Written by AbangNara | June 14th, 2012

Selepas Neelofa mengadakan sidang media semalam untuk memaklumkan tentang notis tuntutan yang telah dihantar terhadap Anzalna, Utusan Malaysia hari ini melaporkan yang Anzalna sedia memohon maaf kepada Neelofa untuk menyelesaikan persengketaan ini. Menurut Anzalna, perkara ini hanya kecil dan boleh diselesaikan dengan berbincang.

anzalna sedia mohon maaf

Abang Nara pun setuju dengan tindakan Anzalna yang mahu memohon maaf dan tidak memanjangkan cerita ini. Bak kata Anzalna, industri hiburan Malaysia ini kecil sahaja. Tak perlu gaduh-gaduh. Alih-alih akan jumpa orang yang sama juga.

Benda ini perkara kecil sahaja. Boleh dibawa berbincang. Tak perlulah nak saman menyaman. Saya hairan juga kenapa saya seorang yang ingin disaman. Kenapa tak saman akhbar yang terbitkan cerita itu sekali? Industri ini tidak besar mana pun. Saya tidak kisah untuk bersemuka dengan Lofa, memberi penjelasan dan meminta maaf untuk tidak memanjangkan cerita. Saya terima dengan hati terbuka untuk berbincang secara terbuka.

Abang Nara cadangkan agar Neelofa dan Anzalna buat sidang media bersama-sama dan masing-masing memohon maaf atas apa yang telah berlaku. Apa kata anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

345 responses to Anzalna Sedia Minta Maaf Kepada Neelofa Untuk Selesaikan Sengketa

  1. Anonymous says:

    bingo. checkmate!

    0

    0
    • peace says:

      baguslah tak panjangkan cerita. mintak maaf sudah.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Peminat neelofa.. Ape lg korg mesti happy gila kan. Korang kan sgup bermati -matian pasal neelofa. Modal lain takde.
        Asyik2.. 10A.. Kasut.. Cantik..
        Bila die dok tayang alur tetek semua pakat2 tutup mata.
        Aku tak rasa Anzalna ni reka cerita pasal benda ni. Mayb die x cukup bukti dalam tgn. Pngajaran utk artis lain kalau takde bukti baik korg hati2. Jgn buat statement terus.

        0

        0
      • Anonymous says:

        anzalna pun tunjuk tetes whattt!!

        0

        0
      • Rodok lah diriku says:

        kenapa la x di sepak si zubir tuhh… die la raja segala fitnah antara artis2 kt malaysia ni. ptutnya die tu sesuai dok keje kt kedai makan tukang amik oder dr keje jd reporter. bile die nak mampos??

        #sori la ter emo lak.. geram sgt ngn si jahanam tu. huh

        0

        0
      • Artis Senior says:

        Maka dengan ini kami artis2 senior lebih suka melihat sahaja artis2 baru mempertaruhkan kebodohan mereka. Nasihat kami supaya mereka berusaha mengasah bakat tumpul mereka supaya anak seni tidak terus dipandang hina oleh masyarakat.

        0

        0
      • anzalinzal says:

        Pertama sekali , aku aku nak ucapkan, PADAN MUKA KAU, ANZALNA.

        Kedua, bagi aku yang nampak paling BUSUK HATI ialah engkau, Neelofa komen Tasha Shila, kau sibuk nak bagi statement sebab kau nak menangguk di air yang keruh. Dasar bimbo loser sourgrape yang tak boleh terima kekalahan kau kat Dewi Remaja. Sah2 kau tak ada bukti kan, kau dengar orang cakap pastu percaya, terus kau fitnah orang.

        Kau jangan sibuk nak suruh orang bertaubat, Gambar engkau meleser dengan jantan bersepah kat Internet. Cakap kat Twitter bajet bagus, padahal nampak sangat kau tu pengecut, tahu cakap saja. Sekarang rasa’in loo.

        0

        0
      • rika says:

        neelofa ke anzalna ke dua2 low class…
        i lebih suka artis2 yg panjang akal seperti yuna, lisa surihani,liana samsudin, scha..mereka ada class yg tersendiri..

        0

        0
      • IN OUT says:

        MINTA MAAF????? TAKUT KE??????
        BERANI KERANA BENAR!!
        SEDAP MULUT KO SEBAR FITNAH, KATA UGUT BUNUH LA, BLA BLA PASTU KATA PEKARA KECIK… WTF!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        dia sbenarnye busuk hati! saman je makannye

        0

        0
      • Anonymous says:

        and sorng lg yg i suka adalah Siti saleha

        0

        0
      • tiada maaf bagimu anzalna..
        kau yang patut minta maaf kat aku…
        bangang.. — Kata Neelofa
        (peminat setia neelofa)

        0

        0
      • anakayam says:

        EK ELEH…FIGHT JE LA…BTW BAGUS JUGAK SEDIA MINTA MAAF SBB FIKIRKAN MASA HADAPAN…

        KALAU NK TGU LOPAK MINTA MAAF KAT TASHA SHILA….SAMPAI KE TUA LA….

        0

        0
      • aku tak kata tindakan lofa salah sbb tu hak dia .. tp media tak patut publish benda cmni ..boleh menjatuhkan fitnah dan maruah org .. wlpun aku rasa episod common sense lofa sblum ni amat menjengkelkan semua pihak ..kali ni boleh excuses ..

        0

        0
      • aku laaa says:

        ‘Benda ini perkara kecil sahaja. Boleh dibawa berbincang’..

        dah tahu perkara kecik, yang kau pergi bagitahu surat khabar tu apesal? bongok betol.

        mula-mula macam nak sokong kau, tapi lepas kau keluar statement camtu, heh. tak jadik ah.

        0

        0
      • AKU HANGIN SEKARANG NI ADALAH DENGAN ZUBIR…. KOMPOM2 RETIS 2 ORANG NI X BERANI NAK SAMAN ZUBIR YE LAH, SILAP2 KENA KICK DARI LIST CALON2 UNTUK ABP

        kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

        0

        0
      • ko bodowwww inzalna, yang pi bagitau kat zubir wartawan durjana tu buat apa. hahahahahahaha

        0

        0
      • fiss says:

        tapi tuduhan anzalna sangat berat..ugutan membunuh dan busuk hati…..boleh ke minta maaf saja….ada bukti patut kemukan , buat polis repot…

        0

        0
      • BANGANG!!!
        ramai giler yang dislike..
        BANGANG!!!

        0

        0
      • aku gembira dengan penghapusan kelab tak suka neelofa. tak membawa kebaikan pun. kita kata orang hati busuk, tapi kita pun 2 x 5 hati busuk siap buat kelab. apsal ko tak promote nama2 yang berkualiti instead of canang yang tak suka orang?

        0

        0
      • betul tu..kat dalam majalag remaja pun mmg ada artikel yg neelofa dan anzalna tak sebulu tp dah setel..mgkn ada perangai neelofa yg org lain tak ble terima…yg ptg dah minta maaf dan dah setel..

        0

        0
    • akulerr says:

      saman si zubir tu je..
      die tu la org tgh duk nak gadoh2 kan artis!!
      cayo lah ckp den!

      0

      0
      • Comment - Cancel says:

        bakpe nak saman si zubir tu klu keterangan kuar dr mulut anzalna sdiri..die type je ape minah tu ckp..dah kuar bab saman br kecut si anzalna ni..susah nor nak nyebut name ko..

        **ana bkn la penyokong si zubir..anzalna..maupun neelopak..

        0

        0
      • Anonymous says:

        anzalna ni pun bodoh, tny kenapa x saman newspaper aka zubir, masalahnye bukannye si zubir reka2 cerita, sah2 benda tu kuar dr mulut kau, silap2 die record setiap kata2 kau, nak saman macam mana?? xde perkataan fitnah atau rekaan di situ, setakat ko suruh dia jgn keluarkan kat paper, ko rs cukup nak saman diorg? kau la yg bodoh anzalna, kau yg termakan hasutan si zubir tu. nasib kau lah, dia sah2 tahun ni bonus lebat sbb berjaya cetuskan kontroversi mcm ni, kau dpt apa? malu lagi ada.

        0

        0
      • Zed Zaidi says:

        ada sesiapa sebut saman..?
        zed zaidi sedia untuk menyaman artis2…

        0

        0
      • CikBubu says:

        aku la kalau zed zaidi palsu ni komen mst nak tergelak. kelakar btol. ada je modal nye. ni kalau zed zaidi baca ni merajuk die. keke..

        0

        0
      • aku yg merasakan says:

        aq rasakan,,, si nelopak ngn si anzalna nie dah planning awl2 da smua nie….
        motif = nk menaik kn nama kedua2 pihak….. pas2 last mintak maap bagai.. drama je nie…. korang stuju x ngn aq.????

        0

        0
    • gay mencari movie gay utk dijadikn model 7 hari says:

      cukup2 sudah. cukup sampai disini shj

      peewwwwiiiitttt

      0

      0
    • Selitone says:

      Kalaulah semua perkara dapat diselesaikan dengan maaf…

      Aku tunggu Bush meminta maaf atas serangan ke atas Iraq.

      Aku tunggu Soros minta maaf diatas serangan matawang yang hampir membuatkan Indonesia bungkus (itu pun tak sedar diri nak mengata Malaysia lagiiii tuu…!!)

      Aku tunggu Amerika meminta maaf ke atas semua tahanan ‘pengganas’ di Guantanamo Bay yang diperlakukan seperti pelaku BDSM.

      Aku tunggu pemimpin NEGARA HARAM ISRAEL meminta maaf dan memulangkan kembali tanah air Palestin kepada yang berhak

      AKU TUNGGU PROTON MEMINTA MAAF KE ATAS SEMUA PEMBELI (termasuk aku) DI ATAS KUALITI POWER WINDOW, LEVER PINTU dan blablabla…. yang hampeh!!

      0

      0
    • Sitty says:

      Orang yang hebat – dia tidak akan melenting bila dicaci, dia akan tersenyum, memaafkan, bersabar, beralah dan mendoakan yang baik2.

      0

      0
    • dina says:

      Betul la tu Anzalna..benda kecik pun nak saman menyaman,mmgla cAnzalna ni org besa jer senangla cLopa nak ayam2kan..cb refresh kes dia ngan TMJ&Fazura dlu..xdenye dia nak saman,coz dia tau pengaruh bapak tri dia x sebesar TMJ, Akhbr yg terbitkn crita dia ada dia nak saman?coz dia tau akhbar bole nek kan populariti dia,kes Tsya Sheila lg la haram clopa nak sama..coz dia tau dia salah..apa2 ajerla Lopa oi

      0

      0
      • Anonymous says:

        tmj ngan fazura ade buat statement kat media ke psl lofa? klu xde mcm mana nak saman? diaorg ckp pun thru twitter then x sebut nama directly. ko ingat senang nak saman2 org. tmj and fazura x sebodoh tu la. anzalna je bimbo. yg kes poyo psl bapak prof tu anzalna ke? anak prof tp bimbo? wth?

        0

        0
      • Anonymous says:

        Anon..Ngko tu yg bodoh..even x bt statement,da sah2 diorang rujuk pada cLopa..ke ngko yg bengap x taw,so u r not deserve here syuh syuh

        0

        0
      • kjkjk says:

        Maaf. Saya baru tahu yang kaya itu rupanya bapa tiri sahaja. Saya ingat neelofa memang berasal dari keluarga kaya harta takhabis makan 7 keturunan.

        0

        0
      • Anonymous says:

        anon yg meletak email tp mengaku anon (stupid). kau yg bodoh, ko ingat senang2 nak saman org klu xde bukti? klu dia x mention nama sape2, ko ingat sesuka ati bleh saman? ko belajar sampai darjah berapa? ko ingat undang2 kat malaysia ni bapak ko yg gubal?senang2 nak saman org?

        u r not deserve here? wth? go and watch oh my english, shooh shooh! u don’t deserve to be here at all, u should go to school stupid..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Dear Anon yg stupid lg bangang…malas nk beformal english ngan ko yg bangng tu..sndri tau la tahap kebagusan English aku camana..ke ko tu yg bengap..ni ruangan gosip,bukan nak amb exam pun..at least ko paham gak kan maksud aku..kah3 bodoh la ko ni

        0

        0
      • Anonymous says:

        malas nak berformal english ke sbb ko mmg tak tau english? ahahaha.. bangang! malu la wei, sama malu mcm anzalna. ahahah.. malunya malunya malunya!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Anon..ko tu Tuhan ke yg tau aku x pndai English..bt apa nak malu klu tau kemampuan sndri..kesian kat ko yg bangang tahap gaban,xde keja asyik ngadap blog ni..pastu like sndri komen ngko,yg aku bangga skali ko sggup buang masa feedbck komen aku..n aku trlampau bangga skali bila ko cek email aku nak tau sepa aku..kebuduhan la ko ni..Kim salam ek kat mak bapak ngko tu pun klu ngko sedara seIslam aku ler..hahahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        ahahaha xperlu jadi tuhan nak tgk org pandai english ke x, sah2 ayat ko totally wrong, pastu bg alasan, xnak ckp formal, formal tahi kau. ahahaha.. kesiann.. dah la out of topic, org cerita mcm mana neelofa nak saman tmj/fazura sbb xde bukti, ko melalut2 hal lain, bodoh semacam kau ni. buktikan laa kau pandai english, ape susah?, google translate kan ada. hahaha …

        so balik kepada persoalan bodoh ko, mcm mana nak saman org klu xde bukti, jawab la? ko ingat stakat kata2 kiasan, perli2, x sebut nama bleh nak saman? ingat undang2 bapak ko yg punya?? tu la sebelum ckp org bodoh, cermin dulu diri tu.. kan dah maluuu diperbodoh2kan!! hahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        bt apa nak buktikan aku ni pndai english kat ngko yg bingai ni..its not worth,nothing to be proud with it.hahaha bru ckp words”totally wrong”nak kekwat,google ker?klu brani feedback komen aku in english la..klu x,sia2 aku dpt A dlm Reading and writing kat U dlu.memang bo pun klu smua sindiran tu bo merujuk kpd seseorang,klu x takkan m’sia tahu tu dtujukan utk lopa bangang..ker ko je yg x paham pasl akal ngko to singkat sangt..klu dia obvious sgt cthnya “dgunakan utk gosok gg”mmglah org tfkir 2 brus gg..x tau la klu ko y bangang ni tpikir benda len..now u see loser or vice versa?just 1 2 see how far u can go..

        0

        0
      • Anonymous says:

        rephrase for u- it’s not worth it. nothing to be proud of.

        haha.. even simple sentences can be wrong, wth? A’s in reading and writing? which uni were u from? university of loser? your lecturer must be dumber than u i guess. ahahaha… u wanna see how far can i go? go where? wtf? whats ur problem kiddos, why cant u answer the main issue here. can neelofa sues tmj and fazura when they didnt mention any names in their statements? what is her stand to sue them? u’re talking nonsense. calling people bodoh but instead u’re the one who’s showing your stupidity to people.. stop making a fool of urself can u? dont talk cock if u have no balls ok. anything else stupidos?

        btw what is bo? –> memang bo pun klu smua sindiran tu bo merujuk kpd seseorang,klu x takkan m’sia tahu tu dtujukan utk lopa bangang—? fr this what is ur stand to sue people? do u even understand what i’m talking about here? hello?? do u even get it? ? why u sound like retarded?

        0

        0
      • magistret says:

        anon kau salah, mana boleh nak saman based on sindiran yg langsung x merujuk specific pada mana2 nama. andaian bukan fakta, tidak boleh diterima sebagai bukti. selagi diorg x sebut nama x cukup kuat nak saman, unless kalau kau saje nak derma duit kat org yg nak saman. anon yg 1st ckp betul. jgn ckp pakai ikut undang2 sendiri.

        0

        0
      • PIKIR SEBELUM TULIS says:

        Si Dina ni nampak sgt cetek akal..bg komen main hentam..mcmlah dia buat viewers kat sini x sekolah..k.ni aku bg point kat ko…
        Kes 1.. Buat apa Lofa nk saman TMJ/Fazura..diorg ada bg statemnt ke?.Lofa bukanny bodoh mcm ko nk hentam org tanpa kes..klau sekadar di Twitter ..diorg bertweet dgn follower tanpa menyebut nama..kalau kau bwk court Apa bukti ko kata diorg fitnah engkau..kes TMJ pun sama..dia reply twit follower dia(mcm kes Lofa yg reply twit follower dia pasal Tasha Selak tu..dia chil jer bukan nk bg stmnt mcm kes Anzalna ni
        Org x boleh saman org lain sesuka hati tanpa ada kes yg kuat..ko paham tak.?

        Kes Tasha ni lg lucu .Asal Lofa nk kena saman si Tasha ni pulop?dia bukanny mangsa.. Bukan in the first place si Tasha yg kena saman Lofa sbb bg statemnt tu ker?.hahaha tapiii si Tasha x nak ambik risiko sbb kalo betul dia di TAJA ..bagaimanaaaaaaa????? toing..toing..toing.Lofa bkan org pertama yg ckap pasal tu tau…dkat internet..SEHARI SEBELUM ABP DAH ADA ORG MENGADU KAT BLOG…MCM MANE TUH…SEHARI SEBELUM ABP..

