Written by AbangNara | June 28th, 2010

ariel peterpan mati

Kalau anda ada terdengar yang berita Ariel Peterpan sudah mati akibat teroverdose di dalam penjara, itu semua adalah berita bohong belaka. Berdasarkan gambar di atas, Ariel masih hidup dan ceria di samping teman-teman barunya di lokap. Mesti diorang semua gembira tak hengat dapat duduk dalam satu lokap bersama jagoan seks Indonesia.

Semalam ada seseorang menghantar email kepada kami yang menyatakan ada orang ketiga di dalam video seks Ariel Peterpan bersama Luna Maya. Ada seorang lelaki buncit semasa 2 minit 37 saat dan 6 minit 49 saat. Identiti lelaki buncit itu masih tak dapat dikenalpasti. Mungkin lelaki buncit itu bertugas sebagai perakam video kot.

Untuk menceriakan penyokong England, mungkin gambar di bawah ini mampu membuatkan anda tersenyum riang selepas dibelasah German. Terima kasih kepada DausPozi untuk gambar. Enjoy ~~~

gamkbar kelakar ariel peterpan

102 responses to Ariel Peterporngay Masih Hidup, Threesome Dan Wanita Tua

  1. shaqmyra says:

    mcm gampang perangai. huhu.. hebad2..

    0
    0
    • nie ganbar tipu.. says:

      Gambar nenek tua tu superimpise..
      tu sebenarnya cut tari..
      pakaisan and pose same cuma dorg wat lawak tukar je muka..
      cmana saya tau yaa?
      bukan saya kata la..worang kat..
      suda tukar laa..

      0
      0
    • kak gaga says:

      i dah tengok video tuh… camne la nak nampak lelaki buncit tuh first video panjannya pon 2 minit 37 saat second video pon 6.49 saat panjangnya klau ada lelaki buncit tu pon 0.0000000001 saat pon belum sempat akak nak tengok.

      0
      0
      • assa says:

        yang super impose tayah lah nk bising2..apalahhh…. pi tunjuk gambar edry lah kalo brani..super impose gak (kalo korang masih percaya lah…….)

        0
        0
  2. zaza says:

    rajin tol sapa yang buat super impose ni..tah2 memang ada tak?

    0
    0
  3. shaqmyra says:

    yes2.. me first..!!!!

    0
    0
  4. shaqmyra says:

    superimpose ni.. sah.. haha.. tp klaka..haha

    0
    0
  5. amoi says:

    amboi! gampang gila.
    keh keh keh keh

    0
    0
  6. princess says:

    hahahahhahhhahahaha

    0
    0
  7. lililala says:

    aku rase tu gamba edit je kot… bengom la org yg buwat tu…

    0
    0
  8. Anne says:

    ala bang nara….sengajer jer letak England kalah taw….wa wa wa…..

    0
    0
  9. Pundut says:

    ermm…tumpang tanye sikit…toilet kat mana ye?

    0
    0
  10. speSIAL says:

    BODOH !!!!!!!

    0
    0
  11. speSIAL says:

    berapa umur mak chik tu ?????????????

    0
    0
  12. elya says:

    frust eng klh! Muahahahah lwk2 cm mak lampir wei..

    0
    0
  13. mj says:

    ini sangat merapu. hohoho

    0
    0
  14. Reena says:

    Wekkkk….termuntah sudah….tak bley tahaaan…hehe.

    0
    0
  15. yes gosip gurl!! says:

    wahhh ariel…..sy sgt kecewa ngn anda…putis cinta suda nieh..huh~~~~

    0
    0
  16. kakak nara says:

    This is to much abang nara mmg macam babi…….

    0
    0
  17. eji fa says:

    apakah ini??kahkahkah!!

    0
    0
  18. Fact-oriented Person says:

    I don’t give a **** if he’s dead or alive. Indon adalah tetap Indon. Pancasila menyebabkan bangsa Indon semakin bermasalah…

    0
    0
  19. LoZ says:

    I didn”t understand everything because I’m french actually.
    But thank you for sharing ;)

    0
    0
  20. open mind says:

    haha .. klakanya ..

