Written by Bella | March 7th, 2016

Sering digandingkan bersama didalam drama dan agak rapat diluar, Amyra Rosli dan Amar Baharin ibarat sepasang kekasih.

Namun, menurut Amyra hubungan mereka tidak lebih daripada seorang kawan dan sebenarnya bukan Amar seorang sahaja lelaki yang rapat dengannya.

Secara jujur, Amar bukan satu-satunya lelaki yang akrab dalam hidup saya kerana saya juga rapat dengan beberapa lelaki lain. Cuma mungkin mereka bukan artis, keakraban kami kurang diberi perhatian.

Meskipun agak bosan dihimpit dengan gosip percintaan bersama Amar, Amyra bagaimanapun tidak tolak andai ada jodoh dengan Amar.

Saya tidak berani memberikan kenyataan Amar bukan jodoh saya. Bagaimana nanti andai kami diitakdirkan bertemu jodoh. Keakraban kami bukan seperti menjalin cinta, sebaliknya bagaikan sebuah keluarga. Keluarga Amar juga sudah menjadi keluarga saya.

Cinta ini tidak boleh dipaksa, berikanlah ruang untuk Amyra mencari teman hidupnya perlahan-lahan. Pasti satu hari nanti beliau akan mengumumkan siapakah cinta hatinya.

Sumber Berita : Bipop Berita Harian

22 responses to Amyra Rosli Terima Jika Ada Jodoh Dengan Amar Baharin

  1. AkuKisah says:

    Minggu depan, giliran Amar pulak untuk keluarkan kenyataan “Saya terima jodoh jika dengan Amyra Rosli”. BOSAN.

    0

    0
    • Miraey says:

      Hahaha kan! Ibarat sepasang kekasih katanya.. Mmg kekasih pun..
      Tak phm nape taknak admit je. Jgn kang jadi cam samtilla udah..
      Amar n amyra ni same je kes cam kamal n emma. Nafi2 last2 kata tak kisah kalau ada jodoh, skali mmg betul dah together pon..
      Lahaiiii ulang alik cite same!

      0

      0
      • Terung says:

        Time amyra ngan dazrin dulu lagi ok dari si amar ni.. Gmbar pun over sgt 24 jam bekepit org naik muak.
        Sian dazrin dituduh ada affair ngan ramona, skali ramona kawin ngan org lain kah kah kah. Balik jela ngan dazrin tu amyra oi, lagi baik.

        0

        0
    • minah jambu terlajak habis says:

      semoga ada jodoh dorang berdua..rimas minah jambu tengok dorang dua ni..

      0

      0
  2. Benci Datuk Vida says:

    First lagi smuanya aku…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    yang aku kesah, yang belakang kereta tu makan tembikai ke, makan gula kapas ke gigit plastik? hehehe

    0

    0
  4. melati says:

    bagus lah , walau pun ko tak bertudung sekurang2 nya ko pilih Manusia..jgn jadi cam Neelofa & Adik nya …kambing Hitam nanti mereka Bakal berkahwin, sebab Neelofa nk cover Malu menipu jutawan RM50 juta tu…hihihihihi

    0

    0
  5. anon says:

    mamat perasan lawa poyo pui

    0

    0
  6. hhDD says:

    Hmm, dulu pelakon perempuan yg amar pernah rapat, I (bukan nama sebenar) pun pernah cakap macam ni jugak..memang amar baharin ni jenis lelaki yg bg harapan ke ape? Asyik berkepit je, orang pun naik menyampah tau tak? Lakonan amar da ok, tp kalo drama ngan amyra rosli ni memang tak tengok la sebab terlampau menunjuk sangat..tak tahulah, mata tak berkenan tengok..yg si amyra pulak ni mcm jenis bg harapan pun ada..kdg2 jenis org yg dikategorikan manja n sweet (aku nak termuntah sbnrnya) kena hati2 sikit..sekali dia buat, sepanjang hayat kau akan ingat..tolong la jangan menunjuk sgt, meluat tau.. Sorry to say

    0

    0
  7. Anon says:

    Sorry nk ckp muka amyra mcm bapok…

    0

    0
  8. arab says:

    Doakan aje yg terbaik utk mereka ! betul atau tidak ? only they know best .. ni lah cerita celebriti .. biase aje lah !

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Mmg pon muka amyra mcm bapok…bapok tua….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Meluat sggh tgk diorang ni..yg lelaki bila berlakon bajet hensem, yg pompuan pulak bajet cun, tapi lakonan entah apa-apa…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    makin lama si amar ni makin buruk dah…nak nak dgn misai tu…gigi dahla bersepah2…dah mcm kambeng hutan pun ada…pegila pakai besi wey…kasi rata sket gigi tu….but seriously muak cite diorg ni…bkn apa si amar ni asyik berkepit dgn pompuan…dulu si mak janda tu…pastu amyra…before tu tah sapa lg tah berkepit jeeeee….muak muak muak!!si amyra ni kdg tgk mcm comel…tp badan dia mmg out of shape betul…2x tengok mmg mcm bapok…sebab tetek takde tapi kepala besar…bontot pon flat jek…..kahkahkahkahkah

    0

    0
  12. anon says:

    Amyra ni cantek, kenapalah nak kat si muka playboy ni…..tak nampak mcm org baik2 jantan ni. Dazrin tu seribu kali lagi baik….Huuh…harap2 tak ada jodoh dua org ni..U can do better amyra…

    0

    0
  13. cik nin says:

    alahaiii kawin je lah,,,bekepit mcm kuih kapit je korang nih,,,muakk aihhh

    0

    0
  14. Anonymous says:

    meluat, menyampah tgk dia org ni….jawapan cliche…kawan biasa, tapi nti last2 kawin….

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Padan la dia orang berdua ni, dua2 hidung kembang. Dulu masa ngan izreen, bergambar mesra habis, skrg ni ngan amyra pulak….meluat…

    0

    0