Written by AbangNara | January 9th, 2011

anak luar nikah watie elite

Sesiapa yang tengok Melodi tadi semestinya akan tersentap dengan kisah seorang budak bernama Angelina yang mencari ibunya. Kisahnya si anak diserahkan kepada orang lain sehari selepas kelahirannya. Persoalannya siapa sebenarnya ibu Angelina? Kesian kat si Angelina yang tercari-cari siapakah ibunya.

Apa pun kepada ibu Angelina, kami harap dan doakan untuk anda kembali bersama anak anda. Anak-anak perlukan kasih sayang seorang ibu. Kisah silam lupakan. Yang penting ambil pengajaran daripada kesilapan dahulu dan tebus segala kesilapan itu sekarang. Tak gitu?

Apa pun kita tunggu penjelasan dari pihak yang merasakan dirinya terbabit.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

192 responses to Angelina Anak Siapa?

  1. hazwan says:

    anak halal ke harommm ni??

    0
    0
    • Toblerone says:

      dah bdk 2 ngaku dia anak luar nikah.. mestilah harammm.. Allahualam…

      0
      0
      • ape2 pon kite xleh main tuduh je..kena tunggu penjelasan drp Watie pulak..barulah adil nak buat penilaian..skrg ni kite kena bersangka baik dulu…itu lbh afdhal..pergh mcm ustaz lak aku

        0
        0
        • aku pun nak komen says:

          watie ker??mak sedara aku pun cakap cam gambar wati jer yg blurr tu..tp cakap mak sedara aku bukan bleh caya sgt pun…

          WATIE KER??

          0
          0
        • mia says:

          ak pun rasa cam watie je

          0
          0
        • mama rock says:

          ermmm, ye ke watie?? angel tu tak kisa la anak apa yg kisahnya tu maknya.. angle tu ckp tdi bpk dia ada gak tgok2 n bagi nafka.. kn? c mak lak buat apa? apa2 pun wahai mak kpada angelina.. ko yg buat ko trima la dia.. anak tu..

          0
          0
        • MuJE says:

          takpe, tunggu abang nara hapdate nanti.. panas2

          0
          0
        • mis annaliz says:

          husband aku kata pun macam muka watie…

          0
          0
        • abcde says:

          ank watie ke??? aku plak tgk gmbr yg d blur tu mcm org lain..entahlah x berani nk tuduh2..tunggu jelah nt kebenaran akan terbukti

          0
          0
        • zaia says:

          aduh,x tau cite arr x smpt tengok melodi.tp aku masi trtanya2, kenapa mesti hal macam ni nk bgtau melodi..budak tu dah tanye watie tu ke sebelum kecoh kt melodi nie..aku rasa buat macam ni lagi mengaibkan kedua2 belah pihak..tp kalau betul watie tu tkde perasaan buat tak peduli ape yg budak tu tnye,tk pedulikan perasaan anak yg teringin sgt nak jumpa mak kandung,tk tau nk ckp la kan,maybe budak tu terasa hati sgt..tp sepatutnye perkara camni tk payah la nak kecoh,ambik masa untuk kedua2nye bertemu dn brbincang,budak tu pun baru je tau psl nie kn.

          0
          0
        • silentgirl says:

          haah..aku rase watie…sbb die ade sebut kumpulan ‘e’..pastu tetttttt….pastu gbr yg die blurkan tu cm da leh teka sape..

          0
          0
        • Lipstick Hijau says:

          mg watie ar…..tgk kat melodi smlm…. melodi x nak gtau tp yg last2 tu ada lak nama watie….”anak watie?” mcm ne hah tajuk tu….

          0
          0
        • aku laa says:

          dah kompem watie… kuar dah gambo yg di blurr tu secara nyata dan terang…

          0
          0
        • Toblerone says:

          a’ah kita tunggu jer lah.. slagi tak mengaku kita tak leh tuduh2.. kalo pn btol tp dia tak nak ngaku, itu urusan dia dgn ALLAH swt.. y pntg kita tak jadi mcm 2.. Jauhkan Bala..

          0
          0
        • zai says:

          ye ker wati?dr mane awk tau?tp gmbr dia tnjuk td pun, mmg seakan2 wati kan..hmm..klu dia, mmg tk habis2 la wat kntroversi.

          0
          0
        • amy lara says:

          tgk x mase last montaj melodi tu… yg kuar nama2 n tajuk2 crite sensasi ngn nama wartawan.. kt situ kuar tajuk.. anak watie… kn dh kantoi… ape la melodi nih.. diorg blurkn gambar watie tp tajuk cite letak “anak watie” huhuhu

          0
          0
        • dak good says:

          mmg watie elite pon!!!!! hahahaa

          0
          0
        • afie says:

          aku pun kata watie elite..papun kita tgk la t..

          0
          0
        • Kasih says:

          dh dikreditkan tajuk citer tu ‘Anak Watie’ kt hujung program… even gmbr yg blur tu pon cam watie gak kn.. papepun tgg penjelasan pd kisah ni nnt…

          0
          0
      • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

        dengar kata anak watie elite betoi ker??????

        0
        0
      • bad says:

        dey ko sape nk haram-haram kan anak org? kalo anak luar nikah. title nye ‘anak luar nikah’ bkn anak haram. bukan anak tu yg bersalah patut mak bapak die yg btanggungjawab. cube kalo ko jd anak tu org ckap ko anak haram? ko bahagia dgn org panggil ko mcm tu?

        0
        0
        • good says:

          patutnyer..mak yg dpt title tuh’mak haram’. isk..isk…xbaik..xbaik

          0
          0
        • insan x sempurna says:

          btul… ank 2 x brslah.dya cma nk hak dya je.. 2 bad mother,,ckop2 dgn 2 kali mlkukan (berzina/lpas tngjwb)kslhan,kmbli lah ke pngkal jln.

