Written by AbangNara | June 24th, 2010

ariel peterpan gay

Memang hebat gila punyalah Ariel Peterpan nie. Bukan dengan perempuan je dia buat video seks, ngan laki sekali pun dia bantai. Nie bukan setakan Ariel Peterporn dah nie, nie Ariel Petergay pun ada gak.

Cuba dengar sikit apa kata polis Indonesia:-

“Setakat ini pihak kami telah menemui 32 buah video yang mana empat daripadanya adalah aksi dia dengan laki-laki,”

Kalau Tiger Woods dengar kehebatan Ariel nie mesti dia sanggup turun pergi Indonesia nak belajar. Tiger Woods pun setakat main ngan pompuan je. Ariel nie laki pompuan pun dia tibai. Memang gile hebat.

Kita tunggu kot-kot ada video seks Ariel ngan haiwan peliharaan dia plak. Itu lagi hebat tue.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

110 responses to Ariel Peterpan Ada Video Seks Dengan 4 Lelaki? Memang Gila

  1. jane says:

    jantan betina dia bedal…..waduh waduh …

    0
    0
  2. tidak mungkin says:

    waduh..peterporngay..elok di penggal jer nih

    0
    0
  3. nothing 2 say says:

    knp aril jd macam ni sadis nyer.. suka semua lagu2 dia…..

    0
    0
  4. azs says:

    ee..pasni nk boikot all about him..so suck!!!!

    0
    0
  5. yaya says:

    ske suare n lagunye….xtau cmna karier die pasnie.

    0
    0
  6. nobody says:

    memang bole jadi pelakon porno la taraf dia nih..hampeh tol! tak kesian ke ngn mak bapak??

    0
    0
    • Ryta says:

      Lepas ni komfem karier dia akan hancur!
      Agaknya mmg banyak produksi porno esp. antarabangsa punya akan bagi dia jadik pornstar!!!
      Hohoh….

      0
      0
      • btgblues says:

        Sian dia..takleh nak salahkan dia gak…yang beratur ambik turn nak wat vdeo ngan dia tu apahal….semua artis ngetop tuh…ni mesti cerita Pria Tertangguh Ariel tersebar di kalangan circle of friends tu yang berebut ambik giliran…kikiki termasuk gak gayboy kot….

        0
        0
  7. nona says:

    bila nafsu dah menguasai akal mcm ni jadinya. sebab tu Allah bagi manusia tu Akal. suruh berfikir sebelum apa2 nak buat. Bila tak gunakaan anugerah Allah tu, ini lah akibatnya….nyesal tak sudah la. Jadikanlah ini pengajaran buat kita semua.

    0
    0
    • Ryta says:

      Betol tu nona….
      Setakat muka ensem, tapi akal letak kat pala lutut, mmg camni la jadinya! Maklumlah…dulu fofular, tu yg lalai suruhan Tuhan…main sebarang jek! Kufur nikmat namanya ni….
      Apa2pun aku harap agar Ariel mencari ketenangan diri dan belajar2la ilmu agama sebelum maut menjemput!

      0
      0
      • fasha here says:

        kenapa ek yang cun cantik jelita, handsome gagah perkasa selalu di kaitankan dng gejala sosial. Yang kurang cantik selalu diketepikan, menyepi diri, rasa rendah diri dan sukar dalam jodoh.

        0
        0
        • fasha here says:

          Kalau tgk yang banyak bezina pun mesti gadis gadis yang cun. Yg kurang cun tu kurang sikit kot.

          0
          0
        • Ryta says:

          Sebab gadis cun perasan dunia ni diorang yg punya! Padahal muka cantik yg diorang dapat tu kurniaan Tuhan….
          Gadis yg kurang cun, sedor diri sket!
          Kang kalau gadis tak cun pun berzina, apa plak orang kata? Dahla muka buruk, perangai pun huduh! Haa…saper nak jawab tu?

