Written by Bella | June 5th, 2015

Sebuah foto yang dimuat naik oleh anak kepada pelakon Rozita Che Wan iaitu Ammar Effendy di akaun Instagram beliau baru-baru ini telah menjadi bualan ramai dan hangat oleh pengikutnya.

Foto tersebut menunjukkan Ammar berdiri di tengah-tengah kota London dan menayang tubuh badannya yang sasa tanpa memakai baju nyata telah mengundang beberapa komen. Ada yang memuji badan sado beliau dan ada yang kurang bersetuju dengan tindakan beliau itu.

Meskipun ia mungkin menjadi inspirasi buat remaja diluar sana untuk mendapatkan bentuk badan sebegitu, tetapi ia agak tidak kena untuk Ammar bergambar di negara orang seperti itu.

Kami pun tidak mahu komen berlebihan, mungkin beliau bangga mempunyai badan sado seperti itu.  Walaubagaimanapun, hanya pengikut di Malaysia sahaja yang seakan teruja berlebihan kami rasa  minah saleh dan mat saleh yang lalu lalang sebelah Ammar  mesti rasa pelik serta tidak rasa apa-apa kerana banyak lagi jejaka di negara Barat yang badannya lebih tegap dan sado. Heh.

94 responses to Anak Rozita Che Wan Tayang Badan Sado Di London Jadi Bualan Hangat

  1. cik mek molek says:

    Mat salleh sana x heran pon. haahahahaha
    lg pelik lg ade sbb sejuk2 kau sorg je bukak baju .kah2

    0

    0
    • alyra says:

      nak sgt posing camni gi la cari pantai buat aksi ala-ala nak surfing ker.. boleh la di terima lagi.. ada jugak la motifnye buka baju tepi pantai.. ni ko gi buka tgh2 london tu buat apa

      0

      0
      • Kain kafan , 6 × 3 × 7 liang lahad says:

        Ibu bapa muslim lebih bertuah di dunia dan akhirat wlpn anak itu kurang pandai di dunia fana ini tapi berakhlak dan beriman krn doa anak yg soleh memberi cahaya di alam barzakh buat kedua org tuanya.
        Malang bg ibu bapa jk anak mrk hnya pandai duniawi shj tapi kurang berakhlak dan melanggari batas agama.
        Smoga kita semua di beri Taufik dan Hidayah tp Hidayah diberi oleh Allah swt kpd sesiapa yg Ikhlas mencarinya.
        Dah tak tahu nak kata apa … sedih lg menyedihkn.

        0

        0
      • Ammar Sakai says:

        Kan! Pelik bebeno jdnya.. Mcm sakai jer!!

        0

        0
        • apa punya turr says:

          Hahaha… Betol tu.. Dahlah ikat seluar cam riben.. Badan sado.. Tali seluar riben.. hahahahahahahahaha.!!!!!!!

          0

          0
    • mucuk says:

      kehkehkeh…!! Aku x heran sbb dia anak cek ta… Cmner mak dia cmtu lah anak dia..kesian…kurang kasih sayang..

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        bukan aurat dia pun yg org nak bising2 pun…
        Lantak pi la kat dia
        btw… badan hang ni dik lagi lawa dari badan Nabil..
        ko pun habis beribu gak mcm Nabil ke nak dapat badan camni?

        0

        0
        • tumpang lalu says:

          Cik lovelyvic … klu pkara yg mungkar … jgnlah diambil remeh. Paling tdk jgn mengiyakn dgn mengatakn ‘ lantak pi la kat dia ‘. Boleh dpt saham dosa sikit dr Adk bdn sado tu. Skadar berpesan2.

          Tapi bab sinis duit habih beribu tu, i baca kelakar lah jugk. Duit dah terlebih bnyk … Parents dia tak kisah melabor bdn sado ank mrk tp berkira nak hantar ank kelas Fardhu Ain. Babai @lovelyvic hv a nice day.

          0

          0
    • abang gelojoh says:

      adeh benci aku budak ingus ni. gelaran yg sesuai abg bagi JUSTIN BIEBIER malaysia. batak tahap gaban.

      0

      0
    • munah says:

      Patut bagi man kajang jer jadi model photoshot ni…budak ni takder harapan nak jadi model…man kajang mana mana?

      0

      0
    • lolol says:

      MY EYESSSSS!! GEELIII!! kena cuci dgn klorok mate ni hoiiii

      0

      0
  2. Anonymous says:

    geli tgk.. batak sgt pkai cmtu smata nk ambik gamba.. kt lua lak tu.. sama cam maknya giler glamer..

