Written by AbangNara | April 25th, 2011

amran dan anding af gay

Mengucap panjang Abang Nara membaca tulisan Raja di dalam BiPop semalam. Kata Raja, daripada sumber-sumber yang boleh dipercayai, bekas pelajar Akademi Fantasia, Anding dan pelakon baru, Amran Ismail kini sedang hangat dilamun cinta sesama sendiri. Terkejut dan terkesima terus Abang Nara dibuatnya. Punyalah ramai wanita di dunia ini, kenapa lelaki juga menjadi pilihan hati? Kata Raja dalam artikelnya semalam:-

Raja dapat tahu daripada si pemberi maklumat, kononnya ada cerita yang menyatakan Anding dan Amran memadu kasih nun jauh di seberang lautan baru-baru ini. Mereka turut bersama dengan seorang laki pelakon baru yang kononnya berbulan madu dengan pasangan songsangnya. Bukan main lagi umpama dunia mereka yang punya. Ada yang ternampak kelibat mereka berparti sakan.

Kadang-kadang Abang Nara terfikir kenapa ada antara manusia yang menjalinkan hubungan sebegini. Adakah kerana trauma sering kali dipermainkan wanita? Ataupun masa zaman kecilnya pernah ada kisah silam? Atau mungkin kerana naluri kelelakiannya memang tiada?

Kepada sesiapa yang terlibat dengan hal ini, masih belum terlambat untuk anda kembali ke pangkal jalan. Kepada Anding dan Amran, sila tampil untuk membalas kenyataan daripada Raja ini.

P.S: Daripada korang pergi berparti sakan kat mana-mana club, baik korang pergi belajar Belly Dance kat Hartamas nie. Boleh keluarkan peluh dengan hanya RM40. Harga sebenar ialah RM120. Murah kan? Nak masuk club pun dah berapa ringgit dah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

118 responses to Anding AF Dan Amran Ismail Diulit Cinta Songsang?

  1. messy butterfly says:

    wait…seriously?

    0
    0
    • nina says:

      kes kecil je kot PLU ni.

      0
      0
      • Miss Volvo says:

        HAaaaaaaaaaa??? Betul ke ni? Anding GAY ker? Omaigot!

        0
        0
      • Tabuan says:

        Anding,Amran dan yg sewaktu dgnnya,
        Jika nak gi honeymoon lagi atau buat
        party songsang… Sila lah jemput ajak Ratu Etnik Kak Noraniza Idris…
        Mudah2an DIA DPT TARIK U ALL KE JALAN YG BENAR…… :(
        sa…bor je lah pak jabik!!!!
        Wahahaha! :D

        0
        0
      • mamatmacho says:

        what??kes kecik??kalo gay pun dikatakan kecik, macam mana yg besarnya??

        0
        0
      • kebaboommm says:

        hi…hello!!!obvious kot si anding ni PLU…tp mmg badan die meletops lately..remves mek kalu jupe kt gym ni..n mamat amran yg suam2 kuku ni (selalu buat mua malu2 vavi ni)aku x tau la..tp mmg aku penah jupe 2org ni dgn ade lg sorg pelakon suam2 kuku gak n sorg lg tah sape2 kt Chow kit..time mkn durian…katenyer hosmet, jgn seranjang mate sudeyyhh!!!

        0
        0
      • noha says:

        hahaha.. lama tak dengar perkataan PLU nih… dulu masa zaman2 studi kecoh budak2 laki sbut pasal PLU.

        0
        0
      • bukan_fanatik says:

        nina:
        jikalau ini perkara kecil, ape perkara besar bagi ko ea?
        ini isu keruntuhan akhlak n keruntuhan islam juga…
        adakah nda ingin memandang enteng benda2 mcm ni?atau dah tunggu parah baru nk sesali..perkara kecil jika xdibantras akan jadi kebiasaan…

        please take it serious….

        0
        0
      • Dunia akhir zaman.Tapi mybe khabar angin. Kawan baik je kot:D

        0
        0
    • awat la korang ni? tak takut ka? hidup mati ni bila2 ja no.

