Written by AbangNara | April 9th, 2014

Argh~~~ Baru ingat nak tumpang naik BMW X6, tup-tup anak Che Ta, Ammar Effendy menafikan bakal menerima kereta tersebut sebagai hadiah keputusan cemerlang SPMnya. Penafian tersebut telah dilakukan oleh Ammar sendiri menerusi akaun Twitternya apabila ramai rakan mula bertanya mengenai berita gembira itu.

ammar

Kalau Abang Nara jadi kawan-kawan Ammar pun confirm excited. Mana tahu ada rezeki boleh merasa kerusi empuk bahagian penumpang BMW X6. Namun jawapan “nonsense” yang diberikan oleh Ammar terhadap persoalan rakan-rakannya ternyata menghancurkan harapan rakan-rakannya (ayat gurau). Namun kalau sahabat sejati, naik Myvi pun tak ada masalah. Tak ke gitu?

ammar

Tak kisahlah apa jenis kereta yang bakal diberikan oleh Che Ta kepada anaknya. Yang penting ia bakal memudahkan anak sendiri mengharungi kehidupan di universiti. Kenderaan memang penting untuk memudahkan pergerakan. Tak dapat BMW X6, dapat Kelisa special edition pun terbaik dah. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

65 responses to Anak Che Ta Nafi Akan Terima BMW X6

  1. ye saye says:

    asalkan kereta..ye dokkk

    0

    0
    • One Direction says:

      bukan handsome pun anak che ta..muka macam bangla jual karpet.

      0

      0
      • BMW says:

        Abg nara ni klu nak kuarkn story biar d sah kan oleh che ta… tak pasal2 che ta kene. Prvs artikel Nghtmare komen tu sampai hina org kata readers kat sini pendengki kat org kaya,makan hasil org kaya, malas keje sbb tu miskin. Angin la satu bdn baca.

        0

        0
        • BMW says:

          Respon sy kat nghtmr tu tak smua org kaya suka hina org.. klu da kaya sngt nak back up che ta silakan tp jngn hina org krg kemampuan. Dia kata sy poyo sbb tak da ank jtwn mcm saya ..berangan org kaya.. . jmpa psikaitris. I juz said jngn hina org miskin@kurang mampu. Klu nk backing che ta its up 2 him. Dats it. Narcissistic betul bdk tu…

          0

          0
        • Anonymous says:

          yang aku perasan, orang yang berlagak sombong bongkak ni biasanya orang yang baru nak kaya. Yang memang dah sedia kaya terlebih kaya, tak sombong pon. Elok je perangai siap boleh mix ngn org yg biasa2.

          0

          0
        • Baby AAa says:

          belilah barangan buatan Malaysia….sokong industri automobil negara.

          0

          0
        • Olga says:

          che ta sepatutnya belikan anak dia kete Mr Bean yang hijau tu! baru sepadan dgn muka anaknya!

          0

          0
      • izzy says:

        abih tu kau tu handsome sgt..?
        one direction kunun!… pui…..!

        0

        0
    • Sipuden says:

      wah..makin glemer la anak che ta lepas entry mak dia nk hadiahkan BMW..xlama lg producer filem ambik jd hero pulak la ni.sgt femes smpaikan buat muka berkerut pn org perasan..hahaha..kelakor la kome ni.

      0

      0
      • LOLIPoP says:

        jd hero 2 x lah kot…agak kureng di situ….heeee….

