Written by AbangNara | November 25th, 2009

gerudi inul

Wah, sungguh celaka si Inul nie posing tunjuk bontot camnie. Gambar camnie leh lak lepas. Memang apa kejadah haramnya posing camnie. Nie mesti gian nak bagi orang tengok bontot dia tue. Bukan lawa sangat pun.

Abang-abang amik gambar tue seronok tak ingat la. Orang dah bagi bontot free. Layankan jerlah. Inul oh Inul. Apo nak jadi ngan artis Indonesia sorang nie.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

357 responses to Apahal Inul Nie, Ada Bisul Ke Apa?

  1. mayrien says:

    tah papeee laaa dia niiihhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. nini coklat celup says:

    hahahaha
    xsenonoh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. diana says:

    paling x thn cameramans kat belakang 2 da cam org bodoh ngadap bontot inul

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. insuraya says:

    xda plak kna gam stesen tv artis cmni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. aries_april says:

    hnya melly d hti ku…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. awekcun says:

    APEHAL LA MINAH ENDON NIE..
    XSENONOHNYA LA PRANGAI DIA NIE..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. violet says:

    lor..napa lak posing cmni.
    pening aku..
    hahahaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. violet says:

    bontot bulat dok tyng2..
    malu i…
    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Inul.com says:

    Lagi gambar inul….???
    ade x..??
    hihii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. blackberry00 says:

    astaghfirullah…

    knp lah ade gak betina sial cm ni..???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. EclipsE says:

    muke cameraman sume dh kena kentut inul…wakakaka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. taiko says:

    Tak tahan nak gelak aku..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. violet says:

    wah.
    abg2 cmra man tu..
    mantol
    tgk bontot inul
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. anNeDeSiLva says:

    tersengih2 abg kamera tu hekk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. blackberry00 says:

    org laki mmglh suke r…

    tp klau aq kat situ mmg nk kene si inul siol nih…

    aq amik batang besi panas

    cucuk bontot inul br padan muke…

    bg jer kat mamat serbia ker israel ker….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anNeDeSiLva says:

      kat Malaysia ke ni?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      hai black…
      ko ney kan dr dlu anti dgn betina2 sun…heheheh…
      bgs2….
      untung bini ko….huhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        bkn ape bb….

        inul ni sikit2 time nk wat konsert aritu kat msia

        sikit2….insyaAllah..insyaAllah

        maknenyer dye ni muslim ek..???

        tp tau tak makna muslim 2..???

        kalau takat namer jer tp perangai cam ompuan bitch

        aq bengang ar….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          bb..

          klau aku nmpak bini aq wat hal cmni..
          konpom kene talak 3…!!!

          mmg aq takleh nk terima org2 cmni…
          ntahlah… naper ar manusia aher zaman dh makin mjadi2??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          itulah petanda kiamat makin dekat…
          kiamat kecil dh nmpk…
          mcm mn lah indon tue xkena tsunami…
          dorg lg xsdr2….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          dia ney mmg pngai teruk la…
          ko tgk jer la goyang gerudi…
          uish…nauzubillah…
          mati teruk dia ney kena…huhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          goyang cm hampeh
          tgk pun meluat
          bkn menggoda
          huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          klau aq ade time tu
          dye wat goyang gerudi
          aq mmg ambik gerudi btol2
          nak gerudi bontot dan ape2 yg ptt dgerudi!!!

          cam keparat jer….
          nak tunjuk aksi2 cam2
          tunjuk kat suami yg sah jerlah..
          nak gerudi ker nak gali ke ape, lantaklah….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • salam..oit..jgn ckp owg..t kne dri sndri..d0a dlm ati je mntak dijauhkan..au ckp mencarut2 nih kte sndri yg d0se..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. blackberry00 says:

    by d way, ni kat maner ar…???

    klau kt msia, konpom all d cameramen been given a shit by this bitch…. damn her!!!!

    klau kat indon mmg ni budaya dorg!!!

    babi pun dorg makan….

    tu yg jadik mcm2 kat negara dorg!!!!

    org2 kat msia pun dah nak terikut2….

    tengok jerlah awek melayu main buih…

    cam betina sial ~ ~ ~ ~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anNeDeSiLva says:

      hahaha..taw takpe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      hahahahaha….
      btl2 marah ney….
      1st time aku jmpe org laki yg tentang habis2an pngai betina sun cmni…
      slalu yg komen sume cam suke…
      lg2 si antu tue…huhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • violet says:

        tersedak antu bc..
        huhu.
        antu smpai kg dah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        aq terus terang nk bgtau u owls….

        aq cukup menghormati insan yg bernama perempuan
        (ingat ar.. perempuan dan bukannya betina..)

        sbb bg aq, perempuan adalah insan ciptaan Allah SWT yg
        harus dihormati…

        kerana perempuan lah, lahirnya aq ke dunia
        kerana perempuan lah, akhirnya aq berjaya
        kerana perempuan lah, aq mengenal erti kasih sayang
        kerana perempuan lah, aq menjadi suami dan ayah
        dan kerana perempuan lah, aq kenal apa itu erti kehidupan……