    0

    0
  3. melati says:

    Dia meroyan tu tunggu BMW X5 ..tk kuar2 lagi….

    0

    0
  4. rizal says:

    “mungkin beliau bangga mempunyai badan sado seperti itu. Walaubagaimanapun, hanya pengikut di Malaysia sahaja yang seakan teruja berlebihan kami rasa minah saleh dan mat saleh yang lalu lalang sebelah Ammar mesti rasa pelik serta tidak rasa apa-apa kerana banyak lagi jejaka di negara Barat yang badannya lebih tegap dan sado”……ayat nara terbaikk…hahaha…deep…mohon terasa rakyat malaysia y cam batak teruja tgk bdn ketul2 ayam ni..x sesuai lngsg…nmpk sgt kaki nye keding..kah kah kah…sedar laa wei bdn ko tu asalnya mmg keding…

    0

    0
  5. hahaha says:

    lelaki yg komen kagum confirm gay x pun kengkawan yg hadir di saat zaman kegemilangan.lulz.

    pasni balik kedah pose cenggini tgh sawah plak naaa…

    hahaha.

    0

    0
  6. sekadar bebicara says:

    hmm..x paham org skrg suka post gambar sendiri dlm keadaan merepek2. nnt kalau kita mati sape nak tolong erasekan? sampai anak cucu leh tgok gambar. kita kat dlm kubur mintak sgt sesapa bole tolong erasekan gambar yg bukan2. # gambarygbermanfaatkanlebihbaik #peace no war

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    batak

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Same je anak beranak…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi XD I guess memang anak-beranak suka bergambar yang over sikit kot.

    0

    0
  10. sherry says:

    Ahaha badan sado tapi muka kenot go pun tak guna juga dik.

    0

    0
  11. mojo says:

    Bapak huduhnya.baka sapala nih!

    0

    0
  12. tahppetah says:

    teringat gambar viral kat fb..jalan jem konon padahal nk tayang stereng kete BMW,porche bagai.yang si ammar ni caption die ‘bad day in london’ dengan gamba nk tayang body..haha..trend lelaki sekarang dah dpt six pax bangga dok tayang2..japgi aku bagi lipas baru menggelupur nk lari…hahaha

    0

    0
    • peah says:

      terbaiklah komen bro… bab lipas tu sumpah kelakar, hahaha

      0

      0
    • aku says:

      kah3 btol tu..harap sado..tp bukan kuat pun..cer suruh dia mencangkul..kih3.. teringat ms naik gunung ledang aritu.. ada mamat sado join kitorg.. sat lagi dia gayat..bukan gayat sikit..tp gayat banyak..hahaha cuak gila muka dia..n dia x la fit pun..harap badan je sado..tapiii…nan hadoooo

      0

      0
  13. BIBI says:

    ANAK DGN MAK SAMA-SAMA JAKUN..

    0

    0
  14. Joyah Pok Pek says:

    Ni untuk photoshoot ler~~ nak promo fashion urban for men..kalau org dlm industri fesyen ni biasa jah..per hal nmpk pusat..sazali angkat berat org x complain pn pakai spender jek..perenang msia pn sama pakai spedo jer..bukan lah nak kata sokong sebab memang nmpk aurat memang haram tapi mereka ini hidup dalam cara yang berlainan “duniawi hiburan dan fesyen” jadi begini lah cara nyer..doakan jelah yg baik2

    0

    0
    • Anonymous says:

      joyah pok pek…sesuai laa dgn nme ko..fesyen pun ikut laa adabnye..bkn main sebat je…yee…mmg cara hdp mrk berlainan sbb mrk ni beruk y br mengenali dunia glemer…klu org y edu xde nk berposing2 camni..hlg sifat malu tu nsb baik kemaluan x hlg…kah kah..

      0

      0
  15. walaweh says:

    Pelik nau budak ni.. pergi lah shopping ikt mak ang tu p cari baju elok sikit na.. dah mcm vess hotel aku tgk tgl nk button je lg.

    0

    0
  16. hihuhihuhihu says:

    dia nak tiru apak zain dia la…apak zain pun dlu tayang body jugak…
    sian..konon akademik pandai sgt.. tp nan hado
    cetel ilmu agama….

    #keputusan exam bukan lambang kematangan yer….#

    0

    0
  17. unknown says:

    aduhaii.. d whole family attention seeker.. ak harap la c aisyah x ikut jejak langkah mak, pak, n abg dia..

