Written by AbangNara | April 25th, 2011

amran dan anding af gay

Mengucap panjang Abang Nara membaca tulisan Raja di dalam BiPop semalam. Kata Raja, daripada sumber-sumber yang boleh dipercayai, bekas pelajar Akademi Fantasia, Anding dan pelakon baru, Amran Ismail kini sedang hangat dilamun cinta sesama sendiri. Terkejut dan terkesima terus Abang Nara dibuatnya. Punyalah ramai wanita di dunia ini, kenapa lelaki juga menjadi pilihan hati? Kata Raja dalam artikelnya semalam:-

Raja dapat tahu daripada si pemberi maklumat, kononnya ada cerita yang menyatakan Anding dan Amran memadu kasih nun jauh di seberang lautan baru-baru ini. Mereka turut bersama dengan seorang laki pelakon baru yang kononnya berbulan madu dengan pasangan songsangnya. Bukan main lagi umpama dunia mereka yang punya. Ada yang ternampak kelibat mereka berparti sakan.

Kadang-kadang Abang Nara terfikir kenapa ada antara manusia yang menjalinkan hubungan sebegini. Adakah kerana trauma sering kali dipermainkan wanita? Ataupun masa zaman kecilnya pernah ada kisah silam? Atau mungkin kerana naluri kelelakiannya memang tiada?

Kepada sesiapa yang terlibat dengan hal ini, masih belum terlambat untuk anda kembali ke pangkal jalan. Kepada Anding dan Amran, sila tampil untuk membalas kenyataan daripada Raja ini.

P.S: Daripada korang pergi berparti sakan kat mana-mana club, baik korang pergi belajar Belly Dance kat Hartamas nie. Boleh keluarkan peluh dengan hanya RM40. Harga sebenar ialah RM120. Murah kan? Nak masuk club pun dah berapa ringgit dah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

118 responses to Anding AF Dan Amran Ismail Diulit Cinta Songsang?

  1. messy butterfly says:

    wait…seriously?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nina says:

      kes kecil je kot PLU ni.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Miss Volvo says:

        HAaaaaaaaaaa??? Betul ke ni? Anding GAY ker? Omaigot!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Tabuan says:

        Anding,Amran dan yg sewaktu dgnnya,
        Jika nak gi honeymoon lagi atau buat
        party songsang… Sila lah jemput ajak Ratu Etnik Kak Noraniza Idris…
        Mudah2an DIA DPT TARIK U ALL KE JALAN YG BENAR…… :(
        sa…bor je lah pak jabik!!!!
        Wahahaha! :D

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mamatmacho says:

        what??kes kecik??kalo gay pun dikatakan kecik, macam mana yg besarnya??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kebaboommm says:

        hi…hello!!!obvious kot si anding ni PLU…tp mmg badan die meletops lately..remves mek kalu jupe kt gym ni..n mamat amran yg suam2 kuku ni (selalu buat mua malu2 vavi ni)aku x tau la..tp mmg aku penah jupe 2org ni dgn ade lg sorg pelakon suam2 kuku gak n sorg lg tah sape2 kt Chow kit..time mkn durian…katenyer hosmet, jgn seranjang mate sudeyyhh!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • noha says:

        hahaha.. lama tak dengar perkataan PLU nih… dulu masa zaman2 studi kecoh budak2 laki sbut pasal PLU.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bukan_fanatik says:

        nina:
        jikalau ini perkara kecil, ape perkara besar bagi ko ea?
        ini isu keruntuhan akhlak n keruntuhan islam juga…
        adakah nda ingin memandang enteng benda2 mcm ni?atau dah tunggu parah baru nk sesali..perkara kecil jika xdibantras akan jadi kebiasaan…

        please take it serious….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Dunia akhir zaman.Tapi mybe khabar angin. Kawan baik je kot:D

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awat la korang ni? tak takut ka? hidup mati ni bila2 ja no.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • .benci artis. says:

      tgk muke pon da tau GAY ke tak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kika says:

      Ramai Gay Kat Luar Sna Sengaja Nak cOver ke “gay” an mereka Dengan cara Bertunang La,Couple La….Padahal Gay…..Nauzubillah….Ohhh Emmm Gayyyy!!!!!……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      geli lah minah jambu dengar jantan ngan jantan scandal ! macm dh tkde pompan jambu pulak !