        PEREMPUAN HARUS DIHORMATI DAN DIHARGAI…

        tp alangkah sedihnyer sekarang ni susah nak carik perbezaan di antara perempuan dan betina…

        sayang seribu kali sayang…
        tiap bakat dan kelebihan yang Allah kurniakan
        telah disalahgunakan….
        dipertontonkan seolah2 itu adalah aset mereka
        untuk dbanggakan….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ehee..mby dlm cmmnt je menentang abesan dlm ati spe yg tau..bak kate owg melayu..paku serpah paku serpih..mengate owg die yg lbih..berd0a la dlm ati if wanna giv sum advice p0n use a nice w0rd..tu yg membezakan muslim n kafirin..juz speak out my mind s0wie if terase..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      betina sial ni bukan ke dah hajjah? kalau ni kat indon memang patut la negara dia org selalu ditimpa byk musibah…byk artis hajjah tapi perangai cam sial….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        DORG NI HAJJAH NK DPT TITLE JER..

        PERANGAI STILL MAINTAIN..

        ALAAAAA… KAT MSIA NI PUN ADE GAK ARTIS YG DH HAJJAH TP STILL WAT BENDA YG X SENONOH..

        CONTOHNYE… DEJA MOSS (ORG KAMPUNG AQ TUH..)

        BALIK HAJI STILL LAGI DGN PAKAIAN (SARUNG NANGKANYER…) NYANYI KAT PUB… TAYANG BODY NTAH APER2 TAH…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          bb n violet…

          aq ni asal kampung
          corak pendidikan pun kekampung2an
          tp aq bersyukur
          sbb didikan agama yg mak bapak aq bagi
          itulah yg tlh mjadikn aq sbg seorg manusia

          benda2 cm ni mmg cukup merisaukan aq
          sbb aq ade anak ompuan
          simpang malaikat 44…
          jgnlah benda2 cmni jadik kat family aq

          dan insyaAllah ianya takkan terjadi….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jane says:

          mungkin dia org ni semua tak paham erti haji….betapa untungnya org balik haji dosa semua diampun dan mula balik kehidupan seperti sehelai kain putih….kalau dulu byk dosa balik haji dpt peluang kedua utk membuat kebaikan….hai rugi2 mereka yg melepaskan peluang dgn tidak berubah……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          nak title je la tu.
          law x xkan la cmni lg
          pyh ler org cmni..
          huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. serai_patah says:

    kebetulan dia nk tkentot 2…tp dh tjadi pose lak…x pon dia buasir…x leh nk bdiri betol2 sbb dh “tkeluar”…opsss!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      aksi dye ni cam aksi porno movie jer…

      bagi kat mat bangla, konfem bangla kenyang!!!!

      nak termuntah pun ade gak nengok si inul nih….

      aq tak tau la ngn org lain (laki2 lain)

      tp bg aq, mmg meluat tollah….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. talia_tania says:

    murah nya maruah dia nii…walaupon ko org indon..tp ko wanita islam..
    ko menunjukkan diri ko tuu betol2 murahan….

    hodoh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekcun says:

      ORG ENDON NIE WLAUPUN AGAMA ISLAM TP DIORG PUNYA BUDAYA CAM KAFIR…
      I HATE INDON…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        SAMPAI KAT MSIA NI PUN DORG
        BWK PERANGAI KEPARAT JAHANAM DORG TU

        BOLEH DIKATAKAN UNSUR2 NEGATIVE NI
        KEBYKAN DR DORG NI LAH..

        TP TAK SEMUA AR…
        BIBIK AQ KAT UMAH OKEY JER…
        BOLEH NGAJAR ANAK2 AQ NGAJI QURAN

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      hodoh n bodoh!!!!!!!!!!!!!
      xtau malu btl…
      org ppuan klu xde rs malu dlm diri wlu sebesar hama pon…
      xguna idup…
      sbb itulah yg melambangkan sifat kewanitaan seseorg ppuan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      artis yg paling takdak maruah kalau aku ada kat situ aku tendang jubor dia…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        BB… U R ABSOLUTELY RITE!!!

        JANE.. JGN MAIN TENDANG..
        AMBIK SEKOR ULAR TEDUNG
        MASUKKAN DLM ANU BTINA NIH
        DAH TU YG DYE NAK, KAN..????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jane says:

          hihihi tu tedung kat belakang dia tu byk….betina camni tak plak kena rogol yek…..yg bebudak innocent plak yg kena rogol…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          betina cm ni sape nak rogol..???
          dye pun dh wat cheap sale…
          sesaper jer yg nak leh on…
          TOUCH N GO…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. cicikgurl says:

    para penonton…abang-abang, jurukamera semuanya…
    jangan heran kalo inul sedang goyang..rada panas, agak seksi….maapkanlah yer…hahahahaha ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. diana says:

    Patut la indon selalu kene musibah…mmg patut pun..
    disgusting…!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. cili says:

    Astaghfirullah…
    Wahai kaum adam jauhkanlah pangandanganmu.Sesungguhnya Allah maha mengetahui & melihat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. cili says:

    org betina kalo jenis dah xde perasaan malu. bogel dpn khalayak pun xkesah. aku yg kulit putih gebu mulus ni pun, terselak kain sampai buku lali pun dah rse tergugat. Hanya utk suami…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. EclipsE says:

    u’ll sume x g lunch ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekcun says:

      LUM AGI..
      KUL 2 BR GI LUNCH…
      NAPE??
      NK BLANJE KE?
      HEHEHE…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        aq br blk dari seminar 1/2 day
        ade makan2..
        2 yg malas nk kuar makan..

        tp pasni aku nk gi solat…
        tak masuk lagi kot….

        byk nk kene wat
        yelah besok dh nak terbang balik swk..
        huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • violet says:

        x pun..
        sat g je tapau…
        huhu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          a ah..
          mmg pegi BN gathering nnt
          klau confirm wat kat Putrajaya nih…

          nak gak nengok adik2 chatters dlm bn nih
          ntah cmnerlah agaknyer korg, ek..???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          huhu….cmni la gamak nyer
          huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. manjalara says:

    indon kan mata duitan, sanggup buat apa saja……..dia ingat bontut dia tu boleh cantik hingga ke tua kod

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. blackberry00 says:

    si pet ni gi maner ar..??

    komisen byk masyukk lah tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. brongko says:

    pehhhh…mungkin inul ni suka dia diliwat beramai ramai..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. [email protected] says:

    hai u alll ader lagi ker kat cni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      lambat nar…
      ko p maner ar..
      org byk wat loan eh..??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        ader meting le kener jage dato’ ni meting…
        heheheh…
        pening nak layan dato’2 ni,,,,,

        semua tua2kan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          naper dato’ tu takleh nak jage diri sendiri ker..?
          ko ker yg kena pakaikan baju dorng..
          suapkan dorg makan..??

          huhuhu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          LAGI TERUK DARI 2… NAK P TANDAS PUN AKU KENER TUNJUK JALAN…
          HEHEHEHE

          dorang banyak mintak dokumen jadi aku kener sediakan dokumen 2 untuk dorang ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          kiranya ko ni cam PA gak ar…

          ko apply gomen

          boleh jadik PA aku nih

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          xminat ler kejer gan gov…
          hehehe….heheheh

          xdpt buat duit kalo gan gov

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          says who..??
          wat part time
          cam aku nih
          aq join ac mizal jual gelang
          income blh tahan gak ooooo…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          lgpun dgn gomen ni secure
          dpt pencen….

          tp 2 smua minat masing2….
          terpulanglah
          aq nak offer ko jadik PA aku

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          yelah tu tuk jadi PA ko….
          kelakar ko ni nak bagi kejer kat aku lak…

          PA ko 2 maksud aper

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          PA tu personal assistant…

          PA aku ni gedik sangat ar…

          nyampah nengok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          ko nak ker PA laki…….
          ko kejer bawah jabatan aper

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          aq kat kementerian t*****uuuu*****ttttt…
          nnt2lah klau kt wat gathering kt sembang2
          PA laki lagi ok aper…
          ade gak geng2 aku dpt PA laki
          tak de syak wasangka dan fitnah….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          nant le ko cte tme kita jupe ek black… heheheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. [email protected] says:

    awek cun n ammmey sebut nama aku kat umah sebelah ek….

    rindu kat aku ker

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekcun says:

      BYK LA KO..
      DH NGUMPT AKU
      WAT2 XSALAH PLAK..
      AKU REPORT KT LAKI AKU..
      HUHUHUHUHUU..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      ko takder mmg ramai yg rindu
      cm aku nih takde sape yg carik

      aku kan dah expired!!!
      huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        sedih lak aku dengar,,,,,hehehe….
        korban x raya ni BLACK

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          aq nk korbankan si inul tuhhhh….

          bhg bontot ko amik, pet!!!

          bhg lain pun aq taknak…

          nk bagi kat saper, ek..???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          pesal nak bagi kat aku… xminat ler yang dah tua,,,,,,
          liat….heheheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          ko mane tau liat…???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          lembu kalo tua pun liat jugak kan….
          manusia pun lebih kurang sama kot….
          lagi pun tua2 ni dah xder ummmmmmmmmmmmss

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          masak lamer ckit…
          petua nenek moyang aq dulu2
          time nk masak tu
          letakkan sudu ke garfu ke (stainless steel)
          dlm masakan tu..
          boleh melembutkan….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          huhu…. nant aku taruk 10 sudu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          mampuih ar klau ko letak 10 sudu
          last2 yg ko makan bknnya daging
          ko nak masak sudu rendang, apa..??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aquagirlz says:

    bodohnyer la…. macam ni punyer org pun ade ke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Setia9 says:

    apeelah motif dia nak buat camtu ekk????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      tujuk tut dia yang dah xder dara

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Setia9 says:

        mjatuhkan martabat kaum wanita jerrr……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          huhu…. dia dah xder martabat…..
          huhuhu,,,,
          2yang dia xkesah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Setia9 says:

    hubby minah nie marah ker?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      laki dye “janji wa dapat rupiah…. inul nak telanjang bulat terus pun no hal..”

