Written by AbangNara | December 8th, 2011

Anugerah Bintang BeautifulNara 2011 (ABBN2011) diwujudkan untuk memberi pengiktirafan kepada artis-artis tanah air yang ada mengikut suka hati Abang Nara. Ini adalah anugerah ciptaan sendiri sekadar suka-suka sebagai penutup tahun 2011.Kalau anda tak suka, anda boleh nominasikan artis-artis yang anda rasa layak di ruangan komen. Untuk hari ini, kategorinya ialah Artis Lelaki Paling Glamour .

aabn2

Calon-calon Top 5 untuk kategori ini ialah:-

1. Aaron Aziz

aabn2

Seth Tan, Abang Long dan yang terbaru Hariz dalam Ombak Rindu sememangnya menaikkan nama Aaron Aziz. Rasanya hampir 70% drama dan filem Melayu tahun 2011 akan menampilkan wajah Aaron Aziz. Memang murah rezeki. Dan Abang Nara tak ada masalah dengan perkara ini kerana lakonan Aaron Aziz memang tip top. Walaupun sudah berkeluarga, Abang Nara percaya ramai gadis-gadis di luar sana yang jatuh hati dengan Aaron Aziz. Senang cerita, tahun 2011 memang milik Abang Long.

2. Khairul Fahmi Che Mat @ Apek
aabn2

Artiskah Khairul Fahmi ini sehingga boleh tercalon di dalam kategori ini. Artis atau tidak, nama Apek memang meletup pada tahun 2011. Walaupun kisah percintaan, pertunangan, putus tunang, bercinta dengan Dahlia Teck dan penyebaran gambar bersama Shida Harmi, Apek tetap beraksi cemerlang setiap kali menjaga gawang gol Malaysia. Kepopularitian Apek terbukti apabila setiap kali dia beraksi, namanya akan trending di Twitter. Tahniah Apek ~~

3. Shaheizy Sam

sam

Tak lengkap rasanya kalau tiada Sam di dalam pencalonan Top 5 untuk kategori Artis Lelaki Paling Popular. Selain daripada Aaron Aziz, Sam sememangnya menguasai dunia perfileman Malaysia tahun ini. Filem Kongsi, Songlap, Bini-Biniku Gangster dan banyak lagi membuatkan nama Sam agak kukuh tahun ini. Masih single dan menjadi idaman ramai wanita, Sam sememangnya seorang artis yang sempoi dan mesra peminat.

4. Syamsul Yusof
syamsul yusof

Sebenarnya Syamsul Yusof adalah calon kegemaran Abang Nara di dalam kategori ini. Mungkin ramai yang lebih menyukai Aaron Aziz, tapi bagi Abang Nara Syamsul Yusof adalah permata di dalam dunia perfileman kita. Filem KL Gangster arahannya telah pun mencipta sejarah dengan kutipan tertinggi pernah dicatatkan oleh filem Melayu. Ditambah pula dengan kemenangan selaku Pengarah Terbaik di FFM24 baru-baru ini, Syamsul Yusof sudah pasti menjadi sebutan di bibir gadis-gadis yang ingin menjadi buah hatinya.

5. Remy Ishak
remy

Sebenarnya Abang Nara confuse nak pilih sama ada Remy Ishak ataupun Adi Putra sebagai calon terakhir untuk kategori ini. Adi Putra pun tengah top sekarang ini dengan watak Zikir di dalam drama Tentang Dhia. Namun begitu, Abang Nara rasa Remy Ishak lebih layak menjadi Top 5 atas prestasi konsistennya tahun ini. Dan berita kurang baik untuk awek-awek di luar sana, Remy Ishak sememangnya sedang bercinta dengan Tiz Zaqyah. Dan nama gelaran untuk mereka berdua ialah R.I.T.Z. Cute kan?

So macam mana dengan Top 5 Abang Nara untuk Anugerah Bintang BeautifulNara 2011 Kategori Artis Lelaki Paling Glamour? Mantap kan? Mana satu pilihan anda? Sebenarnya agak sukar untuk membuat pemilihan Top 5 sebab kebanyakan artis-artis lelaki di Malaysia ini semua mantap-mantap belaka. Sila mengundi di bawah ini. Kalau anda rasa ada yang lebih layak, sila tinggalkan pendapat anda di ruangan komen.