        TUAN2 & PUAN2 SEKALIAN ..CUBA2 KORANG SIASAT SECARA LOGIK TAHAP POPULARITI ARTIS2 NI..TGOK FB LIKE,TGOK FOLLOWERS TWITTER..TGOK NEWS KAT BLOG DIORG COVER SIAPA UTK JUAL NEWS KAT BLOG DIORG..

        0

        0
      • Anonymous says:

        hahaha..busted,mmg ko ni keturunan sepupu sepapat neelopak yg sanggup mengabdikan diri kat blog ni menyokong si loopa..amb masa 3 jam ek reply komen,cri talian hayat ker nak bt sentences dlm English..kui3,writing bukn men lg tp trengkas pun x tau ke bongok,ko tya aku blik..nampk sgt la IQ aku lbh tgi dr ngko..kim salam ek ngan mak bapak ngko yg lahirkn ngko LOL

        0

        0
      • kelab pembenci kelab2 fanatik artis bodoh! says:

        ahahaah.. kan dah kena retarded, ni fanatik2 anzalna yg bodoh, ckp mcm pandai tp habuk pun xde. ahahaha.. oii klu dah bodoh jgn panggil org bodoh!

        0

        0
      • dina says:

        Refer to komen Fikir dulu Sebelum Tulis..Sory klau sy tersilap tulis komen kat ruangan ni,sehingga ada yang terasa hati, sy baru refer dekat ustaz tadi if komen dekat ruangan gosip ni boleh buat kita tanggung dosa kering..awak pun sama yer,befikir dulu sebelum tulis,kata saya cetek akal ngan bodoh..sy tak ada salah ngan awak pun kecualilah awak ni neelofa.apa apa pun its ok..peace no war

        0

        0
      • Anonymous says:

        LOL anon, apsal x reply in english? ko ingat ptg2 org xde keje lain duk melangut je kat blog ni? xreti nak mkn, blk rumah, nak mandi, nak solat, mlm jumaat baca yassin, pegi surau, kau lain la, semayang pun x! ahahah.. english A!! muahahaha lecturer bodoh mana yg bagi? at least i prove something and u?? mak bapak kau klu tgk pun malu! ahaha.. ramai lagi kat sini yg sokong aku ckp, bkn mcm kau loser!!!!! hello mana english A kau tuu? ok i give 8hrs to reply me in english ok, if not, mmg malu la mak bapak kauu yg beranak kan kauuuu!! ahahaahah

        0

        0
      • Anonymous says:

        Cam org yg samer jer pengkomen proLopa nih tp guna nickname lain..ni mesti keja kaum kerabat si Lopa dok betenggek kat blog abg nara,n then komen pro si Lopa leps tu dislike komen yang attack dia..bukan aper,kompius la gaya penulisan yang stereotaip

        0

        0
      • Anonymous says:

        IQ tinggi katanye, bo=trengkas? kau kerani mana pakai trengkas? trengkas? who the hell used the stupid word trengkas? low classs!!! do u mean abbreviation? short forms supposed to be understandable stupid, bo? wth? some kind of rempit word?. ahahaah trengkas trengkas trengkas trengkas!! ahaha IQ tinggi IQ tinggi IQ tinggi!! ahahahaah malunyaaaaaaaaaaaa!!!! kasihannnnnnnnnnn

        0

        0
      • Anonymous says:

        wakaka anon pegi solat,baca yaasin..pastu mengadap blog gosip..pahala ntah kemana dosa betimbun..nak belagak suci kunun..kah3,sah2 la org munafik penuh ngan sifat mazmumah, x pyh ko nak sebok malu org,ko malu ngn Allah ckup da,riak bgi nak rak smpi amal sndri ko nak heboh..pastu bt dosa mengadap blog ni kikikikiki…ni ko dah smpaikan salam aku kat mak bapak ko ke @ ko nak tambh dosa x smpaikn slm sesama umat Islam wakakakakakakakakka

        0

        0
      • Anonymous says:

        still u didnt reply me in english? ahahah malu malu malu… munafik ke?? kau x munafik? ape A in reading and writing? LOL!! menipu itu adalah munafik!!!!! kesian mak ayah kau maluuuuuuuuuuuuu dpt anak mcm kauuuuu…

        0

        0
      • Anonymous says:

        hi IQ aku tinggi, aku pakai trengkas, aku dpt A in reading and writing english. muahahahahaah.. bwk2 semayang wei, jgn la kafir sgt sampai semayang pun kau kata bajet suci..

        0

        0
      • Anonymous says:

        keja krani x la..just engineer in civil constrction..measure ability,flexibilty ngn strength bangunan supy x brittle mcm iman ngko…hahahaha,apa2 pun anon truskn la melalak kat sini ek…Malu?hahaha malu kan sifat mahmudah..yup saya ni pemalu,bukan x tau malu mcm ngko..hehehehehehe

        0

        0
      • Anonymous says:

        hehehe..aku x semunafik ngko anon smpi x tau agama,sblm ko smbyg ko kena sucikan dri dlu..yea yea yea aku da bejaya menggilakan dri ngko kat blog ni kah3..hilang dah pahala ngko do mengadap blog ni..hati busuk ngko yg bru je disucikan dlm beberpa jam da busuk kembali..hihihihihi

        0

        0
      • Anonymous says:

        engineer??? engineer cant speak english? ahahahaahah engineer by copy pasting from wiki? i also can say im a prime minister in here.. engineer used trengkas? what trengkas?? ahahahaahahah… engineer puihhhhhhh!!! engineerrrr!!!! ahahaahahahaahahaha

        hi, i called ppl bodoh, IQ aku tinggi, aku dpt A in reading and writing but i cant speak english, and now i’m engineer —> ur statement is as BRITTLE as ur IQ. ahahaha malu malu maluuuuuuuuu……

        0

        0
      • Anonymous says:

        yea yea yea aku da bejaya menggilakan dri ngko kat blog ni kah3..hilang dah pahala ngko do mengadap blog ni..hati busuk ngko yg bru je disucikan dlm beberpa jam da busuk kembali ——> kau syaitan yg direjam rupanye, syaitan yg menjelma sbg manusia lalu menulis komen di blog??? astaghfirullah.. syaitan yg direjam syaitan yg direjam syaitan yang direjam!

        0

        0
      • kelab pembenci kelab2 fanatik artis bodoh! says:

        anon, ko xyah la layan anon pro anzalna ni, nampak sgt bodoh dan bingai otaknya. tetiba nak masuk topik lain lps xdpt nak backing cerita psl tmj ngan fazura yg x relevant langsung. engineer la sangat. engineer taik kucing! dina, tau pun kau berdosa ye. yang kau panggil lofa tu lopa lopa, xtau dosa pahala? kau xtanya ustaz apa hukumnya panggil org dgn nama ejekan di blog gosip? bodoh.

        0

        0
    • TANTE says:

      adeh.. x de modal ke….. berani buat berani tanggung…~

      0

      0
    • aku budak kg says:

      MINTA MAAF… OKLAH TU..LAIN KALI JGN GADUH-GADUH LAGI PASAL BENDA REMEH TEMEH NI… CUBA TIRU KAUM BANGSA LAIN KERJA… COMPETE SESAMA SENDIRI DENGAN MENAIKKAN LAGI MUTU KERJA @ PRODUK.. BARULAH BANGSA MAJU… NEGARA MAJU… NI TAK.. SESAMA BANGSA MELAYU ASYIK NAK MENJATUHKAN MASING-MASING..YANG RUGI SIAPA? DIRI SENDIRI JUGAK… AIB YANG TERLINDUNG SEBELUM NI.. BEDEBUK! TERPAMPANG DAH SEKARANG… 1 MALAYSIA TAU KOT…..ADAT PERTANDINGAN LAH.. ADA KALAH ADA MENANG.. YANG MENANG BERSYUKUR.. YANG KALAH AMEK NI AS EXPERIENCE UTK MENINGKATKAN LAGI KUALITI KERJA.. SO BOLEH CUBA LAGI TAHUN DEPAN… APA-APA PUN… TINGKATKAN KUALITI… MAJUKAN PRESTASI…. MAJULAH SENI UNTUK NEGARA…. SEKIAN… WASSALAM…

      p/s : sape sokong saya click ijo… sape x sokong..kena click ijau jgk…. tak dua-dua…diam-diam udah… kui3

      0

      0
    • Anzalnabigfan says:

      Tindakan Anzalna ni menampakkan dia lbh bijak dari Neelofa. it shows that she is a bigger person.
      benda ni tak perlu sampai nak saman menyaman, apatah lg Neelofa tu baru setahun jagung dlm industri. ye sy fhm dia nak bersihkan nama dia, tp cukuplah sekadar menafikan dan kemudian DIAM..tak perlu dipanjangkan sampai ke peguam/ mahkamah. Bila panggil2 lawyer n keluar notis mcm tu, nampam mcm Neelofa ni nak tunjuk ‘gedebe’, nak tunjuk ‘power’. Rasanya ada hadis yg lbh kurang maksudnya kita mmg boleh menuntut hak kita di dunia ni (hak dimalukan…dicederakan etc) tapi MEMAAFKAN itu lebih utama dlm Islam. Allah lebih suka kita memaafkan. If u read the sirahs of Nabi, Nabi kenafitnah kena bantai lg teruk dari ni tp Nabi chose to be a bigger person …he forgave. he had so much mercy in him he didnt retaliate although he had all the means n support to retaliate (terhadap org munafik…org yahudi…org kristian..kaum quraisy)
      so…if Anzalna meminta maaf, i dont see her as a loser. in fact she had just won.big time.
      its not easy to do something wrong and then apologize (whether under threat or not). some ppl ego nya sgt besar dia takkan meminta maaf samada akan disaman atau tak.they succumbed to their own ego…nafs…desire to win.
      but Anzalna has chose to do the better thing…i didnt expect this at all frm the look of her but maybe down there she has a nice side in her heart. CONGRATS u have just WON ANZALNA big time.

      0

      0
      • lalala says:

        eh dh eja congrats elok2 dah? ahahaha..

        1) bigger person wont talk rubbish to the press
        2) bigger person wont tweet – semua bukti saya dh print screen dan simpan ->when actually you have none!..

        thats it. u agree to apologize cause u have no proof at all.. if not masuk court la kan.

        0

        0
      • bukan minat lopak says:

        Bijak pale hotak kau! Yang dia bimbo pegi buat kenyataan dekat akhbar macam tu buat apa? Dah takut nak kena saman, dan dan nak mintak maaf.. Cuba kalau lopak diam buat bodo jer.. kau ingat anzalzina ni nak mintak maaf ke?

        0

        0
      • kertaswarnawarni says:

        Kalau dia bijak, she would have shut the pipe holes at the first place..

        0

        0
      • girl says:

        ALZANA pengecut………..
        nak jatuhkan org tak fikir panjang..
        pendek akal..
        dah malukan org senang2 kata benda kecik je..what??
        kalau aku pun saman je..pendengki…

        0

        0
      • lawak says:

        kahkahkah.. pandai la engko ni.. kalo ade orang kate ko ni pembunuh.. so ko juz diam2 je la.. semua orang akan fikir ko memang pembunuh! if u do nothing.. so u will be nothing!

        0

        0
      • noni says:

        faham ke tidak??neelofa baru keluarkn notis saman belum saman lgi..cuz ni kes berat ugut bunuh lagi..sedangkan dosa fitnah lebih besar dri membunuh..nampak sangat anzalna ni bodoh mengkantoikan diri sndiri..tpi kalau dia nak mintak maaf, itu yg dituntut..so, xde la saman..bayangkn kalau c lofa tu x buat mcm tu, mustahil c anzalna ni nak minta maaf kan..

        0

        0
    • Anzalnabigfan says:

      Tindakan Anzalna ni menampakkan dia lbh bijak dari Neelofa. it shows that she is a bigger person.
      benda ni tak perlu sampai nak saman menyaman, apatah lg Neelofa tu baru setahun jagung dlm industri. ye sy fhm dia nak bersihkan nama dia, tp cukuplah sekadar menafikan dan kemudian DIAM..tak perlu dipanjangkan sampai ke peguam/ mahkamah. Bila panggil2 lawyer n keluar notis mcm tu, nampam mcm Neelofa ni nak tunjuk ‘gedebe’, nak tunjuk ‘power’. Rasanya ada hadis yg lbh kurang maksudnya kita mmg boleh menuntut hak kita di dunia ni (hak dimalukan…dicederakan etc) tapi MEMAAFKAN itu lebih utama dlm Islam. Allah lebih suka kita memaafkan. If u read the sirahs of Nabi, Nabi kenafitnah kena bantai lg teruk dari ni tp Nabi chose to be a bigger person …he forgave. he had so much mercy in him he didnt retaliate although he had all the means n support to retaliate (terhadap org munafik…org yahudi…org kristian..kaum quraisy)
      so…if Anzalna meminta maaf, i dont see her as a loser. in fact she had just won.big time.
      its not easy to do something wrong and then apologize (whether under threat or not). some ppl ego nya sgt besar dia takkan meminta maaf samada akan disaman atau tak.they succumbed to their own ego…nafs…desire to win.
      but Anzalna has chose to do the better thing…i didnt expect this at all frm the look of her but maybe down there she has a nice side in her heart. congrates ANZALNA, u have just won. big time.

      0

      0
      • dua2 gila glamer says:

        x reti2 lagi ke tengok sape yang salah? haha. terang2 anzalna salah. x leh kemukakan bukti within 7 days kena mintak maaf.. nih baru ari ke2 dah start nak mintak maaf.. dah kuar issue saman baru hang tau nak takot..

        x de la minat pon 2 ekor pompuan nih.. anzalna x tau la cantik celah mana.. cantik la neelofa sikit dari dia.. xtra privillege dia mix.. rakyat melayu nih dah mmg terkenal ngn sifat hasad dengki x leh tengok orang lebih.. kalau orang lebih sikit start la nak jatuh kan orang semua..

        0

        0
      • sweet says:

        bijak ke??? anzalna nie BODOH!! dia jugak yg kata si neelofa nak ugut bunuh dia???? pekara kecik ke????? mcm2 neelofa buat kat dia… tapi dia sedia minta maaf???? WTF???? dah ludah jilat balik!

        MIDDLE FINGER HINGGAP KAT DAHI LU ANZALNA!!!

        0

        0
      • tak minat lopak says:

        kau tak payah la nak compare si anzalzina ni dengan nabi.. tak layak langsung! Kalau dia bijak sangat, apasal pegi buat kenyataan macam tu dalam akhbar? Cuba kalau lopak diam tak ambek tindakan apa-apa, kau ingat dia akan mintak maaf? Maaf macam ni ke yang di tuntut islam? Meminta maaf & memaafkan perlu datang dari hati yang ikhlas, bukan bimbo macam 2 ekor ni…

        0

        0
      • aku x minat lopa okey.... says:

        tu bkn bijak….tu cuak namanyee….
        setakat ko rasa2,dengar2 orang citer x payah la lapor kat reporter…balik umah ngumpat2 ngan mak/adik beradik ko sudah…

        tindakan dia ni menunjukkan dia ni bimbo,hipokrit,suka menangguh di air keruh…tapi bila kena gertak dgn lawyer suruh tunjuk bukti mencicit lari…kihkihkih

        0

        0
      • Dora the explorer says:

        Bg aku salah anzalna juga lah..pepatahkan ada mengatakan kerana mulut badan binasa..tapi memaafkan adalah lebih baik dari dimaafkan..everybody make a mistake..learn fr mistake both of them (anzalna & loya)..

        0

        0
      • Hawa says:

        Setuju tu…bukan mudah nak mengakui kesilapan sendiri. Perlu ada kekuatan diri, tahniah Anzalna!!

        0

        0
    • Timur ke barat says:

      buat pe minta maaf kalo kita dipihak yg benar?

      0

      0
    • Neelofake nak saman sebab dia tahu ramai Actress tak suka dia, Nur Fazura, Anzalna,Tasha Shilla, Maria Farida dan lain2…dia bukan cantik pun…Media banyak canang cerita dia cantik la apa la…yang super cantik macam Nur Fazura, Nur Fathia, Siti Saleha, Wawa Zainal…mereka ni baru superbb…kenapa Neelofake tak nak jatuhkan Wawa Zainal?or Siti Saleha ?or Nur Fathia?mereka bertiga ni lebih cantik..kalau tak, tak kan ada pihak nak ambil mereka jadi duta?Neelofa setakat duta Avon je..tapi video iklan cuma slide slide je,bukan video iklan commercial…apa kes?

      0

      0
      • fazura the gundeks says:

        bitch tua fazura kaki gaduh kelab malam tu cantik ke? hidung pun topup. kaki penuh parut kudis ketiak lecak. cantik ke? hahahahaahhahah bimbo tua batu api tu tak cantiklah.