          0
          0
      • hanie says:

        anak yg lahir semua suci..persepsi melayu kita ni yg tak berubah…apahal nak nak jatuh hukum kat anak tuh? kerja yg tak elok ni semua salah mak bapak…salah betina ngan jantan yg tak bertaubat..dan salah kepada mak bapak yg membiarkan anak berzina…banyak aja kawan aku yg konon dititlekan haram tuh kat menara gading..elok aja…kalo org yg membela mereka tu elok laku

        0
        0
    • cikgu says:

      tak kisahle anak halal ke atau sebaliknya.. tapi payah2 ngandung pahtu taknak terima.. jangan buat lagi kesalahan yg dah lalu. balik pangkal jalan.. silap2 anak tu yang tolong kita bila kita dah mati nanti..

      0
      0
    • natalisa says:

      xde anak yg HARAM…. cume kerja mak bapak dia yg haram…jgn jatuh kan tanda HARAM pada anak tu… dia pun x nak gelaran tu

      0
      0
      • natalisa says:

        xkisah la anak sape pun…yg menyedihkan hati tu bila sms yg angelina tu dpt dr mak dia “ko jgn nak membesarkan lagi perkara ni.. aku ni artis ni jelah jln aku cr makan” dia cari makan tuk dunia jew… akhirat dia x ingat… bila2 masa jew tuham boleh cabut nyawa dia… dah buat kerja x nak tanggung jawab.. sampai mane dunia artis ko boleh bawak ko???… sikit hari lagi kedut pun datang… aku harap dan berdoa semoga budak angelina ni jd manusia yg berguna…masa tu jgn ko mengaku dia anak ko… angelina berani tampil cume ingin kan kebenaran..dia nak cr asal usul dia..

        0
        0
    • A.N.Jell says:

      Angelina??? apasaL nama kristan??? tak kesah lar halal ke haram… bdk2 tak bersalah… yg bersalah mak bapak nyer….. tp npe letak nama angelina??? adehhh~

      0
      0
    • mira says:

      kalo nak luar nikah sekali pn… anak tu xharam… yg haram tu mak bapak diaorg.. dak tu xdosa, knp kene ckp anak tu anak haram… kesian dak xberdosa tu… xdi pinta lahir begitu

      0
      0
      • lulu says:

        kena ckp angelina ank kepada ibu haram…baru betoi..ank tu tak haram..mak bapak yg uat kije haram…

        0
        0
    • mia says:

      hello…be a little sensitivelah.

      0
      0
    • Lipstick Hijau says:

      http://3.bp.blogspot.com/_mPzwP9d6ZzM/STFx5KnnXQI/AAAAAAAAAi8/L-QGEdGfzzM/s320/watie.jpg

      ne la gmbr yg di”blur”kan tu…..hahaha..kantoi…

      0
      0
    • milix says:

      yeke..xtgk ..tp kesian tol budak tu…mak bapak dia aku x kisah..yg teraib budak tu la……kesian dia kecik g..sapela yg suh dia g kat melodi tu…akai ada xmaupakaika….klu yepun nk sedarkan mak dia…xbaek aibkan budak tu cenggitu..budak stkat pe la yg dia leh pkkan…dorg xpk ke pe jd nnti time tgh budak tu mmbesar org dok perli2 dia klu dorg kenal..budak emosi xkuat g…pedaaa…

      0
      0
  2. mama crewet says:

    x kisah la ms silam dia dl,
    kesian dak tu nk ksh syg ibunya
    sapa yg x buat silap kan..
    tp ambik la pengajaran dr kesilapan tu

    0
    0
  3. dart says:

    yg pntg penyesalan plus keinsafan…buang yg keruh amek yg jernih…

    0
    0
  4. propa says:

    huh mmg muka mcm watie sijibik

    0
    0
  5. petra_dubies says:

    mcm2 tul idup artis skarang ni

    0
    0
  6. air yang tenang says:

    ksiannyer bdk tu…btul ker anak watie??

    0
    0
  7. miya says:

    ish ish,,maybe dosa yang lalu,,moga Allah ampunkan dosa2 kita..

    0
    0
  8. chentek says:

    apekah?

    0
    0
  9. kechik says:

    bia betik!! isk3…

    0
    0
  10. natts says:

    kita tunggu apa komen dari pihak sana.. ermmmm

    0
    0
  11. jue says:

    gempak nie.. kesian la kat budak.. ape salahnya jenguk anak tu.. sedey la..

    0
    0
  12. KAK RATU says:

    alahai..kesian budak tu…

    0
    0
  13. Tiffany says:

    budak tu tak bersalah. dia pun kalau boleh mintak, dia lagi taknak dilahirkan sebagai anak luar nikah. tp sekurang2nya bila dia dah besar camtu, beri la kasih sayang kat dia.

    mcm kata michelle tadi, kalau taknak identiti terdedah, cari la budak tu. macam2 hal la dunia ni.

    0
    0
    • zaia says:

      mak budak tu lgsung tkde bg nafkah atau jenguk2 budak tu ke?biar betul..tak kan tkde lnsung rs sayang?anak kandung beb,mesti ade..klau betul la watie,dia tk ngaku psl dia artis,takut org dpt hidu kesilapan silam dia..
      tp berani buat berani tanggung la..kalau tknak bela,sekurang2nye dia patut jalankan tanggungjwb dia,bg nafkah,bg ksh syg,skali sekala jmpe luangkan masa sbgi sorang ibu wlaupun secara senyap2 je,tnye masalah budak wlaupun hnya melalui sms..susa nk jmpe takut wartawan dpt tau,sms atau call budak tu pun dh dikira amek berat jgk la kan.. ni mesti sbb dia takut budak tu pulak yg kecoh gitau kt org yg mak dia Watie Elite.

      klau nk senang,quit je la dr dunia hiburan ni,tkde org nk ambik tau kecoh psl hl peribadi dia,dia boleh jaga budak tu dn anak2 yg lain dgn senang hati..tp satu je la yg bagusnye,dia tkde la nak gugurkan ke,nk buang kt semak ke,dia lahirkan kan jugak budak tu walaupun dia tu artis yg peminat pasti nk tau hal peribadi dia.

      0
      0
  14. Miss_hujaN says:

    Hot story nehh..

    0
    0
  15. miss annur says:

    bdk tu x bersalah.. yg bersalah ibu dan bapanya d masa silam.. sian die..