P.S: Abang Nara yakin dan pasti Aaron Aziz akan menang.

162 responses to Anugerah Bintang BeautifulNara 2011(ABBN2011) – Kategori Artis Lelaki Paling Glamour

  1. atiqah says:

    betul3.. aron aziz confirm menang..hehe

    0

    0
  2. Blog Pink says:

    opkos AARON AZIZ…..luv Hariz!!!

    0

    0
  3. razzmazz says:

    no comment

    0

    0
  4. abang Nara dah salah guna perkataan artis ni. kalau martial artist macam Cuck Noris tu, baru la boleh pakai kat Khairul Fahmi. perkataan yang lebih sesuai ialah Selebriti Lelaki Paling Glamour. saya nak usulkan nama Pablo Picasso je, baru betul artis.

    0

    0
  5. yaya says:

    em.. abang long la juare!!! sp lg…. semua minah2, akak2, adik2, abang2, makcik2, pakcik2, onyang2, onyet2, nenek2, atok2 n gay2 diluar sne smestinye 100% mnat abang long kite ni..!!

    0

    0
  6. ADMIN WSSY says:

    We Support Syamsul Yusof We Support Syamsul Yusof We Support Syamsul Yusof We Support Syamsul Yusof We Support Syamsul Yusof We Support Syamsul Yusof We Support Syamsul Yusof We Support Syamsul Yusof.

    0

    0
    • haroro says:

      yes… betul!!… Syamsul Yusof superb! Syamsul Yusuf Superb!Syamsul Yusof superb! Syamsul Yusuf Superb!Syamsul Yusof superb! Syamsul Yusuf Superb!Syamsul Yusof superb! Syamsul Yusuf Superb!Syamsul Yusof superb! Syamsul Yusuf Superb!Syamsul Yusof superb! Syamsul Yusuf Superb!….. ^^~~ Ang~~

      0

      0
    • dell says:

      i support syamsul yusoff 100%… very talented young malay man… proud of him.. good

      0

      0
  7. nora elena says:

    aaron aziiiiizzzzz!! :)

    0

    0
  8. ADMIN WSSY says:

    We Support Syamsul Yusof We Support Syamsul Yusof We Support Syamsul Yusof We Support Syamsul Yusof We Support syamsul Yusof We Support Syamsul Yusof We Support Syamsul Yusof We Support Syamsul Yusof!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!We Always Support HIM!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  9. fia says:

    Klako tgk mke remi ishak..selekeh bebenor!

    0

    0
  10. yna macaspac says:

    khairul fahmi bukan artis. haha

    0

    0
    • khairul bariah says:

      aku suka lakonan zulhuzaimy..walaupon kurang jadi hero filem, tapi dia sangat slamber n menjadi…

      0

      0
  11. Blog Sensasi says:

    nak pilih sape ek?pilih semua boleh kot

    0

    0
  12. lmaogtfo says:

    shaheizy sam mule nmpak boring.

    0

    0
  13. Akua says:

    sejak bila apek jadi retiss ni ? O.o

    0

    0
  14. nur says:

    nape ady putra tak tercalon? T____T

    0

    0
  15. nida says:

    My Seth Tan ;)

    0

    0
  16. norazira nasir says:

    we always support syamsul yusof!!!

    0

    0
  17. malas says:

    aik…apex artis ke? ooh..baru teringat arituh baca kat paper mana ntah katanya apex ni nak berlakon..tuh dikira artis eh? patutnya zahiril adzim in the list

    0

    0
  18. malas says:

    patut ada zahiril adzim & adiputra in the list..bukannya apex (artis?) and shamsul yusuf

    0

    0
  19. suke hati says:

    abang nara kenapa tak pilih Ady Putra? :(

    0

    0
  20. Erin says:

    Shaheizy Sam – popular seiring dengan terbaik.

    0

    0
  21. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    dh tentu lah Aaron azizzzzz yg pasti Aaron pasti menanggggggggg……..untok apek try again next year okkkkkkkkkkkkkkkk lov u apekkkkkkkkkkkkkkkkkk !!

    0

    0
  22. ira zafira says:

    kite sokong abg long seth hariz tan…….100%..
    hidup Aaron Aziz…mantop!!!

