Written by AbangNara | December 9th, 2013

Ternyata khabar angin Aril AF sudah bertunang dan bakal berkahwin dengan seorang pramugari yang pernah Abang Nara kongsikan satu ketika dahulu adalah benar. Gadis bertuah yang berjaya mencuri hati Aril bernama Puteri Erma Edlinda dan bekerja di Saudi Arabian Airlines. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan.

isteri aril af

Majlis pernikahan bakal berlangsung di Wakaf Che Yeh, Kelantan, tempat kelahiran bakal isteri Aril AF. Majlis akan diadakan secara kecil-kecilan sahaja untuk keluarga dan rakan-rakan rapat. Tahniah diucapkan buat Aril dan Puteri Erma Edlinda atas berita gembira ini. Beberapa keping lagi gambar bakal isteri Aril AF dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

esseP.S: Anda suka bergaya? Sukakan kepada fesyen dan trending terkini ? Dapatkan Korea blouse online di Esgesee.com. ESGESEE juga menyediakan dropship service dan prepaid program untuk peniaga fashion online. Harga borong dan servis yang amat pantas, hanya 1 hari penghantaran seluruh Malaysia. Jom dapatkan Korean Fashion terkini dari Esgesee.com

isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af
isteri aril af

54 responses to Aril AF Nikahi Pramugari 20 Disember Ini

  1. cik makcik says:

    ok

    0

    0
  2. woi says:

    macam miz nina! :D

    0

    0
  3. satu says:

    first

    0

    0
  4. Camcomeyje says:

    Awat kening die tinggi sgattttt na……???

    0

    0
  5. sotong hitam says:

    cantik…tapi mcm….

    0

    0
  6. saya says:

    cantek!!

    0

    0
  7. delaila says:

    mcm muka aril jgk..semoga jodoh berkekalan..amin

    0

    0
  8. SentapSelalu says:

    Gambar yg first tu muka dorang hmpir sama ! Congrats!

    0

    0
  9. peminat says:

    Muka copy paste! Sama! :)

    0

    0
  10. halimah jongang says:

    sama je muka dgn aril

    0

    0
  11. Kaymond says:

    Macam muka Norish Karman.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    retis senduuuuuuuuuuuuuuu….

    0

    0
  13. minah jambu merah biru says:

    kalau lah izwan pilus maseh ada dia mesti hepi menyambot adek ipar dia yg jambu ni….muka aril mengingatkn minah jambu ngan izwan pilus semoga dia di tempatkn di tempat orang2 yg di sayangi Allah amin…..untok aril semoga bahgia lov uuuuu….

    0

    0
  14. umat says:

    syukur, sampai sudah jodoh mereka
    semoga kehidupan selepas akad nikah lebih sempurna
    suka dgn statement ‘Majlis akan diadakan secara kecil-kecilan sahaja’
    tak perlu majlis juta-juta, cukup sekadar meraikan pengantin dan keluarga serta mengkhabarkan berita pernikahan….lebih afdal, insyaAllah

    0

    0
  15. Lynn Usj says:

    Alhamduillah semoga majlis berjalan dengan lancar..Tahniah Buat pasangan aril & puteri serta seluruh ahli keluarga…
    xoxo

    0

    0
  16. ikan kembong says:

    alhamdulillah…tahniah..apepon gadis tu mmg cantik.smga aril dpt bimbing die menutup aurat..xpe,slow2…

    0

    0
  17. Mak Temah says:

    lerrr orang kampung ambo kerrr??

    0

    0
  18. linda says:

    cantik bakal isteri aril. semoga berbahagia la hendaknya ye.pasal tutup aurat tu terpulang pada dia la bila nk tutup. nnti dah sampai masa insyallah. dr mcm certain artis tu kejap tutup kejap bukak aurat. lg tk elok.

    0

    0
  19. melaleuca leucadendron says:

    Antara pesanan imam Al-Ghazali
    -Apabila melihat ORANG JAHIL, anggaplah mereka lebih mulia kerana mereka berbuat dosa kerana kejahilan sedangkan kita berdosa dalam keadaan megetahuinya….
    -Apabila berjumpa ORANG JAHAT, jgn anggap kita mulia.Mungkin org jahat itu akan bertaubat pd masa tuanya, sedangkan kita belum tahu bagaimana akhirnya kehidupan kita..
    -Apabila bertemu ORANG KAFIR, katakan, belum tentu dia akan kafir selama-lamanya……

    0

    0
  20. gisele says:

    org kelate ramai gak yg mcm ni yer..tok guru oh tok guru

    0

    0
    • Anonymous says:

      ramai sangat keeeerrr??dah berapa ratusribu org kelate awok jumpa mcm dia ni???yang awk tanya tok guru tu nape?macam lah tok guru tu ayah mereka2 ini???please laaa…..jgn pukul rata ok..????jgn bila tengok negeri kelantan, awk duk expect sume orgnya sama jer.iman, amal, takwa, jahat baik seseorang tu bukan terletak pada kenegeriannya…sila faham itu…

      0

      0
  21. mat tajam says:

    bini aril muka aril

    0

    0
  22. peahcute says:

    muka sama! dah macam aril version perempuan.kehkeh papepun tahniah!

