Written by AbangNara | November 21st, 2012

Sebentar tadi telah pun berlangsung sidang media pengumuman tarikh perkahwinan Khairul Fahmi Che Mat dan Nur Eilunie Natasha di Royale Bintang Damansara. Tarikh keramat yang telah dipilih oleh mereka berdua ialah pada 28 Disember ini untuk bergelar suami isteri.

kawin apek

Sementara itu majlis persandingan sebelah lelaki akan diadakan pada 5 Januari 2013 dan resepsi di Kuala Lumpur pula pada 12 Januari 2013. Untuk makluman, jumlah tajaan yang telah diterima oleh pasangan ini sudah pun mencecah RM300,000. Pastinya ini akan menjadi salah satu wedding of the year.

apek dan leuniey

Apek turut memberitahu Utusan Malaysia yang perkahwinan ini dilakukan bukan untuk menutup kontroversi sebaliknya kerana sudah bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang suami. Abang Nara doakan agar semua persiapan berjalan dengan lancar. Jangan lupa jemput Abang Nara tau!!!

hyundai coupe

P.S: Kereta Hyundai Coupe daripada Korea untuk dijual. Murah bangat. Klik sini untuk info

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

117 responses to Apek & Leuniey Nikah 28 Disember, Tajaan Cecah RM300,000

  1. Polis Bahasa says:

    “Pastinya ini akan menjadi salah satu wedding of the year.”

    “Pastinya ini akan menjadi satu daripada perkahwinan tersohor tahun ini”

    kenapa “salah”…

    0

    0
    • Kak Melah says:

      selebriti kawin..tajaan beribu-ribu. orang2 sakit jantung, kanser dan miskin tak nak plak korang sponsor ? melayu mudah lupa.

      0

      0
      • darsuci says:

        mulianya apek…klau nilai tajaan yg die dapat tu die salurkan ke gaza…..

        0

        0
        • Mak Joy says:

          dari taja si Apek gigi ronggak ni, baik taja konsert Anuar Zain yg akan berlangsung!

          0

          0
        • ambik kau says:

          semoga apek tak akan pergi disko lagi lepas ni ya. nanti terjumpa plak Dahlia Tek!!!!

          0

          0
        • I Hate Materialistik Malays says:

          X payah 300 ribu. 100 ribu kasi pada anak yatim lebih afdal, berkat lgi berfaedah.

          0

          0
        • Mari Kita islamKan Mereka says:

          Islam amat melarang umatnya melakukan pembaziran sehinggalah Allah menyifatkan orang-orang yang suka membazir itu sebagai saudara syaitan. Firman Allah yang bermaksud: “Sesungguhnya orang-orang yang melakukan pembaziran-Mu adalah saudara-saudara syaitan, sedang syaitan itu pula adalah makhluk yang sangat kufur kepada Tuhannya.” (Surah al-Isra’:27)

          0

          0
        • Kiah Propa Gigi Ronggak Tepi says:

          jantan kalau giler seks……sanggup melakukan apa saja!

          0

          0
        • Anonymous says:

          macam bapok okk..

          0

          0
        • Ko Kesah says:

          sekarang trend taja menaja makin menjadi..sepatutnya kahwin nikah ni tanggungan sendiri baru berkat..

          0

          0
        • brader john says:

          Aku ingat ex girlpren dia dalia tu pergi club sebab apex yg ajak….hahahaha…kawan aku cakap apex yang plan buat dekat club….aku pun tak tau lah…hahahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku ada satu je soalann…

          kenapa org kelantan suka bg nama anak pelik2 dan ala2 mat saleh? caroline la,catriona la, leuniey la.. serius nak tau..

          0

          0
        • Anonymous says:

          negeri lain ada yg letak nama lg pelik tak plak ko nak heran…
          kelantan jugak ler yg kau nk mention..adoyaiii…

          0

          0
        • Anonymous says:

          negeri lain jarang dgr..tp aku mmg perasan org kelantan mmg slalu bg nama anak die pelik2. kwn aku pun bg nama anak die stephany,kelantan jugak. jgn la sentap, aku tny je kot…. derrrrrrr…

          0

          0
        • wanieee says:

          neelofa pun. pelikkk!

