Written by AbangNara | April 9th, 2012

Masih bercerita tentang ABPBH2011. Masakan anda semua boleh jemu menatap wajah si hero Aaron Aziz yang berjaya membawa pulang 2 trofi semalam. Walaupun kepenatan, Aaron Aziz hari ini telah bangun awal untuk mengucapkan jutaaan terima kasih kepada kesemua penyokongnya menerusi Twitter Aaron Aziz.

aaron aziz menang

Dan sehingga artikel ini ditulis, Aaron Aziz sedang mengucapkan terima kasih kepada para media, radio, rangkaian televisyen dan semua pihak yang telah berusaha keras untuk menaikkan namanya. Namun sudah tentu ucapan terima kasih teristimewa direservekan kepada kelab kipas susah nak mati Aaron Aziz yang lebih dikenali sebagai Aaronators. Tanpa usaha keras daripada Aaronators, tak mungkin jumlah undian mencukupi untuk Aaron Aziz menggondol Anugerah Bintang Paling Popular.

aaron aziz menang

Layankan beberapa keping lagi gambar Aaron Aziz di malam ABPBH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sekali lagi tahniah kepada Aaron Aziz atas kejayaan ini.

aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang
aaron aziz menang

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

112 responses to Anugerah Ini Untuk Aaronators – Aaron Aziz

  1. IzaLina says:

    Salam..Tahniah abg long..=)

    0

    0
  2. syuhada says:

    muke wife die mcm intan azura…

    0

    0
  3. Cik piNgu says:

    Aaron Aziz terbaekkkk!
    Tahniah~

    0

    0
  4. ProfHariz says:

    Nama HARIZ disebut. awww

    0

    0
  5. miss azza says:

    TAhniahh… cantik wife die..

    0

    0
  6. xsuka aaron says:

    1st,haha

    0

    0
    • Cik piNgu says:

      kesiannnn…

      x tau ape nk dkata apesal 1st ni terus jd mcm excited? gamaknya ngadap komputer 24 jam la yerk….

      0

      0
  7. honey says:

    tahniah aaron !! aaron memang patot menang ! sweet je tgk bini dye salam dye mse dye nk amek award . .

    0

    0
  8. ahkak bergetah says:

    untunglaaa bini kau.dah lah dapat laki elok.popular pulak tu.sumpah mak makan hati.x sanggup dah nak berendam air mata dah.nasib smlm kau x naik pentas pakai boxer.kalau x,rensekkkk u olllsss.kekar sgt!

    0

    0
  9. Makcik_Kantin says:

    kalau mcm tu meh la kongsi hadiah….

    0

    0
  10. wow says:

    susah senang bersama isteri tercinta.. semoga kekal bahagia.. tahniah

    0

    0
  11. mixgirl says:

    tahniah en.hariz…
    “encik org pertama yg sentuh sy…”

    0

    0
  12. […] bangun awal untuk mengucapkan jutaaan terima kasih kepada kesemua penyokongnya menerusi … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Aaron, Aaronators, Anugerah, Aziz, untuk by Azrael. […]

    0

    0
  13. Kurus says:

    tentu mengerlip wife dia peraga mutiara rafflesia 250k tu….
    250k kan??

    0

    0
  14. aishiteru says:

    Tahniah Aaron… Anda mmg layak…

    0

    0
  15. lady says:

    Yeahhh!!!Congrats Aaron Aziz:) jgn lupa buat kenduri kesyukuran k

    0

    0
  16. chentalove says:

    tahniah untk abg aaron..
    untung dpat kereta mewah…
    truskan maju dlm lakonan ye bang n smoga bhgia brsma istri n anak2…

    0

    0
  17. […] Masih bercerita tentang ABPBH2011. Masakan anda semua boleh jemu menatap wajah si hero Aaron Aziz yang berjaya membawa pulang 2 trofi semalam. Walaupun kepenatan, Aaron Aziz hari ini telah bangun awal untuk mengucapkan jutaaan terima kasih kepada kesemua penyokongnya menerusi … Continue reading → […]

    0

    0
  18. Nina says:

    I don’t like his wife! Gedik semacam jerr bluweekk…. Anyway Congrats Haron aziz

    0

    0
    • Clip kertas says:

      ee…. jelesss sungguh manusia nie…
      Aaron pernah ckp, susah senang isteri die ttp brsama…
      ade aku kesah ko jeles… pendengki kebahgiaan betul larr manusia nie…

      0

      0
  19. sweet18 says:

    ms aaron menang mlm tdi dkt tv nampak mcm gigi aaron satu btg x de jea ……

    0

    0
  20. ima says:

    patutle…senyum pun nak cover takut gigi kureng …hehe ..