    0
    0
  16. 1st says:

    ;-)

    0
    0
  17. JeJAI says:

    uihh..hati hati bro..hangat

    0
    0
  18. Lynn says:

    ada gambar dia x?

    0
    0
  19. awat tak dak gambar?

    0
    0
  20. cikgu says:

    pas mana gambar tadi… he he he ada orang dah tlpn Nara ke suruh delete gambar tu…

    0
    0
  21. ayie says:

    bukan dulu dia ada ank nama adam yg meninggal jatuh kondo ke.

    0
    0
  22. sayonara says:

    aiikk da bertukar gamba….td gamba watie????

    0
    0
  23. lisa says:

    Fikir logiklah ..ada ke orang yang sanggup mengaku dia anak luar nikah.. i believe she’s telling the truth..tak kan dia nak mengada-adakan cerita kalau nak glamour..betul tak/?

    0
    0
  24. miranda kerr says:

    mula2 ingat zila bakarin… tp hubby aku ckp muka cam watie elite.. tahla wallahualam… cian gak budak tu…

    0
    0
  25. CILI PADI says:

    YG DAGU SERUPA DAGU FIRAUN TU…
    SIAPA LAGI KALO BUKAN SI WATIE LIAR TUU..

    WALAUPUN GAMBAR DI BLUR KAN…
    DAGU YG BENGKOK TU TETAP SENANG DI KENALI… :D

    0
    0
  26. fiza says:

    watie la…sah2 t pic dia…lg pn pic laki yg kate couple dgn dia bukan ke zack…

    0
    0
  27. shareen says:

    cian bdk tu..naper skrg bru brani kluar…betul ker wati?xbaik tuduh2x…kalu betul ank dia ..makna nyer wati tu dh tua la..dh ader ank dara….

    0
    0
    • tXo(the X one) says:

      dier middle age…nak msk 35 thn..

      gosip org kate start mase umur 20(1996)…

      approxiamtely 13-15thn anak trsebut skang…

      wallahualam…tgu jela update

      0
      0
  28. mL says:

    hurm..memang last sekali penghujung rancangan ada tagline “anak watie?”

    masa awal2 je rhsia..msa last2 xrahsia pulak
    tp hanya Allah dan mereka yg terlibat je sahaja tahu cerita sebenar..
    tak berani nak komen byk2..takut jd fitnah..

    0
    0
  29. moga2 angelina dikasihi allah. kesian dia

    0
    0
  30. susuziana says:

    rasa mcm Eja dlm photo tu

    0
    0
  31. akira says:

    cian die..nape la artis 2 x 3ma die??…bkn salah die pn lahir luar nikah huhuhu…tp tol ke watie????
    ..x baiks 2duh melulu..wait n c jer laa

    0
    0
  32. ezri says:

    memng watie pun..cuber korang search kat google image…watie elite…kuar ar pic yg melodi paparkan tadi..harap aper yg berlaku..dpt selesaikan dengan cara yg baik..tak kemana bergaduh..darah daging sendiri jugak..so terima lah anugerah allah itu dengan hati yg terbuka dan redha kepadanya….xpyh nak malu..benda dah lepas…ok..

    0
    0
    • hanie says:

      bila tgk kes wati ni bt aku teringat akan kes kuala kubu yang budak mati sepak macam bola..pemandu teksi yg bersedudukan dgn 1 perempuan..then bt anak macam hamba abdi…sepak sampai mati..dah mati pun dok belasah dalam teksi tuh..siapa yg bersalah..bagi aku mak..mak dan mak…sapa suh pilih laki jahat…pas tuh mak dia bt2 sedih bt2 pengsan..bukan mak nyer tak tahu sebelum ni anak ko salu kena bantai….org laki mmg salu lupa apa yg dia dah bt..tapi mak yg mengandung tuh..tader ker naluri mak? mak..mak…kalo aku jd angelina, aku akan buktikan pada mak aku yg x bertanggungjawab tu,,,,satu hari pasti dia akan malu dgn ko angelina..ko belajar jer la rajin2….jgn ko ikut perangai mak ko sudah…ko pun patut syukur ada lagi keluarga yg nak menumpangkan kasih…target jer la utk study..

      0
      0
  33. Jena Jen says:

    bapak nye shazie sam ke? Dulu sam n wati kapel paling popular. Akhrnye sam kne tangkap sb dadah dgn abg nye yg encem putih tuh. Elok sam bt announcement kasi tau hal sbnarnyer khenn!

    0
    0
    • MJ says:

      weyyy beragak sikit la nak share gosip. bukan SHAHEIZY SAM la.. tp abg die, SAMZY FUZETTE yg kne tangkap psl dadah

      kalo bapak budak ni pelakon, mesti budak ni cakap kot. xde pon cakap

      0
      0
    • zaia says:

      hahaha..terkezut aku..satu2 cerite lama diungkit kembali..benda dh lepas,dah2 la woi nk sebarkan aib org..harap masing2 dpt memperbaiki diri..

      0
      0
      • Nonanina says:

        aku x stuju lah melodi siarkan kisah tu.. walaupun betol, sepatutnya melodi pegi je lah jumpa si ibu tadi personally … ni 1 malaya dah tau citer yg mengaibkan… apa hidden agenda? bayangkan lah kalu salah sorang krew melodi tu ada adik @ keluarga yg lain mcm tuh, amacam rasa?? (Pandai lak tutup rapat2 citer tuh@#!!)….

        0
        0
  34. Pancha Delima says:

    ingat x dlu ada bdk mati jatuh apartment..rupanya anak watie..dia smbunyikan yg dia ada ank…then skrg kuar plak citer anak pompuan 15 taun dia..baper rmai ank dia ada?yg pastinya dia ada sorg ank ng suami org pastu kna tggal ng suami org tu..per2 la watie ni ek..astagfirullah…

    0
    0
    • nm says:

      tula sedih kan time tu kat arwah anak dia…

      yg lg geram tu, brape hari lepas anak die tu meninggal, watye boleh selamba terkinja2 atas pentas time show.. show tu untuk artis2 naungan kru..kat genting x silap..pastu watye bg alasan DAH ADE DLM JADUAL.

      alasan je padahal mcm la org lain x kan faham situasi ko kalo ko explain ko bkabung..kalo ko xde pun, show tu x terjejas.. seee-tuuu-pid enough

      0
      0
  35. sam says:

    cili padi ko ni klau nk komen pn jgn smpai srupakn dia mcm firaun,kt x tau lg 2 ank spa,jgn men tduh2.