          0

          0
        • No says:

          Nama Samihah Omar pelik x? -_-‘

          0

          0
      • I dont think so says:

        hijab/tudung mana…kata Kelantan serambi mekah????

        0

        0
        • Anonymous says:

          I dont think so,

          “hijab/tudung mana…kata Kelantan serambi mekah????”

          semua org ISLAM wajib bertudung. tak kira ko dari sarawak ke, johor ke, pahang ke.. ape daaa statement.

          0

          0
        • AHaKs says:

          pakai tudung wajib..kau masuk ruangan gossip..wajib kah?

          0

          0
      • savegaza says:

        type PALESTIN10 send to 39111
        (nilai RM10/5/3/1)

        0

        0
      • saya says:

        sangat-sangatttttttttt setuju dengan apa kak melah cakap.bila sstgh selebriti nak kawen bukan main ada sstgh pihk dok taja samapai beratus2 ribu tp bila yg lebih memerlukan xde plak nk sponsor bnyk gitu gaya sedangkan mereka2 berkemampuan

        0

        0
        • aku says:

          bila masa dia ni artis ahkak? get your facts right lah = = dia nih pemain bola je kot = =

          0

          0
        • Anoni says:

          Harap lg 20 thn diorg ni x masuk paper mnx bantuan sakit la, apa la. Time naik ni byk la sponsor. Time jatuh? Org xpandang.

          0

          0
      • savegaza says:

        PALESTIN10 send to 39111
        (nilai RM10/5/3/1)

        0

        0
      • ikan bilis says:

        entah.. ape pon x bole.. nak name lettew,……….

        0

        0
      • i'm not a monster says:

        wow kalau jd artis kawin pun ditaja. tapi apa salah nyer pihak yg taja tu atau apek n leuniey sumbang sikit utk gaza atau org miskin kalau belum menderma lah..kalau dh its ok, leuniey tu x payah makeup tebal2 sgt lah, ko dh cantik, kalau makeup tebal nmpk tua dr usia sebenar

        0

        0
      • SURAT TERBUKA KEPADA APEK says:

        Hello BN,

        Tiada orang dalam Malaysia ni kah yg teringin nak sponsor gigi Apek yg berkarat macam gigi ikan Jaws itewww?

        Sekian,
        Yolo

        0

        0
      • Olga says:

        JOM KITA MAIN TEKA TEKI NK BERAPA LAMA PERKAHWINAN DORANG NI BERTAHAN? AKU MULAKAN DULU OK..
        AKU TARGET X SAMPAI 6 BULAN.. KORANG?

        0

        0
        • Vina says:

          aku teka setahun je kot..
          kalau aku teka betul dapat hadiah tak?

          0

          0
        • minachi says:

          target plg lma 5thn.. tu plg lma.. plg skjp 1thun kot..
          dh berapa rmai pemain bola ni cerai berai.. opppss… contoh, si aidil tu.. si apek ni mmg ak xbekenan lgsg.. dlu mmg respek gile kt dia ni tme dia tng ngn jejari runcing tu…las2 pas 1 satu pompuan… xpham la aku!!

          0

          0
        • cik embun says:

          jodoh maut dtgn tuhan.so xpyhla korg nk main teka teki bodoh kt sini..phuiii la

          0

          0
        • anymous says:

          ntah pe2 la ko ni olga ,. doakan berkekalan sudah, kn dpat phale, xde la ko t’glong sebagai sekutu setan ,. ko doa ko dpat pahale o law ko xsuke wat xtaw sudah,. ini m’doakan kehancuran rumahtangge sesama islam pulak ,. mengonngg toiii!!!!!! laaaa…..