    0
    0
  21. cikedi says:

    gambar edit..mmg cut tari…mcmmana saya tau?? member buat pedajal hantar video kat email masukkan tajuk tsunami hebat di indon tp x masuk paper…pd hal kluar video tuuu…

    0
    0
  22. student bandung says:

    haha kelakar la dia ni..
    kecoh gile kat sini kisah dorg ni..
    tp aku bet dgn jari je la, sebulan-2bulan je ni..

    0
    0
  23. goruuu-garuu says:

    mcm editting…muke kedut gile…bdan cun..licin jew

    0
    0
  24. ariel…ariel… taubatlah ya.. selagi pintu taubat masih terbuka… harap anda mendapat pengajaran dari ujian ini..

    0
    0
  25. Bek Mamas Rosmas d' tetes! says:

    ……….bek mama ada nonton…. opss bukan bek dengar aje…. orang bilang… bek tersentuh melihat si ariel yang dulunya amat baik orangnya…. bek tersentap mengapa jadi begini….

    hari-hari bek dengar lagi mungkin nanti….. bek harap adik ariel insaf……

    bek benci sama itu luna maya dan cut tari…… benci…
    kerana adik ariel itu baik sekali…. benci sama perempuan murahan semua itu…..

    jadilah perempuan suci seperti bek…. sudah 33 tahun tapi masih tersimpul rapi…….. kerana itu bek benci luna maya… cut tari dan fasha sendat…. opppsss terlebih sudah!!!

    0
    0
  26. Yaya says:

    Nmpak sgt blogger suka gambar2 sebegini. Gambar2 seksi lain juga seronok jadi tontonan dan bahan untuk lelaki berfantasi. Cuba pk apa lgi sbb kita asik dpertontonkan gmbar sbgini, smpai super impose. Adakah blogger mahu brkongsi hobi melihat gmbar seksi? Atau menarik perhatian pembaca untuk mginklankan pduk2 d blog ni. Kalau betul niatnya bgus untuk mnyedarkan artis, memang dpuji. Tpi jgn ghairah kita nak mnyedarkan org lain, anak2, adik2 kita terdedah dgn pngaruh buruk di blog ni sdgkan niat mereka kdangkala cume search bahan lain d internet. HMetro, tv juga bebas siarkan gmbar2 seksi mnjolok mata. Itu jdi bahan bacaan semua lapisan masyarakat, termasuk kanak2. Wlpun mreka bukan pmbaca, tpi akhbar2 ini tergantung d mana2 kdai runcit. Mngapa hanya mnyalahkan majalah mangga, sdngkan gambar2 d blog ini juga seksi2 belaka, sumbernya bukan hanya majalah mangga, tetapi juga fb, blog, twitter, atau mana2 smpanan peribadi artis/ kwn2 artis… U all patut sedar sume media2 ini mnyumbang kpd kepincangan masyarakat kita sekarang…

    0
    0
  27. Zaza Gabor says:

    Klakar pic tu. Nk gelak sampai tegolek2… kikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikikiki

    0
    0
  28. icyhazel says:

    whatever laa….

    0
    0
  29. Zaza Muhammad says:

    hik3x… klako ade aa gambo tuh..
    gane2 pun klu wak salah tu bertobat lah…
    (hmm pasni ade aaa sound… nk komen elok sket pun xble)

    0
    0
    • Hehe.. says:

      camne kalo kita super impose letak gambar nara dgn mak dia pulak.. hehehe… then ramai2 kita komen..

      0
      0
  30. wat eva... says:

    eeii..geli-geliman seh…

    0
    0
  31. Cik Dora says:

    eeeeeeeeeeeeeeeiiiiii geliiiiiii …..

    0
    0
  32. jambuair says:

    Dok lokap boleh la happy2…Sendiri ingat la klu dok dlm penjara. Muka JAMBU mmg dorng tggu2 beb…

    0
    0
    • baby face says:

      Xpe xkisah….Ariel memang suke pown kalo kene “baham” kat penjara…hehe…Takut r dengar cite pasal si peterporn nie..makin lame makin sentap…nauzubillahminzaliq….eee..seram bile bayangkan azab yang bakal dilalui dunia dan akhirat…

      0
      0
  33. gosipgurl_fea says:

    hahaha owned!!!!!!