          0
          0
        • Fifi says:

          ape ke bengong… jgn la amik contoh kat artis ye. kbnaykkan artis/ penyanyi popular yg muda2 memang cun2… kau pun sure prefer nak tgok singer/ hero/ heroin cun kat tv. kalo x cun susah skit la cari mkn kat msia nie.. ramai yg digilai pun cun cun kan. (ada ke artis muda popular yg tak cun?) artis ni dah popular sume cite buruk jdi sensasi. jgn generalise kata sume yg cantik, hensome tu sosial. yg kurang cantik tu ok je. aku tgok ramai je muka yg macam pecah umah (bukan artis) buat benda tak senonoh, rakam gambar bukan2… cuma sbb diorang bukan artis je… lgpun kalo buat benda bukan2 camtu bahan tu memang tak popular pun, org pun geli nak tgok.. nti kena kutuk dah ar muka x lawa, perangai buruk pulak…

          0
          0
        • Fifi says:

          to cik ‘Fasha here'(mimpi jdi Fasha Sandha ke?)….Kes berzina ke etc popular sebab org tu popular (kebnaykkan sbb cun/ hensome). kalau org cantik wat video porno, tarik perhatian org. tpi kalo yg tak cantik buat video porno, tak popular la sbb x ramai org nak amik port.. rase nak muntah ade ler.. don’t judge the book by its cover. org nak buat jahat tak kira rupa paras la…

          0
          0
  8. acquagirlz says:

    dia ni biseksual semua hentam jgn lah pulak pasni ada binatang atau ngan kanak-kanak.confrom kena rejam smpai mati lah jawabnya!

    0
    0
    • cubetrytest says:

      skang pon da mmg patut kne rejam dah smpi mati dah…sebabnye die da pernah kawen tp masih berzina…

      0
      0
  9. adeknowray says:

    what???? x mungkin….!!!! 2 alam rupernyer….??? tapi still layan lagu peterpan sbb lagu2 diorg besh..

    “kau buat ku terjatuh dan terjatuh lagi….lalalalala….”

    0
    0
  10. Maey says:

    Ariel peterporngay ni adalah Edison Chen Indonesianal.

    0
    0
  11. Fact-oriented Person says:

    Dah Indon tu memang buat perangai Indon jugak…

    Dasat btul la Ariel..memang sex maniac.

    And by the way, I hate Indons.

    0
    0
    • gilo says:

      jgn takbur beb…nanti anak cucu kawin dgn mamt/minah indon???

      0
      0
    • ekeeke says:

      hehe..i like…

      0
      0
      • Eden says:

        x baik beb… kalau kutuk lebih2 nanti takut itu lah yg tersangkut ngan kita… hihi.. jgn mare…

        0
        0
        • Fact-oriented Person says:

          No big deal. Tapi kalau dah ketetapan Allah nak taqdirkan sebegitu andainya, I’d accept.

          But still..I hate Indons, for reasons.

          0
          0
    • cubetrytest says:

      aku rasa ada bahagian kt indon ni da x amik port pasal agama nih…org islam selamba kawen ngan org kafir tanpa tukar agama…bapak bg anak murtad atas alasan utk kebahagian anak…aritu dgr cite gus dur bapak pluraliti tu pon lepas die pass away ada org nak jadikan wajah die sebagai patung budha atas alasan seni tp famili die x kesah pon siap bg galakan lg…adoyai…kiamat sudah dekat

      0
      0
      • jane says:

        org indon ni memang gilo…… kalau yg alim tu alim la sangat sampai fanatik….. tapi kalau yg tak alim tu suka2 hati je dia org nak hidup macam mana yg dia org nak… nak masuk islam nak keluar islam nak bela anjing nak bela babi …..sewel…