    0
    0
    • CILI PADI says:

      @ SAM: SAYA RASA AWAK NI DAH SALAH FAHAM..
      MAKSUD SAYA DAGU FIR’AUN TU BUKAN PERANGAI DIA MCM FIR’AUN.. TAPI DAGU DIA YG DIA BUAT DGN CARA CUCUK MENYUCUK TU DAH SERUPA MACAM DAGU FIR’AUN……. :(
      Dagu makin panjang & melekok ler…

      SAYA KATA PASAL PERANGAI DAN DAGU DIA.

      DARI ZAMAN DIA ANAK DARA SAMPAI KE STATUS MAK DARA.. TAK ABIS2 DGN CERITA YG BERMASALAH..

      0
      0
  36. wewit says:

    atoi!sian dak 2..ape nasib dye,….dye bkn nk ape2 pon.cm nk mak dye je…bkn dye nk duet pon….kla dye nk duet..bgus dye ckp je mak dye sape.ngk gmbr mcm watie elite….. tpi tk au la….ehm…anak 2 nk mak dye je….bkn nk ape….ni bru btol KES BUANG ANAK berleluasa…slh ekh nk rse kaseh syg ,mak sendiri????kal btol dye nk duet an.bgus dye ngalku dye anak menteri2!kan sng.dpt duet..ni dye just nk mak dye je….ape la manusia…yg nk anak tk dpt..yg da ade ank buang mcm smapah!manusia!dala kasi anak 2 title anak luar nikah malu la sikit dgn TUHAN….sian budak tk dose 2.

    0
    0
  37. Jena Jen says:

    ank petama campak lm tong sampah. ank ke2 campak atas bangunan. ank ke3 je bela sb dh matang pikiran. Weh! MJ oi mmg sam dn fuzet pnh kne tangkap sal dadah. siap ludah reporter lg mase tuh! Skg sam dh ok.

    0
    0
    • CILI PADI says:

      TAK SILAP SAYA BUKAN DIA TAPI BABY RES2 YG KENA TANGKAP DGN ABGNYA SAM.

      0
      0
    • botax says:

      wei jena, yg kena tangkap dgn dadah tu SAMZY & JEFF A TO Z.. tp bukan dlm masa yg sama. kang timbul fitnah pulak.

      0
      0
    • Kasih says:

      jena.. masa kes dadah tu i yg cover kes tu… bkn SHAHEIZY SAM tp abg die si SAMZY FUZETTE bersama2 Jeff A to Z & Baby Restu…. jgn salah bg info, nnt jd fitnah lak…

      0
      0
  38. AIda says:

    sah anak watie

    0
    0
  39. annagurl says:

    tgk tadi dari gaya gmbr mcm watie..

    0
    0
  40. sue says:

    budak tu harus bersyukur..x kene buang dalam tong sampah…at least mak dia..ada juga hati perut untuk biar dia terus bernafas d muka bumi ni.,.apa motif dia mengaibkan ibunya sendiri….

    0
    0
    • urgh says:

      baik mati dr hidup membawa gelaran anak luar nikah….kalau saya tolong buang saya dlm tong sampah ya…cepat sikit masuk syurga….

      0
      0
      • kunangkunang says:

        so bagi kau tak salah lah orang bunuh anak? sebab tolong anak cepat masuk syurga? nak tulis pon pk la dulu. maen tulis je. pape tah.

        0
        0
      • black caiman says:

        Kalau mati time baby pn cian gak, baby yg lahir dari hasil nikah dapat pohon yg bg susu tp baby yg lahir hasil zina (rela/paksarela) menangis sorg2 kat syurga

        Bila lahir kat dunia, membesar, dan smpai masa mak bapak meninggal tak berhak dapat harta pusaka,

        Fikir2lah sebelum nak buat anak, bila dah jadi mcm ni sapa nk tggung?

        0
        0
  41. neeha says:

    biar la bdk tu bkn bwh jgaan watie, klu x nt msti hancur klu dh terdedah dgn environment hidup watie yg mcm tu.. cuma bertanggungjawabla sebagai ibukandung.. atleast jenguk2la anak tu… mgkin ada hikmah watie x bela dia, klu x, mmg rosaklh anak tu… biar org yg btl2 bertanggungjawap yg didik & asuh dia..

    0
    0
  42. awanist says:

    kan budak tu ade ckp jugak time die nak buat show ke ape time mengandung die pkai baju gelap2..pastu die tersebut perkataan show dgn elite tadi…tapi x dgr sangat..dgar lit je tadi..

    0
    0
  43. doktor ikan says:

    kesian bdk nie…anak wati…

    0
    0
    • KAK TIMAH CINTHA says:

      Setidaknya… anak itu tidak dibuang …. sekarang kita blame mak dia…….. si bapanya mana….. itu jantan punca…… tau buat anak tapi tak bertanggungjawab…… akak simpati …. dengan ….maknya itu… kerana akak rasa dia …. ni ada konspirasi kan dia nak kawin biarlah dia nak kawin daripada dia duk lagu ni….. …. lepas ni maknya stop le…. n bertaubat…. yang kita ni mengata orang mcm wartawan tu … Dosa kena minta maaf kat orang yang kita kata tau…… ingat! ingat

      TOLONG INGATKAN AKU……ANACONDA !!!