    0

    0
  21. hanipelangi says:

    baru skrg aq prasan yg trofi abpbh mcm xkene je..trofi dia bentuk note music..hewm..siyes xkena…

    0

    0
  22. rose says:

    salam, x baik kata isteri dia gedik. perkataan itu terlalu tidak sesuai untuk seorang isteri yang telah berkorban dan memberi sokongan penuh kepada suaminya. ‘Kejayaan seorang suami adalah kerana adanya seorang isteri yang mulia dibelakang suami’ . dia berhak berada disisi bergembira meraikan kejayaan Aaron, tahniah untuk anda berdua.

    0

    0
  23. Ros Putih.. says:

    Thaniah abg Aaron..ctk wife dia pd mlm tu..

    0

    0
  24. yeay says:

    Balance trofi MuzikMuzik kot… dulu2..Buat lebih, dapat diskaun.. takkan nak buang. Polish, engrave baru…. Trofi upgrade… Belanja berhemah. Good!

    0

    0
  25. loving says:

    tahniah kpd abg A.A atas kjyaannye…..
    s’moga lps ne abg A.A pat rezeki yg m’limpah2x……

    0

    0
  26. kayla mohd says:

    ape plak singaporean, kan dy dah jd pnduduk tetap cni.. ape lah korang ni, dengki tak abis2.

    0

    0
    • jas says:

      aku setuju apasal nak dengki..rezeki ada di mana2 xde larangan pun saper2 nak cari rezeki di bumi Allah..ini adalah persaingan sihat bg artis2 berusaha sebaik mungkin dlm karier masing2..ada ramai artis m’sia kembang bakat di negara luar cam yuna, zee avi, dato shake dan ramai lagi..apa2kah org2 di negara tersebut pertikaikan bakat2 dorang jika memang terbukti berbakat?!..tolonglah buka minda..

      0

      0
  27. rose says:

    suka tindakan aaron ,keluar peluk Fizz disaat Fizz kaku utk memberi ucapan. nampak seperti hatinya bersih dan ikhlas.

    0

    0
  28. aku says:

    aku pun x phm bukan la nak racist ke benda..mcm dh x der ke artis malaysia yg popular sampai nak vote artis luar..nampak la dia punyer kntrvesi pasai ic dia berjaya..bangga org malaysia pandai dan memberi artis luar peluang kat cni tp mcm mana ngn artis malaysia di luar adakah peluang sama diberi mcm artis luar..boleh dikira dgn jari…btw tahniah kepada semua pemenang..

    0

    0
    • Anonymous says:

      jangan salahkan AA la klu ramai yg vote dia.w/pun famous,dia ttap utamakan family.w/pun cbuk,dia ttap ada masa dgn anak2.dia pandai jaga hati peminat2 dia.
      bukan lah artis malaysia ni tak bagus…tp selalunya bila dh menang je terus la klua citer clubbingla,ganja la,bercerai-berai la…kontroversi sana sini.mcm si AA ni mmg nmpk la dia cr rezeki tuk anak2 dia.tkde la dgr citer dia mnggatal dgn artis2 pompuan lain (klu ada tp disorokkn tktau la kan?) Artis malaysia ni byknya bila dh naik mula lupa diri.contoh mcm Sam…dia mnang thn lpas, then ko tgk thn ni citer apa yg dia blakon?nmpk mcm tenggelam je,tktau mana silapnya.mungkin sbb semua filem2 dia thn ni lbih kurang sama je genre dia…tkde yg beza pun..
      apa2 pun berbalik pd rezeki.mgkin thn ni rezeki AA,thn dpan mgkin org malaysia kita kot.lgpun jumlah yg dia menang sket sgt, 80k lebih jer,compare kn dgn jumlah yg Sam menang thn lpas.lainlah klu sumer trofi dia bolot brlah blh kecoh2…dh la tkyah kecoh2.

      0

      0
      • Anonymous says:

        x phm ngn org malaysia ni..tlg la…bla bab agama pthnkn bgai nk rak p bla bab ngara sume nk bgga ngara msg2..pnh x korg tpk cmne hdup org mlayu kt sngapore 2??ko jd la rkyat sna…ada x dieorg dpt hak mcm korg kt mlaysia ni??nk racist sgt2 ni knapa???