      0
      0
    • .benci artis. says:

      tgk muke pon da tau GAY ke tak

      0
      0
    • Kika says:

      Ramai Gay Kat Luar Sna Sengaja Nak cOver ke “gay” an mereka Dengan cara Bertunang La,Couple La….Padahal Gay…..Nauzubillah….Ohhh Emmm Gayyyy!!!!!……

      0
      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      geli lah minah jambu dengar jantan ngan jantan scandal ! macm dh tkde pompan jambu pulak !

      0
      0
      • Tabuan says:

        Manalah jantan tak gay..
        Ada pompuan jambu…tapi sayang pompuan jambu 24jam suka mengadap depan computer!
        Tarak guna buat isteri woh!
        Wahahaha! ;p

        0
        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          minah jambu ni bukan ape tabuan ..minah jambu 24 jam mengadap computer semata2 nk dapatkn 1st komen !!!! sampai sekarang tk dapt2 !!!!! benci lah minah jambu gini….benci benci benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

          0
          0
      • Tabuan says:

        Saya gurau aje…
        Kak minah jgn marah ya…
        Kalo marah,
        Nanti computer kena jual…!
        :D

        0
        0
  2. azreeny says:

    [email protected] skang susah utk dinilai naluri mereka…huhuhu

    0
    0
    • Miss Volvo says:

      Susah ke? Susah cmne tu?

      0
      0
      • azreeny says:

        seperti mana kita slalu salah dlm menilai seorang lelaki itu normal sedangkan tidak mcm tu la pada org pompuan jugak :D

        0
        0
        • Edogawa says:

          betol tu.. mmg susah nk duga hati dn prasaan seseorg tu.. kengkadang nmpak kacak/cantik.. tpi ttarik kt kaum sejenis.. kne pandai2 memilih.. btw, kita sbg umat islam bkn spatutnya hukum tapi kita harus membimbing mereka ini kearah yang jalan yg lurus. dosa pahala bukan kita yg tentukn.. tuhan yang berhak menghukum dosa2 manusia.. -sekadar pendapat-

          0
          0
  3. Sinar R says:

    MasyaAllah…. betul ke ni? gaya tu ada.. tapi tak tau le…

    0
    0
  4. axie04 says:

    erk
    alamak

    x cukup kah pompuan kat dunia neh
    rasanya terlebih sudah jumlah pompuan kat dunia ni
    berbanding lelaki

    0
    0
  5. si bangang berlagak pandai says:

    jika betul pun bukan sekadar mereka dua ja, ramai lg kot artis lain yang ada hubungan songsang..salah sorang nya adalah anuar zain tu haa…rupa paras dh segak tapi hawat lah dok pi cari laki juga, ramai lagi wanita kesepian tau yang memerlukan lelaki ni..

    0
    0
    • b0m b0m p0w says:

      hah? AZ gay ke? OMG~

      0
      0
      • si bangang berlagak pandai says:

        dah lama tu, masa dia masih dengan MAS lg..anuzr zain lebih bersifat wanita dan temana lelaki dia amat2 kacak sekali..kadang kala pelik kan kenapa jalan hidup macam ini yang dipilih..

        0
        0
        • b0m b0m p0w says:

          ye ke?pergh~ sayang nye la..rupe da kacak..cukup sifat..tapi kenapa la ea?aduhai~kita d0akan je la..mudah²? d0rg² ni berubah..tinggalkan la kehidupan s0ngsang tu..nabi x ngaku umat tuuuuu..aiseh~

          0
          0
        • si bangang berlagak pandai says:

          memang sayang lah bila buat hubungan terlarang ni.. buat malu mak bapa saja.. hope siapa2 yang terlibat tu cepat2 lah berubah ya, amin..

          0
          0
  6. gajusyanggojes says:

    kepada ‘ustaz-ustaz & ustazah-ustazah’ yang selalu komen ‘macam-macam’ dalam ruangan komen di beutifulnara selama ni, apa lagi…selamatkanlah mereka (andai betul cerita ni). sekurang2, tindakan anda boleh dipuji dari bercakap lebih tanpa tiada sebarang tindakan

    0
    0
  7. khalis says:

    sahih ke berita nie?siap sebut nama ke? biar betul!! memang nampak dengan mata sendiri ke wat projek nie? ke agak2 je??