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Tabuan says:

        Manalah jantan tak gay..
        Ada pompuan jambu…tapi sayang pompuan jambu 24jam suka mengadap depan computer!
        Tarak guna buat isteri woh!
        Wahahaha! ;p

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          minah jambu ni bukan ape tabuan ..minah jambu 24 jam mengadap computer semata2 nk dapatkn 1st komen !!!! sampai sekarang tk dapt2 !!!!! benci lah minah jambu gini….benci benci benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Tabuan says:

        Saya gurau aje…
        Kak minah jgn marah ya…
        Kalo marah,
        Nanti computer kena jual…!
        :D

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ABC says:

          MinahJambumengadapkomputer tu sebebanrnya jantan. Tak pun Pondan NYAH…!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. azreeny says:

    [email protected] skang susah utk dinilai naluri mereka…huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Miss Volvo says:

      Susah ke? Susah cmne tu?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • azreeny says:

        seperti mana kita slalu salah dlm menilai seorang lelaki itu normal sedangkan tidak mcm tu la pada org pompuan jugak :D

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Edogawa says:

          betol tu.. mmg susah nk duga hati dn prasaan seseorg tu.. kengkadang nmpak kacak/cantik.. tpi ttarik kt kaum sejenis.. kne pandai2 memilih.. btw, kita sbg umat islam bkn spatutnya hukum tapi kita harus membimbing mereka ini kearah yang jalan yg lurus. dosa pahala bukan kita yg tentukn.. tuhan yang berhak menghukum dosa2 manusia.. -sekadar pendapat-

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Sinar R says:

    MasyaAllah…. betul ke ni? gaya tu ada.. tapi tak tau le…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. axie04 says:

    erk
    alamak

    x cukup kah pompuan kat dunia neh
    rasanya terlebih sudah jumlah pompuan kat dunia ni
    berbanding lelaki

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. si bangang berlagak pandai says:

    jika betul pun bukan sekadar mereka dua ja, ramai lg kot artis lain yang ada hubungan songsang..salah sorang nya adalah anuar zain tu haa…rupa paras dh segak tapi hawat lah dok pi cari laki juga, ramai lagi wanita kesepian tau yang memerlukan lelaki ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • b0m b0m p0w says:

      hah? AZ gay ke? OMG~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • si bangang berlagak pandai says:

        dah lama tu, masa dia masih dengan MAS lg..anuzr zain lebih bersifat wanita dan temana lelaki dia amat2 kacak sekali..kadang kala pelik kan kenapa jalan hidup macam ini yang dipilih..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • b0m b0m p0w says:

          ye ke?pergh~ sayang nye la..rupe da kacak..cukup sifat..tapi kenapa la ea?aduhai~kita d0akan je la..mudah²? d0rg² ni berubah..tinggalkan la kehidupan s0ngsang tu..nabi x ngaku umat tuuuuu..aiseh~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • si bangang berlagak pandai says:

          memang sayang lah bila buat hubungan terlarang ni.. buat malu mak bapa saja.. hope siapa2 yang terlibat tu cepat2 lah berubah ya, amin..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. gajusyanggojes says:

    kepada ‘ustaz-ustaz & ustazah-ustazah’ yang selalu komen ‘macam-macam’ dalam ruangan komen di beutifulnara selama ni, apa lagi…selamatkanlah mereka (andai betul cerita ni). sekurang2, tindakan anda boleh dipuji dari bercakap lebih tanpa tiada sebarang tindakan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. khalis says:

    sahih ke berita nie?siap sebut nama ke? biar betul!! memang nampak dengan mata sendiri ke wat projek nie? ke agak2 je??

