Written by AbangNara | April 4th, 2012

Fuh. Kalau dah sampai tahap anak Anne panggil Aliff Aziz “Daddy”, maknanya memang hubungan dah direstui 100% dah. Abang Nara suka keceriaan dan kegembiraan yang terpancar di dalam wajah ketiga-tiga manusia ini. Sangat happy go lucky kan?

anne aliff

Kalau menurut ilmu firasat Abang Nara yang dituntut di Gunung Kinabalu satu ketika dahulu, Anne Ngasri dan Aliff Aziz ini memang sesuai sangat mendirikan masjid. Perbezaan umur dan status bukanlah penghalang. Kalau dah cinta, lautan api pun boleh direnangi. Apa pun jangan lupa dapatkan Media Hiburan April 2012 untuk cerita sepenuhnya.

P.S: Saat malang yang sempat dirakam dalam gambar.

118 responses to Anne Ngasri, Aliff Aziz Dan Anak Tampak Mesra Dalam Media Hiburan April 2012

  1. kay says:

    terima kasih! woot!

    0

    0
  2. Cik Ta says:

    tak sesuaiii!

    0

    0
    • Ada says:

      ok je

      0

      0
    • erin says:

      serius anne ni sgt2 comel…dr dulu aku suka tgok muka dia…aq rsa dia boleh dapat baik dri aliff aziz ni… ANNE G CRIK DATO KE, TAN SRI KE, AKU RSA BERLAMBAK YG NAK KAT KAW….

      0

      0
  3. zzz says:

    dalam nasi lemak kopi o aritu alif aziz ckp nk kawen 10 thn lg

    0

    0
  4. Prime suspect says:

    ohhh…sungguh mesra….

    0

    0
  5. donat says:

    Nak dislike bleh??

    0

    0
  6. halizanie says:

    :D

    0

    0
  7. hamba ALLAH says:

    EPPY LETTEW..huhh

    0

    0
  8. daddyku says:

    alahai.. cam adik beradik je gayanye.. :D

    0

    0
  9. hamba ALLAH says:

    eppy lettewww..huhh

    0

    0
  10. tutttttttt says:

    paggil daddy? walaweyhhhh

    0

    0
  11. zzzz says:

    harap2 alif iklas..dan xmain2 kan perasaan anne..insyallah,hubungan yg ikhlas 2 akan diberkati oleh ALLAH SWT…aminnnnnn…..

    0

    0
  12. ustazah BN says:

    masa cinta semua manis. fikir la 1000 kali sebelum buat keputusan kawin. buat la solat istikharah. semoga anne dilindungi dan dirahmati Allah.

    0

    0
  13. misu says:

    comel anak anne ngasri :)

    0

    0
  14. kita berkenalan di laman muka buku. oh lirik ini patut kena band.

    0

    0
  15. UstazahTerlampau belasah bohsia dgn kasut tumit tinggi says:

    Kata kau…..tp kalau dah Tuhan nk jodohkan nak wat mcm mana lg.. Doa jer la dorg bhgia x kira sbg kawn atau kapel…

    Nway bg aku la, lautan api 2 umpama neraka..kah kah kah

    0

    0
  16. […] di dalam wajah ketiga-tiga manusia ini. Sangat happy go lucky kan? Kalau menurut ilmu … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged 2012, Aliff, Anak, Anne, April, Aziz, Dalam, Hiburan, […]

    0

    0
  17. hehehe says:

    pd aku lar kalo si aliff aziz nie tak duk bercium kat kelab mlm n skandal gan si zarina pe tah namanya tu n jaga reputasi baik tentu peminat n org ramai tak kisah gan anne nie…bkn per sian kat anne nie dl gan x hubby dia tgh2 sarat gandung kn cerai dia la kn tanggung anak 3 org yg laki buat anak jer…arap2nye kalo anne dpt jodoh lps nie hrp dpt org yg bertanggung jwb

    0

    0
  18. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kawin sudah lah ! naik rimas minah jambu tengok kehenseman si aliff ni lah ! tototolong kawin cepat2 eh ok n cepat2 dapat baby..