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Setia9 says:

      ooppss x complete…. kih kih kih . nih minah indon nie punyer pasallah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Setia9 says:

        Minah nih, klu dah dpt title hajjah, pakaian kenalah sopan, jaga tingkah laku spy org2 hormat kat dier… ntah2 ni gambor lame X? before buat haji…..?????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        huhuhu,,,,,
        artis malaysia buat vdio lucah pun kita leh tmer lagi kan….
        dia setakat tunjuk tut jer……

        kira artis malaysia lagi maju kehadapan le kan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Setia9 says:

          heeloo…. i x terima tau ….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          kalo x tv jangan tengk cte yang dia belakon….. kalo dia kuar tv mana2 jer jang layan

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. EclipsE says:

    NAK JOIN KORG LEH?HEHEHEH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. anNeDeSiLva says:

    haii sume..
    black..
    anne nak jadi PA ahang leh x??
    anne tak gedik..
    compom…hehehhee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      dia suruh aku je…..PA laki je dia nak…
      hehehhe

      nant aku leh ber BN sesama gan dia

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anNeDeSiLva says:

        ko mulut jahat pet..hahahahhaha
        ko kena tutup aurat..hahahahha
        maknanya tutup mulut skali..

        xpe anne kasik ko jekla..
        anne jadi sec ckupla…hahahhaa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      ciri2 PA yg aku nak :

      1) tutup aurat
      2) tau wat keja (x yah nak suruh2)
      3) sopan
      4) jaga maruah diri dye sendiri
      5) beriman
      6) kenal ngn wife + anak2 aq
      7) of course dye kena mintak gomen thru SPA

      yg lain2 aq tak brp kesah… tak lawa pun takpe…
      janji dye tau adap dan tatasusila bekerja…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anNeDeSiLva says:

        alamak..
        kalau thru SPA lom tentu la anne terpilih kot…huhuhuuh
        bkn semua perfect la black….takpela ko nk sgt pet g la jadi PA black…..

        anne xkesah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • weiya says:

        WEIYA PUN TGH PLAN NAK ISI SPA LA BLACK

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          anne/weiya….

          blom cuba blom tau.. ar
          klau dh rezeki tu, takkan ke mana!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          WEIYA DULU ADE BLAJA ASAS2 PA NI SBB WEIYA DIGREE DLM MANAGMENT COMMUNICATION..TP SEJAK KERJA TAK PERNAH GUNA ILMU NI…PHM2 JER LA….XPLAIN JER BLACK BKN SBB NAN JD PA BLACK HHEHEHE..TP YG PASTI WEIYA DAH PUTUS ASA NGN SPA NI

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          hahahah…
          mang every year ada isi tp lom dapat lg..
          takpela..
          keje skunk pon ok gak…
          insyAllah ada rezki adala..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        aku pki purdah black…
        so aku leh apply la?
        keje pon aku pndi….
        ko xsrh pon …aku leh bt…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. anNeDeSiLva says:

    sungguh panjang mukadimahnye..heheheh
    eclipse dh makan?
    nne saket perot makan rambutan td/…
    ngidam..
    lama dh tak dapat makan..hehehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. yula says:

    cam sial jer….
    cam lawo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. anNeDeSiLva says:

    eclipse,dengar kata gathering kat putrajaya eh??
    anne tak g kot..
    jauhla…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      ape lak tak g….???
      aq klau bleh nak jumpe all d adiks dlm bn nih…
      tp korang jgn lak terkezut nengok aq…..
      hehehe…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anNeDeSiLva says:

        jauhla black..
        putrajaya…
        ishhh…
        tak g kot..
        tgok mcmanan..
        kalau ada yg nk hantar insyAllah smpai..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • weiya says:

        KNAPA BANG BLACK..ENSEM SGT KER…WEIYA PUN TAK PG..TAK DIJEMPUT

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          kak nara jemput sumela weiya….smua yg aktif kat BN nie…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          erm…best juga tu kan..tgk situasi laaaaa anne

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…..gosip aper korang ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          gosip nak gi tak BN gathering..

          aq klau wat kat putrajaya nih, aku join

          klau kat tpt lain dlm area kl nih, aku leh gak try, insyaAllah

          see the weather laaaa…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Setia9 says:

        bila date gathering tu yer…………

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yula says:

      putrajaya?
      yula pun jauh gak la

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        2 tau 3 ari bulan 1

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          takpela..
          kalau ada rezki jupela..
          takde tu tgok2 gambar korg jekla..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          huhu sapa yang nak p ni….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          aku pg la…
          dh blkg dapur aku jer…heheheh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          pi la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          hi pet..bz ker…weiya tgh bz bulan 1 tu…tak tau nak g ker tak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          weiya p ler nant aku nok kecek kelate gan spo lagi kalu dok g

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          jom la rmi2 p….
          ala pjaya bkn nya jauh sgt…
          yg tgl area sngor/kl bleh dtg pe?
          bkorbanla sket…hheheheh…
          ekceli aku memane pon xksh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          nant nak suruh kak nara buat kat kelantan le,,,, leh main banjir