    0

    0
  18. ikanpari says:

    Malaysia boleh!!!
    Nampak tak hebatnya org malaysia.. tempat sejuk pun bleh lengging camtu jer.. fuhhh hebat!!!
    #bila”thinkoutofthebox”menjadifocusutama
    #diaikutkehendakfotographerkutttt
    #be+ve

    0

    0
  19. bojojo says:

    PROVINCIAL. Antara perangai orang kampung baru keluar council estates dr Manchester, Liverpool & Brixton bagai. Hujung minggu mai London, bawak pangai kampung keluar kandang.

    Sebelum korang ngata aku jeles, aku tak payah beli tiket dua tiga kali just to take photos depan Parliament Sq or Marble Arch tak pakai baju or pakai leather knee high boots in summer. London tempat aku beli bawang puteh & halia ja.

    0

    0
    • Khennnn says:

      Khennn?? Bogel, tapi pakai leather vest, pesen apa ntah. Sama macam mak nya.. knee boots bagai..

      0

      0
  20. hehe says:

    gila glamor.. che ta kot2 da pakai guna2 utk glamor

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Tersangatlah ewwwww..apa nk dibanggakan kesadoan tu..xsemua org nmpk “cun” berbadan sado..xsemua dik!! alahaiiii

    0

    0
  22. classywoman says:

    1 word. Geliiii!!!!!!!

    0

    0
  23. lux says:

    Klu hnsem lg ckup package kot.sbb aq tgk wjah dia ngn sideburn pjg gitu dh mcm org zman dlu.aq x pndang bdan sado ke keding ke,jnji ati mau baik dan briman.bdan sado playboy wat pe!!

    0

    0
  24. Anonymous says:

    konon2 nk tayang badan dia y sado tu hek..x semua pompuan suka laki y badan sado…..satu jer aku nk cakap…anak cik ta ni x ensem…

    0

    0
  25. melati says:

    Bukan kater omputih jer yg gelak Burung merpati pun Gelak….mesti omputih ingat mangkuk ni pendatang asing nk cari keja ni….ni mesti kes nk Show Off Kete X6 tak sampai2 lagi sooo..dia show off Body ler dulu..hehehe…Gi terjun KLCC tu…dh lah Mak ko poyo jer..pastu ko plak tambah garam ….eeeee tk malu ker Kete2 X6 yg kepoh2 nk beli tu sampai sekarang tk kuar2…kalau aku jadi rakyat Malaysia ler dh lama aku terjun KLCC.

    0

    0
  26. anon says:

    Ingatkan pak hitam mana tadi……hmm….desperado mcm mak dia jugak. Desperate for attention. Kesiannya… Teringat pulak betapa bertuahnya arwah sharifah Aini dpt anak yg warak yg boleh sentiasa mendoakan dia…. Dlm sejuta susah di cari.

    0

    0
  27. TakPelikPun says:

    Bukan hensem pun. Pui.

    0

    0
  28. serene says:

    Menayang bodi sampai tunjuk pusat…eeee…..tak sedar dirinya. Belum hensem lagi tu, kalau dia ni hensem tak tau lah mcm mana. Honestly aku tengok mcm rupa villain dlm filem tamil. Kalau rajnikanth tengok dia ni, mesti dpt offer berlakon jadi samseng filem tamil….

    0

    0
  29. Sheejab says:

    Perangai sama dgn Ex aku. Ex aku jenis kaki Gym n badan pun lebih kurang mcm dia. Semua gambar FB tayang badan. Aku sampai naik malu sebab masa baru-baru couple takde la jenis show off mcm tu. Bila aku tegur dikatanya ” I dah habis duit kat badan. mesti la i nak tunjuk” benci~

    0

    0
  30. jenah says:

    baik ko hisap tetek che ta tu..lagi berbaloi.!!

    0

    0
  31. milah says:

    yang paling tak tahan…… berbulu mata ni weh….

    TALI SELUAR DIA TU ASAL BERGENTEL GITU?????
    hahahahahaaa…. annoying betul

    0

    0
  32. milah says:

    yang paling tak tahan…… berbulu mata ni weh….

