Written by Bella | January 10th, 2017

Pelakon Anzalna Nasir menangis terharu apabila suaminya Hanif Zaki memberikan hadiah paling bermakna buat dirinya apabila menyambut hari kelahiran beliau yang ke 29 pada 9 Januari semalam di Paris.

Anzalna berkongsi detik paling indah dalam hidupnya itu menerusi akaun Instagramnya. Menerusi kapsyen yang ditulis, beliau meluahkan rasa syukur dengan kebahagiaan yang beliau rasai.

Its 12am in Paris and its my birthday! Dreams do come true.. Celebrating my birthday at one of the greatest city in the world Paris, France. @hanif_zaki u made me cry. Tears of happiness. Alhamdulillah. #9thJan.

Peminat Anzalna yang melihat betapa gembira dan terharunya Anzalna mendoakan agar rumah tangga beliau kekal sehingga ke akhir hayat dan rasa cinta Anzalna dan Hanif semakin bertambah setiap hari.

Wah, beruntung Anzalna mempunyai seorang suami yang romantis dan menghargai isterinya.

Untuk pengetahuan anda, Anzalna dan Hanif bercinta hampir 10 tahun lamanya dan Anzalna merupakan seorang wanita yang sering menyokong Hanif daripada belakang sejak dari zaman susah sehingga kini.

52 responses to Anzalna Nasir Menangis Terharu, Suami Sambut Hari Lahirnya Di Paris

  1. NABIL says:

    KEEP TO URSELF SUDAH LA… EH ANZALNA NI ARTIS EH? IF ARTIS OKLA

    2

    20
    • fakta says:

      Bandaraya Paris..greatest apa nye dik? Masuk je dlm tube je….penyangak2 byk dok tunggu nk mencopek. Hingga station buat annoucement. Perompak2 pun byk. Kakak aku pernah ke rentap rantai depan muzium Louvre tu. Tiba2 pak hitam datang tolak dada…rentap ratai emas. Bukan nya besar pun ratai tu. Overrated lah…propa je Anzalna.

      21

      4
      • coco says:

        sorry ek. greatest city i is mekah.

        38

        1
        • Anonymous says:

          Agree. Tiada apa yg boleh lawan kehebatan Mekah. Jgn nk proud sangat…Paris je pun.

          9

          1
        • gigi emas says:

          sorry ek…negara2 arab is the worst penuh dgn terrorist, IS, extremist dll . Negara eropah is still the best…kalau tidak kenapa orang2 islam berpusu pusu nak pindah kenegara kafir…

          1

          18
        • gst menyusahkan rakyat says:

          sbb gaji sana tinggi. dah pula kualiti hidup tinggi. bersih dan teratur. sini, minum kt kedai mamak pon aircond kena byr rm 1…

          0

          4
      • Awiehhh. says:

        nanges2 pelbagai. sebenarnya nak tunjuk dinner eiffel tower tu kan? mcm x tahu. ini sume..POYOS!

        13

        5
      • starhill says:

        kau mesti celbrate bday kat malaysia. Itu yang jeles semacam. Itu semua rezeki dia dik non.

        0

        2
    • Kak Mah says:

      x boleh lawan che ta. pergi europe menangis sebab xde paparazzi2 nk serbu. terpaksa bawak photographer sendiri.

      ok bai….huhuhu

      33

      0
    • lalalala says:

      kalau pergi Mekah menangis… tandanya malaikat sejengkal di atas kepala kita.
      kalau pergi Europe menangis…tandanya ko over, poyo… iblis2 dok bertengek kat atas riba ko.

      17

      2
      • Laki Muslimin says:

        kan…restaurant buatan manusia jual arak pun menangis ni. lain lah kt depan hajarul aswad ker. baru aku terkesima.

        3

        4
        • Anonymous says:

          alahai semua nak tujuk alim, diri sendiri pon tak buat mcm tu, jgn rasa iman tu dah tebal sgt, sampai mengata org itu ini.

          27

          0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      paris paris jugak dh ngandong lom ni ?

      0

      8
    • Phnom Penh says:

      Biarlah itu semua rezeki dia. Tunggu la rezeki kau mungkin dapat pergi vietnam huhuhuhu

      2

      0
  2. Kiah says:

    terharu lah kan dapat pergi paris..cuba bawak pergi port dickson. tengok la dia setia ke idok?

    7

    4
  3. Anonymous says:

    Ilike…happy birthday…semoga panjang umur murah rezki…amin..

    13

    0
  4. budak nakal says:

    tunggu lepas anak dua…tengok la paris ke..parit buntar. hihihiks

    15

    2
  5. Anonymous says:

    Paris ni mcm Barcelona…byk penyanggak. Eee….tengok lah apa jadi dgn Kim Kardashian dan Naomi Campbell. Bandaraya yg byk sindiket rompakan.

    9

    1
  6. Joyah sporty says:

    aku akan menangis bila menyambutnya di Mekah..;P

    6

    2
  7. nyah says:

    biase ler retis kan wak. awal2 mcm kera dapat bunga. lepas 5 tahun, pakai spek hitam panjat tangga makamah. lepas tu ckp…”jgn kaitkan saya lagi dgn dia”. gitu…

    7

    7
  8. Midah says:

    mestilah terharu. baru merasa tengok dunia luar tu. org lain dah lama pergi berjalan. artis2 msia yg sendu2 ni je baru keluar dari tempurung. ceh!!