    0

    0
    • N.I.A says:

      saya rasa ni la 1st timenya saya mengLIKE komen dato minah jambu 24jam mengadap computer..hahaha…sangat setuju tu…

      0

      0
  19. ian moone says:

    konpem zarina anjoulie jealous.. padan muke ko, laki mane la nk dkt ko yg dh tersebar gambar bogelnya..:)

    0

    0
  20. oooooo says:

    seriously aku rasa cerita yg aku nak crita ni takda kaitan pon tapi sowat?aku suka kat HANISZALIKHA TAPI SYANAGNYA DIA TU MUSLIM YG BODOH TAK RETI PAKAI TUDUDNG MAKDIA YG GILE GLAMOR SEBAB SURUH NAAK SENDIRI MASUK DREAMGIRL PASTU SURUH JADI MODEL TU PON SAMA JER BODOH SEBAB TAK RETI AJAR ANAK BODOH NANI ROSTAM BODOH

    0

    0
    • kompius says:

      ape ke halnya pulak ni?

      0

      0
    • Sayabukankakaknorman says:

      aku tak paham lah apa ko ckp ni…

      0

      0
    • u-s says:

      aku igt aku sorang aje fikir cam tu

      0

      0
      • Anonymous says:

        haa’ahh fikir mcm ustajah bn tp hati busuk mcm bangkai najis?? mcm ni ke gaya org nak berdakwah?? ni bukan dakwah, ni pendengki… mesti muka korg buruk sbb tu mengutuk org, memaki org x tentu psl..

        0

        0
    • Anonymous says:

      aku kesian mak ko dpt anak mcm ko, tetiba nak maki2 org x tentu pasal, ko ni saiko ke ape??

      0

      0
    • kakak neelofa says:

      kenapa ko nieh? Tetiba meroyan psl si hanis zalikha pulop? Siap ko mrh mak dia lg…..lawak tul….

      0

      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      ooooooo ni sawan bebal..

      0

      0
    • kekasihbotak says:

      kau ni apehal oooooo??!! sesuke ati je nak mrh maki main nama mak hanis lg??lantak dia la dosa die.dosa kau maki2 hamun dia n mak dia tu kau xpkir ke?ada gak manusia bangang tahap gaban cam kau ni kan kt cni?dah la komen xde kna mngena.bahlol

      0

      0
    • lantakpilah says:

      best tak kalo nnt anak ko & ko pun org panggil bodoh? kalau xbest takyah ckp org lain bodoh… panggg!!!

      0

      0
    • aku kesah? says:

      ko sawan erk?kesian..tibe2 je meroyan kat sini..pehal la minah ni..ish3

      0

      0
    • Hulahop says:

      Internet cross line kot…tu yg slh masuk page n silap komen…apa lah kene mengena Hanis Zalika ngn post diatas haha

      0

      0
    • l says:

      walaupun aku rasa dia ni melampau tapi yg part dia kata mak hanis zalikha gila glamor tu pon macam betol jugak sbenarnya tapi kan aku rasa ko ni salah tempat kalo nak sedarkan hanis zalikha apsal tak comment je kat blog dia? baru sennag dia nak baca nak sedar diri sikit

      0

      0
    • oooooo says:

      wahai korang aku cuma bagi pendapat aku pasal anak beranak ni jer.. kalau nak post komen kat blog diorang tu memang takboleh la so aku maki jer dia kat sini. dan fokus aku kat sini rasanya lebih kepada nani rostam tu sebab di a tu GILA GLAMORRRR KALAU TAKCAYA CUBA KORANG CARI POST PASAL NANI NI KATA DIA YG SURUH HANIS MASUK DREAMGIRL.DARI SITU DAH TERSERLAH DIA PUNYA GILA GLAMOR TUUUU!!!

      0

      0
  21. aku tengok entry ni sebab ada poster SHINee says:

    out of the topic !

    Abg nara klu beli majalah ni, bg sy poster SHINee tu k..nti sy bg address kat abg nara. Sy xda duit la abg nara nak beli2x majalah ni.. Klo beli makanan blhla..ngee :D

    0

    0
  22. x suke says:

    ala alif ajiz ni saje jer nak hangatkn nama die…sbb tu create kononnya tgh becinta ngan anne..x rasa pun die nak nikah ngan anne…ni ikhals pendpt aku

    0

    0
    • Srwk gurlz says:

      Jgn la kta mnduh org dgn sskta ht kta….bak kta peptah melayu”mgaku dulang paku serpih mgata org dri sndri yg lbh”..nk tau x,mgata org nie bsr dosanya..