      0
      0
      • kuntom says:

        ni mesti tak faham dgn statement angelina semalam ni.Kak Timah Chinta,angelina ni kan dah kasi tau bapa,lepas mak kandung die tinggal kan dier,bapa kandung dier yg bertanggungjawab kat dier…Dia gak ada mentioned bapak kandung dier ada gak bagi nafkah pada dier..tapi mak kandung dier, langsung tak pernah…that y lah dier terasa…

        0
        0
        • KAK TIMAH CINTHA says:

          SORRY LE … KAK TIMAH KAN KEJE… KAK TIMAH ADA ANAK YANG HARUS KAK TIMAH BERIKAN MAKAN… kak timah ni ibu tunggal mcm nak budak tu…. tapi kak timah keje housekeeping je… tak sampai le keje GRO… oppsss…

          ahad pun kak timah keje…… hari khamis baru off….

          0
          0
        • kuntom says:

          bgus3x kak timah…keje halal…tak perlu humble…lagi baek dari uat keje haram…yg pnting anak2 kita jaga baek2…

          0
          0
  44. fifi says:

    aku pun rase cam watie elite..masa die taye anak die tau x mak die tengah bercinta dengan tuttt gambar zul tu dikaburkan…

    0
    0
  45. eyna says:

    aku pn rse cm watie la..btl la 2

    0
    0
  46. aku-suka-paranormal says:

    aku search kt google nama watie,kluar gamba yg melodi blur tu..yg gamba toleh ke tepi..

    0
    0
  47. MakTom says:

    memang watie pun…. kalau korang prasan di akhir credit melodi tu diaorang silap…. dorang konon2 nak rahsia tapi kat credit tu ada tulis tajuk segmen “ANAK WATIE” … mak tom gelakkan aje…. mak tom dah tahu cerita ni dah lama uols!

    0
    0
  48. hak hak says:

    aku pun tgk mcm gambar watie. tp pic pun blur, tak berani la nak kata ape. orang kalo dah berak tepi jalan, mane nak ngaku. camtu la watie. kalau kuar cite dia kat paper mesti cite yg kotor & busuk. Malu ade artis mcm tu.

    0
    0
  49. terbaik dari ladang says:

    sumber boleh dipercayai bgtau watie elite. sesungguhye tiada manusia yg tidak pernah mlakukan kesalahan dan tiada anak yg ingin dilahirkan dgn berstatuskan “anak luar nikah”. Allah maha pengampun lagi maha mengasihi…. Amin….

    0
    0
  50. sad syamada says:

    ape2 pun biar lah endingnya cantikkk.supaya mamanya mgaku itu anaknya.kesian ke budak tu….

    0
    0
  51. prihatin girl says:

    saya yg sebaya ngan angel pun da sedih klu mama marah2 ini kan plak mak x ngaku anak.hisk hisk.kesian sungguh……^_^

    0
    0
  52. kiko says:

    i rase w***e E***e (ala2 mcm melodi ler jgk….nk citer,nk bgthu org..tp nk tut….tut..tut…..plk…geram kdg2). tp mmg rase mcm w***e tu ler….sb tgk pic blur tu dagu pjg mcm dia….

    0
    0
  53. KAK TIMAH CINTHA says:

    kalau ya pun dia…. jangan kita dok cerita itu ini… biarlah …. dia selesaikan… yang wartawan kafir TV3 suku si Michelle Vee… tu sibuk sgt apahal….. le duk buka aib orang….. nanti jadi mcm karam singh baru tau… ntahlah …. tv3 suku sekarang tak mcm dulu…. melodi ni pulak last tulis kata anak WATIE….. kalau anak dia yang korang sibuk apahal… kesian budak tu sape yang suruh dia cakap sebegitu rupa anak tutttt…. apa le kesian dia … dan keluarga angkat dia….. dia yang akan menjalani kehidupan yang mendatang……. malaysiaku….. gemilang ni … dengar kawin 4 bulan dah beranak … .yang kakak bertahun tak beranak…. pun ada…… jangan nanti ditimpa bencana sudah!!!. betul tak fasha psiko!!!…. ha! ha!…..

    0
    0
    • nooriesz says:

      mslhnyer KAK TIMAH CHINTA,
      bdk ANGELINA tu yg call MELODI sendiri..
      si MICHELLE pun ape lg mengeletek la nk jumpe bdk tuh…
      x psl2 terbukak aib org….!!

      0
      0
      • KAK TIMAH CINTHA says:

        ALAHAI… akak tak tgk melodi tadi…. akak kerja hari ni… biasalah akak ni housekeeping aje….. tak sempat tgk…… ya ke…. akak tau ni akak baca mygossip tu siap ada gambar…. akak tersentap…

        itulah akak memang tak gemar le… yang buka aib ni… ntahlah……

        masalahnya budak tu … telefon melodi mana dia dapat nombornya…???

        yang si Michelle tu …. sibuk sgt apa kes?

        dia pun ntah apa-apa?

        nantia suatu masa aib dia pulak terbuka luas… baru tau…..

        0
        0
        • lala says:

          kak timah chinta nie xbaik taw doakan org cam tuh,dah koje dia ofcoz lah kena carik bahan adoi dunia wartawan mmng begitu

          0
          0
        • kuntom says:

          Selalu nya manusia ni,klu org “tegur” cara baik,buat tak reti jer…Angelina ni mungkin dah lama bersabar…kita pon tak berada di tempat dier,kita tak tahu kat dlm tu,mcm mana dier rasa…Dier mencari kebenaran,dan ingin kan hak dier sbgai seorang anak…Klu korang kat luar sana punyai ibu kandung tapi tak dapat kasih sayang dier,apa korang rasa…???Padahal si Angelina ni bukan nya yatim piatu…Mak Bapak idup lagi…Mungkin ini adalah jalan terakhir nak sdarkan ibu kandung dier supaya ada rasa bertanggungjawab,klu tak banyak pon sedikit….

          0
          0
        • KAK TIMAH CINTHA says:

          lala….. kak timah sentap sgt… dengan wartawan TV3 suku ni…. suka cerita mengarut aje… nak salah kan diorang pun mungkin bos besar diorang kot……. yang minta buat mcm tu….. mmmph betul gak lala

          entahlah… kak timah…. nasihat aje kat si michelle tu…jaga skit…. perangai dia pun bukan baik sgt……..

          ada hati nak berboyfriend kan orang islam…. menyampah…….

