Written by AbangNara | February 3rd, 2014

Nama Ika Nabila pernah muncul dan menjadi bualan ramai kerana beberapa gambar yang agak seksi miliknya dikongsikan di Instagram. Malah kerana gambar-gambar tersebut, ada pihak yang meminta Nabila untuk meng”upload” gambar “bogel”nya. Memang dasyat kan? Namun Ika Nabila memaklumkan yang dia tidak tahu mengapa dirinya dilihat sebagai seorang wanita seksi.

ika nabila seksi

Berkata kepada Metro Ahad semalam, Ika Nabila mengucapkan “terima kasih” atas gelaran seksi yang diberikan kepadanya. Kata Ika:-

Saya seksi? Tidak sangka orang akan cakap saya seksi. Kalau orang katakan saya seksi, saya anggap saja sebagai pujian. Terima kasih. Apalah yang seksi pada saya?

Memang sesekali saya pakai gaun atau seluar pendek. Mungkin berdasarkan kriteria itu mereka katakan saya seksi. Setiap kali cerita buruk timbul, saya akan berkongsi dengan ibu. Syukur dia sangat memahami.

ika nabila seksi

Bagi Abang Nara, kalau dah namanya perempuan, pasti sedikit sebanyak ada keseksian itu. Mungkin di mata kita nampak macam biasa, namun di mata orang yang memandang, seksi tak ingat. Yang penting masa berkongsi gambar di Instagram, fikirlah 2,3 kali. Kalau gambar pakai seluar pendek tue, tak payah kongsi pun tak apa rasanya. Lagi manis kalau disimpan sedikit untuk tatapan bakal suami kelak. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 responses to Apalah Yang Seksi Pada Saya? – Ika Nabila

  1. tepong says:

    ika nabila who?

    0

    0
  2. Gadis80k says:

    Ika, tutup lah auratmu.. kematian itu bila2 jer,,

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Culture shock lepas keluar af

    0

    0
  4. paukaya says:

    ibu memahami??cm mane la mak die lak..

    0

    0
  5. geleman says:

    aku rase die letak gambar berbikini pun dia masih cakap dia tak seksi.. hahahaha

    0

    0
  6. cj7 says:

    sapo ni, ank sapo ni…

    0

    0
    • bz body says:

      Anak mak cik temah ngan pak cik dolah ujung kg tepi dusun dorian, sebab 2 la bila keluar dari kepompong terus culture shock xtau nak jaga aurat semua nak tayang…
      ni first time aku rasa nara cakap sesuatu yg bernas ” Yang penting masa berkongsi gambar di Instagram, fikirlah 2,3 kali. Kalau gambar pakai seluar pendek tue, tak payah kongsi pun tak apa rasanya. Lagi manis kalau disimpan sedikit untuk tatapan bakal suami kelak. Tak gitu?
      Lagi sesuai kalau nara tambah simpan la sedikit kebodohan tu untuk keturunan kau yg akan datang…tak gitu?

      0

      0
  7. Mirai Suenaga says:

    klu tgk mcm ni mmg lah aku tak rasa mcm tu. dia berlakon pun xder seksi mana. pernah sekali aku tgk video apa ntah kat youtube, dia dlm kete tak silap, seksi giler sampai nampak bra. no wonder lah kannn….

    0

    0
  8. Anonymous says:

    adik nabila huda ekkk ?

    0

    0
  9. mimi says:

    Kalau xnak org ckp seksi kau pakailah tudung dan baju yang menutup keseluruhan badan kau dgn fabrik yg longgar
    Setakat pakai biasaw baik bogel . Salam

    0

    0
    • endo says:

      tapi kan, tapi kan… minah ni lak ckp dia anggap orang panggil dia seksi itu sebagai pujian.siap terima kasih lagi.

      artis skrg ni takde maruah. patutnya segan! Seksi bukan pujian yer. Seksi itu kutukan supaya sedar diri. Sila segan yer. yg pakai baju kurung ketat tp tutup pun orang kata seksi. inikan pakai seluar pendek yer adik ika nabila.

      also nara, siapa ni? jgn la promote orang mane2 kat blog ni. jgn aniaya hidup dia la.

      0

      0
  10. seman says:

    haha…betul…ika nabila ni sapa…

    0

    0
  11. sani says:

    sapo minah nie..tak pernah dengaq pon nama dia.

    0

    0
  12. lagubestbest says:

    Biarla dia nak seksi pun.. leh gak si mata keranjang buat modal jarang2.