    0
    0
  34. velasrizal says:

    pandai diorg edit gmbr kan..lawak btol..

    Hasil Terjahan Segmen Kenali Blogger !

    0
    0
  35. Walahei... says:

    Blogger ni nmpk sangat kuat nafsu….

    0
    0
  36. Bagi mereka yg xtau says:

    Bagi mereka yg xtau..
    Xda nye ariel have sex dgn org tua..
    Tu superimpose..
    Yg sebenarnya tu Cu Tari..

    0
    0
  37. amani says:

    peliklh kt indon ni,kntoii vdeo seks bsar2kn smpi msuk lokap …tp yg artis2 lain yg kwin cmpur islam + kristian 2 xnk plak besar2kn…ermm alahai indon…..n dgrnyer ariel saje yg msuk lokap tp luna maya n pmpuan2 yg trlibat dlm vdeo 2 x plak kena mcm ariel kena…ishhh mmng x fhm..

    0
    0
  38. Super impose nih…
    kehkehkeh….

    0
    0
  39. axio says:

    alermak…dekni yg tua pon dier
    sut gak….melampau gak si ariel peterporn nie…publicity kot

    0
    0
  40. LiloBlumario says:

    dia ni dh ketagih seks sgt, mcm tiger woods dh jdnya…ish3

    0
    0
  41. mas da queen says:

    Hola~~ Come visit my blog. http://marblepiece.wordpress.com
    Mostly humor and amazing things. See ya~~

    0
    0
  42. acquagirlz says:

    huhu..memang dh ketagih dah nih..perempn tua tu kiki amelia..ptt la album laku beb..semua main

    0
    0
  43. lin says:

    hahha bongok la wt aku gelak gile haha

    0
    0
    • nani says:

      cm gmbr edit je….bodoh la owg yg wt gmbr ni….xbek fitnah kt org len…

      0
      0
      • Hehe.. says:

        hmm.. camne kalo kita super impose letak gambar nara dgn mak dia pulak.. hehehe… then ramai2 kita komen.. hehe… (baru tau ape rase org buat kat dia)

        0
        0
  44. effah says:

    jgn kita terlalu menghebohkan aib org kerana kita sendiri tidak lari dari membuat kesilapan….mungkin bukan sekarang, tp, esok lusa pasti ada pembalasan dari Allah bila kita terlalu menghebohkan aib org,,,,,apa kamu rasa bila kamu d tempat mereka?hidup ini ada karmanya….jgn bangga melihat dosa org….sebaiknya jd iktibar agar kt dijauhkan dari melakukan perkara sedemikian……….

    0
    0
    • Hehe.. says:

      yeah.. you’re rite effah… what goes around will comes around…

      0
      0
      • kikilala says:

        teringat kisah gambr bang nara digomol oleh redmumy demi remote control..ramai orang mengutuk,tapi sayangnya dia tak amek kisah.lagi sonok dia mendedahkan aib org.

        0
        0
  45. ijan says:

    dah laa…kita doakan dia bertaubat dan taubatnya diterima tuhan..latest news dari media indon nyatakan ariel rajin smbhyg, slalu berdoa dan mengikuti kuliah agama..doakan laa dia berubah bukan mengutuk yg x menguntungkan mana2 pihak..

    0
    0
  46. Caldina says:

    cayalah ariel…. ko dpt main dgn cewek2 terbaek indonesia…. long live ariel….

    selamber aje dia buat lagu baru dalam lokap…. rileks.. tak ada tekanan…. dah sama2 stim.. plak tu video dah tersebar.. nak wat mcmana.. pasrah aje laaa…

    p/s: ramai lagi yang buat… tapi dia yg kantoi… sedap tetap sedap kan ariel… heheh.. cayalah..!

    0
    0
  47. iamxoxo says:

    saya benci ariel kerana membuat saya benci dia.hate u ariel!

    0
    0
  48. suri says:

    huh lokap..bergembira sakan, siap bole amik gambar

    0
    0
  49. lulu says:

    mamat bahlul nie semua lubang dia nak ..aper punyer keji nyer !!!!!

