Written by AbangNara | June 30th, 2010

gambar zahida rafik

Korang tengok statement kat atas, lepas tue korang tengok gambar Zahida Rafik yang terbaru dengan membaca artikel kat bawah nie sepenuhnya. Enjoy ~~

P.S: Gambar awek nie lagi seksi dari Zahida Rafik. Terbaik.

gambar zahida rafik

gambar zahida rafik

Gambar kredit kepada DausPozi.

129 responses to Zahida Rafik, Anak Bongsu Dalam Keluarga Yang Teguh Agama

  1. yeke..sendiri pakai baju pn tak hingat,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • za says:

      kdg2 za rase lebih baik artis ni duk diam2 je lah..sbb kalau dorang buat kenyataan…mesti ntah pape…kenyataan yg akan memalukan diri sendri…kenyataan yg akan menunjukkan kebodohan diri sendri..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
      • Amanina says:

        setuju!

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • amdi says:

          ala…. korang pun tau kan tahap pendidikan diorg.. .bukan tinggi mane pun…. sbb tu xleh pk sblom nak ckp… mata celik tp buta akal…

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • bellabelli says:

          alah.. kalu dorg berpendidikan tinggi pon.. otak letak kat lutut gak.. xbole nk buat camne.. same je.. tinggi ke rendah ke same je.. ape yg penting.. harga diri.. ini yg kite nampak artis.. yg bukan artis lg teruk kot

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • Atok Mu says:

        baru abis SPM terus jadi artis, kenal dunia dalam sekolah je.. mana nak bagi statement pandai.. lainlah Dr.Fazley.

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • dae says:

        xpayah rasa2…suh je dorg duk diam2..wat malu je…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • secret says:

      woii mangkok jgn nk kaitkan agame bodoh!!! ko pakai cm ni ko ckp tegoh pd agame!!! cm cilake kn stment ko!!!! cm ni peragai ko agame pn x ngaku umat bodoh!!! nk ckp pkir dulu.pandang dulu diri 2.jgn nk malu kn agame sndiri. ko ckp cm agame ajar ko pakai cm 2 kn..x ckup agame jgn pandai2 konon kuat ageme ok!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  2. elya says:

    statement ntah pe2..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  3. ALANG says:

    Begitu ka pakaian wanita yg berpegang teguh pada adat dan agama? konfius2…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  4. ALANG says:

    Begitu ka pakaian wanita yg berpegang teguh pd adat dn agama? Konfius2….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  5. Norulhuda says:

    mmg statement ntah ape2 je dia ni…kesian mak bapak dia T_T

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  6. nothing 2 say says:

    berapa ek umur dia….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. dilla says:

    kalau aku malu nak keluarkan kenyataan yng mcm tu…memalukan diri dan family jerk….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. miss_pinky says:

    biasa lah artis.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Ernie says:

      Terpulang pada tuan badan.. Dah besar panjang.. Mesti tau baik buruk yer he..he..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. nothing 2 say says:

    bang nara ni citer terbaru.. pelakon drama winter sonata bunuh diri… gantung diri kat kipas

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. nothing 2 say says:

    Popular SKorean actor apparently kills himself By HYUNGJIN KIM,Associated Press Writer – 2 hours 18 minutes agoSend IM Story Print
    SEOUL, South Korea – A popular South Korean actor and singer was found dead Wednesday in an apparent suicide that would be the latest in a recent string of high-profile suicides in the Asian country, police and a news report said.

    Park Yong-ha, 33, apparently hanged himself in his home in Seoul, Yonhap news agency reported, citing police.

    An official with Seoul Metropolitan Police Agency told The Associated Press that Park was found hanging by the electric cord of his mobile phone battery charger. However, police were still trying to determine the exact cause of death, the official said on condition of anonymity, citing department policy.

    Park debuted in the late 1990s and starred in the 2002 television drama “Winter Sonata,” which drummed up a following in Japan and Southeast Asia. He held several concerts in Japan and one of his fans was said to be its former first lady Akie Abe.

    Yonhap reported no suicide note was found, but the Seoul police agency said Park told his family “I’m sorry. I’m sorry” while massaging his father, who is terminally ill with stomach cancer, early Wednesday.