    Seandainya semua lelaki sudah tidak berminat pada seks

    koleksi artis seksi dalam majalah mangga

    Jom anti PAS!!!??

    0
    0
  8. b0m b0m p0w says:

    OMG~ <–ala² cat farish dlm citer cuti² cinta…

    0
    0
  9. [email protected] says:

    Amran Ismail Xkenal sangat….
    ………. DALAM BOTOL, Suka Raja Azmi

    0
    0
  10. zack says:

    no komen…kang fitnah lak…

    0
    0
  11. Vanilla says:

    nth btul ke x tu….gosip ni kdg2 bkn leh caye sgt….xde bukti xmo caye…. :p

    0
    0
  12. sue says:

    jangan d buang anu tu sudah lah…

    0
    0
  13. Hikhok says:

    tengok gaya mcm betul. tapi tak tahu lah

    0
    0
  14. larahati says:

    anding ni dri dlu dh dngar ceta dia ni..dot..dot..dot
    ni timbul lg..harap tak betul lh ceta ni!

    0
    0
  15. pic says:

    kalu xbetoi jd fitnah..
    dosa besaq…

    0
    0
  16. saya normal says:

    anding mmg gay pon .. yg si amran tu tataw lerr ..
    bru nak blaja jd gay la tu kot :D

    btw , tahniah

    0
    0
  17. alcatraz77 says:

    kalau betul, punah ranah di buatnya dunia ni… tunggu lah datangnya azab ALLAH S.W.T

    0
    0
  18. saya normal says:

    dulu anding ni bkn couple ngn iqram dinzly ke ?
    oiushhh ! laku bebenonye dio :P
    muke tak hnsem pong . haishhh

    0
    0
    • user2011 says:

      yes..dulu die dgn iqram kot since die stdy in uitm n then smpi af smpi a few years..
      iqram tu cover je dgn foziah gaus..oppsss….

      0
      0
  19. penyibuk says:

    dunia da akhir zaman

    0
    0
  20. hantupensil says:

    yakss…. geys…

    0
    0
  21. jijimaria says:

    masyaAllah! moga tuhan beri mereka petunjuk.. cri la wanita..bkn best pon kalu sama2 organ seks! huahaha.. bertaubat lah!

    0
    0
  22. LIN says:

    hish, mana ada. anding ni skrg couple dgn kawan i la. tak caya tgk FB kawan i.

    0
    0
    • Zarina says:

      suruh tengok tapi tak kasi link watpe. ntah apa2 tol.

      0
      0
      • futuremg says:

        kawan ko laki yerk?…wakakaka

        0
        0
        • Miss Volvo says:

          @ Futureng

          Hahahaha lawak nooo~

          0
          0
        • Kika says:

          Entah2 Si LIN Ni Anding Kot….Menyamar Guna Nama LIN…Nak Cover….HAHAHAHAHA!!!!….Ramai Gay Kat Luar Sna Sengaja Nak cOver ke “gay” an mereka Dengan cara Bertunang La,Couple La….Padahal Gay…..Nauzubillah….Ohhh Emmm Gayyyy!!!!!……

          0
          0
      • anoni says:

        betul2. kalo niat nak betulkan keadaan, sila tunjukkan bukti. ini boleh menimbulkan fitnah. ramei ni pengunjung blog nara. takkan nak ckp bnde sama je: “mulut org tak bole tutup” “org bole ckp apa sj” “yg penting keluarga sy tau sape sy sebenar” weii..kalo ada peluang atau mmg ada bukti kukuh, sila tunjuk.
        korg/artis sendiri yg biar atau benarkan benda ni jadik. betanggungjwb la ckit.

        0
        0
  23. Anabobo says:

    Ble fitnah dah brleluasa,mkin hmpir kiamat . Takutnya.
    Kalau btl dorng ni mmg lwn hkum Allah,mtk2 la cpt sdr n blik ke pngkal jln.byk lg wnita yg baik2 .