      0

      0
  23. poster SHINee tu lbih menarik perhatian aku.

    0

    0
    • aku tengok entry ni sebab ada poster SHINee says:

      btl ! Sy skong..lg mnarik phatian b’bnding yg lain tu.

      0

      0
  24. meeradriana says:

    age only a number..

    0

    0
  25. triple j says:

    Kot ye pun nak tunjukkan kemesraan mcm ni.bukankah lebih baik klu disatukan secara rasmi iaitu kahwin?mesti awkward gila lps ni klu ditakdirkan putus cinta ke,tgk balik gambar ni,dah canang sampai anak dah panggil daddy dsb

    0

    0
  26. bekas makwe aliff aziz yg comel ko ader??? says:

    eleh anne tu, sepatutnya bila dh buat keputusan nk berhijrah ( pakai hijab ), dia dh tentu faham tentang hukum hakam agama, tentang aurat dan sebagainya…ini tidak, berpeluk bkn main dgn si aliff tu!!! langsung tak jaga sensitiviti perempuan bertudung….memalukan!!!!!!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      baik xyah pakai tudung kannn kann.. muahahaaha.. mati la kene kutuk ngan ustajah bn, pastu konfirm akan ckp, dosa xpakai tudung lain, dosa peluk2 ngan laki bkn muhrim lain, so baik pakai tudung and peluk lelaki bkn muhrim, dpt satu dosa je.. dpd buat dua2, dpt dua dosa, kan ustajah bn kan kan???? muahahhahahaah

      0

      0
      • Anonymousibuk says:

        rajin ko cari komen yg berbentuk mcm ni, pastu kondem. x keje ke dik oii? ke baru lepas abis spm? gigih ko ye dik non.. attention seeker sungguh.

        0

        0
      • Anonymous says:

        xde la kak, aku tgh x busy ni, br abih closing kak oiiii… aku bukan baru abih spm, klu baru abih, indahnye, muda remaja lagiii… lerrr bila aku kondemmm?? aku mengiyakan kata2 ustajah bn kak oiii, diorg sekolahkan mcm tu, aku ckp la balik, salah ke kak? klu salah tlg betulkan.. peace!

        0

        0
    • Aliff penipu says:

      Anne kene santau kot.. lagipon nenek aliff ni ade mcm2 ilmu santau. tak caye, cube find out more..

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        kalau google buleh jumpa ke?

        0

        0
      • Anonymous says:

        dari hari tu lg ade duk cerita psl nenek alif ni bomoh la, ade ilmu la.. wth?? cerita nenek kebayan ko xnak kepoh?? nenek ohh nenek, mana kau??

        0

        0
  27. just my doposen says:

    kepada anne: kalau ko bace komen aku ni, aku harap ko berfikir dan bertindak matang, sebab ko pun bukan budak2 lagi. siapa lah kitorg utk judge aliff, tapi berdasarkan kronologi kontroversi sejak aliff jadi artis ni, no doubt lah dia bukan @ belum layak jadi lelaki yang terbaik utk bimbing ko dgn anak2.tapi kalo ko betul2 yakin dgn aliff, dah mntk petunjuk Allah dan restu keluarga, aku sarankan korang cepat2 bernikah. sebab sebagai Muslim kita wajib elakkan diri kita dari fitnah, dan tak elok untuk psikologi anak2 kecil bila mak dan ayah bercerai, mak berkawan dengan laki lain, dan sebaliknya.

    to aliff, kalo ko main2kan anne, aku balas balik. suruh gomen banned ko dari malaysia. poyo lebih la weh. haha

    0

    0
  28. shikin says:

    sama2 la kita mendoakan kebahagiaan diorang berdua semoga cpt2 nikah n insyallah klu lbh dr 40 orang mendoakan insyallah allah akan makbulkan…

    0

    0
  29. manisluarcantik says:

    sWeeT gaK tGk dOrang niE…. :D

    0

    0
  30. Sayabukankakaknorman says:

    dah bca majalah ni..mmg seronok tgk dorg ni..tpi tak suka cara anne nasri bergambar dgn alif aziz..siap pegang2 lagik..dan peluk belakang….sedangkan dia bertudung…kalo suami isteri tu tak kisah lah…tpi kena tunjuk benda yg baik pada pembaca

    0

    0
  31. donut_cute says:

    wah ahkak ziana zain dedah rahsia elak tua..camana caranya kak jiana oiii botox ke?

