Written by Bella | March 24th, 2017

Umum mengetahui pelakon Fasha Sandha sedang mengenali hati budi seorang jejaka yang dikenalinya sejak enam bulan lepas. Mengakui jejaka berkenaan yang paling rapat dengan beliau setakat ini, Fasha juga sudah memperkenalkan beliau dengan dua orang anaknya.

Kami masih dalam fasa berkawan lagi. Setakat ini, dialah lelaki yang paling rapat dan kami juga berhubung setiap hari. Saya juga sudah memperkenalkan si dia dengan dua anak.

Namun, saya belum bersedia untuk mendedahkan identitinya kerana belum dia belum menjadi teman istimewa lagi. Saya juga akan berkongsi mengenai dirinya jika hubungan kami sudah sampai pada tahap serius.

Tentu ada yang ingin tahu, apakah agaknya ciri-ciri lelaki idaman Fasha? Menurut selebriti pujaan ramai itu, beliau mencari seorang lelaki yang memahami diri dan kerjayanya.

Saya tidak suka lelaki yang suka mendesak dan mengganggu ketenangan diri. Saya juga mencari lelaki yang memahami dan tidak suka bertanya banyak.

Maklumlah dengan tuntutan kerja ini saya memang dikelilingi ramai lelaki. Oleh itu, terimalah diri saya seadanya.

Lebih setahun bergelar ibu tunggal, Fasha memberitahu beliau menyasarkan dalam tempoh sekurang-kurangnya dua tahun lagi. Harapnya, hubungan Fasha dan si dia boleh berkekalan sehingga jinjang pelamin jika ada jodoh. InshaAllah.

Sumber Berita : Harian Metro

41 responses to Anak-Anak Sudah Bertemu Dengan Si Dia – Fasha Sandha

  1. lara alana says:

    oh begitu ceritanya.

    8

    1
    • lava says:

      hai safiy ilias

      17

      0
    • DAKI celah kangkang says:

      Memang bau daki celah kangkang macam susu tin !!!!???

      5

      5
    • JANDA ROHINGYA says:

      @amir_moktar5656
      Tu ig kekasih fasha , hahaahah!! Muda ,x pnah kwin, tp…….. muka sederet tukang noreh getah, hitam, n kampung!! Klo kaya xpe jgk, ni kje insurans je, hahahhaa!! Patutlah snggup bersabar dgn kau fasha, kau kaya kan blh kau tanggung dia nti , takat bersabar apa susahnye, kalau x sabar, kang melepas de binj kaya yg sanggup tanggung laki kampung mcm dia tu, hahhaha!!! Spe lah yg nak kau fasha, gemok, serabai, rambut pengkid,hahhha! Org suruh pgi gym, dia just mkn solifit, klo jenis solifit ni berkesan kuruskan badan, lama dh pusat2 pakar kecantikan, n pusat2 pakar kuruskan bdan dh jatuh bankrupt semua !!! Asik ckp diri sendiri kurus, nmpk depan2 besar sebesar peti sejuk 3pintu, hahahaha!!!
      Rasakan, now jejai dh dpt nelly senrose, aummmmm

      2

      6
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      love u fasha sandhaaaaaa

      1

      5
    • aaakulahhh says:

      x paham aku…ramai minat minah ni..nak kata lawa nya tak…fesyen pn cam makcik2 kampung (tg wanita umno) baru 1st time pegi majlis kat hotel jek..
      muke lebar…kene lak nk wat rambut pendek dah cam pondan plak.
      suara kepit lak tu..kalau membebel mesti RIMAS gile suara cengini..

      sib baik la ramai lagi yg kaya raya tp rabun buta nk jugak..
      elok la..yg lawa2 kasi tinggl kat aku jek la..

      5

      2
  2. Layman says:

    Ok. Baguslah. I’m happy for you. Cuma harap bkn cerita cinta edisi Pekin ;)

    18

    1
  3. Kiahkepoh says:

    Kenapa anak2 fasha ni muka sememeh je semua. Semua muka jenis payah senyum. Dua2 suka nangis. Comot je nampak. X macam anak johan. Chantiq suka senyum je walau usia tu. Sebab mak dia selalu ajar .. maaf bukan nak compare. Sekadar luahan

    15

    10
    • Anonymous says:

      Kau dah compare la ru bila masukkan anak orang lain. And luahan kau ni bukan luahan kurang ajar yang patut simpan dalam hati je. Terkena kat anak sendiri nanti baru tau.

      14

      3
  4. Kiahkepoh says:

    Kenapa anak fasha ni semua mcm manja. Xtau nak senyum. Suka nangis . Tengok masak majlis kat rumah rita anak arwah sosilawati. Asyik menangis je. Anak johan chantiq bagus jee suka senyum walau umur sama dgn anak fasha. Sbb mak dia selalu ajar senyum. Berinteraksi. Sorry sekadar luahan. Bukan kutuk

    9

    4
  5. think says:

    Kiahkepoh: tu muka kurang kasih syg ayah :) #positif

    4

    0
  6. tina fazlita says:

    anak fasha macam muka cibai…cam perangai fasha cibai..burit tak sendat dah….fasha dah jadi serabai…. ni fasha hang tak payah nak layok kat jejai..dia dah ada yg lain…hang pi lasser cibail dulu and bai bai

    12

    18
  7. el says:

    Tak de ke gossip keluar pasal jejai sedang berdating dengan nelydia senrose

    12

    0
  8. JANDA ROHINGYA says:

    Tu ig kekasih fasha , hahaahah!! Muda ,x pnah kwin, tp…….. muka sederet tukang noreh getah, hitam, n kampung!! Klo kaya xpe jgk, ni kje insurans je, hahahhaa!! Patutlah snggup bersabar dgn kau fasha, kau kaya kan blh kau tanggung dia nti , takat bersabar apa susahnye, kalau x sabar, kang melepas de binj kaya yg sanggup tanggung laki kampung mcm dia tu, hahhaha!!! Spe lah yg nak kau fasha, gemok, serabai, rambut pengkid,hahhha! Org suruh pgi gym, dia just mkn solifit, klo jenis solifit ni berkesan kuruskan badan, lama dh pusat2 pakar kecantikan, n pusat2 pakar kuruskan bdan dh jatuh bankrupt semua !!! Asik ckp diri sendiri kurus, nmpk depan2 besar sebesar peti sejuk 3pintu, hahahaha!!!
    Rasakan, now jejai dh dpt nelly senrose, aummmmm

    7

    1
  9. M says:

    Dah mcm time dia dengan siapa tu? Qabil? Before Jejai. Dia yang pungpang sana sini tengah bercinta, nak kawen, last last tak jadi apa pun. Mamat tu cabut lari. Fasha ni suka perli2 la. Hmm. Haritu perli mak mertua, pastu ND, pastu Jejai pulak. Pastu mak mertua balik, pastu ND, pastu Jejai. And ulang lagi dan lagi.

    30

    0
    • Geli2mat says:

      Betul..Ak stuju ngn ko M. Dia akan dok ulang2 statement sampai abg Jamil mampus.

      16

      0
    • kanlebihbaikshhh says:

      Betul…tak pernah dgr ND kutuk2 dia walaupun dia yg perampas…dia ni hati pemdendam walaupu suara kepit kepit

      25

      1
      • Anonymous says:

        ND kutuk, tapi ngan mak mertua je, dia tak kutuk kat media sosial, ND tau netizen ni camne, ND bijak, jadilah seperti ND.

        6

        1
      • fffffff says:

        sbp tu kite tngok mak nedim n fmily nedim ok je n nora..siap besyg2 ak tngok mak nedim pngil nora..n family jejai pon ok..org nk ckp die penghasut ke ape….die wat dek jek….

        26

        1
  10. Anonymous says:

    Zmn fasha dh hbis. Dh xboleh jadi heroin. Kalu jd heroin pn boleh ambil watak andartu yg dh xkahwin2 n brtemu cinta dgn lelaki muda. Atau…janda yg bertemu cinta dgn lelaki sebaya. Sy beritahu ni bkn sbb nk kutuk..tp x mengapa kalau pelbagai watak menarik boleh ditonjolkn dlm cerita2 malay…watak haruslh sesuai dgn orgnya. Sy rs fasha sesuai..

    6

    0
  11. Anonymous says:

    Bercinta ngan sajat kut… Tgk skrg ni rapat ngn jantan mengaku khunsa tu…

    5

    0
  12. Anonymous says:

    Ksian kt anak2 dia ne msti rndu ksh syg ayah..sdg anak aku,2hr x nmpk bapa drg msti tecari2 da..bila nmpk pulng je trus hpy,jgnlh korang libatkn anak2 fasha aku yg tk minat fasha ne pun ksian lh juga tgk ank2 dia..serius.. Hrp2 bdk2 ne dpt ayah tiri yg lbh mnyayangi mrka dr ayah sndri..amin amin.

    2

    2
  13. hhh says:

    fasha ni cantik n blakon pun best…tp suka mnyalahkan org lain …sangka buruk and riak dlm mmbesarkan ank dn capai kejayaan…patutpun nora kna syg sbb xsuka bnyk mulut…bust hal sndiri …sbnrnya fs ni yg kuat jeles…suka tgk ank nora hormat org tua…mudahanla ank fs pun bgitu

    12

    0
  14. Alin says:

    Yelah..sape yg x sakit hati klu asik nak perli2 jek. Nora bkn x marah n sakit hati kat jejai..tp demi nak jaga hati keluarga mertua..dia diam kan ajer.sbb tu family jejai blh ok ngn nora.
    Fasha n rita sama jek..mereka kawin atas pilihan sdri. Suke sama suke smp x igt dunia. Bila dh jadi masalah..semua org lain yg slh. X de tgk dia n rita ngaku mereka pon ade kelemahan.
    Aibkan org x abis2. Nti jadi mcm rita, tuhan bukakan aib dia. Terus senyap. Mmg jejai tu jenis x matang,org dh biasa senang. Nak ape pon dpt. Dah dpt nora..cari fasha…dh dpt fasha dia cari lain.

    12

    0
  15. Nazeeya says:

    Habis semua cerita peribadi dikeluarkan, lepas tu heboh, jadi, tak jadi, jadi, simpanlahlah, benar2 dah jadi, dah nak nikah baru keluar statement.

    Jangan semua cerita nak disensasikan.

    3

    0
  16. Anonymous says:

    fasha should try watak yang ringan2 n chill.
    asik heavy jer watak dia….tgk muka dia pun stress walaupun offset.
    also kurangkan canang kan pasal kawan lelaki tu.
    rasanye xde seorang pun yang confident she akan end up dengan mamat insuarnce tu kan.

    2

    0
  17. a says:

    fasha sandha ni macam rita rudaini tu. tau nak menyalahkan orang je. salah diri tak ingat ke tak nak cerita. tau nya menyindir bekas mak mertua, bekas adik ipar, bekas bini pertama jejai kat media sosial je kerja dia. pastu riak dengan cara dia membesarkan anak-anak.

    1

    0
  18. b-0-0-0-0 says:

    patut ex husb dia meroyan..hahaha
    kawin je la cepat minah..janda pun..

    0

    0

Leave a Comment

Optional