    TALI SELUAR DIA TU ASAL BERGENTEL GITU????? tali tu weh… haahahaaa kasi laa sorok sikit!
    hahahahahaaa…. annoying betul

    0

    0
  33. mawar says:

    ni lah yg dikatakan bergaya x kena tempat…kalo kat gym or pantai oklah juga….tp kalo pose kat gym or pantai takut lak org x nampak LONDON nyer so paksa la show off amik pic kat big ben…kesian typical org melayu ;(

    0

    0
  34. orked says:

    eeewwww…geli ngat aihh bdk bru nk tumbuh bulu ni. tlg la adik oii…nek kelam mata tgk ang ni. x minat aku bdn ketak2 camni…geli kot

    0

    0
  35. zabedah zabit says:

    lantok ke dia tuuuu

    0

    0
  36. alamfana says:

    bagi aku lelaki ni dah paling senang nak jaga aurat..tapi ade jugak makhluk yg xreti2 gak nak tutup.xde masal sgt ko nak tayang badan kat london tu..ape pesen la family ni..sume yang aneh2 dorg suka..cukupla org kutuk mak ko sbb buat benda pelik2 ko yang lelaki jagalah maruah family ko..at least org akan ckp, xpe,maybe anak dia akan bawak mak dia ke syurga..haha

    0

    0
  37. rena says:

    hahaha…dia bukak utk posing jer. I dont think so he would be walking around looking like that….he did it coz he knew u guys ‘akan terlopong’…atau ‘jakun’. Tapi yelah tak elok tue… I no comment..parent dia kena jawab.

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Agaknye nk suruh mat salleh eksiden lg kot..aritu mak panjat tembok kann..xkan anak xboleh bt minah salleh plak eksiden..lol

    0

    0
  39. mojo says:

    Mat salleh kat belakang tu sengeh je nengok baka dari plenet mana nie.dahla buruk.pakai seluar berpintal.legging dengan boots.kambingboy nie.

    0

    0
  40. Kampong says:

    Mohon dorang jangan jaja nama Malaysia kat sana please.. memalukan jer. I kalau terserempah dengan dorang kat London pun I buat2 tak kenal depa ni.

    0

    0
  41. jasmien says:

    hmmm aurta lelaki from pusat ke kaki…. biar le die nak buat ape pun! die dah akhir baligh hiudp die sendiri jgn libat kan mak bapak…… anak kite sendiri tak tau le kemane ye mase ni dari memikirkan anak org……..

    0

    0
  42. Mukakau says:

    Orang tayang badan adalah orang yang beriman, tapi iman ciput.
    Semoga dikurniakan dan dipertingkatkan iman.
    Badan cantik walau muka buruk namun hati bersih itu penting!!!

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Sah2 bertan2 ambik supplement n steroid. Tak teruja pun..

    0

    0
  44. koko says:

    Mesti mak dia kate..hg toksah kesah la depa kata pa,depa buta fesyen,hg kan anak mak xpa aih pakai lagu mana pun mak suka..zain kate..ko lepas ni bapak nak ko bli ubat utk tonjolkan sikit puting tu biar seksi mesti lagi ramai merecik.lepas ni kite g mexico pulak.

    0

    0
  45. muhaini says:

    WTF…what r u trying to show off? Pathetic family. Your mum, step dad, aunties & uncles are all attention seekers. Sad but true.

    0

    0
  46. nonina says:

    Mak+ank+mak+ank=s.a.k.a.i

    0

    0
  47. Ayra says:

    Aku rasa yg sebabkan dia jadi macam ni sebab peminat2 juga. Followers Ig je berapa? Nora Danish yg macam tu pun, lakonan ke laut, ntah apa sumbangan dalam industri ni pun boleh dpt followers plg ramai. Cuba tengok berapa ramai yg puji Cik Ta macam nak rak. Tak mau Aishaah rania? Ranaa? Jadi macam ni, jangan lah exposed budak tu terlebih2. Aku perasan jugak budak2 kecik yg kau puji cantik, memang akan perasan tak hengat. Ada banyak lagi cara nak up kan confidence budak tu. And at the end of the day, perangai dia macam haram ke tak, tu yg penting. Cik Ta n family jadi gila attention camni sebab peminat2 lah juga. Blinded by pujian Sampai diarang sendiri x nampak how ridiculous they all are. Circus.

    0

    0
  48. Linzy Longkang says:

    tengok badan kemain seksi ingat nak rembes tup2 tgk muka tak hensem pulak, terus tak jadi….

