Written by AbangNara | February 25th, 2013

Walaupun pernah digigit manja oleh aweknya, hubungan cinta Ammar Alfian dan Puteri Sarah tidak berjaya bertahan sehingga ke jinjang pelamin. Mereka berdua sudah clash sekitar bulan November tahun lalu. Yang machonya, Ammar mengakui perpisahan itu berpunca daripadanya.

puteri sarah dan ammar alfian

Mengakui tiada lagi keserasian, Ammar Alfian berkata kesilapannya yang tidak pandai menghargai hati Puteri Sarah adalah punca perpisahan mereka. Kata Ammar:-

Sebenarnya setiap hari timbul rasa kesal dengan perpisahan kami tetapi hendak buat macam mana sebab kami sudah tidak serasi lagi. Perpisahan itu berpunca daripada kesilapan saya yang tidak pandai menghargai hatinya ketika bersama dulu. Sepanjang lima tahun hubungan kami, memang ramai yang dengki dengan memburuk-burukkan nama saya kepada Sarah. Apabila terlalu banyak fitnah kononnya saya curang disampaikan kepada Sarah, lama-kelamaan dia menjadi tawar. hati. Walaupun saya sudah berusaha untuk meyakinkannya bahawa itu hanya fitnah tetapi ia sukar untuk memulihkan persepsinya kepada saya.

puteri sarahPengajaran daripada kisah cinta mereka ialah walaupun anda sudah digigit oleh awek anda, itu tidak bermakna anda akan kekal bercinta sehingga ke akhir hayat. Jadi ada sesiapa pembaca BeautifulNara yang nak mengorat Puteri Sarah? Mana tahu ada rezeki anda pulak digigit olehnya. Hehehe ~~

P.S: Chopper versi Wayne Rooney

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to Ammar Alfian Dan Puteri Sarah Sudah Putus Cinta

  1. Anonymous says:

    amar ni muka sebiji cam bangla…..x selera langsung….

    0
    0
    • Anonymous says:

      tengok muka dah tau, player tp still nak kata fitnah.ala..sarah pun dah da pengganti la nara

      0
      0
      • amoi says:

        WEI NARA..MOBILE VIEW KO KAT DESKTOP MENYUSAHKAN LAAAA..TOLONG LA BUANG MOBILE VIEW NI…MENYUSAHKAN KITAORG TAW X…!!!!!!!!!!! KALAU UTK SETTING UTK MOBILE XDE MASALAH…NI UTK DESKTOP PON VIEW MOBILE, MMG MENYUSAHKAN LA..LG 1, KALAU ONLINE KAT HP, LANSUNG X BOLE NAK KOMEN..PE KES???G CHECK SETTING LA!!!!! (KAN DAH BEBEL!)

        0
        0
      • awek says:

        amboi aritu bukan main peluk2 pakai bikini….ala lagipun si ammar ni dah tengok semua ape yang ada kat body sarah….apa kisah kan…tak payah la nak kesal sangat ammar oi…

        0
        0
    • Lola says:

      “Pengajaran daripada kisah cinta mereka ialah walaupun anda sudah digigit oleh awek anda, itu tidak bermakna anda akan kekal bercinta sehingga ke akhir hayat. Jadi ada sesiapa pembaca BeautifulNara yang nak mengorat Puteri Sarah? Mana tahu ada rezeki anda pulak digigit olehnya. Hehehe ~~”

      Ayat last tu Nara…Amboiii!

      0
      0
    • Olga says:

      mmg ammar ni mcm bangla tapi body dia mantopppppp merembes jugak ni

      0
      0
    • bbycumil says:

      dulu mase main gigit2 peluk2 cium2 byk keserasian ek?

      0
      0
    • MAK JEMAH says:

      la dulu bukan main lagi peluk2~tp normal rasany untuk lelaki bile dh dpt body pmpuan 2 mula la rasa xserasi.
      mak jemah x kesah pon dorang nie berpisah

      0
      0
  2. Anonymous says:

    hahahahaha..aku 2nd..ammar banglaaaaa

    0
    0
  3. aida azahar says:

    SECOND!! hihihiihh.

    0
    0
  4. lalalililulu says:

    fitnah konon… porahhh … yg kantoi pmpn kt umah to sape ?? mak lampir ???

    0
    0
  5. Anonymous says:

    sorry da basi kot..

    bang nara, xde apa2 perkembangan terkini kes fizz fairus yg da cam novel n sinetron tu… ala2 sambungan episod ;p.