    0

    0
  23. sama cantik sama hensem….
    suka
    suka
    suka

    0

    0
  24. mamalia says:

    indah sungguh ciptaan Allah ini.. Subahanallah.. moga peribadi beliau juga akan indah seperti wajahnya.. amin

    0

    0
  25. nlmr says:

    hmm. ore kelate rupenya.. ingat keyell.

    0

    0
  26. dudu says:

    cantek lh sbb instagram 360 camera bagai .. pelesu semata2

    0

    0
  27. ManaSiti says:

    Maaf out of topic sbb tiba2 terfikir

    Dato CT yg bangga dtg tgk perlawanan bola ada turun ke Pahang tolong mangsa banjir tak? Bukan nk suh singsing lengan berpeluh basah baju tunjuk tgh tunjuk prihatin..tapi sekadar nk tunjuk muka dia pastu berselfie kat IG>..takde punnn

    0

    0
    • akulahperempuanittew says:

      oiiittt!!! sesia je kor dapat dosa…mcm mana la gamaknya kor nak mintak maaf kat DCT nanti ye??? kan berates pic dia org dah spread dia turun padang membantu mangsa banjir bawak mcm2 bantuan berlori2….adehhh….

      0

      0
    • SYA says:

      salam.mohon berfikir dahulu sebelum bercakap.Dato Siti petang tadi ada di SMK GUDANG RASAU.Melawat mangsa2 banjir di sana.Dan utk pengetahuan saudara, beliau telah mendermakan banyak keperluan yang diperlukan seperti tuala,brg mandian,makanan,pampers dan duit utk kanak2.Dan ADAKAH ANDA ADA BERBUAT SEDEMIKIAN JUGA?IF TAKDA,mohon duduk dlm rumah diam2 dan tutup mulut saudara serapat2nya.Sekiranya saudara ingin bertemu dgn beliau untuk meminta maaf atas fitnah yg dilontarkan, adalah molek sekiranya saudara pergi bertemu beliau di pusat pemindahan seterusnya.Sebab sy dimaklum kan esok Dato Siti akan bergerak ke pusat lain pula.so good luck to u!Mind your words next time ya. :)

      0

      0
  28. akulahperempuanittew says:

    Congrats Airil!!!

    0

    0
  29. lyly says:

    gambar rambut kembang tadi kusangkakan mama Rosmah.. LOL

    0

    0
  30. semalu says:

    Yg paling lawa pada perempuan ni bulu kening dia…..arch eyebrow.

    0

    0
  31. Cantik….Padan….muke sma jer…tp aku tak rase bibir tu ori…suntik la tu….Dagu pula tajam jer mcm d ‘modified’….hrp nnti nikah ke sanding ke tak pyh mekap berat2 sbb mmg dh cantik…tahniah….

    0

    0
  32. JAH SINGGIT SETENGAH says:

    Ish cantik nya pramugari ni ..
    kenapa la SEMUA RETIS suka pilih yg ramping2 dan jambu2 mcm ni ???
    Kesiankan la kami2 yg umur 30 an , yg da tak ramping, mcm batang pinang ni.
    Cuba la pandang kearah org biasa mcm kami2 yg da lama gersang ni ..

    0

    0
  33. Meluat org jeles says:

    Mcm ni ckp xcntik???omg! Dia mmg cantik..jgnla jeles sgt okeh. Muka klu buruk..guna camera 360..mmg akan cantik ke??ohh please !

    0

    0
  34. yan says:

    cantik sgt masa pakai tudung hitam tuu….

    0

    0
  35. lalalala says:

    gmbar pes aq pk aril mekap jd pompuan..muke sebijik…

    0

    0
  36. penguin says:

    cantek uolllsss..jgn jelez… anugrah ALLAH SWT

    0

    0
  37. Usin lempoyang says:

    Ya Allah… muka sebijikkkkk sama! itulah yg dikatakan jodoh kan??? dua2 comel

    0

    0
  38. […] Aril AF Nikahi Pramugari 20 Disember Ini (53) […]

    0

    0