Written by AbangNara | May 2nd, 2011

Dunia sekarang ini, majoriti manusia di seluruh dunia menggunakan smartphone. Selalu Abang Nara lepak mapley memang nampak semua orang pegang handphone masing-masing. Ada yang check email, ada yang update Twitter, ada yang main Facebook dan ada jugak yang membaca blog kegemaran masing-masing.

celcom smartphone

Jika anda seorang pengguna smartphone, sudah pasti anda memilih smartphone yang mendefinisikan diri anda. Disebabkan di Malaysia ini sudah semakin ramai pengguna yang beralih kepada smartphone, Celcom dari dulu telah memberikan anda pengalaman smartphone yang terbaik. Antara contoh-contoh smartphone yang disediakan oleh Celcom ialah:-

celcom smartphone

1. Android phones – untuk mereka yang gadjet freak dan mereka yang sukakan kebebasan untuk buat apa sahaja dengan smartphone mereka.

  • Samsung Galaxy SL (dari RM468)
  • LG Optimus 2x (dari RM978)
  • LG Optimus Me (dari RM0)

celcom smartphone

2. Blackberry – untuk mereka yang workaholic macam Abang Nara.  Abang Nara memang suka check email, update Twitter dan check FB.

  • Blackberry Bold 9780 (dari RM888)
  • Blackberry Torch 9800 (dari RM1188)
  • Blackberry Curve 9300 (dari RM488)

celcom smartphone
3. Windows Phone 7 – untuk mereka yang memang suka sangat dengan platform Windows

  • LG Optimus 7 (dari RM1068)

celcom smartphone

4. Symbian – untuk mereka yang realist, sukakan sesuatu yang simple dan mereka yang praktikal.

  • Nokia E7 (dari RM958)
  • Nokia C7 (dari RM468)
  • Nokia C3 (dari RM18)

Abang Nara, Abang Nara. Kenapa iPhone 4 tak ada dalam list smartphone yang Celcom provide? Saya dari dulu lagi teringin nak rembat iPhone 4

Selaku provider telco yang terbesar, terbaik, paling stabil dan berkualiti, Celcom kini bakal membawakan anda iPhone 4 dengan plan yang mampu membuatkan anda rasa nak angkat iPhone 4 hari ini jugak. Plannya ialah:-

celcom smartphone

Nantikan info lanjut mengenai plan iPhone 4 Celcom di laman web Celcom Smartphones.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to Anda Pengguna Smartphone Yang Mana Satu?

  1. zahidah says:

    1st

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. purpledotdot says:

    iphone 4..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. kupukupu says:

    mana plan i phone ni??xsabaq nak sambaq ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. pu3Bayu says:

    blackberry bold 9780…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. KHALIS says:

    memang smart2. tapi wat masa ni tak bertukar lagi. sbeb takut bali hri ni esok dah keluar lagi canggih..nampaknya tak merasa la nak beli smartphone..pekej celcom bagi ni takde caj tersembunyi ke?

    Mengapa mereka merakam 3gp lucah??

    koleksi artis seksi dalam majalah mangga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. CIK AWAN says:

    i like iPhone..memang best..suka je la..tapi belum mampu..hahaha..DAH TENGOK ISU LADY GAGA PAKAI PAKAIAN DARI GETAH KONDOM?BELUM?KLik nama blog saya tuh..CIK AWAN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Kak Su says:

    Kak Su guna iphone4. Ok la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Ash says:

    Haihhh.. tak berpeluang lg nak sambaq iphone ni.. tahon ni pokai sikit.. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. fasha kiut says:

    vote for iphoneeee..ngeeeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Gosipgurl_fea1 says:

    HTC HD2?Smartphone

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Angel says:

    sy tgh survey smartphone ni..yg mna anda rsa baik ye?Blackberry or iphone4??kalau Blackberry blh BBM kn..tp iphone blh tak??blh bg idea utk pengguna BB or iphone…;D..thnks..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Gorgon says:

    WAH COMENT & VIEW TAK BANYAK BAB IKLAN NI…. BNARA FAIL BAB IKLAN………. HAHAHAHA….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Gosipgurl_fea1 says:

      org mau tgk gossip dari iklan ;p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Gorgon says:

        secara lumrahnya manusia suka dan sibuk amik tahu dan jaga tepi kain orang!! kuikuikui

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. kareem says:

    celcom terbaik?u gotta be kidding me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. riena says:

    bru jer terbeli BB torch 9800 n bold 3 last week….tp xbli yg plan celcom pown…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0