Written by AbangNara | June 21st, 2010

ariel peterporn luna maya

Hebat!!! Memang Ariel Peterpan layak digelar Ariel Peterporn. Rupa-rupanya bukan hanya dengan Luna Maya dan Cut Tari je Ariel merakamkan video seks dia, tapi dengan 32 lagi artis dan selebriti Indonesia. Memang jantan habis Ariel Peterpan nie.

Antara artis lain yang dikatakan terlibat ialah Ratu Felisha, Aura Kasih, Andhara Early dan vokalis band SHE, Melly Herlina. Kami tak berapa kenal sangat diorang nie tapi kami rasa memang diorang nie semua cun-cun belaka. Tapi macam mana diorang nie boleh terjerat dengan ayat-ayat manis Ariel? Misteri sungguh.

Dengar ceritanya pihak polis Indonesia memang dah sahkan yang memang betul Luna Maya, Ariel dan Cut Tari terlibat dalam rakaman video yang tersebar luar hari tue. Paling tak tahan Luna Maya siap cuba buang tatu kat bontot dia tue. Tapi terkantoi jugak dengan polis. Cekap dan tuntas jugak polis Indonesia nie.

Nampaknya Ariel memang layak digelar jaguh seks Indonesia. Semua artis Indonesia habis dihentamnya. Anda memang hebat Ariel. Tahniah kami ucapkan.

108 responses to Ariel Peterpan Disahkan Merakam Video Seks Dengan 32 Lagi Artis Indonesia

  1. zaza says:

    mau semua kalut cari video terlampau dia nih

    0
    0
  2. divonz says:

    gler ah ariel ni!

    0
    0
  3. selipar hijau says:

    ptt la bini mntk cerai.. Dh ada anak p xsdr diri! Dia pki pil kuda kot hahahah..

    0
    0
  4. nobody says:

    ngn bini dia pon dia kawen pasal dh terlanjur..sama la tue laki bini..kihkih…

    0
    0
  5. gall says:

    heee.. takuttt!

    0
    0
  6. selipar hijau says:

    mmg diorg tlnjur p ariel ni jnis kuat nafsu hahahah.. Tu yg bini xtahan.. Cm kes tiger woods pulak kn.. Huhuhu..

    0
    0
  7. tyra says:

    jgnla ade laki mcm nie kt malaysia…nauzubillah..minta dijauhkan..amin…

    0
    0
  8. Jeon Ji Hyun says:

    Gilossss Areil nih.. hebat bangat lo!

    0
    0
  9. arman says:

    tahniah lo ariel..lo memang jagoan asia..ngah ngah ngah..

    (kalu mamat ni datang malaysia..aku tak kira, aku nak jumpa dia, nak salam dan tabik kat dia..)

    :))

    0
    0
  10. nana says:

    macam kes edison chen juga

    0
    0
  11. hanna bella says:

    HEBAT ar dia nie!

    0
    0
  12. neda says:

    eii, xske tul ngn aril peterpan ni…cmne la luna maya yg cntik tu leh terpikat…huhu…xpdn lgsg…nk yg cantik je huhu..

    0
    0
  13. abang aiskrim says:

    ariel the best..dan mungkin bila nanti, kita kan bertemu lagii, satu pinta ku tolong kau coba main dengan ku lagii… apa apa an si..

    0
    0
  14. natts says:

    dah tak minat airel lagi…

    0
    0
    • Roh says:

      Aku tetap minat sbb lagu dia best best. Hal peribadi, tak nak masuk campur.

      0
      0
      • gosipgurl_fea says:

        Roh aku memang salute hang .nila kali pertama aku dengar komen berkualiti camni. kontroversi peribadi dgn kualiti product dia keluaq takbleh campur tu memang betul baru minda urban :P

        0
        0
        • ko pn same says:

          aku pn stuju..ariel mmg bangsat tp lagu dan suara die tak bole dinafikn bagus..
          still akan dengar lagu2 peterpan cuma hilang respek pd die sbg seorg muslim je la

          0
          0
        • sang says:

          btul la……bt apa nk campur hal peribadi dia..sbg penyanyi lagu dia mmg best..sore pun sedap!!bukan buat idola pun cm layan lagu dia jer

          0
          0
  15. saya says:

    ariel.awak melukakn hati saya.