          0

          0
    • Anonymous says:

      untung ayam nampak di kaki untung manusia siapa yg tahu…

      perkahwinan yg disponsor tak semestinya akan jd wedd of the year,,
      klau dpt sponsor dr rafflesia tu alamat jd disaster wedd forever la…

      tahniah yer.. dah kawin nnti jgn mcm2 apek… ingat, ni anak org bukan bola tau.
      jgn bergaul sgt ngan player2 playboy klau tak nak rumah tangga rosak.

      0

      0
    • Nora Denish says:

      contohilah Fasha Sandha..kawin duit sendiri tapi bukan ‘minta sedekah’ mcm ni !

      0

      0
    • Mat Rock says:

      Malaysia lawan Bangladesh..menang tipis 1 gol..puihhhh

      0

      0
    • lembu_united says:

      mohon jemput vvip rambut besar
      duk tengah masa mkan beradab….haha

      0

      0
    • ayam kentaki says:

      sedap tol selebriti kalo kawen. dah la sedia ada loaded, pastu kena taja lak. kita rakyat yg biasa2 je keja siang malam, tambah buat part time sebab nak cari duit kawen. tu pun ala kadar. boleh tak skali skala penaja tu ubah cara, taja orang biasa lak. tak payah taja semua, taja kek kawen 10 tingkat pun cukup. mesti penaja kata “motippp aku nak taja kao dek non????” keh3 pape pun tahniah.

      p/s: statement rajagopal kata malaysia-bangladesh seri 1-1 sbb bau ketiak ganggu konsentrasi pemain malaysia wakakakakak gelak guling2 aku baca

      0

      0
    • Anonymous says:

      Apek bukanlah lelaki i nk share minum pakai 1 straw krn dia nmpak sgt…errmmmm take a deep look at pic no 2

      0

      0
  2. Liyana Lunia says:

    untunglah leuiney ke apa nama dia payah betul :/ ah apek jaga gawang baik-baik jangan boloss sebelum waktunya. eh?

    0

    0
  3. Pink pinky says:

    Rsanya apek ska pmpuan yg low profile dan x show off sperti ex2 dia sbelum ni…tahniah apek..smoga bahagia!:)

    0

    0
    • aidura says:

      suke apex n leuniey…..leuniey cntik sgt2!! untung apex…!

      0

      0
      • Akoo says:

        Muka pun dah mcm cucuk botox . Dagu menyenget ….

        0

        0
      • Anonymous says:

        Mana ada cantik si Leuniy ni….. Serius cakap ni… That day I makan betul2 di sebelah table dia… Memula ingatkan apek Cina mana…ehh…nyonya cina mana… ghupenya dia…. Memang tak cantik… Amber Chia yang tak cantik tu pun, rasanya lebih ‘ada rupa’ compared to Leuniey…. Tp, sesuwaiii la dgn apek… dia pun kira muka ‘out’ juga… Takat duit main bola je ada… Abis ‘kudrat’ nanti, baru dia tau…

        0

        0
    • mamabosan says:

      ye rasanya tiada salahnya komen ko ni pink pesal la ramai unliked? tah2 exes die

      0

      0
  4. Adriany says:

    Kalau nak tulis, gunakan Bahasa Melayu 100% lah abang…awak pergi sekolah Melayu bukan?

    0

    0
  5. CikWakaWaka says:

    Dalam setahun berapa byk ex-girlfriends si Apek ni ada….

    0

    0
  6. lady says:

    tak kira apa sekali pun alasan & kata-kata org, mmg dah tertulis jodoh mereka, doa kan lah ygbaik2!sesungguhnya syaitan & iblis menangis melihat anak2 Nabi Adam menikah muda, kerana jika menikah muda maka terhindarlah mereka daripada melakukan dosa & zina.

    0

    0
  7. lava says:

    ada aku kisah ??

    0

    0
  8. apa2 aje.. says:

    untung loooooo…..

    0

    0
  9. ranina says:

    harapkan cantik dengan botox collogen je .. tapi baelajar takat SPM je .. *sighh

    0

    0
    • mail says:

      ‘baelajar’ tu apa ye?mesti awak belajar TINGGI gila …p/s:cermin diri dulu sebelum mengata org dan tutup aib org lagi bgs kan..

