Written by AbangNara | June 24th, 2010

ariel peterpan bersalah

Apakah gelaran yang paling sesuai untuk Ariel Peterpan? Ariel Peterporn? Ariel Pria Terhebat? Ariel Jantan Tertangguh? Semuanya layak belaka sebab pihak polis Indonesia dah pun sahkan Ariel Peterpan selaku pelakon dalam video seks bersama Luna Maya dan Cut Tari. You the man bro ~~~

Tapi yang peliknya Luna Maya dan Cut Tari hanya akan dipanggil sebagai saksi sahaja untuk kes nie. Ariel pulak dah masuk dalam lokap. Misteri gak kitaorang sebab apa Luna Maya dan Cut Tari jadi saksi je. Padahal orang cakap muka Ariel tak ada la nampak sangat dalam video-video tue. Paling jelas muka Luna Maya ngan Cut Tari. Ada konspirasi jatuhkan Ariel ke?

Cut Tari dan Luna Maya sampai sekarang nie tak muncul-muncul lagi untuk pemeriksaan lebih lanjut. Ariel plak dah start sakit-sakit sebab tak biasa masuk lokap. Nampak gayanya memang akan hancur terus karier Ariel kalau disahkan bersalah. Itulah sapa suruh rakam video seks. Kan dah kantoi. Wat malu diri sendiri je.

Dan kalau betullah ada 32 lagi klip video seks Ariel bersama artis-artis lain, lu memang pria terhebat kami pernah dengar. Kalah Edison Chen dan Tiger Woods. Diorang patut pergi belajar ngan Ariel.

82 responses to Ariel Peterpan Memang Pria Terhebat, Disahkan Pelakon Video Seks Oleh Polis

  1. aku ler says:

    aku 1st ke? hehehe…dulu sgt minat sama ini mamat dan lagu2 nyer. skrg aiyoh…pk bnyk kali mau putar @ x lagu2nya…

    0
    0
  2. aku 2nd says:

    lagu2nyaaaa dah jd NAJIS bgku….x ada ertinyaaa….lu bikin rosak pemikiran peminat…..sokong lagi artis INDON

    0
    0
  3. elya says:

    haa kn sng krja polis.. Xyah kejar sna sni,sndiri serah diri.. Apapun moga ko insaf la.. Sndiri buat sndiri tnggung..

    0
    0
  4. x-not-x says:

    sayang..berbakat tapi hampeh..

    0
    0
  5. SIOT says:

    SUDAH KU PIKIRIN KENAPA EK SI LUNA MAYA & CUT TARI MENARI TIDAK MASUK LOKAP SAMA2 ARIEL PRIA TERHEBAT. LOH KAN SAMA2 SEDAP SIH.

    0
    0
    • hawaiian says:

      waduh…mungkin pak polisi kira mereka itu perempuan dan mgkin juga mereka mohon agar tidak di tendangi masuk terus ke lokap…ngak gitu dong?tapi bagi aku kalo aku polisi nya mmg aku bisa sula saja mereka itu bg mampuss…hahahaaa..

      0
      0
  6. nuri says:

    tulah orang tua2 kan slalu kata, sesal dulu pendapatan, sesal kemudian tidak berguna lagi…..mungkin kata2 ni tak sampai kat Indon kot

    0
    0
  7. m says:

    sebab nya ariel dituduh merakam video lucah, while Luna Maya & Cut Tari dikatakan mangsa.

    0
    0
    • adeknowray says:

      la…mcm gitu lak?? tapi bukan ker perempuan tu gak yg rela? mangsa aper kejadahnyer…? patutnyer sama2 buat, sama2 seronok, sama2 gak la kena hukum…. emm..dah la aku suka lagu2 peterpan ni…huhu. jadi mcmni lak…

      0
      0
  8. SIOT says:

    CUT TARI UDAH ADA LAKI PUN MAU KASI BODY PADA PRIA TERHEBAT INDONESIA PETERPAN. KOT PETERPAN ASLI BOLEH TERBANG2 SIH. PETERPAN YG INI KENA SERAH DIRI LOH.

    0
    0
  9. cikedi says:

    bodoh..bodoh..bodoh…tu laaa…kalo buat jahat sampai lupa diri n x ingat2 ..ini lah jadinya…peringatan di berikan ALLAH…mmg dahsyat….mengaibkan…semoga kita di jauhi ….tapi lepas ni kalo dia dah sedar …bagus lahh….bertaubat la …zina tuuu!!!!!

    0
    0
  10. Reena says:

    Latest update yg aku baca, Ariel ada gak rakamkan aksi dgn beberapa pria..waahhhh…taste bi gitu…ganas seh..