    0

    0
  23. yaya says:

    go go aaron!!! hehe tmbh2 pulak ombak rindu tgh hot skrg ni…sapa ckp aaron x best dlm cite tu mmg x patot

    0

    0
  24. yuyu says:

    aaron aziz lah mesti menang artis paling popular dan pelakon lelaki filem dan drama tahun 2011. lakonan memang mantap

    0

    0
  25. Puteri says:

    sy lebih minat bakat lakonan Adi Putra dr Aaron Aziz…sbb Aaron lgi ensem tu sbb ramai pilih dye…tp Aaaron pun sy minat gak..hehehe…jgn mare :D

    0

    0
    • chik says:

      sy sangatttt setuju!!!
      adiputra sgt berbakat tp tak penah mng sebarang anugerah…
      by the way, minat gak aaron…

      0

      0
      • lalalala says:

        setujuuuuuu!! adi putra!! kenapa kfc masuk list? ohh lupa die perlakon hebat..erkkkkkkkkkkk

        0

        0
    • suriabajahitam says:

      bg aku adi putra lbh hensem,lbh manis, lbh macho n lbh berbakat dr abg long aaron..

      0

      0
  26. ilya says:

    mestila abang aaron aziz…dia kan sekarang semakin popular..mesti la saya vote abang aaron aziz..saya salah satu peminat abang aaron aziz.,.walaupun saya x pernah jmpa dia….inyallh suatu ary nnt allah temu jugak sayagan dia..amin :-)

    0

    0
  27. Budak Nakal says:

    Aku pilih Adi Putra lakonan dia mmg mantap

    ” Faktar Menarik Tentang Kucing ”

    http://kozumiro.blogspot.com/2011/12/faktar-menarik-tentang-kucing.html

    0

    0
  28. maklimahlemau says:

    out kan la si fahmi tu..dia bknnye artis..kau ni artis dgn sportsman pon x tau beza ke nara oi…x pepasal adi putra x dpt masuk dlm list..

    0

    0
  29. die hard fan kpop says:

    aaron aziz!!! tahun ni mmg tahun dia okay. lepas nora elena, kl gangster n now ombak rindu. memang terbaekkkk!

    0

    0
  30. jejaka paling macho says:

    sume aku x minat,aku rasa kt sini msti byk komen2 pmpuan dr lelaki..sesungguhnye aku mrasakan diri akulah yg pling popular&glamour di abad ini..hahahahaha

    0

    0
  31. mestilah Haris dato’ Sufiah!!

    0

    0
  32. SAM FTW says:

    Selamanya SHAHEIZY SAM & AARON!!

    0

    0
  33. Me says:

    So not intoooo….Aaron Aziz…. Berlakon pd i biasa aje.. Plain! X faham malaysians ni suker sgt brg import… Semua jenis syok sendiri and jiwang sendiri..:P

    0

    0
  34. Whoever says:

    So not intoooo aaron aziz …berlakon biasa ajer… Plain!. Tak faham malaysians ni suker sgt barang import.. No taste at all… Esp. pompuan2 yg syok and jiwang sendiri..:P

    0

    0
  35. zz says:

    Nara…keluarkanlah cerita Noryn Aziz dan Datuk Kamarul Bahrin..
    Sesiapa nak tgk gambar suami Syella Kamarudin bolehlah layari My artis…bapak syella tu dato ke,,,,?

    0

    0
  36. klebar says:

    drpd remy baik lagi ady putra…. aparaaaa naraaa!

    0

    0
  37. UltrasMalaya says:

    WOI BANGANG, APEK TU PEMAIN BOLA SEPAK BUKAN ARTIS..AKAL TAKDE KE???!!!

    0

    0
  38. icha says:

    ashraf muslim!!..hehe

    0

    0
  39. PenaDigital says:

    Abang Nara ni macam tau2 je… letak gambar Aron kat atas sekali, tengok keputusan vote pun dah terbukti…

    0

    0
  40. yuni says:

    My vote for shaheizy sam!

