Written by Bella | May 19th, 2017

Beberapa kali gagal dalam percintaan, pelakon Anis Al Idrus akhirnya mengumumkan beliau bakal bernikah dengan Mohd Rafzan pada Julai depan walaupun baru sahaja mengenali lelaki tersebut sekitar bulan Januari lepas. Anis juga memberitahu mereka sudah mengikat tali pertunangan pada bulan Mac dalam sebuah majlis yang sederhana sahaja.

Untuk makluman anda, Anis sebelum ini pernah bercinta dengan Sharnaaz Ahmad dan Raja Afiq.

Alhamdulillah, akhirnya saya ditemukan jodoh dengan lelaki yang menerima saya seadanya. Insya-Allah kami memilih Julai ini untuk diijabkabulkan. Pada Isnin ini saya akan umumkan tarikh sebenar majlis istimewa itu. Kami sudah bertunang pada Mac lalu dalam sebuah majlis yang dihadiri keluarga terdekat sahaja.

Sikap matang Mohd Rafzan membuatkan pintu hati Anis terbuka untuk berkahwin. Buat Anis, ini adalah jodoh yang sudah ditakdirkan oleh Allah SWT.

Saya selesa mengatakan ia adalah takdir pertemuan yang sudah ditentukan Allah. Namun kematangan dan penerimaannya terhadap diri saya yang membuatkan perjalanan hubungan ini lebih mudah.

Anis akan mengulas lanjut tentang perancangan majlis perkahwinannya dalam sebuah majlis sidang media yang bakal diadakan pada 23 Mei ini.

Sumber Berita : mStar Online

26 responses to Anis Al Idrus Nikah Julai Depan

  1. eh ah eh ah says:

    elokla kawen smntara ada org nak .. skrg muka pon macam makcik2 dah .. nnt tua lg takot x laku

    19

    1
    • Pamela anderson says:

      Nape nara nak kluakan cite psl anis ni? Die bukannya retis pon, bekas2 bf yg retis. We dont need her here

      42

      0
      • Anonymous says:

        Cabut je tudung tu. Lepas tu baru pelok, ye ke idok?!!

        16

        0
      • iq says:

        helok lah jugak & more jantan dari ex2 dia yang dulu

        3

        0
        • Magda says:

          … September 17, 2012 5:22 AMLook I can right through you. I can see that you are a paid George Soros attacking racist sick Communist Muslim Obot evil traitor hick who is getting paid to post here by George Soros to ridicule efforts to get Obama to be held aclcuntaboe for the high crimes he is committing in the USA. Get off of this board you George Soros paid racist Obot Communist Muslim piece of human B.S. shit, Rikker. You are completely transparent as a paid George Soros Communist Muslim Obot Rikker!!!

          0

          0
    • menggeletis sungguh! says:

      adoiiii……… yg ni pun nak buat sidang media? wth!! nak kawen, kawen jerla. takda sapa kisah pon. kau pon nobody dlm industri ni. esok kawen, brapa inch la make up kau kan!

      20

      0
      • Anonymous says:

        kannnn..pelik aku. perasan diri femes sgt lah tu. tak dia tahu ramai org yg sdr dia wujud dlm industri seni sbb gosip cintan cintun dgn artis laki..

        2

        0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      jodoh tetap ada tapi kena tungu…tahniah anis minah jambu suka tengok muka dia soooooo jambu….! bakal laki pon hensem ..semoga bahgis…!

      1

      1
  2. Ostazah says:

    Anis oii ..engkau ni Kalau bergambar dgn jantan ,Kalau tak bergesel Mmg kau muntah2 ke?aku perati je kau ni..kau ,dgn mira Filzah bole duduk satu umah Pastu aku letup kan..imej kau tu tak selari dgn perwatakan kau..

    25

    0
  3. Anonymous says:

    aku rasa dulu artis terkenal je yg buat sidang media bagitahu nak kahwin sekarang ni yang sendu2 pun semua nak buat sidang media juga macam satu malaysia beria nak tahu.

    23

    0
  4. tweety2805 says:

    perlu kerrrr buat sidang media bagai??
    who are yusssssssss????????????
    kbai.
    #artissendu

    14

    0
  5. Anonymous says:

    bagus laa tu…bercinta selepas brnikah…balek mcm zmn atok nenek kita dulu…dprd brcinta bgai nak rak last2 putus…mmbazir je…

    0

    0
  6. Anam says:

    Retis ke dia ni ?

    3

    0
  7. haniis says:

    sape setuju muka dia macam syafiqah aina . tapi syafiqah aina lagi cantik sikit laa . hehehe

    2

    0
  8. Cantik... says:

    Die ni memang aku pernah jumpe depan-depan. Honestly tengok live memang cantik and lembut betul dia ni. Tapi tak pasti kenapa bila dalam gambar nampak tua and maybe kening tu dia lukis tinggi sangat. Well sapela aku nak komen bebanyak.. Anyway semoga berbahagia anis yang cantik.

    3

    0
  9. Anonymous says:

    gesel sn gesel sini elokla kawin tp aku x tau sapa ni

    1

    0
  10. wekkkkkkk says:

    retis ke dia no….SEMAK LAH…hanya kerna BEKAS kawan retis…dh kata SKRG RETIS…SEMAKLAH..KO

    1

    0
  11. bengang says:

    Alhamdullillah…akhirnya tbuka pintu hati ko utk bkawen..klu x asyik dgr crita ko putus cinta pastu dpt jantan lain..yg masalahnye si bella or nara plak asyik dok update citer psl ko..semak plak kteorg nk baca sbb ko bkn nye artis pon..ex2 ko yg artisnye..apa2 pon,,klu betul smoga berpanjangan la yer..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Nikahla cepat.pastu dok diam2 mengawan.

    1

    0
  13. Kikilala says:

    Nk cari sponsor la tu..nk buat besar ..takde budget..mula la buat press confrnce..dgn hrpn ade yg nk sponsor..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    apsal gosip pasal die ni sume pasal laki

    0

    0

Leave a Comment

Optional