      0

      0
      • chenwa says:

        Nak botox jugak lah.. klau muka aku mcm leuniey, sah dia pun botox!! Hahaha… Leuniey mung ni sombong!!! Sebab mung ingat mung paling cun…cakap tu jgn nak gedik gatal sgt..geli aku dgr!

        0

        0
    • raninabodoh says:

      jadi kenapa kalaw dia belaja takat spm jea ,.? ko susah kew ,.? pe benda la minah nie ,!!! dengki pon agak2 la ,. aku taw la ko tak dapat ,. jangan la sedih2 sangat ek ,. da memang termaktub dia memang cantek ,. upss, musti ko xcantek kan RANINA,hak3,,..p xpe , t mesti de bangla yang muke cam apex minang ko yang belajo tinggi ek ,.?? hakhakahak…

      0

      0
      • luniapehal says:

        RANINABODOH- Ko taip pun macam orang tak belajar tinggi… Cikgu ko ajar tulis mcm tu ke????hahahahahahahaha…kaum kerabat luniapehal la ni… Ye dak???

        0

        0
  10. kiki says:

    menangis si jejari runcing…

    0

    0
    • Kesian says:

      Kesiqn sheols…
      Blog pun tak delete lagi hal2 apek nih…

      Adalah lebih baik melepaskan benda yang tak mjadi miliknya lagi…

      Dalam ramai2 makwe apek…jejari runcing plg kecewa..dah bertunang pun ….tp tetap di tinggalkan….tak kisahlah kena rampas atau apa..tetap pling kecewa…

      0

      0
      • saya says:

        takpe kot tak delete. blog dia tu kan macam diari hidup dia. apa yg jadi dlm hidup dia tulis situ.

        ada gak hikmahnya apa yg jadi. dia belajar sungguh2. skrg sambung belajar lagi. mungkin akan jumpa org yg lebih baik. dapat org dekat2 je dgn family. takde la jauh sgt nak balik raya ye dak =)

        0

        0
        • Tapi says:

          Kalau masing2 single oklah..mana tau hati boleh terpaut kembali..tapi sorang dah nak kawin…
          Apa perasaan bini apek atau pakwe dia – if dah ada penganti…
          Yg terbaru pun dah terputus d tgh jalan jugak katanya….

          0

          0
  11. juliaa.. says:

    kos tajaan 2 gna utk derma kt Gaza pn bagus…
    Pe2 pn tahniah moga brbahagia apek & leuniey..

    0

    0
  12. juie says:

    ptt pon msia klh dgn bangla mlm td..si poyo playboy ni gatal nk nikah.prestasi x ke mn,kontroversi jer lbh

    0

    0
  13. Takumiyaki says:

    Daripada taja diorg nie adakah lg baik kalao taja sepenuhnya pada yg mermerlukan mcm Gaza, org sush dkt M’sia nie, pesakit2 yg memerlukan kos perubatan… mcm diorg nie org sush ka? ada duit ja kan ..apala manusia sekarang yg buta mata dan hati. Jgn ingat nk kejar dunia ja glamour la kan taja kahwin org2 mcm nie.. tpi x pk pulak utk buat yg lebih ke akhirat.. bukan dengki x ada cikit pun perasaan tue cuma nk memaklumkan yg pasti inilah realiti dunia akhir zaman.

    0

    0
  14. saya says:

    baik bantu mangsa gaza dr bg tajaan kat org mcm mereka..pasti mereka ada wang yg lebih..xkan kawin pun nak pkai tajaan…

    0

    0
  15. miey says:

    raja gopal cakap,bau badan pemain bangla kuat sgt…ggu idung pemain kita,bkn sbb apek.ha3.apa2 jea la.

    0

    0
    • Akak jemah uols... says:

      Memang r bukan sebb apek…sebb apek xjaga gol malam tu….nak komen siasat dulu..jgn men dgr/tulis jek..kan dh jadi fitnah…

      0

      0
  16. ikan haruan says:

    tahniah utk apek n leuniey……..(tgn kat bahu mata kat atas lidah terjelir2 8kali kua masuk..)
    ikhlas ni…
    baru dpt 300k da kecohhhhhh.. sekian.

