Written by AbangNara | August 16th, 2012

Nampak tak sesuatu yang lain di wajah Anzalna kali ini? Kalau anda perasan, anda memang peminat setia Anzalna. Kalau tidak, mungkin anda perlu tingkatkan lagi usaha gigih untuk mengenali Anzalna yang comel lote ini. Cuba tengok betul-betul. Anda pasti akan perasan sesuatu yang lain.

cosmo

Kesian pulak Abang Nara melihat mata anda terkebil-kebil mencari kelainan di wajah Anzalna kali ini. Jawapannya tak lain tak bukan ialah Anzalna telah meluruskan rambutnya untuk menghiasi muka depan majalah Cosmopolitan kali ini. Abang Nara tengok Anzalna memang sesuai dengan gaya begini. Lebih anggun dan gorgeous. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to Anzalna Gorgeous Hiasi Muka Depan Majalah Cosmopolitan

  1. anzalnyah says:

    lurus tak lurus mmg kene bakar haa hengkooo!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 6
    • bukan artis says:

      sekali pandang mcm nicole scherzingger (pussycat dolls) tu. makin naik nama dia lps gado2 kucing dgn neelopa nih

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 3
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        kesian anzalna, dia pkai bju adik dia lah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 12
      • ingatlah Tuhan, Anzalna.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 9
      • Bawak2 la Insaf sikit si Admin, hidup kita xlama~ says:

        bagos la bg nara ni.. kami y pose2 ni dpt dosa bg naran apatah lg berlipat kali ganda..bayangkan kalo 50org masuk entry ni then tgk siap share lg kt fesbuk, kt fesbuk lak kwn2 lain pakat tgk and share… fuhh bang nara, berlipat lipat lipat lipat lipat kali ganda dosa tuhh… xtau nk ckp mcm mane.. untong laaa dpt rezeki hsl dr blog mcm ni~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 12
      • Hijab says:

        Fuhh SGT PEDAS!!! setuju dgn u la.. bwk2 la insaf uols… bulan mulia nih. xelok sebar2kn benda yg lagha..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
      • makin naik nama dia lps gado2 kucing dgn neelopa nih. makin tenggelam dengan arus kemungkaran. seseorang harus membetulkannya semoga dia tidak jadi makin lagho.

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • Heran aku! says:

        ade jugak org yg DISLIKE komen @Bawak2 la Insaf sikit si Admin, hidup kita xlama tuhh.. ape y die ckp/sindir tu mmg semua betul2 belaka.. err maaf tanye yg dislike tu kafir harbi ke? meh aku nk libas ngn parang tumpul nih. hishh bwk2 la ngucap. huh

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
      • ayu raudah tu bukan lawa pon says:

        oi nara..takde makna nye kami ni tkebil2 mcm ko tu…mcm ko lain la..mmg dasar suka tgok pmpn cantik..mata pn tkebil2..cehh

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • .
      astaghfirullah….. ini ke yang peminat2 Anzalna bangga2kan? orang lain semua dah berhijrah ke arah kebaikan, dia ni makin ketinggalan. apasal tak tonggek je?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 10
  2. Anzal says:

    Tak ada baju yg sopan sikit ke untuk bulan yang mulia ni?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 4
    • jojo says:

      ni ke cover magazine yg elfira loy puji2 sangat tu? sekali tengok hancusss, cantik apa ke benda cenggini..dosa pahala tanggunglah sendiri!

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  3. anzalni says:

    what the cat!!!!!!….XD

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  4. yeke says:

    gojes anzalna…. xoxo

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 9
  5. […] Nampak tak sesuatu yang lain di wajah Anzalna kali ini? Kalau anda perasan, anda memang peminat setia Anzalna. Kalau tidak, mungkin anda perlu tingkatkan lagi usaha gigih untuk mengenali Anzalna yang comel lote ini. Cuba tengok betul-betul. Anda pasti akan … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • vivicananda says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 27
      • ting tong says:

        hbs muka kau sempurna sangat ker??cuba tunjuk sikit.. puihhhh aku ni walaupn kureng suke dgn lofa ke or yg lain tp cite psl bakat je takde la nk ngata pe yg ada kt muka dia sume..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  6. cikgi says:

