Written by AbangNara | November 24th, 2011

Sukarnya nak membuat pilihan di antara dua wanita ini. Maya Karin dan Fasha Sandha kedua-duanya ada kelebihan masing-masing. Muka Maya sedap mata memandang dan Fasha Sandha pulak mempunyai wajah yang sangat elegan. Rasa-rasa kena baling dadu kalau disuruh pilih salah seorang daripada mereka.

fasha maya

Jangan lupa dapatkan InTrend terbaru untuk membaca perkembangan dua artis hebat ini. Dan untuk peminat Fasha Sandha, majalah Cosmopolitan juga turut memaparkan dirinya sebagai cover mereka.

fasha maya

So berbalik kepada topik, yang manakah satu pilihan anda, Maya Karin atau Fasha Sandha?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

168 responses to Antara Maya Karin Dan Fasha Sandha, Mana Satu Pilihan Anda?

  1. apa barang fasha says:

    maya maya maya…..

    0

    0
  2. eriz says:

    sy pilih fasha cunnnn

    0

    0
  3. AMMAR YASIR says:

    Maya Karim kot.. Huhuhuhuhuhhu

    0

    0
  4. aza says:

    sy choose fasha gojes

    0

    0
  5. win says:

    keduanya cantik dan ada keistimewaanya tersendiri bersyukurlah dengan pemberian allah:-)

    0

    0
  6. Aku pilih Fasha sebab body dia MANTAP!!!

    0

    0
  7. aini says:

    maya karin!

    0

    0
  8. aku peduli apa says:

    Maya Karin

    0

    0
  9. ucop says:

    fasha..fasha…fasha…fasha………
    cun..elegan….

    0

    0
  10. penghuni alam says:

    phasa sandha laaa….. berlakon pun ok!!!!

    0

    0
  11. makcik_kantin says:

    maya manis..

    0

    0
  12. iEyLa says:

    MAYA!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  13. aku says:

    sy pilih abg nara!!!!!

    0

    0
  14. selendang putih says:

    fashaaaaaa i lebiuuu…

    0

    0
  15. lulu says:

    2-2 ketiak masam !

    0

    0
  16. cik dania says:

    aku plak..tk pilih sape2…ok tak?ha..ha..sbb 2-2 aku tk minat langsung..

    0

    0
  17. paling comel says:

    maya karin..paling cantik..!!!

    0

    0
  18. KAK LANG says:

    Kak Lang nak pilih Fazura boleh ? Biar pun not in the list :)

    0

    0
  19. cikmimi says:

    Kite semua ada pilihan masing2..
    Kalau saya, saya pilih Maya Karin..ini pilihan saya.
    Tapi tak dinafikan dua2 cantik.

    :)

    0

    0
  20. YY says:

    FASHA SANDHA… DIA BUKAN SAJA CANTIK TAPI SANGAT PANDAI BERLAKON…

    0

    0
  21. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    First tengok tentulah si pasha sendat nie coz bagi haku dia memang cantik & lawa orangnyerr….tapi malangnya keperibadian si pasha sendat nie x seiringan dengan kecantikan yang Allah SWT kurniakan kepadanya…so tentulah haku pilih si maya karin a.k.a. Izzah Ombak Rindu coz dia nie lebih sopan walaupun separuh mat salleh…so kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi….

    0

    0
    • bitchy says:

      maya lebih sopan??euwwww maya ni lagi fake dr FS lah!at least FS ni transparent jugak dan tak berpura pura.yg maya dok layan vvip kt luar negara tu ape cter??kalo takde angin takkan pokok bergoyang jemaahh oiii.dah la busuk!!

      0

      0
      • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

        Wehh bitchy…maksud ngko kalau si pasha sendat nie dok menyundal depan mata ngko kira oklah coz trasparent & tak fake…baik ngko suruh si pasha sendat nie berbogel je trus, tentu transparent punya…pasal maya tu aku x maksudkan perangai dia bagus cuma lebih sopan skit dari segi pemakaian dia berbanding si pasha sendat tue…pasal kes melayan vvip kat obersee tu aku no komen coz aku x penah tengok bukti die…kalau ngko terror sgt, berani sgt tunjuk kat aku bukti dia…baru haku percaya….jgn ckp je lebih…

        0

        0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        jangan2 dia bercerai pasal laki dia tk tahan ngan bau badan nye si maya ni tk? biasa lah mat saleh kn suka bau wangi wangian kena pulak ngan maya yg badan nye yg bau daun buahpelir ha cantek la kn tol tk bang nara ape yg minah jambu komen ni? bang nara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        0

        0
    • izzah ombak rindu says:

      suke maya!!! sbb dy cute dlm Ombak rindu…bole ke??

