Written by AbangNara | April 25th, 2011

amran tak gay

Syukur. Itu yang mampu Abang Nara ucapkan apabila membaca penjelasan daripada Amran tentang hubungan songsangnya bersama Anding AF. Memang ternyata tidak benar sama sekali. Amran masih normal dan hanya berkawan sahaja dengan Anding. Tak lebih tak kurang.

Saya baru sahaja menanda tangani perjanjian dengan syarikat MIG minggu lepas, dan pihak MIG meminta agar saya tidak memberi sebarang komen terdahulu tentang perkara ini sebelum mereka melakukan sebarang sidang media minggu hadapan. Namun secara peribadi, saya memang terkejut dengan apa yang dilaporkan semalam, seluruh peminat dan ahli keluarga menghubungi saya untuk bertanya tentang perkara ini, namun saya tidak boleh membuat sebarang penjelasan sekarang. Subhanallah, Nauzubillah, perkara ini sangat memalukan dan ia satu fitnah yang besar dalam hidup saya. Jujurnya, saya tak berani nak komen lanjut kerana sebagai orang islam, saya tidak boleh menuduh sebarang orang yang menjadi penyebab dan penyebar cerita ini. Apa yang boleh saya katakan, saya harap peminat dan keluarga memihak pada saya dan memberi semangat untuk meneruskan kerjaya dalam bidang ini

Bercakap lebih lanjut tentang hubungannya dengan Anding, Amran berkata dia dan Anding hanya selalu pergi gim bersama-sama. Tak adalah sampai tahap nak bercium di depan khalayak ramai ataupun pergi berbulan madu bersama-sama. Diharap dengan penjelasan ini, status seksual Anding dan Amran dapat diketahui ramai.

Kepada awek-awek di luar sana, apa lagi ngorat la si Amran nie. Handsome dan tough tue. Hehehe. Kredit berita ManggaOnline.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

113 responses to Amran Ismail Beri Penjelasan Tentang Gosip Hubungan Songsang Dengan Anding AF

  1. suarapeople says:

    takk kan lah mereka songsang..adessss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • memang berat... says:

      amran nie junior aku mse sk men dlu.. mse sk ren n form 1 die lembut n budak2 lelaki slalu usik dier and aku pun pnah gaduh berejek2 ngn die…. mse aku form four aku masuk asrama n da tak jumpe die lagi.. pastu aku terserempak ngn die mse aku form 5 die form 4, die masuk asrama jugak.. 360 darjah berubah.. da jadi lelaki sejati.. tup2 da jd pelakon.. tapi yg suam2 kuku je la.. tak popular mane pun… adik aku satu kelas ngn die mse sk ren, time x=clasmate die dtg umah die beraya, abis die pungah majalah yg ade muka die n tayang kt mmber2.. ape2 je lah nko amran.. at least ader gosip cm ni, boleh naik sket name nko..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        aku tak kenal pun dia,,, tapi ada ke dia peminat,,, ayat dia mcm dia populer sangat jer,,,, masalah ramai yang tak kenal dia…. kalo aku agak malu kalo nak cakap ada peminat kalo xberapa nak ada peminat,,,,,

        apa2 pun ni satu usaha tuk mempopulerkan diri n tuk menjatuhkan diri gak…….

        mana yang rasa terbaik buat le……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Otak Kosong says:

          aku pon x kenal jugak sape mamat ni.. tp peminat dia mesti ada.. kawan2 dia, jiran dia, anak-beranak dia..semua tu mesti peminat dia.. selain kenalan sendiri, tak tahu la dia ni ada peminat lain ke x..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • si bangang berlagak pandai says:

          dia perasan dia ada peminat nak buat lagu mana kan..biar lah dia syok sendiri dengan impian dia yang tak brapa nak ada peminat tu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • memang berast... says:

          kalu anak beranak die mungkin ar peminat.. tapi klu jiran, kawan2 tak de kot… malas nak kutuk tapi paham2 je la.. bukan jnis orng popular kat sek.. popular sbb lembut n slalu kene ejek ngn budk lelaki je… (kdg2 smpai nngis..)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • perlu ke nak ejek2 orang tu kalau orang tu lembut??tak paham betul..bukan nak tolong bagi dia jadi lelaki sejati..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Dada Didi Dudu says:

          memang tak patut mengejek org yg dilahirkan bersifat lembut~~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dontworrybehepi says:

          ak rasa mcm byk je si amran ni blakon..blh di katakan drama skang ni asyik muka dia je..ko ni jrg rgk tv la ak rasa..tp rjn jgk bergosip dlm pada xtau apa2 pkembangan tuh..hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • memang berat... says:

          tak yah percaya la gosip nie..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Miss Volvo says:

          Auw auw gay ker?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mastura says:

          tk heran pun….dia kan mg gay……hahaha…..pet pun gay juga cuz i trully know him….hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • amy.. says:

          x baik berburuk sangka dgn org..kita menuduh tanpa usul periksa,nanti terkena pd kuarge snirik baru tau..x semestinya laki2 lembut itew gay…yg keras2 tu jantan sejati.siapa pon dia mase skola dulu,seeksyen mane pon dia,x yahlah buka crita2 lama…kita pon maybe akan jadi mcm dia (showoff)muka yg kuardlm paper…kita pon bukan sempurna sgt..mudah sgt kita percaya crita2 yg belum pasti kebenarannya..plak tu ada yg tukang tokok tambah..ingatlah dosa pahala tu sikit..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jawab amy.. says:

          yg lembut tuh pondan.. yg keras tuh slalu gay…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • akuww says:

        peh…. urat terkeluar kat tangan tu..
        nampak jantan ok..
        harap bukan gay lah mak noksss..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          ramai sangat artis baru kat malaysia,, sampai tak kenal,, yang xberapa nak berkualiti pun sibuk nak jadi artis,,,, jadi pelakon tambahan tuk 1 drama dah angkat diri sebagai artis,,, malu lak nak panggil artis….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          kalo tngok cter geng surau…ade mamat ni dlm cter tu… then dlm cter ponti anak remaja pun dier ade x silap… then cter ‘siti kelembai’ kt tv3/tv9 pun dier ni ade jugak…cuma org x perasan sgt sbb dier berlakon x brape nk ade impak besar lg…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Tabuan says:

          @Akuww: JANTAN sekarang yg berdawai lagi tak bleh percaya!
          Kawan aku punya abg pun urat berdawai,bonjol sana sini…hensem!
          Takpi sayang skali nampak gagah tapi Jiwa lembut suka sejenis!!!!
          His a gay bukan transverse.
          Aaaawwwwwww!
          :D

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ira says:

          Bistu yg ko sebut aaawwwwwww tu nape??…his gay yg jekan

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Tabuan says:

          @Ira: ler…suka hati ku lah nak sebut apa… aaaawwww… Chi….. Choy…. Chixcop, ohpocot.. Aper2 je lah! Hehe! ;)
          Yup my Fren nyer bro his frens mostly gays.
          Berdawai, bonjol2 badan athelete tapi serupa kaum Luth.
          So sad… :(
          But 1 thing I respect dia, adalah dia anak yg berbakti kepada orangtuanya. :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Tabuan says:

          Maaf typo.. Bukan his tapi He is :p

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • memang berast... says:

        aku tak penah tengok pun cite yg ader dier nie.. geli.. sbb teringat betapa lembut dan b~puk nyer die mase sek dlu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • FRIED macaRooooooney says:

          nk selit skit..pada yang suke mmbetulkan english org len tu takyah la betulkan sgt sbb asa cam ruangan mari belajar BI,mungkin niat baik,tp kekadang asa cam nk menunjuk jek diri tu pandai english..kawe ni takde english education tp sesat kt negara omputih gak..cume cam pelik asal de org slh grammar ke silap taip ke de jek cikgu “omputih” yg nk betulkan ayat..apsal bab bahasa melayu takde org betulkan ek?bab2 kosa kata ke..ape ke..omputih pon lintang pukang gak kalo bebual..so PERKASAKAN BAHASA MELAYU..nak belajar omputih sila ke ruangan ENGLISH for DUMMIES..jgn marah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jumper says:

          english saya tak bagus sangat. bagus jugakk kalau ada orang betulkann. tapi kalau orang lain tu terpulanglah nak terima ke tak. i dont think its a bad thing.
          BM kat sini guna bahasa pasar, iaitu bahasa perbualan. pelik gak kalau betulkan bahasa pasar.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • .benci artis. says:

      DONUT. keras diluar lembut di dalam :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mari kite boikot golongan2 2 alam ni..cukup2 la dgn filem 2 Alam yg tak berape nk meletup tu…jgn kite 2 alam kan pemikiran dan perlakuan kite..mintak jauh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kebaboommm says:

      sah2 la gayah 2ekor ni.(berdasarkn cite2 yg die ni sgt lembut masa sekolah).tp aku rase diorg bkn kapel..sbb dua2 mcm bottom je..larrikkkkkkk!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • memang berat... says:

        op..op.. die lembut tak bermaksud dier gay.. dah keras la skunk dier..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tabuan says:

      Kalo lah btol fitnah yg korang ni bukannyer songsang….
      Gi lah SAMAN malu itu RAJA Bpop…
      Ada braaaan…..? :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • johan says:

      apa yang gua cakap ni takde bukti, tapi gua tau lu orang semua boleh pikir sendiri.

      “mana ada orang melayu senang hati bila tengok melayu satu lagi berjaya naik tinggi-tinggi”

      jadi lu orang pandai2 lah guna otak pikir sendiri.

      kena game dengan kaki game tu dah jadi lumrah alam.

      pandai-pandai main chess, siapa sampai belakang dulu, dia checkmate. :)

      doa banyak2, mintak Tuhan lindung orang yang terianaya. amin.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kan..berkawan rapat je mereka:D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Nik Najis says:

    Alhamdulillah. tolong la jangan masukkan zakar anda dalam lubang jubur jantan lain.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. blowie says:

    baguslah, dah ramai dah gay kat Msia ni. Jangan ditambah yuckss u cunt!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Merpati Putih says:

    hope so la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. kesah? says:

    yeke? oo ni copy kat Manggaonline kan? dah baca tadi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. moymoy says:

    takkkkkkkkkkaannnn lah nak mengaku kalo betul pun! LOL!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zangga zhanghurry says:

      ntahnyer noqq…takkan la jorang nak ngaku depan2..harus menafikan…”pegi gym bersama2″..adoi..kaedah sgtt! adalah sesuatew disiteww…kalo dah dgn anding yg sah2 gay,so sendrik mau hengat la noqq…mak tak koserr dahh uolss!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Cik Norfa says:

    apa faedah derang ni sebar fitnah! next story abg nara…boring la citer songsang2 ni..geli jer.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. abg Gagah says:

    LOL.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. kesah? says:

    kes sama dgn Adira yang konon cinta dgn pengkid.
    matilah dorang kalau mengaku dorg songsang. apedarr.. bagus amran, pandai cover line. wohooo ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • selipar Jepun says:

      bkn adira dgn si hafiz awan nano tu k?ak bru bce tp x ingt kt ner..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sygsyg says:

        yg sorg anak ikan . yg sorg lg lesboo . dorg coverline la tu ngokk

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dorayakigirlz says:

          x bek tdoh owg tanpe bukti..fitnah tw..kalu tol dyowg cm 2 ko buktikn r..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Otak Kosong says:

    Kalau betul pon, x kan la nak ngaku.. sape nak ngaku berak kat tengah jalan.. bisex pon ramai skrg.. lg bahaya golongan ni. tp harap2 pengakuan tu benar la.. jgn lagi menambah golongan nabi Luth kat dunia ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. momma mommy says:

    nauzubillah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Kika says:

    Tah si Nara ni…xde citer lain kew?…buat la entry pasal mentOr semalam ke ape kew..ni citer pasal sOngsang2…kite xtaw lagi citer ni betul ke tak…fitnah dOsanya lagi besar taw,…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. penyibuk says:

    adik si amran neh lagi encem dari abg die…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Whadda F? says:

    Duh~ kalau mmg betul songsang pon xkan dorg nk ngaku kot… apelaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Otak Kosong says:

      mesti kena banned le kalau ngaku.. golongan gay biasanya mati2 x ngaku… x mcm pondan.. baik jadi pondan terus, senang.. x payah org nk buat fitnah ke apa..dah terang…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sedar says:

        huhu,,, kalo dia kebal siket,,, cakap apa x berkesanya,,,, dorang ni memang tol2 songsang, kalo tak susah orang nak buat kabar angin mcm ni.. penah jugak dengar cita yg Anding ni penah bersongsang dengan artis lain…. *I D……Y…. tapi xtau betul atau tak

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Jiji says:

    eishhhhh..geli okayyyy.. cant imagine!!

