Written by AbangNara | November 29th, 2012

Sebelum apa-apa, tahniah Abang Nara ucapkan kepada pasukan Malaysia yang berjaya membaham Laos 4-1 semalam. Walaupun Apek kelihatan kecewa tidak diturunkan sebagai penjaga gol , kekacakan Apek ketika difokus oleh kamera semalam jelas terserlah.

apek dan leuniey nona

Kepada pengguna Android dan iPhone, tahukah anda yang anda boleh membaca majalah Nona dan apa sahaja bahan bacaan terbitan Karangkraf di telefon anda? Pembelian boleh dilakukan di website Emall Karangkraf tetapi pembacaan HANYA boleh dilakukan di telefon dan tablet anda. Sila search app “Emall” (logo app di bawah) di Google Store dan iStore anda.

apek dan leuniey nona

P.S: Harga di Emall Karangkeraf lebih murah daripada di kedai. Contohnya majalah Nona kalau beli di kedai ialah RM8.90 tapi kalau di Emall Karangkraf cuma RM7.15.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

82 responses to Apek Dan Leuniey Hiasi Muka Depan Majalah Nona Disember 2012

  1. Anonymous says:

    nmpak mcm apek ambik gambar dgn patung kat supermarket je..

    0

    0
    • Baby Jane says:

      Cantiknya leuniey :) yg ckp leuniey tak cantik tu mesti sbb jeles kan kan? HIHIHIHI :P

      0

      0
      • jgn mengumpat nanti dpt dosa says:

        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a
        a

        0

        0
      • durian belanda sedap says:

        baby jane: ko ni ntah2 leuniey kan? org ada taste masing2 la ngoks!

        0

        0
      • baby says:

        LAHANATTT!!!!!!!!!

        0

        0
      • Olga says:

        padan muka ko apex semalam duduk kat bangku simnpanan je! masa kamera fokus muka ko satu kwsan perumahan aku menjerittt “boooooooooo”…… tangkap bola mcm taik! g la main tumbuk2 bola dgn lunie ko tu! aku harap Apex terus x diturunkan lagsung!

        0

        0
        • haih says:

          olga ko emo semacam je…jgn2 ko nie elia or dalia or kaka hering….kihkih3

          0

          0
        • Apex tak salah says:

          Olga yg bodoh dan bangang!!!
          2 tahun Malaysia juara AFF Suzuki pun sebab apex.. Tahun ni apex bt silap skit ko bkn main kutuk lg..Biasa la manusia mmg x lari dr kesilapan.. Mcm la ko tu perfect sgt..

          Thn ni confirm Malaysia xkn juara punya… sebab apex xder…

          *aku xske kehidupan peribadi apex tp aku respect ble die atas pdg*

          0

          0
        • Nurin says:

          ya ker ??? at least di pemain negara .. .kau ada ??? just satu kesilapan dia ko dah nak kecoh kutuk2 dia .. tak pernah tengok permainan dia sebelum ne ker ?? come on lh bro kau pown sure pernah buat silap..

          0

          0
        • erkkk says:

          aku ni takde la minat sgt tgk bola. nk minat pemain bola msia ni apatah lagi. kenal pun aku tak. tp seseorg pemain tu takde la selamanya bagus. ade jugak time dia tak bgs main. mcm ko punya mood jugak la..ada pasang surutnya…br sekali org main tak bagus dh kena kutuk. pas tu smpai libatkan nama bakal bini dia la, pakcik dia la…kucing dia la. bukan nk bg semangat utk tingkatkan lagi usaha d masa akan dtg….typical malaysian…

          0

          0
      • AISYAH says:

        kepala hotak ko.. tak kuasa aku nak jeles..sungguh nenek aku lagi lawa la dari dia ni..

        0

        0
      • AMMAR says:

        Ah.. ada aku kesah dia ni cantik ke idak? yang aku tau sekarang ni Apex dah tak leh pakai.. elok duk diam2 kat tepi padang.. sadis sungguh…

        0

        0
    • SHINee_is_the_best says:

      aku setuju ngn ko..
      macam pegang patung kat supermarket..
      haha..
      awat si leuniey tu tunjuk2 bahu cmtu, x seswaiii..