        0

        0
      • Anonymous says:

        Salah satu cara nak bg femes sampai kuar entry ni

        0

        0
      • BMW says:

        Aku raser klu Produser Pilem nak ambik ank che ta belakon… mmg dia BLh PEMES dan KAYA tp aku takut PEMES KAYA dngn berbakul2 KUTUKAN. Tak yah ler, ko jd INVESTMNT BANKER lg bebaloiii…. Klu blh ko ada Bank Sndri mcm Miz Nina…. Jaga Mak n adek2 ko lg Paedah… Blajor elok2…

        0

        0
    • aa says:

      sebenarnya,BMX laaaa..bukan bmw…adoihaii..typo je tu.

      basikal BMX je

      0

      0
    • IBU AYAM says:

      ANAK CHE TA HENSEM YG PENTING NANTI CONTACT MAK YE,MAK NK BUAT STOK ANAK HEKANN UOLSSSSS

      0

      0
    • Minah jambu Shameless Gitue says:

      Toughnye body anak che’ ta ni. Muka takdela handsome tapi ak suka body dia. Kalau dia nak cekik aku sebelum ke ranjang pun aku x kisah. ak rela

      0

      0
    • KOBESBUNGE says:

      mcm ayat ira mohd amin kt era pulokkk

      0

      0
  2. Anonymous says:

    first

    0

    0
  3. ye awak says:

    ikut suka hati awaklah

    0

    0
  4. cik beltinsik says:

    che ta ni gebang je lebih laaa..btw bakal suami akak bawak volvo buruk je..takpelah asalkan boleh jalan..aritu dia call tayar da kene curi sebelah..sedih akak..short duit hantaran akk ganti duit tayar dia..takpelah asalkan akak kahwin ^_^

    0

    0
    • BMW says:

      Cian… asal akak belyinsik nikah udahh… Adusss jngn ler nak hina rupa paras org… ank che ta tak yah post bnyk2 kat social media… low profile jer dekk.. tahniah blajar sungguh2…. Klu blh bela nasib mommy .. sarankan jngn ler dress up mcm tu lg. Sayang mommy kat dunia smpai akhrt. Smua tu kena jaga. My Doa 2 ur future n ur future siblings n mom smoga slmt n sihat..

      0

      0
      • cadillac says:

        yela cik betiksink…kau x g bungkus2 buah tgn ke nk bg tetamu nnt?
        asik muncul kt bn cte psl hal ko nk kawen…
        meluat plak aku…

        0

        0
  5. ikan says:

    yezza. jenis keter ape ko bawak nnt akan menentukan jenis crowd leeches yang nak jadik besfrend ko. plus lagi besar keter lagi banyak pilihan awek yang nak kat ko. ms aku kat u dlu, tak hensem pon laku bile ade keter. of course la semua pun nak kawan sebab duit, tapi who cares.. just make sure mak bapak supply duit every month cukup la.

    0

    0
  6. nina says:

    menyampah lak tgk orang buat muka mcm ni, berkerut-kerut dahi. sama perangai mcm anak will smith.

    0

    0
  7. minah jambu merah biru says:

    minah jambu langsong tkde kereta minah jambu naik bus lagiii hepening ! bulan2 tk susah2 pening kepala nk bayar duit kereta…kalau minah jambu terlambat nk gi keja minah jambu naik teksi bayar cash lagiiiiiii enjoy ! hensem jugak anak ck ta ni ..dh ada minah ke blom sayaaaaaaaaaaang ? kalau lm ada minah please kol minah jambu hp no 83365147 kol tau muah !!

    0

    0
    • BMW says:

      Adek minah jambu… jom kita car pool aka pul aka syer kete.. klu ko keje kat tmpt akk ok …ler… sbb akk skrng melepak jer tunggu dokumen keje kat ovrC siap.. minah jambu ni meriah ler.. mcm mcm perangai ader… Sttmnt minah jambu berani tahap ninja.. mesti che ta tekejut. Tp nxt wk akk tak da…klu nara buat gathering BN blh ler jumper..

      0

      0
    • Leman pak guard damansara says:

      Minah abg nk call boleh ke ???
      Saja nk jemput kenduri khatan abg..

      0

      0
  8. anon says:

    Huh….nak beli american car, mustang……siap bagi tau twin turbo lagi. Ape2lah….riak budak2 and mak2 budak zaman sekarang….. Taulah kamu banyak duit. Takyah bangga sngt, kalau tuhan nak amik balik sekelip mata je.