    0
    0
  6. rr says:

    dulu bdak ammar ni sme skolah ngn aku,,mase dulu budak baik je class RKA ( Class Agama) g skolah pkai songkok,,,tpnjat plak bile da abes skolah jd artis,,ku igt dy da besar jd Ustaz,,huhu,,

    0
    0
    • wawa semput says:

      alkisahnya akhirnya jadi model sepender je..
      TAPI, tapi siapalah kita utk menghakimi..
      klu Allah bagi hidayah esok2 poof jadi imam muda sape tau :p

      0
      0
  7. apa2 aje.. says:

    alasan “tak serasi”..alasan klise okeh..ckp ler dah sodap ko peluk ko cium ko pegang2 puteri sarah liyana tuh..skg nak cari calon isteri ala ustazah..

    0
    0
  8. Mat K says:

    hm kawen jela dgn abg, Sarah. abg hargai Sarah sangat. meh gigit abg meh. luls

    0
    0
  9. Anonymous says:

    kesimpulannya… kami pembaca beautiful nara bg abg nara masa seminggu utk settlekan n buang aplikasi mobile view ni.. kalo x kami boikot g blog lain. pengajarannya, x semestinya kita winner kat nufnang, pembaca setia x boleh beralih ke blog lain wlupun aplikasi dia ntah hape2. canggih manggih pun kalo x mesra pengguna wat pe..

    0
    0
    • ko banggang says:

      ko ingat ko ketua kat sini ke? kami tu sape? ko ingat aku nak ikut ko ke? boikot le ko sorang sorang. kalau tak mahu baca boleh blah. tak ada sapa pun paksa ko ke sini.

      0
      0
      • bapak ko says:

        mesti nie abg nara kan?

        0
        0
      • ko lagi bangang says:

        tp nampaknye komen ko lg banyak org dislike. so aku sokong anon 9.48 am. “ko bangang” ko mmg bangang pun! langsung x nak terima pendapat n pandangan org lain. so duduk la ko di takuk lama yg syok sendiri ko tuh. hahahaha

        0
        0
      • cikabom says:

        kpd ko bangang..
        ek elleh ko ni kipas susah mati abg nara la konon..
        bguslah anon bg tahu cam 2 biar nara taw aplikasi tu ramai x suke..
        ko tengok skang nara dah buang dah aplikasi mobile ntah ape2 tu.
        banyak kali dh org complain pasal ni.. org lain tegur sebab nak suh nara improve.. bukan bg lg serabut.. nak tegur pun x boleh..

        0
        0
  10. ahkak puaka says:

    PATUTNYE DAH LAMA KO TINGGALKAN SI AMAR LEGAM NI. TGK DIA DGN KO MCM DIA ANGGAP KO STOK GEGELI DIA JER. HBS ROKOK, PUNTUNG DIBUANG. LOL~~~

    0
    0
  11. mulut celupar says:

    hahaha..lawak btl abang nara ni,bab gigit mengigit je yang diingati.xtahan gelak aku,tp ammar dgn puteri sarah mmg xsepadan.serius!

    0
    0
  12. esah says:

    habis madu sepah dibuang….lalalalala

    0
    0
  13. paukaya says:

    tkpe la sarah..abg kn ade..meh abg hug meh..

    0
    0
  14. hi2 says:

    baca jer nama amar, terkejut…ingat amar asyraf. nasib baik bukan…hu2

    0
    0
  15. pelangi razzaq says:

    Hmmmmm. dah agak dah. cinta yang berlandaskan nafsu semata-mata.
    sebuah perhubungan yang baik seharusnya bersederhana.

    0
    0
  16. Haliza Misboon says:

    hangin aih di pagi hari kuar mobile apps… wat mende neh nara??
    xkan notebook or desktop nk guna apps ni kot.. kecik beso tapak tangan suku screen pun xcecah.. xpuas laa dh la screen aku 20 inci.. INI SUMA POYO!!

    bak kata pepatah..
    org nk pakai suar pendek.. kita nk pakai suar pendek..
    suar org nmpk pendek.. suar kte cam suar panjang..

    0
    0
  17. Daku says:

    Maaf cakap, bukan nak memfitnah, bukan nak menuduh. Cuma tertanya-tanya, sejauh mana hubungan kesosialan mereka. Sedangkan di depan orang pun boleh berpeluk-pelukan, boleh bergigit-gigitan, boleh bercuti-cutian, boleh berdukung-dukungan. Ni dah putus pulak…. Ingatlah, ajal maut jodoh pertemuan di tangan Tuhan,. Sbb itu kita diwajibkan menjaga batas pergaulan.