      *nasib semalam apek tak diturunkan semalam..
      kebetulan kot apek tak turun, menang plk kan..
      kebetulan kot..huhu

      0

      0
      • sian apek says:

        kalau watak cerita indon, leuniey ni pembawa malang kat apek.. kehkehkeh. pity u apek.

        0

        0
        • Anonymous says:

          mengata org pembawa malang konon…buat nya esok lusa kau pulak bawa malang kat pasangan kau. padan muka.

          0

          0
        • saya suka gosip says:

          tu la…mse tgk gmbr ni aku nk ckp jgak kening die kot terjungkit sgt seswai bwk wtak jht dlm cite indon…

          0

          0
    • AlisyA says:

      tp nmpak muka apek yg mcm patung? huhuhu

      0

      0
    • jgn mengumpat nanti dpt dosa says:

      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e
      e

      0

      0
    • joyah says:

      apek nih selain dari gol keeper dia nih pelakon atau penyanyi ke ek..?? kot2 la ada dia belakon drama ke yg selama nih joyah tak perasan…sebabnya cerita pasal dia nih leh kata ari2 ada dalam paper ruangan hiburan artis..

      kalau ikutkan just keeper malaysia, mestilah cerita dia di ruangan sport akhbar.. sedangkan DLCW yang JUARA DUNIA pun cerita diruangan sport jek, nikan yg sendu sendan mcmnih..

      0

      0
    • Blake Lovely says:

      ”Walaupun Apek kelihatan kecewa tidak diturunkan sebagai penjaga gol , kekacakan Apek ketika difokus oleh kamera semalam jelas terserlah”

      kacak ke Apek niiii????????????????

      0

      0
    • veronxav says:

      leuniey ada iras2 janet khoo la..but janet khoo lebih cantik..sebab janet tak perlu cocok sini cocok sana..berlakon pun menjadi jugak..

      just curious..nape leuniey gambarnya smua senyum tak nampak gigi..

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko tanya lah emak kau kenapa ada org senyum tak nampak gigi…mesti mak kau ada jawapan bagus punya…dasar keturunan mengumpat..

        0

        0
      • mpop pop popop says:

        dari mana lah ko tau yg dia cucuk sana sini ni mahcik oi….

        0

        0
    • Nora says:

      Berita yg sgguh lapuk wahai bang nara… Kt blog lain da berkulat. Katanya blogger fulltime??

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      Apek pun nkgo TASTE jugak ke Nara! alahai… xde taste betol ngko ni!

      0

      0
    • anon says:

      Hipokrit sungguh..
      masa awal2 leuniey putus tunang mati2 dok nafi apek jadi punca..

      LAST-LAST…..

      Puihhh

      0

      0
  2. AlisyA says:

    mcm ade kejanggalan skit gmbr diorg ni..ermm ape ye?

    0

    0
    • Anonymous says:

      SBB BELOM KAWEN SO X LEH AMEK MESRA2 SGT HUHU

      0

      0
      • AlisyA says:

        mungkin jugak..tp rse apek mcm try buat hensem tp xjdik..hhuuhu

        0

        0
      • semua saya suka says:

        Luni mmg cantik.. tp tu lah syg nye..muka dia tua dr usia..sbb aku ingat dia umur dh 27 ke atas hehe..sori cik luni hehe.. pape pun hrp sume nya dipermudahkan.. Insyaallah..

        0

        0
        • AlisyA says:

          haah mmg btol pn..mula² igt luniey ni mcm 25thn ke atas jgk..tp rsenye dia lg comel klo xmake up sgt..bile make totally muka nampak tua sikit..ape pun still cantik n sweet~

          0

          0
  3. fuck retisss says:

    baso xsedor dri…. ore klate supo gini..??? dedah sne sini…
    mapuuhhh la mu… xkemane la weh.. aku nk tgok perkahwinan demo ni bertahan bapo lamo..

    0

    0
  4. aku ar says:

    ape pun xboleh

    0

    0
  5. berlari says:

    mekap muka apek nampak pucat.. mekap leuniey dah ok dah.. tak heavy.. light je..

    0

    0
  6. bunga says:

    macam pelik je muke apex tu…macam tercengang je,,hahah…cantiknye leuniey..