    7

    17
  9. Mata Ke Atas says:

    Alololo..Paris je pon..byk si Kunta Kinte dan pak2 itam pon nangis meraung pelbagai. Lain lah Mekah ke..Madinah ke atau ke Baitulmuqqadis ke? Artis2…nonsense je.

    6

    7
  10. Izarra Cute says:

    Wah romantiknya..semoga kekal hingga jannah…very loving couple..Suka Anzalna…

    20

    1
  11. Mia Issandra says:

    Wah may Allah bless both of you…Manisnya pasangan ni……..Moga kekal hubungan yg dibina

    18

    1
  12. anon says:

    so klu dah biasa kat obersea, takyah jakun sgt.
    alah sbb baru dapat laki, mmg semua pun cry sana cry situ, tears sana sini…POYO!

    0

    6
  13. Aku tak sangka.. says:

    laki bini nak maintain..
    looks cool and rich….
    tapi…
    kawan aku pesan..
    kalau nak raikan anniversary..
    selepas 10thn..
    its almost genuine…..
    sebab..
    kurang dari itu..
    cium tangan..cium dahi…
    itu cuma drama adegan “tengah hapi”…
    kalau sambut bday…
    private sudahlah…

    18

    0
  14. Anonymous says:

    tak tau apa yang romantiknya Paris…. pemandu boleh betekak dijalan raya…. tempat pun ada khas untuk lesbian dan gay……..

    1

    1
  15. Anonymous says:

    netizen…ish! tak pernah nak wish yang baik2 kan? dah orang tu elok laki bini loving2 biar la kita tumpang hepi. dia pegi duit sendiri. dia ada ig, fb, twitter nak share dgn org biar la. jgn suka buruk2 kan org. kita tumpang hepi dah ler…kot2 ada rezeki kita bahagia. dpt pegi tmpt2 mcm tu. kadang2 cuba tanya balik diri sendiri kenapa tak bahagia? sebab suka sgt tau pandang negatif kat semua benda . tak elok la mcm tu. benda yang baik..kita tumpang hepi. takkan asyik nak dgr org cerai berai..rampas merampas…bosan la dik kalau asyik drama air mata. bila kita hepi dgn kebaikan/love..hati kita sihat & hepi jgk k….chill :)

    62

    1
  16. Anonymous says:

    setuju…artis mcm jakun bila berjalan obersee. hang tu balik msia…mamak juga hang hentam hari2.

    3

    6
  17. kak hanisah says:

    aku setuju. dulu orang cakap venice, italy tu cantik. akak pun pergi la..cisss, bau longkang. paris pun sama…penuh dengan mat2 morocco dan gagak nigeria. serabut…baik gi jalan jepun lagi best. bersih, selamat dan friendly.

    21

    1
  18. loyalmalaysian says:

    aku x nak komen…nanti org kata aku hasad…apepon2 doakan je yg baik2…

    2

    0
  19. sdeyyyyy says:

    artis2..kiblat kat paris rupanya. itu pun meraung mcm kucing mati anak. eee..please lah.

    1

    4
  20. Anonymous says:

    tipikal artis2 malaysia.. london, paris… je lah yg tahu.
    tipikal sangat.

    7

    2
  21. melati says:

    Aduiiii…kalau hg sambut hari lahir kt Bulan baru le org Heran… “Paris “!! Nelayan2 yg bercuti pun boleh bawak satu Family….hmmmmm

    3

    2
  22. mak kuntum says:

    cuba korang tengok ig fara mendoza tu…cam batak je dapat g london, dengan make up tebal dia..baju ntah apa apa..serabuttttttttttttttttttttttttttt

    0

    0
  23. Anonymous says:

    dlm byk2 negara aku suka jepon. europe dah byk pendatang2. x mcm dulu.

    9

    1
  24. Sam says:

    Kalau sambut bday kat kedai mamak agak agak dia nangis tak? hahahahah

    1

    1
  25. aaakulahhh says:

    makin poyo lak aih si Anzalna ni sejak kawin n baju kawin kene puji melambung bagai tu…puihhhh…yuck oi…

    1

    4
  26. sardin roll says:

    cuba tanye kat anzalna, dh lama ke dia buat preparation dan ready bajet nk g paris tu? eleh takyah nk terharu sgt la pompuan, sah-sah laki kau tuh cuma prepare bdn die sendiri jer. apa ntah kerja si suami kalu bukan anzalna yg tanggung semua bil umah kereta makan2 jalan2 semua. takyah poyo yee..kesian awak

    0

    2
    • karipap sardin says:

      kemain mengata..kalo ko ckp ‘ apa ntah kerja si suami ‘ maksudnya ko pun tak taukan…sesedap mulot je..biar komen dgn maklumat yang betul..jgn tunjuk sgt jeles dan suke mengate ko tuh..klo bini dia kuar duit pun..tu bini dia bukn bini ko atau pun laki ko…PHD tahap sawan ni.

      1

      1
    • bungaMelati says:

      Anzalna mmg kaya. laki dia start dari bawah. sekarang sama2 kaya. cuba baca ig laki dia

      1

      0
  27. euggy says:

    OMG, terkejut baca komen2 kat atas ni..

    dia share apa yg husband dia buat, she’s happy.. itu je.. dah fave city dia paris.. biar la.. yg korg komen teruk2 ni dah kenapa.. busuk nya hati.. xleh tgk org senang lgsg..

    aku x minat pon anzalna ni.. tp aku x rasa yg gmbr dia tu means anything more than love is in the air… that’s all..

    kalu x suke, x yah la komen yg buruk2.. tu menunjukkan hitam nya hati kita.. huhu

    1

    0