        0
        0
        • mus says:

          negara n agama tu x salah la. yg salah tu manusia… org yg membuat kesilapan… kafir sekali pun x semestinya b’buat jahat… bg sy, kawin campur tu pun bkn masalah… yg masalah… sebab, lihat saja d negara2 yg mahukan org b’tukar agama bila kwin, brapa banyak yg menanggung sengsara kerana x dpat kembali ke agama asal selepas di sia2 kan oleh suami… ni hanya pendapat. agama apa pun x ajar kita keburukan… biar bela apa jenis binatang pun bkn la isu… sebab semuanya ciptaan tuhan…

          0
          0
  12. lladynoe says:

    Nauzubillahminzaliq…….Takut bile bace psl kisah si Ariel Peter**** ni….Terbayangkan Hukuman n Azab yang bakal dilalui didunia n akhirat…Semoga tuhan bukakan pintu taubat kepada mereka yang terlibat dan diampunkan segala dosa2nya…AMIN……

    0
    0
  13. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    X THN TUL LA MAMAT NI..GILA NYA POWE.

    0
    0
  14. Zark says:

    Bila ALLAH swt menjatuhkan bala berupa gempa bumi, tsunami dll…terimalah hakikatnya ianya berupa pembalasan terhadap kemungkaran.

    0
    0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      yup..u are right….
      :-)
      dnia akhr zmn..mcm2x leh kta lht…

      0
      0
  15. berus gigi says:

    yelah betul tu

    0
    0
  16. saya says:

    ygdenga pompuan mmng dah konfirm, yang dengan laki x konfirm lg…jgn kata pa2 lagi la

    0
    0
    • fasha here says:

      Tapi polis indon dah tengok video ariel dng 4 lelaki yang belum disahkan identitinya.

      0
      0
  17. reyta a.ka melor says:

    I just enjoy the song and never bother about the personality & individuality. tp mmg tak layan lagu indon sgt sbb asyik kutuk kita jer indon ni.hahaha
    kire mmg universal soldier lah mamat ni.

    0
    0
  18. fifie says:

    euwww x senonohnye die ni..sume die bantai…
    adoiii bile dh kantoi cmni kan malu diri sndiri,malu kluarga,malu industri dan malu negara…haishhhh

    0
    0
  19. kakak tua says:

    TOLONG ban artis macam nih dr masuk ke Malaysia. Artis Mesia yg tak senonoh pun x payah la nak masuk kaca tv. Menyampah betul dgn diaorg ni.

    0
    0
    • SIOT says:

      BETUL LA ADA ARTIS MALAYSIA KITA PERNAH BUAT VIDEO PORNO DGN SELAMBA JE BERLAKON.

      0
      0
      • Ryta says:

        Sbb apa? Pihak yg berwajib diamkan diri aje! Cubala strict sket tak kira la ko tu hartawan ke, orang kenamaan ke, artis ke, rakyat biasa ke….kita kan ada undang2 yg saksama ke atas semua individu….tapi mana dia semua tu?

        0
        0
  20. melayu hebat says:

    Filem Terhangit bulan ini..hahaha..

    0
    0
  21. hawaiian says:

    mmg rmai artis mlysia yg wat video porno cmtu..cume duet bwh meja ar…kasi ttup mulot n media..da jdik lumrah skg nie..hmmm..kalo btol la ariel ngn laki lak..mmg burung jenis kuang ajo nie..hahahaa~~
    for sure nye die de siplylis nie…penyakit kelamin…probability teramat la besa nk infect nie…huh~ngerri dowh…

    0
    0
  22. dDfabulous says:

    perghhhh…ngan laki pun dia main…nak try la Ariel…

    0
    0
  23. Piston Pecah says:

    dengan lelaki?gilo ko apo?

    0
    0
  24. Qiefly says:

    waduh2….gawat nie….mmg hobby ariel ni sngt pelik kumpul vieo lucah wat koleksi sendiri….

    Entry terkini : 10 Perkara Lelaki Harap Kamu Tahu.

    0
    0
  25. Mmm..... says:

    Biar tebuka skt mata orng indon ni.Jgn ingat org2 dia semua hebat2.
    Tp ariel ni dah trlampau hebat la pulak!
    Boleh jion de club with DSI ni.hehehehe…..