    0

    0
  41. Dah lama tak jengok says:

    ramai jer artis lelaki yang lain yg bleh ganti tempat apeks & shamsul yusof tuh…:-
    -ady putra
    -zahiril adzim
    -johan botak ashaari
    -bront palare
    -beto kusyairy
    -fahrin ahmad
    ……etc. Si Nara ni buleh ker gelarkan apeks artist? haha sengal tul. Apeks tuh terkenal pun sbb gossip die si nara ni suker published kt sini…artist dier pun balik2 muka yang sama; lisa surihani, neelofa, fasha, Tok’ Ti, kila fairy….muka ni yg byk kali jadi entry…bosan~

    0

    0
    • Baru jek jengok says:

      Hehehehe…nama pun ABBN (Anugerah Bintang Beautiful Nara) …suka hati abg nara laaa nk pilih sape2 pun…heheheh …tol tak abg nara…kelakar la korang nie…:-)

      0

      0
      • Dah lama tak jengok says:

        kalo baca tak habis jgn laa nk tunjuk pandai… dah tulis situ kategori ‘ARTIS’ lelaki paling glamour tu ape citer? by the way org baca tak habis jer yg anggap kelakar…

        0

        0
      • TeruteruBozu says:

        adekan kategori celebriti paling kontroversi. antara calon-calonnyer:-
        -apeks (brulaa betul)
        -jalani sidek
        -syella kamarudin

        …..lol

        0

        0
  42. bunga says:

    apek tu artis ka????? x kisah la, aku dah vote pun.. ekekeke

    0

    0
  43. ada aku kesah says:

    aku undi tunang aku..hahaha..

    0

    0
  44. Sy undi Johan ashari…hehe

    0

    0
  45. Samad says:

    sekali agi kebangangan BN. Woi apek tu bukan artis even die glemer ke meletup skrg. Bodo betull. KO nk wat kategori artis,buat je la. Ni g libatkan sukan plak.

    0

    0
  46. will says:

    beribu jugak yg mngevote nie, k mengevote byk kaLi

    0

    0
  47. kak yong says:

    aku smpai x tau nk pilih sape. sumenya aku suke..
    tp Aaron Aziz mmg terbaek la….Seth Tan….. :)

    0

    0
  48. Delaila says:

    Saya suka Aaron Aziz.. Dah la handsome.. Lakonan beliau sangat bagus.. Miss u Seth Tan…

    0

    0
  49. Delaila says:

    Saya pilih Aaron Aziz.. lakonan dia sangat bagus.. rindu Seth Tan

    0

    0
  50. Saje Suka Komen says:

    I like Aaron Aziz

    0

    0
  51. Delaila says:

    Of course la Aaron Aziz yang menang.. Seth Tan… :-)

    0

    0
  52. sambut la says:

    bro M Daud kilau takde ke ..hehehe

    0

    0
  53. volex says:

    Syamsul Yusoff – 100%
    Talented young malay man.. well done.. we proud of you.. peace

    0

    0
  54. mail says:

    ntah pape la ko ni nara….apek tu pun ko nak letak….. dah la muke ko mcm man belon….. cerita dalam ni pun x abis2 nk up diri sendiri dgn bini ko….. pastu promote barang dgn harapan company tu nk spnsor ko la tuh eh….. ntah pape lah…….

    0

    0
    • Samad says:

      Hahah. Betul bangang BN ni. Muka cam man belon. Haha. Komen ko epic. Artis ngan player bola pun xleh beza. Ntah paper je. Gi makan maggi hot cup laa. Haha

      0

      0
    • apehal? says:

      hak alah..dah tentu ni blog die..suka hati die lah nak up ke down ke..nak promote brg ke tak..klau tk suka tkyah lah nak bukak blog ni..aduhai..leceh tol klau ade sikap jeles ni!

      0

      0
  55. cik siti says:

    selamanya Shaheizy Sam!!!

    0

    0
  56. secret ct says:

    my vote just Shaheizy Sam!

    0

    0
  57. suri says:

    apek tu artis jugak ke? huhu

    0

    0
  58. juju says:

    bila masa apek jd artis??x pahammmmmmmmmmmmmmm

    0

    0
  59. Saya saja je ... says:

    X kisah le walau Apek x bukan artis. Saya tetap sokong dia. Jaga gol bukan kena shout action pun. Luv ya Apek ….. Anyway kalau Ady Putra tercalon, konpius gak nak pilih sapa……

    0

    0
  60. M&M says:

    cop cop! apek tu kira artis ke? baru berlakon 1 VC. filem pon belum shoot lg…lalalalala

    0

    0
  61. Saya saja je ... says:

    x kisahlah artis tak artis. Saya tetap sokong apek. jaga gawang gol x payah tunggu org shout acting pun. You best bro.nway, kalu ada ADY PUTRA dalam senarai sah konpius I nak pilih siapa.