    0
    0
    • Anonymous says:

      nak jadikan peringatan kepada semua boleh. tapi jangan lah terlalu ‘menyibuk’ sangat dengan hal orang. ambil pengajaran je sudah. tak perlu nak tau lebih mendalam sebab benda ni dah lepas pun.

      0
      0
  18. Jajan says:

    Tengok Puteri sarah ni merembes gak aku!

    0
    0
  19. miss mong says:

    semoga mnjadi pngajaran yg amatttt la berguna kpd puteri sarah..jgn terlalu hanyut dlm cinta yg blm pasti jd milik kita.

    0
    0
  20. loli says:

    lps da melalui proses celop mencelop amar pon tinggalkn puteri sarah.dl kmain ckap.dah puas di gomol lps tu kna tggal.

    0
    0
  21. sheero says:

    kalau x der jodoh… artis mesti jawab “tak serasi”…
    time cinta… leh lak serasi ek?
    keserasian kalau x dibina, cam ner nak serasi bebb…
    give n take tu penting…
    ?

    0
    0
    • loli says:

      sheero..standard la artis mlysia ni beb.putus sbb xserasi.tp dlm2 xserasi n knl ht budi tu boleh lak kongkek.da tu rs mcm da bosan n xsedap blah la.ala2 hollywood la kta kn.

      0
      0
  22. Anonymous says:

    bongok ar nara..

    0
    0
  23. sukeatiakula says:

    bkn men lg ayat last nara tu… ko taknak try kene ggit ke nara?.

    0
    0
  24. minah mulut laser tak hengat says:

    aik sarah aritu kemain ko tangkap gmbr peluk peluk dgn bangla marii ni? skrg ko nak lepas je ke jantan keparat mcmtu je? x syg ke maruah ko? ahahahahahah sian korg,sian sian sian

    0
    0
  25. mar says:

    Asalam…soalan ini sy nak tujukan kpda abang nara. Perlukah abang nara nak ungkit semula cerita sarah gigit bf dia? Mmg disisi islam itu haram tapi sepatutnya perkara yg lepas tak perlulah diungkit semula seseolah abang nara hendak menunjukkan keaiban sarah. sy bukan peminat sarah..malah tiada kaitan dgn dia tapi dlm islam, melarang kita mengaibkan orang. Adakah abang nara yakin abg nara dah cukup sempurna hingga tiada cacat celanya? adakah abang nara yakin abg nara akan masuk syurga dan sara masuk neraka? Adakah abang nara yakin Allah itu tidak akan membalas perbuatan abang nara?

    0
    0
  26. fasha sandha nak beranak says:

    Jadi ada sesiapa pembaca BeautifulNara yang nak mengorat Puteri Sarah? Mana tahu ada rezeki anda pulak digigit olehnya. Hehehe ~~(masalah nye ade ke lelaki nak kan pmpuan yg dah lobos????klu utk stok geli2 ley kot nara???)huhuhuhuhu

    0
    0
  27. Zee.H says:

    Kalau selebriti, tak kira dah lobos ke tak, orang still nak, sebab popular. Tengok mcm si Fasha tu, sebab terkenal, walaupun dah lobos and kaki mabuk pun ade jugak yg nak. Tapi si Ammar ni yg untung dah dapat wat mcm2 kat si P. Sarah ni, free je tak payah keluar belanja…..lama pulak tu.

    0
    0
  28. Anonymous says:

    Putri Sarah tu perempuan murahan.

    0
    0
  29. theplainjane says:

    Eh yeke? I baru jumpa diaorang keluar date last 2 month dekat OU. Maybe diaorang still baik lah kot even dah putus. Biase lah, “retis” ngehehehehe,

    0
    0
  30. […] Setelah putus dengan kekasih hatinya iaitu Ammar Alfian, Puteri Sarah Liyana kini di dalam proses untuk menutup aurat sepenuhnya mengikut kehendak Islam. Langkah pertama yang telah dilakukan oleh Puteri Sarah ialah menukar gambar “profile” Twitternya kepada gambar bertudung. […]

    0
    0
  31. […] Setelah putus dengan kekasih hatinya iaitu Ammar Alfian, Puteri Sarah Liyana kini di dalam proses untuk menutup aurat sepenuhnya mengikut kehendak Islam. Langkah pertama yang telah dilakukan oleh Puteri Sarah ialah menukar gambar “profile” Twitternya kepada gambar bertudung. […]

    0
    0