        0

        0
      • Anonymous says:

        @fazura the gundeks.. aku paling geram org y mengutuk paras org lain… hmmm mcm diri sgt hebat, sgt cantik tiade tara…

        0

        0
      • Anonymous says:

        benci pemakaian yuna, ape jadahnya neelofa nak jatuhkan anzalna, bukan glamer pun anzalna, bukan dia yg menang abp pun, masuk top5 dewi remaja pun x? ko ni biol ke ape? elok lagi pemakaian yuna dpd akhlak ko.

        0

        0
    • sikit xgoyang says:

      looooserrrrr!! tgk org benar slalu berani mcm neelofa!!!

      0

      0
    • gelak guling says:

      mesti kak lopak senyum lelebar nih! yela.. takot tkantoi kan. bagus la Anzalna, walau aku bkn peminat kau, gua suka tindakan kau… semoga berjaya.

      0

      0
    • mariana says:

      Nak tanya bleh x? Kenapa neelofa x saman TMJ pasal status twittwe y ckp dia x de dara tu

      0

      0
    • girl says:

      wah..tau takut pulak minah ni…padan muka…
      nak jatuhkan org tapi tak fikir dgn waras,saman lofa jgn x saman

      0

      0
      • Akus says:

        tulah..terlajak perahu bleh diundur..terlajak kata…??fhm2 sndiri lh ye..tuduhan mcm tu pada pndpt aku memng melampau..sesiapa je akan sentap..lain kali ms ckp fikir2 dulu..jgn nk busuk hati sngt..buat malu diri sndiri je…aku sokong tindakan neelofa..maruah diri dipermainkan org..mn bleh cm tu…ugutan bunuh tu sngguh menakutkn..
        neelofa buat tindakan yang bijak…wlupn bleh mndiamkan diri sbg artis msti kena brtegas dgn hak sndiri…

        0

        0
    • Kau Ade? says:

      tau pulak takut c anzlana yang tak ku kenali ini.. haaa.. apalagi lawan la kalau engkau tu betull!! menfitnah orang tu perkara kecik ke..

      0

      0
    • anzalnot says:

      anzalna TAKUT KENE BAYAR SAMAN BERIBU2 LETTEWWWWW.

      0

      0
    • Peguam Neelofa says:

      Minta maaf..??? WTF..!!! Tak de saman x de gaji lah aku.. Hari tu bkn main lg kata siap ada bukti kukuh lah bagai.. Takut kerana salah lah tu.. Lain kali jgn suka fitnah dn buruk2 kan org lain klu x der bukti.. Hampehhh Injaljalna ni

      0

      0
    • Anonymous says:

      udah2 ler tue..drpd korang dok gduh bnda yg entah apa2, bek korang tlg aku translate lirik lagu korea nie..dpt jgk blajar bahasa korea..aku suka dgar lagu nie..tp aku xtau ape maksud dia..so pd pengomen2 kat BN nie, spe yg pndai bahasa korea tue,meh ler tlg translate kat aku..bertmbah berkat ilmu yg korang dpt lau korang share dgn org lain…(^___^)

      Jang Nara
      Buyonghwa OST Dongyi

      mul ttara gil ttaraseo naseomyeon
      gureumeul beot sama barameul beot sama
      gaseumeul dallaenda…

      du ballo geotgo tto georeogamyeon
      mot daheul got eopda..
      gaseumsok heotdoen kkum da beorinda..
      arari buseojyeora,,,,

      sarang,,sarang..geu sijeori omyeon
      geu kkocheul ttuiurira………
      sarang,,sarang..geu sijeori omyeon
      geu kkocheul ttuiurira………

      geu kkocheul ttuiurira
      (instrument)

      kkocheul ttuiunda

      mul ttara gil ttaraseo naseomyeon
      kkum ttara dara ttara naseomyeon
      gureumeul beot sama barameul beot sama
      gaseumeul dallaenda…

      du ballo geotgo tto georeogamyeon
      mot daheul got eopda..
      gaseumsok heotdoen kkum da beorinda..
      arari buseojyeora,,,,

      sarang,,sarang..geu sijeori omyeon
      geu kkocheul ttuiurira………

      du ballo geotgo tto georeogamyeon
      mot daheul got eopda..
      gaseumsok heotdoen kkum da beorinda..
      arari buseojyeora,,,,

      sarang,,sarang..geu sijeori omyeon
      geu kkocheul ttuiurira………
      geu kkocheul ttuiurira………

      sarang,,sarang..geu sijeori omyeon
      geu kkocheul ttuiurira………
      sarang,,sarang..geu sijeori omyeon
      geu kkocheul ttuiurira………
      geu kkocheul ttuiurira………

      kkocheul ttuiunda
      geu kkocheul ttuiurira………

      0

      0
    • Kaki ku dimulutmu says:

      Kalau aq dpt Lofa nie,
      mmg siap la,
      nyaris aq bkn arghtis.

      0

      0
    • izara zandra says:

      kenape neelofa x nk saman TMJ ?

      0

      0
  2. ulalala... says:

    so, lofa tak salah ke? sume cite2 anzalna hari tu fitnohh?

    0

    0
    • Anonymous says:

      mungkin anzalna ckp betul just dia xde bukti kukuh, maybe dia pun dgr2 dr mulut org yg neelofa buat mcm2 kat die. masalah dia, dia xde bukti, kebodohan dia adalah pegi cerita kat zubir benda yg xde bukti, dan yg bersalah plg besarnya di sini adalah zubir. as usual beliau terlepas sbb katanya beliau cuma melaporkan apa yg anzalna ckp. lainkali artis jgn jd bodoh pegi cerita mcm2 kat zubir yg xde moral itu.

      0

      0
      • mazz says:

        si Zubir ni pun kena dipersalahkan sebab melaga2kan org….

        0

        0
      • Anonymous says:

        baca la kat rotikaya..fitnah amende.. betol laa.. anzalna terkejut dengan ape yang zubir keluarkan kat paper.. sebab anzalna suh offrecord.. tengok2 zubir kuarkan jugak.. haaish

        btw, aku nak taw sape stepfather oopa yang dikatakan berpengaruh sangat tue? sape? sape? aku rasa kat kelantan dulu die nie bukan sape2 and bukan ade ape2.. maybe dah jadi artis kena la naik taraf kot..

        0

        0
      • bapok riang says:

        zubir ni mmg batu api besar. lelaki bermulut betina.

        0

        0
      • anzalna pon nk glemer..siann die.. says:

        xde bukti ape lakk…cuba tgk dalam twitter anzalna 2..die ade ckp yang die still keep all the messages (proof)..n ade mmbe die yg ckp bnde sme…still simpan msg ugut bunuh….rjin2 ler jnguk twitter depa nie….

        0

        0
    • nana says:

      kerana mulut badan binasa..lain kali fikir dulu sblm bg statement kat reporter..diorg mmg 24 jam cari bahan nak tulis..nak taip apa2 kat twitter ke fb ke still kena fikir byk kali juga..

      mungkin la si lopa tu salah..tapi dia cakap belakang saja..anzalna ni cakap depan2..1 dunia tau..masuk court pun anzalna la salah..lopa ada cukup bukti nak saman..

      walau aku tak bepa kenan dgn lopa..tapi dia mmg pandai main peranan dlm dunia seni..maksud aku walau apa pun jadi dia dah tau apa perlu buat..dia dah prepare utk handle apa yg org akan buat pada dia..dan dia sentiasa ada back up plan..

      0

      0
      • Anonymous says:

        ape motif anzalna ni citer kt zubir kalo nk suh offrecord? x pyh nk pusing citer da..

        0

        0
  3. wooney rooney boney M says:

    weiii mankok ayun sekalian!!! aku 1ST la jahanam!!! hak3

    0

    0
  4. teddy says:

    ntah apa2 daa anzalna ngan neelofa… lisa surihani gak yg best…

    0

    0
  5. dewi remaja 2010 says:

    elok lah tu, tak elok gaduh-gaduh ni, korang pun baru dalam industri ni kan..
    berbaik2 la ye..
    peace yoo!!

    0

    0
  6. si Cantik says:

    ~ GITU PULAK JADINYA,,, HAIHHHH APALAAA NAK JADI…

    0

    0
  7. No One says:

    Elok la tu..
    berdamai jer…

    0

    0
  8. hooolaaaa says:

    1st

    0

    0
  9. nur itu cahaya says:

    bgus la tu mntk maaf balik..xbek buruk2 kn org..

    0

    0
  10. lopak busuk says:

    dua-dua sama dungu. macam budak2. tengoklah artis lain yg jauh lebih popular. tak ada nak buat benda bodoh mcm ni. mcm haram jadah jer. ni la kalo budak2 baru nak baligh dapat jadi artis. mcm kera dapat bunga. kecoh je lebih

    0

    0
  11. neelopek says:

    tak payah nak buat sidang akhbar sgt la. bosan la pasal dengki dengki nih.

    0

    0
  12. si Cantik says:

    OFFICIAL WAY….. FOR FROM ANZALNA… :))

    0

    0
  13. Amerr lagi lawak dr korang says:

    kesah ke???”mata ke atas tgn meraba…”

    0

    0
  14. qrystina says:

    pulak…

    0

    0
  15. mek yah says:

    Meminta maaf adalah perkara mudah tp susah sebenarnya.elokla anzalna minta maaf.dari saman menyaman ni.kdg minta maaf bkn sebab kita yg salah.betul tak.

    0

    0
  16. wawa says:

    ala akhir zaman nie, kebenaran boleh d beli gan wang ringgit, hantar jek lawyer yg salah blh jadi benar, yang benar pun bleh jadi salah, kita sume takkan dpt kebenaran hakiki…

    0

    0
    • magistret says:

      kau ingat bleh sesuka hati main undang2 kalau xde bukti? kau ingat lawyer dan undang2 dlm malaysia senang2 boleh dibeli dgn duit. dlm kes ni sah2 lawyer anzalna akan nasihatkan dia ikut tuntutan neelofa sbb diorg tau whether diorg boleh menang ke tidak. since anzalna takde bukti kukuh, ingat lawyer nak ambil risk utk kalah? kau klu zero dlm hal undang2, jgn ckp mcm pandai.

      0

      0
      • wawa says:

        Kita amik 1 contoh la ekk..kalo ko mengikuti kes petknode skrg nie, br ko tau camne snang nye undang2 n lawyer2 pusing putar belit fakta yg ada… ko x kena batang idung…kalo kena br la ko tau… kawan2 aku yg masuk court tgk lawyer bentang kn kes sume mcm nk pitam dgr all the putar belit yg d sampai kn oleh lawyer yg tertuduh… kalo dh name nk menang kes, tak kisah lah kes binatang ke, kes artis ke, kes ape ker..putar belit ttp putar belit!!!!!

        0

        0
      • magistret says:

        so jgn ckp ade duit boleh beli undang2, tu salah, ckp belit2 yes, but diorg ckp belit2 yg berasas. bkn sesuka hati bleh belit kat mahkamah ok. its not psl duit ko bleh beli kebenaran. kes petknode tu rare, kat malaysia mana ade undang2 yg betul2 membela binatang. tu masalahnya. bnyk je pendera2 haiwan yg terlepas sbb xde law yg kukuh utk defend haiwan. .

        0

        0
      • wawa says:

        Tapi yang nak bayar si tukar putar belit a.k.a lawyar tu bukan guna duit ker???? kalo guna air liur mmg aku tak kata lah duit bleh beli undang2, that is secara tak langsung kan?? bukan skit2 duit guna kalo nk hire loyer nie…

        0

        0
      • muntahakhir says:

        ko maafkanlah wawa bodoh tu. dia byk sangat tgk cerita hindustan.

        0

        0
      • I'm a law student, my father is a lawyer. thanks says:

        aku stuju dgn majistret ! ingat senang2 je ke nak main2 dgn undang??
        yes, aku tak nafikan mmg ade unsur putar belit, tp ko tak bole nak tuduh smua lawyer mcm tu. kalau ko nak tau, dengan memutar belit tu la ko bole tau kebenaran nye.. dari situ kite bole tau saksi/tertuduh ckp benar atau tak.

        ye, ko klau nak guna khidmat lawyer, tolong sediakan duit. tak de duit bole blah. nak masuk tandas pun guna duit, inikan pulak ko nak dptkan khidmat guaman. ko ingat ni free ke?? kalau dah tak de duit senyap je.
        pegi bela diri sendiri sorang2. nak khidmat profesional tp nak pertikaikan benda2 mcm ni pulak. bodoh.

        0

        0
      • magistret says:

        yes byr lawyer guna duit, bukan byr kebenaran, kalau dh sah2 benda tu salah dr segi undang2, ko belit mcm mana pun xkan ke mana. byr la bape juta pun nak belit, kau xkan menang. ko ingat dlm mahkamah senang2 bleh belit2 tipu2 sana sini? kau dh menghina mahkamah kalau kau ckp mcm tu. xyah la ko bg contoh kes petknode sbb kes tu as i said, mmg xde maknanye org yg menyeksa haiwan kat malaysia ni nak kene hukum penjara seumur hidup.

        0

        0
      • jojoba says:

        Saya setuju magistret….kadang2 kebodohan diorg nie mengenepikn rasional..diorg x akan boleh cakap secara profesional..sentiasa emosi.diorg nak dengar Apa yg diorg nak dengar! misalny neelofa jahat..neelofa kalah..Neelofa bersalah dsb…itu yg haterz tp diorg x terfikir bhw diorg x kenal hati budi semua artis..bg mereka kalau nakal, suka berterus terang,cakap lantang..itu di cop jahat tp yg lemah lembut..bercakap baik2 shj Di dpn wartawn, jaga personaliti ala2 perempuan melayu terakhir..wahhh itulah yg baik,yg jujur,yg beriman tapi pernah tak korang terfikir hati manusia hanya tuhan yg tahu.

        memandang tp x merasa x cukup syarat utk mengenali seseorg..aku x puja puji Neelofa seorg yg baik atau mulia bahkn aku tahu dia nakal..yg penting pada masa2 tertentu kena berfikir dulu sblum berkata..kena pandai lihat situasi jgn main bedal je kalau nk menghakimi..guna otak yg tuhan..artis x byk beza perangai mereka mcm kita jugak..x der lah mrk jahat sgt atau mulia sgt..yg penting situasi kes diorg ni menunjukkn Anzalna x berapa bijak..aku Ada tweet dia yg berbangga sbb dh melpaskn geram katany..

        slps kenyataany disiarkn tp selepas di warning dia cakap dgn Rotikaya yg dia TERKEJUT KENAPA ZUBIR MENYIARKN SEMUA STATEMNTNY DAN TERKEJUT Y BENDA NI JD BESAR…itu baru dikatakn menghemO9puk kepala sendiri..dah kau fitnah org tanpa bukti dlm paper.seluruh msia baca kemudian org kutuk Lofa kaw2 ingat benda tu KECIK????? haram jadah..cuba kalau korang berada di tempat org yg difitnah.dan semua org kutuk baru korang rasa…masih jugak yg kata Anzalna ni betul cuma x der bukti ya Allah…sebab itu hukum hudud amat mementingkn BUKTI tau….korang backup Anzalna sbb korang haterz Neelofa..standard la tu…aku harap sesiapa yg merasa fitnah itu ringan moga2 dia akn merasany nanti

        At least Neelofa x hipokrit…kenakalan ny mmg nampak..x der la nk sorok2.. bercakap lantang kalau x puas hati.x derla feel2 buat santun .dok diam..depan wartawan mengalahkn malaikat tp di tweeter keluar semua perangai…itu yg korang dok puji..sejahat- jahat Neelofa di Twitter dpt dihitung dgn jari dia tweet dgn emosi..jarang sgt!!! Itupun kalau sesekali tertweet semua blogger highlight satu msia baca siap masuk paper..itu jelah twit2 dia yg beremosi

        Tp ramai lagi artis yg gaduh dgn artis lain maupun follower diorg dlm tweeter tapi bloggers x heran nk cover..paper pun buat dek..tp kalau Neelofa yg Twitter even benda tu gurauan dan x beremosi siap tggulah besok lusa msuk blog.aku dah masak!!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        lagi satu jojoba, dia boleh kata kat roti kaya yg dia terkejut kenapa zubir siarkan kenyataan dia, padahal sebelum dia ckp mcm tu kat roti kaya, dia bukan main bermegah dekat twitter ckp dia ada bukti print screen blablabla.. xnampak terkejut pun bila cerita tu keluar paper. bende tu dh nampak dia salah.

        0

        0
      • Anonymous says:

        eh, elo, wawa cakap tu ewah mcm org belajar separuh jalan. igt kerja loyer ni belajar na mampus stgah mati only to be called penipu? putar belit alam? Untuk setiap kesalahan dibuat ada peruntukan undang2nya. walaupun, granted ada law yg masih ada loophole, tp ianya adalah bergantung kpd loyer untuk membentangkan kes dan pihak mahkamah utk menilai kebenaran tu. kalaula kes petknode tu nampak ada negligence, kena proof standard dia. ini mmgla, bila kes hu ha dkt paper, org tu da kena tuduh bersalah walaupun kes dia belum didengar lagi. Ko rasa patut tak menilai pekerjaan org tu based on ur shallow judgment and low IQ tu? to be a jugde to mean to uphold justice, and ko igt hakim bangang sgt cm ko ke?