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. anNeDeSiLva says:

    asl kawan2 yg lain dh takde???
    anne dgr kawan2 BN anne ramai yg merajuk..
    what’s going on???
    anybody can xplain to me??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      itu sume biarlah jd rahsia anne…heheheh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        semua orang merajuk gan aku anne… heheheh
        temasuk kak nara

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          mesti pasal ko laser sgt kan pet???
          kita leh laser pet mang takde masalah..
          cuma kita kena hati2..
          sblum taip apa2 perkataan pk dlu adakah benda tu akan saketkan hati org lain..
          kita kan sama2 kawan komen kat sni..
          tak bestla kalau ada yg terasa hati and jauh2..
          tak best jadiknya nanti…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          baiknyerrrrrr anne pk mcm tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anNeDeSiLva says:

        anne taw walaupon ianya rahsia……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Setia9 says:

      Merajukkkk.. nape erk… nine still baru kat cn….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        tp aku buat salah gan KAK NARA N VIOLET jer….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          mungkin pet tak nampak salah pet pada org lain kottt..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          maner ader…..

          rasa nyer dah xder buat salah gan yang lain….

          selalu gurau pun gan dorang jer…….

          anne, black, kak ladybird,mawy,wieya,bb,kak pink
          awek cun awekmas aries ok jer gan aku kot

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          hurmm…
          pasal anne ada terdengar2la…
          cuma tak nk besar2kan citer…
          tp dh nak jadik kan..
          next time beringat2 jekla k pet..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. [email protected] says:

    korang pesal nak sangat jadi PA BLACK ni….
    ko isi borang jadi PA 2 terus jadi no 2 BLACK tau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Setia9 says:

      jadi pa nie.. ader gaji ker..???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        jadi PA n PR….hehehe… nant kalo black masuk balik tanyer ader gaji ke x

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      ape ko cakap ni pet..?
      aq x tpkir nak ade 2 2 nih….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        huhu…. xnak ker… xnak xper ler…. bagi kat orang lain…..

        lupe ko suami yang baik kan……..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        sape yg teramat bodoh dlm dunia ni
        wat keje takdok gaji….???
        mstlah ade gaji
        bukan aq yg bagi
        kerajaan yg bagi
        huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          huhuhuhu……
          nak buat mcm mana dorang inagt nak jadi NO 2 ko…
          2 yang tanya ader gaji ke x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • blackberry00 says:

          pet, ko wat hal lagi ker..??
          ade lagi ke org2 termerajuk sbb ko..???
          ape la adik aku nih…

          kite dah jadik satu geng dlm bn ni
          jgnlah timbulkan sesuatu yg blh wat org lain terasa hati…

          payah nak cakap ar ngn ko ni pet..
          aku nak marah bebenar, kang ko plak merajuk
          tak meriah plak bn ni..

          tp skrang ni, aries puteri poco dan lain2
          dh jarang join
          bowink gak arrr….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          tula sbbnya black..
          anne pon serba salah nk ckp..
          biasala kan lain org lain cara..
          so kita kadang2 kena ikot gak situasi..
          ni mcm dh ramai jek merajuk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          entah pet ni…cian black…ape pun pet…weiya try la..weiya ingt nak gak pg putrajaya ni dah lama tak sampai…weiya g ngan tunang k…tp nak tanya dia dulu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Setia9 says:

          yelahhh kerajaan ker swasta ker, klu ade keja kenalah ader upahnyer……….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          poco2 ok jer semlm…. ok jer dorang gan aku….
          poco2 ckp dia bz cket skrng ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. anNeDeSiLva says:

    kawan2 sume..
    mohla ramai2 meriahkan BN..
    mana Violet,tomei,aries,miza,put,poco,awekmas,kira,antu dan yang lain2 nie??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. ozman says:

    perghh…best gile posing mcm…bleh trus sumbat sosej.. doggy style…more pict please

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. anNeDeSiLva says:

    asyk ikut irama..
    tak keruan dbuatnya..
    bergetar2 tubuhku..
    mengapai jemarinya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. [email protected] says:

    aku ader kejer cket ler nant petang masuk lagi kalo sempat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. EclipsE says:

    xde topik br ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. anNeDeSiLva says:

    guy mehla masuk BN pliss..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Setia9 says:

    nine… nk exit dulu… bye..bye… kawan2. nanti nine masuk klu ader free time…. maybe on monday.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. EclipsE says:

    aku bt topik yea…
    jap pk…
    ok…klu kawen nti korg nak anak brp?
    mst ade plan kn??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      anak kembar mcm ziana zain

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Setia9 says:

      haiii……. masuk balikkk… nine dah kawin tp belum ader anak lagi….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yula says:

      nak 10org

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • weiya says:

      weiya nak sepasang jer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      aq skrang ni alhamdulillah
      ade anak 2 org
      sepasang…