      0

      0
  22. amara says:

    FUCK FASHA…BETINA SUNDAL

    0

    0
    • bitchy says:

      dia menyundal dgn bapak kau ke??mak kau menjanda sebab fasha?ke mak kau yang tak pandai jaga laki?bodoh!!

      0

      0
      • almondlondon says:

        Woi, lek la. Pasal artis tak semegah mana pun nak gaduh.

        0

        0
      • sesuai nama ko bitchy says:

        aku rase bichy ni sedare-mare fasha.bukan main nak bergadoh lagi nk pertahankan sedara die.kecian namae ko memang dah sesuai dengan keperibadian dan kelancangan mulut ko. syabas fasha anda mempunyai peminat yg sgt BITCHY..contoh yang baik?

        0

        0
    • peminatFASHA says:

      ni kes jeles ko huduh tak mcm fasha yg cun kan mauauahahahhahahah

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      dh tentu minah jambu pileh fasha pasal dia jambu n lakonan dia bagos natural …….lagi pn lakonan dia tk kaku she nampak manja n ayu bila melakon kn watak minah kampong n she look n cantek …lov u fasha

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      yg like ni semua SUNDAL !!!!

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        MEMandai je cakap fasha ni betina sundal ! dia menyundal ngan jantan kau ! ni mesti kes jeles dngan fasha pasal fasha jambu kn betol tk amara? banyak betol orang yg menyokong kau letak like ! semua sundal2 la letak like tol tk hahahahahahahahahahahahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

        0

        0
        • bujang says:

          minah apa kata aku nak menyundal dgn. ko bolihhh….
          Berapa bayaran ko letak kalu sekali menyundal.
          yeap….sekarang bagi nombor talipon…..aku nak niiiiiiiiiiiiiiiii.

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          peeeeeeeeeegiiiiiiii dhhhhhhhhhhhhh kalau nk sangat pegi lah kt lorong2 gelap kt tepi2 lorong kt sana banyak sun kacang dal kau pileh je lah ! nk jamban kecik nk jamban besar semua ada yg sewaktu dngan nyeeeee hahahahahahahahahahahahaahahiiiiiii bujang bujang sudah lah…………….

          0

          0
      • bukan maya karin says:

        nasib baik aku dislike,kalau aku like mesti aku sundal. HAHAHAHAHA. PIRAH LU MINAH JAMBU.

        0

        0
    • aduqa says:

      YOU..LAH YANG SUNDALLL,,JADI YOU NIE ‘PERFECT’ SANGAT LAH KUNUN,,,DASAR TAK SEDAR DIRI KO INGAT DIRIMU NI BAGUS SANGAT..BAGUS FASHA BOLE JADI ARTIS DAN ‘RATU DRAMA PALING POPULAR’..YANG KAU TU,,BAGUS PI MAMPUS LAH,,ATAU MEREMPAT DI JALANAN…

      0

      0
  23. mayakirana says:

    mstilaa sy pilih Maya Karin…

    0

    0
  24. blur says:

    warna cover lawa.make up simple tp elegant.gud job tuk magazine ni.

    0

    0
  25. Nina says:

    Maya nampak sweet lah..

    Fasha nampak mcm keras je muka dia.. esh3….

    0

    0
  26. fiza says:

    sucinya muka fasha utk cover cosmo… :D

    0

    0
  27. son goku says:

    threesome sedap ni…hahaha

    0

    0
  28. son goku says:

    threesome sedap ni men…nyum3

    0

    0
  29. Komeng says:

    Habeh masam tangan Fasha Sanda.

    0

    0
  30. Kelly says:

    dua-dua cantik tapi bila ada Fasha Sandha semestinya saya memilih dia! I adore her no matter what. Siapa2 yg suka kutuk dia sedarlah tiada faedah yg kamu dapat melainkan Fasha Sandha semakin berjaya..