          0
          0
        • Kasih says:

          kak timah, teringin ke nk jd wartawan? supaya dpt rasa cm ner payah dan susahnya nk jd seorg wartawan…

          xyah lah nk sentap2 gan michelle tu sbb tu dh tugas dia.. lg pun citer ni bknpihak wartawan yg pi korek tp sumber berita yg dtg bergolek sndr..

          kita bkn nk aib kn sesapa, just sbg saudara sesama Islam, kita nk bantu.. agar yg keruh jd jernih dan yg salah dpt kita btl kn… moga apa yg jd pd watie bole dijdkn iktibar tuk kita smua :)

          0
          0
        • lovely says:

          skrg ni saya rasa kak timah cinta yg saiko. kak timah cinta housekeeping apa tau pasal kerja2 wartawan ni. Tak tau senyap jgn bnyk ngomel.
          Wati tu org islam bukan kafir dah tentulah kita nk tolong anak tk besalah tu & perbetulkn kesilapan watie. Bukan nk aibkn sapa2.
          Kak timah chinta wat je la kerja housekeeping tu. tk yah campur urusan wartawan. duk diam2……..

          0
          0
        • kuntom says:

          kekadang kita tak sedar peranan wartawan ni besar impak dlm kehidupan kita sejagat…Memang ada pro dan kontra dier…Klu kita fikir dari sudut negetif memang mcm2 yg akan terbit…Kes waty ni jadi tatapan umur bcoz dia public figure…kat luar tu memang bersepah manusia yg mcm dia,malah ada yg lebih lagi…Tapi kita sebagai masyarakat ambil pedoman dari kes sebegini…Yg ada anak2 tu kita jaga dan didik baik2….

          0
          0
  54. eternityroses says:

    rasanya mmg watie kot?kalau perasan..time melodi nak habis tuh..kan de tunjuk sape wartwan tok cerita2 yg ada dlm melodi tuh..sekali kuar anak watie?mungkin la kot..

    0
    0
  55. Hairun says:

    Seandainya benar Watie yang dimaksudkan, cepat-cepatlah bertaubat, rezeki Allah yang tentukan bukan berlakon je cara boleh cari mkn “spt dlm SMSnya” kpd anak. Biar sebesar mana kesalahan, pintu taubat masih terbuka.

    0
    0
  56. dotdot says:

    nampak cm wati kan..obvious gile

    0
    0
  57. serai wangi says:

    dlm forum cari..bis didedahkn segala2nya…
    profile angelina..status dia…pic dia….haisyh…sah ank watie..dik angel..blajar rerajin oke..jd doc ka..accontant ka lawyer ka not selebriti oke!
    jam itu br mami awk nyesal tglkn awk.

    0
    0
  58. haha says:

    name apak kandung angelina ni zulkarnain..dlm fb budak 2 de tulis.gmbr pn ade..setaw aku bkn artis..tp encem gak ..kite doa jela semoga angelina ni jd a better person dr mak die…cara die ckp x mcm 15 thn..matured n suara comel je huhu

    0
    0
  59. Rto says:

    sekurang kurangnya mak dia tak buang budak tu dalam tong sampah mcm orang orang sekarang nih. itu dah kira bagus dah tu. bagi la kredit sikit kat mak dia…sape sape pun la mak dia..

    pada angel, tak payah la dok tagih kasih sayang kalau orang tak nak kasik..kita perbaikan diri kita je. kasih sayang dan rezeki Tuhan tu ada di mana mana.

    0
    0
  60. aku serius says:

    tak payah nak gempaq isu sensitif ni.. kita semua tak der hak ke atas diaorang.. aku tak ikut perkembangan citer ni tapi bab2 budaya “rasa diri bagus dan statement saya hanya nak menegur tapi cara salah” mmg tak patut.. so waspada, anda berkeluarga dan begitu juga generasi keluarga anda..

    0
    0
  61. Gila Kentang 88 says:

    yang nk salahkan michelle tu knape? dye tu keje je ngn MELODI…ade paham?

    0
    0
  62. aku says:

    smoge watie insaf.suke tgok die blakon.kite yg lain ni x tau lg mcm mane keadaannye bile dijempot PENCIPTA nant..smoge kite semue tergolong dalam org yang beriman :)

    0
    0
  63. tulip samo says:

    suara dia sama mcm watie..huhuh…..

    0
    0
  64. mamarazi says:

    aku ade fb bdk angeline ni. lau x silap mak angkat yg jaga dia skrg ni ade kaitan dgn family fasha sandha. sebab setiap kali FS wt majlis, mesti bdk ni & family ade. and muka angkt bdk ni pn ade iras2 FS ni.

    0
    0
  65. Tin Kosong Penuh says:

    Mula2 tgk gmbr blur ppuan tu rasa2 cam Watie Elite.. Tapi masih was2 lagi.. tapi biler michelle cakap ppuan tu “bercinta” ngn sorang mamat dan tunjuk gambar mamat tu.. terus dapat agak tu Joey.. so, sendri mau ingat la… :)

    0
    0
  66. sukasuki says:

    ala da kmpom2 ank watie….pix pon npak cm wati..n laki 2 pon…ala sng nk cam…

    0
    0
  67. ZIERA says:

    budak tu pun muka watie kan….dulu mase anak watie meninggal pun ramai x tahu tu anak dia…last2 dah mninggal baru semua tahu…nape watie senang je buat anak cam gitu….harap2 budak tu dpt kasih syang ibunya lpas ni…kesian kat dia!

    0
    0
  68. stranger says:

    mmg watie elite. terang² dah tawu pastu ade gamba joey. mmg konfem la haha.
    tapi….sape bapak angelina tue????

    0
    0
  69. lolyat gang says:

    mmg konpem watie la
    tgk gamba blur tu mmg da nampak raut muke dia

    0
    0
  70. sy bdk sibuk says:

    fb die nme pe??

    0
    0
  71. xoxo76 says:

    kalau aku jadi c ibu angelina ni, aku ngaku je kesilapan aku yg lepas. mengaku kesilapan, orang akan pandang kita lebih tinggi walaupun kita dah buat silap.