    Seandainya semua lelaki sudah tidak berminat pada seks

    koleksi artis seksi dalam majalah mangga

    Jom anti PAS!!!??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. b0m b0m p0w says:

    OMG~ <–ala² cat farish dlm citer cuti² cinta…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. [email protected] says:

    Amran Ismail Xkenal sangat….
    ………. DALAM BOTOL, Suka Raja Azmi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. zack says:

    no komen…kang fitnah lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Vanilla says:

    nth btul ke x tu….gosip ni kdg2 bkn leh caye sgt….xde bukti xmo caye…. :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. sue says:

    jangan d buang anu tu sudah lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Hikhok says:

    tengok gaya mcm betul. tapi tak tahu lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. larahati says:

    anding ni dri dlu dh dngar ceta dia ni..dot..dot..dot
    ni timbul lg..harap tak betul lh ceta ni!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. pic says:

    kalu xbetoi jd fitnah..
    dosa besaq…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. saya normal says:

    anding mmg gay pon .. yg si amran tu tataw lerr ..
    bru nak blaja jd gay la tu kot :D

    btw , tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. alcatraz77 says:

    kalau betul, punah ranah di buatnya dunia ni… tunggu lah datangnya azab ALLAH S.W.T

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. saya normal says:

    dulu anding ni bkn couple ngn iqram dinzly ke ?
    oiushhh ! laku bebenonye dio :P
    muke tak hnsem pong . haishhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • user2011 says:

      yes..dulu die dgn iqram kot since die stdy in uitm n then smpi af smpi a few years..
      iqram tu cover je dgn foziah gaus..oppsss….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • saya normal says:

        yes for sure :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • roy says:

        yeke? cantiklah.. ada can nak tekel foziah gaus…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • amy says:

          aku mmg tau iqram tu ngan anding dlu…lagi lagi bila aku lepak kat umah kwn aku kat kota dsara… siap anding penah tido dlm kete sbb gado ngan iqram…masyaALLAH!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. penyibuk says:

    dunia da akhir zaman

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. hantupensil says:

    yakss…. geys…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. jijimaria says:

    masyaAllah! moga tuhan beri mereka petunjuk.. cri la wanita..bkn best pon kalu sama2 organ seks! huahaha.. bertaubat lah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. LIN says:

    hish, mana ada. anding ni skrg couple dgn kawan i la. tak caya tgk FB kawan i.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zarina says:

      suruh tengok tapi tak kasi link watpe. ntah apa2 tol.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • futuremg says:

        kawan ko laki yerk?…wakakaka

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Miss Volvo says:

          @ Futureng

          Hahahaha lawak nooo~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kika says:

          Entah2 Si LIN Ni Anding Kot….Menyamar Guna Nama LIN…Nak Cover….HAHAHAHAHA!!!!….Ramai Gay Kat Luar Sna Sengaja Nak cOver ke “gay” an mereka Dengan cara Bertunang La,Couple La….Padahal Gay…..Nauzubillah….Ohhh Emmm Gayyyy!!!!!……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anoni says:

        betul2. kalo niat nak betulkan keadaan, sila tunjukkan bukti. ini boleh menimbulkan fitnah. ramei ni pengunjung blog nara. takkan nak ckp bnde sama je: “mulut org tak bole tutup” “org bole ckp apa sj” “yg penting keluarga sy tau sape sy sebenar” weii..kalo ada peluang atau mmg ada bukti kukuh, sila tunjuk.
        korg/artis sendiri yg biar atau benarkan benda ni jadik. betanggungjwb la ckit.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Anabobo says:

    Ble fitnah dah brleluasa,mkin hmpir kiamat . Takutnya.
    Kalau btl dorng ni mmg lwn hkum Allah,mtk2 la cpt sdr n blik ke pngkal jln.byk lg wnita yg baik2 .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. cik ann says:

    habis pecah temberang, yg sy xtahu pon boleh tahu kat sni, tp x lah percaya sbb xd bukti kan =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. NAZARIO says:

    APELAH YANG HADAP SANGAT… KO ADE APE YANG DIE ADE.. PATUTLAH KAT MESIA NE RAMAI POMPUAN JADI ANDALUSIA.. FAKTOR2 NYE SEBAB HUBUNGAN SONGSANG… NABI TAK MENGAKU UMAT TAW X…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • memaya says:

      andalusia ok lagi kalau ANDATADALUSIA (anak dara takde dara lanjut usia) mcamne?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • roy says:

        kesian anak dara… kenapa dara tu penting sgt?
        lelaki semuanya teruna ke???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. rayyan says:

    bala-bala……..mintak dijauhkan…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. atilia says:

    hehehe
    aku tak kenal hat Amran Ismail tu

    tapi Anding to mmg agak fishy
    dia kan dulu masa nak masuk AF.. ada Iqram kot.. pastu semua lelaki je tau.. :P yg lepak2 dgn dia.. wakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • getalife says:

      get a life. bile diorg kawin korang jugak yang ckap “aku dah agak dia tak gay.”

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Jabun says:

    weyh!

    anu tu nk simpan mana?

    layan pompuan lg sedap

    ada pau ada karipap..nyum!..hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • memaya says:

      ala dah diorang suka makan sosej nak wat camner…kalau dipaksa makan karipap pun tiada berguna jua…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Jabun says:

        hari2 makan kapipap pon

        x muak..lg2 yg rangup

        intinya kasi tebal2 aihh!!

        teliur lak aku..huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • salai sosej says:

          anu tu buleh buat salai sosej..Ko makan karipap hari takpe asalkn jgn makan karipap basi kang sakit perut
          Jabung-Jabung! hohoho..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gilow says:

          bodosssssssssss betul jabun nih!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          sakit perut gelak,,,,
          korang leh join Raja Lawak ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • abg Gagah says:

          @ Jabun> hahahahahaha….ko mmg terbaek bro!..lawak!
          @ gilow> normal la tuh ner de bodosss..
          yang ni pisang embun lawan pisang tanduk ekk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Miss_hujan says:

    Muka hansem..Tp sayang..Nafsu x stabil..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      ensem ke,,,,
      mcm tak jer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. tah hpa2 tah depa ni,ngan jantan pon jadi..dunia…dunia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. awek vogue says:

    jantan2 yang sutun ni mengada2 sebenarnya…nanti bg la reason..dah di takdirkan lah ketentuan tuhan la …qada dan qadar la….sebenarnya pilihan sendiri..nafsu sendiri…kalau kata nak buat jahat semua orang nak buat jahat…sebab yang jahat dan haram tu sedap tapi kita di beri akal fikiran untuk fikir…nak syurga atau neraka….nak dosa atau pahala

    dah terang lagi nyata tertulis dalam Al Quran al kesah umat2 songsang ni di tenggelam kan Allah lagi nak dibuatnya dosa terkutuk tu !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dorayakigirlz says:

      ce bako je deme ni..byo nye rase azab kt nerake tu..ce bako..ce bako..eiii..geram tol keme ngan deme2 ni..cm da xde pompuan da kt dunia ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. kebaboommm says:

    obvious kot si anding ni PLU…tp mmg badan die meletops lately..remves mek kalu jupe kt gym ni..n mamat amran yg suam2 kuku ni (selalu buat mua malu2 vavi ni)aku x tau la..tp mmg aku penah jupe 2org ni dgn ade lg sorg pelakon suam2 kuku gak n sorg lg tah sape2 kt Chow kit..time mkn durian…katenyer hosmet, jgn seranjang mate sudeyyhh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. julia says:

    betul ke? sahih ke berita ni? kalo tak, fitnah tu…. kalau ya, GELI gelimas lah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. aspire5580 says:

    biar betol…guane ni boh…pedang lawan pedang ka..anding dn lagi sorang tu sila jwb

