Written by Bella | August 5th, 2015

Diana, nama ni amat popular sejak minggu lepas makin popular di media sosial. Apatah lagi jika ada kalangan awek-awek yang dapat pesanan ringkas daripada teman lelaki macam ni:-

Teman Lelaki : Sayang tadi abang jatuh motor, nasib baik ada Diana tolong tadi.

Awek: Siapa Diana??? ( dengan penuh rasa cemburu)

Sehingga kini tiada seorang pun tahu siapa itu Diana dan bagaimana rupa beliau tetapi #SiapaDiana turut trending di Twitter. Ramai kaum lelaki yang tidak lepas peluang untuk mengenakan helah tersebut kepada teman wanita mereka termasuk aktor Nazim Othman yang telah lakukan helah itu pada kekasih hatinya Bella Dally.

Apa agaknya respon Bella?

Niat di hati nak buat eksperimen “siapa Diana?” Maka saya pun whatsapp la. Tapi kan, dia tak reply “siapa diana?” , dia terus call tanya accident teruk ke. OMG I feel so bad, but best jugak because I know she cares about me more rather than acting like a typical girl. ( walaupun akhirnya dia tanya jugak Siapa Diana? ) Hihi. #siapadiana ???????????? ( siapa tak tau pasal “siapa diana” boleh boleh la menggunakan teknologi untuk Google artikel “siapa Diana” . takkan guna internet data / wifi semata-mata nak bukak IG kan? ???? )

Dengan pantas Bella terus hubungi Nazim dan ingin tahu keadaan beliau. Sweet kan?  Harapnya mereka berdua ini cepatlah ke jinjang pelamin. Dua-dua sudah saling menyayangi dan ambil berat diantara satu sama lain.

19 responses to Apa Reaksi Bella Dally Bila Nazim Othman Buat Trick #SiapaDiana?

  1. minah jambu pes rupe nye says:

    siape Diana siape Diana jatoh motor betol2 baru padan muka huh !

    0

    0
  2. jingle_jick says:

    poyo…

    0

    0
  3. nur kaseh says:

    Giliran aku pulak tanya;#siapa Bella dally dan Nazim Othman ni?

    0

    0
    • jingle_jick says:

      nur kaseh…takkan ko bangang sangat tak kenal dorng nie??? atau ego dah sampai naik kepala?

      0

      0
      • jingle lah konon says:

        jinglejick. buat apa orang nak kenal? famous ke? bongok juga ko ni macam makcik gerai no.7, pantai klebang tu. apahal aku kena kenal diorang? lain lah kalau dia derma 2.6 billion kat akaun aku.

        0

        0
        • hurmm says:

          rilex la…tue pun nak gaduh…tak yah mimpi nak dpt duit dlm akaun ko…dorg femes atau tak, bkn masalah ko…tak kenal dorg pun korg berambus dari blog nie…full stop

          0

          0
  4. Sexist says:

    Saya menganggap eksperimen nak uji kejelesan gf, awek or makwe macam ni adalah sangat sexist. Dulu suka jugak si NAzim ni bila dia kuarkan statement baru2 ni, but then tup tup bagi ayat “typical girl”. Eh hellooooo.. berapa ramai girl yang u dah uji yang u boleh conclude as typical? Btw my fren pun ada yang terkena and her respon was “mujur la ada Diana tolong”. Is she not typical? eh ter-emo la pulak aku pun.

    0

    0
    • apj kalam says:

      hmm..seems to me you over think much & judgy as hell to a complete stranger (eventho he’s an artist). please either get a sense of humour, take a chill pill or go back to your feminist studies lol

      0

      0
    • apj kalam says:

      hmm..but then again, your reply pun stereotaip girl response, judgy & emo lebih to a perfect stranger (wpun Nazim ni artis lah kan). Political correctness doesn’t have a place in a light-hearted, jokey situation lah. Better you direct your over think elsewhere, take a chill pill or go back to your feminist studies lol

      0

      0
      • Sexist says:

        WAhh kau yang patut ambik chill pill, sampai berulang2 komen. Ya ya ya, got your message… bluerkkk.

        0

        0
    • Lady Diana Danielle says:

      Kkdg aku pn tk brapa bkenan dgn caption dia ttg pompuan. Pnh bc caption dia sblm ni. Mgkin dia slalu tk bnasib baik dgn pompuan sblm knl si bella. Trima lh hakikat dlm dunia ni mmg ada pompuan baik dan sbaliknya…bgitu jg dgn lelaki. Klau dia rsa gf dia sorg yg bkualiti, ska ati dialah kn…tp tk perlu underestimate org lain.

      0

      0
  5. mawar says:

    siapa Diana?? Adakah lady diana?? takut i

    0

    0
  6. orang says:

    Diana tu nama brand plaster or handyplas…sbb tu ade diana tlg balutkan luka…ada jual kat farmasi..,

    0

    0
  7. aku says:

    x sabar nk tgu both of u naik pelamin..semoga jodoh itu milik kalian berdua..amin

    0

    0
  8. Dan says:

    This guy is into gaypop shit…I doubt his sexuality

    0

    0
  9. anonym says:

    sangsi nazim!

    0

    0
  10. anon says:

    dont waste ur time bella…leave him n his shit

    0

    0