    gorgeous sangatttttttttt…. hikhikhik…. alololoooo bucuk2…. (sambil lambung2 kucing)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  7. cikgi says:

    gorgeous sangatttttttttt…hikhikhik…… alololololoooo (sambil lambung2 kucing)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  8. anon says:

    tak senonoh la baju kau anzalna.. ce pakai baju kurung ke..sempena aidilfitri ni…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 4
  9. Anonymous says:

    anjalna feeling – feeling kim kardashian ke..kanjalna nasirian

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  10. korin says:

    cantik sungguh, 2kali pandang macam kim kadarshain versi kurus, apa pun saya suka Anzalna rambut asalnya, jelita lagi sexy.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
  11. ariana says:

    gojes di mata manusia….. tak penting biar gojes di mata Allah

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  12. masjoko says:

    cube bayangkan time2 puasa ni tangkap gambar pakai sendat2 singkat2 camtu…tak rase lain macam ke anjalna oooiii?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  13. ruby says:

    nauzubillahiminzalik

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  14. 2012 says:

    sumer org komen xnak mncari dosa…takut ngan dosa..tp kite sendiri dtg kesini sedangkan kite da tahu kat sini kemungkinan akan ade umpatan, fitnah, cacimaki, gambar2 yg x mnutup aurat…sejujurnya kite ni cuma reti mghukum org..tp diri sendiri? dia berdosa mmbuka aurat abes kite yg mngumpat kat sini dpt pahala ke? jadi kalau kite pun mmg jenis mcm tu kite xyah la mmpertikaikan org lain tu plak yg jenis mcm mane.. buatpe nk cari kesalahanorg lain dgn tunjukkan kebodohan diri kite sendiri..haihh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 7
  15. atz says:

    lepas anzalna gaduh dgn neelofa,trus aku minat anzalna..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
  16. farah says:

    yang salah adalah beatifulnara..saje nak cari salah azlana..mcm bagus sgt!ingat2 dunia ne bulat..esok2 anak u pula pakai yg lagi teruk…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
  17. nina says:

    nak kutuk2 org tp lepas raya tue,semua lupa diri…nak kata org plak..melayu Vs melayu..mcm mana lar kita nak maju..sape2 yg suke sgt nak mengata..please ukur baju dibadan sendiri….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  18. adaakukisah says:

    TARIKAN SEKSUAL KAN??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  19. ct says:

    cakap kat wajah, mmg la semua tak jumpa.. orang fokus kat muka je la.. ntah pape je

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  20. terrarossa says:

    tak suka anzalna….dari mula2 dia diperkenalkn…smpai skrg pn tak suka…huhu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
  21. bukan bidadari says:

    korg ni yg mengutuk ni mmg ada jaminan masuk syurga ke?solat pn blum tentu dterima Allah SWT..kta org Melayu mmg suka menjatuhkan hukum..hal2 mcm ni biarlah antara dia dgn Allah SWT. lg 1 diorg ni photoshoot dh lama, before Ramadan lg, tp br kuar keluaran kt bulan Ramadan ni..apalah mentaliti org M’sia ni

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  22. ZALIKAMARI says:

    BLOGGER, TUKANG KOMEN, DAN MODEL DALAM LAMAN INI PASTI AKAN DIBAKAR DI NERAKA NANTI. NIKMATILAH KEHIDUPAN ANDA SEKARANG!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. sssssssssssssssssssssssssss says:

    Oklah tu dari dia tak pakai seurat benang pun…bukan luak pun….biarkanlah diri dia dengan dosa atau pahalanya hanya tuhan yang akan tentukan.. semoga dia akan terus maju kehadapan…..ya…….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  24. mann says:

    Anzalna lpas kes you Neelofa rasa2 rmai yg sokong you sbb tgok pd cara nya Neelofa tuu to over.Cuma satu nasihat i you dh ada peminat you so jaga lah tingkah laku you dan cara berpakaian sopan lah ckit he..he..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. yan says:

    memang aku x bli la cosmopolitan keluaran september ni (entah macam mane aku bole x suka tgk muka dia ni kat mane2 pn)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. jidununu@yahoo.com says:

    cantik.. tapi sayang, nanti kena bakor jgk kat neraka semua yang cantik tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0