    0
    0
  72. jenglot says:

    rasa semak plak tgk muka wartawan melodi si azwan azmi..dr skola sampai besaq xabeh poyo ang neh..haha

    0
    0
  73. sw33tdarling says:

    bila plak melodi jadi jejak kasih nii…?
    Jom Join GA PILIH THEME BLOG

    0
    0
  74. Miss Farah says:

    sebenarnya masa aku tengok..aku dah teka watie..tapi itu just penjelasan satu pihak je..dia belum jelaskan lagi so jangan nak menghukum orang pula..tapi aku tak berapa suka budak nama angeline tu buat pengakuan macam itu..ibarat nak tayang kemaluan sendiri je..kalau dia nak sangat bersama dengan ibu dia..apa salah dia face to face dengan ibu kandung dia tu..tak payah la jaja cerita kat media..media ofcourse suka cerita panas2 lagi memalukan ni..jaga la aib sendiri..xkan bangga bagitahu 1 dunia dia anak luar nikah…..kadang2 pelik manusia akhir zaman ni..benda yang mengaibkan pula nak dibangga2..

    0
    0
    • haha says:

      maybe dia x tahan sgt..so tu je cara dia nak amek perhatian watie…sdgkan kita yg ade mak bapak serumah dgn kita pun kadang2 buat something utk amek phatian dorang, ni kan pulak angelina ni yg x penah dok same mummy dia 2…tgk status2 fb angelina ni, die sonok n excited sgt dpt jmp mummy kandung die..so bile diabaikan mestila rase sedih sgt kan..kte yg ade family yg lengkap ni maybe ssh nak paham nape die btindak camtu…

      0
      0
  75. mamat puchong says:

    aku pelik la dgn rancangan melodi ni…dia orang kdg2 xboleh nak fikir isu apa boleh keluar issue apa yang patut ditapis..asal ada bahan semua dia canang..tutup muka tapi keluar tajuk anak watie…leh x orang atasan TV3 ni tengok sikit rancangan melodi ni..ini malaysia bukan Hollywood..kita ada agama and budaya kita..

    lagi satu aku nak cakaplah kan…tukang soal kat melodi tu macam bagus aku tengok kadang2…soalan nak mengena artis..kesian aku tengok artis tu nak jawab…bertalu2 bertubi2 … soalan2 tu bukan peminat yang tanya tapi melodi yang busy body…

    walau dia artis dia ada harga diri…ada air muka..tau malu and ada perasaan…aku cukup benci wartawan mamat rambut panjang melodi yang baru ni dgn si tembam tu kalau soal artis sampai buat artis tu terduduk nak menjawab…ulang2 soalan MACAM BAGUS!!!!!!!!!!

    0
    0
    • pisau cukur says:

      sbb depa baguih lah br jd wartawan melodi ha..snggp tahan maki cerca dan smpah srnah org rmai..tu tnda depa mmg baguih dan hebat aaiihh….

      0
      0
    • liza says:

      SAYA SOKONG AWAK….MELODI DAH MACAM APE DAH….

      0
      0
  76. ARIES84 says:

    dh tahu dri tu artis..jadi lah contoh…kt pun x tahu ni watie ke atau sesape..kt ni..jd manusia…tolong lah jauh dri dr dose..kadang2..dose yg kcil2 kt ..x perasan..di cmpur lak..dgn dose2 bsr2…harap2..sume artis..jd contoh lah untuk generasi2 muda masa kini…nape lah..sume artis x blh jadi mcm dato ct nurhaliza..berjaya,berbakat.pandai jaga dri..n jaga aurat…tp x di nafikan ade jugak artis..yg masih pndai mnjaga dri mereka..mnjaga batas2…contoh seperti ana rafali..blh jugak dijadikan contoh..pd muda mudi..mnjaga pemakaian..kt sebagai seorg melayu..harap sume artis dpt jage maruah mereka..jdi contoh pd sume..insyallh…semoga..mndapat berkat d dunia dn di akhirat…insyallh

    0
    0
  77. Reena says:

    Mcm tu punya perangai pun si joey ni kat dia (kalo betul ler retis tu watie). Nauzubillah..

    0
    0
  78. shaiful says:

    apa kata abg nara cari sendiri..ni xkan duk depan pc dapatkan info je…pastu dah la lambat ..camana melodi tau dulu ni

    0
    0
  79. Tiong says:

    ada tengok kat satu blog tu..lupa plak..memang yg kena blur tu gmbr watie lah…kalau aku ingat nanti aku tempek website tu..

    0
    0
  80. yana says:

    ui..aq rasa bkn watie lar..bab kan wati umur baru 31 ..mana mukin lar ,sedang kan budak tu da 15..lagi pun watie tu da nak kwen taw..aq rasa maria farida..coz,dia pun tengah hagat bercinta gan artis gak kan…

    0
    0
    • ermm lelain no komen tp psl umur watie tu je nk adjust, dia lahir tahun 1976 so umur dia dah nk msk 35 tahun 2011 ni. mase dia memula nyanyi ari tu mmg dia senior setahun dari ambe…

      0
      0
  81. littlemia says:

    ello serius ke 31…..rasa cam baya2 linda rafar je tu…..35….

    0
    0
  82. littlemia says:

    ya betul zaza setuju sgt2…

    0
    0
  83. Miss Farah says:

    tungggggggguuuuuuuu je berita hanggat!! zassssssss

    0
    0
  84. idam says:

    watie shooting kat maybank setiawangsa jam 1.30 pm tadi.. ceria jer aku tengok.. cerita apa entah lah..

    0
    0
  85. CILI PADI says:

    SAYA CABAR WARTAWAN (EHEM2 PADA MICHELLE MELODI) GI CARIK ADEK KEPADA ARTIS YG FOFULAR TU INTERVIEW DIA TENTANG KESAHIHAN MENGENAI PERKARA INI.. PASTU BUAT COVER STORY DLM MAJALAH SEPERTI KAKAK DIA TU..

    AMACAM ADA BRAN….? :)

    SAYA RASA WARTAWAN MESTI TAK BERANI TERUTAMA WARTAWAN MELODI.. KERANA KAKAK DEKTU ORANG BERPENGARUH DI TV3..