        0

        0
      • I'm a law student, my father is a lawyer.thanks says:

        wawa, aku kesian dengan ko & kawan ko.. sabar ye dik.. aku simpati atas kebodohan ko ni. negara ni ade undang2. ko jangan nak pandai2 tuduh yg bukan2. keputusan mahkamah bukan ditentukan oleh seberapa hebat seseorang lawyer tu putar belit. baik ko dengan kwn ko tu pergi masuk skolah balik sebelum aku putar kepala ko.

        jangan sesuka hati mak bapak ko je nak salahkan sesuatu profession tu. nanti ko nak beli rumah tak payah guna lawyer. mak bapak ko nak mati nanti pun suruh depa tulis wasiat dalam kertas A4 je, tak payah cari lawyer. kang habis harta mak bapak ko lawyer tu kebas… ko tak takut ke? hehehehe… sabar dik ye.. aku kalau membidas orang mmg mcm ni. mulut ni mmg laser. aku tau ko sakit hati. tp aku tak suka orang kutuk2 membuta tuli.

        0

        0
      • miss amanda says:

        yela mcm dah lain pula sebab anzalna salahkan si setan gemok zubir tu..kat twitter up bkn main statusnya, mcm berani kerana benar tp dah lain kenyataan bila lofa nak saman.. keliru betul aku..

        kalau pelakon baru aku minat izara, wawa zainal, anzalna, tasha shilla, killa fairy dari neelofa ni.. tapi aku tak benci neelofa, cuma x minat ;p

        0

        0
      • Anonymous says:

        To I’m a law student, my father is a lawyer.thanks : better guna perkataan kurang bijak instead guna perkataan ‘bodoh’..and also tahan la emosi bila membidas..baru lah boleh jadi lawyer yang professional..peace :)

        0

        0
      • I'm a law student, my father is a lawyer. thanks says:

        anon, aku mmg jujur. kalau aku rase org tu bodoh, aku bodohkan je dia. mungkin kalau si budak pendek akal mcm wawa ni kalau x main tuduh2 membuta-tuli, aku bole berlembut sikit dengan dia.
        tp aku tak de masa nak cakap berlapik dengan manusia yg ade hasad dengki pd org lain mcm si wawa bongok ni.. disebabkan seorang lawyer (ntah lawyer mane ntah yg kwn dia ambik tu), abes semua lawyer si wawa bongok ni sapu bersih.

        tapi anon, ape pun aku suka cara ko bg komen.. hehe .. peace yo

        kepada wawa pulak, ko mmg bangang. hehehe

        0

        0
      • Anonymous says:

        pasal artis kalian berbalah,
        bersabar,kita tunggu dan lihat..
        korng pon jgn jd mcm begitu juga

        bg sy sendiri,sbg penonton..
        sy mahukan kualiti dr artis2 yg diketegorikan junior dlm industri ni..
        kualiti ye…. bukan kuantiti murahan yg berlebihan..
        sekian.

        0

        0
      • iyolah2 la tu says:

        I’m a law student, my father is a lawyer. —–> dude u just a law student okay, god knows if able to finish ur study or not, tak yah la nak bongkak sgt nak ckp org lain bodoh n bangang!!!! i think i can foreseen what kind of lawyer would u be IF u become a lawyer someday… nuff said

        0

        0
      • Anonymous says:

        iyo2lah tu, at least law student my dad is a lawyer ada point. if u can foresee what kind of lawyer will she be in the future, i can see what kind of person u are in the real life. u must be some kind of person with full of hatred and full of jealousy with someone above than ur level.. bestnya la feeling bila dpt judge ppl ni kan.

        0

        0
      • iyolah2 la tu says:

        anon——> i guess we share the same feeling, u judge me too right? so much for pot calling the kettle black. N pls tell me what kind of point does “I’m a law student, my father is a lawyer” has when calling people bodoh n banggang? just because he/she is a future lawyer n his/her father is a lawyer so he/she has right to insult people? Pls leave the keyboard warrior attitude outside the door n how do u know this “I’m a law student, my father is a lawyer” is a ‘she’ by the way? Ke die nie u sbnrnye? Kantoi sudeyyyy~~~

        0

        0
      • Anonymous says:

        yes u get my point, we share the same feeling, i feel nice after judging u, then i know how it feels to be in ur shoe, mmg bestt kan judge org?. yes, she’s a law student, so she knows more than u or wawa. just look at wawa statement, she’s the 1st one who insulted the lawyers, cant u see that? so i guess she deserved to be insulted for her stupid ideas about lawyers. just like when u judge law student, so u deserved to be judged by me pulak.. owhh how nice to give ppl the taste of their own medicine kannnn.

        if u think wawa said duit boleh beli undang2, lawyer kaki putar belit tu x salah, then it’s up to u, but for us, itu penghinaan besar.. btw do u even know what is IP address? dont make a fool of urself by accusing ppl-entah2 kau org yg sama, kantoi sudeh. when u dont even know how to check IP. kantoi sudehhh is sooo bodoh. sory i use word bodoh sbb menuduh tanpa usul periksa mmg bodoh. oh lagi satu, bukan semua anon di atas adalah aku , just in case if kau tny maklumlah nak check ip xtau.

        0

        0
      • Anonymous says:

        oh lupa jwb soalan, aku agak je dia a she, since yg ramai mengomen kat sini perempuan, klu lelaki, maaf laa ye law student. huhuhu

        0

        0
      • iyolah2 la tu says:

        At least neither me nor wawa use the word B-O-D-O-H or B-A-N-G-A-N-G, I never insult my intelligence capability by calling people that… or mayb #Kitakongsinamabangsatapitidakkastabahasa
        Komen kat blog hiburan jek kot, takyah la nk get emotional sgt… si lopa n anjalna tu gah main tepuk amai2 smbl grab pop corn baca komen2 kat sini i think…dah aku nk tdo n aku maaf kn kau cos call me ‘bodoh’ or kau nak aku nyanyikan lagu ‘Aku maafkan kamu’ tu?? aku rasa takyah la cos nnt hujan….nite2

        0

        0
      • Anonymous says:

        ohhh kawan si wawa rupanya. no wonder.. haa tau pun komen kat blog hiburan je, so ask ur friend jgn la libatkan hal2 lain sampai ckp undang2 dan lawyer boleh dibeli. ok. have a great weekend to u.. bye.

        0

        0
      • I'm a law student, my father is a lawyer. Thanks says:

        pandai ko judge orang kan anon?? hehe.. bukan aku nak ckp besar ke, nak bongkak ke ape.. aku cuma nak sound si wawa ni.. kalau nak kutuk neelofa ke, anzalna ke, sape2 je laa kan jangan nak babit kan lawyer atau pun orang2 lain.. gaya dia mengutuk2 lawyer ni macam dia dah penah kene tipu ribu riban je gamak nye.. secara tak langsung jugak dia seolah2 mengatakan lawyer2 ni cari makan dengan menipu di court.

        Anon, ko tak payah nak susah2 pikir aku ni akan jd lawyer ke tak eh nanti.. ko emo sangat kenapa?? bodoh. free2 ko pun dapat bodoh dari aku.

        bukan saje2 aku nak maki si wawa ni ok anon. haiii… yg si wawa ni mane pulak hilang? menangis ke sebab kene lahar dengan aku? sabar dik.. (dlm hati: padan muka. kutuk org tak kene tempat. nak ambik, aku kutuk ko balik) .

        0

        0
  17. een says:

    Ari tu beriya ckp ini la..itu la.. Sekali bila pihak sane nk saman, terus pulak ckp taknk besar2kn citer, boleh bawa bbincang. Yg sblum ni nape tak bincang face to face ckp tak puas ati kt Lofa, gi besar2kn citer ckp kt media.
    Bila da nk kene saman boleh pulak ckp takyah pbesarkn, boleh bw bbincang..

    Mcm kartun la artis2 baru skang ni..

    0

    0
    • lulu says:

      yg xtahan kat twitter ckp siap ade print screen bukti ape yg neelofa buat kat dia, last2 mintak maaf je? busuk gila kot anzalna ni. bimbo!

      0

      0
      • miss amanda says:

        yeke.. klu ada bukti, balas je serangan hehehe nak takut watpe..Lofa mesti gelak giler nye sebab anzalna nak minta maaf akhirnya.. LOL

        0

        0
    • katakpurupuru says:

      Dats is y si anzalna xmo panjang cerita saman2.. dia tau dia salah perbesarkan masalh ni pd media even ada bukti..Berdamaikan lebih baik..Malaysia kecik tetoet ni xpayah nk ikot ego sgt..nk2 industri hiburan malaysia. buat pening kepala naik turun mahkamah buat apa..masing2 mintak maaf abes citer. Belajar dr kesalahan masing2

      0

      0
      • Anonymous says:

        klu betul dia ada bukti xkan dia nak mengalah. nampak sgt la takde bukti sbnrnye. dh hebat sgt citer kt press mcm2. tetiba mengaku salah plak. wth?

        0

        0
      • Anonymous says:

        weh ni masalah melibatkan maruah tau, nyawa lagi… lupa ke si anzalna ni tuduh lofa pernah ugut nak bunuh dia bagai… tak takut ke si lofa bunuh dia pas ni? ko kalo org pernah ugut bunuh bagai n ko ade bukti ko nk maafkan je ke? rasanya si anzalna ni ade bukti… tu kte dia la…

        0

        0
      • Anonymous says:

        klu ada bukti sila report polis, bukan dekat si zubir!

        0

        0
      • Anonymous says:

        weh anon 2.40…. aku perli la… kte ade bukti… yg p mintak maaf buat ape?

        0

        0
      • Anonymous says:

        oh aku salah faham. maaf anon 2:55.

        0

        0
  18. Puteri Huripan says:

    Macam budak-budak la depa neh…

    0

    0
  19. matisuri..mati ke suri itu? says:

    belakon takat2 cap ayam…da nak saman menyaman…da nk fitnah memfitnah..glamer ke?? g sekola amik upsr balik…

    0

    0
  20. anak mak says:

    hahaha.. padahal takut kan? taw yg diri tu salah. bila nk kene saman baru nak mintak maaf.. padan muka kau !

    0

    0
  21. hee says:

    ala…x panazzz la cm ni…

    0

    0
    • jkgkg says:

      hahah.agaklah,baru nak tengok sape yang menang.tak pela tak de rezeki.hahah
      next artist please!!

      0

      0
  22. saya law student says:

    Tindakan Anzalna ni menampakkan dia lbh bijak dari Neelofa. it shows that she is a bigger person.

    benda ni tak perlu sampai nak saman menyaman, apatah lg Neelofa tu baru setahun jagung dlm industri. ye sy fhm dia nak bersihkan nama dia, tp cukuplah sekadar menafikan dan kemudian DIAM..tak perlu dipanjangkan sampai ke peguam/ mahkamah. Bila panggil2 lawyer n keluar notis mcm tu, nampam mcm Neelofa ni nak tunjuk ‘gedebe’, nak tunjuk ‘power’. Rasanya ada hadis yg lbh kurang maksudnya kita mmg boleh menuntut hak kita di dunia ni (hak dimalukan…dicederakan etc) tapi MEMAAFKAN itu lebih utama dlm Islam. Allah lebih suka kita memaafkan. If u read the sirahs of Nabi, Nabi kenafitnah kena bantai lg teruk dari ni tp Nabi chose to be a bigger person …he forgave. he had so much mercy in him he didnt retaliate although he had all the means n support to retaliate (terhadap org munafik…org yahudi…org kristian..kaum quraisy)

    so…if Anzalna meminta maaf, i dont see her as a loser. in fact she had just won.big time.

    its not easy to do something wrong and then apologize (whether under threat or not). some ppl ego nya sgt besar dia takkan meminta maaf samada akan disaman atau tak.they succumbed to their own ego…nafs…desire to win.

    but Anzalna has chose to do the better thing…i didnt expect this at all frm the look of her but maybe down there she has a nice side in her heart. congrates Anzalna, u have just won. big time.

    0

    0
    • saya law student says:

      (kpd kawan2 Anzalna, tolong copy paste komen saya ni bagi kat dia..saya ucapkan tahniah dan semoga Allah beri taufik hidayah utk Anzalna memperbaiki diri ke arah yg lebih baik. saya takde FB or twitter nak ucap direct ke artis :p

      0

      0
    • hahahaha says:

      law student should spell congrats correctly not congrates!

      and it proves anzalna had done big mistakes by doing such statement to the press when she has no proof at all. lawyer wont take any risk to lose the case in court, so the best way is to ask anzalna to apologize.

      0

      0
    • bukan sesiapa says:

      tapi tindakan Anzalna pergi cerita kat satu Malaysia pasal benda yang tiada bukti tuh dah menunjukkan kebodohan dia.. benda dah berlaku lbh 2 tahun, kalau jenayah pun semua bukti dah terhapus/ tak boleh digunakan lagi. So conclusion nya next time kalau tak sure psl sesuatu baik diam sahaja.. berdiam diri itu lebih baik. Aku bukan penyokong Neelofa ye, saudara mara pun tidak. Tapi artis Malaysia mcm ni lah suka sangat dengki sesama sendiri, last-last jerat diri balik. Dewi Remaja dah bergaduh, hero Remaja taknak bergaduh ke?? :D

      0

      0
    • mutakhir says:

      A BIGGER PERSON WOULD NOT EVEN ATTEMPT TO DEMONISE SOMEONE IN A NEWSPAPER.

      Sebaliknya Lofa is the better person sebab dia cuma minta penjelasan dan Anzalna minta maaf sebelum tindakan dikenakan. Jangan twist the facts la.

      0

      0
    • cik says:

      aku setuju..tp isunya..si Anzalna ni kira loser juga…dia pun sama juga dgn neelofa baru setahun jagung dlm industri..senang cerita lain kali jaga mulut jgn jadi mulut tempayan cerita tak sepatutnya dengan wartawan..Memangla memaafkan tu lebih baik,tapi kadang -kadang kena bagi pengajaran juga…dalam islam pun kita diharamkan untuk menjatuhkan maruah dan mengaibkan orang lain….dalam paper lg,kalo bisik2 kat jiran sebelah umah takpelah juga..masa anzalna bagi statement tak fikir ke rasional setiap tindakannya??

      0

      0
    • anzalnakakijantan says:

      okay, we’ll wait and see, cause im really sure that anzalna is the bad one not neelofa. cause im anzalna’s friend dlu. now i just hate her so much. so if you guys dont even know anzalna , dont judge her. dia bukan baik pun.

      0

      0
  23. kelab pembenci kelab2 fanatik artis bodoh says:

    puihhh pemaaf konon, xde bukti nak fitnah org, blah la bimbo!

    0

    0
  24. Mat aron says:

    Kalau hal dengki, mulut longkang memang takde bukti, tapi tak bmaksud tak pernah buat, cuma menang $$$ utk saman orang dan kalah $$$ utk byr saman, minta maaf je, berani kerana benar takut kerana nanti rugi byr saman.

    0

    0
  25. Cik Ain says:

    X semestinya org yg nk minta maaf tu takut n xsemestinya org yg boleh buat to ‘Official Way’ tu betul. Mayb anzalna xde bukti kukuh n mayb neelofa tau y anzalna xde bukti nk tuduh. tp y aku pasti dr air muka si neelofa dh tau die tu mmg busuk hati & cara anzalna ni betul coz nmpk sgt kebudak2an kalau die layan si neelofa yg busuk hati tu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      x semestinya juga org yg mintak maaf tu btol dan org yg wat official way tu salah… kalo tahu x de bukti kena bodoh sngt g wat statement.. siap ckp org tu ugut bunuh, wat page benci kn dia… alih2 ckp mende kecik… pirah…

      0

      0
    • Anonymous says:

      nmpk sgt kebudak2an dan busuk buat statement menfitnah kat paper tp xde bukti. LOL

      0

      0
  26. Bravo Anzalna. I tabik yr attitude. Mengalah bukan kalah. Skg peminat semua dah buka mata siapa org tu sebenarnya. Buat pe peningkan kepala nak layan budak yg syok sendiri tu, takda makna. Jgn buang masa u, skg just buktikan pada peminat u yr real talent. Show us yr true passion bukan berbekalkan kecantikkan semata. Move fwd, don’t look back. Learn frm mistakes. Insyallah, u akan bertambah matang lepas ni. Go team Anzalna!!!

    0

    0
    • mama emi says:

      saya setuju..sya tak kenal Anzalna ni, tak pernah tgk dia berlakon. tapi kenyataan dia nak minta maaf, menyentuh hati saya hingga ke dasar dan membuatkan saya buka mata dgn attitude anzalna ini. sy akn sentiasa mengikuti perkembangan anzalna dan lakonan anzalna dan berdoa agar dia jadi pelakon fenomena pada masa akan datang sama seperti erra dan lisa surihani. nasihat saya pada anzalna, jaga mulut, perbaiki kelemahan, jangan seksi2 dan jaga tutur.. anda akan jadi malaysian’s sweetheart sama mcm lisa suatu hari nanti tau.. :)

      0

      0
      • kelab pembenci kelab2 fanatik artis bodoh says:

        aku lagi tabik kat neelofa klu die sedia maafkan anzalna and tarik blk case ni lepas anzalna mintak maaf secara terbuka. at least dia memafkan org yg menfitnah dia. bkn senang nak buat mcm tu, klu org simpan dendam, mmg siap la xde maknanye nak mintak2 penjelasan, terus saman malu je. tp klu neelofa teruskan case ni jgk, xtau la aku nak kata apa.

