Written by AbangNara | October 17th, 2012

Hebat sungguh penangan drama Adam dan Hawa. Impak yang diterima bukan sahaja kepada pelakon utama seperti Aaron Aziz dan Nadiya Nisaa, malah Anzalna yang membawakan watak Dee (bekas kekasih Adam) turut menerima tempiasnya. Mana taknya, akibat lakonan menggodanya, peminat fanatik Aaron Aziz telah mengecam Anzalna.

anzalna dibenci

Apa pun kecaman yang diterima oleh Anzalna ini patut dibanggakan kerana ini menunjukkan lakonannya menjadi. Biasalah watak jahat memang selalu dibenci orang ramai. Diharap para penonton tidak terlalu fanatik dan dapat membezakan dunia lakonan dan dunia realiti. Kata Anzalna kepada portal Murai:-

Saya menerima pelbagai tohmahan daripada peminat fanatik Aaron Aziz yang ramai. Mereka marah dan kecam saya di akaun Twitter milik saya kerana adengan menggoda saya yang menyandarkan bahu dan berpegangang tangan. Rasa takut dan fobia juga bila alami keadaan begini tetapi lama kelamaan saya sudah biasa dan tidak mempedulikan mereka yang memarahi saya kerana ternyata itu hanyalah lakonan sahaja. Terus-terang, saya pun malu membawakan adengan tersebut dan saya rasanya ia tidak keterlaluan. Jika tidak, sebenarnya saya disuruh untuk lebih intim dengan berpelukan, namun saya tidak berbuat demikian kerana saya sendiri agak segan. Saya faham apa yang peminat Aaron Aziz fikirkan tetapi saya hanya menjayakan watak saya dan saya harap peminatnya akan faham bahawa ianya hanya sebuah lakonan

anzalna

Abang Nara masih ingat lagi satu ketika dahulu Abang Nara benci gila dengan Aaron Aziz di dalam drama Nora Elena. Nasib baik Abang Nara tak sempat nak mengikut drama Adam dan Hawa ini. Kalau tak mesti Anzalna pun kena maki sedas dua dengan Abang Nara. Apa pun cacian dan makian yang diterima apabila anda melakonkan watak jahat menandakan lakonan anda sangat padu dan berkesan. Tahniah diucapkan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to Anzalna Dibenci Peminat Aaron Aziz Kerana Adam & Hawa

  1. mek yah says:

    at least lakonan dia better dr neelopak.

    0

    0
    • Jamilah Jamali says:

      suka tgk dia berlakon dlm cerekarama tempoh hari.. neelofa? mak pacak blh la.. tu pasal jd penerbit eksekutif “lawak ke der” milik si hans tu.. euwwww..

      0

      0
      • kak Ziana says:

        tu la pasal.. x sia2 anzalna di official way kan oleh neelopak dulu.. ini la hasilnya!

        0

        0
      • fazura gundik sudah ditinggalkan kerabat says:

        lakonan standard soap opera. mcm pelakon2 indo yg gigih nak beliakkan mata bagai untuk menunjukkan kejahatan. so cliched la anzalna, sila kurangkan menonton telenovela and learn real acting.

        0

        0
      • yaya mambo says:

        abg nara, boleh tak siasat pasal citer yg yaya dgr, fazura dah kena tinggal dgn TMJ. yaya ada bukak thread gosip kat forum cari, ada kawan fwd link thread tu kat yaya. dorg ckp TMJ dah ada GF baru yg lagi baik dan cantik dr fazura.

        tp fazura mintak TMJ rahsiakan sbb malu. tMJ dah break dgn fazura, sbb tu dia deactivate akaun twitter dia. yaya ada tanya pasal ni dkt fazura, dia block yaya dr twitter. kisah ni lg hangat dowh dr gosip pasal anzalna kayu ni.

        hrp abg nara dpt buat entri pasal ni. kalau tak betul citer ni, takkan fazura block yaya bila yaya tanya, sedangkan sebelum ni yaya tanya dia pasal TMJ dgn ramahnya dia jwb. yaya ada juga baca di thread tu yg fazura ada buat cosmetic surgery. kalau ikut bukti2 yg dorg letak mmg sah fazura ni ada buat something kat muka ngan boops dia. pastu yg cerita tu sumber dr istana, sultan tu ngan permaisuri benci kat fazura. fuh mcm2 lg. jangan lupa ya abg nara buat entri pasal ni. tp kalau abg nara tak nak pun takpa yaya tak kisah. hebat forum cari mcm2 cerita ada.