    0

    0
  49. tijah says:

    mahulahhhhh xbergayaaa giniii , berkawan pon dgn photographer gayyy sia annas easkeyyyyy uhhh . tangkap picture pon dgn si gay jugakkk , gaya posing kna lahhh style gay jugakk!!!! baru lahhhh bergegeyyyyyy!!!!!! arghhh! tambi geli tijah woiii.balikkk kedahhh cepat2 . hang xsesuai jadi model ! baka campuran mak hg dengan pak hg dulu xsesuai . p bertobatlahhh.bawakkkk skali adik baru hgggg

    0

    0
  50. madhuri says:

    muka mcm hero tamil …mat salleh ingat diorang buat movie tamil kat london..nasib baik x berjoget2

    0

    0
  51. melur kubur says:

    mak dgn ank sama je..

    0

    0
  52. Anonymous says:

    Kenapa badan dia gitu. Dah macam kura2.

    0

    0
  53. aku says:

    too bad muka cam indon, kalau x once dia bulk up maybe akan nmpak attractive
    body skrg, budak umur 15thun n gays je suka

    0

    0
  54. Che Yah Pong says:

    Badan sado tapi muka tetaplah rupa penyu

    0

    0
  55. Heheheheh says:

    10A tak dapat offer memana ke?????? Ke sebenarnya itu result orang lain????

    HADOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    0

    0
  56. Harry says:

    Halamak..illegal immigrant mana pulak ni posing gitu kat Big Ben! Kat London ni muka macam ni selalunya keje kat Bangladeshi restaurant kat Brick Lane in the East End of London. Hadush…kesian jugak aku tenguk keluarga budak ni..dari Mak nya..Bapak Tiri nya…sume trauma Kejutan Budaya (Culture Shock) bila sampai London. Aku yang tak ada kena mengena ni pon malu tengok…he! he!

    0

    0
  57. anonym says:

    perasan muka tak hensem langsung

    0

    0
  58. Anonymous says:

    wakakaka..yg ni kelakar..paling kelakar..plus bodoh yg amat..tk pernah dibuat org dik..jln kt kota London pakai baju cam tu tayang badan..OMG! what were you thinking..ko ingat ko kt Phuket ke dik oii..badan ko tk sado sgt pun..please pi sizing lagi yer…blm cukup sado..
    Ni nk bagitau..org badan lagi cantik pada ko pun tk de sampai poyo cam ni..mat salleh kt sana sure ckp ko ni homeless people..confirm dik..
    Tlg jln ikut cam mak ko..bimbo..pakai tight skin colour pastu pakai tudung..altho mmg aku suka giler ngan mak ko..tp tahap kebimboan dia tu buat aku ckp dlm hati pretty but brainless…hehe..love u cik ta… :)

    0

    0
  59. MHZ says:

    badan sado tu esok kalau di bakar api neraka sbb tak tutup aurat hancur lumat jugak…

    0

    0
  60. Anti-Penjeles says:

    Kesiannnnnnnyaaaaaa para haters.. Such no life CREATURES hahahahaha!!! Simpati dengan pen”jealous” yang kerjanya sakit hati tgk kelebihan dan kebahagiaan org lain. MMg bangsa kamu ne bangsa pen”jealous”????

    0

    0
  61. aku tahu says:

    lawak betol saya tengok dia ikat tali seluar bentuk riben tu….
    hehehehehehehekhek

    0

    0
  62. cinta ilahi says:

    kalau setakat bdn mcm tu x hiaran la..
    bdn lagi sado dari kau aku pernah tengok..

    0

    0
  63. tiada cerita says:

    inilah remaja zaman skarang poyo sangat..
    setakat bdn mcm tu pon nk tunjuk..
    orang yg bdn lagi sado dari kau pon x tunjuk..

    0

    0
  64. GELI says:

    NI LAH MANGSA FESYEN!!!!!!!!!!! HAHAHA

    0

    0
  65. Harry says:

    Is he gay? Come to Soho gay pub baby! You’re ugly looking but we don’t care.

    0

    0
  66. lalala says:

    muke cam chipmunk

    0

    0
  67. cool bro..shirtless pusat kasi tunjuk skit..baru gagah! lek2 suderr

    0

    0
  68. It’s going to be ending of mine day, but before ending I
    aam reading this impressive parafraph to increase my knowledge.

    0

    0
  69. Teruna Pusat says:

    pusat adalah simbol kelelakian..so lelaki sejati tayang pusat benda biasa..kita geng bro!

    0

    0
  70. Ahaa, its pleaszant discussion regarding this piece of writing here att this webpage, I have read aall that, so aat this time me also
    commenting here.

    0

    0