        0

        0
      • not worth it says:

        lofa ingat dia power dn berpengaruh sgt ..jgn main2 ..anzalna dan zubir juga manusia .they decide to give that little princess a small lesson ..but still not worth it .,huhu

        0

        0
      • qwerty123 says:

        anak makcik dh saya rogol puas2..
        dia skg tgh menanggung malu & seksa krna mengandungkan ank luar nikah..dan skg saya nk minta maaf je…
        so terlepasla saya kan??

        0

        0
      • stupidos says:

        and now who get the real lesson? who? ahahah. anzalna loser.

        0

        0
    • PajurahAfterNoseJob says:

      eleh, ni @misspajurah kan? Fazura oh pajurah. Kau mesti slalu bukak blog abang nara pastu hentam neelofa kan? Kalau kat twitter boleh buat, apatah lagi kat sini. berselindung disebalik ‘anon’

      0

      0
    • Anonymous says:

      meminta maaf tak semestinya salah TAPI ORANG YG MEMINTA MAAF NI SELALUNYA SALAH!

      ada paham???????? Yang sokong Anzalna ni tentu sama gaya dgn c anzalna ni.. pendengki dan penfitnah!!

      0

      0
  27. Ctmarkonah says:

    Tau takut…..kecik pd yg mgadu domba…besar pd yg didombakan….berani krn benar la wey….

    0

    0
  28. Anonymous says:

    anzalna cr publicity murahan tuu :)) nama pOn baru nak naik … ngee ~~

    0

    0
  29. stupid says:

    ini lah pelakon2 msia! hahahahah sengal!

    0

    0
  30. milah says:

    sidang media..? ingat ni masalah negara ke..? ini masalah peribadi.. setel secara bersemuka sudah..

    0

    0
  31. triple j says:

    anzalna sudi minta maaf drp neelofa. tapi camna plak kes neelofa tuduh tasha shila menipu utk menang award tempohari? adakah neelofa nak tunjuk bukti kukuh, atau nak minta maaf kat tasha shila psl menfitnahnya?

    neelofa cakap kat sebuah majalah:

    “Sebanyak 95 peratus kawan-kawan atau orang yang Lofa jumpa semua bertanya, siapa dia (Tasha)? Jadi, bila ada cerita yang mengatakan kononnya pemenang itu membeli suratkhabar untuk menang, Lofa pun tertanya-tanya. Pada Lofa, nak sangat menang, bagilah. Dia menang pun tak menjejaskan apa-apa. Katakanlah Najwa Latiff menang, itu logiklah kan? Ini sebaliknya. Tolonglah. Sebab itu Lofa cakap Lofa tak kisah kalah di tangan Najwa Latiff sebab dia memang popular. Bukan di tangan pelakon itu. Kalau labur berpuluh ribu semata-mata nak dapat award, bagi Lofa lupakanlah. Lebih baik Lofa gunakan duit it utuk bayar wang pendahuluan rumah atau benda lain. Tak berbaloi langsung.”

    0

    0
    • ko dengki kan says:

      da la.skg org tengah ceta ttg lofa vs anzalna.yg ko ni xpuas ati sgt pegi la jumpa c tasya shilla tu then surula dia saman c lopa tu.laallaallalaa

      0

      0
    • peminat anzalna losers cam anzalna gak says:

      Kau ni bodoh kan. Kau tak baca yang kenyatan Neelofa tu wujud perkataan “KONONNYA”. bermakna itu andaian. dan statement dia terbit dari perkataan ANDAI. nak sama macam mana? bodoh!

      0

      0
    • nama saya says:

      Betul.Kalau gitu neelofa pun kena mintak maaf kat tasha shila.sebb ape yang dia kate pasal menang abp.95%.ikutkan banyak gak tu.sape jekk yang tak kenal tasha shila,dia berlakon banyak drama kot.watak utama lagi.kalau sampingan boleh lah kate camtu.

      0

      0
      • lulu says:

        aku x kenal, sory. aku br tau dia sapa. btw ko suruh la tasha tu saman neelofa klu ko concern sgt nak neelofa mintak maaf, buat la official way bak kata neelofa.

        0

        0
      • Anonymous says:

        honestly aku bukan tgk drama melayu pun.. ntah mcm mana aku boleh kenal neolofa .. tp x pernah tengok dia belakon.. Tp Tasya shilla ni langsung aku tak kenal.. aku kenal pun sbb dia menang award.. tp sampai skrg x dpt cam muke dia..

        0

        0
    • CORAK says:

      Cik Triple..kes Tasha Shilla tu MERBAHAYA!!!!! Neelofa bukan org pertama yg cakap pasai tu..sebelum dia cakap benda tu dah bertabur di blog2 dn Twitter dannn FB…malah ada pengomen yg cakap ada bukti wei…lepas berita tu dh bising barulah Lofa ada tweet itupun sbg menjawab mention followers dia..lepas tu aku pun Ada reply mention Lofa…sbnarny dia x tweet benda tu sbg STATEMENT MCM YG ZED ZAIDI BUAT DGN ARON AZIZ. TAPI DIA REPLY MENTION SHJ..BUKAN SECARA RASMI..DIA BERGURAU..TP SINCE WARTAWAN DAH SERBU DIA TERPAKSA CAKAP TERUS TERANG SBB X NAK HIPOKRIT!!!!.CUBA KORANG PIKIR SECARA LOGIK DI DLM ROTIKAYA BLOG ADA BUAT SURVEY PRA UTK ABP .AKUPUN ADA UNDI..FINAL RESULT DIA IZARA PALING TINGGI KE 2 – NEELOFA, KE-3 NAJWA..KE- 4/5 FATHIA DN TASHA SHILA.UNDI UTK TASHA CUMA 1% SHJ

      0

      0
    • triple j says:

      rasanya i dah komen tapi nampaknya bn terdelete so i ulang tulis semula.

      point i adalah neelofa ni hipokrit. kalau dia tuduh org, tak perlu bagi bukti ke apa ke, just cukup dgn “saya dengar org cakap”. tapi bila kena batang hidung sendiri terus melenting, sampai panggil lawyer dsb. sedangkan dia boleh je suruh anzalna tunjuk bukti atau minta maaf tanpa perlu ambil tindakan undang2 terlebih dahulu melainkan anzalna berdegil, barulah proceed legally.

      btw dia cakap “kononnya” ke, apa ke tu tak membolehkan dia terlepas dari undang2. kalau tidak, semua org boleh sesukahati buat apa2 je tuduhan dengan guna “kononnya saya dengar si fulan2 cakap”. bodoh la kalau camtu. “kononnya ada org cakap mak u pelacur”. u happy ka tak dengar camtu? bodoh.

      btw i pun bukan peminat no.1 tasha ke anzalna ke, tapi i yakin tasha mesti ada fan basenya tersendiri. maybe diorang yg dok undi tasha n penyokong2 artis lain tak undi artis kesayangan depa, psl tu menang? online vote rotikaya tak mencermin apa2 dik oi.

      tapi still tak menghalalkan fitnah neelofa cakap “dengar org cakap kononnya” tasha beli undi. maybe neelofa boleh dedahkan sumbernya tu kalau betul dia tak menipu. cuma tasha je yg taknak pursue mcm neelofa buat skrg. tak semestinya bila kita menyaman tu pasti kita di pihak benar, sehinggalah kita menang saman tu dgn bukti2 kukuh yg memihak pada kita, masa tu baru ye.

      0

      0
      • bimbo says:

        kau meroyan kat sini kenapa? kau pegi meroyan kat tasha shila suruh dia saman neelofa plak, dia kan ade sugar daddy nak byr lawyer. btw, kau kena belajar law sebelum nak buat statement, kau ckp mcm org bodoh..

        0

        0
      • Triple j says:

        Dah dasar penfitnah mmg akan menyokong penfitnah lain.sorang ckp tasha beli award,sorang ckp dia ada sugar daddy.bukti takdak. Agaknya ingat fitnah kat internet tak dpt dosa kot

        0

        0
      • CORAK says:

        Triple..ko bebal lah..NEELOFA X BUAT STATEMNT PASAL TASHA SHILA..ULANG SEKALI LAGI..NEELOFA X BUAT STATEMNT SECARA TERBUKA DI PAPER HOKAY..DIA CUMA REPLY MENTION FOLLOWER DIA DI TWITTER DLM KEADAAN “BERGURAU”.DIA CUMA CHIL DAN X SERIUS..MCM KITORANG JUGAK KDG BERGURAU AGAK SINIS TP X BERNIAT SBB AKU PUN TURUT SAMA REPLY TWEET DIORG..SIAP ADA HAHAHA KETAWA..BUKAN STATEMNT SPT YG ZED ZAIDI BUAT..

        SOOOO ADALAH ORG RT & SAMPAI KE PENGETAHUAN TS ni..TS X PUAS HATI SO GI REPORT NGAN WARTAWAN…SEEE BUKAN NEELOFA JUMPA WARTAWAN K…APABILA TS REPORT X PUAS ATI..WARTAWAN PUN CARI NEELOFA UTK KETERANGN LANJUT..LOFA X NK HIPOKRIT SBB KALAU DIA CKP..”EH I GURAU JELAH” AKU RASA I MSIA AKN KATA DIA HIPOKRIT SO DIA BUAT TERBALIK..DIA TPAKSA CKP YG DIA TUJUKN KHAS TWIT TU NGN TASHA..SBB DIA DAH TERFIKIR DR AWAL RISIKO KALAU DIA KATA DIA BERGURAU ATAU X SENGAJA..

        SO SI TASHA MASIH BOLEH SAMAN NEELOFA WALAUPUN KES X KUAT SBB TUDUHAN ITU BUKAN YG PERTAMA DI DEDAHKN OLEH PUBLIC..NEELOFA HANYALAH SALAH SEORG DRP MEREKA..MAKNANY RAMAI YG BERKATA SO MCM MANA? AKU RASA PIHAK PEGUAM KENA BUAT SIASATAN SUSULAN DR BLOG KE BLOG UTK MNDGR PENDAPAT BLOGGERS..KALAU BTUL TASHA X DITAJA DIA AKN LEBIH BERANI TP AKU TGOK SETIAP KALI MENJAWAB SOALAN DI TAJA VIP DI PAPER & TV STATEMNT DIA SUME SAMA..”SAYE X DITAJA..SAYA X KISAH..SAYA X NK AMBIK PUSING..TERPULANG KPD ORG YG BERCAKAP”.. BUT WHY DIA X NK BG STATEMNT MCM NI..”KALAU BETUL SAYA DITAJA..TOLONG BG BUKTI”.. ITU BARULAH MEYAKINKAN..

        0

        0
      • bimbo says:

        kau pun fitnah neelofa hipokrit, kalau dah dasar penfitnah, memang sokong penfitnah. fitnah internet xdpt dosa kot. kene kat batang hidung balik!

        so as i said, klu betul lofa fitnah tasha beli undi, ko meroyan mcm gila talak kat sini kenapa, suruh la tasha shila tu saman, kata ada bukti. diam kenapa???

        sukati dia la dia nak hire lawyer dan suruh anzalna perjelaskan kenapa buat statement mcm tu. klu tasha shila xnak buat mcm dia buat ada sesape yg paksa dia ke??? guna lawyer lebih bijak, lebih kukuh, setakat gaduh2 kat twitter stok2 mcm kau, mcm tin kosong, baik x payah! sampai tua x abis, ko boleh join zarina anjoulie punya style. soooo apa lagi pegi meroyan kat tasha shila suruh dia saman lofa la bingai!!! xpayah nak kata TS tu suci sgt klu dia xnak buat apa2, tp kuar paper, kuar majalah, tweet, mengata si lofa itu ini. blah la woiiiiiiiii!!!!

        aku nak tny ko apa motif ko meroyan kat sini?

        0

        0
      • CORAK says:

        Tulah korang kalau BERCAKAP LEMBUT LIDAH DR GIGI..INI ZAMAN INFORMASI…KORANG TAU TAK SBB MENGADU DI TPT YG SALAH..INILAH YG MENYEBBKN BYK BERLAKU SALAH FAHAM DN PERTELINGKAHAN YG X BERKESUDAHAN..KALAU NK MENGADU BUAT CARA BETUL JGN BG STATEMNT SESUKA HATI DKAT PAPER..KANG NAHAS KO KENA..PAPER JUAL NEWS HOKAYYY BUKAN TPT MNCARI KEBENARAN..KORANG SUKA ARTIS BERGADUH DI. TWITTER BERBALAS STATMNT.SERANG SANA..SERANG SINI..BERBALIK PD KES DI ATAS…SIAPA YG MULAKAN DULU??. SIAP ADA YG KATA BGUS ANZALNA SBB MINTA MAAF..TAK PERLU NK SAMN MENYAMAN..WEIII MMG PATUTPUN SI ANZALNA MINTA MAAF..SBB DIA YG MEMULAKAN SENGKETA..DIA YG MENYALAKN API..TINGGAL SI ZUBIR SIMBAH MYK JER..KALAU KAU DI TPT ORG YG DIFITNAH..SIAPA YG PATUT MINTA MAAF.? KORANG KE?

        BONGOKS..KAU PUKUL ORG KEMUDIAN KAU MINTA MAAF SBB PUKUL ORG TU..SENANG2 JER KO DPT PUJIAN..KOTOR SENDIRI BERSIHKN SENDIRI LAH BEB…LAGIPUN SELEPAS ANZALNA BUAT STATEMNT DI PAPER..NEELOFA X BISING DI TWITTER.DIA CUMA TWIT SEKALI DUA TTG STATUS..BUT SI ANZALNA BISING DI TWITTER CAKAP DIA BANGGA DPT SMASH LOFA..PELIK SEPATUTNY ORG YG DI SMASH TU YG BISING..X PUAS HATI..INI TIDAK.TERBALIK PULAK..DIA BUAT STATEMNT..DIA JUGAK BISING DI TWITTER CAKAP ADA BUKTILAH ITULAH..INILAH..LOFA COOL JER..KALAU GADUH DI TWITTER X AKN SELESAI PUNYA..BAIK GUNA CARA YG RASMI..BARU DIAM..ANZALNA BERDOLAK DALIH SELEPAS DI WARNING..DIA PEGI SALAHKN ZUBIR DN PAPER TU PULAK..KAHKAHKAH..LOFA JUST SILENCE..X NK CAKAP BYK..ACTION SPEAK LOUDER THAN WORDS OK..

        0

        0
  32. Anonymous says:

    zubir punya salah.. wartawan puaka.

    0

    0
  33. kucing says:

    kalau tak nak panjang2.. kenapa kau sebuk sebuk bukak aib orang dulu dulu….. kalau kau dendiam dulu, u can avoid all this shitty controversi…. dumb ass

    0

    0
  34. kuniza says:

    Berapa kerat je korg belakon filem drama,kontroversi lebih.cukup la tuh sesama islam x ya gaduh.

    0

    0
  35. tak berape minat anzalna,tapi lagi tak suke neelofa says:

    Bagus tindakan anzalna,tak yah panjangkan cite,sebb kalau sebelum nie pun dia tak buiat kenyataan media cam tu pun,memang dah tau yang neelofa tu memang lantang orngnye(contoh nye,yang duk hentam tasha shila tu,padahal,suka hati dialah walaupun dia menang sebb undian family sndr or sowhatever).Tapi kasi lame sikit neelofa dalam industri,tengok ape lagi cerita kontroversi pasal dia.

    0

    0
  36. eryka says:

    ku x faham la npe rmai yg minat bbenor kat lofa..blakon pn x best..
    tp 1st time ku tgk die kua tv mmang cam ssuatu jerk..cam de muslihat..
    sorry la klu de yg x stuju coz ku ckp dri pgalaman sndri bdpn ngan owang yg ala2 dpan pjak smut pn x mati tp kt blakang ank gajah pn die ble tenyeh..

    0

    0
  37. Nur kasih says:

    Bimbo!!

    0

    0
  38. lola says:

    para haterssssssss………….kalah tu kala la wei.byk songeh plak.

    0

    0
  39. izzahPD says:

    2 2 bodoh..masing-masing mcm budak2,gaduh benda yang kecik..memalukan diri sendiri….selesai belakang sudah……….y ni pun jd batu api duk buka cerita lg..klu mulut tu asal baek..xkan heboh duk buat pengakuan busuk ati ke ape……mcm la ati dia wangi sgt…. baek buruk owng bia tuhan je y balas weyh……….; ( .xyah jd bodoh,klu otak dah pandai berfikir….

