Written by Bella | July 14th, 2017

Sah bergelar isteri kepada Mohd Rafzan minggu lalu, pelakon Anis Al-Idrus baru-baru ini ada memuat naik foto intim dimana beliau seolah-olah mahu berkucupan bersama suaminya sambil berpelukan. Netizen yang melihat foto berkenaan mengkritik aksi tersebut seharusnya tidak menjadi tatapan umum dan ia juga tidak bersesuaian dengan adat Melayu yang sopan.

Walaubagaimanapun, Anis tetap mempertahankan tindakannya itu dan menganggap apa yang beliau lakukan itu tidaklah “melampau”.

Secara peribadi, saya rasa gaya sebegitu tidak keterlaluan kerana sebelum ini pun ada selebriti lain yang memuat naik gambar jauh lebih intim berbanding apa yang saya lakukan. Bagi saya, ia perkara biasa.

Tidak salah untuk berkongsi kebahagiaan anda tetapi fikirlah juga jika foto itu sesuai ataupun tidak untuk dimuat naik di media sosial.

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Foto : lawalawala.ig

42 responses to Anis Al-Idrus Dikecam Muat Naik Foto Intim Bersama Suami

  1. minah jambu suka saahara yaakop says:

    hehe…

    0

    0
    • Jemah Al Kongo Yusof Taiyob says:

      Campak tudung kalu korang nak buat perangai mcm ni dik. Tu la pakat2 nk jadi Arab. Tudung je Arab… perangai dlm media sosial dah mcm porn star!

      3

      0
    • Anonymous says:

      Mcm cover DVD Erotic cuma nya ko x bertelanjang belum!

      8

      0
    • Anonymous says:

      Bila tudung hanya trend. Perangai x senonoh. Cabut je la kan?

      22

      0
    • Zef zaidi says:

      Haihh anis, still trying so hard utk cipta kontrovesi memandangkan nama dlm industry tak penah2 naik, sendu sesendu sendu nya!
      Kesian!

      16

      0
      • Anonymous says:

        aku ckp anis ni perasan femes kang ada yg meroyan pulak. ckp aku dengki lah. bukan dengki, tp cukup2 lah dgn org yg perasan kununnya retis tp bnyk lagi kontroversi berbanding bakat dan kualiti.

        3

        0
    • Kak blueberi pakai Burberry says:

      Dulu mase akak kawin, nk tenung mata laki masa fotoshot pon malu..sopan x akak?engko dh rupe x sabo nk terkam je..

      18

      0
    • Mat Terengganu suka nasi ayam says:

      boleh stop x jadi betina jalang ??
      sedangkan artis fav aku Angelina Jolie tgh beromen pun aku x hingin nak tengok… apatah lagi si Anis ni… berlakon cite aper minah ni .. ?? knapa x pernah tgk pun..

      8

      0
  2. minah jambu suka saahara yaakop says:

    elehhhh setakat laga2 idong ape yg nak heran kan ! bukan nye hanis kt atas katil ngan laki dia golek2 laga2 bontot ! lepas ni kalau hanis mengahilang senyap tkde berita jangan sebok2 tanye ok !!

    8

    4
  3. azreen says:

    suka dia la..laki dia…

    0

    7
    • wekkkkkkk says:

      mana leh suka dia la…mmg laki dia, tpi ckuplah skdr utk diri sndiri, tu hari gmbr kakak lofa (nabila & shanaz) .buat “video” tu, jdi dia mau tunjuk jugaklah…

      8

      0
  4. Mat Sahdo says:

    Mentang2 dah halal bukan main kuat nsl bertenyeh mulut. Dah macam kemaruk. Malu kat pak mertua la wei!

    8

    0
  5. Pelik Haku says:

    Dah la muka ko tua. Oh lupa, dia ni bekas Sharnaaz kan? Nak lawan video Nabila dakap Sharnaaz atas sofa ler tu.

    12

    0
  6. nana says:

    x sesuai nak expose gambar camni kat public..nara delete je gambar ni

    16

    0
  7. anas says:

    xssuai la sb dia kn pgacara tv al hijrah..pe gune suh org ke arah kebaikn sdgkn diri sndri pon xleh pikir mne elok x elok..ptut la rmi bdk mude xnk dgr nasiht da klu yg bg nasiht pon 2×5 …hijrah sgt

    26

    0
  8. tereetttt.... says:

    xtau nk ckp pe yg pasti pompuan ni mmg over….

    3

    0
  9. anon says:

    abg keraih peliaq tak tahan malam pertama dah…lol

    4

    0
  10. Anonymous says:

    lg setahun dua gambar pakai spec hitam sambil tertunduk sopan…

    8

    0
    • couple sendu says:

      macam erra fazira.. wedding of the year la konon.. sponsor berebut nak taja juta-juta..
      beberapa tahun kemudian, pakai tudung, pakai cermin mata hitam.. jalan tertunduk sopan ke mahkamah syariah hadap cerita nak bercerai dengan laki dia si yusry.. toink toink toink.. perkahwinan yang sendu..