    0

    0
    • Lily says:

      That was a joke…… cuba baca betul-betul sebelum fitnah orang itu ini.

      0

      0
      • BMW says:

        Aku tak raser smua org fitnah che ta … ada yg bagi saranan baik yg ikhlas. Ada juge yg ckp itu ini tp abaikan jer la… ramai readers refer 2 dat entri.. jd bkn mrk tak bace betul betul…cume aper aper pun che ta hal kluarga tu keep low profil sikit. Habis citer. Pakaian cube di sederhanakn bkn minta perubahan drastik… bersangka baik pd teguran org…

        0

        0
        • Lily says:

          His comment was referring to anak Che Ta punya tweet. Dia cakap budak tu berlagak nak beli kereta ada twin turbo apa semua tapi that tweet was (obviously) a joke. Tak ada siapa bersangka buruk pun, kecuali anon.

          0

          0
        • Anonymous says:

          His comment was referring to anak Che Ta punya tweet. Dia cakap budak tu berlagak nak beli kereta ada twin turbo apa semua tapi that tweet was (obviously) a joke. Tak ada siapa bersangka buruk pun, kecuali anon.

          0

          0
        • actually kan anon, ayat anak ciktah begetah tue tiru mcm dlm muvie need for speed yg baru2 kluar pwgm last month………
          ford mustang gtr…….add turbo……..
          you x penah tngok letewww………

          0

          0
        • BMW says:

          Sorry yer lily.. muahhh.. muahhhh

          0

          0
      • BMW says:

        Lily … Dr segi pakaian tak blh kata lantak che ta nak pakai aper pun. Mata bkn mahram yg 1)Kurang Iman memandang che ta.. Bertambah doser… 2)yg nak Perkukuhkan Iman Takut Iman jd Tak Kuat.. 3)yg Beriman Susahnyer nak Jaga Iman.4) Hatta aku sbg pompuan HARAM memandang lutut che ta… Doa che ta agar berubah termasuk ler aku ni…
        Allahyarham Jeremy Little meninggal di Tanah Suci.. umur muda baru 31taun.. al fatihah utk beliau.. Amin. Perjalanan yg terakhir yg sngt indah bg seorg muslim… disamping beliau seorg mufti terkenal semasa menunaikn umrah..
        Jdkan iktibar… Perkara yg paling dekat adalah kematian. Perkara yg paling jauh adlh masa…Sayang che ta sbb dia adlah saudara kita… Smoga kita dapat berkumpul bersama Nabi Muhammad saw di Jannah bertemu dngn MAHA PENCIPTA YG Menciptakan kita.. ALLAH SWT YG MAHA ESA..

        0

        0
        • BMW says:

          Dear LilY… sorry ler komen aku baru masuk da lamer giler ler aku post … masa aku type tu aku tak faham maksud lily sbb ayat hang tergantung.. tp bila ko explain baru aku faham… sorry lg skali… 4 misunderstanding frm da deepest of my hrt…. @ bottom of my hrt.. dear… malu aku kat u..

          0

          0
    • pening says:

      anon x pandai english…so x paham jokes in english…ciannnnn

      0

      0
    • teh halia kaw says:

      urat kentut anon putus..ciann..

      0

      0
  9. Kak Mala says:

    Dulu…masa Kak Mala pass SPM ayah akak belikan satu kereta…..kereta lembu je…! Akak jugak yg kena beli lembu…huu huu..!

    0

    0
  10. amoi comel says:

    che ta kuat berangan!
    mentang2 lah ada kenai dato2 boleh la minta simpati

    0

    0
  11. rapunzel says:

    suka kuar cite yg bkn dr mulut empunya badan.. da berguni2 che ta kene kutuk…kesian che ta bgkak mata nages bc komen korg.. seb baik abg zain ada pujuk che ta…

    0

    0
  12. BMW says:

    Sorry ler lily..i khilaf… i thought u referring to those comments yg smua org bg… obviously dat was a joke… “spoiler sampai ke langit.”.. . kelakar gak anak che ta ni.. budak genius.. juz hope genius dunia akhrat… mcm mana dia blaja sdgkn org kata mom dia mcm2.