    0

    0
  62. pokoyo says:

    apek,apek,apek kenapa tak calon Fikri je LOL…..

    0

    0
  63. wahaha says:

    waaaa..suka ady putra…nape takde dlm list pulak nih.. suka tgk dlm Tentang Dhia..cair woo…

    0

    0
  64. bdk says:

    apek pelakon jugak..— watak “Penipu Wanita”.. :D

    0

    0
  65. cakap-cakap says:

    kesian syamsul yusof.tak ramai orang vote.better outkan je syamsul tu.bukan ye best pun die berlakon.sume nampak tak real.lebih bagus kalau adi putra yang masuk.

    0

    0
  66. rose says:

    abg nara di red.fm..cayalaaa

    0

    0
  67. nini says:

    Adi putra.. Adi putra.. !!!!! patut Adi Putra calon terbaekkk..

    0

    0
  68. Murni says:

    Kfcm artis? tett… wrong term. Celebrity yes. Artist? hmm…istilah yang tak tepat, BN.

    0

    0
  69. Murni says:

    Apek tu bukan artis. tapi selebriti. Istilah yg lebih tepat kot, BN.

    0

    0
  70. Aim Anthony says:

    Shamsul Yusof <3 lha . tanpa dia , takdelha cite KL Gangster tuww … Support dia lha . Artis muda berbakat . :D
    Biarlha abg nara nak letak Apek , sukati dia lha . peace ;)

    0

    0
    • MainBlasahAjer says:

      Nie lg sorang…. dah 3 org aku jumpa mcmnie….. bengong dan sempit pemikiranyer…..benda salah mana boleh sukahati

      0

      0
  71. rd says:

    nara sial//ashitt asal x de adi putra

    0

    0
  72. tD says:

    Apex??
    lari tema ni nara!
    bila masa pula dia berlakon menyanyi segala?
    berlawak kot dgn kontroversi!

    namapun kategori artis..
    sudah2lah masukkan apex tu..
    meletup bukan sbb dapat anugerah pelakon terbaik pun.

    bukan kamu balik apa maksud artis.

    Apex?
    huh….

    0

    0
  73. Nak vote Aaron aziz !! my seth , taiko , haris ..<3 <3

    0

    0
  74. Nk vote AARON AZIZ <3…my seth , abg long , haris ..support die smpai bile2 …:)

    0

    0
  75. makcikcantek says:

    gambo apex yg ni x hensem la nara….TUKAR LAIN LA…

    0

    0
  76. ta yah la letak si apex too says:

    sape lah yang vote utk KFCM too ek ? ntah pape lah , nape ang nara ta lex zahiril adzim ?

    0

    0
  77. sukemembebel says:

    hoi, bujang.. aku tnye je pon , bile nye aku membebel ? sengal .

    0

    0
  78. alin says:

    like shaheizy sam dulu kini dan selamanya….
    paei oh paei…

    0

    0
  79. kendo yg pemaaf says:

    patot ade adyputra… apela abg nara ni bleh pilih si remy tue

    0

    0
  80. kendo yg pemaaf says:

    tp dlm2 ramai pelakon, aku suka Zulhuzaimy… mmg best la semua lakonan die……………..

    0

    0
  81. monsun timur says:

    apex???artis ke???yek!

    0

    0
  82. apex artis? abg nara ni merepek tak abes2..

    0

    0
  83. bukan nama sebenar says:

    zizan..

