Written by serenity | October 13th, 2015

Ammar Alfian menafikan penglibatannya dalam satu video lucah bersama seorang pelakon lelaki tempatan lain, lapor BH Ahad, melalui akhbar The Star.

 photo image.jpg

Gambar: Utusan Online

Pelakon itu berkata penafian yang dibuat olehnya bukanlah satu publisiti murahan tetapi dia perlu membersihkan namanya dari terkait dengan gosip terbaru yang mungkin menyebabkan dia kehilangan peluang pekerjaan dalam bidang lakonan.

Saya terkejut apabila diberitahu tentang video itu. Saya kecewa kerana gosip itu menyebabkan penerbit tidak mahu mengambil risiko menawarkan saya berlakon.

Ammar atau nama sebenarnya Ammar Alfian Mohd Zakri merujuk kepada rakaman video satu pasangan yang melakukan hubungan seks bersama seorang lelaki lain.

Manusia boleh berubah dan saya tidak mahu dianggap budak jahat selamanya.

Pelakon Atikah Suhaime, 24, juga menafikan dirinya mempuyai kaitan dengan video tu, tetapi mengakui dia rapat dengan Ammar dan lelaki yang dirakamkan dalam video itu.

 photo image 1.jpg

Gambar: Utusan Online

Ia tidak benar. Saya tidak pasti bagaimana isu itu boleh timbul. Kami berkawan baik dan pernah berlakon bersama dalam satu siri televisyen. Mungkin ada yang nampak kami rapat dan kemudian mereka tampil dengan gosip itu.

Hasil carian kami, Ammar dan Atikah pernah berlakon bersama dalam drama Puteri Gunung Ledang yang diterbitkan oleh A. Aida dan disiarkan di HyppTV. Antara pelakon lain yang membintangi drama tersebut ialah Sabhi Sadhi, Amyza Aznan, Aida Khalida, Mimi Ernida, Idris Khan dan Keena Mentor.

Siapa pula pelakon lelaki yang lagi satu turut dikaitkan dengan video itu?

Apa pun, jika berada di pihak yang benar tiada apa yang perlu ditakutkan, kerana lambat laun kebenaran akan timbul dalam apa cara sekalipun. Diharap mereka bertiga bersabar dengan dakwaan yang boleh tahan hangat ini.

Untuk info dan pelbagai aktiviti Festival of ASEAN Cultural Expressions 2015 – 15-20 Oct 2015 LIKE & SHARE page ini #face_2015

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Saturday, 10 October 2015

33 responses to Ammar Alfian Dan Atikah Suhaime Nafi Terlibat Dalam Rakaman Video Lucah ‘Threesome’

  1. no name says:

    tengok muke korang pun dah mcm…..tutttt!! upsss…..

    0

    0
  2. Gayah says:

    Tak terperanjat pon klu betul.

    0

    0
    • Geli says:

      Geli betul aku nengok jantan tue, byk betul bulu dia.

      0

      0
      • Cili Boh says:

        eeeewwwwwwwwwwwww… geli nak termuntah tengok bulu dia oooohhhhhhhhhh….

        0

        0
      • peach roses says:

        yang laki ni x hensem pon..belakon pon macam biasa2..gambar kedua tu..cara dia pandang mcam hero tamil gila sex..seriously tatau kenapa dia still wujud..ada peminat ke?..ok next….

        0

        0
  3. nur kaseh says:

    Gossip murah

    0

    0
  4. meon says:

    ada ke orang nak ngaku berak tengah jalan?

    0

    0
  5. minah says:

    peh 3 some tueeeeee..aummm

    0

    0
  6. luna lamaya says:

    eyhhhh.. geli aku tengok c ammar tu.. banyak bulu… perempuan bodoh je nak kat dia.. bkn da pa2 pun.. aku curious juga cna blh dulu puteri sarah suka kat dia? p nasiblah kan kputusan sarah tnglkn dia wajar! minah2 yg gila2 dgn jantan ne mmg malang ler… kpuasan kote je dia blh beri, p dia tak kan kahwini anda! beware!!