    0

    0
  17. tinggal kenangan says:

    menangis lah jejari nanti..cari peganti cepat2 yer…tgk mcm si teck tuh dpt doctor gitteww…kelas ko teck…

    antara jejari n teck…aku rasa si jejari yg plg sedih giler kot…pelamin anganku musnah sudahhh

    0

    0
    • Wowi says:

      Iols setuju…
      Dahlia dah lama move on…jejari tang tu jugak..dok dlete2 pun kisah cinta agung ….phuiiiiiii …agunglah sgt…. dalam blog tuh…

      Badan pun macm kena pam2…
      Maaflah peminat elia jejari tak runcing tuh…ai tak suka jenis pompuan yg ak move on nih….apek dah tentu2 tak pandang dah dia…

      0

      0
      • Anonymous says:

        yg ko sibuk bdn dia mcm di pam2 tu nape? mak bapak dia ada duit kasi dia mkn..dia bkn mintak duit ko pun nak mkn..bodoh punya sial!!!!

        0

        0
    • Anonymous says:

      ape plak. dalia teck la plg malu, sbb dia sebok rampas tunang org, last2 dia gak kene tinggal. penat buat suprise birthday party bagai, x lame pastu kene tinggal. MALUUUUUUUUU

      lg pun dalia teck la yg plg hina compare ngan jejari runcing, sbb rampas org punya. last2 dia sindri kene tinggal. LOSER giler dalia teck.
      aku simpati gak la ngan dalia teck, sbb dia mcm xde maruah dibuat dek apek. at least apek mmg penah serius dgn jejari runcing. dalia teck? apek buat stok geli jer. kesiannn

      0

      0
      • Kesian ko kan says:

        Weh manusia nama anon…
        Dahlia ke duhlia ker, daisy ker…
        Elia tetap kena dump jugak…dahlia- ya mmg salah…tp itu hanya alasan….apek tu playboy… Dalam elia , bukan dahlia sorang jer…

        Korang sebok kata kat dahlia…korang tak nampak ke apek pelakun utama nya..
        Dasar pompuan bajingan kamu nih..salahkan pompuan lain..kalau apek tu ikhlas, jujur setia ..takdernya terpikat kat dahlia tuh… Ni yg dia pi kacau dahlia buat apa… Korang jgn nak tipu lah….kalau lani..apek pi ajak hangpa kluar pun korang meleleh ayaq liur… Mengeletis…( pompuan melayu gitewlah ) nampak aaron aziz pun histeria…ngan anuar zain pun nak berpeluk bagai..gersang..

        Mmg dah lama dia nak tinggal si elia..tp elia banyak benor onar ugutan nya…last2 kena dump after bertunang..sakit wooo…

        To apek…berubah lah…coz hati kecil aku bkata ko takkan berubah ngan sukap playboy ko tuh…if sayang lueniey..jaga betul2…

        0

        0
  18. . says:

    bosan la bang nara…asyik cite apek jer….tahu la dia nk kawin….

    0

    0
  19. chick says:

    gambar leuniey yg bawah ngan atas (cube bezakan sendiri) apa yg korang nampak?
    hee

    0

    0
  20. mama jelita says:

    tahniah apek dan bakal isteri..mama suka lah tengok korang berdua..dah org sponsor, kita terima jerlah..betul tak?? rezeki jangan ditolak..

    0

    0
  21. nenetBurberry says:

    dulu punya statement: kami hanya kawan biasa jer… poodahhhhh chittt…. ha ha ha..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    abg nara kan org klntan..so..mst la dok cite si apex poyo ni…1 negeri le kate kan….ermmm

    0

    0
  23. ubi kelubi says:

    Bagus2… Kawen cecepat.. Apex pun dah tak teruna. Berapa ramai perempuan dah apex dah makan. Rakus kau apex.. Kerlassss… Ahahaha…

    0

    0
  24. oh my says:

    ex tunang apek lg cantik drp leuniey ni…plus bertudung…apa blh buat diorg xda jodoh…wish all d best la utk apek & leuniey ~

    0

    0
    • Anonymous says:

      apek nie suka pompuan seksi2 je sbb dlu ex dia seksi pakai skirt,braces pastu bila bertudung trus putus… dah nampak taste apek ni gumana!