    0

    0
    • luv fs says:

      betol!!yg dok kutok fasha ni pompuan2 murah yg bajet alim tp pakai tudung baju ketat nmpk bentuk badan jugak lps tu nak maki2 fasha.at least fasha gojes!!cukoppppppppppp!!haha

      0

      0
      • ko ade? says:

        nth2 ko nie luv fs , fasha sandha x? xpun kerabat2 dia yg pertahankan dia? dia tue dh xlawa dh.. gemuk dh… harap putih je.. kalo hitam xlawa…
        maya karin walaupun xbpe nk cerah, tp dia lg lawa ok… ayu je… aku vote for maya karinn!

        pasnie mak fasha sandha suh abg nara delete post nie sbb ramai duk kutuk anak dia.. mne leh tahab beb! hahaha…

        0

        0
  31. dian says:

    maya ketiak busuk…makeup artist yg ckp..huhu

    0

    0
    • lulu says:

      dia x suke pakai deodoran utk memelihara keaslian ketiak..tu pasai ketiak bau kari

      0

      0
    • missyolla says:

      NYE BTOL.maya karin antara artis yg punye bau bdn yg agak kuat.penget.pakai perfume mahal2 pun ttap ada bau bdn original.MAYA d luar agak senyap.sombong x friendly.tgk owg.klu dia tau ko owg kaya da manis muka.

      klu FASHA.sapa x kenal minah ni mmg akan kata dia gatal.byk cite psl dia.aku tau ramai yg x puas ati.tpi dia x hipokrit.dia sgt baik x sombunk.pada akula.

      nk cite stu2 kt sini korang x caya.biasa la manusia d malaysia ni.percaya sgt pada cite2 kt tv,kt suratkhabar.blog2.

      0

      0
    • bujang says:

      Aku dengar ada org. cakap gak Fasha burit busuk….

      0

      0
  32. AKU says:

    FASHA! sbb dia wajah melayu n mmg lebih cantik dari MAya..mcm maya dia campuran..

    0

    0
  33. rizani says:

    fasha nampak mcm barbie doll.
    org tak suka fasha ni sbb seksi n kontroversi tapi tak boleh nafi, dia berlakon memang best..ada feel. hopefully dia akan lbih jaga step dia dlm industri

    0

    0
  34. Myana says:

    fasha looks more gergous, elegant
    walaupn maya karin lg lawo
    =)

    0

    0
  35. h says:

    aku pilih isteri abg nara…..amacam boleh?

    0

    0
  36. dodol melaka says:

    sama je dua2 blh buat ulam je………..
    x leh buat nasi……………

    0

    0
  37. handpon rosak says:

    mestila c pasah,spa la maya tu da la blakun pon keras bcakap pon mcm menghafal skrip,apadaaa….harap muka ja,tah pa dia bagi kat pengarah2 tu smpi d bagi watak dlm flem..haha…

    0

    0
  38. N.I.A says:

    saya pilih Natassia Malthe sebab dia masih nampak muda walaupun sudah 37 tahun..hehehe…boleh ke macam gitu???

    0

    0
  39. N.I.A says:

    saya pilih Natassia Malthe sebab dia masih nampak muda walaupun sudah 37 tahun..hehehe…boleh ke macam gitu????

    0

    0
  40. lia says:

    op kos la fasha!! die x makeup cntek..klau makeup fuhhh lagilahh gorgeous! maya x makeup nmpk pucat…we love u FS!!

    0

    0
  41. jejarigebusbengkok says:

    saya pilih Zarina Anjoulie Lavocah, ok?

    0

    0
  42. zr318 says:

    surely….fasha la….canteqqq….

    0

    0
  43. miss wawa says:

    mestilah maya karin!!!! dia lagi hottttt!!!!

    0

    0
  44. aku anti ppuan perampas says:

    RAMAI NYA PPUAN YG SEANGKATAN DENGAN FASHA SUNDAL N JANTAN MIANG DLM BLOG ABG NARA NI.SEDIHHH NGAN DUNIA SEKARANG NI..MANUSIA HANCUR LEBIH RAMAI.

    0

    0
  45. Huhu says:

    What ? bandingkan fasha & maya ? of coz la i choose fasha sandha. die jauh lebih cantik dari maya. kalau nk wt bandingan buatla yg setaraf. contohnye fasha vs fazura.