        0

        0
      • Fazura ke? says:

        To yaya mambo : saya pun ada dengar cerita yang sama. Ada yang cakap faz curang dgn kerabat brunei. tp tak pasti la betul ke tak. tp bila fikir balik xkanla dorg bole tetiba mention kerabat brunei kan. Bila tgk muka dia tak makeup memang nmpak lain. Hidung tu bila mancung ckp effect makeup, tp bila pic tak makeup kt instagram hidung still mancung jgk. Faz mmg pandai cover cerita. Tp harap2 dia tak ubah la sbb dia sendiri cakap Original lagi best.

        0

        0
      • sha says:

        1 lagi citer shirrun TV9…memang best dia belakon…muka dia sikit2 mcm Memey lah…

        0

        0
      • yaya mambo says:

        yaya rasa mmg betullah dia ada buat cosmetic surgery, mmg berubah habis muka lama dgn yg baru. yg x bestnya sumber istana kata dia buat hidung, bibir dgn boops pastu paksa TMJ bayar. yaya minat dia sblm ni, skrg dah tak minat lg sbb rasa dia mcm hipokrit sgt.

        pastu ada yg satu sekolah dgn fazura mmg sahkan fazura x ambil SPM dan xda PMR, sbb masa tingkatan 3 dia kena buang sekolah. dalam kelas pun dia asyik dpt nombor corot. patutlah dia marah sgt dgn sorg pelakon yg dapat 10A spm tue.

        0

        0
      • Anzalna masih biasa2 je lakonan dia. tapi orang kita anggap dia dah hebat. takleh nak buat apa. apresiasi kita terhadap seni masih rendah.

        0

        0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        Anzalna ni ok sebenarnya.. cuam kena kurangkan seksi2 dgn cite2 panas.. lg satu dia kena byk explore watak2 yg best2.. jgn asyik amik watak jahat, ppuan kampung je.. lama2 org boring.. lg satu jaga exclusivity. jgn main sambar je watak2… insyaAllah lama kelamaan org akan dpt terima juga kemunculan ko dik.. asalkan ko jaga prestasi & kualiti lakonan… tu je…

        0

        0
      • Ko Kesah says:

        to yaya mambo bersungguh jer kome bab gosip eh..aku pun xfaham apa la yg nk dikejar sgt..
        anzalna dgn lopak sama jer dua2 berlakon over control ayu, sila buang sifat sedemikian dan jadi selamba baru best..

        0

        0
    • Anonymous says:

      aku suka lakonan anzalna dlm “salahkah aku”…

      0

      0
    • Anonymous says:

      takk…aku nak kutuk ko je.sebab ko bg komen camni.ko hampeh

      0

      0
    • Milah says:

      anzalna kaku + muka burok

      0

      0
      • inzal na says:

        anzalna ni bajet baik wpun dah terang2 buat fitnah kat lofa.. bila org bwk kes ke court mulalah menggelabah.. puihhhh

        0

        0
  2. dee says:

    anzalna lg pndai berlakon dr neelofa kan!!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    anzalna si pelat!!! next azizah mahzan in 20yrs time.

    0

    0
  4. anon says:

    ramai gila yg tak tau cara sebenar menilai lakonan, pastu mula nak puji2 mcm expert sangat. lakonan anzalna sangat over, muka keras. mcm beriya2 sangat nak menjadi watak tu sehingga nampak janggal. mcm ada org tengah provoke dia. ergh she sucks.

    0

    0
    • midori says:

      aku setuju ngn ko anon..nampak fake klu dia berlakon..dia same je ngn neelopak..xde yg nk di banggakan pon..