      1) girl (Nina – 9 years)
      2) boy (Naim – 6 years)

      so far, cukuplah dulu….
      tak tau lak besok2….
      klau ade rezeki…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. anNeDeSiLva says:

    yula mcmana tanaman anne?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Setia9 says:

    everything is money…. dont waste your time….. la..la…la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. suzia says:

    hahahaha!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. blackberry00 says:

    oklah gengz…
    aq balik dulu
    nk kena p carik bende2
    bwk blk swk
    buah tangan untuk family aq..

    insyaAllah besok b4 aku fly
    aku update n chat lagi
    ngn korang

    take a gud care…

    salammmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. weiya says:

    benarnya anak ni kkdg rncg pun tak jd…kwn weiya ckp…ms nak bersalin tu dah nekad tak nak anak lg…lps tgk jer anak..plan nak tambah plak..tp weiya tak tau la…takder pengalaman kan…tima jer la brapa pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. paperjer says:

    ting tong… tlong bkak pntu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. anNeDeSiLva says:

    lalalalal…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Setia9 says:

    Anak adelah anugerah dari Allah s.w.t. … tapi till now i’m dont have yet…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. yula says:

    ann dah leh kutip tu farm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. ya allah…..pehak pulak minah indon nih..
    posing cam gitu….
    gila apa…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. anNeDeSiLva says:

    mana korg?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. awekcun says:

    HELLO…
    XDE ORG KEEE???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      dr tadi asyik tanya ader org ker tak…
      org lain sume tgh tonggek cam inul tue….
      kekekeke…jgn mare…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • awekcun says:

        AKU XPRASAN KORG PUN JOIN SI INUL TU..
        SORI LA AKU XLEH JOIN..
        KANG DUIT HANTARAN AKU KNE TOLAK LAK..
        HEHEHEHEEE…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. pening says:

    Ape ke jadahnye c Inul ni..cantik nah bontot dia tu…teruk tul pangai tu..ish3…yg cameraman plak, cam org x siuman amik gmbr dia…hampehhh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      cameramen pon satu…xder bende lain ker nak amik…
      gilo aaarrr…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekcun says:

      DIA KAN NK TUNJUK BONTOT DIA YG LAWA TU..
      DIA INGAT DIA CANTIK SGT LA TU..
      XSEDAR SBNARNYA ORG MELUAT TGK DIA..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        malu weh…
        terkentut kang si inul nie…cameramen pon still gak nak amik gambo, yg penting tayang bontot…
        bau busyuk pon leh tahan diorg nih…gilo ko po nih…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. pEnArI pOcO2 says:

    salam…
    gilo ko po si inul nie…
    xder bende lain nak bg free tgok…
    BODOH TUUUUUULLL…BANGAN…!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. pEnArI pOcO2 says:

    aiiiikkkkk…sunyi balik…
    tergamam ker korang sume tgk si inul nih…?
    kekekeke…sampai tak TERkomen kat sini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. [email protected] says:

    TUMPANG LALU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. awekcun says:

    HAI…
    APESAL KOMEN AKU XMSK LAK NIE..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. laracroft says:

    Glup… mcm ni punya posing pun ada ka….
    yang wartawan mesia tu bg nak rak amik gambar punggung dia tu apa ke hal… ntah2 dia ada terlepas gak, tapi ghairah nyer sal, semua buat tak bau jer kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. gosipgurlfea says:

    kalau setakat bontot cam LEMPENG KERING ..baik takyah tunjuk LOL haha len la kalau badan mcm Mexican ka…ada isi2 sket kat punggung cam shakira waluwehhhhhhhhhhh ni hapa…cam lempeng kering ka aku tgk…serupa mcm nak terkentuk “ah……….ainul mau kentut bang..silala mencium bauan kentutku yang wange nih…. ~ lol haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. hmmm… bontot kering betul lah minah ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Nirinda says:

    Tulaa korang memfitnah saja….if korang tak ada di tempat kejadian jgn ckp bukan2…time ni inul goyang gerudi…wartawan malaysia suruh…then die goyang..pastu…sbenarnya gambar ni besar lagi..sbb nampak apa die buat..tp pihak x bertanggungjawab da crop….nak cari publisiti murahan ..apa laa blog ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lanToK LeW says:

      bukan soal nk memfitnah tp kalo c inul ni betul Islam dan da bergelar hajah…sepatutnye dia taw batas2an….x kan wartawan soh dia bogel dia pon nk bogel kot….otak ada pk…..inul ni bukan budak2 lagi….skunk ni sape yg nk cari publisiti murahan??? x leh nk salahkan blog gak…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        aku sokong hang, lantok!!!
        nirinda ni kan
        baik dye sendiri p tayang bontot camtu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lanToK LeW says:

          hang???? aikkk….bukan ke abg blackberry00 ni owg sarawak kalo aku x silap laa…huhuuuhuhu….pe pon x pe laa….1Malaysia katakan…hihihihi….opsss…sokong saye kew???huhuhu…adeihhh…ade juga org sokong aku nie…hehehhehe….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hothotheat says:

      haih..backup napak..
      ade bau2 kentut ngn inul ka..
      ha3..
      gli tgok die gelek grudi..
      bluuueewek…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. blackberry00 says:

    nirinda dear…..