    0

    0
  13. mmmmm........ says:

    seksi????? pakai mcm mana pun tdk pun saya Nampak seksi……….ini kes siok sendiri ni

    0

    0
  14. IKLAN HAMPEH says:

    nara….kalu ye pun nak tempel iklan merata2 kt website u…u tgk2 sket.KASIH TANPA SYARAT tu kristian…..tolong sensitif bab2 agama ni…..TQ

    0

    0
  15. izreen says:

    seriously saper dia ni.. dia pelakon ke? citer aper. soalan ni bukan perli tapi ikhlas nak tau

    0

    0
  16. anon says:

    sapelah minah ni…tak pernah dengar nama dia. ….nara next time siar crite org2 yg popular je.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Dia ni pernah masuk AF6 dulu. Tapi tersingkir awal. Hehe. Cuma skang ni dia banyak berlakon. Nampak macam sooosial sikit minah ni. Cepat-cepat la insaf.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Seksi?
    Aku tgk biasa ja la,
    Xdala hot mana pun.
    Kengkadang pakaian mendedah ni xla nampak seksi nampak huduh ada la.
    Sebab xsemua benda yg terdedah tu cantik.
    Ok dah.

    0

    0
  19. katek says:

    sape kau? sumpah aku tak kenal.

    0

    0
  20. pening says:

    yg x knal ika ni die ni dak af…af brape ntah x ingat…tp rasenye awal2 klua la…sore akla2 budak tadika bile nyanyi….try la google…tp die blakon rasenye okla boleh thn…tp x pyh sexy2 kot…kdg2 bile pki sexy lg nampak kekampungan wak…pki bese2 mcm lisa tu ok je…still nmpk urban…so jgn igt bile pki sexy nmpk urban yer…kui3.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    artis sendu ke nih???

    0

    0
  22. huhuhu says:

    kahkahkah… pakai seksi dianggap pujian??? siap wish terima kasih. ko x masuk tadika ke dulu ika nabila oiii… kalo dh org kata ko tu “euww seksinyer dia ni” itu kutukan+hinaan tue!! Apeke bengap ko ni, minah perasan btul.perasan yg seksi tu org kata dia cantik, org kata dia vogue la tu.. perasan hot chick la tue. Bwuekkk!! Pdhl org kutuk ko xtahu. You are not my taste la Ika Nabila. Suam2 kuku kaki aku je stkt kau ni..dhla artis sendu.

    Btw, dia ni la yg dulu yg ada kisah katanye artis lelaki nk ngorat dia, sms lucah la apela (kira mcm gangguan sexual la) dan klu x clap aku. Zain Saidin la artis lelaki tu. If im not mistaken la. Ada sesape tahu psl kes ni????????????????? Dan ZS pn dh dpt RCW yg tentu lg vogue dan tak sedar diri dh kertu. haha.

    Ika NAbila oi…kt IG ko tau plk mrh bile org mta gmbr bogel ko…bkn ke ko ptt say thank You so much sbb org tu berminat nk tatap kau yg seksi dan akan memberikn pujian nti. hahahhaaha… Bg aku la, dh kalo pakaian ko tu x sedar diri perasan mcm artis holywood. Jgnla nk melenting klu org mta gmbr cmtu…sbnrnye org tu buat cmtu sbb nk bg kesedaran kt kau!!! Supaya ko tau erti MALU dan tahu jaga kemaluan….hahahahaah

    0

    0
  23. Auni says:

    ika nabila..tutuplah auratmu..ssguhnya yg trtutup itu sgt indah..takutlah pd Allah

    0

    0
  24. isya says:

    org ckp seksi dikatakan PUJIAN?PUJIAN ?oh saudara islamku..andai seksi itu dikatakan PUJIAN..ape lg nk habaq..bawak2lah berubah..

    0

    0
  25. Otromen says:

    Kalau Angelina Jolie org label dia seksi I sbb bibir dia. Kau ni org sound seksi sbb pakaian macam tak cukup Kain beb. Bukannya compliment hokeyyyy. Sila paham. Jgnla syok sendiri.

    0

    0
  26. kamen riders says:

    bodo la ko ni..

    0

    0
  27. sakinab says:

    sape plak tino ni?
    tak penah denga pun nama beliau.
    boh gamba sexy publicity ler tu.

    0

    0
  28. this is me says:

    x seksi pon??? mna nye yg seksi pon x thu btw all the best for you!!! love u ika nabila

    0

    0