    0

    0
  32. wizza says:

    kalau alif dah d jodohkan tuk anne, siapa lah kita tuk menghalang ketentuan TUHAN….. walau camne kita halang & rintangan yg mereka lalui, JODOH tetap JODOH…….
    cuma apa yg mampu kita buat adalah doakan mereka bahagia, aman & damai.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    DOAKAN YG TERBAIK KAN LG BAGUS…

    0

    0
  34. Anonymous says:

    anne, ko ni x belajar dr kesilapan aku rs, seronok tu sekejap je weiiii… fikir la future… fikir anak2… pening aku ngan ko ni..

    0

    0
  35. HAINI says:

    Alif masih muda… lebih baik tumpukan pada Career daripada bercinta. Masa masih panjang… kumpul $ banyak2. Ada rupa & bakat jgn bodoh kan diri dengan buat sesuatu yang bole jatuh kan nama sendiri & malukan keluarga..

    0

    0
    • ieta says:

      Maksudnya kalau diaorg kawin tu memalukan keluarga aliff ke

      0

      0
    • ieta says:

      Kita doakan ajerlah yg terbaik utk mereka. Kutuk2 pun kita gak yg dpt dosa. Semoga jodoh mereka kuat dan mendapat rahma dr Allah. Nak beri komen lebih2 pun, jodoh dan pertemuan tu ditentukan Allah.

      0

      0
  36. iena says:

    just simple jek..kalau kita doakan jodoh diorg ni yg tbaik, insyaAllah sampi ke akhirat diaorg bahagia..
    ni tak, kutuk plak..merancangnyer kita tapi yg tentukan Allah..
    pe2 aku nk wish cepat2 diaorg nikah n jodoh diorg berpanjangan.

    0

    0
  37. kiai says:

    dua2 gatai .. x tau malu langsung ..

    0

    0
  38. adaku kisah says:

    lantak diorang la nak bercinta ke apa

    0

    0
  39. Mat Haron says:

    masa aku beli majalah media ni aku da agak sure ada blogger akan kuar story ni. tapi serius gambar dorg BERDUA melampau (pada aku la….) kita tau kan imej anne yg bertudung, status ibu anak 3, isu alip ajis lagi…jangan la terlalu mengikut apa yg cameraman suruh…korg kan ada hak nak kata TAK NAK…

    0

    0
  40. yana says:

    tahniah,,moga cepat kahwin,,,sweet kamu berdua..

    0

    0
  41. ahkak gile glam says:

    Anne , u r good girl and so sweet tp bila dah bertudung jgnlah bergambar gedik pegang tangan bagai dgn yg bukan muhrim….dah tk comel;p

    0

    0
  42. peewwiittt.. says:

    doakan yg terbaik utk sesama islam…siapa pon pilihan anne, harap2 lelaki itu lebih bertanggungjawab kpd anne dan anak2..perempuan yg baik,adalan untuk lelaki yg baik juga… ^_^

    0

    0
  43. Orang tua nyanyok.com says:

    buah baru nk berputek belom mendatang kan hasil lagi dah nak bercinta dan berkahwin ..aliff kau bahgia kan orang tua kau dulu beri orang tua kite senang penat lelah dia membesar kan kau sampai sekarang belom dapat hasil nye lagi. jangan lah kerana janda anak tiga ni kau nak membelakang kan orang tua cepat nak bercinta dan bernikah….kalau lah tau akan jadi sebegini rupa kecik2 aku suroh mak kau cekek2 kasi kau mampos aliff….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Buruk sgt ke gelaran janda tu sampai tahap mcm tu sekali kau komen. Sblm beri komen, tgk diri sendiri samaada kau tu perfect ke x. Apa agaknya kau rasa kalau kau tu kt tpt anne. Dia x berhak ke rasa bahagia sikit slps apa yg dia alami. Kita blh beri komen tp berpada2 lah jgn sampai menyakitkan hati org. Anne tu baik, x pernah dgr gosip yg buruk pasal dia. X blh ke doakan dia bahagia je ke..jodoh,ajal dan maut tu kt tgn tuhan