    0
    0
  11. jogo says:

    ekkkk.ye ker ni musti 2 alam jantan betina semua bedal

    0
    0
  12. indonesia mariii.. says:

    di mana bisa di download video ini sih?
    ada siapa2 bisa berikan linknya..
    mau ngak lihat gimana aksi pria terhebat ini..
    udah dicari dlm internet ngak jupa…
    tolong yaaa…..;)

    0
    0
  13. annedesilva says:

    peh gempak giler aril nie ekk…
    32 tu..
    ape mootif dia buat mcm tu ek?

    0
    0
  14. annedesilva says:

    hebat2;…

    0
    0
  15. Baizura says:

    ari tu kat akhbar ada cer psl mungkin citra bunga lestari pun salah satu dr 32 artis tu..alamak meraung la ashraf sinclair ..dh la sanggup mastautin kat indon…

    0
    0
  16. FTN says:

    gilo aa Ariel ni..kalau betul la.
    baik layan cerita world cup lah..daripada cerita porno nih..

    apsal england tak power lansung ah?

    0
    0
  17. mimie says:

    padan muka lho…jahat bangat…

    0
    0
  18. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    hebat sngt…smpai jd cam ni….

    0
    0
  19. Zaza Gabor says:

    Ye ke? Kesian lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala lala

    0
    0
  20. basshunter says:

    hancur la karier ariel pasni…. patut cut tari n luna pn kne tangkap gak… hebat bangat kamoo ariel…kui3

    0
    0
  21. cun says:

    bila kite mengasingkan hal agama dari kehidupan seharian, segala yang jadi tak jadi hal.. dunia akhir zaman..

    0
    0
  22. Tiffany says:

    Cut Tari n Luna jadi mangsa? Gila bodoh. Patutnye tangkap je diorang skali. Lain la kalo kena rogol, baru betul jadi mangsa. Ni sama2 enjoy, sama2 layan, mangsa pejadahnya???

    Aku tak puas hati betul.

    0
    0
  23. jira says:

    kami sentisa menyokong anda

    0
    0
  24. FASHA_SANDHA NIH! says:

    i dgn jejai je yg pandai cover line…
    buat sama2 sedap je dah la…
    buatpe nak rakam2…
    hahaha…

    0
    0
  25. putri says:

    hebat ke macam ni???
    ini keparat, bukatnya hebat.
    Patut kena sebat 100 rotan @ rejam sampai kojol.

    0
    0
  26. JAI says:

    Sayang sekali..suara sedap kumpulan dah mantap buat hallah pulak

    0
    0
  27. kukukakikukaku says:

    tu padan muka,ko ingat ko leh lepas ke wat menda2 haram tu.x sampai kat akhirat lagi, kat dunia ko dah kne dah.tu la..ada bini ko ceraikan, pastu ko carik bini org lain plak..gilo punyo jantan..huh!

    0
    0
  28. kukukakikukaku says:

    smoga dia insaf kat penjara nnt

    0
    0
  29. shila says:

    siapa kita nk menghukum dia…mybe dia salah…tp pe salahnya kite bg peluang utk dia betolkan ksilapan…kite ni bknnye sempurna…….

    0
    0
  30. Rooney says:

    Sudah ku tengok video nya.

    Ariel memang sangat hebat di ranjang.

    Masakan porn-star dari America meng-offerkan diri-nya untuk Ariel?

    He’s the man lah bro!

    0
    0
    • hawaiian says:

      hebat ke wei??aku tgk bese je cam asian yg lain..omputeh lg bgus kot lyn kat rnjang..hahaa~laki aku lagi power….smpai terdmpar aku di buat nye..hahahaaaaa~~~~

      0
      0
  31. iamxoxo says:

    ariel…mengapa oh mengapa….kan laki bole kawin 4.kalo xtahan 2 kawin jela sampi 4.
    lgi 1, c cut tari 2 la paling patut kena hukuman hebat.bini org lagi tuh.jijik ok.

    0
    0
    • hawaiian says:

      video cut tari yg aku tgk..perghh..da ar bontot penuh bintik2 itam…hahaha..kalo korg tgk fokus betol2..hahaa..
      muke je lawa (boley ar..tp lawa lgi luna maya)…nie pun ariel nk sebat…kan da ternganga mulot somi cut tari…bini main ngn org lain….hmmmm…

      0
      0
  32. pasha panda says:

    takut aku baca berita.kat indon dorang pakat nak rejam ariel ni.so semua amek pengajaran.nak komen cikit.hebat beautiful nara tau berita awal,pengesahan ariel ni tak kuar metro lagi,belum keluar paper lagi rasanya

    0
    0
    • luklu says:

      dalam buliten utama n berita harian on9 keluar dulu..aku buka time tuh BN lum kuar….

      0
      0
  33. tengokdandengar says:

    Lepas ni ke cerai ashraff sinclair plak. Si BCL pon dah buat onar ngan si Ariel Peterpan. Haha… Si BCL ngan Ashraff pon bukan leh percaya sebelom kawen 2h! Ish3….

    0
    0
  34. Artz3 says:

    he even do with mens, or so said the Indonesian police.

