Written by AbangNara | November 28th, 2012

Setiap orang ada ketakutan mereka yang tersendiri. Ada yang takut lipas. Ada yang tak boleh tengok kucing. Lelaki kacak seperti Abang Nara pun ada kelemahannya. Abang Nara takut dengan ketinggian.

fear factor

Nampak tak muka cuak Abang Nara di atas? Gambar ini diambil ketika Abang Nara cuba menaiki permainan “anti gravity” kat Sunway Lagoon. Menatang alah ini akan ditolak tinggi ke atas udara dalam masa beberapa saat sahaja. Memang seram gila!!!
fear factor
Lutut Abang Nara terketar-ketar masa ini. Akibatnya, dengan muka tak malu, Abang Nara suruh wife je gantikan. Abang Nara memang takut sangat-sangat dengan ketinggian. Pernah masa kat Korea pergi theme park Everland, Abang Nara menangis bagai nak rak bila naik roller coaster dan pirate ship.
fear factor
Jadi apabila Abang Nara tahu yang 30 orang selebriti Malaysia memasuki pertandingan Fear Factor Selebriti Malaysia, Abang Nara rasa teruja sangat. Selama ini diorang nampak macam hebat dan kool je kan? Menerusi program Fear Factor Selebriti Malaysia ini, confirm segala rahsia ketakutan mereka akan diketahui. Yeah ~~
fear factor
Dihoskan oleh pelakon kacak (tapi Abang Nara lebih kacak) Aaron Aziz, Fear Factor Selebriti Malaysia telah pun menjalani penggambaran di Cape Town baru-baru ini. Lasak tak lasaklah penggambaran yang dilakukan sampai Aaron Aziz yang tough nie pun jatuh sakit dan dimasukkan ke hospital. Nasib baik dah sembuh dah.
fear factor
Selebriti pilihan Abang Nara untuk Fear Factor Selebriti Malaysia tak lain tak bukan ialah Jehan Miskin. Badan tough, muka kacak, nampak aktif bersukan dan tak takutkan apa-apa. Rasa-rasa macam Jehan boleh menang je. Kalau tak menang pun, confirm masuk final punya.
fear factor
Antara selebriti lain yang turut join Fear Factor Selebriti Malaysia ini ialah Elfira Loy, Dafi, Johan As’ari, Didie Alias, Kaka dan ramai lagilah. 30 orang ini dibahagikan kepada 13 kumpulan dan akan berentap sesama sendiri. Hanya mereka yang mempunyai ketahanan mental dan fizikal tertinggi akan layak bergelar juara Fear Factor Selebriti Malaysia.
fear factor
Siapakah yang akan layak ke pusingan seterusnya? Siapakah yang akan tersingkir? Abang Nara harap Elfira Loy bertahan lama sikit. Boleh tengok aksi comel dia lama-lama. Hehehe. Untuk maklumat lanjut, boleh layari Facebook Fear Factor Malaysia dan website Fear Factor Malaysia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 responses to Apakah Ketakutan Anda?

  1. jangohjang says:

    oooo macam tuuuu

    0

    0
    • Ko Kesah says:

      eh yg pakai baju kaler violet tu siti nordiana ek? long time no see..
      nara lelaki kacak pun gayat ekk?? azwan ali pun xgayat mcm teww..

      0

      0
    • Vina says:

      ABANG NARA! PLIZ BLOCK IP ADRESS MAKHLUK YG BG KOMEN KOSONG TP PANJANG2 TU! MENYUSAHKAN ORG LA NAK BC KOMEN!

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      MENGIKUT SUMBER YG BOLEH DIPERCAYAI! (KREW YG TERLIBAT) JEHAN MISKIN & DR FAIZ YG MENANG UOLS…

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      kalau nara dikategorikan hensem, maka Aaron Aziz tu adalah hodoh!

      0

      0
    • Anonymous says:

      muka johan asari ni ada ala2 muka sal (watak dlm keluarga iskandar), ke aku yg tslh tgk?

