Written by AbangNara | November 14th, 2008

Anita Baharom yang cun melecun melaram untuk Anugerah Skrin 2008 baru-baru ini dengan baju hijaunya. Memang mengancam habis potongan baju dan solekan Anita Baharom yang femes dengan drama Dunia Baru.

Kepada lelaki-lelaki atau lebih khasnya kepada Dato’- Dato’ yang terkeluar air liur nak kat Anita Baharom nie, lupa-lupakan ajerlah hasrat anda. Anita Baharom dah pun selamat berkahwin dan dah ada anak perempuan seorang.

Jom kita layan gambar Anita Baharom masa Anugerah Skrin 2008 anjuran TV3. Baca artikel sepenuhnya untuk melihat gambar-gambar pose Anita Baharom special untuk Dato’ Dato yang dah terlepas chance nak ngorat dia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to Anita Baharom Dan Gambarnya Di Anugerah Skrin 2008

  1. caca says:

    cute

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. gadis says:

    kenaldia waktu kat uitm
    agak xsuke la dia sebab suka xposediri…waktu tu dia blakon drama tapi org x notice pun….
    tapi memang dia lama bcinta ngan hubby dia dr uitm dululg…skang makin cun n kurus…anyway bangga la dia makin improve dr segi performance

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. mrCool says:

    cun la awek ni..
    dulu slalu layan dunia baru..
    pastu dah tau die kawen..
    trus aku x minat…
    ahak!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fiza224 says:

      xkan egko suke tguk lakonan anak2 dare je…mak dare xminat? enth ape2 enth..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. ni says:

    x lawo la
    mcm over jek solek dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. tuit says:

    aku suka anita.. da la cntik… suara best….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. flower says:

    mata dia x than nengok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. flower says:

    lawak pon ada aku nengok mata dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. fiza224 says:

    dah khwin,dah ade anak pun…tp bdan still maitain cam anak dara..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. ara says:

    i ska sure die cute sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. ara says:

    laki die x hansem pon….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. us airways says:

    Absolutely go along with blogger. At last a writter gets the cojonies to say it like it is.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. I switched specialists simply because after a few years of Intense pulsed light, I figured the benefits were not worth the cost. And then I bought the tria laser. They will guarantee that after 2 yrs in the case hair grows back again, all the treatments will be free of charge. They’ve got both laserlight and also Ipl, but I am planning to stick with lazer now as Intense pulsed light didn’t seem to decrease the amount of hair returning.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. I switched techs for the reason that after a few years with Intense pulsed light, I thought the results are not worth the cost. Next I purchased the home laser hair removal. They will promise that after 2 yrs in case that hair grows back again, all treatments will be no charge. They have got both lazer and Intense pulsed light, but I am planning to stick with laser now being Ipl didn’t appear to reduce the quantity of hair returning.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. This is a actually great accessibility. Today coming from msn whilst exploring a similar material. I seriously consumed upward everything you needed to discuss. Maintain the fantastic function!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0