    0
    0
  35. jmr says:

    unik tol selera seks ariel peterporn nih..cayalah bro…mesti sangap dok dlm lokap tu…hahahah

    0
    0
  36. Piston Pecah says:

    apa hukuman yang menanti ek?
    ————————————————————–
    Dia Wanita & Juga Terkuat Di Dunia

    0
    0
  37. kakak tua says:

    sah…sakit mental si bego nih.

    0
    0
  38. melayu hebat says:

    malu gue sihh…apa aku mau bicara sama cewek aku yg lain sih..waduhhh..!!!

    0
    0
  39. yaya_yumi says:

    sian lak bc ksh mak die kt paper..sayu hati aku.tp xkot bg ariel…

    0
    0
  40. fiq says:

    tia pa aril…..lek ja…ma c ada masa bertobat

    0
    0
  41. nOj says:

    aiseh pria terhebat. dulu memang minat ngan mamat ni. skang tah la nk minat lg ke tak. laki dia bantai pompuan pun apetah. ceh ceh

    0
    0
  42. Nadri says:

    mula-mula menafikan, tp sekarang mana mungkin boleh menafikannya lagi..nikmatnya hanya sementara, tp kesan daripada perbuatan itu boleh mengaibkan diri & keluarga..tu belum lagi menggelapkan masa depan dlm industri hiburan..

    0
    0
    • Ryta says:

      Itulah kalau akal letak kat pala lutut….
      Agama ada diketepikan, nak gak ikut nafsu serakah dia tu….
      Aku harap Ariel Peterporn insaf di penjara…masih belom terlewat untuk bertaubat….

      0
      0
  43. ilani says:

    bodo nye ariel…dengan laki pn nk rembat..
    huhu…malang nsb wanita yg mengenalinya..
    rupanya gay…

    0
    0
  44. berani buat berani tanggung daa..

    0
    0
  45. lantaliban says:

    x tau nk ckp pe lg mmg mgkuk ayun…sdri mau egt daa….tp ko bgtau lah kat 2org tu ..aku pon nk gak gile ko cun gile u hga mjlat jari u….huhuhuhuhuhuhuhu

    0
    0
  46. Nesloaissatu says:

    sape2…ade x link video tue??hehehe

    0
    0
  47. missh eyja says:

    spatot nye.. luna and cut pon x ley jd saksi jer..
    cz dy bkn d’pksew tp sker rela kan?? klu x nper smpai uat video.. so phk b’kuase xley brat sblah.. ketiga2 nye bslah so sume ptot nyer kner hkum.. baru adil.. btowl x??

    0
    0
  48. hambik ko….malang bertimpa2…

    0
    0
  49. […] Cut Tari. You the man bro ~~~ Tapi yang peliknya Luna Maya dan Cut Tari hanya akan dipanggil […] Beautiful Nara This entry was posted in Gosip Artis Malaysia and tagged Ariel, Disahkan, Memang, Oleh, Pelakon, […]

    0
    0
  50. Ariel kuat….
    kahkahkah…
    Ingin jadi pria terhebat..??

    0
    0
  51. lalala says:

    Apa la, video seks pun nak heboh, bukannyer Areil rakam nak buat BF n jual sampai untung.

    Sepatutnya cari la sapa yg leak it out.

    Budus punya Indonesian police n mahkamah.

    0
    0
  52. pening says:

    Hai..ntahla Ariel..da ade talent menyanyi tu yg nak pegi wat video terhangit kau tu…ape ke jadahnya..itulah kalau nafsu menguasai akal, nilah padahnya…

    0
    0
  53. aril sot2... says:

    aril… sedap lah nko hingga ke lubang neraka…

    0
    0
  54. Mak says:

    Mak terjezuttt Ariel main dgn 4 lelaki. Mak musykil nak tahu sapa 4 org lelaki tu. Artis mana ye … Atau anak ikan dia. Sapa top dan sapa yg jd bottom? Mak musykil.

    0
    0
  55. ezree says:

    Tu la berani buat berani tanggung…tuhan nak bagi ariel dan lain-lainnya insaf, kat dunia tuhan dah balas, apakan lagi di alam akhirat. Ini renungan untuk kita semua. Sesal dulu pendapatan sesal kemudian tidak berguna. Apa-apa pun bertobatlah kamu semua..sementara pintu tobat masih terbuka luas. Amin

    0
    0
  56. red_warriors says:

    indon mmg bangkai…sial..

    0
    0
  57. kentangkimpul says:

    iki podo ngomong opo to?

    0
    0
  58. DramaStim says:

    Ariel dan indonan yang lain adalah bangsa rumpun Melayu
    Kenali sejarah nenek moyang Melayu kamu dalam Blog Mistisfiles Alter Terahsia Bangsa Melayu iv

    Yahh Ariel silakan nikahin Luna lepas tu baru hentam, henyak ikut mana suka (bukan jubor)

    0
    0