    0

    0
  13. Melati says:

    Komen saya pada hari Che Ta kater nak hadiah kan anak dia X6 ,memang tepat ramalan ku…Che Ta2 kan dah malu langsung org tak respect ko…fussssss malu nya aku kalo jadi Che Ta…sebelum ni aku kesian kat Che Ta ni sebab byk org tak suka sebab menunjuk sgt ..konon2 kaya lah ..tapi setelah baca berita yg Che Ta tak mampu beli kan X6 yg konon nya untuk anak dia terus akan Menyampah gan org camni…pasni kalau ader rancangan TV melibatkan che Ta aku terus tutup…..DARI KESIAN KAT CHE TA , terus BENCI…berlagak tak kena gaya …maner nak sorok muka Che Ta lepas ni oi,,,

    0

    0
  14. HAPPY says:

    lau mampu pe salahnya…tp jnganlah tlalu dedahkan anak2 khdpan mewah..t sok lusa susah x tau nak wat pe…kite x tau pjlnan hdp kita mcm mane lg…sekadar pendapat…

    0

    0
  15. Amelina says:

    Hmm…nyum nyum sedap tgk badan anak Che Ta ni, dpt pucuk muda syok ni wei..fuuhhh tgk muscle die tu, wow mlm2 terbayang die pumping atas aku nih!! Sedap syok giler..

    0

    0
  16. Terubuk Masin says:

    Bgus ler blikan keta anak cha ta…nanti jdi mcm anak ahmad dani…kuar paper lg…femes trus…

    0

    0
  17. Aku says:

    1 je soalan aku…kenapa ko mesti naikkan kening ko? utk 80% gmbr yg ko post..ada beza ke?

    0

    0
  18. nonono says:

    anak che ta bukan main selfie..mcm la hensem sgt..bakal playboy akan datang

    0

    0
  19. Frozen says:

    Biar la kalau dia mampu nak bagi anak dia kot (kalau cite ini benar la aritu)… amal ibadat dia pun kita tak Nampak apa yang dia buat..so tahniah la dek kalau benda ni benar.. dapat kete belajar rajin2 tau..

    0

    0
  20. mamavogue@gmail.com says:

    handsome jugak muka anak che ta ni ada iras-iras sikit wajah mr.Bean lagi…sure ramai yang nak kawan dia dpt kereta besar..harap belajar sungguh2 dan gunakan masa berharga utk perkara2 yg berfaedah..

    0

    0
  21. COCOMILK says:

    nanti jd mcm anak pnyanyi indon tu..hidup mewah akhirnya membwa padah…sapa yg susah ibu bapa gak…

    0

    0
  22. Fuyo TV says:

    Tahniah Frozen, satu komen yang positif… tapi dulu dok Uni pakai EX5 jer.. org panggil, Executive 5 series…

    0

    0
  23. apa pun tak bley says:

    SEBIJIK CAM MUKA MR BEAN.. PATOTLAH CHE TA NAK KAT ZAIN.. NK ANAK CUTE..

    0

    0
  24. Ammar says:

    Untunglah jadi anak Che Ta

    0

    0
  25. Anonymous says:

    sekali aku tengok y anak cik ta ni mcm ad imbas2 mr bean sikit…kalau x caye cuba tengok..pd aku la..anak cik ta ni x berapa ensem la..biasa2 jer..

    0

    0
  26. BUNKFACE NO.1 says:

    Kau nak beli kereta apa pun. kau beli lah tapi perlu ker bising2 macam ayam nak bertelur ?? kau x boleh ker duduk diam2… lepas beli kereta kau nak bising sampai ke puncak everest pun lantak kau lah… ader aku kisah !