      0

      0
    • anin says:

      kau nk cakap kau tahu cara sebenar menilai lakonan lah? kesian…. atleast bile die blakon baik org suke,bile die blakon jahat org benci..itu maknanya lakonan die mnjadi..kau yg budus sbenarnya..hati batu yg xde prasaan…drp belakon sedih ke happy ke ttp same..penonton kt umah ni yg bekerut dahi nengoknya ko tau tak..motipnye xpaham apa yg dilakonkan mcm pelakon itu…

      0

      0
      • Anonymous says:

        kau yg budus, suruh la anzalna tu belajar diction dulu, bercakap mcm lidah pendek,xpun sbb bnyk sgt air liur dlm mulut, pelat semacam. xpayah nak ckp melayu mengada2 ber’accent mat saleh la, pegi masuk kelas english dulu.. belakon kayu, mimik muka hancus, diction fail, mata x abis2 pakai contact lense x sesuai ngan muka, nampak mcm kucing.rambut tu, dia guna hairstylist bik mama ke?? buruk!!!

        0

        0
      • anon says:

        anin/anjing… kau lagi bodoh dan biol..

        0

        0
  5. cikikaka says:

    Klu tajuk dia Anzalna Dibenci Isteri Aaron Aziz Kerana Adam & Hawa aku bole terima gak la.. ni bini aaron xde ape2 peminat pulak menggelabah.. dunia2….

    0

    0
  6. real anon says:

    mcm tu je cara kau nak menilai lakonan tu bagus? kalau pelakon tu berlakon baik org suka, kalau berlakon jahat org benci? lol. nampak sgt la ko tak tau apa lakonan yg sebenar kan. dlm dunia yg sebenar, org jahat tak buat pun mimik muka jahat, tpi boleh je jadi jahat.ko tgk perempuan anak ras a’ ghul dlm the dark knight rises, ada dia buat mimik muka kerut2 mcm anzalna? padahal dia jahat gila. org melayu mmg mcm tu, suka nilai org berdasarkan mimik muka. entah apa2. lkalau org tu kau mmg tak suka, dia berlakon bagus pun kau tetap kata kayu, sbb kau tak suka. lol

    0

    0
  7. syikin says:

    ntah ape2 la fanantik fans AA ni over sgt..x psl2 nk benci org..

    0

    0
  8. suhada says:

    Suke dgn Anzalna..best giler…dier mcm fasha sanda..satu family suke tngo dier acting..ape2 pn..jgn ambik ati dgn kata msykt ne,sbb kitaorg x tau aper yg Anzalna lalui…Go Anzalna!!! :)

    0

    0
  9. la la la says:

    fap.. fap.. fap….

    0

    0
  10. ade aku kesah?? says:

    org2 ni mmg cpt melenting..asyik nk membenciiii je kejenya…nama pn berlakon…adoii..pape pun,anzalna mmg bgus dr si lopak kayu!

    0

    0
    • anzalinzal says:

      berangan la. lakonan neelofa lagi bagus dr anzalna. peminat neelofa lagi ramai. neelofa lagi popular, anzalna masuk top 5 dewi remaja pun tak dapat.

      0

      0
      • Anonymous says:

        lau lakonan lopak lagi bagus dr anzalna, apasal filem azura x box office? bkn setakat x box office, modal wat filem pn xdpt blik..kata lopak tu rmai peminat..so, apasal peminat dia yg rmai2 xg tgk film azura yg dibntangi si lopak yg konon nyer popular tu..

        0

        0
      • icha says:

        haa…gaduh la korang….mcm xde keje lain…sbb retis pun sampai gaduh2

        0

        0
  11. Anonymous says:

    Neelofa lagi hot dari si ‘inzal nuts’ ni…

    0

    0
  12. timah says:

    itu maknanya….anzalna pandai berlakon sampai org benci tengok watak dia …..