    Another police agency official, citing Park’s mother, said the actor had been faithfully nursing his father and had been taking sleeping pills due to insomnia. The official also declined to give his name citing department policy.

    South Korea has the highest suicide rate among the 30 nations in the Organization for Economic Cooperation and Development and a number of them recently were high-profile.

    Choi Jin-sil, one of South Korea’s most famous actresses, committed suicide two years ago. In March, her younger brother, Choi Jin-young, also an actor, killed himself in Seoul.

    Former President Roh Moo-hyun jumped to his death last May while embroiled in a widening corruption scandal, and the ex-chairman of South Korea’s oldest conglomerate, Park Yong-oh of the Doosan Group, killed himself in November.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. natts says:

    kuar statment camtu, buat org lagi naik geli tekak membacanya…ukur baju di badan sendiri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. open mind says:

    dosa sendiri tanggung kan? ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • idam says:

      yer ke sendiri tanggung? bukan melibatkan orang lain gak ke?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Aku says:

        Huhu..libatkan sedara seagama…xpasal mati kena brsoal jwb atas dosa org lain…ditegur melenting…konon org luar nie saje nk provoke dia…kekeke…Xtau ke dorang nie, org luar tegur bkn sbb dia jugak…tp sbb diri sdiri nk selamat kt akhirat esk…dosa aku nie pun da ckup byk, tmbah plak sesi soal jwb psal dosa2 dorang nie….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss_vanilla says:

          iman x dapat d warisi-teringat kat lagu kumpulan raihan…. huhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. velasrizal says:

    sebelum kuar statement, cermin2 kan diri dulu …

    Angel Di Maria Sah Milik Real Madrid !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. jmr says:

    WAH..KUATKAN PEGANGAN AGAMA&ADAT DIA..ADAT&AGAMA MANA ACT NIH EK?..OPSS…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. PASCUAL says:

    famili si zahida ni stahu aku agak alim gak.dulu dia ni xda la mcm ni..ksian lak aku tgk dia ni.buat statement mcm ntah pape.kalo teguh agama xdala pkai mcm tu,xdala cocok sna cocok sni.zahida dulu lagi cntik la dr skrg.muka original lg cntik..skrg da mcm nenek kebayan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. cik panadol says:

    sian mak bapak die…nama mak bapak dan family pulak yang dikaitkan…malu agaknye mak bapak dia tgk statement ni…

    kalo family yang berpegang teguh pada agama ada anak macam ni…mcm mana pula ye ngn family yang takda pegangan teguh pada agama punya anak kan…=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aKunOe says:

      ????..lor…xpaham r pe yang ko cakap…baris yang last 2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ceweeee says:

        maksud dia, zahida ni ank kpd org yg teguh pegangan agama.. tp prangai?? ya ampunn.. kalau org yg x dak pegangan agama, ank2 dia plak mcm mana?? kot lebih teruk dr zahida kot? ha ni lah maksudnya…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. Luth Textile says:

    gile.. dauspozi bagi gambar2 semua niiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. yaya_yumi says:

    suke tgk zahida yg dlu..
    natural jerk.tp skrg…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • brader botak says:

      PLASTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK…KAKAKAKAKAKAKAKAAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAAAAAAAAA.. LETIH GELAK…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. me,myself n i says:

    cube tgk kat lengan die 2, mcm ade gigitan cintot jer hahhahaaa.. tp mcm luv bite yg dah pudar, ade dua.. cube tgk! kat lengan kiri die 2 yg pkai bju mahal tp smpai paha jer 2.. sodeh btollll! xpela, pape pon, moh le kite doakan yg baik2 je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • natts says:

      hahahhaaa.nampak je ko ek…ntah2 kena gigit ngan nyamuk kot..tak sempat nak hilang parut dah kena panggil photoshoot….. : )

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. akusukeBN says:

    kluarge die yg bpegang teguh pd agama,die??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. zures says:

    teguh adat dan agama…hik..hik…hik…nak terkeluor kat dada tu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. jambuair says:

    Apalah korng kepoh2 ni…Ade ke dia cakap adat dan agama apa…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • adeknowray says:

      adoi jambuair…. xkan la dia nk kena mention adat n agama aper … dia bukannyer budha or kristian….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jambuair says:

        Jgn silap beb…nama2 rafik,zahida,sofea dan sealiran dgnnya byk psmaan dgn nama minah2 zionis dan minah2 blok eropah timur…x caye cuba tny Sarah Peer (minah tenis Israel), dia agama ape…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Aku says:

          Tanya skettttttttttttttttt…..Sarah Peer tu penganut agama per???? Islam? Yahudi? Org xde agama????? Tolong jwb sket Jambuair…Aku kempunan nk tau nie….