    0

    0
  84. Bolmae says:

    Jaejoong lg handsome ! xDD

    0

    0
  85. lady gaga says:

    of course la Aaron Aziz..Remy Ishak????weekkkk…serabai siot..Ady Putra lg besh la..apa la nara neyyy…

    0

    0
  86. Winre says:

    Ni namanya rezeKi aaron aziZ tak kira status walaupun dah di gelar suami ranking yang byk di vote:-) may be tahun ni boleh dapat plakon lelaki paling popular dan juara kesluruhan amin:-) handsome, tak sombong, pandai menjiwai watak, penyayanh pada keluaga dan kerjaya;-) mudahan sikap sebegini akan berkekelan…asal singapore tapi tak salah kitakan hero malaya abad srkarang ni:-)

    0

    0
  87. rahilah says:

    smua best….tp aaron aziz ssuai tittle artis lelaki plg glamour

    0

    0
  88. rahilah says:

    vote for aaron aziz

    0

    0
  89. dahlee risya says:

    aaron aziz pasti mng punya ,lagi2 dlm filem yg dilakon kan pd tahun ni.yg lain 2 tuu tak yah nak perasan sangat lah syamsul tu dah lah tak hemsem belakon mcm tai plak tu,sam bleh lah dari mamat selekeh syamsul and remy.remy ape lah sangat belako n nur kasih,bkn best sangat .cite mcm taik apek tu artis ke ,abang nara oi ,abang nara kene buat kategori pemain bola yg palin popular baru lah apek.ape lah.dah tentu tentu aron love mng pleas jgn kutuk abang besar SYAMSUL ,REMY BOYANNNNNNNNNNNN SAM bleh AARON AZIZ terbaik di malaysia walupun orang singapore.orang singapore hemsem2 semuanye

    0

    0
  90. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    memang betol kau cakap tu dahlee orang2 singapore memang hensem2!! dh lah hensem setia lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! lov u Aaronnnnnnnnnnnnnn ! eh mana alif aziz ar ? tk habis2 lagi menjalan kn perkhitmatan negara ke? rindu pulak minah jambu ngan alif aziz.emmmmm muah !!

    0

    0
  91. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    si remy bangla ni kenape di masok kn dlm ketegori ni? muka berserabai ! berserabot ! kn lebih baik masok kn Q haidar…eh mana Q haidar sekarang ar? dh lama minah jambu tk dengar berita dia…..semenjak dia dh kawin ngan bini jambu dia teros dia menghilang…lov u Q haidar i miss lakonan uuuuu

    0

    0
  92. MainBlasahAjer says:

    ‘kategorinya ialah Artis Lelaki Paling Glamour’…. Apek dalam senarai..!!! ,…Apek artis ker….?…… Syok sendiri atau dah mamai dengan dunia hiburan….. p main bola atau bersukan…jgn asyik nak bergosip ajer……

    0

    0
  93. apek says:

    wei…nara aku bukanyer artis tapi ahli sukan…tunggu ler aku gantung kasut bola dulu…. ingat nak jadi Pelakon dan PELAWAK….berlakon waktu Lelaki hidung Belang……

    0

    0
  94. anayilrun says:

    ala nak Adi Putra aka Zikir aka Jai…
    Kompem laa Aaron Aziz yg menang..hehe…

    0

    0
  95. rafy says:

    aaron aziz menang

    0

    0
  96. SAM SAM SAM SAM SAM SAM
    SHAHEIZY SAM SAMAD,,,, ERAH DOAKN AKN MENANG,, ISYALLAH…. AMIN AMIN AMIN…

    0

    0
  97. Aku Dan Muzik says:

    my vote just for shaheizy sam

    0

    0
  98. frinses says:

    vote pn xdapat sekupang…

    0

    0
  99. bujang says:

    Nara tak nak buat ke pengomen yg. disukai dan yg. mulut puaka……hahahaaa…

    0

    0
  100. suraya gersang says:

    aku sebagai seorang pondan pon amat stim dgn apek hingga kan tiap malam basah tidur ku..terima kasih apek i love you ohhhhhh

    0

    0
  101. Iza Sahina says:

    Semestinya Shaheizy Sam la..berbakat n humble

    0

    0
  102. mayatku dibahu jalan says:

    sepatotnya tmpt remy ishak tu diganti dgn ady putra

    0

    0
  103. bunga raya kembang kuncup says:

    npe abg nara xcalon kn ady putra?? Ady putra lagi bagus dr remy ishak..lg2 die berlakon dlm Tentang Dhia 2..Xpon calonkn sofi jikan pon xpe.. Uhh.. ~~

    0

    0
  104. Pengalaman saya wirid asma jalalah selama 1 Minggu tiap malam 5000X wktu itu gak boleh jimak ama istri?? .

    0

    0