    0

    0
  7. AKU says:

    sedih je tgok muke dia time camera fokus kt dia…

    0

    0
  8. bedah jambu says:

    lawa lagi tunang apek yg dulu..sweet n comey bertudung..yg nie erm..erm hidung nye…..!

    0

    0
    • Sejujurnya says:

      For me elia comel tp tak secantik leuniey…u hv to admit tat…
      Aku jumpa time plancaran minyak wangi ari tu…mmg luar cantik dari dalam pic nih..kulit gebus….

      Tp lagi baik kot… no need to banding2 lah..cantik ni subjektif..ko rasa elia lawa..tp aku rasa leuniey lagi lawa… Ada org kata dahlia pun lawa jugak..so siapa jadi bini apek lah paling lawa kot..kalau tak apek mesti kahwin ngan elia or dahlia.

      Elia : kuruskan badan…kalau dak…hrmmmm

      0

      0
  9. haih says:

    apek sebenarnya malu2 nak pegang luni…kalo korang tgk lam utube behind the scene majalah nona disembr ni…ape2pon dorng mmg sweet couple…

    leunie walopon cantik tpi suara leuniey cam katun..hihi..
    elia walopon debab,,tpi suara serius coooommmeeelll sgt…kiut
    Dalia???? hahaha sies ckp mcm mokcik umo 40,suare pon ntah pape…

    0

    0
  10. haih says:

    leunie cantik tp suare mcm katun
    elia debab tpi suare serius comeeeeellll n kiut

    Dalia???/ hahaha serius ckp muka mcm makcik 40an…suara cm ntah pape

    0

    0
  11. Anonymous says:

    abg nara ni dah kene sindir dekat paper metro pun, still obses lg dengan apek ni..betol la kate paper metro tu, sampai cover majalah apek pun abg nara jd kn story..aduhai..makin hari makin m’garut.

    0

    0
  12. kepelikan says:

    Salah potong kot lengan baju leunie ni..tak cukup atas.,tak cukup bawah.

    0

    0
  13. . says:

    Dari dahlia n jejari runcing..baik si leuniey ni…

    0

    0
  14. micc gucci says:

    Nara, bila nk keluarkan gossip skandal terbaru Neelofa dgn suami Marion Caunter…tgh kecoh skrg nie..

    0

    0
  15. yuyu says:

    tanpa apek pn msia blh menang..mmg sah apek asyik terigtkn si luniey ni time main bola smpy blh klh dgn spore

    0

    0
  16. budak comel says:

    macam pondan thai je aku tgk leuniey nie….huhuhuhu

    0

    0
  17. nz says:

    jgn ckp kat apek jer, org lain pun kalu nk khwen fikiran mesti ke lain.jasad jer kat tempt keje.hehe.

    0

    0
  18. mee hoon sup says:

    apsal style rambut leuniey ni sama je..boring la. Tukar la style lain plk…

    0

    0
  19. conan says:

    eleh pegang pinggang pompuan tu bajet ko dh kawen ngan dia apek oiii. eh leuniey tu tk ‘ckup seksi’ lagi tu. apasal tunjuk sikit je dekat bahu ko tu. tk ‘hot’ la. btw apek, ko tk prlu kecewa la sbb tk jdi penjaga gol sbb farizal marlias thebest. owesome! and and and, aku suka sangat tengok muka ko bila camera zoom kat muka ko smlm. muka bengang plus tension habis. hihihi

    0

    0
  20. Ratu minah jambu merah / biru says:

    bang naraaaaaaaa tolong dilitttttttttttt komen kosong yg panjang niiiiiiiiiii bang naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! Helpppppppppppppppppppppppppppppp !!

    0

    0
  21. Ratu minah jambu merah / biru says:

    helpppppppppppppppppppppppp pesal kelabu pulak niiiiiiiiiiiiiiiiiii !!

    0

    0
  22. Sian nara says:

    Wei nara, apsal byk benor kelabu ni..org tak suka ko ker?

    Aku ada nampak gosip pasal suami marion ngan neelofa kat atas tadi..tp tak kuasa nak reply situ..sbb asyik nampak kelabu jer…

    Ni aku nak cakap..aku sokong jer kalau suami pompuan tu pilih neelofa dari marion tuh..kata masuk islam..pakaian hazabedah …

    0

    0
    • SHINee_is_the_best says:

      tu salah laki dia tak bimbing isteri dia..
      neelofa yg sah2 ISLAM pun pakai sepesen cmtu gak..

