Written by AbangNara | September 15th, 2014

Erin Malek dan tunangnya, Farriz Fauzy telah didakwa berkelakuan ‘manja’ tahap tinggi sehingga menyebabkan orang ramai tidak selesa melihat kelakuan mereka di Matta Fair baru-baru ini. Malah apabila ditegur Erin Malek dikatakan buat tidak tahu dan bersikap lebih romantik selepas itu. Hmmmmm. Untuk makluman, Erin dan kekasih akan bergelar suami isteri pada 10 Oktober ini selepas mengikat tali pertunangan pada 21 Jun lalu.

erin malek

Seperti yang kita maklum, orang kat Matta Fair memang penuh sampai nak jalan pun tak boleh. Mungkin suasana yang sesak menyebabkan Erin dan tunang lebih rapat. Iyerlah, takut hilang. Nak cakap pun kenalah dekat-dekat sebab bising dengan bunyi sekeliling. Kata Erin:-

Kami seperti pasangan bercinta yang lain sahaja, cuma mungkin mereka bukan selebriti jadi tidak diberi perhatian, lagipun apa salahnya saya manja dengan tunang saya. Bila dah dekat-dekat dengan tarikh kahwin ini ada-ada sahaja cerita buruk yang keluar dan saya anggap ia dugaan sahaja.

Mana mungkin saya buat tidak tahu sahaja kepada orang yang menegur saya, terutama orang yang saya kenal. Mungkin saya tidak dengar ketika itu. Situasi di Matta Fair tempoh hari terlalu ramai orang, sehingga hendak jalan pun susah.

Saya sudah tahu akan ada cerita-cerita seperti ini, jadi saya awal-awal saya dan Farriz sudah bersedia tentang perkara-perkara buruk yang bakal kami hadapi. Saya tidak mahu ambil peduli sangat kerana tidak mahu ia akan memberi tekanan kepada kami banyak lagi yang perlu diuruskan

erin malek

Hmmmmm. Biasalah tue kalau dah nama selebriti memang semua orang akan pandang. Buat apa pun akan diperhatikan. Salah sikit pasti kena bambu. Asalkan perlakuan Erin dan tunang tidak salah dari sisi agama sudahlah. Nanti lepas kahwin diharap teruskan kekal manja sebegini. Barulah orang lain tak boleh nak cakap apa-apa. Tak gitu? Sumber Mstar Online.

P.S: Isu 300 tentera Amerika mendarat di Malaysia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to Apa Salahnya Saya Manja Dengan Tunang? – Erin Malek

  1. cik senah says:

    ngeeeeee……lantak ko ler…..

    0

    0
  2. Olga says:

    Ko manja sampai orang meluat itu namanya gatal bijik, dik!

    0

    0
  3. Baby Aa says:

    Get a room, please!

    0

    0
  4. spongebob says:

    yes 1st!!
    next…..suam2 kuku jak pun si kuza ni….

    0

    0
    • ina says:

      Retis.. Blom kwin nafi bcinta tpi pakej g bcuti gmbr berpelok2.. Dh mngaku @ bertng mesra x ingat cium2 kt public konon romantik sgt.. Dh kwin x kluar dh kt media.. Sthn pas kwin dgr desas desus x sehaluan.. Sthn pastu status “single” blakon blk.. Biasa la tu kn..

      0

      0
  5. lois lain says:

    ughh tak payah nak manja sgt la ngn tunang hang tu.tunang hang anak mofaz ni player kaw2 kot.gatai nak mampos!

    0

    0
  6. YNA says:

    mengade la pulok…xleh bla betul komen pe slhnye manje gan tunang…hello baru tunang ok,bkn suami..btw,cite die la dlm pancaindera smlm,emhhh

    0

    0
  7. FIZZY says:

    salam….sy ingin menegur sedikit kepada erin dan abg nara..kepada erin….kenyataan kamu iaitu “apa salahnya saya manja dengan tunang saya”…memang salah ya ukhti….sebab pertunangan bukan lessen untuk kamu bermanja-manja dengan tunang..kamu berdua masih bukan sah sebagai suami isteri…oleh itu, adab pergaulan antara lelaki dan perempuan kamu perlu jaga…kepada abang nara..kenyataan anda..”asalkan perlakuan Erin dan tunang tidak salah dari sisi agama sudahlah.”…perlakuan mereka sememangnya salah disisi agama kerana mereka belom sah menjadi suami isteri..oleh itu perlakuan mereka adalah ternyata suatu kesalahan di sisi agama… tq

    0

    0
    • Haram itu Jelas .... says:

      Haram Tetap Haram … Jelas DR HUKUM DLM AGAMA. Belum sah @ halal hubungan itu dr sisi agama. Smoga @Fizzy dirahmati & diberkati Allah swt selalu kerana teguranmu itu. Ini bkn kpd golongan Artis jer tp utk smua masyrkt Islam. Abg nara sila berhati2 bg sttmnt melibatkn agama. Abg nara bakal dpt menantu lelaki 20 thn akn dtg. Adakah abg nara rela ank pouan berkelakuan begitu?. Jngn SATU KAKI SELANGKAH HENDAK MASUK SYURGA TP ANK KITA TARIK KAKI KITA MASUK KE DLM NERAKA DEK TIDAK DIBERI PENDIDIKAN AGAMA. Biar kpala kita ditusuk pisau itu lbh baik dr bersentuhan bkn mahram.

      0

      0
  8. vee says:

    tgh practice nak jadi HALAL!

    0

    0
  9. cik manje says:

    manje tu x salah…tp HARAM!! :)

    0

    0
  10. far says:

    bodoh punya erin… dia ingt ckup bgus la dpt kawen dgn anak org kaya

    0

    0
  11. Anonymous says:

    umo 20 lg tu, tunang umo 30, patotlah manja, tp betol geli lah tengok erin malek ni belakon dalam telemovie awak nak kawin dengan saya, over manja tegedik gedik, over sangat, sumpah menyesal tonton drama tu

    0

    0
  12. mambang air says:

    pemikiran jenis apa la ko ni erin..lain kali org tegur ko diam je da la.. g balas dgn statement bodoh ko ni nk buat apa…. apa salahnya manja2 ngn tunang ko kata?? nk aku jwb gna tapak kaki ke? izinkan la aku melempang muka ko barang skali dua ..teringin sgt da hati ni…

    0

    0
  13. Fuyoh! says:

    Puki dah gatal lah tu!

    0

    0
  14. nok gebuzzz says:

    harusla tergedik2manja…..nnty kalau x kasi melepas la jerung besar….

    0

    0
  15. Shhh says:

    Tahniah erin dah nak kawin…nama ko baru nak naik..takpelah dh rezeki ko nk kawin kan…pasal isu berpeluk, manja terlebih ke aku tak nak ckp..sbb ramai lagi wanita dn girlz kat luar sana lebih teruk gayanya..lagi2 yang bertudung…mmg bila kita bercinta kekadang benda mcm ni sering berlaku…harap kawal lah perangai dan maruah kita sebaik mgkin…hensem bakal suami jagalah dia elok2..kalo tak da lah yg caras nanti…

    0

    0
  16. zaza says:

    dulu kes tindik kat lidah. skrg kuar statement mcm tk pernah blaja agama( salah didikan mak ayah? sebab kes perceraian?tak jugak. ramai je yg jadik “manusia” walaupun berhadapan dgn ujian mcm tu. ) so the point is, ko sendiri yg bodoh wahai erin.kbai.

    0

    0
  17. Mizie Maintenance says:

    gediksss….

    0

    0
  18. ikan keli says:

    Elok le 2 kwin cpt2….dh merenyam sgt dh…tgok gaya betina lgi over dri si jantan merenyamnya….buat malu jer kaum jerrrr…

    0

    0
  19. jack says:

    err.. mmg tak salah.. next time beromen puas2 lak depan tok kadi seblum kawin.. baru rare! kan. haha

    0

    0
  20. ohmymistake says:

    Ermmm..truly separuh simpati..separuh rasa bersalah..entahlah itu kut harga yg kena bayar kalo feymes…hopely after this u relize how much popular u are n so many ppl concern all about you..

    0

    0
  21. anoy says:

    Maaf kan je la budak berhingus ni.. sian.. tak cukup agama

    0

    0
  22. joy says:

    salah sebab tak kahwin lagi. dah kahwin nanti suka hati lah nak buat apa.

    0

    0
  23. hani says:

    mls ar nk ckp byk..belajar je la dari kisah rita..dlu syok peluk2 kat genting..skg ape kes??!

    0

    0
  24. helo kitty says:

    xsalah di sisi agama kate ko?? bertunang pon xleh pegang2 okay. xyah nk show off sgt manja pada public. Xsalah dimata ko, tp salah di mata Allah. bwk2 la memikir sblm buat sesuatu di public, jgn sampai menampak kan kejahilan kita ttg agama. Sekian…

    0

    0
  25. […] Apa Salahnya Saya Manja Dengan Tunang? – Erin Malek (40) […]

    0

    0