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. daddycool says:

    muke jambu je gay fitnah tu dosa besar….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. khalis says:

    mana boleh isu ni di diamkan sahaja..gila kau kena tuduh gay,penjelasan segera kena diberikan. bagusla wat penjelasan..tapi semua orang percaya ke?

    Seandainya semua lelaki sudah tidak berminat pada seks

    koleksi artis seksi dalam majalah mangga

    Jom anti PAS!!!??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Sinar R says:

    harap2 tak la kan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. taksukagay says:

    aku rasa korang2 yg sibuk x kenal si amran nih adalah orang yang dok kt dalam tempurung…nmpk sgt umah korg xde tibi…sume x kenal..sekurang2nya si amran nih ada peminat…KO ADE…???XDE KAN…?SO,DIAM!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • memang berast... says:

      mmg la die ader pemint.. nko (saje) la tu peminat dier..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • taksukagay says:

        eh..eh..ada jugak org nk komen ek…pandai lak korang marah…lenkali jgn sukasukiyaki nk ckp org xde peminat…YES aku adalah salah sorg peminat dia…nape???korang KESAH ker…???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Dada Didi Dudu says:

        memang berast..sedari tadi perati komen awak..nape? cam tak brape suke ngan si amran ni????

        dia ada wat slh ngan awak ke? ada utang tka berbayar ke? ade awek kena caras ke..??

        ce citer sket

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      ada lak yang marah… ko peminat dia ek,,, jadi dia ada peminat le ni,,,, jadi xsalah le ayat dia kat atas tu,,,,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        aku like komen **memang berast… 100x

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. makyang says:

    susah nk pecaya ckp artis ni…klu menafikan seolah2 diri tu x besalah langsung..kena fitnah la..org dengki la..padahal betul pun..apapun cite psl gay ni hrp2 x betulla yek…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Tok Kadi says:

    klau dh suka sama suka, hantar la rombongan meminang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • memang berat... says:

      yey.. meriah la kampung aku…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        kesian kat orang kampung dia ni,,,, nak tahu lebih2 tanya **memang berat

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • berat nanang says:

      aah.. pastu suh tok kadi ni nikah kn…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • memang berat... says:

        lain2 tak ble gi tau.. nnt ketua kampung aku marah…
        hahah tapi actually jgn percaya ar cite nie.. family die baik2 n aku prcaya amran pun tak seteruk tue.. basically he is a good boy..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Tok Kadi says:

        haha, atok nikahkan, pastu atok bakor je..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lola says:

      tok support diorg kawin tok?..er?!sape yang akad sape yg pengantin ponpuan t.. :P

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. oooo..gay itu biasa bagi abg jamal ya..abg jamal xnafikan golongan semacam ini memang semakin menular di kalangan lelaki malaysia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. mak says:

    kat atas tu bukan gamba anding ke?? salah gamba la poit…
    bkan gamba Amran Ismail

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaia says:

      “Kepada awek-awek di luar sana, apa lagi ngorat la si Amran nie. Handsome dan tough tue. Hehehe.”

      ..”Amran nie”…’nie’ tu ntah katne tkde pic Amran pun..wahahaha..tetibe Anding lak ter-interframe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Otak Kosong says:

    kalu berlakon beribu filem pon, kalu dah orang x kenal tu maknanya mmg x femes la.. kalu dah x femes tu mana nak ada peminat? ehh.. lupa, anak-beranak dia mmg peminat setia kot~

    masa skolah dulu aku jadi ketua pelajar..mesti ramai peminat kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. lily says:

    hello…boleh percaya ker kata tak songsang….
    opsssssss
    cuma mereka2x jer yg tau….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Rozita Che tu says:

    ha222 sebatu dah tahu jantan,brtina,ponda,gay ka tak dia org ni. majoriti artis lelaki jambu yg jd kegilaan wanita di luar sana tu 2 alam. sbb gol artis,gol seni.ada jiwa halus, mcm buat2 anyaman ha222,bersolek,melawa.artis jambu ni yg jaga muka g saloon, metrosex gitew.dah berjiwa seni=halus la rmi dr gol. ini.nak wat camna muka gol ni mmg ensem yg jd artisla.salah tu bkn ensem macho jantan tp ala2 jambu batu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. hmmm says:

    tak sangka pula amran ni takde peminat (yang ramai) rupanye ke …LOL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. amy.. says:

    DAH NAMA MANUSIA PON…MUDAH SGT MENCARI KESILAPAN ORG LAIN.MUDAH MENJATUHKAN HUKUMAN..TAKUTLAH PD SIKSA KUBUR…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. oblivious says:

    tapi aq dngar citer la si anding nie dlu pernah berpacaran dgn si fizo omar……dengar2 je ler…..x brani aq nk komen lebeh2…..aq ade adik lelaki,esok lusa sape tau adik aq jadi gay plak…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dontworrybehepi says:

      silap..xnk like nk komen je sbenarnye..hehe..rmai benar la plk rtis laki ni tergila2kn si anding nih..huh..pening nk pitam skejap..kjp iqram,kjp fizo, kjp amran..nmpak gaya mcm lgsg xhnsem je si anding nih….hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dorayakigirlz says:

      fizo lak da..smlm kate iqram..eeee..tkot nye bace komen kowg ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Dada Didi Dudu says:

      bwtol oblivious..kite ni kalau buleh mendoakan mereka jadi elok..lebih baik..

      ini tidak..mendoakan + mengharapkn yg bukan2 plak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. kerol says:

    apa la faedah cerita buruk orang..ntah betul ntah tidak…silap silap fitnah..freee dapat dosa…cuba la bagi komen yg membina sikit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Kurus says:

    aku dulu pernah dianiaya n difitnah
    tiba2 skarang aku idup bahagia dari org2 jahat tu..
    agaknyer begitu lah hukum karma

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Dada Didi Dudu says:

      kurus..mulut org cam temPayan susah nak tutup..~~

      biakanlah mereka..bahagian mereka ada di“sana..
      org yg dianayai..difitnah ni..mustajab doanya

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. zaia says:

    hanya mereka dn Tuhan saja yg tahu..harap gosip ini tak benar sama sekali..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. jaymie says:

    dorg gesel2 je tu. X le serius sgt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. betul ke?x kot..yea kot?dah3…konfius den..

    Jom tengok Identiti Awan Fantasia Didedahkan Di Blog Saya :-) Klik Nama Saya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. waa,, makin hangat and luAR BIASA NAMPAK!!! haha, biase la tuu,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. putih says:

    dia baru sign dgn ..hmmm nampak sangat ini strategi bisnes..nak naik nama mesti ada kes…baru bleh jual..market strTgi ler nih..
    apa apa pun bibir si amran ni cam besh jer..huhu.klu betui mesti pengsan si anding kena comolot..huaahahaa bau durian tak??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Rahsia says:

    Kesian … khabar angin belum terbukti … baru sekadar spekulasi aja namun lagaknya umpama fakta yang diperakui …

    Mengapalah wartawan era terkini tergamak menulis nama sebenar si polan sedangkan gosip tersebut masih berasaskan sumber yang DIPERCAYAI … BUKAN sumber yang TERBUKTI ?

    Apa sudah jadi dengan tradisi kewartawanan lampau yang mana nama si polan yang digosip dengan isu negatif hanya diberikan dengan bayangan sahaja, bukan terus diberitahu empunya nama ???

    Kepada Anding & Amran … sabarlah hadapi dugaan FITNAH

    Agak hensem sikit … Gay

    Tegap badan sikit … Gay

    MEMFITNAH lelaki tulen seorang gay adalah sesuatu yang sungguh MEMALUKAN …

    Kepada mereka yang gemar membuka keaiban manusia … INGATLAH tidakkah anda juga mempunyai keaiban ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jantan Jambu says:

      Saya setuju. Saya orang biasa – bukan artis pun pernah kena fitnah macam mereka.

      Sorry but I have this JAMBU face (Allah dah bagi). Jenis pompuan suka. Jantan pun suka. Tapi saya tahu saya straight.

      Kalau saya keluar sama dengan member lelaki (dua orang). Orang pandang semacam. Tak buat apa pun. tak peluk or tak pegang tangan pun. Just makan kat Mc Donald and cakap pasal kerja pun jadi FITNAH.

      Kat ofis pun ada mulut pompuan sundal yang tabur fitnah. Just maybe she’s ENVY with my look. I don’t know.

      Sorry but she has full pimple face and mulut puaka. Maybe she’s just jelous sebab jantan tak minat kat dia.

      Anyhow…this sort of thing happens to artists as well . Kalau mereka berdua ada “hubungan” then that wartawan made a wake up call to both of them.