    0
    0
  16. momo says:

    ahh…ariel dah la aku minat jd cam ni lak…huhu

    0
    0
  17. adeknowray says:

    mesti artis2 yg lain tgh cuak…takut2 diorg pun kantoi main dgn ariel. dah la saya suka peterpan…huhu…

    0
    0
  18. jane says:

    hmmmm dia nak lawan ngan ‘tiger wood’ ke..ggggrrrrr waduuuhhhh terrer bangat sih….

    0
    0
  19. jentayu says:

    Klu dah sampai 32 orang…apakah boleh jadi ada yg betul ?

    0
    0
  20. mok says:

    32 orang tu artis…yang bukan artis tak terkira gamaknya. jijik dowh

    0
    0
  21. bawahlicin says:

    tapi aku tengok kote dia tak besar sangat pun..ish..

    0
    0
  22. fadzioriq says:

    puas lah dia kat dunia nih…haha

    0
    0
  23. rashid says:

    Memang jantan sejati…tapi api neraka untuk mu menanti…

    0
    0
  24. TABUAN says:

    Korang jgn salah sangka… Ariel PETERPORN bukan nak ikut tiru Edison Chen..

    SEBENARNYER…

    Dia nak jadi mcm DUKUN LIUR tu.. yg nak jadi kebal dgn merogol dan minum air liur mangsa sampai 100 orang tu..

    Si ARIEL PETERPORN pulak nak kena buang air ma$i dia pada 100 orang artis pompuan seksi kalo nak kekal jadi selebriti top..
    tapi malang.. baru 34 orang.. dia pun kena NABBED !

    kwang kwang kwang…. :(

    0
    0
  25. aku says:

    indon ade ariel-hong kong ade edison chen..kt ngare omputih ade tiger woods…msia?jeng jeng jeng…mestia d eni..kite je xtau pasal polis msia takot ..kite tgk jela nti..sape la yg akn terkantoi ngn media..

    0
    0
  26. hate girl says:

    kat malaysia pn berlambak yg spesies cm ariel n luna maya ni…..lau x…xkn 3 4 pg msih ade dlm club….kta je yg dop puja n agung2kn dieorg ni…

    0
    0
  27. LOL says:

    kalau la aku ni wanita,aku dah serah tubuh aku yg lazat ni untuk santapan ariel peterporn nih..wow..i loike!

    0
    0
  28. gedik says:

    wow… best nya dpt artis yg cantik2 kat indon…

    0
    0
  29. lyka says:

    aq nk tnya ne,nk tgok porno dorg ne cm mn erk?

    0
    0
  30. Tiffany says:

    Polis Indonesia memang tulus dan jujur dlm menyiasat.

    Media Indonesia juga sangat tulus menyampaikan maklumat.

    Baru la kita tau benda sebenar.

    0
    0
  31. kak ROS says:

    wah..aku da tgk video luna ngn die ngn cut tari..waduhhh…hahaha~~snjata xbeso mane pun tp rmai yg lekat ngn si ariel nie…siot je~~ngeeerrr dowhh!!indon kan pndai main ayat…cam kat mlysia gak..antre mnjdik org x je la…jauhkan la…ntah2 agnes monica pun pena ngn die..hmmm…mposss…ternganga la mulot pmpuan2 tu sume…da kntoi…rupenye jntan ariel nie da byk main ngn sume pmpuan…so korg bkn the ones di hati ariel lar..haha…rasekan bala..kan da jtuh air muke n career for sure hancuss!

    0
    0
  32. amy_comel says:

    polis m’sia..bila lgi?