          Nama tu melambangkan agama dorang ker???? Kalau mualaf yg convert Islam xnk tukar nama mcm mana yer???? Sia2 je ker kalimah tauhid yg dorang lafazkan tu??? Bkn nk kata la…dok pertikai agama org nie bnda sia2… Klau dia ngaku Islam, tegur la kalau ada bnda xelok dia wt…Kalau dia bkn Islam, dakwah la dia smpai dia msk Islam…hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    statement…x kna lgsg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. sailormoon says:

    erm… nak buat cmner…
    dia perasan canteekkkkk la tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Dauspozi says:

    Menyampah aku baca statement ZR ni… org x laku… mmg cmtu… dh lama x tgk dia brlakon… huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. apa2 ajer says:

    Die pegang teguh jer… tapi dia tak amalkan dalam kehidupan harian… huhuhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • baby face says:

      Tol 2….pegang je,amalkan x….Semoge tuhan memberikan hidayahnya kepada Zahida..Ingat,seronok hanya sekejap,azab yang menanti…hanya tuhan yang tau..Nape ye actor korean 2 bunuh diri…Nauzubillahminzalik..ala sayangnye…Baby kalo le nak mintak kat tuhan dipanjangkan umur nie…agar dapat berbakti pada org tue,masyarakat dan diri sendiri…insyaallah..Dan mintak2 tuhan ambil kembali dalam keadaan yang beriman..Amin..However,da 2 jalan yang die pilih…Takziah kepada keluarga si mati…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. sini bukan sana pun bukan says:

    HAKAKAKKAKAKAK. statement paling bes skali. begitu bercanggah dengan gambar nye. tahniah kerana berada dalam keluarga yang berpegang teguh kepada ajaran agama.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. cili says:

    pe pek dahnya war2 kan konon dr kuarga kuat adat & agama. ingat statement tu leh hormat ko ke. yg di katakan mak bapak kuat agama tu mana nya?? apa peranannya?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. […] more on Beautiful Nara I Love Social BookmarkingSubscribeDiggdel.icio.usStumbleUpon by Admin | Categories: News Blog | […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. jane says:

    dah semakin bodoh artis2 kita ngan statement dia org ni yekkk… kenapa boleh jadi gini yekkkk??? normiang memeh pon statement lebih kurang gak…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. aKunOe says:

    zahida ni skang melampau2 plak…aku ade dengar jgk die ni memang kene bela ngan golongan V**P…nak kate belakon xder banyaksangat masok tv n filem,tp lifesyle cam golongan elit…banyak duit,umah besar,kete besar…Bapak aku yang keje keras sampai pencen pown xkaye cam die bile dapat EPF…haha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. lulu says:

    kalo da tahu keluarga ko jenis kuat agama yg pakai baju sampai terkeluar tetek tu bwat aper?? …..nampak sgt la ko ni ngok ??? bagi statement bodoh ,mmg pon ar!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Leo says:

    statement nk cover.. tp x serupa bikin.. nak kaitkan mak bapak plak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. kutu says:

    dia pandai ngaji alquran kot bkn pandai agama.. biase la suh ngaji ramai yg terrer tp suh kejakan perbuatan yg baek sesama insan liat la buat2 jahil la mcm2 la… vvip tu sape ahli politik ke… hihihi.. biase la.. zaman sekarang.. idup nk kena mewah… baru appy… syurga dunia adalah pekara maksiat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • futuremg says:

      ha’ah..vvip tuh kan fofuler you…yg spent cukai rakyat tuk si zahida nie cucuk muka si vvip tak gune tuh ar…cuber teka saper?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. norsharina says:

    biase lah artis. cakap tak serupa bikini. haha.
    buat statement menggelikan usus.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Painting says:

    keluarga dia je yg berpegang teguh pada agama dan adat…dia tak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. mcm x kena je dgn statement die tu…hmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Zaza Gabor says:

    Menarik story sal pelakon yg bunuh diri tu. Ingt lg ramai fan kat hong kong ikot style dia smpi ada yg sangup wt plastic surgery. Dh kojol ni ada tak fan yg ikot style dia kojol same?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pizza says:

      Terfikir….. orangnya kaya, sempurna rupa paras, ada status dan kedudukan. Apalah agaknya masalah dia sampai x ble nak setel melainkan dengan comitting suicide?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Reena says:

    Cantik..tapi sayang…..moga2 ko insaflah zr oii.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. cikedi says:

    laaa……patutlaaaa rasa geli ketiak lagi ari niii….rupanya ada statement sedemikian rupa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. awekMAS says:

    jawapan standard gitu lah..ada mata pandang ada telinga dengar ada mulut diam kan senang..propa je zahida ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. nobody says:

    seksi + pakai botox lagi, jaga adat dan agama cm mana tuh? anyway, dia kata keluarga dia jer yg berpegang teguh pada adat & agama, dia nya idak..haha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • XX says:

      perkataan seksi ( pd artis ni..biasa je..) tak beri kesan pun ..lg bangga ada la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. AB says:

    hahaha….teguhnya agama…..lol….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. keluh kesah says:

    sudah lah zahida…konon dpd keluarga yg pegang teguh agama…cara ko berpakaian dah menunjukkan ko mmg ckp xserupa bikin…myb cume mak ayah ko jer yg berpegang teguh pada agama…tp kalu ko aku xbape yakin la….xpayah la nak sorok diri ko yg sebenar…peminat bleh nilai sume tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Zaza Muhammad says:

    pesal le dia nk ‘angkut’ family dia skali dlm hal2 dia sendri cari psl…. kecian plak..
    mmg tanggungjwb org tua membentuk anak2 diaorg TAPI bila ank2 tu dah mumayyis, ade akal fikiran pelajaran yg dia dah mampu berfikir buruk baik, bila buat apa2 hal, pandai2 le tanggung sendri…
    klu ade org yg berfikiran negatif, tak pasal2 diaorg kate cara parents ajar tak kena, padahal puncanya diri sendri, kang xpsl2 family terpalit… fikirlah dulu klu nk wak statement apa2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. aqma says:

    kalo pun cantik bntk bdn tu,cuba tutup2 ckit..jadi ct nurhaliza pun ok,tk terdedah sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      tol tu …psl bab2 berpkaian aku mmg stuju sgt Siti mmg xpakai baju yg terdedah, just sendat2 je…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ceh….
    ckp x serupe bikin….
    ade ke….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. datin R says:

    HAII ZAHIDA..PAPEPUN KUTUKAN..U ANGGAP JEW CM LALAT2 JALANAN YG JELES..YG PENTING U MALATOPPPPP…DONT CARE ABOUT PEOPLE…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. romeo ronaldo says:

    kalau anak orang baik-baik mana boleh tonjol dada cam tu…tak sekolah ke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akuxstatik says:

      Bab xskola r die cam 2…Bodoh,xreti pikir….Memang statement bodo…bebal lak 2..arap muke jew lawa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. akuorangbiasa says:

    macam hampeh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Zaza Muhammad says:

    hmmm aku ade bace satu kajian tentang breast cancer… actually aaa org yg pakai tudung smpi tutup dada dia ble kurangkan risiko penyakit tu..bila dada dah terlalu terdedah, pastu sendat2 camtu, camne otot2 nk bernafas dgn baik, klu muka ble aa letak moisturiser tp tang ctu laks camne…hmmm bhaye ooo utk kesiharan jangka masa pnjg… xpe, kang aku jupe psl article tu akan email ke BN…
    bab2 dosa pahala ni, maleh nk campur sbb itu urusan dia ngan Allah, kite yg tgk just menegur secara berhemah. klu dia xdgr tu biaq pi lah, jnji sbg sesama muslim kite dah ingat mengingati.. fardhu gak tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. pening bace statement die ni…nk gelak pon ade…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. miey says:

    Datin R:pondan la ko.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. […] Zahida Rafik, Anak Bongsu Dalam Keluarga Yang Teguh Agama Korang tengok statement kat atas, lepas tue korang tengok gambar Zahida Rafik yang terbaru dengan membaca artikel kat bawah nie sepenuhnya. Enjoy ~~ P.S: Gambar awek nie lagi seksi dari Zahida Rafik. Terbaik. Gambar kredit kepada DausPozi. Baca Yang Ini Pulak:- (GAMBAR)Bila Zahida Rafik Dan Betty Benafe Bertemu (106) (GAMBAR)Zahida Rafik Yang Ranum (319) (TAHNIAH)Zahida […] Read more on Beautiful Nara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. fizie says:

    ni lagi sorang buat ayat bodo..ingat bila jadi artis boleh ke main2 kan hukum-hukum agama

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. ryo2x0 says:

    kalau aku pakai baju xcukup kain tu
    mesti kena kerat kaki ngan mak aku

    sbb mak aku prnh ckp camtu
    huhu..pakai skinny pon bising ok
    kat rumah pon xleh pakai short sbb bapak aku ada
    tp betul la sbb itu ajaran islam

    mak dia xmarah ke hah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. takesah says:

    welawey hijau muntah ak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. […] posted here: Zahida Rafik, Anak Bongsu Dalam Keluarga Yang Teguh Agama … If you enjoyed this article, please consider sharing it! Tagged with: bapak-dia […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. abang chik says:

    kenyataan ntah pape2 je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. alim says:

    tak semistinya didalam sejambak buah semuanya elok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. alim says:

    renungi diri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Fact-oriented Person says:

    Dalam hal ni sy rasa2 la..rasa je la bahawa statement dia tu not too bad..silapnya cuma mengaitkan keluarga dlm hal ni. Sebabnya? Bila dia pakai seksi, nanti org akan turut kaitkan pakaian dia dgn didikan agama dari keluarga dia atau akan terpalit nama buruk kat keluarga dia..

    Tapi dlm statement di atas, sy rasa okay kot..kerana maksud dia yg sy fahami, dia kata keluarga dia je yg berpegang teguh pada agama, dia tak cakap diri dia..

    Iman tak dapat diwarisi..memang ada kes benar, kawan sy sendiri yg anak kpd seorang ‘alim terkenal di utara, bapak dia selalu ceramah dlm sebuah stesen radio di utara tapi anaknya jauh dari yg anda boleh bayangkan..sy tak berniat mengaibkan sesape kerana korang takkan kenal sape yg sy maksudkan, cuma nak kongsi kisah benar je sbg info..that’s all.

    p/s: Kalau tak setuju dgn pandangan sy ni, boley la reply secara baik & cool sbb malas la nak gaduh2 bab artis ni..rase cam bodo je. PEACE to everyone;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. syarifah says:

    hemmm klau teguh agama npe pkai seksi2….
    zaman skrg dpn mk bpk memg lah baik belakang sendiri mau igt lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. shah07 says:

    biase la tue…………….dosa dia
    bapak dia yg tanggung selagi dia x kawin…….
    kesian kat bapak dia……….patut la nabi tgk ramai perempuan kene seksa kat neraka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. basshunter says:

    iman x boleh diwarisi walopon family alim.. ..umo pon da tua, lu sendiri pikir la mne nak..dosa or pahala..tak malu ke ngaku family alim kuat agama sedangkan dia sendiri pakai ‘tutup2 ape yg patut’.. doniaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. TheMuyaz says:

    besela artis zmn skrang,islam pd nme je…
    pd hti??ntah ye ntah tidak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. org marah says:

    tah pape tah..2 r artis skrg..
    xbleh nk pker da yg mne btol n yg me slh..
    mane adabnye sbgai seorg muslim???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Nala says:

    Teringat lagu Raihan..