    0

    0
  40. bapok riang says:

    bila takda bukti, dan dan boleh selesai cara baik. time kutuk tak hingat pulak. puiiiiiiiii. mulut busuk.

    ps: ini kisah mulut busuk, bukan kisah alur tetek ke hapa. duhhh. namanya retis, ALMOST semua lebih kurang ja sosialnya, mabuknya, clubingnya, laloknya. *tangan di dada mata ke atas

    pss: bukan fan anzalna, neelofa atau zubir bermulut betina.

    0

    0
  41. Anonymous says:

    honestly tak fahamlah, surat tuntutan tu if betul na mintak maaf, jgn ckp maaf sekadar melepas batuk ditekak. kalau betul la na mintak maaf, then comply la to all those demands made by neelofa. ini sekadar mintak maaf n yet ckp kenapa xsalahkan akhbar. Put blame pulak dekat org lain. U should know la ur the one yg commit libel kat sini dengan making the defamatory statement dekat suratkhabar. Im not even neelofa’s fan, n i think in a way myb dia ada salah jugak. But be smart la girl, ini dala ckp xpikir ada kesan2 n akibat2, lpas tu na mintak maaf dengan secara tak ikhlasnya n then blame org lain sb publish statement dia. Ape ke bangang nye anzalna ni. (*stupid*)

    0

    0
  42. Anonymous says:

    saya bukan peminat pada mana2 artis ni… tapi bagi saya (Pendapat sahaja) anzalna x sepatutnya dedahkn keburukan org lain… & klu betul tuduhan anzalna tu dia perlu buktikan jangan bila org lain ckp dia pun nk cakap…. sepatutnya anzalna perlu fikir dulu sebelum membuka mulut… tindakan neelofa tu sy sokong (kalau saya diaibkn pun akan bertindak ikt undang2) …

    0

    0
  43. Anonymous says:

    aku sugeskan si tasha shila saman plak si lopa ni…time kua kenyataan bukan2 psl tasha xde plak ko pk bukti ke ape ke…

    0

    0
    • coobink_9807 says:

      kes Tasha Shilla tu MERBAHAYA!!!!! Neelofa bukan org pertama yg cakap pasai tu..sebelum dia cakap benda tu dah bertabur di blog2 dn Twitter dannn FB…malah ada pengomen yg cakap ada bukti wei…lepas berita tu dh bising barulah Lofa ada tweet itupun sbg menjawab mention followers dia..lepas tu aku pun Ada reply mention Lofa…sbnarny dia x tweet benda tu sbg STATEMENT MCM YG ZED ZAIDI BUAT DGN ARON AZIZ. TAPI DIA REPLY MENTION SHJ..BUKAN SECARA RASMI..DIA BERGURAU..TP SINCE WARTAWAN DAH SERBU DIA TERPAKSA CAKAP TERUS TERANG SBB X NAK HIPOKRIT!!!!.CUBA KORANG PIKIR SECARA LOGIK DI DLM ROTIKAYA BLOG ADA BUAT SURVEY PRA UTK ABP .AKUPUN ADA UNDI..FINAL RESULT DIA IZARA PALING TINGGI KE 2 – NEELOFA, KE-3 NAJWA..KE- 4/5 FATHIA DN TASHA SHILA.UNDI UTK TASHA CUMA 1% SHJ

      0

      0
  44. mizz says:

    mcm zaman2 sekolah plak…siapa yg wat hal ngadu kat guru disiplin…klu x ngaku jek kena denda…plg teruk pun berdiri tgh padang…pelapis kontroversi betul…

    0

    0
  45. cet.. poodah says:

    perangai x seindah nama… ANZALNA…

    0

    0
  46. anzalna kentuitt says:

    nampak azalna ni cam carik publisiti murahan benarnyer
    mule2 timbulkan isu…lepas tuh sedia mintak maaf etc…konon2 azalna ni mmg laa baek hati laie muliaa…sangup mintak maaf…citt podah azalna…

    0

    0
    • kutu jalan says:

      apa yang aku nampak anzalna ni tak pura2 inesen cm nelofa … lain la klu cam dia menutup aurat dgn baek .. lofa bajet baek .

      0

      0
      • org mnutup aurat yg taat dgn agama tak pulak mpersoalkan kejian dan cacian org dak eh .. sabar dan tawakal insyaallah jln kebenaran akan nampak .. y penting jgn sombong mendabik dada cam yahudi ..

        0

        0
  47. aku LADYGAGA cakapmelayu says:

    KURANGKAN KONTROVERSI TINGKATKAN PRESTASI.
    kepala aku kena besi pun aku tanak kecoh2.ceit.

    0

    0
    • aku suke neeelopakkk says:

      habis tu kat dlm nona tu bain jer neelopak ni…..
      betul ke die jahat…….

      0

      0
      • Anonymous says:

        weh baik jahat org tu Allah je tahu… kita manusia mne ade yg perfect… ape yg penting biar kte yg baik…

        0

        0
  48. Anonymous says:

    lepas burukkan name org, kutuk kaw2 kt twitter then mintak maaf… kalo ko betol pada pihak yg benar x perlu takut pada lofa tu… mulia lah sangat kn kalo ko gigih duk mengutuk lofa kt twitter tu… buat ape si lofa tu nk saman akhbar tu?? kalo ko x bukak citer akhbar tu x kan boleh tulis pon pasal ni… x pyh nk bajet naif sngt la…
    lepas ni Anzalna kalo nk wat ape2 statement sila pakai otak sikit… nanti dpt surat saman lagi..

    0

    0
  49. Anonymous says:

    walaupun anzalna dah minta maaf tapi perception orang kat lofa dah berbeza. Damage has been done.. bak kata org putih lah. Anzalna win..

    0

    0
  50. sayangselasih says:

    GOOD JOB ANZALNA..BENDA KECIK…TAH APA PE TAH NELOFAK

    0

    0
  51. jadore says:

    hohoho neelofa…. ermmmm budget cantik, control ayu…. baru setahun jagung mek klate nih dah mcm2 kontroversi…. masa interview Noramalina di UK…. mcm dia yg lebih pandai…. tau semua… uhuhuhu aku lg prefer PUTERI CAROLINE yg humble… down to earth…. mek klate jg…. punya bakat yg besar… GIFTED! go Caroline punya aura tersendiri yg boleh memikat peminat2 dgn suara yg mantap bukan gedebe mcm neelofa tuh… berlakon pun berlum teruji lg…. hahaha kesian….

    0

    0
  52. bca & faham says:

    hahaha anzalna ko mmg bt crita kn sbnarnya, bla dh kna sman bru nak gelabah la sgt..smua org puji ko mcm baik coz sdia mnta mf pdahal ko ni mmg mnbur fitnah kat c neelofa tu. lau crita ko btl napa cpat sgt nk mnta mf, lngsng xda nak bidas2 ckit pn c lofa tu..kakaka nmpk sgt ko pnya tmberang. knpa nak bsarkn hal ni konon pdahal ko yg mulakn sngketa dgn lofa. klau pn lofa bsuk hti kat TS napa ko pla yg nak sibuk, ada ke TS sruh ko backup dia??? skg ko nak kna sman ada ke TS backup ko, xda kn trus dia snyap jer coz dia tau hal ko n lofa xda kaitan ngan dia, ko yg myibuk dlm hal mrka..skg pdan la muka ko..wakakakakaakaa

    0

    0
  53. bukan talam2 muka says:

    BAGUS ANZALNA! tindakkan bijak…

    meminta maaf lebih baik…senyum la, sekarang org lebih bijak utk menilai diri anda..bukan bijak dgn 10A hanya tnduk pd wang ringgit n kekuasaan…
    bukan menang kalah dipersoalkan…tp maruah diri yg dipertaruhkan…
    biar kalah dgn cara yg bermaruah…OKAY!!

    peace no war!

    0

    0
    • bimbo says:

      sbb ‘bijak’ la buat cerita tp xde bukti, ni la beza org x pas spm dgn org 10A … dh dpt surat tunjuk sebab, baru nak buat2 eh terkejut kenapa zubir kuarkan cerita yg i suruh privatekan, i nak ngumpat2 je uolls, bijak? puihhh bimbo!… kalah bermaruah?? puih!! kalah malu xde maruah ada la!!

      0

      0
  54. Anonymous says:

    Serius gua still x perasan Neelofa ni berlakon… Citer ape eh…. Klu Nona perasan la…. tp dia bkn main host …Selit2 je dlm Nona. Klu Anzalna & Tasha Shilla ada gak gua perasan drama diaorang…Tp yg lebih perasan si Loofa ni sorang…. Setakat berlakon filem Azura tp x laku…what a shame! Aura Loofa masih blum ada… Anzalna wpun watak dia selalu jd perempuan penggoda, aku igt watak dia dlm Drama Gemersik Kalbu, also Suria Di cordoba…. &B Tasha Shilla menyerlah dlm Drama Sahara……. Serius…Loofa punya drama aku x perasan ……Cuma dia more expose to Controversy…..

    0

    0
  55. xyz says:

    Hrm. Boikot je dua-dua sekali lagi senang. Artis Malaysia ni tidak beretika, perangai semua macam apa je. Saya cadangkan artis ni semua harus didaftarkan di bawah satu pengurusan. Ini kan satu pekerjaan, mereka ni patut tertakluk kepada sesuatu pertubuhan/agensi atau sebagainya. Bukan sahaja mereka dapat berlindung di bawah agensi tu, tetapi supaya ada guideline.

    Mungkin patut nak jadi artis kena ada lesen seni ke apa. Jadi, kalau langgar undang-undang seni, lesen perform boleh digantung. Dengan cara tu, dapat kawal sikit tingkahlaku so-called-artis ni. Ni tak, suka hati sapa-sapa je nak jadi artis. Bakat belum tentu ada, lepastu buat perangai macam budak-budak camni, tapi nak orang respect.

    Kalau boleh sebelum sign kontrak jadi artis tu, kena sign akujanji; berkelakuan baik dalam tempoh 3 tahun pertama.

    Sekarang ni, takde siapa boleh kawal artis ni. Sukahati diorang je buat apa-apa selagi tak langgar undang-undang. How about etika? Sikap dan pembawaan diri? Ke laut.

    0

    0
  56. Anonymous says:

    kesian inzalna nak cari publisiti murahan..macam laa ko tu baik sgt inzalna oii..mana2 yg kenal ko tu, dah tau perangai ko tu jenis yg busuk hati, suka lagakan orang..kat twitter kemain lagi beria cakap ada bukti, mn buktinya??.. ko mmg loser, tak payah nk tnjuk ko tu baik sgt…puihhhh

    0

    0
  57. rainbow says:

    mentaliti kebanyakkan org malaysia(bukan semua)..
    minta maaf bermakna salah, minta maaf bermakna takut..

    0

    0
    • Anonymous says:

      bergantung pada situasi la.. kalau kes anjalna ni terang2 menunjukkan dia takut.. sebelum keluar saman xnak pulak dia nak minta maaf ape daa.. lepas keluar jer saman haaaaa.. ambik kauuu!! minta maaf x semestinya salah tapi SELALUNYA salah!

      0

      0
  58. anjinggna nak glemer! says:

    “Saya sebenarnya terkejut juga dengan tindakan Neelofa kerana perkara ini boleh di’bawa berbincang secara baik dan professional. Saya tidak berniat untuk membuka cerita lama”
    “Oleh kerana perkara ini sudah melibatkan badan guaman, saya juga telah pun melantik peguam saya sendiri untuk melihat notis tuntutan Neelofa & tindakan selanjutnya,” ujar Anzalna Nasir yang di’temui awal malam ini.
    “Seperkara lagi, saya juga terkejut apabila wartawan tersebut menulis tentang apa yang saya cerita walaupun berkali kali saya pesan & minta supaya tidak di’keluarkan untuk menjaga hati semua pihak.”
    “Apa pun, saya dan peguam akan berbincang untuk memberi maklumbalas kepada Neelofa dalam masa tujuh hari seperti yang di’tuntut,” tambah Anzalna Nasir sebagai penamat bicara.

    cam taik anjingna nie…xpsl2 nk salah zoobet plak…msa mula2 bg statement kat zoobet,awat ang x ckp siap2 “bet,ang jgn dok p crita kat org len plakk..aku citer kat ang je tau…biaq ang tau yg lopak ni busukk ati..”
    tak abes2 ngn ayat suci die..”sy xbrniat nk buka crita lama n xbrniat nk aibkn lopak”..klu dh xnnk buka crita lama,,dok diam jela ngokk oii…yg p crita kat zoobet 2 pasai pa….ang igt dia nk dengaq ja ka n simpan dalam kain dia??tadak mknanya ngokk oii…..kat twitter kemain lg ckp ade bukti la…brani krana benar la….dh ckp still simpan lg all the messages,,tunjuk jela…bt defend diri ang blk…yg statement ang 2 sumenya benar blaka…siap ade membe yg ckp still smpan sume msg ugut bunuh…haa..tnjuk la…kemain bangga bila si pajuboq 2 dok support ang kn???

    0

    0
  59. hehehe says:

    tu la ms kat twit tu tak beringat…bl nak kn saman mesti kuar statement “benda kecik leh bincg”…nape la tak bincang awal2 kat twit ari tu…buang karan btl pelakon hingusan nie…dua2 bajet lawa sgt la gan meak up tbl2 tu..mendada…menongek…menyampah aku tengok…artis nie tak kira yg baru ke yg lama ke mesti benda sama yg dikontrovesikan…cb la tunjuk yg awak tu cerdik skt baru la org respect…otak udang btl…

    0

    0
    • tonggek.. says:

      ha’ah…si anzalna nie pon aku tgk pose menonggek gakk..so,xyah la kutuk si lopak je…tasha shilla pon sma..nk gak menonggek n mentetes biar pon x mantap lngsung…anzalna dok menonggek kat dinding….tiga2 pon kaki tonggek..nk kecoh pa..

      0

      0
  60. Anonymous says:

    Sudah meludah… Dijilat balik… Yucks!!!…

    0

    0
  61. wth says:

    dua2 sama ….jerk….. memakai topeng……udah la tu duk tayang2 body…. org kaya or x..rezeki tuhan bole tarik bila2 masa…..

    0

    0
  62. nyampah akuuuuuuu says:

    angzakkna oii…klu dh tau bnde ni bleh bincang n settle scra professional,,apsal ang dok pi habaq kat zoobet….awat dua taun lps ang x p confront ngn lopak 2….?dan2 jek ckp bnde kecik n bleh settle scara profesional lps si lopak upah lawyer kn???konon trkejut ngn tindakan lopak..n trkejut sbb zoobet kuarkan citer nie…x logik lngsung..awat awai2 crita ni kuar,,ang x trus bt statement “crita nie x spatutnya didedahkan oleh zoobet”..?lg sakan dok mnyalak kat twitter ade la….still keep all the proof..messages….awat x bt report polis??by de way,, aku x sokong lopak..tp cara dia 2 btol…ang pon bkn ade upah lawyer jugak ke utk bg maklum balas psl tuntutan lopak…?ha…defend la diri ang 2….siap ade bukti kan….sblom lopak upah lawyer,,haram ang x pernah ckp yang ang xbg zoobet tulis crita nie…taikkk!

    0

    0
  63. honeywellz says:

    Anzalna, buat ape nak takut dengan Mek Kelate GEDIK tu……si LOPAK tu memang nampak macam bukan org baik2. Kontroversi sana sini …dgn kamu, tasha, fazura dll.. Orang yang baru nak naik memang macam tu (bukan semua)…..dgn publisiti murahan. Perasan lawa n bagus lah tu. Nak saman konon….mcm org tak tau perangai kamu tu……………….

    0

    0
  64. Anonymous says:

    anzalna tak payah nak marah saangat la kat ZUBIR tu.kalau betul awak tak suka ZUBIR keluar kenyataan macam tu knp lepas berita tu kuar paper u tak marah pun.ni tidak sipa dok komen kat twitter lagi.

    0

    0
  65. luvlavender says:

    kalau award anugerah pelakon terbaik xpe gak nk jadi gaduh..ni bintang popular jer..tlg la jd artis yg berkualti sket

    0

    0
  66. Anonymous says:

    Miley Cyrus dengan Salena Gomez lagi pemes,
    pun ada kata mengata gak tapi tak saman menyaman pun ? :)

    Cuba tanya Miley Cyrus

    Press : Miley, anda tahu tentang Neelofa, Anzalna dan Tasya Shila?

    Miley Cyrus: emm?..owh, adakah itu beberapa jenis makanan di Malaysia? saya patut cuba.

    Press : =_=”

    0

    0
  67. Anonymous says:

    Miley Cyrus dengan Salena Gomez lagi pemes,
    pun ada kata mengata gak tapi tak saman menyaman pun ? :)

    Cuba tanya Miley Cyrus

    Press : Miley, anda tahu tentang Neelofa, Anzalna dan Tasya Shila?

    Miley Cyrus: emm?..owh, adakah itu beberapa jenis makanan di Malaysia? saya patut cuba.

    Press : =_=”

    .