    0
    0
  26. tobiey says:

    sayanglah. suara ariel dah la sedap…

    0
    0
  27. cikelon says:

    bodo nye ariel…dengan laki pn nk rembat..
    huhu…malang nsb wanita yg mengenalinya..
    rupanya gay…

    0
    0
  28. tiha says:

    huhuh sampai cenggini ye dunia2x….^^,

    0
    0
  29. yiyi says:

    betol ka x?

    0
    0
  30. SNSD says:

    muntah darah aku…………….

    0
    0
  31. makterkesima says:

    nok……mak tak sangka ariel ni kaki belakang…..adoi mak kalau jumpe die ni..tau la mak nak buat ape…….ariel1000x sampai tertido.hahahhahahhahahhaha

    0
    0
  32. qwer says:

    that so goos to be a police!!!
    i want to be 1 of the police…to investigate(watchout n enjoy) the homemade sex tape!!!!

    0
    0
  33. makin gelap masa depan die ni..harap sore je sedap…nasib2…

    0
    0
  34. purplehag says:

    jangan la kita asyik hentam artis seberang je yang di sini pun belum tentu ,entah2 sama teruk tapi belum kedapatan lagi kan..kan..kan

    0
    0
  35. Hmm… menarik. Terus rasa malu sbb pernah minat lagu ariel. Idola ke neraka nih.

    0
    0
  36. maria says:

    semoga ariel ni segera insaf n bertaubat..syg sgt coz dia ni berbakat besar n ade ramai peminat..i really love his songs..

    0
    0
  37. gelas kaca says:

    hey beautifulnara!xpayah la wat crita pasal artis indon..benci giler la mcmni…support artis mesia lagi bagus..aku benci tol la artis2 indon ni…cuba u all check balik logo beautifulnara n tagline dia…
    “BEAUTIFULNARA,MARILAH BERGOSIP SECARA BERHEMAH,Blog Hiburan Sensasi Dan Terkini Tentang Artis Malaysia”

    APsal crita artis luar plak..indon plak tu…

    0
    0
  38. fadzioriq says:

    gle seks per???huhu

    0
    0
  39. TABUAN says:

    ABIS MASUK LONGKANG KERJAYA SI ARIEL SEBAGAI PENYANYI…

    LEPAS KELUAR JAIL NANTI DIA BUAT KERJAYA BARU PULAK.. SEBAGAI…..

    ARIEL THE PETERPORN STAR………!!!!!

    :(

    0
    0
  40. apa2 ajer says:

    Ariel PeterPornGay… hahaha

    0
    0
  41. Roh says:

    Kesian dia… harap akan berubah pas ni.

    0
    0
  42. missh eyja says:

    xkn buat hbungan sjenis.. u all nie bia btol??
    jgn uat gossip y bkn2.. cian ariel..
    pape pown bia phak bekuase tn2 an

    0
    0
  43. aX says:

    dah bosan wat ngn pompuan, nak try ngn laki plak..terok betol..

    0
    0
  44. abg jack says:

    abg cian kat diorg teutama luna ngan maya karin..ehh cut tarik tuhh.
    byk org buat dosa tapi x ramai yg mengaku mcm cua soi lek…dia bapa seks malaysia
    ariel…cuma peterporn biasa jek x de klasss

    0
    0
  45. ribut says:

    ‘Product” baru keluaran indon….bukak mata sket weiiii….

    0
    0
  46. abisla masa depan die pasni….

    0
    0
  47. joemiel says:

    The Fact & Truth..GOD knows…however Ariel you tHe MeN & cool dude..!! : )

    0
    0
  48. Nadri says:

    hebat di pentas dan juga hebat di ranjang..mmg kelas ariel TV..

    0
    0
  49. Jagur says:

    Kacida pisan, padahal perempuan berdasrkan data mah lebih bnyak dari pada laki-laki…….cik atuh seepkeun heula weh stok perempuan…he..he..he…..PEACE..