      0

      0
  25. leylla zaara says:

    dulu beria2 leuniy ckp dlm paper xkenal la dgn si apex ni shgga menyebabkan apex putus dgn dahlia..skrg? ape dah jadi?? emm dh jdoh kot…smoga bahagia

    0

    0
  26. musang berjanggut says:

    menakutkan muka leuniy kat pic bawah tu…mcm nenek kebayan jerrr…

    0

    0
  27. qsera says:

    leuniey tu cantik tetapi xde daya penarik yg membolehkan aku suka die.bukan die kisah pon aku suke die ke x,janji apek suka dia.bhahahahahaha.xpe la korang die nak amik sponser pon asalkan bukan kite yg sponser wedding dieorg,sbb baik kita sedekah kat gaza,insyaallah dapat pahala..:)

    0

    0
  28. liza says:

    tolong bantu rakyat Palestin

    0

    0
  29. Leuteck says:

    Pipi n dagu telah disuntik bg naik n terbentuk..org buta pon blh beza ori or suntik2..anywy honest luniey ni tak cantik n look so huduh..tp sesuai la dgn apex ggi rongak muka mcm robot

    0

    0
  30. mel says:

    apex, sponsor la saya 7500.. nk ke #Gaza plz… http://www.facebook.com/JkkFanClub/posts/498145136885432

    0

    0
  31. anoano says:

    kesian kak jejar

    0

    0
  32. Raja minah jambu says:

    Mari kite sama2 mendoa kn semoga bumi Pelestin di lindungi Allah amin…

    0

    0
  33. Ramai yg mpersoalkan bila artis dapat tajaan… hakikatnyer klau kita sendiri pun ditaja msti suka gak…rezeki… kemungkinan jg penaja menderma sebahagian daripada keuntungan mereka kepada mereka yg lebih memerlukan..sape tau??? who knows..kita hya tau ape yg didepan mata…xkan la smpai mnderma pun diorg nak sebarkan…
    p/s: jgn asik pandang keburukan sesuatu sehingga menyembunyikan kebaikan mereka! think positive..

    0

    0
  34. simsimi says:

    Lunie tu mmg cantik.. Tapi bila dah di adjust tu yg nampak cantik biasa je. Xde lah wow!!! Mcm ooohhh ok lah.. Cantik la jgk… Fazura lg cantik!!!

    0

    0
  35. 147964215798421609788325 says:

    Aku rasa lah kan, aku ulang sekali lagi ya AKU RASA lah kan kalau la Apex ni bukan pemain bola or selebriti, aku rasa takda siapa nak ‘pandang’ dia.

    0

    0
  36. pinky says:

    sorry to say..muke leuniey tu mcm kne ‘sengat tebuan’ je aku tengok..muda lagi kan..hopefully mmg muke die mcm tu la :) papepun tahniah & semoga berkekalan hendaknya.. :)

    0

    0
  37. Akoo says:

    Naseb baik apex x gi Indonesia, main ngan pompuan sane, klu x, dah lama kiok…

    0

    0
  38. ayam says:

    I am kelantanese.for ur information..4tahun dulu si leuniey ni penah kapel ngan ex bf dahlia teck.skrg dia rampas ex bf dahlia again.kebetulan kn.