    0
    0
  24. cik ann says:

    habis pecah temberang, yg sy xtahu pon boleh tahu kat sni, tp x lah percaya sbb xd bukti kan =)

    0
    0
  25. NAZARIO says:

    APELAH YANG HADAP SANGAT… KO ADE APE YANG DIE ADE.. PATUTLAH KAT MESIA NE RAMAI POMPUAN JADI ANDALUSIA.. FAKTOR2 NYE SEBAB HUBUNGAN SONGSANG… NABI TAK MENGAKU UMAT TAW X…

    0
    0
  26. rayyan says:

    bala-bala……..mintak dijauhkan…….

    0
    0
  27. atilia says:

    hehehe
    aku tak kenal hat Amran Ismail tu

    tapi Anding to mmg agak fishy
    dia kan dulu masa nak masuk AF.. ada Iqram kot.. pastu semua lelaki je tau.. :P yg lepak2 dgn dia.. wakakakaka

    0
    0
    • getalife says:

      get a life. bile diorg kawin korang jugak yang ckap “aku dah agak dia tak gay.”

      0
      0
  28. Jabun says:

    weyh!

    anu tu nk simpan mana?

    layan pompuan lg sedap

    ada pau ada karipap..nyum!..hehehe

    0
    0
    • memaya says:

      ala dah diorang suka makan sosej nak wat camner…kalau dipaksa makan karipap pun tiada berguna jua…

      0
      0
      • Jabun says:

        hari2 makan kapipap pon

        x muak..lg2 yg rangup

        intinya kasi tebal2 aihh!!

        teliur lak aku..huhu

        0
        0
        • salai sosej says:

          anu tu buleh buat salai sosej..Ko makan karipap hari takpe asalkn jgn makan karipap basi kang sakit perut
          Jabung-Jabung! hohoho..

          0
          0
        • gilow says:

          bodosssssssssss betul jabun nih!!!

          0
          0
        • [email protected] says:

          sakit perut gelak,,,,
          korang leh join Raja Lawak ni

          0
          0
        • abg Gagah says:

          @ Jabun> hahahahahaha….ko mmg terbaek bro!..lawak!
          @ gilow> normal la tuh ner de bodosss..
          yang ni pisang embun lawan pisang tanduk ekk..

          0
          0
  29. Miss_hujan says:

    Muka hansem..Tp sayang..Nafsu x stabil..

    0
    0
    • [email protected] says:

      ensem ke,,,,
      mcm tak jer

      0
      0
  30. tah hpa2 tah depa ni,ngan jantan pon jadi..dunia…dunia

    0
    0
  31. awek vogue says:

    jantan2 yang sutun ni mengada2 sebenarnya…nanti bg la reason..dah di takdirkan lah ketentuan tuhan la …qada dan qadar la….sebenarnya pilihan sendiri..nafsu sendiri…kalau kata nak buat jahat semua orang nak buat jahat…sebab yang jahat dan haram tu sedap tapi kita di beri akal fikiran untuk fikir…nak syurga atau neraka….nak dosa atau pahala

    dah terang lagi nyata tertulis dalam Al Quran al kesah umat2 songsang ni di tenggelam kan Allah lagi nak dibuatnya dosa terkutuk tu !

    0
    0
    • dorayakigirlz says:

      ce bako je deme ni..byo nye rase azab kt nerake tu..ce bako..ce bako..eiii..geram tol keme ngan deme2 ni..cm da xde pompuan da kt dunia ni..

      0
      0
  32. kebaboommm says:

    obvious kot si anding ni PLU…tp mmg badan die meletops lately..remves mek kalu jupe kt gym ni..n mamat amran yg suam2 kuku ni (selalu buat mua malu2 vavi ni)aku x tau la..tp mmg aku penah jupe 2org ni dgn ade lg sorg pelakon suam2 kuku gak n sorg lg tah sape2 kt Chow kit..time mkn durian…katenyer hosmet, jgn seranjang mate sudeyyhh!!!

    0
    0
  33. julia says:

    betul ke? sahih ke berita ni? kalo tak, fitnah tu…. kalau ya, GELI gelimas lah….