    0

    0
  7. kerja says:

    gilalah artis malaysia, kalau sampai tahan memang level bodoh tahap 666666666… ya Allah apa nak jadi ni..sosial macam ni boleh diperkatakan macam tu jer. tak hairanalah budak kecil pun dah tahu semua… murah- murahan….geleng kepala aku.. bodoh bertingket2..

    0

    0
  8. melati says:

    kalau btol2 pun ..Wow…tapi jgn lah kalo Che Ta…saya tk dpt bayang kan..eeeeeeeeeee…tapi sian Che Ta masih perasan cantik….Spisis yg aku benci kat Muka Bumi ni NO 1..Zizan No2..Che Ta ..No 3 BABI….

    0

    0
  9. aku says:

    NK TGK NK TGK NK TGK

    0

    0
  10. Senduk Beracun says:

    wow… i like HAIRY guys… lebih2 lagi ammar tu sado.. tegap dan mmmm mesti bebirs dia besorrr… huhu bestnya lau dapat… hehe

    0

    0
  11. aku says:

    weh mana videonya?????? nk tgokkkkkkkkkkkkkk

    0

    0
  12. Mar says:

    Hmm…jangan fitnah orang tak takut ke? Tak takut dengan manusia tak menjadi masaalah tapi takutlah dengan Tuhan.

    0

    0
  13. Senduk Beracun says:

    ala nyah… dulu masa dia ada pic iklan model pakai spentot tu.. sampai tersembol sembol bijik mata korang menengoknya kannnnn…. Apapun mak mmg taste shuben2 hairy n berbody kekar… hehehhh

    0

    0
  14. ayah anda kulup says:

    bukan kecik2 anak punya tuduhan tu…3some di BULAN PUASA..
    diorang bole nafikan camtu jer…tunjuk bukti la..paling x buat la repot mcm ayah kulup buat..kalo rasa dianiaya amik tindakan mahkamah..
    tu pun kalo rasa x bsalah la kan..

    0

    0
  15. tyo says:

    dunia dunia dunia… Ya Allah. lindungilah mereka dari perkara sedemikian. walaupun gosip. mencemarkan nama Islam n melayu

    0

    0
  16. Anonymous says:

    waaahhh..skirt yg atikah suhaime tu pkai nmpk smpai ke paha la..tegak bebird aku..haha..

    0

    0
  17. Student UTM skudai says:

    Woi anjing hitam yg bernama Ammar Alfian. Aku harap ko bace ni.kiteorng ni student mak ko punyelah respect mak bapak ko.tapi dapat anak pulak memalukan name mak bapak!!!mak pakai tudung labuh bapak pangkat besar tapi anak belajar diploma pon tak habis kena buang Uitm lendu sbb curi laptop.jadi model spender.dari awal ko jadi artis smpailah skang ko asyik dengan gosip murah je.kesian kat mak bapak ko menahan malu dekat fakulti dapat anak mcm ko.sale yang dengan ko je mesti terpalit dengan kontroversi.nasib baiklah puteri sarah tu tinggalkan ko die dapat laki 100000 kali ganda bagus dan baik dari ko.kalo tak dengan die skali hanyut macam ko.belum reda isu tattoo,isu 3some pulak.ape nak jadi dengan ko ni? Baik mampus jelah.ko pon mane kesah ngan mak bapak ko kan sebab semua student utm tau ko ni anak angkat je bab tu prangai ko cam sial!

    0

    0
  18. zaza says:

    atikah,ko nk jadik mcm zarina ann lavoucah keeeee

    0

    0
  19. gua yg x sado says:

    Camne la atikqh bleh bg pepek dia kat jantan nih.. hadooii… buduh sokmo!

    0

    0
  20. Anonymous says:

    korg klu nk tgk video lucah ni bersepah kat tenet…bdk2 melayu pun rmai je y buat…so setakat retis ni x heran laa…taip je seks melayu bersepah bdk2 u buat projek..bkn setakat threesome..4some,5some pn ade…pe nk jd dgn masyarakat skrg pn xtau laa…ptt laa Allah turun mcm2 bala kat malaysia ni…nk cari laki y teruna skrg ni ssh…bl kawen pndai pulak ko nk cari bini y baik,tutup aurat,suci..puii..diri sndri pun x suci..dh berapa rmai betina ko dh sondol…

    0

    0