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. papa jahat says:

    aiyooo.!!!……..bau taik laa……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. getalife says:

    orang akan suka percaya benda tak betul, kan? aku tau anding dengan amran first hand. it happens to be diorang salah seorang adik beradik aku. which one aku x bagitau la. and c’mon, since small aku tau la dia straight ke tak. derrrr…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cik karma says:

      betul ke dik? akak ni conpius plak, mana betul ni?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mokcik says:

      abiss tu cer citer..kurang skit kekonfuisan blogger kat sini..

      err…PLU tu hape?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Enemy~ says:

    Kesian tol pompuan yg takde pakwe mcm aku neh…da la hensem kot nak jadi gay..hish hish..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. dunia baru says:

    aku byk kwn jenis ni..jadi aku tak heran sgt lew..masa dia dgn iqram tak xpose sgt sbb pandai jga airmuka..kawan aku cakap….80% PELAKON LELAKI NI GAY…coverline mmg pandai..hhhmmm…ape nak kisah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. aku says:

    semalam baca dalam metro pelakon dah kawin gay juga siap ek tu adakah mereka ini juga adakah aron aziz heheheh serkap jarang siut

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. NAIDA says:

    Nasib baik aku x buang duit 1 sen pun ngundi dia orang ni rupanya hampas taik kelawar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. lily says:

    100% rasa sahih….
    dlm fliem chukang luar pun chukang opsss
    yg anding tu dlu dgn iqram….
    apa2x pun tk minat dgn jantan melayu yg makin pupus ni…….dh lah makin kurang aktiviti abnormal mereka aiyo….
    cepat2xlah kahwin bang oiii tutup cerita

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. oblivious says:

    ape pon kita doakan supaya mereka ini kembali ke pangkal jalan dan senantiasa mendapat keredhaan yg maha Esa…..Amin……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Kurus says:

    terasa geli lak..
    seme orang pon dituduh songsang..

    aku kadang benci la dgn sifat sesetengah golongan yg suka jerk mengata orang..
    syukurlah aku hidup tk di kelilingi dgn orng2 centuh..
    aman idup aku.. bahagia jerk.. amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. hatta says:

    hei lantak la….diri dia la….terpulang la….kat dai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Rahsia says:

    Kesian … khabar angin belum terbukti … baru sekadar spekulasi ,,, tetapi lagaknya umpama fakta yang diperakui …

    Mengapalah ada wartawan tergamak menulis nama si polan sedangkan gosip tersebut berasaskan sumber yang dipercayai … bukan sumber yang terbukti ?

    Apa sudah jadi dengan tradisi kewartawanan dahulu yang mana nama yang digosip dengan isu negatif hanya diberikan bayangan sahaja, bukan terus beritahu nama ???

    Kepada Anding & Amran … sabarlah hadapi dugaan FITNAH

    Agak hensem sikit … Gay

    Agak tegap badan … Gay

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fitnah? jika perkara ini tak betul tak ada nya wartawan terang2 nak tulis nama artis mana. dah tau dah sahih baru mereka berani letak. jika tanya artis pun mati hidup balik tak ada yang mengaku walau terang-terangan memang mengamalkan kehidupan songsang.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Miko says:

    kalu xda angin xkn pokok bergoyang kan?
    HAHA alaaa da tau sgt la. esp anding tu haaa…
    dulu time skul agak lembut gak. skunk je siap g gym. tula cover sket. papa lah. HAHA :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Fadly says:

    So whats wrong to be GAY….!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Zam says:

    Fadly
    memang ler salah. Lelaki pasangannya pompuan. Ada paham???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. zallyea says:

    fadly nie bekas gayboy anding kuttt..?;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. plusminunle says:

    huh?? O_0! x sgka….
    lau nak ‘honeymoon’ pn…x yah r tnjuk kt owg awam.
    huh!!
    if it’s true, hope u’ll be happy.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. I used to be more than happy to seek out this net-site.I needed to thanks for your time for this excellent learn!! I positively enjoying every little little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. andra says:

    hahahahahaha bogok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0