    0

    0
    • BMW says:

      Bunk face… bro Obviously.. ank che ta to buat JOKE jer la… ko mesti Tak TNGOK MOVIE ORG PUTIH sbb tu ko tak pahammm…. klu ko dpt kete tu .. sure ko BAWA ROUND satu msia.. hu..hu…hu.. ckp jer la ko kesah… Klu member ko ada kete tu mesti ko nak DUDUKSSS SEBELAH…… hi!hi!hi…. Jngn marahhh…..

      0

      0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        kau ni x paham bahasa melayu ke apa ?
        aku tahu lah tweet anak che ta tu joke…aku cakap lantak dia lah nak beli kereta apa pun, tapi x payah bising2 selagi kereta x dapat lagi.
        p/s: Aku ni dah selalu tgk film omputih..movie japanese, korean, mandarin pun aku tgk… ehem2 kereta aku pun ader…jemput lah naik kalau kau nak. Rumah aku pun ada..luas lagi. Aku ni x suka bising2 tapi bila ada org mengarut cakap aku tak tgk english movie lah. tak dak kereta lah…terpaksa lah aku ckp.

        0

        0
        • BMW says:

          Bunckface adek ni kelako ler… sah…sah.. adek ni budak sek@kolej… ko ckp ank che ta tu nape… his nt da one who is gonna buy dat car.. but his mom.. whn da reporter askd 4 da confrmation ’bout dat news … he juz response to dat questions… his nt da one who bising2 … lg pun dia bdk habis sek.. naive. . Org tanyer .. dia jwb. As simple as dat… Ur sttmnt who evr read it… ko tak puas ati… yg dduk kat offc ni smua profesionals by prfsn.. thy also hv same opinion as mine …no thnxs … i got my own cars n houses… my sttmnt only 4 provocation jer… btw is gud 4 u tngk movie dr smua negara… terbuka minda. Jngn tngok jer … minda mcm tu jgk. Jngn kata org bising2… tp adek pun sama bising.. klu adek tak bising… org buat aper pun tak bising… Sttmnt lawak … klu da ada kete baru bising… lg mengarut… dia da nak pegi beli keta tu tak kesah la kete aper… klu dia bising pun ok la skrang…. mcm adek ckp tu…. PEACE…. so sad if da way of msians thingking r like dis espcially youngsters… chow….

          0

          0
  27. Diandra says:

    menyampah la kerabat makcik Ta ni…boring sgt dh aku tgk… wekkkk..
    nk muntah hijau dh dgr pungpangpungpang makcik Ta ni.

    Tapi…aku terasa nk komen psl anak dia si amar ni, sgt la berbeza dgn anak ZZ…
    Aku tgk lifestyle anak2 makcik ni, dh bole tau dorg ni besar nti mcmne….
    jengjengjeng….x terkejut pn kalau oneday dorg ni style mcm si nedim, mcm si shah jazle tu… drpd kecik dh idup mewah, barat sguh!! Ikut beno perangai mak dia yg cantik rupawan tu yerrrr… Tp mak lg teruk…tak sedor diri….

    Tp harapnye anak2 dia bole berubah la jd mcm org yg bebaik dan rekod bersih.
    Takmo la…mesia ni dh ramai sgt jantan2 yg kaki clubbing, yg kaki pompuan, yg kaki maksiat, kaki kontroversi…harapnye generasi Ammar jd elok ckit la…

    0

    0
  28. […] Anak Che Ta Nafi Akan Terima BMW X6 (58) […]

    0

    0
  29. Johan says:

    bmw x6 terbaik tuu.. :)

    0

    0
  30. […] Anak Che Ta Nafi Akan Terima BMW X6 (57) […]

    0

    0
  31. live webcams says:

    The model speaks on her hubby, ‘Jan was the first person who saw
    me as beautiful and encouraged me to celebrate my body.
    First the fear is addressed, then the back pain begins to
    go away. Alenver Inc, a recent entrant into the underwear fashion industry utilizes unknown individuals yet
    fabulous specimens to wear their collection.

    0

    0