Written by AbangNara | July 18th, 2009

anak khai dan rosma

Tahniah buat Khai dan Rosma. Semalam kira-kira jam 5.35 pagi, Rosma telah pun selamat melahirkan anak sulung mereka di Pusat Rawatan Islam Al-Zahrah. Nama anak Rosma dan Khai masih dalam proses perbincangan. Tapi salah satu nama yang dicadangkan ialah Muhammad Amzar Danish.

Buat masa ini masih tak ada lagi gambar anak Khai dan Rosma nie. Nanti kalau ada kitorang akan update secepat mungkin. Tahniah sekali lagi kepada Khai dan Rosma kerana sudah bergelar ayah dan ibu.

57 responses to (TAHNIAH)Khai, Rosma Dapat Anak Lelaki

  1. sundalbolong says:

    1st..
    tapi aku x minat korang…=(

    0
    0
    • hafizatul says:

      tahniah tok diorg…hope everything gonna be ok n fine…

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        insyallah….meh kita sama2 doakan…2009 tahun muka2 baru keluar…2008 kisah cerai…2010 mesti tahun kawin kot

        0
        0
  2. trAnsForMers says:

    alhamdulilah tahniah wat khai and rosma

    0
    0
  3. adreanna says:

    yeye..aku first…congraits khai n rosma

    0
    0
    • trAnsForMers says:

      laaaaa ciannya kat ko……….

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        trans, smlam aku gi tgk wayang citer transformer like ur name….2 jam lebih tu aku makan jer popcorn ngan hbs satu botol air…yang nyta, aku mengantuk giler nak hbskan 2 jam….memang BOSAN….aku tak tau apa yg digahkan dgn citer ni..huhuhuhuh…nampak bebenor aku ni tak KEDEPAN spt yg lelain..ish ish ish, kecian

        0
        0
        • trAnsForMers says:

          camne ko leh rasa bosan DS, aku tengok citer 2 smpai 3 kali pun x de rasa bosan rasa mcm nk nengok lg pun ada…..mgkin ko x berminat ngan citer2 yg mcm ni 2 sbb 2 ko bosan….
          len kali klau agak2 citer yg x brapa ko minat ko masuk panggung bawa bntal busuk skali gerenti lena ko kat dlm 2 he he he…………..

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          memang aku lena zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz pun…tetiba bf aku bangun kejutkan aku wayang dh hbs..wakakaka…rugi betul duit aku RM 9 hinggik…uhuuuu

          0
          0
        • trAnsForMers says:

          aii bukan bf ko yg blanja ke?

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          hik hik hik…..ape-aper jer lar trans oi…

          0
          0
  4. ayue says:

    tahniah ek dah jd mama n papa…ayue nak tnya lah mcm mane akak leh kurus ek.dulu akak mase mck af gmuk kan..tinggi ayu 155 berat ayue dulu 48kg tp skrng 55kg..akak mkin cun lah.abng khai mkin macho..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      hik hik hik….cian ko ek…aku nak tlg jawab pun aku tak pernah beranak….hehehe

      0
      0
  5. teD| says:

    tahniah. aku juga tidak minat beliau2 ini :P

    0
    0
  6. faris says:

    Mmg trend org skrg ni kn..nama anak mesti ada DANISH…

    Ape pon..tahniah..moga menjadi anak yg soleh…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      rasanya danish maksudya begitu baik sekali dong….hehehe….danish atau daniel..kemestian….

      saraa : nama anak aku nanti kalau pompuan aku bubuh seri bla bla bla…nanti dia dh kawin automatik dpt PUAN SERI…

      0
      0
  7. Kak Su says:

    A’kum semua…tahniah Rosma & Khai…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      hai kak su..em, tahniah untuk diorng….mesti anak dia suka menari kan kak su…masa mula2 mengandung mak sebok sehati berdansa…nanti anak dia nanti leh jd pengacara sehati berdansa..hehehehe…

      0
      0
  8. kira-kira says:

    tahniah kt korang……………….

