Written by AbangNara | September 14th, 2011

Agak terlambat Abang Nara membuka email yang disampaikan oleh Munirah Rahman ini. Bukan apa, email nie termasuk dalam spam pulak. Kalau tak mesti pagi tadi Abang Nara dah post dah entri ini. Apa pun untuk makluman anda semua, anak kepada Aida Gadis Melayu dan Saiful Nizam yang diberi nama Eirdeena rasanya telah pun menjalankan pembedahan di Institut Jantung Negara pagi tadi. Status terkini masih tidak diketahui.

anak aida dibedah

Untuk makluman, Eirdeena ada masalah jantung dinamakan Truncuss Arterious Type 1, di mana ada lubang pada saraf jantungnya. Marilah kita sama-sama doakan pembedahan yang dijalankan pagi tadi berjalan dengan lancar dan Eirdeena selamat hendaknya. Amin.

Lagi beberapa keping gambar Aida, Saiful Nizam dan Eirdeena ehsan blog Munirah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

anak aida dibedah

anak aida dibedah

anak aida dibedah

anak aida dibedah

anak aida dibedah

anak aida dibedah

anak aida dibedah

anak aida dibedah

anak aida dibedah

anak aida dibedah

anak aida dibedah

anak aida dibedah

53 responses to Anak Aida Gadis Melayu Dibedah Di IJN Pagi Tadi, Mari Doakan Segalanya Berjalan Lancar

  1. yaya says:

    kesian baby..semoga cepat sembuh

    0

    0
  2. annisa says:

    semoga cpt sht ye somelll..

    0

    0
  3. miszlissa says:

    – may Allah bless u beby tomeyyy….

    0

    0
  4. nina says:

    baby cepat sembuh ye…:(

    0

    0
  5. sheila says:

    semoga segalanya berjalan dengan selamat dan jayanya..
    semoga eirdeena sembuh~

    0

    0
  6. XILA says:

    ala comelnyerrr

    0

    0
  7. mawar berduri says:

    bersabar la…smga ank kalian bdua slmt….adk sy pnh dbdah pd usia 3bln kerana mslh jntung…

    0

    0
  8. cik momot says:

    baby kiut…muga cpt sembut hrapnya..amin.

    0

    0
  9. putry sarah adlyana says:

    comelnya tgok baby tdur…

    0

    0
  10. moon says:

    dear Adik Nara ,

    Baby Eirdeena dah selamat di bedah …masuk ke OT kol 8 am dan siap pada 2pm . Skrg berada dlm ICU utk pemerhatian Doc

    kalau ada apdate terbaru Moon akan update kan kay

    Many many thanks

    0

    0
    • mummy honey says:

      Didoakan semoga semuanya selamat. Amin…
      Sesungguhnya saya memahami perasaan aida & saiful kerana anak saya juga mpunyai masalah bkaitan jantung. Setiap kali saya ke IJN utk mdptkan rawatan utk anak, hati saya pasti tsentuh mlihat kanak2 lain yg mgalami masalah jantung. Buat Aida & Saiful, harus sentiasa yakin, bahawa tdpt SERIBU RAHMAT DSEBALIK DUGAAN. Sesungguhnya kita adalah antara yg tpilih disisiNya… Insya-Allah..

      0

      0
  11. suke baby says:

    cpt smbuh ye baby eirdeena!!!
    come sgt tgk picture baby tido

    0

    0
  12. alifbatrisya says:

    semoga cepat semboh yer bby eirdeena….to aida n suami jga baby mu baik2 k…ermm risau gak d hati ni bulan 10 ni ku gak kena g ijn hantar my putri chkup semula…hope ader la perkembangan yg positif kat my bby ni…xleh dgr budak kecik kena sakit jantung ni…sayu sgt hati ni…

    0

    0
  13. fedzmy says:

    Semoga baby eirdeena segera sembuh….

    0

    0
  14. saya comei says:

    semoga cepat sembuh yea sayang..

    0

    0
  15. saya comei says:

    suker sgt tgk pic yg anak dia dok tgk mak dia…so sweetsssss

    0

    0
  16. Supermak says:

    tgk cadar bintang2 tu teringat 2thn lepas my adik ipar punye anak pun penah masuk IJN jantung berlubang type 3….lepas dibedah sempat hidup 2minggu je…mmg sedihla kami satu family…xboleh lupe pengalaman masuk IJN wad baby2 sakit jantung..mmg sian sgt2..ape pun aida dan suami semoga tabah menghadapi dugaan dan banyakkan berdoa..i doakan Eirdeena cepat sembuh n boleh bermain mcm kanak2 biasa..