    0

    0
  68. ZARINA ANJOULIE says:

    tengok aku.xde sape yg berani nak saman.hahahahah

    0

    0
  69. Maaf says:

    Cuba korang baca balik post Nara tu betul-betul..(Eja kalau Perlu)….

    sedia memohon maaf
    sedia memohon maaf
    sedia memohon maaf
    sedia memohon maaf
    sedia memohon maaf
    sedia memohon maaf
    sedia memohon maaf

    Anzalna sedia memohon maaf kepada Neelofa <<<Baru bersedia memohon maaf dah kena bantai..Patut laa segelintir orang MALAYSIA tak reti nak minta maaf..sebab asl mintak maaf je salah..asal minta maaf je salah..Narrow Minded!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      klu dh ckp berdegar2 kat twitter, ade bukti la, ape la, alih2 sedia mintak maaf?? wtf?? baik xyah ckp la ada bukti print screen wth semua. buat malu jeeeeee tetiba nak ngaku salah and mintak maaf! kau yg narrow.

      0

      0
  70. Anonymous says:

    Minta maaf bukanlah 1 tindakan memperkecilkan diri sendiri tapi adalah 1 sikap yang dipuji. Tidak kira samada kita yang melakukan kesalahan atau dipihak lain, Meminta maaf adalah jalan yang terbaik untuk kembalikan silaturahim.. Tak perlu saman n tak perlu tutup periuk nasi orang lain.

    Gud Job Anzalna.

    0

    0
    • Anonymous says:

      adakah menuduh aka mengumpat kt paper tu stu perbuatan terpuji? kalo betol tuduhannya yg besar tu(ugutan bunuh) kenapa dye perlu mintak maaf… ktenya ade bukti… kenapa perlu takut bila melibatkan nyawa. tapi alih2 ckap mintak maaf pasal mende kecik je… kalo kecik kenapa nk masuk kat dlm paper… kenapa x p setel kt luar awal2 je…

      0

      0
    • lulu says:

      keyword- jgn ckp berdegar2 then end up mintak maaf. sbb itu adalah memalukan.

      0

      0
  71. mamabosan says:

    hmm… bila tgk kes dorg ni.. mari kita tgk ye :

    1- anzalna ckp diugut bunuh, berat tu menuduh org (neelofa) mengugut bunuh, mesti kena ada bukti baru die berani nak cite pasal neelofa
    2- sekarang dia bersedia minta maaf pulak..? kalau dia betul tempoh ada 7 hari, apa lagi keluar saja lah semua bukti yang dikatakan ada.. aku xrasa pula kalau orang ancam bunuh keluarga korang xbuat police report diam je ye x? ni kan pula anzalna.. so aku ada rasa minah ni cam menipu je kot (kita cuba fikir rational ye bukan sebab minat) mungkin sakit hati xmenang Dewi Remaja or ada kawan2 dalam competition xmenang dorang sakit hati dorang cucuk2 aje, tapi anzalna pecaya pulak kot
    3- cuba letak kaki kita ditempat neelofa, mungkinla neelofa seorang yang nakal & etc, anzalna pun xde kurangnya ye.. ko rasa la klo korang, ada orang tuduh ko UGUT MEMBUNUH tapi ko tak buat, aku rasa besar tu mengaibkan hidup korang camne nak teruskan hidup nak2 pula rata2 kat sini semua maki je dia (neelofa) semua org main pecaya aje, mungkin betul die nakal (based on cite kwn2 sekolah die konon2) tapi aku tak rasa sampai membunuh, tak baik tau.. so wajar die buat official way, bukan nak tunjuk power, tapi nak tunjuk negara kita ada undang2.. orang susah pun kalau nak tegakkan keadilan akan bawak kes ke mahkamah & diadili tgk siapa betul.. cam kes fazura turun naik court dulu, orang main pecaya die jahat sbb “dengar2” bukan nampak, lepas tu mahkamah sahkan dia tak bersalah pun klo xsalah, so itu salah satu cara membersihkan nama..
    4- aku kesian dgn neelofa wlpn aku xminat dia.. mungkin pertikaian die ttg tasha shila tu kelihatan pedas.. patutnye ucap tahniah ada dah baik.. mungkin juga die nak kite tgk negara kita ada kebebasan bersuara.. at least aku rasa benda dia ckp wlpn nampak cam ikutkan perasaan, aku rasa apa dia ckp ada lah juga point.. cam dulu zed zaidi pertikai kemenangan aaron aziz.. ada yg stuju ade yg x.. jadi biarlah asalkan bukan tuduh bunuh2 ugut & etc, besar sangat dah tu
    5- kesimpulannya setiap manusia diberi peluang membersihkan nama masing2, stp dpd artis terkenal mesti ada problem masing2 tapi ramai pula senyapkan lepas tu xde nak condemn2.. biarkan mereka dengan cara mereka membersihkan nama
    6- aku tak rasa neelofa terlalu jahat cam dikatakan (mungkin ye aku cakap) dengan izara dia baik je, izara lebih cantik dpd semua, kenapa dia x jeles kan? buat pe nak jeles dgn anzalna kan? perempuan biasanya akan lebih jeles dgn pompuan yg cantik & popular, bukan akan lebih jeles dgn pompuan yg kurang cantik & kurang popular.. so no point die cemburu dgn anzalna… jadi readers semua cuba fikir2kan

    saya xmenyokong mana2, baguslah kalau anzalna mtk maaf wlpn sedikit sebanyak buat orang tertanya2 sama ada dia cakap benar atau main tuduh2..

    0

    0
    • Anonymous says:

      yes aku pun pelik, kenapa neelofa ngan izara baik? sedangkan klu dlm dewi remaja tu dia punye pesaing plg dekat izara. dr segi populariti pun izara jauh lagi popular dr 2 bimbo tersebut.

      0

      0
      • Anonymous says:

        sbenarnyer Neelofa tu mmg ok, nakal sikit2 tu biasa lah. nelofa dituduh mcm2 ni mmg ada org nak aniaya dia. so kpd sape nk jadi artis, tolong pijak semut x mati depan reporter kalau x teruk korang kena buli dgn diorang…

        0

        0
      • mamabosan says:

        itula yang anehnya… aku tak rasa neelofa jahat camtu.. nakal2 itu mungkin… kita sebagai manusia biasa jangan cepat sangat menghukum.. dengar dulu dapatkan bukti.. kalau sekadar2 “dengar2” aje belum tau betul dan belum tau salah.. kadang2 memang tak salah, just because seorang lagi kurang controversy xbermakna dia betul..

        ingat lagi pasal wan shades? sebab ada orang war warkan dia, jadi semua orang cepat2 percaya nak hukum dia.. alih2 BUKAN DIA kan.. berdosa woi, setiap daripada manusia itu ada life, janganlah kita sampai tahap mengaibkan.. akhirnya wan shades juga nak samankan? sebab apa sebab malu (pasal die langsung xbersalah), then apa salahnya neelofa membersihkan nama dia.. aku pelik dengan manusia bila pakat2 kutuk neelofa guna kuasa & etc, xnak pulak cakap camtu kat wan shades… semua orang diberi hak membersihkan nama… semua orang tiada hak mengaibkan orang, kalau takde bukti memang cari pasal namanya..

        0

        0
  72. Aku Inzal Aahhh says:

    Hahahaha…..ada yg dah kantoi. Buat komen kat suratkhabar bkn main lagi berani org buat itu ini …. skrg takot plak nak menegakkan kebenaran. Berani kerana benar, dan takut kerana salah!

    Jeng jeng jeng …. memalukan je!!!

    0

    0
  73. mamabosan says:

    sama ada anzalna atau neelofa salah, biarlah ia diadili dgn adil.. :)

    0

    0
  74. nk cite says:

    aunty si lofa ni kawen ngan adik sultan terengganu. so kire dia ni kerabat terengganu la….

    0

    0
  75. miss gucci says:

    tanyer neelopak berani x dia kacau fasha sandha? hehehehe…setakat anzalna lemau tu bole la dia katik katik kan….cuba dgn fasha, mmg Lopak kena bitchy abis2an…hahahaha…i luv fasha!

    0

    0
  76. baby102 says:

    Sebenarnya org yg berani Minta Maaf la org yg berani, bukan penakut.

    0

    0
  77. benci kontroversi says:

    takott leteww

    0

    0
  78. john says:

    takot kena saman? kikiki

    0

    0
  79. sazila says:

    Memang tak minat langsung dengan artis2 yang low class macam ni, filem, drama mereka langsung tak menarik hati nak tengok. Macam mana nona blh amik die ni.
    Cuba contohi artis2 senior yang mempertaruhkan bakat, tiada kontroversi. Ini tak, baru setahun jagung, kontrovesinya lebih. Maaf yer, kalau artis macam ini berlakon filem, mmg tak berminat langsung nak tgk.

    0

    0
  80. pretty says:

    hahaha Anzalna pengecut! pat twitter bukan main lagi bunyi, konon nak counter attack lah , ada bukti lah… bla bla bla… tapi akhirnya nak sedia minta maaf. adoi… jangan main api kalau takot terbakar, slapping your own face!

    0

    0
  81. Anonymous says:

    TAKPA ANZALNA, MENGALAH BUKAN BEERTI KALAH. AT LEAST SEMUA ORANG TAU THE TRUE COLOURS OF NEELOFA. FULLSTOP

    0

    0
    • Anonymous says:

      masalah dh kalah, nak kata apa?? kata ada bukti, mananyee????

      0

      0
    • bukan talam2 muka says:

      yup!! semua da kenal neelofa tu cmne…bukan psl kes ngn anzalna ni kot..psl die pertikai tasha menang…statement membodohkn diri sendiri…menunjuk perangai sbenar.. meluat!

      0

      0
      • Anonymous says:

        so? siapa yg x pertikai tasha shila menang? dh la x famous. tetiba je menang. anzalna lagi bodoh. buat statement fitnah pastu kecut.

        0

        0
  82. ikan masing says:

    sda dapat perahatian,media sana sini. .senang2 ja,nak minta maaf. .semua sama. .
    mahu glamer ja lebih. .senangnya nak dapat perhatian media ni. .cari pasal dulu baru kan. .suka suka. .kesian neelofa oiii. .

    0

    0
  83. IsteriVIP says:

    Dah padan la dgn muka tu carik pasal la lagi dgn anak load…dah tentu2 main saman je, lg pun guna duit mak/bapak, apa susahnya kan.. Anzalna..pemilik nama indah yg mencemari maknanya sendiri..Siannn aku tgk ko nih..muka agak lawa tp BODOH! nak carik publisiti murahan akhirnya kalah dgn ugutan berbaur wang..(tak mampu nak saman balik kowt) but anyway, both of U are damn stupid and fake!! simple as that!

    0

    0
  84. ikan masing says:

    senang2 ja nak minta maaf. .dah dapat perhatian media. .bru la minta maaf,amboii. .senangnya nak glamor. .mhu cari pasal dulu. .kesian neelofa oiii.

    0

    0
  85. None says:

    Sbb tula si budak 10a ni kutuk tasha kat twitter tak mentioned sesape
    Takut kena saman.
    Sama je sume ni.

    0

    0
    • lulu says:

      sbb bdk 10A ni ade otak, bkn mcm bdk xpass spm, pakai sebut nama masuk paper, skarang padan muka! best x kene jilat ludah sendiri?

      0

      0
  86. fizzo says:

    mengalah bukan bererti kalah? bodoh lah tu… siap kata ada tuduhan membunuh, itu fitnah kalau takda bukti. Anjingna betullah kauni !!!

    0

    0
  87. sakit pulakk hati ke ni kat anzalna mulut becok tu..wakaka

    0

    0
  88. akufansneelofa says:

    hah ! tulah kaw ! tnggu mcm nie bru nak mintak maaf ! kan dah nmpak bodoh !
    c dubur tue pun satu ! mulut hanjing !

    0

    0
  89. Anonymous says:

    azabna loser..booooo…

    0

    0
  90. insan biasa says:

    masa dok cite kat wartawan tu xde plk fikir benda bleh setel ke x. dah fitnah org mcm2 bleh plak kata benda kecik.
    once aku baca si anzalna dok cite aku tetiba jd pelik,,klu betul pun si lofa tu jahat mcm yg dia ckp tu,,,perlu ke dia nk gi hebohkan satu dunia pasal neelofa???neelofa cuma ckp kat tasha shila tp dia plak lebih2 luah perasaan.
    xde niat nk aibkan neelofa???wth???sedangkan dh terang masa wat statement dia kata “nak sume org tau warna sebenar diri neelofa”!sume org tau ok…
    klu korg berada di tmpt neelofa ape korg akn rasa????

    0

    0
  91. masuk pusingan yg berapa sudah ini? 98 ya.

    0

    0
  92. Anonymous says:

    pndgn sy,
    mcm manalah industri nak maju..klu junior2 nya bersifat demikian…
    jdlah pelapis industri yg berjiwa besar dan sift terbaik
    kami penonton nakkan kualiti..bkn kuantiti murahan..
    sekian,

    0

    0
  93. mamabosan says:

    itula yang anehnya… aku tak rasa neelofa jahat camtu.. nakal2 itu mungkin… kita sebagai manusia biasa jangan cepat sangat menghukum.. dengar dulu dapatkan bukti.. kalau sekadar2 “dengar2? aje belum tau betul dan belum tau salah.. kadang2 memang tak salah, just because seorang lagi kurang controversy xbermakna dia betul..
    ingat lagi pasal wan shades? sebab ada orang war warkan dia, jadi semua orang cepat2 percaya nak hukum dia.. alih2 BUKAN DIA kan.. berdosa woi, setiap daripada manusia itu ada life, janganlah kita sampai tahap mengaibkan.. akhirnya wan shades juga nak samankan? sebab apa sebab malu (pasal die langsung xbersalah), then apa salahnya neelofa membersihkan nama dia.. aku pelik dengan manusia bila pakat2 kutuk neelofa guna kuasa & etc, xnak pulak cakap camtu kat wan shades… semua orang diberi hak membersihkan nama… semua orang tiada hak mengaibkan orang, kalau takde bukti memang cari pasal namanya..

    biarlah kalau kawan2 sekolah cakap dia nakal ke, kene itu ke kene ini ke… mereka bukan dok serumah sampai besar dgn neelofa.. xkan korang xbiasa fenomena masa kat sekolah dulu? yang mengata belum tau baik lagi

    aku kesian orang kutuk2 dia dapat 10A xtaw guna kepandaian la itula ini la.. education tu usaha gigih dia, jgn la kita perlekehkan dia.. ye aku taw anzalna pun pandai, boleh cakap france lagi.. kan ke bagus kalau anzalna tau benda ni small matter just cakap direct saja pada neelofa.. jangan guna wartawan sebab bila kau bagi input wartawan mana nak simpan, itukan keje dorang..

    0

    0
  94. manusia biasa says:

    anzalna bercakap selepas 2 tahun sebab neelofa mempertikaikan kemenangan tasha shila. ala, dia or tasha shila or even kita semua tau neelofa tu macam mana kan. so biarlah dia nak bercakap. dia cuma geram.

    dia minta maaf sebab dia takde bukti sangat. memang la ada print screen. tapi tak cukup hebat nak lawan dengan citer zubir kat surat khabar tu. lagipun buat ape rugi berjuta2 kerana neelofa tu. takpe minta maaf.

    harap2 anzalna berhati-hati dengan wartawan, neelofa jadi lebik baik dan artis2 baru lain pun berbaik2 jew. malaysia ni kecik sangat.

    0

    0
  95. Dayang says:

    Ahahah…tau takut!!!!!!

    0

    0
  96. Leo says:

    jadikan pengajaran le anzalna… jaga mulut jangan gebang buruk org kat media tanpa sebab..
    sendiri malu je skg… aku bukan peminat neelofa tapi cara si anzalna langsung aku tak setuju… sungguh tak matang…
    mmg dia tak sangka dia akan di saman, neelofa nampak lebih bijak sbb tak buat kenyataan balas dalam media, trus panggil peguam je utk setel masalah…

    0

    0
  97. aku rasala says:

    macam bangang je apa…ari tu beria2 kata kat org, ari ni kata kes kecik aje…suh sikap profesional.. kalo ko tu tuduh org nak bunuh ko kat surat khabar tu, profesional ke? kalo ko tu ikhlas nak mintak maaf, mesti lepas kuar cite ko kat surat khabar ari tu, ko terus bg kenyataan maaf.. xde plak aku dengar ko mintak maaf masa tu…ni dah dapat surat cinta baru nak mengelabah..lepas ni ko kata apa pun..aku dah xheran dah..mmg dasar hipokrik!

    0

    0
  98. Kiah says:

    x setuju anzalna mintak maaf cenggitu je. x bestla. xkan cpt sgt mengalah? kat paper kemain berani. ni baru suh mintak bukti dh kecut perut. blom kena saman pon lg.berani kerana benar dik. kalo kt twitter leh brani mati ckp ade bukti sumer, nape mesti takut? ni soal maruah dik. maruah keluarge tlibat same. x bestla ngalah awal. nampak sgt sapa yg salah skrg. x suka ending ngan mintak maaf je. plis ye kemukakan bukti. maaf pon maaf gak, bukti kene tunjuk dulu

    0

    0
  99. hamid says:

    Bagus la tu…sekurangnya2 anzalna tu x rasa ‘kalah’ sebab dah ramai tau sifat sebenar c kelopak ni..kalau tak aku pun xtau kes2 c lopak kelopak ni dengan tasha shilla…ada betul juga tindakan anzalna ni…tidak mengaku kalah tapi dia ‘balas’ balik secara baik pula…way to go anzalna! gud job!