    0

    0
  46. akulerr says:

    DUA2 SAYA XMAU!!

    0

    0
  47. Kacang Soya says:

    2-2 pon tak boleh harap!!!

    0

    0
  48. mixgirl says:

    apalah korang nie…klau suka n minat ssorg tu biarlah pd kualiti…bkn body ok!!!!
    aku x minat fasha so aku pilih maya….
    klau di srh pilih fasha dgn mak jah pn…aku tetap pilih mak jah….!!!!
    stakat fasha apa ada ???
    smua dh xde nilai!!!!
    haktuihhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  49. cik jijah kiut says:

    bile tgk movie ke drama ade fasha sendat..trs aku tuka siaran…hahaha baik aku tgk boboi boiii…

    0

    0
  50. Hna says:

    Maya Karin lah! Natural beauty without makeup on! :D

    0

    0
  51. mixgirl says:

    huhu : apa kelas fasha nk bsaing dgn fazura…fazura ada kelas tsdiri dlm industri m’sia nie…
    tp fasha apa kelas????…ko citer sikit????? stakat tayang body n jaja maruah diri kau nk srh bsaing dgn fazura….???…ko ni btl2 low classsssss
    fazura 1st class ok….tp sori fasha sendat ko tu xde classssssss
    haktuihhhhhhhhhhh

    0

    0
  52. mrs.misterious says:

    of course la maya wahai abg nara ku!! hehehe :D

    0

    0
  53. leena says:

    kenapa muke FS mcm tu… ur sexy look tak jadi lah FS.. need to practice more

    0

    0
  54. minah says:

    fazura the gorgeous tamau fasha or maya

    0

    0
  55. Eleazar says:

    for me Maya look totally gorgeous there..with her smizing and style pose better than the other..Fasha doesnt look happy at all…her face look dead..i dont see any effort from her..just an okey picture..yeah she got the face but dont see any potential..she just hold Maya seem like gonna collapse any time..its not fierce but deadly picture..where the energy..i think she can do more than that..i just see a girl that dont have anything to offers…Maya win Fasha u dreckatude…but for the second magazine Fasha look nice there..

    0

    0
    • ANTM says:

      wahhhhhhhhh..cara kau komen dah macam judge ANTM vogue editor André Leon Talley laaaaaaa..kelas ! lol=P

      0

      0
  56. Cikjelyta says:

    lanTak r owg nk kutuk dia ke hape.. aku ttp minat fasha sandha,,dia trbaik!!! aku xpndng hal peribadi dia..aku tgk bakat n kecntikn dia je ..go fasha go!

    0

    0
  57. didi says:

    LOLfor me kpops headlines more interested than the background pictures..

    0

    0
  58. mickey says:

    wowww…in trend de pasal KPOP laa…ni yg rmi nk beli nihh

    0

    0
  59. what the? says:

    Vote For Fasha Sandha.

    0

    0
  60. wateva ss says:

    of coz maya….

    0

    0
  61. lili says:

    FS tu pure malay ke? kan ke dy ade mix pakistan?

    0

    0
  62. sanggul beracun says:

    korang bodohkan, duk gaduh,duk kutuk sesame sendiri sebabkan 2ekor ni, perlu ke nk milih yg mane 1, sume artis xleh wak contoh,2ekor ni pun pakaian mengalahkan org islam..abg nara dh xde idea lain ke?ape kejadahnye pilih 2ekor artis bermasalah !

    0

    0
  63. hehehe says:

    aku vote diri aku sendiri blh tak….coz bl aku pakai tudung mk aku mcm org arab tp bl aku free hair (ms kat umah) muka aku mcm cina….lg pun ketiak aku x msm coz aku pakai deadoran…huk3x….gurau2 jer aku pilih maya karin coz aku biase nampak dia tak meak up mmg biase jer tp aku sk dia punye personality n dia tak kaco n x runtuhkan rumah tangga org (yg pasal dia lyn vvip tu aku dgr tp x sahih) lgpun aku semakin meluat dgn perangai fs yg semakin lm semakin x ckp kain n semakin x jg perangai…rembat semua jer…borink fs….x jg personality n tingkah laku….