    0
    0
  33. hehehe ariel ni anak buah pelakon lelaki cina tu ka abiz smua pelakon prempuan dia ehem2 tahniah2…

    slamat aku xminat peter pan…wah2

    0
    0
  34. sape2 je says:

    edison chen versi indonesia….haha

    0
    0
  35. Kepo2 says:

    Waduhhhh ariel…hebat sunggoh kamu ya mau lawan tingerwood mamat ni..tapi dia jgn lupa hidup ini hanya sementara sebelum tibanya mati

    0
    0
  36. dia says:

    ih…mw dong ma ariel
    lumayan buat koleksi sama cwo juga ne…

    0
    0
  37. antu_pocong says:

    pak ariel ni sebenarnya org lombok…….hahaha…layan 4shared.com…n carilah video n taip luna maya…panti korang hapi….hahahha

    0
    0
  38. basshunter says:

    edisen chen indonesia…hebattttttttttt!!!!!

    0
    0
  39. lanyat says:

    laaaa…..banyak awek kat sini yg jeles….sume tunggu beratur nak kena sekali jugak….

    biarla la hal dia….klu i…hentam jugak…idola beb…mana tak nya….lawa giler kot cewek dia…

    yg komen tu sumek awek hipokrit…gemuk gemuk.,…kat rumah main jugak….

    tgk la video felda, papa gile…sama jer….

    paling penting…buat mesti merngaku….jgn selindung dan busukkan agama….manusia ada hak…muslim ke tak hal dia….

    0
    0
  40. sweet_blossom says:

    tak sangka la ariel mcm tu.tapi honestly,i rase die mcm macho gle la..hehehe..dasyat betul 32 org..bukan calang2 la..

    0
    0
  41. aku says:

    sbb dia dah tua beb.. hensem gitu.. lerni budak sekolah tingkatan 1 pun dah reti main …. nak tunggu usia dia cam ariel.. aku rasa lebih dari 32 org dia leh main.. hahaha

    0
    0
  42. ajenjeng says:

    Mat indon mmg ayat power.. Sebab tu la ramai gadis malaysia ikut mat indon lari ke Lombok… hahahahhaha

    0
    0
  43. sitifazelahh says:

    nape nk salahkan ariel je, dah suke same suke..same je…kalu x, xkan jadi plak mcm ni

    0
    0
    • Setia9 says:

      betul.. betul.. betul.. artis pompuan yg terlibat pun kena salahkan jugak… siapa suruh jadi ikan nak kena ratah dengan kucing….

      0
      0
  44. jira says:

    mari kita lihat aksi panas dan berahi ariel n luna maya d laman sayangtv, baik punyaaaa

    0
    0
  45. karut says:

    itulah kehebatan makan jamu asli..BERES!!!

    0
    0
  46. jantan baik says:

    hantam lah aril mmg pompuan2 tuk d hantam peduli apa dgn orn lain,org lain ckp bolehlah tp klau dah tekangkang depan mata takan tahan tengokjeeeeeeeee,skrng dah akhir zaman dunia makin muda pak haji dan pak ustazpun kalau dpt peluang takan di lepaskanya

    0
    0
  47. momoxmann says:

    tapi dia mmg power!!

    0
    0
  48. reyta a.ka melor says:

    hebatlah aril ni kalo pompuan tu semua menadah jer kat dia.hahahahaha…cayalah!

    0
    0
  49. apple says:

    mau kalah record org minyak..

    0
    0
  50. lantaliban says:

    kan jd tau ladan!!! hrap2 ppuan2 yg kaki commet2 tu klau ade yg mcm tu insaf2 lah……………..pantang lelaki ajak nk je huhuhuhu

    0
    0
  51. sizuka says:

    dgr citer dgn bunga citra lestari pn ada jugak…betul ke…masa dia belum kawin or lepas kawin dgn asyraf sinclair…tu la, pompuan malaysia 10 kali lg baik dt seberang…

    0
    0
    • zamri says:

      bangsat ko ni. pandai2 aja mengata orang. mak engkau tu pun bangsat, lahirkan bangsat macam ko. pompuan malaysia la paling banyak video 3gp dalam kawasan asia tenggara ko tau? 10 kali lagi baik konon. aku main mak ko nanti baru tau.