        0

        0
  29. missIDA says:

    booooooooooooooooooooooooooooooooooo

    0

    0
  30. cengkodok says:

    pergh..perut bini dia slim gila…org kalau da kawin..perut kompom buncit tahap gaban…lagi mcm dia ni anak da 3..pandai tol jaga badan..no wonder la sekalipun c aaron ni d kepit artis² cantik, bini dia jugak no 1..tabek springg la..

    0

    0
  31. misz d says:

    ape la korang nie… M.Nasir pon kn org s’pore gak dlu tp menang gak abpbh nie…

    0

    0
  32. meeradriana says:

    semalam jalan² kat outdoor theme park ngan first world..
    dgn harapan dapat terserempak ngan aaron..
    kalau jumpa, aq nk peluk dia..hahahaha
    suke tgk wife dia..sporting..

    0

    0
    • Anonymous says:

      dan dan la ko pun kat genting kan… berangan sgt ko nii.. ade anak kembar la, ape laa.. ape lagi ko nye mimpi yg ko nak cite kat sini??

      0

      0
    • dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      wife dia sememang nye spoting n very undrstanding jambu pulak tu ! dia tau laki dia cari makan dengan berlakon nk kasi senang anak bini buat ape nk jeles2 tk tentu pasal tol tk ! tk macm ada satu artis lelaki mlaysia ni bini dia cemburu nk mampos sanggop dia kurong laki dia tk kasi berlakon …dia suroh laki dia stay kt rumah je mengadap muka dia …….apeeeeeee punye bini ! laki nk cari nafkah dia tk kasi cemburu bute punye pasal…….tkan laki stay kt rumah asek nk kongkek aje ……tengok macm bini nye mat haron spoting je baru lah berkat hidop sekeluarga……ape2 pon mat haron ingat allah selalu yeeeeee mat haronnnnnnnnnn…….

      0

      0
      • yuna says:

        aku tahu sape yg ko mksd kan
        kalo xsilap aku la kan…si que haidar ke muahhhhhahahh

        0

        0
      • akunakckpskit says:

        woi ko nak tahu tak yg urus fb aaron tu bini die bukan die lu nak tahu camana gua tahu gua bukak fb gua gua tengok aaron aziz on9 hari jumaat aku tanya die pehal aaron aziz tak gi solat jumaat hari ni pastu bini die sendiri yg ngaku lepas tu

        0

        0
  33. nura says:

    x kisah la singapore ker malaysia ker…janji lakonan bagus.

    0

    0
  34. nurrul apple says:

    kalw siti ade dah tentu dye yang pegang sume anugerah..
    last year sam sebab kat pawagam cerite dye sume hot..
    taon nie aaron aziz pulak sebab ombak rindu power..
    so fair la kan ?? nie bukan kire dye org singapore ataw ape un.. okay.
    so jgn cepat nk hukum org.. kite tgk pulak taon depan siape yang paling popular……… :) mesti ade turun naik punye.. kannn

    0

    0
  35. cinoni says:

    taniah aaron. cuma nak pesan skit, jaga badan ye, jgn sampai gemuk. nanti dah tak hensem mcm sesetgh arti m’sia, contohnya mawi, zed zaidi, kamal adli dan ramai lagi…

    0

    0
    • Kurus says:

      kamal adli dah kurus n hensem semola sekarang
      apo celop tokkkk….

      0

      0
    • sarinafikri says:

      klu gmuk pn xde mslh,asalkn kualiti lkonan 2 msih mantap..
      aku gerenti klu AA gmuk,msti xde pmnat,dh x hndsame la ktakn..
      stkt mka je hndsame tp lkonan hncur,xde gna nyer..

      0

      0
      • Onyejiekwe says:

        Thank you sir ! I am delighted to read the Information about our shcool and Ghandruk. I hope that you will give further general information.My heartfelt thanks to you for your hard work towards our village and as well as shcool. yours faithfully former student:Ram Bahadur Gurung/2046 From. ENGLAND READING

        0

        0
  36. Adele says:

    salahkan org MALAYSIA yg mengundi.. dia menang atas undian pembaca berita harian di MALAYSIA. bkn singapura.. so mmg dh sah2 ‘org kita’ yg nk dia menang.. jgn nk pertikai kn lg u ollls!