    0
    0
  50. ribut says:

    haaha…benda dlm gambo tu x mustahil le jadi….ariel tu kan sume sesah…pe pun aku tumpang ‘bangga’ indon berjaya keluar ‘product’ baru yg berkualiti….hahahaa…sape ag kalo bukan ariel peterporn yg da naik taraf jd ‘icon’ indon

    0
    0
  51. kesian kat die ni..tp dah nasib badan..berani buat beranilah tanggung akibatnya…

    0
    0
  52. aku moden says:

    mcm mak lampir

    0
    0
  53. asmita says:

    mgedik nyer ….
    nyampahhh …!!!!!

    0
    0
  54. kak comel says:

    harap ariel taubat la…jadi kan apa yg telah terjadi 1 pengajaran……Dunia ini hanya pinjaman kita kan di lahir kan Islam….Taubat yer ariel….

    0
    0
  55. There’s an easy way to find batteries for every electronic device.

    0
    0
  56. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  57. Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  58. Daryl Exford says:

    Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  59. Hello dude,i like Your homepage ideal a lot. attain u have suggestion for my website? thanks for Ones attention

    0
    0
  60. porno izle says:

    Thanks for sharing, please keep an update about this info. love to read it more. i like this site too much. Good theme ;).

    0
    0
  61. wpolscemamymocneseo says:

    Great article, but a frustrating read, due to the lack of proper punctuation in a lot of spots. Please close your quotations! If this article is following some sort of nouveau grammatical style, of which I’m not aware, I remain frustrated; however, I apologize.

    0
    0
  62. Great contenent I must inform about it my uncle as he is interested in it. Best Regards Bukmacherzy Promocje.

    0
    0
  63. truly says:

    Ariel, ditunggu video terbarunya ya, hahahahahha…. Byk yg menunggu video terbaru ariel…. Kl bisa sama miyabi or asia carera…

    0
    0
  64. truly says:

    Ntar dipenjara buat video jg ya, hahahahahh… di tunggu video terbarunya lho…. hahahahahaha

    0
    0
  65. I really glad to find this site on bing, just what I was looking for : D besides saved to bookmarks .

    0
    0
  66. Very fantastic visual appeal on this internet site , I’d value it 10 10.

    0
    0
  67. Leatha Ihrig says:

    I intended to post you the little bit of note to be able to give many thanks once again regarding the awesome strategies you have discussed in this article. It’s certainly shockingly generous with you in giving openly all many individuals would’ve made available for an e-book to get some bucks for themselves, precisely considering that you might have tried it in the event you desired. Those suggestions also acted to provide a good way to fully grasp the rest have the same dreams really like my personal own to learn significantly more regarding this matter. I know there are some more enjoyable situations in the future for individuals that browse through your site.

    0
    0
  68. I appreciate, cause I found just what I was looking for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

    0
    0
  69. watches says:

    Hiya! Incredible blog! I happen to be a regular visitor (very much like addict :P) to your website however , I had a difficulty. I’m so not really sure whether it is the right site to question, but you’ve got no spam comments. I receive comments often. Are able to you assist me? Appreciate it!

    0
    0
  70. Whats up! Interesting blog post! I happen to be a daily visitor to your site (a lot more like addict :P) of the website although I had a question. I’m just not really certain that if it is the right place to question, but you’ve got no spam comments. I receive comments every single day. Will you assist me? I am grateful!

    0
    0
  71. Hey I am so excited I found your blog, I really found you by error, while I was researching on Askjeeve for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks for a tremendous post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the awesome job.

    0
    0
  72. I enjoyed the post :)

    0
    0
  73. Deena Seale says:

    You actually make it seem so easy along with your presentation however I to find this matter to be really one thing which I think I might by no means understand. It sort of feels too complicated and very wide for me. I am looking forward on your next post, I’ll attempt to get the hang of it!

    0
    0
  74. 1 comment for line no even space untill comments and comments…. Your comment about something, i suggest too be it more long as possible Ur1: hxxp://yourwebsitecom (don’t even use the stadard format or you will be detected from anti-spam)

    0
    0
  75. This is the kind of information I have been in search of. Thanks for posting this information.

    0
    0
  76. Elke Lemarie says:

    Good day! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Kudos!

    0
    0