      Kalau mereka innocent. Share common interest i.e. gym or clubbing. Then THAT is just plain fitnah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. jar says:

    mana ada artis yg mengaku benda buruk yg dah mereka buat..semua akn ckp semua org dengki lah..hitu hini lah..kawan lah tak kan ler org nak dengki dan wartawan tu nak tulis klu dia sendiri tak dpt dr sumber yg boleh dipercayai..lg pun budak dua org nih bukan popular pun..
    cuma ada sorang jer atis yg mengaku dia buat jahat..iaitu krisdiyanti..yg mengaku dia dah bunting sebelum kawin..kat malaysia ni giler ker korang nak mengaku…cover line jerlah..kan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. klip2 says:

    abg nara muka pun mcm gay jugak. pandai coverline

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. MemBesar says:

    Raja BiPop yang menyebar fitnah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. silantra_gurlz says:

    eh..nama amran ismail tapi pic anding~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. neza says:

    kenapa lah manusia zaman sekarang susah mahu menjadi manusia yang baik… melauan-laungkan keburukan, mengaibkan, dan memfitnah menjadi seperti makanan harian… klu benar pun cerita yg d smpai kan.. tidak seharusnya kita membuka aib org… dan jgn lah kita menuduh tanpa bukti.. kerana dosa org yg memfitnah lbh besar dari segala dosa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Shila says:

    banyak dowh artis lelaki gay kat malaysia ni. Sesape yg keje production tahula malas aku nak sebut nama kang korang kata tipulah spedolah tak kuasa aku. Buat gay2 tersohor tu, ingat sajalah dunia nie tak lama, dajjal dah nak keluar da. Suke noo dajjal n setan2 iblis kat luar sana nak menjatuhkan ummat islam khususnya. Bertaubatlah korang dunia tak lama dah. Dunia ni persinggahan sementara saja seperti Allah berfirman, tiada apa yang seronok di dunia berbanding akhirat. Fikir2kanlah semuanya renung2kanlah….Semoga kita ditempatkan di kalangan org beriman serta dijauhkan dari Fitnah Al-Massih Al-Dajjal. Dajjal semakin dekat harinya mahu keluar, pengikut2nya serta iblis2 sudah membentang karpet merah nak sambut dajjal tetapi apakah persiapan dan persediaan kita utk menyambut kedatanagn Imam Al-Mahdi serta penurunan semula nabi Isa. Fikir2kanlah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Kak Su says:

    Wallahualam..klu x songsang alhamdulillah…tak payah kita nak kutuk lebih2 nanti pahala ke dia DOSA ke kita…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. littlemia says:

    pak su i pun jenis lelaki lembut..pandai masak pandai kemas umah….very fussy..tpi dah memg naluri dia camtu nak wut caner..kawen dpt gak anak……hemm lelaki lembut x semestinya songsang OK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. jom ubah says:

    dgr khabar..this lately,hero remaja banyak yang gay..kawan ku cakap jgn pcaya yng mereka ni tulen…
    kamal adli b4 couple dgn intan ladyna pun gitu..fizo omar pun..ini org ckp ku juz comen jew

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. littlemia says:

    kamal adli b4 ngan intan bukan dgn hos WHI tu ke syera…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. azreeny says:

    tak sumer lelaki lembut tu gay la..aku ader je membe yg lembut..da kawen da pun..ader anak lagi hah..ader sowang lagi tuh pun sibuk dilamun cinta ngn awek cun melecun…inilah persepsi masyarakat kita harini..suka memandang serong pada personaliti zahiriah seseorang..even kita ni berkelakuan seperti yg sepatutnya pun blm tentu kita ni sempurna dalam dan luar…Renung2kan dan selamat beramal… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Kak Su says:

    Klu sayalah. Klu mmg Amran ni x gay, saman je mana2 wartawan, majalah @ blog yg menyebarkan cerita yg x betul ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. MBLista says:

    aduyaiii..amran ngan anding ni kalau menyorok belakang KLCC pun dah tau gay ke tak..gitewww..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. jom ubah says:

    ntah la..shera ayob dulu ngn shah jazle

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. adi- says:

    baca la seniri.. aku malas nak kata apa.. hahaha.. http://ziahasyr.blogspot.com/search?updated-max=2010-03-24T01%3A05%3A00-07%3A00&max-results=7

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0