      2

      0
  11. Anonymous says:

    Poyolah pompuan sendu ni

    2

    0
  12. Piz says:

    Mmg lah dah halal, tapi tak praktiskan budaya ketimuran la. Gadis melayu gadis timur kan terkenal dengan sikap sopan santun jaga adab dan pemalu

    4

    0
  13. Anonymous says:

    Agama artis melayu nie pelik sikit.bertudung promosi telanjang.astro pun pengalak artis2 nie berkemaruk celah kangkang.dah kawin tak perlu buat rancangan romantis peluk dukung bagai.dah macam babun.Babun pun ada malu.

    8

    0
  14. pembaca says:

    kenapa muka suaminya macam stress

    0

    0
    • baka asia sendu says:

      suaminya tak confident.. muka macam brad pitt baru boleh bangga nak show off peluk cium public.. ni muka baka asia rambut hitam, mata hitam, muka kuning sekalipun, warna batang zakar dan buah zakar pun memang kegelap-gelapan.. tak selera nak tengok lama-lama.. lainlah baka caucasian barula rare.. so manusia baka asia dan afrika sekalian sedarlah diri, takyah show off body tu.. make sure sentiasa pakai baju untuk sedap mata orang lain memandang..

      2

      0
  15. Sara says:

    nak amek gmbr mcm ni boleh, tp tak perlu upload tunjuk kat org. simpan utk kenangan sesama sendiri sudah la.

    5

    0
  16. kak mah kebabom says:

    Hakak kesian tgk muka laki tu ..mcm tk selesa dik hoiiii…yg awak tu mmg nmpk mcm dah pro sesgt…

    5

    0
  17. Kak Kiah says:

    Agak kurang bijak kat sini wahai pengantin baru. Memang dah halal daripada segi ikatan tapi halal bukan bererti sesuai untuk tontonan umum. Sama la konsep macam gaji kita jugak. Halal tu halal sebab tidak datang dari sumber yang haram (setakat yang kita ketahui) tapi halal belum bererti gaji tu berkat. Renungkan. Peringatan untuk diri sendiri juga.

    7

    0
  18. Anonymous says:

    Geli. Tak nampak sweet langsung. Mesti yg pompuan terkam yg laki

    2

    0
    • feminis terus berjuang says:

      ini yang feminis nak perjuangkan.. buat seks ikut rentak perempuan.. biar perempuan yang control rentak kesedapan berhubungan intim.. lelaki pasrah saja submissive.. wah gitu.. lelaki mesti paham apa yang perempuan nak.. feminist rules!!

      2

      1
  19. Anonymous says:

    Orang barat pun dah tak buat dah aihh mcm ni, kalau depa buat pun tak pa aihh kita orang melayu jangan lah semua tak elok orang barat sikit sikit orang barat, awat orang kita baguih sangat ka? Nak Tanya sikit?? La ni pun berlambak wanita pakai saja hijab Tapi Astafirulallahalazzim. Menghisap sisha dan menghisap rokok lebih pada jantan. Tengok dulu orang orang kita Nama pun Islam Nama pun melayu Tapi melayu haprak. Bedak pun setinggi gunung makeup pun setebal Salji di Paris.

    0

    0
    • caucasian tetap number one says:

      orang melayu tak sedar diri.. pungkuk hitam.. ada hati nak buat perangai tak senonoh.. orang barat biarlah, diorang pungkuk putih melepak gitu.. diorang baka caucasian memang makhluk rare pilihan tuhan.. itu sebab semua baka caucasian dijadikan hensem dan cantik semula jadi.. orang asia pulak gigih warnakan rambut, pakai contact lens, tempek bedak bagai semata-mata nak muka sebijik kononnya macam caucasian.. caucasian gelak je tengok gelagat korang baka asia wooii…

      2

      0
  20. Fidot says:

    Pic tu x salah jika utk simpanan peribadi, tp pasal pempuan ni pendek akal dia ltk plak utk tontonan umum acah2 sweet. Please la, dia ni glemer pun x asyik2 kontroversi benda bodoh. Attention seeker sungguh.

    2

    0
  21. Anonymous says:

    sdgkan yg tak bertudung pun kena kecam, inikan pulak dia yg bertudung dan pengacara program islamik.. aku tak tau part mana dia kata besa ja gmbr tu utk org yg bertudung spt dia tu. seblm kwin pun dah gatal sgt rupanya. nak show dah ada laki lah tu.

    1

    0
  22. Anonymous says:

    dia nk challenge sweet sama bekas dia c shanaz tu, mau tak stress tgk nabila bergayut d perut shanaz, tak lama lg c perempuan islamik ni akn tunjuk jgk aksi bergayut dia, gigih …. pakai sneakers sbb laki pendek, sgttttttttttt

    1

    0
  23. sp anis idrus says:

    eley..
    dh kawen acah hipster..dgn sneakers dia..
    habes tu kalo dh halal boleh post gmbr mlm pertama kat ig ke?tp pakai tudung atas tutup bwh bkk la..
    nk nmpk islamik + ala2 barat gitchew..
    then buat statement x melampau, x ketrlaluan pon..biase jerrrr~
    org laen lg intim..
    org laen bodoh lantak ke diorg la..ni nk tnye ko bijak ke bodoh??
    acah pornstar..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    pendosa2 yg lbh terok adalah tukang komen yg mulut jahat.

    0

    0

Leave a Comment

Optional