      0

      0
  2. Syamil says:

    hoh..tak ramai hero yg ketul2 join..kalo yg ketul2 baru le ade saingan skit

    Panas!! ==>> Mari Mencari Bahan Lucah

    0

    0
  3. roxannacash says:

    kesian lemah semangat abg nara? haha…klau kak nara ckp kacak, kacakla ye…

    0

    0
  4. yangbaik says:

    eh.. tak sangka plak sama la kita pun nak tengok jehan miskin gak… heheh

    0

    0
  5. shhh says:

    Abg nara kalo kacak takan takut ok..kena jdi gentlemen…hahahaha

    0

    0
  6. makaji says:

    Bang Nara, dah tau saper menang, akim & farish. CONFIRM sbb akim bagitau aku

    0

    0
  7. Rombau says:

    Alaa.. x menangpn xper la.. janji dapat g Cape Town… Kalo bayar sendiri, mahai wo… Duit takdak…

    0

    0
  8. berlari says:

    Nara: Apakah ketakutan anda?
    Aku: Ketakutan saya apabila Nara cakap “Dihoskan oleh pelakon kacak (tapi Abang Nara lebih kacak) Aaron Aziz,”

    0

    0
  9. makaji says:

    akim & farish juara pertama fear factor malaysia..ni akim ckp dgn aku ni

    0

    0
  10. Anonymous says:

    abg nara jangan nak perasan kacak, muka macam jambatan xsiap kacak konon..rimasla

    0

    0
    • Anonymous says:

      take a chill pil and relax. orang bergurau pun tak boleh. biar la dia confidence tinggi. susah la melawak pun tak boleh

      0

      0
      • kesian an an says:

        kalau selalu sgt nak puji diri sendiri kacak pun naik muak jugak.. bkn tak boleh trime dia nak bergurau.. kan byk lagi bnde boleh dibuat gurau.. asyk kacak kacak kacak.. rimas la… byk lgi kot bnde lain nk gurau..

        0

        0
        • kak rubi minat adam mukhriz says:

          kau jeles sebab kau tak kacak, dah la tak kacak, tak cool pulak tu. chill lah beb nara gurau2 je tu. kesian an an ko xde sense of humor ..

          0

          0
  11. Pemikir says:

    Ketinggian Pemikir taklah takut sangat. Tetapi Pemikir sangat sangat takut akan KELAJUAN.

    0

    0
  12. omaswati says:

    abg nara kacak ke?????merembes aku dgr

    0

    0
  13. wang says:

    skali skale bleh la bt lawak prasan kacak, ni dh b’kali2 naik meluat jugak la sape2 yg baca, kemon la xde modal laen dh ke asyik nk kacak je..

    0

    0
  14. Ratu minah jambu merah / biru says:

    bang nara dia tk kacak tapi dia cute..

    0

    0
  15. lara says:

    serius geli tengok Jehan.

    0

    0
  16. mak jemah says:

    “Dihoskan oleh pelakon kacak (tapi abang Nara lebih kacak) Aaron Aziz”

    ….eeeiiii mak jemah menyampah sgt2 bila nara ni perasan dia lg hensem dr aaron aziz…jauh panggang dr api …okeyyyyy…

    0

    0
  17. Kepala Hotak Kau says:

    Lelaki kacak seperti Abang Nara pun ada kelemahannya….. “pala wotak kau..”

    0

    0
  18. Adriany says:

    Kacaklah sangat…macam…(sila fikir sendiri)

    0

    0
  19. penaberkala says:

    hye bro, muka dah ganas
    naik pirate ship pun nangis ke? haha

    Next time jom ah gi genting lagi. Naik roller coaster, amacam? Ada bran?
    http://penaberkala.blogspot.com/2012/11/genting-trip-6-pasar-ikan-bakar.html

    0

    0
  20. Confident setinggi langit biru says:

    Bia la dia brsa dia kcak, klau dia x puji dri sdri sape lg nk puji? Kah3!!!

    Fear factor ada sesi makanan pelik2, cuba minum budu sebotol.. Agak2nya sape juara?

    0

    0
  21. you’ve gotten a great blog right here! would you like to make some invite posts on my blog?

    0

    0