    0
    0
  50. Gay terhebat plak….
    hehehehehee…..

    0
    0
  51. alan says:

    Allah tunjuk ini semua supaya kita semua kembali ingat pada kekuasaanNya….ingatlah kalau Allah buka aib-aib kita semua, nescaya kita hanya mampu sujud…tak mampu berjumpa dengan sesiapa pun kerana malu… Allah buka aib dia, sekurang2nya di dunia boleh diselesaikan…setiap kejahatan dan kebaikan walaupun sebesar zarah akan dibalas Allah..
    Istighfar banyak2…semua orang ada aib masing2..

    0
    0
  52. yus says:

    dia buat gangbang la. Bukan dia buat seks dengan lelaki. apa da.. ini mesti 4 laki gangbang luna maya…

    0
    0
  53. fader says:

    OMG ARIEL!

    KAMU TUCH HERO GW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SAYANK KAMUUUUUUU

    0
    0
  54. student bandung says:

    perghh..hahaha

    0
    0
  55. Ariel for presiden………..yes……..ah…….ah………ah

    0
    0
  56. gus dur says:

    Airel boleh digelar Wak Kontol…..

    0
    0
  57. tina says:

    jgnlah suka menuduh dulu.mana korang tau kesahihan statement tersebut.entah2 tu org lain ker.bagi lah dia peluang dan dia pun dah terima hukuman dlm penjara tuh.kta patut berdoa utk umat islam yg buat silam supaya dia org kembali ke jln yg bena.Allah lagi dpt memaafkan umat Nya. sapalah kta nak membenci dia sampai mcm tu sgt.apasal kta x membenci org yg membunuh budak2??yg membunuh humairah??org yg suka mengamal ilmu hitam or menyekutu Allah.dosa tu lebih besar aper.. saya bkn nak skg si ariel tapi bagi lah dia peluang.jgn menuduh2.kta x tau lagi masa kta akan tiba.pikir2 lah sendiri

    0
    0
  58. mysterious says:

    Biarlah Allah swt sahaja yang membalas. Hentikanlah memaki dan mengunakan perkatakan yang buruk sesama manusia. Apalagi semua manusia bukan lah sempurna. Kita doakanlah agar Ariel dan sesiapa pun umat islam yang melakukan perzinaan menginsafi perbuatan mereka dan kembali kejalan yang benar. Bukan kah itu yang terbaik? NAh! jikalau memang bukan Ariel pelakunya, ertinya yang semua anda katakan buruk terhadapnya adalah FITNAH. Malah fitnah adalah lebih kejam daripada membunuh. Bagaimana pula jikalau anda yang mengutuk Ariel macam2 terkena anda?? Apapun saya bukan nak menyokong Ariel tapi bukankah itu benar bahwasanya setiap manusia pasti akan sedar dan berilah peluang kepadanya untuk bertaubat, kita doakan lah dia agar menjadi manusia berguna terhadap ALLAH SWT. ALLAH dapat memaafkan umatnya dan kenapa bukan kita yang hanya menetap sementara didunia???? fikirkanlah.

    0
    0
  59. mus says:

    bagi saya, x guna mengutuk… beri la mereka dorongan agar b’taubat… dan berdoa la untuk mereka… bila kita mengutuk org kita hanya menambah dosa… kita x akan tahu apa akan terjadi di belakang hari. mungkin bukan kita yg kena, keturunan kita jg blh mendapat balasan di atas dosa kita…. berdoa saja la agar perkara ini x terjadi di dalam kehidupan kita mahu pun insan2 di dunia ini, terutama insan yg kita sayangi… ingat!! jgn sampai 1 ari nanti kita sendiri yg di kutuk!

    0
    0
  60. kerul says:

    nk tgk boleh? boleh emailkan videonya…

    0
    0
  61. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  62. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  63. porno izle says:

    Aw, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done

    0
    0