      *ape2 pun rampas suami orang memang tak elok.
      kalau kena kat ko, adik bradik ko, anak2 ko ape ko rase?

      0

      0
      • Aku says:

        Tp aku tak suka jugak tgk korge cina yg senang…
        Melayu ramai lagi yg boleh di pilihkan..apahal lah cina tu yg dia pilih.( mualaf)

        0

        0
  23. delete lah oiii says:

    Batak betul la menatang anon komen bodoh niiii..pegi mkn ubt mental ko dulu la wei bru mai bgosip..kcik2 xnk mam*** dah besar mnyusahkan org.

    0

    0
  24. Cinderella says:

    leuniey ngn apek mmg match couple.. pic nie nice.. editing pn almost perfect.. tp lbh nice kalo apek xprlu snyum.. bt muke elegant..

    #just my opinion

    0

    0
  25. Anonymous says:

    0

    0
  26. Bolas says:

    Tak pandai pilih gambar la majalah ni. Apek muka macam lepas bangun tido jer. Tak freash langsung.

    0

    0
  27. menyampah says:

    apek hensem???? dh la poyo..hnsem g pakwe aku.. =p

    0

    0
  28. oldmanstyle says:

    Dah la apek..ko xyah pikir pasal bola lg dah..Farizal dah ngam dlm kesebelasan utama..ko fokus kt leuney sudah..naik katil hentam dia kaw2..xyah naik padang dah..fuh~

    0

    0
  29. mimi says:

    Allah Maha Mengetahui.

    2 tahun dulu, masa ko masih ngan Elia, disiplin bagus, bermain secara professional, allah buka rezeki ko sampai jadi hero malay bagai, padahal menang 1 game je tp rezeki kan, alhamdulillah.

    Sekarang, ko minum, couple plak ngan model x cukup kain tu, dah kaya, lupa diri, mungkin disiplin ko masih ada tapi allah bagi balasan, sikit je tu.

    Look around Apek. Masa beckham kawen ngan posh, disiplin dia ke laut, tu yg bertumbuk ngan alex ferguson sampai keluar MU and kareer dia terus ke laut lepas tu. Tp sebab beckham tu hensem, dia boleh buat duit ngan jadi duta seluar dalam (mmg filthy tp kat barat anything is possible), kau hensem ke Apek?

    So sekrg ak suggest ko jadi la model seluar dalam ke baju dalam ke, confirm boleh hidup tp there’s one thing about malaysian sport-once ko jatuh, no one cares about u. and ko nak pegi international, nak gi mane ek?

    Level ko ngan lee chong wei ibarat langit ngan bumi. Manela cina tak kutuk melayu, negara sendiri pun bangsa lain majukan. nsb baek ak mixed and i’m never proud of malays.

    sekian.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    apelah korang ni duk mengutuk apex..time apex jadi hero korang sanjung..time apex buat silap korang hina..skarang sanjung farizal..habis tu 6ti si..farisal buat silap jugak korang hina dia jugak ke.. mcm apex???? sepatutnye kita bersyukur m’mpunyai penjaga gol mcm apex…yg mengharumkan nama negara kita..manusia xpernah perfec la..hattoii.

    0

    0
  31. saya says:

    TGK TANGAN APEK TU BESAR SEMACAM. LAIN MACAM.

    0

    0
  32. sugi says:

    nape apex je tg dipersalahkn mlm tu??? padahal barisan pertahanan tersangattttt la lemah sampai pihak lawan serang depan pntu gol je…mcm apex sorang je yg wakili malaysia nk lawan berbelas2 pemain lawan,,,,org lain main cincai2 apex plak yg kena…..manalah nk menang kalu 1 lawan ramai….mcm kena sabotaj pun ada jgk apex ni…hm……cian kt apex yg berbakat besar ni kalu ada org dalaman or luaran yg dengki khianat…..tp apex ni kalu msuk bidang modeling ok gk ;)

    0

    0
  33. sugus says:

    errr tapi mantap juga luni niiii

    0

    0