Written by AbangNara | August 3rd, 2011

Abang Nara tahu sangat-sangat apa yang dilakukan di atas katil oleh artis terkenal macam Fazura nie. Tak lain tak bukan ialah makan sahur di atas katil sebab tak larat nak bangun akibat kepenatan. Tambah lazat kalau sahur tue ayam goreng KFC. Perghhh ~~~

fazura katil

Seriously apa yang korang selalu buat di katil korang? Abang Nara selalu online je lah. Paling rajin buat-buat baca buku sebab tak boleh nak tidur. Silakan share kot-kot korang ada hobi pelik atas katil. Mana tahu hobi korang sama ngan Fazura.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to Apa Agaknya Yang Fazura Lakukan Di Katilnya?

  1. syafiq says:

    tido, baring, guling, menung, makan (lepas tu malam lipas datang), minum (damn! tumpah), online guna laptop

    akhir sekali…..

    lompat atas katil.

    0

    0
  2. Apis Hilton says:

    ingatkan ape td pasal fazura ;)

    0

    0
  3. Apis Hilton says:

    ingatkan apelah pasal fazura td ;)

    0

    0
  4. fazuro says:

    baca novel cinta,berzikir,tengok fb,renung masa depan,teringat lauk sahur dah hangus,lepas tu ingat tentang lofa jap,lepas tu sambung baca novel,lepas tu buat air suam,makan2 sikit,bersenam&yoga lepas tu baru tidor

    0

    0
  5. keith says:

    masturbate

    0

    0
  6. kaki_g0ssip says:

    BIASE KT KATIL BEFORE TIDO AKU SELALU GOSIP PSL ARTIS NGN AKAK AKU :p

    0

    0
  7. youngman says:

    er, yang utama sekali katil mestila tempat untuk tido..
    abg nara buat tajuk gempak kali ni..semoga Allah ampunkan dosa kita di bulan ramadhan ni..
    betulkah tak pakai tudung dijamin neraka?

    amin…

    0

    0
  8. cheese says:

    Aku selalu korek hidung atas katil. Nuff said.

    0

    0
  9. una menangis tadi says:

    Kalau udah tahap makan KFC atas katil, itu dah baloq liat dah tu cakap org utara. Thehehe…. Pemalas tul. Kalau kat hospital tak pe lah… Saya pulak, kalau kat atas katil tukar kerjaya. Dari seorang peniaga pasar malam menjadi arkitek seni bina atau artis. Melakar hasil kerjaya bertaraf Pablo Picasso. Bezanya, dia cemerlang dengan warna atas kanvas. saya cemerlang dengan karya di atas sarung bantal. Hahaha….

    0

    0
  10. anak kampung says:

    sedih nyer..semua citer pasal atas katil..aku xda katil..tdo atas tilam npis jer..mcm ner nk msuk korum ne

    0

    0
  11. anak kampung says:

    sedih nyer korang citer pasal katil..aku tdo ats tilam npis jer…xleh la nk sembang masuk korum..

    0

    0
  12. kUcInG pArSi says:

    abg nara,xkan on9 n bc buku je kot???
    cik nara kat sblah tu abg nara bt xthu je ke???
    (*_^) hehehe…..

    0

    0
  13. cik nara says:

    cik nara dah sendu di kerjakan~~~
    lunyai hahaha

    0

    0
  14. puan S says:

    weekly- katil jd tmpt haku bgayot ngn huby aku yg nun jauh dr ku
    weekend- ktil jd tmpt btarung kiteorg..hahaha

    0

    0
  15. peri says:

    kate nak pakai tudung…hangat2 taik ayam

    0

    0
  16. Fazuri says:

    I nak kawin la tp nelofa asik kacau krabat i. Frust nongeng kat katil. Angin byk keluar put put

    0

    0
  17. hpmurah2u says:

    jom tgk hanpon!!!

    0

    0
  18. fazuri says:

    kentut atas katil

    0

    0
  19. cheyan says:

    buat kerja, baca buku, update blog n tidoooooooooo

    0

    0
  20. bb says:

    hek eleh. abg nara nih saje je nk buat isu.. takde keje ke

    0

    0