ngan husband dier skang ni…masuk surat khabar jap kan…kata yg awie dok giler talak ngan arni….then buat arni dlm dilema samaada awie or husband dier skang…..akhirnya dier buat tindakan bijak. bagus arni. tahniah laa…semoga dapat baby boy sperti yg diharapkan….amin~

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • pizza says:

          Aku dok terbayangkan, x ndak ker Arni amek balik anak2 dia dari Awie. Rasanya didikan Arni akan lebih berhemah, kehidupan pun dah stabil.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          hmmm…. org luar maybe x brapa tau kot, tp ade aaa sbb mahkamah bg hak tu ke awie.. bkn sbb aku ni kipas susah mati si awie tu, tp dulu pun aku agak camtu gak, pesal le leh ke ayah, setahu aku mak ni lagi senang dpt hak… well… ade aaa cite2 yg kureng aku dgr, direct source beb… aku kang org TRG hehehe…. Harap2 Arni dah berubah sekarang ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • adi says:

      kira hebatlah tu sayang

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. LUV says:

    Arni sgt sweett…. Tahniah nk dpt baby..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Zaza Muhammad says:

    Tahniah… bestnye org nk ble baby….
    Aries, hubby dia tu penah blaja sekolej ngan akak, tp satu sem je, pastu out!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      oooo…ko knl hubby dier lar nie…???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        personally x kenal le, aku tahu pun sbb havoc satu kolej sbb ramai org tahu dia ni bf Arni. Masa tu Arni dah jadi artis. Diaorg dah kapel since skolah lai, hubby dia tu sebaya ngan aku, Arni junior setahun je…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. aries_april says:

    NAPA KAK ZAZA?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      gagal lar tue…agaknyer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        ya btul!!! x cukup pointer… dia amik information technology masa tu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • air mineral says:

          mintak maaf lah cakap..itu zaman bila…nak dihitung keburukan orang senang..tapi kita tk perlu tengok benda2 macam tu..yang penting dia sekarang macam mana…inilah manusia..selalu duk ungkit, duk aibkan orang..tapi kebaikan orang tu tak nampak..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • zaneus says:

          yup..btul2..stuju..bagi la pluang org utk berubah..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. aries_april says:

    poco…
    aries nk tlis x(bekas la)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. puteriaquarius81 says:

    wah cepatnya.. alhmdllh rezki..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. BUZZ says:

    kalu artis berimej “bersih” peminat sentiasa akn doakan yg terbaik utknye.
    Tahniah Arni!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      yg berimej buruk xkan lar kita nak doakan yg terburuk jgk kan…sampai bila lar nak jd baik nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. aries_april says:

    ya …
    u right BUZZ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. jue says:

    wahhh..tahniah arni..rezeki

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. aries_april says:

    nnt kta tggu rzki kta lak ya kwan2x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aries_april says:

    tu kna tnya laki dia la…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ~EclipsE~ says:

      dato k ckp : relax r dlu…ms pnjg lg…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      tuhla…laki dier dah ade anak…dh besar2 lak tu….so confirm dier xde hal kalo x dpt anak lg pun. sumer laki plak tuh…siti tu kene bertindak bijak…..kalo dier berfikiran jauh…… :) hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. aries_april says:

    enth2x laki dia dh expired…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      cam tau2 jer ko nie dah expired…
      wakakaka…
      misai dier tue kene cukur dulu…penghambat rezeki anak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hyutiwer21 says:

        misai oenghambat rezeki?celupar nak mampos.ko tau tak brp org kat msia ni ada misai dah ada anak?
        cakap jgn sedap mulut je.dah rezeki tak smpai g,soal rezeki tu bukan keja ko r,keja tuhan.kena kat batang hidung sendiri baru tau,hampeh!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hyutiwer21 says:

        misai hambat rezeki?celupar nak mampos.ko tau tak brp org kat msia ni ada misai dah ada anak?
        cakap jgn sedap mulut je.dah rezeki tak smpai g,soal rezeki tu bukan keja ko r,keja tuhan.kena kat batang hidung sendiri baru tau,hampeh!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. jed hijau says:

    Alhamdulillah….Allah sentiasa memudahkan sesuatu perkara yang baik.

    Semuga Arni dan suami sama-sama dapat membimbing diri kejalan yang diredhai. Insya-Allah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. aries_april says:

    amin…
    lma kak jed x mncul…
    oustation ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aries_april says:

    oh lpa…
    akak p cmron kan?
    ada bli apa2x utk aries?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      beli……akak beli macam2 untuk korang sume…tapi…korang tak kasi alamat cam ne nak pos…

      pulak tu…beli bawa balik, ramai yang berebut…takde yang tinggal…cuma beg plastik aje….

      hahaha..jangan marah yeeee…….lain kali akak beli lagi…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. bahulu hangit says:

    alhamdulillah…ade gak baka laki baru ni…pasni xdek dh la kes berebut anak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      kahwin ni dik….nasib2 la kekalau baru kahwin terus mengandung…..kalau tak..macam tok T dan seseparuh org tak mengandung2….