    0

    0
  13. Sakit hati says:

    bang nara..cuba la wat sesuatu..bgi delete sape y komen panjang2 tu..hai..naik tension la d buatnya..dh la iklan ni pn menyemak jer..cuba la fhm skt kita org semua pnya situasi…atau pn abg nara sendiri x reti bahasa…nk sy tulis bahasa ape…

    0

    0
  14. . says:

    pada aku la..anzalna berlakon best dari lofa..lofa kalau jdi pengacara blh la..tpi kalau berlakon..sorry la..x sesuai langsung..lofa blh menghilngkn mood org nk tengok cite y d lakonkannya..cukup2 sdh dia berlakon dlm kau y terindah…skg layan cite julia lgi best woii..

    0

    0
    • speak up says:

      bagus hapa.. lakonan kaku giler + muka takde seri n burok mcm kau.. dahla tak byk muncul kat tv atau jd host apa2 program. sedih anzalna ni. job kureng pastu dengki dgn lofa.. samalah dgn peminat anzalna tu sama2 hati busuh dan muka buruk!

      0

      0
  15. hamba allah says:

    Saya berasa sedih kerana agama ini difitnah,berlakon di makkah dan madinah tapi selitkan unsur2 yg tidak baik,pada pandangan mata nampak biasa,tapi pada pandangan Allah..Makkah dan Madinah tempat suci dan benda ini akan ditanya di Akhirat kelak..Mesti akan ditanya..termasuk lah Blog ini..jika blog ini boleh tarik hidayah,alhamdulillah..wasalam..ini first coment saya dalam sejarah..

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Eh tu kn hanye berlakon je ! yg kau ni pesal ! mana tau kalau shuting kt tanah suci hati pelakon akan terbuka nk tunai kn haji or umrah or dorang akan taubat …..cakap macm tersangatttttttttt la bagosss !!!! cuba pikir kenape pengarah shuting kt tanah suci …cuba pikir jangan nk pandai hentam oranggggggggg je diri sendiri tu tk tau lagi nk jadi ape huh !!!

      0

      0
  16. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    eleh ! orang2 yg kutok n marah anzalna ni dorang tu bodoh ! dh tentu anzalna nye lakonan kn bagos ! watak yg di berikan untok anzalna sampai peminat Aaron benci ha kn dh bagos tu makna nye anzalna dh berjaya main kn peranan watak tu…..bukan senang nk suroh peminat benci kite dlm lakonan tol tak… orang2 ni pandai nk tengok pelakon berlakon tapi ada jugak bodoh nye !!!! peminat Aaron ni pon satu bahlol !!! lain kali suroh jantan je yg berlakon ngan Aaron pakai pakaian pompan seksi huh !!!!

    0

    0
    • peminat aron mmg sah samdol...... says:

      peminat aron mmg bodoh bin bahlol tolol…kn…kn…knn…suka sngt emo dn kuat melenting tk tentu pasal…..ingat aron tu bagus sngt ke..kn..kn.. kn…..nma je lebih nk ada klassss kononn..konon…peminat bodoh mmg mudah tertipu…..samdol punya peminat……setan gondolll…………………

      0

      0
    • peminat aron mmg sah samdol...... says:

      peminat aron mmg bodoh bin tolol bahlol……ingat aron tu bagus sngt ke..kn…kn…kn…..nama je nk ada klasss konon..konon…peminat aron yg bodoh mmg mudah tertipudn melenting tk tentu pasal…..mmg sah peminat aron bodoh..tolol…bahlol….toyol….setan gondol….. kn…kn… kn…hahahaha……

      0

      0
  17. aiaiai says:

    anzalna pakai tdg mcm dlm cite salahkah aku ari tu cantik sgt :)

    0

    0
  18. ajinomoto says:

    ahhh.dia cakap pelat.x besh!

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan cakap pelat, buat2 cakap pelat konon2nya tak fasih bahasa melayu walaupun muka tu jelas pure malay.. berangan wpun sendu je si anzalna ni

      0

      0
  19. nunin says:

    suka dgn lakonan anzalna,yg terbaru mggu lepas kat cerekarama tv3 dibandingkan dgn neelofa..huhuhu~

    0

    0
  20. cikuchak says:

    sekurang-kurangnya anzalha berlakon lebih baik dari neelofa
    all the best Anzalna… teruskan usaha anda mempertingkatkan mutu lakonan

    0

    0
  21. kayu lewteww says:

    ahh same je lopa ke anzelna punya lakonan!
    cume anzalna’s acting dah byk improve rather than si lopak yg mmg kayu dari duluu! baik ramona zamzam alakazam tu gosip tak byk tak yah nak kontroversi mcm anzana dgn lopa tapi acting dia lagi jauh better drpda 2 ekor tu..-walaupong ramona pelat juga tpi x setruk anzalna!- izara pun ok for sure tpi dah jadi kaki tango. goyang zara goyaaaaang!