      0
      0
  52. gino says:

    ariel memang pejantan tangguh….
    Ariel merupakan cermin bangsa kita yang kita lihat di luarnya damai2 ja
    tapi di dalamnya………?
    q yakin masih banyak ariel2 yang laen di negeri tercinta ini

    Bravo ariel…………
    Jangan takut…..

    0
    0
  53. hotz mama says:

    sudah lah tu ariel .. kisian artis yg ko dh rsmi kan tuh … cntik mcm mna artis tu pon .. x de dh org nk .. bruntg bha ko dpt luna maya tu .. tp .. aiai .. dlu aq mnat kat kmpulan ko .. mnat bngt tapi krang engak mnat deh. . . ape2 pown kmi anti playboy. . .smoge allah mbuke pntu aty aril aminnnnnnnnnn. . . . .

    0
    0
  54. student bandung says:

    luna tu cun masalahnye..tak sgka..isk..hahahahaha
    kelakar la..hahaha

    0
    0
  55. maria says:

    alah…macam kalian suci kali…kalian main perkosa, siapa lebih parah…

    0
    0
  56. luna mayat says:

    lepas ni Airel boleh buka business makjun kuat peterpon mesti laris dipasaran…….

    0
    0
  57. awe donde says:

    hai luna.. mcm berminat jer…

    0
    0
  58. zamri says:

    aku pun nak jadi cam ariel. alang2 tak sembayang, tak ikut cakap tuhan. baik aku main sepuas ati..masuk neraka pun takpa. sapa nak jadik pornstar? meh sini. jangan risau, kote aku tak besar negro…main pun tak ganas. janji sama2 puas. janji sama2 pancut. bes tau…aku jilat satu badan…jomz

    0
    0
  59. NARA says:

    masyaAllah..

    0
    0
  60. batang panjang says:

    uk aloh itu bisa aja batang sama lubang ketemu pasti hangat.yok main yok sapa2 mau batang ku keras nih

    0
    0
  61. kudo bolang says:

    ARIEL.. pas ni bukak kelas.. kami nak daftar… heheheh ” tunjuk ajar ku sifu ” ahaks..sss

    0
    0
  62. no need says:

    huk, watch of ur words mr zamri, apa yang dikatakan satu doa, yes, you got fun in ur life, tp akhirat tetap menanti.baca n ambil pengajaran la pasal yang terjadi, know you gonna be mad at me, but hope ni dapat ko pikir2kan bila senang,

    0
    0
  63. awek KL says:

    peliknya manusia..buat dosa macam xakan mati…

    0
    0
  64. wan royal says:

    aduss ko org ni hampeh betul…nak buat dosa buat la…tapi ingat ada balasannya….neraka la jawapannya….
    tapi aku sedih dgn hal ni…..semua pompuan tu isteri org….lu pikir la sendiri…bila ini terjadi pada kita….. ya allah jauh kan la bala macam ni ya allah…..amin

    0
    0
  65. WANNY says:

    spe nk rogol aq sila isi borang..
    kena cium aq dlu aw

    0
    0
  66. acab says:

    ad video2 aril x??
    haha

    0
    0
  67. ahmad says:

    semoga Ariel bertobat dan dapat hidayah karna tidak ada kata terlambat untuk bertobat selagi masih bisa bernapas dan jangan dengarkan yg mencampakkanmu karna mereka tidak punya hak menghukum selain ALLAH…OKE Ariel

    0
    0
  68. truly says:

    siapa yang mau video ariel-luna maya, ariel-cut tary. silahkan hubungi saya…..

    0
    0