      Allah kasi lambat tu ada hikmahnya…kita kena sabar…..manalah tahu DIA suruh kita perbetulkan dulu perilaku kita ke..biar anak yang kita kandung nanti baik tingkah laku…perangai bebudak sekarang bukan macam kita dulu2…mak bapak ajar didikan agama dari kecil dampai besar…tapi bila dah besar melawan mak bapak…kekadang persekitaran kita yang membuatkan bebudak sekarang susah nak dikawal…..

      Sesiapa yang belum mengandung tuu…banyak2 bersabar…zaman sekarang anak 10 pun belum tentu boleh membahagiakan mak bapak…percayalah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pizza says:

        Aku suka nak berkongsi pengalaman dgn org lain, moga ada perkara baik yg dpt diambil iktibar. Para isteri yg susah nak lekat benih suami, cuba cek balik kot2 ada saka tp kita x tau. Jin pendamping mmg berupaya menyekat rahim dgn izin ALLAH sbb kita ada pertalian darah dgn tuan asalnya. I have come accross kes wanita yg sampai 7 tahun x pregnant. Bila cek balik susur galur, dia mewarisi saka dari datuk dia dgn cara gosokan belakang time org tua tu nk habis umur and she did not realise a thing bout it. Dia buang saka tu, lps 2 bulan pregnant. Selang 3 tahun tambah lg sorang. Dia terasa sayang sbb umur dh lewat anak masih kecik lagi. Jgn main2 penangan saka. Just to share a little bit of experience with u guys.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        Tol tu jed…apa pun tetap tingkat kan usaha, terus berikhtiar dan bertawakal…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sha says:

        uiks…betui ker?? saka nih wujud?? erm…kena check ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    amboi bhlu…
    ayt power…
    BAKA tu…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Zaza Muhammad says:

    hmm yg aku komen lari tajuk x kua aaa tadi….heeheh
    try cni plak. Bkn apa BN… aku dok sedey psl org kite ni lebey exited nk tahu perkembangan MJ yg meninggal tu sedangkan baru last 8 July wase, Natrah juga meninggal… kisahnye spatutnye generasi muda kena tahu… just amik iktibar. Jgn le pertikaikan soal muslim dia tu antara dia ngan Allah. Tp punyelah dia ni memberontak, smpi kan x mahu disemadikan, sebaliknye mendermakan jasadnye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. jed hijau says:

    aku kuar dulu…

    sampai jumpe lagi…bye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. rAdhIAH says:

    Tahniah kak arni…..x sgka kak arni temu jodoh ngan kwn sekelas gak tahniah sekali lg….papepon,jg kndungan n semoga rumahtangga kak arni kekal ke akhir hayt…AAMIN….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. MemBesar says:

    yang terbaik dari Allah swt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. [...] jalan kat sini tadi.. ada baca berita pasal arni nazira. Yes i blogged bout her twice, [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. pening says:

    Tahniah…moge jodoh kali ni berkekalan hndknye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. lily says:

    nara…kan ker arni dh pakai tudung dlu…lps cerai bukak blik…skang pakai tudung balik…tk lah mcm x aziz m osman tu….giler glamer ajer…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ROSE MAWAR says:

    padan muka awie…….tak kenal kaca dan permata.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ricky says:

    manis dgn bertudung..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. cicikgurl says:

    Semoga arni n hubby kekal bahgie sampai akhir hayat n mendapat anak yg soleh dan solehah…amin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. air mineral says:

    pernah jumpa arni kat jackel dgn anak dia…masa tu maybe tgh sibuk buat persiapan kawin dia kut..simple tapi nice sgt..jalan pun tunduk aje, ayu..mungkin dulu dia pernah ada sejarah silam yang tak sedap di dengar..contohnya rampas awie dari erra..masa tu aku frust jugak awie putus dgn erra..tapi bila arni di tinggal awie plak, kesian kat arnie..jd dah boleh agak sape yang gatal sebenarnya dalam hal ni…sekarang arni dah bertudung litup, suami plak dr orang baik2…alhamdulillah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      xdelah…mana ade dia rampas awie dr erra, saje je wartawan mensensasikan cite tu… masa tu errra mmg dah ade plan nk putus tunang ngan awi just x official je…(dr sumber2 yg bole dipercayai) kire awie ngan arni ni bercinta kejap je…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • air_mineral says:

        apa hal plak?aku taulah sebab aku orang terdekat dengan mereka masa tu.ko sape pandai2 je aku tengok sebelum2 ni buruk2kan orang..macam dia je tau segala2nya..bomoh ke?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aries_april says:

    alhmdlh pda allah….
    DIA akn ksi ptnjuk pda orng yg dia bnr2x syg….
    glrn kta kna tggu la…
    same time kna bnyk bt baik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. trAnsForMers says:

    tahniah tahniah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. in311 says:

    pernah gak jumpa ngan arni nih kt kedai mkn kat pandan indah..bawak anakĀ² time lunch hour.dtg ngan kawan kot ..pompuan gak.sweet jer tanpa make-up tp sempoi mcm org tk mandi pun ada gaks.hahahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0