    ni bukan memfitnah
    mmg ktorg takde kat tpt kejadian
    tp foto ni dah cukup utk bgtau kt semua
    ape yg inul 2 buat
    takkan nirinda tak nampak..????
    pas2 nak nyalahkan blog ni…
    bang nara/kak nara…
    tolonglah block kan komen2 yg cm si nirinda nih

    lagi satu
    klau hang syok giler (boleh menaikkan nafsu syahwat hang)
    bile nengok foto2 yg cm ni
    p lah google kat lain punye tempat…

    kat sini
    watever yg bn post kan
    utk ktorg komen
    regardless. dat’s d true or false
    ktorg BERHAK nak komen ape2pun…

    so, nirinda
    klau x suke dgn ape yg ktorg komen
    ko boleh BLAAAAHHHHHHH…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkapplejuice says:

      apa yg ktorg komen kt cni adalah drp luahan hati ktorg sndiri berdasarkan gmbr or ceta yg di paparkan dcni. sama ada kamu mahu terima o tdk, terpulang pada kamu. xpyh nk bising2. sya komen pon sekadar tuk suka2 ja…. just untk hiburan.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. cili says:

    binatang apa namanya ni erk.tertonggek2. erm…babi utan ke apa. de sape2 leh g tau aku. apa nama binatang ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. jawajawa says:

    cobaan!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. donatkristal says:

    seriously gmbar nie memalukan. nper la nak tnjk sngat bntot tue??????? aper2 la inul nie.plik tol prangai….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Tiffany says:

    Bodoh punya perempuan…
    Cameramen pun semua bangang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Nirinda says:

    itu hak peribadi mereka….kita sendiri jgn jage tepi kain org..kita yg kena siapkan diri kita…cermin diri sendiri…jgn menoleh kat org lain..itu antara die dgn Tuhan….so baik persiapkan diri kita….org yang bercakap mengenai org lain itu berdosa juga..so jgn nk sibuk hal org lain….blackberry00 mybe anda tu da bagus sgt dan terbaik…serta tiada salah apa2 di dunia ni..kan..so ikut suka anda lahh….yea…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekcun says:

      KITA SESAMA ISLAM MSTI SALING TEGUR MENEGUR..
      KLAU MASYARAT JENIS XAMIK PEDULI TTG KEADAAN SEKELILING N SALING XAMIK PEDULI
      MSTI KES JENAYAH N MAKSIAT MAKIN PARAH..
      FIKIR DL SBLUM BERCAKAP..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekcun says:

      AKU RASA NIRINDA NIE BKN ORG ISLAM..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gosipgurlfea says:

      yo listen up miss nirinda——–if u felling so annoyed about this blog or watever shit we [email protected] here u better shut the fuck up n GO GET some LIFE outta this BLOG wokey????

      *kalau dah rasa sempurna sgt napa mai kat sini berleter taktau moron~! panas aku~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. No Name says:

    huhu..apa la nak jadi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Nirinda says:

    ya memang..menegur tak salah..tapi sudah kah kita perfect utk tegur org lain sedangkan kita masih mencari keinsafan dlm diri ini….

    ingatlah…Tuhan itu maha adil…satu hari nanti kita juga terkena balik…jika kita mengata,mengutuk..dll kerana tiada yang sempurna..hanyalah fana…

    hope korang semua memperbetulkan diri masing2 dahulu..termasuk sesiapa yang buat gosip,cerita2 yang tidak enak dll…lagi berdosa bila buat cerita tanpa usul periksa…

    memang best buat cerita org..tapi hakikatnya…??

    Tuhan mengetahui semuanya….so better kita mempersiapkan diri kita utk ke arah kebaikan..

    Kepada AWEKCUN yang fitnah saya…saya maafkan..anda kata sy bukan islam kan..so sy harap tuhan akan ampun kan dosa anda…itu antara anda dgn Tuhan..

    sekian…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekcun says:

      SY MINTA MAAF KLAU SY SLH PSL AWK
      BUT CR AWK CKP MCM AWK MENGHALALKAN BENDA YG SLH..
      MMG SUME MANUSIA XPERFECT
      SO AWK XBLEH NK KATA JGN JAGA TEPI KAIN ORG.
      MASYARAKAT ADA HAK UTK MENEGUR DIA..
      KLAU DIA BKN ISLAM
      KAMI XAKAN AMIK PEDULI..
      THAT WHY LA BILA DIA NK WAT KONSERT KT SINI
      RAMAI ORG ISLAM MLYSIA XSTUJU..
      SY KATA “I THINK U BKN ISLAM “COZ KLAU IKT LOGIK
      NAMA NIRINDA BKN NAMA ISLM
      TP MCM NAMA ORG INDIA OR SINGK
      THAT WHY LA I RASA U BKN ISLAM..
      I XKATA U MMG BKN ORG ISLAM..
      SO I MINTA MAAF COZ BUAT U MARAH..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. farenova says:

    masya allah… sampai macam tu sekali di tonggeng?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. gontua says:

    bukan bisul tapi nak memperagakan iklan tak basah “tuala wanita ” terbaru…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. life_style says:

    cewet ni dok wat lawa ni………….. dok menogeng kat depan camere ni……… mentang2 la org iendon buat syle,,,,,,,,,,,,,,,,, yang hampa pun biar pi kat dia la,…………… sat gi kita pulak kena dosa……. dok kata kat diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………….. balk pi betaubat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. life_style says:

    belen mak ang toi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. hothotheat says:

    wakakakaka..
    muke die da sme cm bontot die tayang ka camreman..
    kui3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. ohmerah says:

    adeh. nak kata bangang, memang bangang kot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. cili says:

    ntah apa2lah statement NIRINDA nih. aku rse dia ni lebih kurang cam inul kot.tu psl mcm marah jerk. agaknya kalo mak dia mcm inul, kalo kitaorg kutuk mesti dia melenting sbb jgn sibuk hal org. NIRINDA, kalo awk byk blaja agama islam dgn lebih dalam, dlm Al-Quran sudah dinyatakan org islam disuruh utk menegur antara 1 sama lain. sebagai manusia kita kena open utk menerima teguran. cara awk tu seolah2 menolak pendapat berunsur nasihat dan keislaman.munkin awk ni jenis suka kepada kemaksiatan. tu psl awk backup jerk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Zaza Muhammad says:

    ihs ish ish ih s,,,, apa daaa… walau cantik camne skalipun takan le smpi lagu tuh nk tayang ke posing ke… wak malu kaum aaaa. langsung xde kesopanan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. agaknya lau reporter 2 suh dia tlanjang dia wat x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. bulanmadu....... says:

    minah indon memang mcm nie…..
    dia punya bontot boleh buat sendal pintu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. amaro says:

    bongoknye-bontot ayam aku lagi cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. longsengah says:

    senyum la kau Inul atas dunia ni…kau tunggu dlm liang lahat sok…bontot ini la yg akan menjadi mangsa malaikat Mungkar & Nakir nanti.Jenuh la kene BEDAL…x larat nk meraung la…kan mulia kalo kau menonggeng utk suami tercinta je…pahala pn dapat,yg cmni cari BALA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. ammar96 says:

    waduh2..cantik bngat sih punggung nya si inul niyh..mau gua cium..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. Mengenal lebih jauh mengenai Kentut…

    I found your entry quite interesting thus I’ve added a Trackback to it on my weblog :)…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. travel packing guide http://decoration.yge.in/perfect-attendance-bulletin-board-decoration singapore tourism travel [url=http://decorations.yge.in/southern-decorations]southern decorations[/url]
    dance barres http://house.yge.in/hertford-house-hotel travel agents who do flights from jamaica [url=http://storage.yge.in]mena travel[/url]
    travel trailer shamrock by flagstaff ss 21 http://senior-care.yge.in/aghopi-senior-care travel agency how to start one [url=http://siding.yge.in/jig-saw-blades-for-fiber-cement-siding]jig saw blades for fiber cement siding[/url]
    dasavathaaram movie http://paving.yge.in/sti-paving thanksgiving travel package [url=http://floor.yge.in/remove-marker-from-wood-floor]folk belief about numbers around the world[/url]
    spain travel madrid http://room.yge.in/summary-of-the-quiet-room-by-lori-schiller foodie travel [url=http://floor.yge.in/discount-wall-and-floor-tiles]discount wall and floor tiles[/url]
    free online auto insurance http://siding.yge.in/ced-vue-hardboard-siding adjust garage door travel [url=http://roofing.yge.in/owens-corning-class-action-suite-roofing]uk private party used auto loans[/url]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. Fernknoge says:

    travel speaker http://floor.yge.in/how-to-install-vinyl-floor-squares golden rule travel [url=http://sunrooms.yge.in/all-season-sunrooms]all season sunrooms[/url]
    prince downloads http://landscaping.yge.in/the-antique-wagon-wheel-used-in-landscaping-and-decor discount maui travel [url=http://senior-care.yge.in/senior-care-corporation]travel channel television[/url]
    how to travel around the world http://kitchen.yge.in/kitchen-sink-grease-filter live travel cam [url=http://house.yge.in/how-to-buy-a-house-with-bad-credit]how to buy a house with bad credit[/url]
    china movie http://floor.yge.in/dayton-floor-equipment travel advance request form [url=http://sunrooms.yge.in/sunrooms-new-hampshire]mp3 zvonenja za mobilne telefone[/url]
    cheap travel insurance uk wildlife gift excursion http://bathrooms.yge.in/monarch-bathrooms-designs-in-zimbabwe travel along the pch [url=http://floor.yge.in/manufactured-homes-floor-plans-photos]manufactured homes floor plans photos[/url]
    auto rental lady lake florida http://kitchens.yge.in/lowest-costs-to-upgrade-kitchens newborn and airline travel [url=http://lawn-care.yge.in/lawn-care-equipment-rental]dodge auto accesserys[/url]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. A man profits more by the sight of an idiot than by the orations of the learned.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0