    0

    0
  64. kak temah ratu skandal says:

    persamaan mereka berdua dgn kak temah is..
    WE ARE GOOD PLAYER…hehehe..

    0

    0
  65. sayang fasha says:

    1000x pilih fasha

    0

    0
  66. akulerr says:

    MUKE FASHA MCM ORG KENA TIKAM DR BLAKANG..HAHAHHA

    0

    0
  67. HaLiMau says:

    aku pilih Osman Keringgggggggggggg……….;p

    0

    0
  68. Reena says:

    Of cozlah maya karin..fasha kekonon nak wat bibir jolie terbuat lak bibir jongos..hahaha..maya nampak sweet & relax..fasha nampak cam terkejut berok bukan apa..muka dia camtu sbb dia tersauk ketiak maya karin dari bawah.. padan muko. Sape yg kate mk tu ada bo tipulah pasal aku dok sebelah dia masa recording tak bau apa pun. Besides muka dia mmg gojes walaupun mekap nipis. Kellaasss ko maya.

    0

    0
  69. politik says:

    Fasha! sbb 22 retis ni aku penah jumpa. maya sombong. aku duk sebelah dia, senyum2 dia buat taktau je. fasha best. siap dia yg ajak amek gambar.

    0

    0
  70. lalalala says:

    maya ! maya ! maya ! maya ! maya ! maya !
    but both cantik :)

    0

    0
  71. pilih fazura says:

    perlu ke fasha buad bibir camtoo ? alaahhaaaii..

    0

    0
  72. Criticizer says:

    2-2 x cun… gua pilih nur fathia!!!!! maya tu dah la bau!!! tu pasal laki die lari!!!! fasha tuh pon dh gemok!!!!

    mari HANJING-HANJING sekalian DISLIKE komen gua!!!!! PUNDEK!!!!!

    0

    0
  73. Nona says:

    Dua2 bukan taste aku.. Rosnah Mat Aris jugak
    jambuz..

    0

    0
  74. senah manja says:

    fasha laa…maya karin muke je cantik tp badan busuk…kekeke

    0

    0
  75. FASHA LA. FASHA TAK PAKAI LENSE, RAMBUT TAK FAKE WARNA2. I THINK FASHA GOT MORE NATURAL BEAUTY

    0

    0
  76. fauziah nawi says:

    fasha natural tade contact lense, tak warna rambut!

    0

    0
  77. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Anda, Antara, Fasha, Karin, MANA, Maya, pilihan, […]

    0

    0
  78. vanine says:

    Dua-dua saya tak berapa minat.. Tapi saya pilih Tiz Zaqyah sebab selain dari rupa yg ayu, lakonan Tiz memang best esp dlm Nur Kasih.. =)

    0

    0
  79. perghh… dua2 hot ni..hehe

    0

    0
  80. K says:

    maya rulesss!!

    0

    0
  81. bantal pelok says:

    saya nampak artikel pasal Kim Hyun Joong!!!!!!!!!
    yeay nak beli~nak beli~~~~

    0

    0
  82. Sokong says:

    aku pilih maya..sbb fasha ni x kawin lagi da x de dara..dasar pelacurrr..fasha selebriti pelacur….

    0

    0
  83. Fasha Sandha says:

    Alamak Fasha terpegang tiak Maya , org ckp tiak maya bucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk acammmm !

    0

    0
  84. mamu says:

    FASHA laa….melayu sejati…

    0

    0
  85. artis says:

    korang ni tah pape.. Pasal maya ng fasha pon nk gaduh.. X suke diam je la x yah nk kutuk.. Pilih je mne korang minat.. Jgn judge org dri luar.. Mcm la korang baik sgt.. Yg d dalm tuhan je yg taw.. Peace

    0

    0
    • bujang says:

      kalu luaran teruk melambangkan keperibadiannya…
      jika baik xlah nk. dedah sana sini ooiii……
      hanya org. yg. ada perasaan malu s aja x buat gitu……tidak tk. dikatakan MALU ITU 1/2 DRP. IMAN………..
      ko apa tau …artis jugakkan…aahhhh….jalanlahhhhhhhhhhhh
      menjadi2 semuanya nk. dedah badan….botox, operation, susuk …kan itu permainan ko orang.
      Mati nnt. dalam syirik……tapi ada artis yg. baik telah mendapat hidayah.