    “Iman tak dapat diwarisi…
    Dari seorang ayah yang bertaqwa
    Ia tak dapat dijual beli
    Ia tiada di tepian pantai….”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. AK says:

    teguh agama ape kebendanyeee….kalau baju macam baju tarzan, rambut cam warna bulu orang utan, nampak cleavage sana sini, botox sana sini etc…..astaghfirullah….jgn la cakap teguh agama klau diri sendiri camtu….buat malu jek….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. The poor man and the rich man do not play together. Ashanti tribe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Hi, I just read texts on your blog and I became interested in the topic. I like your site and I am thinking whether I could use your words in my work? Would it be possible? If yes, please contact with me.Thanks.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Tyvm for the useful post! I would not have discovered this by myself!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Thanks for the wonderful blog. It was quite useful for me. Keep giving this type of suggestions in the future also. This was truly what I was looking for, i have bookmark it in my folder

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Nice content, I trust this is a nice blog. Wish to see fresh content next time.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. Julia Mehta says:

    Thanks for one’s marvelous posting! I really enjoyed reading it, you are a great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come back later on. I want to encourage one to continue your great work, have a nice weekend!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. I think most people on here are sensible enough to realise that your opinions are personal, and as such have to take them that way.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. It’s perfect time to make a few plans for the longer term and it’s time to be happy. I have read this post and if I may just I want to counsel you some fascinating things or tips. Perhaps you could write subsequent articles referring to this article. I want to learn more issues approximately it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. miszLyssa says:

    TDDMKA (TANGAN D DADA MATE KE ATAS+FUC* u!)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. With almost everything which appears to be developing throughout this particular area, your viewpoints tend to be fairly radical. Having said that, I appologize, because I do not give credence to your entire theory, all be it exhilarating none the less. It seems to us that your comments are not entirely justified and in simple fact you are your self not entirely convinced of your point. In any event I did take pleasure in reading through it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. There were irrelevant blog posts written on the same topic in many of the web pages. I finally reached at your blog from bing search and Bookmarked the post >> Zahida Rafik, Anak Bongsu Dalam Keluarga Yang Teguh Agama | Beautiful Nara , so that i can easily keep hold of this post.Thanks for good presentation of the matter.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Good post. I be taught something more difficult on completely different blogs everyday. It can at all times be stimulating to learn content from other writers and apply somewhat one thing from their store. I’d prefer to use some with the content material on my blog whether or not you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link in your internet blog. Thanks for sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. My spouse and i bookmarked your web site and blogging site cause it consists of really some awesome info. Superb documents keep it up.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Someone I jobless with visits your purlieus frequently and recommended it to me to read also.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Humans can co-exist with other species when they respect their needs. In this case, all the humans need to do is let the peregrines raise their babies in peace. Very nice to see the bridge workers cooperating.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. Coat Jacket says:

    I do love the manner in which you have presented this particular situation and it does provide me some fodder for consideration. Nonetheless, from what precisely I have observed, I really trust as the actual reviews pack on that men and women continue to be on point and in no way embark on a tirade associated with some other news du jour. Anyway, thank you for this excellent piece and although I do not necessarily go along with this in totality, I regard your perspective.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. Hi! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone 4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem. If you have any recommendations, please share. Cheers!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. It’s appropriate time to make some plans for the long run and it’s time to be happy. I have learn this submit and if I could I desire to suggest you some fascinating things or tips. Perhaps you can write subsequent articles relating to this article. I want to learn more things approximately it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Allison says:

    I want to express my gratitude for your kindness giving support to persons who actually need help with in this area of interest. Your personal commitment to passing the message across was certainly valuable and have surely empowered those just like me to attain their endeavors. Your informative instruction entails a great deal a person like me and additionally to my office colleagues. Thanks a lot; from everyone of us.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. Sol Lacatena says:

    Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it develop over time.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. Coy Benesch says:

    We definitely like that which you place here. Very informative as well as reasonable. A particular dilemma however. I’m operating Chrome along with Debian as well as segments of the active format items really are a small wonky. We realise it’s not really a typical setup. However it’s a specific thing in order to preserve in mind. We hope it will certainly assist as well as continue to keep up the top notch high quality composing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. sabahmail says:

    Bila jais akan buat tangkapan si tak tutup aurat ini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. visit x net says:

    Die beste Camgirls live amateur hot Chat im Wald !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. Wonderful beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal.I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0