    0

    0
  39. cHinta HAty says:

    #pRAy 4 gaZa

    ?”ya Allah ya tuhanku,kami bermohon atas kekuasaan Mu,atas kekuatan Mu.Kau berikanlah kekuatan kepada mereka.hamba2 Mu yang sanggup berjuang demi menegakkan agama Mu ya Allah.jadikanlah setiap titik darah syahid yang tumpah di bumi Mu ini,sebagai doa untuk menghapuskan segala kekejaman tentera yahudi laknatullah.Kau turunkanlah balasan yang setimpalnya kepada mereka yang menyakiti hambaMu ya Allah.tempatkan lah syurga kepada hamba2Mu yang syahid dan gugur di bumi Mu ini.pimpinkan lah mereka dengan segala doa,peneguh kekuatan.kerana,senjata yang paling berkesan dan kuat adalah doa org mukmin kepada Mu ya rabb.ya Allah,aku bermohon kepadaMu,dengan perasaan sangat2 kerdil dan seikhlas yang mungkin.tiada tuhan yang dapat menunaikan segala doa dan keinginan kami,melainkan Mu ya Allah.aku bersaksi bahawa tiada tuhan yang disembah melainkan Allah dan aku bersaksi bahawa Nabi Muhammad itu persuruh Allah..aamiin ya rabb”

    #COPy+pASTe..

    0

    0
  40. fofoaprofo says:

    Tak kena lah muka dia.. Kepala besar badan kecik.. Dah banyak sgt cucuk2 muka kembang lah muka tu kan… Cukup2 lah cucuk2 muka tu..kalau ye pun tunggu lah umur dah 40 ke atas.. Nak cucuk ke nak drill ke nak tukar ke ikot ko lah…dosa pun ko yg tanggung sendiri….lol…

    0

    0
  41. pau kaya says:

    ngn bangladesh pun bole seri..malu tau kne kutuk ngn bangla kat kilang aku..ehhh..silap tmpat ek nk komen..

    0

    0
  42. Jejari Runcing gigit jari jelah... says:

    Sian jejari runcing….gigit jari jela ko ek…tunang kena kebas dek org..sekali tunang dah pun nak kawen dgn org lain jugak…tapi xpe ..sure rating ko naik sekarang coz everytime citer pasal apek keluar rating ko melonjak naik…ada la jugak hikmahnyer….dari gigit jari ko yg debab tu jer….huhu!!!

    0

    0
  43. Anonymous says:

    LCW kawin takde pun nak heboh2 mcm dia sampai eksklusif masuk paper buat announcement… what for dia buat mcm tu? is it worth? don’t give a damn la org mcm ni yg byk propa… kan lebih elok belanja kawin tu hasil usaha sendiri… yg tukang sponsor tak payah la nak kembang hidung sponsor besar gedabak… better dorang sedekahkan kat Gaza…

    0

    0
  44. timmy tim tim says:

    ala..nak kawin pun kena buat press conference ke? kawin je la..tak de sapa yg kisah…pathetic tul la celebrities wanna bes ni…nexttttttttttt!!

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Pesan dari Ustaz Ahmad Idrus:
    ” Jangan gembira sangat dapat isteri cantik, putih melepak, hidung macam Ferrari, bonet belakang macam lori, kerana kamu tanggung dosa dia dari hujung rambut hingga hujung kaki”.
    Hmmm mendalam betul maksud Ustaz ni kan :)……..

    0

    0
  46. Anonymous says:

    tajaan cecah 300k… hallo semua anda faham apa maksud tajaan x? bukan duit dari poket apeex @ family dia. dlm hal ni korang kena tanya siapa sponser dia. bagi apex & pasangan dia, dah org berbesar hati nak bg x kan nak tolak. tu nama rezeki allah.
    bagi yg taja dia pulak sudah tentu2 itu pelaburan perniagaan untuk mereka. ini perniagaan ada faham? apex tu kan org popular..kalau tidak, takkan korang sibok nak ambik tahu hal dia.

    yang mendoakan penceraian org yg mendirikan rumah tangga tu. saya betul2 tidak faham kamu dari agama mana. mungkin agama mereka ada ajaran doakan untuk penceraian kot…

    pasal ex tunang dia tu, memang ada hikmah kamu x kawin dengan dia. sebab kamu pun bukan suka mana diakan. cuma nak gunakan dia sahaja pada mulanya. so sangat tidak iklas. apapun kamu sudah dapat balasannya terang2an..mana saya tahu?

    apapun go apex go..wish u luck.

    0

    0