      Itulah jika di tegur marah….ko org. tuuu baik ke…..
      apa ni……..sama2 ko org. x tegur-menegur…….org. luar ni tegur…..sebab kita yg. menilainya apa yg. nampak, sebab ko org. dedahkan kat public….

      0

      0
  86. aku sempit says:

    fasha!! yea.. oi bujang! ko pe hal?? emo semacam.. giler.. tah ape2..

    0

    0
  87. Lelaki says:

    aku pilih Fasha…mmg xkn bosan…..hahaks

    0

    0
  88. pasha sendat says:

    Fasha Sandha laaaaaaaaaaa.. perfect!

    Maya karin bau badan tengik!!!!!!

    0

    0
    • bujang says:

      Bau tengik ketiak bukannya susah sangat nk. hilangkan bau.
      Kalu suka makan bawang putih dan kari memang ketiak berbau.
      Ambik kapur barus or kapur sirih or tawas, tenyeh2 kat ketiak….jangan biar bulu ketiak panjang….cukuran demi cukuran…..mungkin org. malas mandi badan berbau…..
      Aku senang aje sapu ketiak ngan bedak Agnesia
      habis cerita, xlah ketiak belengas bila peluh.
      Elak guna deodorant…..cuba nanti gerenti puas ati………

      Lelaki macam aku ni…..kalu x jaga ketiak ……
      aku sendiri yg. x selesa……..
      Sepatutnya org. pompuan lebih pandai lagi tentang ini, tapi kesian……nah ambik petua aku……
      pompuan kalu pakai pakaian dalam eloklah tukar selalu.
      Jangan org. lain terhidu bau masam…..bra masam…..uwekkkkkk……loya.

      0

      0
  89. tina says:

    Dari segi penampilan..aku plih fasha sendat tp dari segi peribadi,isi hati,isi perut..maybe maya karin hehehe

    0

    0
  90. mawi says:

    sy pilih ina naim

    0

    0
  91. Sushi says:

    komen yg elok2 aku like…komen mengutuk aku dislike…

    pilihanku tetap fasha…cutting body mantop siot…bayangkan ngan sore die ygg camtuh..mmg terangkat bebb bile dot dot dot…hihiks

    0

    0
  92. pak guard says:

    Kalau Pakcik..Pakcik pilih Maya Sandha..2nd Baru pilih Fasha Karin.. huhuhu..Pakcik mabuk kepayang ~

    0

    0
  93. nini says:

    Maya Karin walaupun kacukan Mat Salih tapi nampak kuat wajah Melayunya sebab tu aku rasa dia sesuai kat filem Ombak Rindu walaupun Maya perasan wajah dia urban sangat. Adik Maya betul kuat muka Mat Salih..yang ari tu masuk iklan sama ngan Maya. Si Fasha plak ada wajah kacukan Pakistan walaupun feature muka dia leper-leper cam Melayu….so kesimpulannya kalau dah ada darah Melayu tetap akan kluar jugak aura Melayu tu biarpun campur darah apa. Cantik….istilah tu tak berapa sesuai …bagi aku paling sesuai sedap di pandang mata. Kalau mata engkau suka pandang wajah seseorang tu maknanya wajahnya ada daya tarikan so hati tak boleh menipu mengatakan yang dia tak cantik…dua dua tu sedap di pandang mata….pasal peel cerita lain…yang penting bila sedap dipandang termasuk kategori cantik , manis,jelita dan yg sewaktu dengannya

    0

    0
  94. sha says:

    mak maya karin org penang..mak dia melayu anak mami lah..ayah dia german..muka dia x nmpk mcm adik dia sgt tu lg nmpk mat saleh..
    si fasha lak ayah dia india muslim orang johor.fasha lahir kt johor..menetap kt penang n perlis pastu..coz mak dia asal sana.mak dia melayu pure.ayah dia ja india muslim..sbb tu dia mcm anak mami.sapa kata dia melayu pure???xtaw jgn cakap la…

    0

    0
  95. beskot teddy says:

    dua2 x minat tapi I xsukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee FASHA. so I vote for MAYA KARIN! :)

    0

    0
  96. mummyrayyan says:

    vote for Maya Karin…she’s damn hot…beauty with brain…

    0

    0