    LIMIT2 JAWAPAN DIBERI OLEH DUA BRADEK SERTA KAUM KERABAT DIA UNTUK TUTUP MALU ADALAH..

    “OH SEBENARNYER MEREKA DAH NIKAH SETAHUN YG LALU CUMA TAK NAK HEBOH2KAN KERANA S%#$@% BARU NAK JADI ARTIS JADI NAK TUMPUKAN PADA SENI MUSIK ”
    (BUAT ALASAN MCM KES SI JOHAN TU..)

    TAPI KAN SAYA RASA KAKAK DIA MANA ADA TAHU PERASAAN MALU..
    SUAMI ORANG DIA BLEH KEBAS BUAT MUKA SARDEN NI KAN PULAK KES ADEK DIA YG KAHWIN SHOTGUN.. TARAK HAL GENG…

    KWANG KWANG KWANG… :D

    *jgn marah saya gunakan big caps, bukannyer apa jadi yg rabun bleh nampak tak yah pakai cermin mata..ahaks!* ;P

    0
    0
    • ms bloom says:

      yup BETUL LA PA KO KATA CILI PADI…melodi begabung tenaga dengan Zubir ali..g la terjah diorg tny..x adil la artis yg xda nama segah beliau je yg kena korek lubang hidung…

      0
      0
  86. Reena says:

    Sorry, typo error:
    Mcm tu punya perangai pun si joey ni NAK kat dia (kalo betul ler retis tu watie). Nauzubillah..

    0
    0
  87. -INSAN KHILAF- says:

    WATI N FAMILY DIA MEMANG KAKI PENIPU… KES MAK DIA DENGAN SAYA STILL TAK SETEL LAGI… MASIH BERMEGAH-MEGAH HIDUP MEWAH, BUAT CHARITY SANA SINI TAPI TAK MAMPU NAK SELESAIKAN HAL KECIK… STILL GOT PATIENCE LEFT BEHIND, TAPI JANGAN SAMPAI IT BURST OUT…

    0
    0
  88. aku-suka-paranormal says:

    komen aku kene delete…dilarang taruk link blog lain kt sini ok..abg nara x kasi…hehe

    0
    0
  89. Naz says:

    jejak kasih artis..anak sapa..anak org..anak sapa..tanya pada jabatan pendaftaran negara..jangan jadi zaman jahiliah..pandai buat anak tapi sampai buang anak..anak sapa anak anugerah allah s.w.t melodi buat bisnes nak untung jer.,

    0
    0
  90. marshmallow says:

    apa nak heran kalau kes2 mcm ni melibatkan artis? skrg ni berlambak2 kes ‘buat anak haram’ hatta kat luar skali pun.. mintak2 dijauhkan dari bala Allah.. amin..

    0
    0
  91. liza says:

    kenapa nak dibawa ke melodi isu ni…..mengaibkan banyak
    pihak…..kalau betul pun nak mencari ibu kandung, jgn la sampai mengaibkan ibu kandung itu sendiri,walaupun dia berdosa and bersalah..perkara dah terjadi cubalah cari jalan terbaik tanpa mendedahkan pada umum..

    0
    0
  92. marlik says:

    Betul ltu liza,

    Saya setuju…..kalau betul nak tolong, tak payah masuk TV. Kesian aku tengok budak tu….jangan la dedahkan muka dia, kehidupan dia masih jauh.

    0
    0
  93. liza says:

    MELODI………..banyak perkara perlu ditapis…adalah berdosa mengaibkan Seseorang…Sungguh seronok bermain dengan cerita sensasi artis. kerana itu yg melariskan…..TETAPI harus diingat….dari bawah hingga keatas semua dapat share tau…RENUNG-RENUNGKAN………

    0
    0
  94. watie x elite says:

    ala apa nak heran ngan watie ni dulupun dia x ngaku dah ada sorang anak lelaki…ala budak lelaki kecik yang mati jatuh kondo kat rumah kakak dia dulu tu…..pas kejadian tu baru ngaku dah kawin…..hmmmm…..

    0
    0
  95. angellina says:

    hey! :)
    its me angellina..
    thnks for ur support..
    i really appreciate tht .. :)
    its true ..mmg sedeyh tapi i believe tht 1day mummy (watie) will find me..however she is ..babyangel tetap akn mengaku :)..i love mummy so much..tapi bbyangel mohon sgt ..jgnla memperbabitkn my keluarga angkt dlm hal ini ..sedngkn diorng yng halng bbyangel buat semua ni tpi bbyangel sndri yng berani menegakkn keadillan..sekarang nie semua orng di sekolah malahn di luar sekolah telh memggil bbyangel “ank hram” tpi bby tak kesa semua tu..bby sanggup tnggung risiko yng sgt berat untuk bby ..semata mata hndk berjmpa dgn mummy…ape yng telh diucpkn oleh abg iparnye mummy ,…semua itu adlh salah .. bbyangel know the true story .. so bby pegie media tnpa pksaan siapa siaps pon ..dan bby lngsung tidk mencari publisiti murahan … dan tidk lngsung hndk menjatuhkn maruah ataupun karier mummy ( watie ) …jika sesiapa pihk media ingin memnta keterangn oleh bbyangel sndri ..boleh contact ataupun massage bby di FB…bby buat sebegini bukn la untuk mncri glamour tetapi untuk menyelesaikn maslh ini dgn secept nye..semua msalah takkn prnh selesai dgn sndri nyer tnpe usaha kite..jdi bbyangel sedia untuk memberi keterangn yng sebenarnyer..ini link FB angellina..jika hendk brjumpa untuk membri keterngn sila massage bbyangel di FB http://www.facebook.com/sgkquiz#!/howtbbyangel
    harap sgt masalh ini dpt diselesaikn dgn segera …

    0
    0
  96. Please tell me that youre heading to keep this up! Its so excellent and so important. I cant wait to read a lot more from you. I just feel like you know so significantly and know how to make people listen to what you’ve got to say. This blog is just also cool to become missed. Great stuff, truly. Please, PLEASE keep it up!

    0
    0