    0

    0
  100. jsdiwjeijei says:

    TAK ADILL!!! ANZALNA TAKDE HAK NAK CAKAP BENDA NI BOLEH BAWAK BERBINCANG!

    aku mmg tak suka neelofa and terpedaya jugak dengan lasagna ni mula2, tapi lepas tiba2 dia cakap hal ni kecik aku pon terus rasa anzalna ni betul2 sapu tahi kat muka sendiri!

    katanya benda kecil, benda ni takpayah nak saman2 and boleh bersemuka, dia yang pegi jumpa wartawan, nak announce satu dunia hati neelofa tu hati busuk berulang2 kali, lepastu bila nak dapat saman, terus takot and cover kononnya hal ini hal kecil.

    MALU nya jadi anzalna ni, if i were her, pindah luar negara dah malu diri sendiri.

    0

    0
  101. Anonymous says:

    tak heranlan bab gaduh2 artis malaysia ni…..dah byk dah…..lisdawati-rita rudaini, lisdawati-nadia mustapar, siti nurhaliza -sharifah aini…….fazura pun pernah ada kes ….ramai lg lah …so dunia artis bab gaduh, kata mengata dah jd habit

    0

    0
  102. dato says:

    anzalna ni yang busuk hati, cerita sana sini pasal Lofa, konon tak suruh zubir siarkan. da keje zubir korek cerita sensasi nak salahkan zubir. kalau zubir tak publish pun, kau da terang terang busukkan Lofa pat twitter kau tu. lagi satu, dekat twitter kau bilang ada bukti yg Lofa ugut kau, mana bukti tu? bawaklah pergi mahkamah. kau aibkan Lofa, mestilah bapak dia pasang peguam. Lofa tu memang nakal tapi bukan jahat macam kau. lain kali jangan sebok hal orang, tingkat kan prestasi baru ramai peminat. jangan cari publisiti murahan, nanti makan diri.

    0

    0
  103. Anonymous says:

    pasal muka neelofa ni cantik, perangai macam taik pun orang tutup sebelah mata. cuba yg buat ni artis yang tak cun.. percaya bulat bulat.
    sudahlah lopak, dasar hipokrit. orang jadi artis, ko pun nak jadi artis.

    0

    0
    • Anonymous says:

      kau pun percaya tasha shila anzalna bulat2 kan, ape bezanya??? anzalna lagi hipokrit, kejap ada bukti, kejap xde. blah la woii

      0

      0
  104. mimi says:

    haha, tahu plak ko ye alzalna, ko takut eih?? time ko buat statement pasal lofa tu, ko tak pergi bincang dulu dgn dia? bila dah dapat notis tuntutan bukti, baru nak kalut “perkara kecik je, boleh bawa berbincang”..nak cover letew…

    0

    0
  105. story says:

    si anzalna ni kate perkara kecik jer tak yah nak besar2 kan??? WTH?? kecik ke bile ko fitnah family org tu siap ugut bunuh ko bagai?. bunuh2 ni bukan benda kecik anzalna oiiiiiii~

    0

    0
  106. story says:

    cube ko tgk twitter cousin lofa si tasnim tu…mak tasnim tu adalah makcik si neelofa, kawen ngan adik sultan tganu. dorg ni..makcik2 ni kire close ngan anak2 sedara dah cam mak sendiri. so anything happen to one of their family member semua dorg amik berat. tak kire la sepupu ke anak sedara ke sepapat ke ape. dorg mmg close sgt! kire kerabat la tu bile makcik dia kawen ngan adik sultan kot. cube kau…if ade kawan ngan org2 besau pon korang dah tumpang2 senang kennn???

    0

    0
    • Anonymous says:

      kerabat tu maksudnya ada pertalian darah dgn royal family, yg kawen ngan kerabat tu makcik dia, dia xde pertalian darah pun dgn laki makcik dia tu. walau close mcm mana pun, they are called saudara, bukan kerabat. tumpang senang tu lantak la, tp kerabat tu bukan terms yg betul.

      0

      0
  107. story says:

    ape pon, yg penting neelofa cantik, muke cam hindustan, spm 10A, dan ade class. kekekekeke

    0

    0
  108. Anonymous says:

    anzalna ni bila pikir balik mcm cari publisiti murahan pon ada gak. tapi apa yg dia cakap tu mungkin betul cuma takder bukti so mintak la maaf kpd lofa. kpd mereka di luar sana nak tuduh lain kali biar ada bukti tau. TAK LUPA JUGA NEELOFA TAK BERMAKSUD ANZALNA MINTAK MAAP KAU DA SELAMAT DAN ORG AKAN FIKIR KAU BAIK SBB CERITA KAU DGN TASHA SHILLA MASIH ORG RAMAI INGAT K? JANGANLAH RASA SENANG SANGAT. RAMAI ORG DAH NAMPAK TRUE COLOURS KAU LOFA. MAY ALLAH BLESS U GIRL.

    0

    0
  109. podahh says:

    untuk anzalna: len kali kalau rasa menda 2 boleh lagi simpan dalam hati , simpan baek2 tosah dok bising.

    untuk neelofa: kau pon len kali jga mulut sama jgn sng2 nak shot org sesuka hati. kena kutuk sikit dh mengelabah loyer beruk bagai. kau kutuk tasha shila n fazura 2 , ko x pkr plak . la ni ketepikk kene kat muka kau sendiri..

    mak emo tau!

    0

    0
    • fazura the gundeks says:

      bila lak lopak kutuk fazura. fazura bitch tua tu yang selalu kutuk lopak kat twitter. maklumlah, fazura kaki gaduh kelab malam yg tak insaf. perangai bitch dia terbawa2 hingga ke hari ni. aku tgk lopak tak cakap apa2 pun.

      0

      0
  110. hamba allah says:

    kalau mencari salah sesama manusia mmg x abis cerita.. xpedulila sapa pun salah,janji ad minta maaf dan memaafkan.. so yg salah pasti trauma nk kuo fitnah, bg pihak teranaiya..ad hikmahnya tu..renung2kanla bersama…

    0

    0
  111. qaseh says:

    hahahahaah!
    sebab tu la orang kate artis ni tak layak langsung nak dijadikan idola ke, role model ke..
    belajar la pandai mane pun, cantik la tara mana pun
    tapi bile jadi artis je..masing2 nak kejar glamer..
    then, lepas laku macam otak kat lutut.. janji body laku
    duit masyuk..
    tapi otak? bodoh piang semua..
    lantak hangpa la lopa and jalna
    yang penting aku tak penah undi korang dalam abpbh tu pun..
    kihkihkihkihkihkihkih…

    0

    0
  112. lol says:

    retis2 kayu mmg suke bergaduh.dari korang bergaduh,pegi masuk kelas drama la,improve sket lakonan.ni modal asyik tayang tetek tak sudah2.berlakon hampeh.

    0

    0
  113. nilopak tk kesah tunjuk tetek asal aku puas says:

    nilopak ke anjalna ke sume same jek.. lakonan hampeh…berlakon film pon tak laku.. so, cara nak promo diri memasing dgn cara mcm nilah.. ptui!!! tak senonoh tul..

    0

    0
  114. No says:

    KWN2 KU …CKP MULUT MMG TIADA BUKTI…SB TU NEELOFA BRANI AMBIL PEGUAM…NK BUKTIKAN MCM MANA..BKNNYA KAT BDN KITA NI ADA

    0

    0
  115. nk trmuntah darah dh ngn prangai busuk artis2 xfofuler nie... says:

    cuba tgk twitter anzalna..kakak die yg nma diana nasir 2 kemain lg jd galang ganti…siap post “apsal xgtau yg die ugut nk bunuh klu nmpk fmly kita?” (aku translatekn ke bhsa mlayu n ringkaskn ayat yerr)..pas2 dok meroyan lebih2 plak knon si nilopa xtau dia dok cari psl ngn sapa..ngn kluarga the nasirs konon…gaya ayat cam lopa memang sngaja cri nahas ar sb dok cari psl ngn fmly depa…protective bagai….aku jnguk twitter lopa,xde lak adik bradik die yg dok over meroyan skali….

    0

    0
  116. no no no says:

    KWN2 KU …CKP MULUT MMG TIADA BUKTI…SB TU NEELOFA BRANI AMBIL PEGUAM…NK BUKTIKAN MCM MANA..BKNNYA KAT BDN KITA NI ADA BUTTON REKOD..(AKU XABIH CKP LG,,DH APPEAR..BUTTON APE LAK AKU TKAN NI)..BG AKU, ANZALNA BETUL. XPE NEELOFA…SMENTARA HIDUP KAT DUNIA NI..BRUBAHLAH DEMI MENUTUP KESILAPAN WAKTU LALU..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ckp mulut pale hotakkkkk ngkoo!ko msti xde twitter kn?kn?g buka account twitter dlu..tgk ape yg dorang dok gebang sakan…bru ko tauuuu…anzalna,kakak die,n ade sorang kwn die yg sumenya mngaku ade bukti…konon still simpan sume msg ugut bunuh..ayat anzalna n kwn die 2,,”still keep all the messages” yerrrr..g buka account twitter sat…

      0

      0
      • Anonymous says:

        nonono tu bodoh…cakap berlagak konon dia org cerdik pandai ,species si anzalna ni , tu lah sama otak udang.

        0

        0
  117. Anonymous says:

    klu dah kena ugut bunuh 2, perkara kecik lg ke ha..?taknak aibkan nelofa,tp nk sume org tau warna sbenar die..apekah itu???pas2 ckp plak x perlu la smpai saman mnyaman….nilofa bru hantar notice of demand…tgk betol2 statement die,,klu anzalna gagal bg pnjelasan dan bukti bru die akan ambil tindakan lain dan kmungkinannya ialah saman…..klu org tuduh kita ugut bunuh,,ape prasaan ek??ugut bunuh kott…….klu btol d ugut bunuh,ape lg…bt report la….fasha pon prnah bt report polis sb dpt ugutan…wardina yg dpt call lucah pon bt report polis….n klu dh trang2 umum satu dunia yg nilofa ni prnag ugut bunuh fmly die,,igt satu malaysia nk bt x reti je ke..??msti nk tau btul ke nilofa bt cam2??dh alang2 umum kat 1 dunia,,n lofa pon dh amek tindakan rasmi,,ha..brjuangla utk kebenaran…klu btol nilofa bt sume 2,,aku pon rsa cam nk g ludah kat muka die..ahakkkkkpthuihhhh!busuk ati pnye orang!!tp klu sume 2 fitnah smata2,,konpem aku g tunggeng ponggong kat anzalna,,,ceittt,,dengkiiiiii n glemer segera cam megi segera!!podaaa!lisdawati pon bwa kes fitnah nadia mustaffa ke mahkamah…yg pasl nadia bt fitnah die tido ngn pengarah sbb nk job…siap g bt ujian nk tau dara ke x lg n result from hospital dijdkan bukti di mahkamah…die menang kot…!!!!apepon,,maruah nk kena dibersihkan jugakkkkkk….bkn sume bnda bleh didiamkan>>

    0

    0
  118. no no no says:

    amboi kwn, dhari jumaat yg indah ni ckp kpala2 hotak kat ssama manusia..ish3…xbaik xbaik…erk…

    0

    0
  119. mak esah cun says:

    alahh..brlakon x seberapa, harap muke je cantik..pastu kutuk2, saman menyaman..hape pon tak bole..nmpak sngt artis skang ni akal pendek..2-2 sama la..2×5..kebodohan menyerlah..

    0

    0
  120. crys says:

    tau takut..nie le artis skarang..nk buat or cakap something x pakai otak..bila dh nak kna saman baru le sibuk nak minta maaf or nak brtaubat..x pikir ke segala yg diorg buat tu memalukan nama org lain n keluarga sendiri juga..ish ish ish…

    0

    0
  121. ksianya kamu nie says:

    geli aty tgk komen2 u oll nie.yg u oll nk gdh2 pasl dorg ni pesal.x dpt ape pn la.biaq p la nk tbalik ke,nk tertonggeng ke,nk meyaman ke.semua orang wt slh.so.bljar dr slh tu.kpd kedua2 retis ni,bljrla jg mulut.kan dh jd mcm ni.x pasai2 ang bdua kena kutuk.silap ari buln.xdal sapa nk amik blakon..xdak market dh kn..periuk nasi korg jgk yg tertutp.alih2 wt kasut mcm cik lopa kitai ni.hahah…mmg c lopa ni KITAI!!!..yg x pm..duk diam k.jn duk reply komen ak ni.kang ak kena kan ko dgn falsafah sabah pulak..hhha.
    ok.itu sj la yg sy nk smpikan.
    p/s:bljarla utk mjd lbih baik d hari esk sbb kita xtaw kita mati bila.
    PEACE!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko gi main jauh2 bleh?dok diam sblum aku flsampahkan ko ngn tong sampah yg penuh ngn smpah sarap….bukan ko yg bg offer kat depa utk berlakon…pngarah n pnerbit ni,,makin bnyak gosip,kontoversi,makin depa nk amek berlakon…sb depa tau,,yg bnyk kontroversi tu,,rmai org suka n x suka…n klu retis kontroversi ni berlakon,,yg suka konpem akn tgk…but those yg x suka pun akan tgk jugakk…tgk pas2 kutukk..kutuk tp tgk gakk..sb nk cari point yg bleh dikutuk..tgk fasah sanda 2,,siap kne boikot ngn wartawan kot…isu mcm2..bikini la, bareback la..rmpas laki org la…tp tetap pnerbit n pngarah cari….kdg2 pnrbit pun suka menangguk di air keuh gakk….tgh panas gosip,,amek jela brlakon…laris…

      0

      0
  122. Malisa says:

    azabna sedang menyalahkan zubir plk dah… kata ada bukti..go for it girl.. mana geng yg support u tu? now u r alone..baby doll untung dpt jual baju hasil mulut u berbaik2 dgn fake doll..ts x mo campur kesian u..masa ula keluar citer semua doll2 tu support u..now org nak saman u kesepian.. pity u loser..azabna..lain kali bercakap tu guna otak..

    0

    0
  123. mayat return says:

    lah sedia nk minta maaf sbb tu perkara kecik..dah ko tau tu perkara kecik ko g jaja kat media wat apa..haishh..muka je cntik, otak x de, hati busuk..nk ckp tu pikir la..wat kenyataan kat media kot..artis hingusan sangat ko ni

    0

    0
  124. missa says:

    dari awal aku dah ckp… anzalna tu yang tetibe tak puas ati…. cari kesalahan org… skang jelas.. die yang salah n busuk hati.. kesian… terserlah kebangangan ko ANZALNA… haha

    0

    0
  125. meme says:

    dude dua2 neh sape

    0

    0
  126. jes says:

    benci nealofa!! dia sombong!!

    0

    0
  127. […] Selepas Neelofa mengadakan sidang media semalam untuk memaklumkan tentang notis tuntutan yang telah dihantar terhadap Anzalna, Utusan Malaysia hari ini melaporkan yang Anzalna sedia memohon maaf kepada Neelofa untuk menyelesaikan persengketaan ini. Menurut Anzalna, perkara ini hanya kecil dan boleh … Continue reading → […]

    0

    0
  128. bekas seniwati... says:

    alahai…..baru nk populer…dh bergadoh….korang ni apa hal ek…sama2 artis…wat malu artis jerrr….

    0

    0
  129. dianasirpendek says:

    haaa tahu pun ko nak mintak maaf! dok reka reka crita dan carik publisiti murahan, malu lah sikit wahai si pendek oi . keluarga neelofa ugut bunoh keluarga ko? setahu aku ko yang selalu carik pasal dgn orang dan nak ugut bunoh orang? siapa siapa kawan dgn anzalna ni tahu lah true colours dia! kalo aku dah bukak cerita ko dulu memang mampos kau jatuh malu! mulut ko and hati ko yg busok nak cakap orang lain pulak. bila nak kena saman baru ko menggigilx2 mintak maaf dan berlagak macam malaikat kata HANYA ALLAH YANG MENGETAHUI !

    0

    0
  130. kay says:

    ini lah dia statement2 bangang oleh artist2 msia yg 97% bangang..

    0

    0
  131. fara says:

    lebih minta maaf sendiri.tpi ini tak bermakne saye sokong an anzalna.
    saye peminat setia neelofa.saye tahu mustahil neelofa akan buat mcmne .biase lah bila dah naik mesty ade turumya.saye pecaya pada lofa,mustahil neelofa mcm tuh.cari bukti yang kukuh .bkn di mulut.tak dapat ape jika kita jatuhkan seseorg itu.membzir mase je.

    0

    0
  132. derr says:

    aku rs…anzalna xckop duet nk hire lawyer lame2 kalo kes ni pjg2, neelofa kaya.ntah2 neelofa ugut si anzalna nih.hohoho.come on….neelofa.derrrr.

    0

    0