    0
    0
  9. catalina says:

    tahniah .. tahniah .. tahniah

    0
    0
  10. trAnsForMers says:

    nara bagi ar gosip yg panas sikit…..
    baru ar sdap nak mengomen……….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      hik hik hik…kak nara kata dia tengah memanas kan oven….nanti dia bubuh gosip….kasi PANAS dan HANGIT….tunggu ek…

      0
      0
  11. (^_^) says:

    tahniah..anugerah Allah yg x terhingga.. : )

    0
    0
  12. sara says:

    wow!
    tahniah!

    0
    0
  13. jed hijau says:

    tahniah

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      mesti khai ngan rosma gembira tgk BN bila semua bloggers wish TAHNIAH jer kan..hehehe….

      tp aku pikir adakah rosma gemuk atau kurus???

      0
      0
  14. DelimaSaraa says:

    tahniah2…selamat dtg ke dunia baru…semoga menjadi anak yg soleh…

    0
    0
  15. DelimaSaraa says:

    byknyer aku ketinggalan….hari ni dtg ofis pepagi buta lagi semata2 nk tgk BN..hahaha…..pepapun, morning friends…..

    aku ada baca kak nara nak buat pertandingan..aku takdek sebrg cadangan..kak nara leh buat peapa jer..pertandingan masak2 pun okey…hehehe

    0
    0
  16. pening says:

    Tahniah…moge d didik jd anak yg soleh///

    0
    0
  17. trAnsForMers says:

    comey ank diorang ni dlm paper arini ada gambar baby rosma n rosma skali…..

    0
    0
  18. trAnsForMers says:

    mlm tadi APM vokal terbaik wanita BCL yg menangkan….
    bukan ke tahun dulu CT menangkan kategori ni ntahlah aku agak aje…..

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ct tak pakai tudung kan….pening aku dengan makhluk tuhan tuuu….

      0
      0
      • trAnsForMers says:

        betul 2 tapi rambut blkang dia stay ar dia cover ngan ntah ape ke jadahnya tah benda 2 aku x tau nk mnyebutnya………….

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          dia cover dengan jaring nak tangkap ikan tuuu…tp rambut tetap nampak….malu aku sebagai org yang sentiasa memakai tudung..mcam menganjing pun ada

          0
          0
        • trAnsForMers says:

          patut ar jaring bapak aku hilang hu hu hu hu……………….

          0
          0
  19. Lovelyvic says:

    Aku tak minat pun dowang berdua…

    0
    0
  20. trAnsForMers says:

    putih ank diakn………….

    0
    0
  21. vios_vaio says:

    Tahniah dah dapat anak..walaupon aku tak minat korang berdua tapi aku tumpang gumbira jugak la kan…pada rosma and khai (kot2 korang bace BN ni) aku berpesan (poyoottt)..didiklah anak kalian bebaik..supaya membesar menjadi anak yg soleh dan berjaya dunia akhirat.

    0
    0
  22. vios_vaio says:

    Nara..gambor anak dorang tak de ke?? teringin gak nak tgk..(ke ko dah publish tapi aku sorang je yg tak perasan..huahuauhua)

    0
    0
  23. DelimaSaraa says:

    manalah u all smua ni ek….

    0
    0
    • trAnsForMers says:

      AKU ADA DI SINI DI SINI DI SINI DI SINI…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

      0
      0
  24. catalina says:

    knara bila nk update citer baru ? bosan nyer ..

    0
    0
  25. simba says:

    Tahniah wat khai & rosma..

    0
    0
  26. Penari Poco2 says:

    Tahniah…
    aku jgk yg first…

    0
    0
  27. aries_april says:

    congrats 2 khai n rosma…
    may GOD bless u…

    0
    0
  28. aries_april says:

    ha…
    napa poco trja sngt trans…?
    :-)

    0
    0
    • trAnsForMers says:

      dh bbrapa hari dia x singgah kat BN tu yg jdi cam 2……
      jgn mareee PP…………..keh keh keh…..

      0
      0
  29. aries_april says:

    cian dia yar?
    nnt ar kta ksi dia 1st…

    0
    0
  30. saggitarius says:

    tahniah..tahniah..tahniah..

    0
    0