    0

    0
  17. Smurffette says:

    ya allah..teringat plak zaman anak aku sakit dulu awal2 lahir… mmg sayu tngok tgn cucuk2 ade jarum utk masuk darah, air, ubat. skang alhamdulillah dh sehat sepenuhnya. Semoga eirdeena kuat semangatnyer dan cepat sembuh serta sehat sepenuhnya nnt….

    0

    0
  18. seorang ibu says:

    semoga baby Eirdeena cepat sembuh. Amin.

    0

    0
  19. kitaro says:

    sedih sgt tgk baby bila sakit kesian. kita pun tingat kat 2nd bby kita dulu umur 12 hari masuk hospital cucuk sana sini. hancur luluh perasaan rasa mcm diri ini dah nyawa2 ikan. semua tu dugaan Allah. Kuatkan semangat, doa pada Allah. semoga baby aida cepat sembuh amin

    0

    0
  20. zaia says:

    semoga baby eirdeena cepat sembuh..Amin.

    0

    0
  21. zack zai says:

    semoga baby eirdeena cepat sembuh..amin…

    0

    0
  22. cian baby, ape pun semoga aida dan suami tabah menghadapi dugaan ini. Semoga bbay eirdeena cepat sembuh.
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0

    0
  23. iezarieza says:

    Sayu bila tgk bby kne cucuk2…nway semoga bby cpt sembuh. to the parents, semoga tabah dgn ujian Allah n kuat semangat n lakukan ape yg terbaik for d bby.

    0

    0
  24. seri says:

    Semoga baby cepat sembuh…kesian baby kena cucuk sana sini, kecil2 dah kena bedah..sob..sob…AMIN…

    0

    0
  25. iyda says:

    semoga baby eirdeena cpt sembuh…amin..

    0

    0
  26. hashikin says:

    semoga cepat sembuh yer sayang…amin

    0

    0
  27. hehehe says:

    sdhnye tgk baby sekecik nie skt n kn operate…semoga cpt sembuh si baby comel…2 ibu n abah dia semoga tabah menghadapi cabaran…amin

    0

    0
  28. deananie says:

    sedih tgk bb kecik2 dh kene operate.. tingat kt anak buah dulu.. baru umo seari dh kene operate..

    semoga bb eirdeena cpt sembuh ye shayang..

    0

    0
  29. kesian says:

    semoga baby Eirdeena cepat sembuh dan dipanjangkan umur. Amin

    0

    0
  30. dida says:

    Allah memberi dugaan kepada hambanya setakat mana hambanya dapat lalui…. Lalui dengan tabah…Nescaya pahala akan mengikuti hambanya itu

    0

    0
  31. gulipecah says:

    sayu hati melihatnya..semoga cepat sembut & dipermudahkan semuanya..Amin..

    0

    0
  32. kasturi says:

    sape yang suka dislike komen orang ni… baca komen dorang takdelah merapu… semua memberi kata semangat dan doa… putus wayar ke apa… Anyway semoga baby aida and saiful cepat sembuh… ujian Allah pelbagai jenis.. pasti ada hikmah disebalik kejadian…

    0

    0
  33. PSM says:

    emm..ya allah ciannya…jauhlah dr anak yang bakal ku lahirkan ini…
    biarlah dia dilahirkan sihat.

    Dugaan pada ibu bapa ni

    0

    0
  34. macy says:

    hope semuanya selamat ..amin…

    0

    0
  35. sue says:

    comel nye dia..semoga cepat sembuh..amin

    0

    0
  36. sue says:

    saya doakan agar baby awak sht n sempurna..sy dh 8thn kwen tp blom ada rezki lg..

    0

    0
  37. Kak Su says:

    Semoga baby cepat sembuh…dan buat kedua ibu dan bapanya..semoga lebih tabah…

    0

    0
  38. yny says:

    Semoga cpt sembuhh..sabar byk2 dgn dugaan dr-NYA..sy paham perasaan aida & suami krn sya & suami jga pernah melalui saat2 sbegini swaktu ank ke2 sya disahkan mengalami kompilasi jantung…moga anda berdua tabah dan saling mberi sokongan..

    0

    0
  39. Bui says:

    anak buah suami bui dulu pun pernah ada penyakit ni..buat operation dekat KL,alhamdulillah sekarang dh ok..

    semoga anak Aida pun akan sembuh jugak..amin..*_*

    0

    0
  40. kalifah says:

    Ya Allah….Kau lindungilah adik Eirdeena & anak-anak kecil yg senasib dengannya di IJN. berikanlah kekuatan & tabahkan lah hati ibu bapa mereka yg diberi dugaan hebat ini. Sesungguhnya Engkau-lah Yang Maha Mengetahui & Maha Mengasihani. Amin….

    0

    0
  41. gee says:

    InsyaALLah…mudah2an cepat sembuh ya

    0

    0