    0

    0
  22. lantakpilah says:

    Anzalna berlakon menjadi. mmg tabik dgn lakonan dia dgn Sein “Salahkah Aku”. ini baru permulaan bg Anzalna. keep it up!

    0

    0
  23. cha says:

    setuju…bukan nak cakap ape, better anzalna dari lofa. Lofa mengacara ok lah, tapi berlakon tidak sama sekali. Memang diakui anzalna nie lagi seksi n cakap pelat, tapi sekurang2 nya prestasi lakonan dia meningkat… Dari drama Sirrun, Adam & Hawa, Gemersik Kalbu and last sekali telemovie Salahkah Aku. Banyak peningkatan, kalau tengok Sirrun dan Salahkah Aku rase kesian sangat kat watak dia yang bawak. Kalau tengok Adam & Hawa, rase macam nak tampar2 jer muka Dee. Sory to say, Lofa punye lakonan memang xbest. Cukup2 la dia jadi lead dalam Kau Yang Terindah. Lagi hit Emma Maembong.

    0

    0
  24. Kuda hitam says:

    Kan bagus kalau anzalna ni bertudung cam cite cekerama hari tu.. huhu..
    anyway die x de la plastik cam neelopak okay..
    Neelopak tu mengedik je lebih..

    0

    0
  25. harimau langit says:

    Suka tengok die bertudung dalam cerekaram ari tu..
    Anyway, at least die x plastik cam neelopak..
    huhu

    0

    0
    • Pari-Pari says:

      anzalna lagi plastik, buat fitnah kat lofa pastu bila org dah bwk ke court mulalah menggelabah.. nampak sgt kaki fitnah anzalna ni… dengki betul, dahla job kurang… kesian sgt kau.. sama busuk hatinya dgn peminat2nya tuh

      0

      0
  26. rina says:

    bg yg meminati anzalna mereka ini akat mempertikankan nelofa,
    manakala yg meminati nelofa pula akan mempertikaikan anzalna,
    mampukah kita manusia mempertikaikan ciptaan Allah..
    tidak ke kita semua merasakan ada menambahkan dosa2 kita,
    adakah kita ini sempurna sifat nya..??
    buat ape kita nak mengagungkan seorang dan menjatuhkan yg seorang lg.
    ape salah nya kita x mengagungkan kedua2 nya dan x menjatuhkan kedua2 nya.
    kita x dpt ape pown kalau kita agung2 kan mereka.
    sesungguhnya mereka bukannya tokoh2 negara mahupun agama.
    mereka hanya memperagakan bakat,kecantikan,mahupun apa sahaja yg Allah bg pd merekan untuk tontonan umum dan utk memenuhkan periuk nasi mereka.
    sedangkan kita x dpt apa..
    hanya dosa kerana GOSIP.. perlu ke GOSIP nie?
    kalau x ada GOSIP x leh hidup?
    X ada GOSIP x lengkap ke kehidupan?

    0

    0
  27. anzalna_love says:

    saya dulu x suka anzalna dalam ramadhan terakhrie tapi dalam sirru,n best plak, saya x tgk adam hawa, tapi saya rasa lakunan dia makin bertambah baik, that why ramai yg komen, good luck anzalna

    0

    0
  28. tom jerry says:

    huh…aku pon geram ngan die ni…! Tp itu cume dlm drama ADAM & HAWA jer…tp die tetap comel dari tasha shila…
    tp muke die ade iras memey kan..?kan..?kan..?

    0

    0
  29. bste says:

    What happened to your gardening shoes that were supposed to protect your feet?.

    0

    0