    0

    0
  37. Miss wawa says:

    Tahun depan Harap Adi putra plk menang..puas hati tgk Aaron menang!!

    0

    0
    • maibiskut says:

      adi putra, singporean la lg mcm nie…. sy x kisah la kalau singaporean menang. tp, sekali cukuplah. biarlah artis malaysia pulak…………..

      0

      0
  38. kamben skodeng says:

    lawak gk komen2 korg ni..menghiburkn at tol..hehe..aku sje nyebok jp.ok chow.

    0

    0
  39. juju says:

    Woo. ramai btol org yg jeles. ish.ish.ish

    0

    0
  40. feyus says:

    Sepatutnya aaron aziz patut berterima kasih kpd yg perkenalkan IC Mat Haron Aziz.

    0

    0
  41. Neutral=no hurt feeling. says:

    Congrats Semua yg menang. Tahniah Aaron anda mmg layak.. semalam sgt suprise..org yg x disangka menang..tapi malam semalam abp kurang havoc..las+year lg best..harap sgt Nora Danish menang smlm..utk pelakon baru wani+a most prefer Neelofa or Izara..Neelofa cantik semalam.

    0

    0
  42. pelepah_hanyut says:

    Tak kesahlah samada dia orang singapore ke…..malaysia ke…..buat apalah kita nie nak kutuk2 dia…dah mmg rezeki dia kot….dah namanya adat bertanding….harap sesape yg sakit ati dgn dia tue dah lah mengata itu ini…tak elok buat dosa weh…tgk dan dok diam2 sudah….Apapun tahniah utk semua pemenang…kepada yg tak menang tue…cuba lagi tahun depan ye.

    0

    0
  43. lalalulu says:

    itu dia.. datang nya pengutuk2 dan pendengki2 m’sia ptut la org m’sia tak mju.. even kat neg sndri…sbb hobi dia org nak ngutuk dan dengki. nak kutuk aa.. tak sedar dri dorg dpt dosa free mngata aa.

    0

    0
  44. nikky says:

    wahh untungnyer isteri dia,dpt pakai rantai emas dr raflesia 250k lah nanti

    0

    0
  45. dila says:

    so what if he is a singaporean? tolong lah, jangan narrow sangat otak. singapore ke malaysia, tak salah kan kalau sama sama menaikkan industry perfileman MELAYU? i dont get you people, seriously. tbh, even without these outsiders, malaysian artistes have already had internal conflicts. please la, these outsiders are just the minority. sesungguhnya tak masuk akal if these minorities nak dominate the industry in Malaysia yang ade hundred over or in fact thousand over artistes. don’t be too sour grape can?

    0

    0
  46. siti jienah says:

    wowowwwww…….mengapa mesti dipersoalkan soal warganegara?….ramai artis hebat malaysia lahir / from singapore then jadi warga malaysia…M. Nasir…Ramli Sarip….etc…

    0

    0
  47. rose says:

    salam,
    bumi ini milik ALLAH, sesama umat islam adalah bersaudara. Allah menyuruh kita mencari rezeki yang halal di darat, di dalam laut, dalam tanah. tiada had kawasan tertentu untuk kita mencari rezeki.

    0

    0
  48. lady J says:

    jelesnyer tgk AA gan wife die…… AA macho wife cantek….. so sweet……

    0

    0
  49. izzah abg hariz yang punye says:

    alalala slim nye diyana halik ni…mcm budak2 jew tp anak da 3!

    0

    0
  50. 246 says:

    jongangggggg!!!!!..huahuahuaha

    0

    0
  51. ASAMGARAMGULE says:

    tatau la apasal tapi aku stim tgk bini dia

    0

    0
  52. akunakckpskit says:

    woi korang sume nak tahu tak bini die yg urus kan twitter fb aaron bukan aaron sendiri korang mesti tak caya ape aku ckp ni kan korang mesti nak tahu mane aku tahu sume ni aku tahu sebab masa aku bukak fb aku aku tengok fb aaron aziz online pada hari jumaat die online aku tanya kat comment hah aaron aziz tak pergi solat jumaat ke? pastu bini die sendiri yg ngaku terkantoi suka hati korang lah nak caya aku ke tak

    0

    0
  53. FADZIL says:

    nipu sex mg nix ikut di0 lah n0k gi k0w t0kseh

    0

    0