    0
    0
  34. aspire5580 says:

    biar betol…guane ni boh…pedang lawan pedang ka..anding dn lagi sorang tu sila jwb

    0
    0
  35. papa jahat says:

    aiyooo.!!!……..bau taik laa……

    0
    0
  36. getalife says:

    orang akan suka percaya benda tak betul, kan? aku tau anding dengan amran first hand. it happens to be diorang salah seorang adik beradik aku. which one aku x bagitau la. and c’mon, since small aku tau la dia straight ke tak. derrrr…

    0
    0
  37. Enemy~ says:

    Kesian tol pompuan yg takde pakwe mcm aku neh…da la hensem kot nak jadi gay..hish hish..hehe

    0
    0
  38. dunia baru says:

    aku byk kwn jenis ni..jadi aku tak heran sgt lew..masa dia dgn iqram tak xpose sgt sbb pandai jga airmuka..kawan aku cakap….80% PELAKON LELAKI NI GAY…coverline mmg pandai..hhhmmm…ape nak kisah…

    0
    0
  39. aku says:

    semalam baca dalam metro pelakon dah kawin gay juga siap ek tu adakah mereka ini juga adakah aron aziz heheheh serkap jarang siut

    0
    0
  40. NAIDA says:

    Nasib baik aku x buang duit 1 sen pun ngundi dia orang ni rupanya hampas taik kelawar

    0
    0
  41. lily says:

    100% rasa sahih….
    dlm fliem chukang luar pun chukang opsss
    yg anding tu dlu dgn iqram….
    apa2x pun tk minat dgn jantan melayu yg makin pupus ni…….dh lah makin kurang aktiviti abnormal mereka aiyo….
    cepat2xlah kahwin bang oiii tutup cerita

    0
    0
  42. oblivious says:

    ape pon kita doakan supaya mereka ini kembali ke pangkal jalan dan senantiasa mendapat keredhaan yg maha Esa…..Amin……

    0
    0
  43. Kurus says:

    terasa geli lak..
    seme orang pon dituduh songsang..

    aku kadang benci la dgn sifat sesetengah golongan yg suka jerk mengata orang..
    syukurlah aku hidup tk di kelilingi dgn orng2 centuh..
    aman idup aku.. bahagia jerk.. amin

    0
    0
  44. hatta says:

    hei lantak la….diri dia la….terpulang la….kat dai

    0
    0
  45. Rahsia says:

    Kesian … khabar angin belum terbukti … baru sekadar spekulasi ,,, tetapi lagaknya umpama fakta yang diperakui …

    Mengapalah ada wartawan tergamak menulis nama si polan sedangkan gosip tersebut berasaskan sumber yang dipercayai … bukan sumber yang terbukti ?

    Apa sudah jadi dengan tradisi kewartawanan dahulu yang mana nama yang digosip dengan isu negatif hanya diberikan bayangan sahaja, bukan terus beritahu nama ???

    Kepada Anding & Amran … sabarlah hadapi dugaan FITNAH

    Agak hensem sikit … Gay

    Agak tegap badan … Gay

    0
    0
    • fitnah? jika perkara ini tak betul tak ada nya wartawan terang2 nak tulis nama artis mana. dah tau dah sahih baru mereka berani letak. jika tanya artis pun mati hidup balik tak ada yang mengaku walau terang-terangan memang mengamalkan kehidupan songsang.

      0
      0
  46. Miko says:

    kalu xda angin xkn pokok bergoyang kan?
    HAHA alaaa da tau sgt la. esp anding tu haaa…
    dulu time skul agak lembut gak. skunk je siap g gym. tula cover sket. papa lah. HAHA :)

    0
    0
  47. Fadly says:

    So whats wrong to be GAY….!!!

    0
    0
  48. Zam says:

    Fadly
    memang ler salah. Lelaki pasangannya pompuan. Ada paham???

    0
    0
  49. zallyea says:

    fadly nie bekas gayboy anding kuttt..?;-)

    0
    0
  50. plusminunle says:

    huh?? O_0! x sgka….
    lau nak ‘honeymoon’ pn…x yah r tnjuk kt owg awam.
    huh!!
    if it’s true, hope u’ll be happy.

    0
    0
  51. I used to be more than happy to seek out this net-site.I needed to thanks for your time for this excellent learn!! I positively enjoying every little little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

    0
    0
  52. andra says:

    hahahahahaha bogok

    0
    0