      0

      0
    • Anonymous says:

      komen yg x membina langsung

      0

      0
  44. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    pe kena orang tua nyanyok ni ! aliff yg bercinta dia pulak yg tk senang pesal ! anne tu baik tau sunggoh pn dia tu pendek tapi atas katil sama rata tau jangan tk caya !! pe saje lah orang tua ni huh !!

    0

    0
  45. aku meluat sunggoh says:

    aku sndri naik meluat tgk pasangan nih..mcm xsdar diri jer..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau meluat x pyhlah tgk. Byk lg artis lain yg kau boleh tgk. So, x menambahkan dosa kau utk komen yg bukan2 kat sini

      0

      0
  46. cik receptionist says:

    duhai anne yg comei,manja,awet muda n gebu…cari la llaki yg dpt bimbing n ade proper job @ income..tak konfiden tgok dak alip nih..hmmmm

    0

    0
  47. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ada nye aliff di sisi anne kite tk payah lah nk bimbang2 lagi pasal aliff mengatal ke aliff ciom mulot ke ngan pompan2 ok sekarang aliff pelan2 menuju ke arah kebaikan…bukan ke arah kebaikan untok simpan janggot n misai panjang n bersarban ok !!!!! maksud minah jambu ke arah kebaikan yg harmoni hidop yg lebih baik n selesa lahhhhhhhhh !! jangan sampai ada gossip liar lagi….kalau ada gossip tentang aliff pn mungkin gossip yg baik2 ….mari kite pandang ke hadapan n tengok dn lihat…..setuju tk peminat2 ??????? lov u ollllllll he he ……

    0

    0
  48. Paparich says:

    ann…jangan mudah terpedaya dengan glamour dan macho…bukan semua lelaki macho baik..skrg semua manis…lepas setahun good bye..

    0

    0
  49. Paparich says:

    kena wayang…mudah sgt percaya dgn lelaki muda…

    0

    0
  50. kak limah says:

    setuju dengan paparich…lelaki makin tua makin menjadi…wanita makin tua makin tak laku…fikirkanlah ann..alif jauh lebih muda dari u…

    0

    0
  51. Datin maimun says:

    pandangan saya dengan laki org pun tak pe dan rasanya lebih selamat…dah lah alif ni sama bidang, singaporean pulak tu, muda lagi pulak tu…

    0

    0
  52. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tapi minah jambu percaya mat singaporean setia pada satu pmpan je tk pandang yg lain lagi….kalau dia suka ngan pompan tu dia akan setia…bab tu minah jambu nk tangkap satu mat singaporean tapi lm dapat lagi ……yg ada kt keliling minah jambu ni semua penyangak nk buat ape !!

    0

    0
  53. benci kontroversi says:

    Haktuihh alid aziz!!

    0

    0
  54. dinie says:

    kdg2kesian ngan hidup artis2 nie. Semua x der privacy. Sampaikan dgn saper nk bercinta pun kena kutuk. Kiter nie cuma blh beri pandangan tp biarla berpada2 sbb rs2 lah bertimbun kt luar sana kes2 mcm anne dan aliff nie tp x der lah org nk kecoh sgt. Kiter x berhak nak judge org hanya masa lampau diaorg. Mnlah tahu btl2 dah bertaubat, x ker kiter yg tanggung dosa. Jgnlah terlalu emosi bila beri komen takut ada hati yg terluka. Doakan jelah yg terbaik utk mereka berdua, rasa2nya tak salahkan

    0

    0
  55. khadeja says:

    tp btol la.. aku ada sorg kwn.. dia ni mmg spupu c aliff aziz nie… dia ckp aliff aziz ni mmg playboy.. dia bnyk pmpuan… n mcm2 lg cte yg aku tau.. bile da dpt tau psl c aliff aziz nie, trus aku x minat dia… tp cte psl nenek dia ahli sihir la ape sume 2 tipu..

    0

    0